V Nemčiji že potekajo preiskave povezav prosilcev za azil s terorizmom

foto EPA

Nemške oblasti preiskujejo 60 prosilcev za azil, ki jih sumijo nudenja podpore ali članstva v terorističnih organizacijah, vključno s Daesh – skrajno sunitsko Islamsko državo, je sporočil nemški kriminalistični urad BKA.

“Spričo nadaljnjih migrantskih gibanj v Nemčijo moramo domnevati, da so med migranti tudi aktivni ali nekdanji člani, podporniki in privrženci terorističnih organizacij in islamističnih vojnih zločincev,” je v izjavi zapisal urad.

Preiskave že potekajo
V teku je 60 terorističnih preiskav, 20 med njimi so jih sprožili v zadnjih desetih tednih, so dodali v BKA. Urad je prejel 410 namigov lokalnih oblasti v 16 nemških zveznih deželah, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Tri izmed štirih krvavih napadov, ki jim je bila Nemčija priča v zadnjem tednu dni, so zagrešili migranti, ki so v državo prispeli kot prosilci za azil.

Zadnje napade povzročili “prosilci za azil”

foto EPA

foto EPA

V nedeljo zvečer se je 27-letni Sirec, ki mu je Nemčija zavrnila prošnjo za azil in naj bi ga izgnali v Bolgarijo, razstrelil pred prizoriščem glasbenega festivala v kraju Ansbach. Ranjenih je bilo 12 ljudi. Pred tem v nedeljo je 21-letni prosilec za azil iz Sirije v Reutlingenu z mačeto ubil žensko in ranil še štiri ljudi. Pred tednom dni pa je 17-letni prosilec za azil iz Afganistana na vlaku na Bavarskem z nožem in sekiro huje ranil pet ljudi. Medtem je v petek 18-letni Nemec iranskih korenin v nakupovalnem središču v Münchnu s strelnim orožjem ubil devet ljudi.

Usposobljeni za boj
Nemški kriminalistični urad je še sporočil, da je število ljudi, ki so zapustili Nemčijo z namenom pridružiti se Islamski državi v Siriji naraslo z 800, kolikor jih je bilo v maju, na 840.

Od tretjine ljudi, kolikor se jih je vrnilo v Nemčijo, jih je bilo okoli 70 odstotkov deležnih usposabljanja za boj ali so se bojev udeležili, je še sporočil BKA.

S.S, STA

 • KAPIBARA

  Zakaj pa sprejemajo vračajoče.. tam naj jih pustijo..

 • tanja

  – Od miljona in pol invadorjev je sumljivih 60 (SESTDESET)?!?! Boljs da nehajo, ce majo take kriterije…
  – Pustijo, da se modeli vracajo z bojev v Siriji v Nemcijo? Ze samo teh je krepko vec kot 60.
  – In ce jim slucajno zavrnejo azil, jih lepo pustijo v Nemciji in se najdejo jim stanovanje. Lepo. Se orozje naj jim kupijo!

 • Franc Šink

  Kaj so pa delali do sedaj? ali so res mislili da so to sami doktorji,inženirji…..

 • Nata

  Ojej, to je pa dolgo trajalo !!
  Nabrali so si jih sto tisoče kar tako – na oko !!

 • rubec

  Spotoma se oglasite še pri teh treh, Marti Žutokljuni Markotu, ki vam tudi, sicer na malo bolj prefinjen način državo spodkopava.

 • Steiermark

  Zakaj pa vseh, vsaj 90 % muslijev, za katere se ve, da pripadajo islamski zločinski organizaciji in so prišli v Evropo , z namenom islamizacije Evrope, se jih ne zbere, odreče gostoljublja in se jih expresno odpošlje erdoganu ali pa kar njihovim, domov?

