Trije afriški migranti Britanko 2 tedna držali v ujetništvu in jo serijsko posiljevali

Mamadou Jallow, migrant iz Burkine Faso (vir: Facebook)

39-letna Britanka, ki je preko Facebooka spoznala migranta iz Burkine Faso, je potem, ko sta skupaj pobegnila iz Nemčije v Italijo, končala v ujetništvu, kjer so jo on in še dva migranta skupinsko serijsko posiljevali dva tedna.

Ženska s severa Anglije je 37-letnega Mamadouja Jallowa spoznala preko Facebooka. Kmalu zatem se je po poročanju Daily Maila preselila k njemu v Nemčijo, družini se več mesecev ni javila.

Jallow je v tem času zašel v težave. Zaradi spora okoli preprodaje drog je zabodel nasprotnika iz rivalske tolpe ter skupaj z Britanko pobegnil v Italijo. Tam je izpraznil njen bančni račun ter jo nato držal v ujetništvu, kjer so jo on in še dva migranta iz Malija dva tedna brutalno posiljevali.

Konec dober, vse …
Žrtev ugrabitve pa se je po dveh tednih uspela dokopati do svojega telefona. Poklicala je starše, ki so obvestili Interpol, saj so jo že dlje časa imeli za pogrešano. Italijanska policija je izsledila njen telefon ter ji dajala navodila za pobeg. Ko je bila ženska na varnem, so Jallowa in njegova pajdaša aretirali.

Tiskovni predstavnik policije je povedal, da je bila ženska zaradi preživetih travm hospitalizirana. Jallowa obtožnica bremeni “ugrabitve, zasužnjenja, naklepnega in kontinuiranega spolnega nasilja ter tatvine”.

Ivan Šokić

 • pacek

  Kaj je s temi evropejkami, da se takole z migranti sploh dobivajo?

  • samotoje

   Še vprašaš. Pred več kot tridesetimi leti sem videl vse sorte primerke gravž, ki so se prišle vlačit z domačini. Take, da se jih niti z rokavicami ne bi dotaknil. Nemke, Angležinje, Balkanke. Mi smo jim rekli kamele.

   • Peter

    Verjetno imajo več spoštovanja do kamel kot ti, no.

    • samotoje

     Kameljih šniclov ne maram, to drži.

     • Zgornji

      Jaz pa nobenih mrhovinskih zrezkov nemaram več, ker so Škodljivi.

   • Zgornji

    Hja, logično : v evropi jim noben pameten dedec nebi posodil lulkota … pol so pa šle z vagino naokrog fehtat … ;-)

   • .

    Dol hodijo Nemke, Angležinje, tud Slovenke……….

    • Zgornji

     Ja, Pokvarjenke … Žal.

   • Marija

    Nič posebnega saj moški belci tudi hodijo na sex počitnice v te kraje.Sploh pedofili se hodijo izživljati.Med obema spoloma so pokvarjenci.

 • Zgornji

  Hja, le kaj je pa avša mislila, da bo dobila z črnim lulčkom ? Če ji je vsakič prihajalo, potem se je vsaj malo nasexala , drugače pa … naivna baba , še dobro da jo niso ubili oziroma, mučili do smrti . Le kaj je mislila ? Samo na svojo vagino in njegovega mednožnika . Butara . Žal. Današnje Pokvarjenke . No, pa saj bodo itak kmalu videle , kako je, če Pravega dedca zapustiš, in si vzameš volka v ovčji preobleki. Ampak, to hočejo, … in, kar hočejo, to bodo dobile , … le cena bo Visoka … ;-)

  • škoda no

   domače ženske bodo z izbiro črncev “zabile gol” domačim moškim

   • Zgornji

    Ja, zabijejo pa smrdljivega črnega lulčka sebi v mednožje, in potem v glavo, nazadnje pa še v celo svoje življenje, tako da na koncu niso za drugega kot za na odpad. Žal.

  • Marija

   Verjetno te ženske mislijo meni se to ne more zgoditi,je našla pravega nekaj posebnega.Pa večina žensk belk menda tudi ne verjame,kaj se godi.Morajo pač poskusiti.Huda šola.

   • Zgornji

    Ja, in potem se same sebi smilijo ter sprašujejo : ” kako neki se je to meni moglo zgoditi ? ” …

 • vau

  čak mal, še ena Evropejka je hotela črnca in šla z njim…..Evropske ženske, zakaj hočete črnce?

 • dr Janez Sveti

  Saj je dobila, kar je želela, nevem zakaj se zdaj dela psihirano.
  DR Janez Sveti hudobni

  • cosmosjasnovidec

   Ker si je prostitutka posiljevanje izmislila.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Mihilus

  Ženska je dobila kar je želela: črnega kurca. Morda ga je bilo res en malo več, kot si je želela ampak takšna je pač njihova kultura. Če hočeš narediti omleto je treba razbiti nekaj jajc.

  Ženske so v veliko večji meri podpornice Afriški invaziji v Evropo. En prvih korak za zaustavitev te invazije je, da se te zmešane babnice spravi k pameti. Vrnitev patriarhije pa to.

  • notranji sovražnik je najhujši

   A bodo ženske samo zaradi seksa z 30 cm izdale lastno domovino????????????????

