Transspolna oseba postavila štiri ženske rekorde v dviganju uteži, nekdanja športnica (prava ženska): To nima več nobenega smisla!

Foto: Youtube

Mary Gregory je na tekmovanju federacije v dviganju uteži za ženske postavila štiri rekorde. To ne bi bilo nič čudnega, če se Mary ne bi rodila kot moški.

Gregory je na tekmovanju zlahka opravil celo z olimpijskimi prvakinjami. Na Instagramu je potem zapisal: “Kakšen dan!”

Na družbenem omrežju Twitter se je oglasila nekdanja britanska olimpijska plavalka Sharron Davies, ki je osvojila srebrno medaljo na poletnih olimpijskih igrah leta 1980. Zapisala je, da moški, ki se spremeni v žensko, ne sme tekmovati na ženskem tekmovanju, poroča Yahoo Sport. “To nima več nobenega smisla,” je dodala.

Atletinja in nosilka zlate medalje na olimpijskih igrah leta 2004 Kelly Holmes je ponovila kritiko, češ, kakšna šala je tako tekmovanje. Biološke ženske je pozvala, naj bojkotirajo tekmovanja, kjer se pojavijo moški, ki si domišljajo, da so ženske!

Demokracija

 • RATATA

  Enakost med spoloma je kot tista neumnost, ko se omenja enakost pred zakonom, namesto, da bi se jasno povedalo to, kar bi res moralo biti (pa ni), da je zakon za vse qrce enak (razen. če se ga za nekoga ne prilagodi).
  Različni smo in niti dva nista enaka!

  • pajot

   In prav je tako. Različni smo in tega smo lahko samo veseli. kakšno življenje pa bi bilo,če bi na svetu živelo 7 milijard Šarcev,ali pa celo 7 milijard Fajonk.

 • Sloven”c

  hahaha

 • to_mi_delaj

  Bolano

 • pajot

  sam to me zanima: a so mu tiča odrezal ali ne?

  • Kostas

   Ce malo pobrskas po spletu, hitro vidis, kdo je Mary Gregory. Niso mu odrezali tiča, ker se je rodil brez njega zaradi redke genetske okvare, hermafroditizma. Na zunaj ženska, genetsko moški, ponavadi se to opazi šele v puberteti, ker ne poteka pravilno. Ker ima zaradi genetike v telesu prevec testosterona, so se v federaciji odlocili, da izid ne velja.

 • xtc

  Definitivno je treba operiranim spAKAM ,KOT TAKIM ,KI UMSKO BOLNO MISLIJO ,DA SO NEKAJ KAR NISO NA ŽENSKIH TEKMOVANJIH PREPOVEDAT SODELOVANJE.
  NE GRE ZA NIKAKRŠNO FOBIJO,PAČ PA ZA POŠTEN FAIR PLAY DO NARAVNIH ŽENSK. gre za navadno grdo poniževanje in degradiranje le teh.
  Zakaj?
  Četudi je nek moški operativno zamenjal spol mu v klavnem celotna mišična in kostna konstitucija ostane enaka,ki je malce drugačna in močnejša od ženske zato gre za nepošteno igro.
  Enako velja za spake,ki si domišljajo ,da so to kar niso.
  Sem pa zato,da se le ti pomerijo med sabo na svojem tekmovanju.

  • freedomfighter

   Najprej napises da gre pri teh ljudeh za psihicne tezave ker gre res potem pa v drugem stavku te bolane osebe oznacis za spake…to je povsem enako kot ce bi nekomu ki je bolan z rakom rekel da je spaka…bolezen ni izbira

 • Van Der Waals

  HAHA GLUPI LEVIČARJI!!!!! SAMO BIOLOŠKI SPOL NEKAJ VELJA… TO KAR GOSPOD ZDRAVNIK REČE OB ROSJTVU TO VELJA. FDV IDIJOTI ZABITI DEBILI NAJ ODJEBEJO!!!

 • garfi

  že pred desetletji so začeli s paradami sramote
  in folk perverznosti nemo opazuje
  pač korakajo neovirano naprej po začrtani nasilni poti

 • freedomfighter

  V takih primerih je pomemben le bioloski vidik…meni je vseeno ce je polovica ljudi tranzvestitov vendar pa to ne sme biti na skodo ostalih ljudi…ta “zenska” ima moske misice in to je neposteno do ostalih zensk pa lahko zaradi mene misli da je karkoli hoce…

 • šmentanamuha

  Takšno prireditev bi morale prave ženske-športnice bojkotirat.

 • šmentanamuha

  Tudi te norosti bo enkrat KONEC. Mislim, da kmalu.

 • Andrej

  Kakšne biološke ženske neki? Biologija ne velja več. Zdaj se sam odločiš, kakšnega spola si. Kmalu za tem pa propadeš, ker ima narava vedno prav.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!