  • sprehajalec

   Načela “liberalne Europe” Steiermark. Kakšno zanko si je zadrgnila s tem nemčija okoli vratu se še sami ne zavedajo. Alžirija je že javila, da svojih Alžircev po europi noče nazaj, enako Pakistan itd. Z liberalno in človekoljubno zakonodajo je na preži množica advokatov, ki bodo na javen strošek seveda zagovarjali vsakega od teh 2 milijonov posebej. Zato mu zavrneš azil, vendar nimaš na koncu kam z njim. In oni so zelo dobro poučeni o tem. Sprehajajo se po Europi, zaposliti jih nihče noče brez papirjev, ostanejo šverc, droge kriminal….

   • elh

    To je sicer zelo res, vendar, če pride do izrednih razmer se lahko spremene tudi pravila. Morala se bodo, če se hočemo izvleči iz tega dre..ka. Oni nam ne priznavajo človekovih pravic, zakaj bi jih bili deležni? Alžirija rabi samo rahel pritisk in se bo nehala širokoustiti o zavrnitvah. Podobno ostali arabci ali odkoderkoli ti bosopetci že prihajajo. Džamije zapret in vrniti vse tiste, ki se ravnajo po šeriatu namesto po evropskih zakonih magari, če so že več desetletij tukaj.Ideologija islama je sovražna do vseh, ki niso muslimani avtomatično, kot sta bila fašizem in nacizem sovražna do nekaterih nacionalnosti ali kot so komunisti sovražni do razrednih nasprotnikov. Vsi ti si dovolijo pobijati nasprotnike, zato bi vsi ti izmi morali biti prepovedani. Religija je za islam samo maska, ki prekriva nasilnost genocidne ideologije. To islam namreč je.

 • sprehajalec

  Res pesek v oči. Tudi njihovi časopisi so polni te novice. Od skoraj dva milijona jih preverjajo 60.

 • zaton

  Samo 60 jih preiskujejo? Kaj pa vsi ostali? Od skoraj dveh milijonov sprejetih, je še veliko potencialnih teroristov, ki se bodo še lahko radikalizirali. To je navadno zavajanje.

 • dež

  Saj pri nas tudi poteka preiskava v zvezi z bančno luknjo. Samo rezultatov ni.

 • Caetano

  60 jih preiskujejo?! Ha, ha. Itak je to samo slepilo za javnost saj sami vedo, da imajo najmanj 8000 salafitov, 1000 pripadnikov Hezbolaha in okoli 300 članov Hamasa pa še ogromno drugih.

 • dob

  Nimam pojma, kako lahko sploh najdejo povezavo med priseljevanjem muslimanov in terorizmom.
  Koliko časa rabijo za to poštudirat?
  4,7 cerarje? (cerar je enota, za neki poštudirat)

  • dr Janez Sveti

   Za odkritje enoto Cerar, te predlagam za Nobelovo nagrado iz književnosti. :) :)
   DR Janez SVeti komi sija

   • indijanka

    Jst sem tut pogruntala eno novo mersko enoto. Ti jo odkrijem ob priložnosti. Trenutno testiram z vudu lutko tunkanje. Odkrila sem, da sta tunkanje in ta nova merska enota linearno povezani. Zanimivo ti rečem.

    • dr Janez Sveti

     Te bom po nagi ritki, če boš nagajala!
     Dr Janez Sveti tepežkar

     • indijanka

      A pol si čutil, ko sem lutko tunkala?

     • dr Janez Sveti

      Pa tako dober zeleni čaj iz Sri Lanke original sem srkal, ko sem se skoraj zadušil. Zdaj vem zakaj. A ti nisem enkrat že obljubljal česen in drenov kol?
      Dr Janez SVeti antivampirist

     • indijanka

      :) zeleni čaj. ..izjemno ga imam rada. Najboljše bo, da se ne prehranjuješ dokler bom na morju. Če se srečava, ti pa niti česen niti drenov kol ne bosta pomagala. Pozabil boš nanju.

     • dr Janez Sveti

      To je bolj obljuba, kakor grožnja. Zdaj še jest ne pit, ne bom mogel od pričakovanja. Tako bom vitek, čil in urejen pričkal svojo neizbežno usodo.
      Vesolje mi pravi, da se bo vse končalo dobro. Potem pa hura v nove čase.
      https://www.youtube.com/watch?v=0XViah7DJrM
      Dr Janez Sveti

     • indijanka

      ..hmm..itak. Kaj takega izrečem samo vsakih sto let? Približno toliko vedno potrebujem za razmišljanje :).