   • Mihilus

    So na eni Ameriški univerzi naredili en test:
    Najprej so dali vsem študentom, da sporočijo dolžino svojega penisa. Povprečna dolžina pri črncih je bila za 5 cm večja. Potem so tem študentom še raziskovalci izmerili penise in povprečna dolžina je bila enaka.

    Črnci nimajo večjih otepačev, samo govorijo, da jih imajo.

    • macon

     Bral sem, da imajo v povprečju 2cm daljše od belcev, Azijci pa 2cm krajše. Belo povprečje je 14 ali 15 cm.

     • Mihilus

      Razlike so v resnici zelo majhne. Sem malo pogooglal, nisem si mislil, da obstaja penissizes.org, ampak očitno je to danes tako. Vglavnem vrstni red:
      1: Črni Afričani : 14.75cm
      2: Evropejci: 14.5 cm

      Zadnji: Japonci: 12.9cm

      Evropejci smo na drugem mestu za četrtino centimetra za črnci.

     • Soave

      Jojmene no ?? Saj ni važna kvantiteta, ampak kvaliteta.

  • Marija

   Ja po eni strani imaš prav.Evropske ženske bodo morale spoznati,da z Afričani ni šale.Oni so bogovi in počnejo kar počnejo s svojimi ženskami. Verjetni ni še nobene knjige prebrala,kako je večina Evropejk nastradalo,ko se je poročila ali se samo tako spoprijateljila s to kulturo. Res drago je plačala.Sicer pa če je to ta moški kateri je na sliki,le kaj je videla. Jaz bi se umaknila že na en kilometer.

   • Anja M.

    Nekatere ženske pač so take in desci potem posplošujejo na vse. Mislim pa, da je takih žensk le mala manjšina.

    • Mihilus

     Majhna manjšina je preveč. Vsi ljudje izviramo od skupnega prednika ampak razlike med rasami obstajajo. Do njih pa je prišlo iz dveh razlogov: adaptaciji okolju in “primesi”. Tako se danes ve, da smo Evropejci absorbirali en del neandertalske DNK in druge rase so se tudi križale. Raziskovalci pravijo, da so se črnci križali z “neznanimi človečnjaki”, moje mnenje je, da je to politično korektno za: “potrebni nigri so vtikal kurce tudi v opice”.

     Tudi to se je po vsej verjetnosti dogajalo “zelo redko” oz. v “mali manjšini” vendar je rezultat več kot očiten. Črnci so žleht in nasilni in kot rasa niso ustvarili ničesar.

     Problem Evropske kulture oz. narave Evropejcev je, da to obnašanje toleriramo, ker se nas ne tiče neposredno, čeprav ima na dolgi rok izjemno škodljive posledice.

     Ko se bo nekoč v prihodnosti delal epilog vsej tej multikulturalistični kalvariji se bo temu naredilo konec. In zadeve se bodo popravljale tudi retroaktivno. Posameznike, ki imajo željo po seksu z živalmi (Afričani) se bo likvidiralo/steriliziralo in vse njihovo potomstvo prav tako.

 • šmentanamuha

  Če si pa tolk zarukana, da po FB iščeš črnuharje v Burkini faso in še to ene kriminalce, pol z njimi letaš po Evropi, pol ti res ni pomoči oziroma rabiš šolo In tale jo je dobila. Če se je česa naučila, pa tudi ne vemo. No empathy.

 • ……..

  veliko severnih žensk, tud slovenk, ima črnca…..že vedo zakaj……

  • šmentanamuha

   No, pol pa naj ne jočejo, ko se jim primeri takšna multi kulti izkušnja.

  • KAPIBARA

   To so take, katerih domačini ne pogledajo

 • Slovenka

  Že ko je tipa videla na sliki, bi ji morali v glavi zazvoniti vsi zvonci.

 • McBobo

  Še ena, ki je dobila, kar je iskala.

 • xtc

  Za tak gnoj ,ki se pajdaši z škrtom ni obžalovanja,iskala jew našla je ,oba tja od koder je prilezel, in babnici odvzem državljanstva.

  • cosmosjasnovidec

   Res je.Take prasice si drugega ne zaslužijo sicer pa nisem siguren,da bi to kurvetino bilo potrebno posiljevati.
   Te levuharske prasice so ravno zaradi tega pristaši kamelotrajbarske muslimanske nesnage v Europo,da dobijo po njihovih vedno srbečih luknjah.
   Sigurno je dajala vsem za denar,ko so jih pa razotkrili je pa dala izjavo,da so jo posiljevali.
   Kaj češ.Balkanske čefutarke ter levaške grdosinje so tudi pri nas enako sranje.Jih vem za ogromno poročenih katere se kurbajo kot svinje,ko njihovih možev ni doma.Še sam grem tu in tam katero ruknem in da mi ga pofafa,ker so v fafanju vrhunske uspešnice.
   Sicer pa te čefutarke lahko rukaš na polno saj kot same pravijo (nema problema samo pusti unutra ako,če nešto biti ionako bit,če kriv muž).
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Primož Kvaternik

  Tak knjoj je treba takoj likvidirati, brez sojenja…Evropa bo sama sebe uničila – demokracija in človekove pravice so za razviti svet, ne pa za to drhal…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!