fbpx

Tragična posledica multikulturalizma v Nemčiji: V Nemčiji živi že 70 tisoč žensk s pohabljenimi spolovili

Foto: epa

V Nemčiji živi že 70 tisoč žensk, žrtev nečloveškega obrezovanja spolovil. V prihodnosti bi podobno kruto usodo lahko doživelo še 17 tisoč mladih žensk. Vse to je posledica migracij iz muslimanskih afriških in azijskih držav. Skupno pa na svetu živi že 200 milijonov žensk s pohabljenimi spolovili.

Nemška zdravnica Cornelia Strunz je razkrila grozljiv podatek, ki pretresa Nemčijo. Zaradi ilegalnih migracij iz muslimanskih afriških in azijskih držav se v Nemčiji vzpostavljajo t.i. cone pohabljanja ženskih spolovil. Žrtve so predvsem mladoletna dekleta.

“Veliko žensk ima težave po tem krutem posegu. Nekatere ženske ne bodo nikoli mogle imeti spolnih odnosov,” je med drugim povedala Strunzova. Med žrtvami so našli Sudanko Shadio Abdelmoneim, ki je medijem zaupala svojo težavo: “Šla sem na stranišče, ampak vedela sem, da je nekaj narobe. Nisem mogla hoditi in sem čutila hudo bolečino. Bila sem šokirana. Nisem vedela, kaj naj naredim”.

https://twitter.com/WHO/status/1225193268188712962

Na svetu živi 200 milijonov žensk s pohabljenimi spolovili
Po poročanju Breitbarta je v Nemčiji prepovedan proces pohabljanja ženskih spolovil, vendar se kljub temu izvajajo “na črno”, v tako imenovanih conah, poseljenih z migrantskim prebivalstvom iz muslimanskih držav Afrike in Azije. Nekatere ženske pa hodijo na posege tudi v tujino. Po poročanju Svetovne zdravstvene organizacije živi več kot 200 milijonov žensk v 30 državah sveta s to travmatično izkušnjo.

Luka Perš