     • dr Janez Sveti

      Saj. Še dobro se spomnim najinega srečanja pred 105 leti. Še sedaj mi je vse pred očmi, kot bi bilo včeraj. Nepozabno. Nebi o detajlih, saj bova potem brana in komentirana, bolj kakor parada ponosa.
      Dr Janez Sveti stoletnica

     • indijanka

      Nenavadno srečanje. Popolnoma drugačno od vsega znanega. Tudi meni nepozabno. Še vedno slišim besede, čeprav je minilo 105 let . Srečanje izven dometa mojega razumevanja življenja me je popolnoma presenetilo.

     • dr Janez Sveti

      Če vidiš v vsem nekaj, kar pelje na dobro, se ni česa bat. Ljudje se bojijo različnih reči, pa čeprav nimajo nobenega vpliva na nič. Kakor bi se bal, da bo jutri nov dan.
      DR Janez Sveti vesoljc

     • indijanka

      Že par krat sem zapisala in poskušala znova zapisati pa sem zbrisala, ker ne bi bila iskrena. Se zgodi, da vem, da se bo nekaj zgodilo. Ker si želim. Hkrati me pa nekaj ustavlja. Ne razumem, zakaj me nekaj privlači kot magnet in ne razumem zakaj stojim. Oboje je nenavadno zame. Na trenutke si želim, da bi v takem trenutku nekdo drug odločil in bi bilo mimo. Pa vem, da sem Indijanka. Da moram sama poiskati odgovora na obe vprašanji v meni.

     • dr Janez Sveti

      Se spomniš, ko sva si pisala o spuščanju po reki? Kaj zavira? Strah a ne? Ja, nenavadno nas privlači, kot vešče močna luč.
      Dr Janez SVeti vesoljc

     • indijanka

      Vseh tvojih besed se spomnim. Saj veš, da si z njimi povzročil, da sem začela iskati in poslušati sama sebe. Jpp..reka je neizmeren magnet..ne morem nehat strmet vanjo in razmišljati o njej, čeprav je ne razumem. Hkrati imam pa neizmeren strah pred njo. Zato odlagam soočenje. Mogoče moram pred tem več vedeti o sebi. Ne vem.

     • dr Janez Sveti

      V večnosti je zemeljsko življenje manj kot tren oka.” Tako mislim. Ne vem.” To modrost sem pobral od Sokrata. Dobra a ne?
      Dr Janez Sveti vesoljc

     • indijanka

      Dobro se sliši. Čas smo si itak izmislili. Večnost gradijo občutja. Neminljiva so. Zato so ljudje iskalci občutij. Zanimivo, kako neodvisna od ure, ki smo se jo izmislili je naša notranja ura. So leta, ki minejo kot sekunde in so sekunde, ki minevajo kot tisočletja. Take sekunde človek lovi. Kot metulje. Nežno in varno, da jih ne bi poškodoval. Neizmerno lepi so. Najlepši od vseh bitij.
      Pa gre za žuželke :).

     • dr Janez Sveti

      Ura v postelji z ljubico, je krajša kakor sekunda, ko imamo roko v ognju.

      DR Janez Sveti časovnik

     • indijanka

      hmmm..eno uro..dolgo se sliši:)

     • dr Janez Sveti

      Saj lahko tudi pol minute.
      DR Janez SVeti prilagajanja

     • indijanka

      Kok si me nasmejal. Ne vem kakšne so tvoje meje. Samo vem pa, da sem ženska in da te meje sama prilagajam. Sočutno srce vedno odložim na nočno omarico in ga pokrijem, da me ne gleda.

     • dr Janez Sveti

      Torej: “Naj se žival matra!”
      Veliko vas je takšnih neusmiljenih in zahtevnih , pa vendar zaželjenih, poželjivih in seksibilnih žensk. Tako pravijo.
      DR Janez SVeti menih

     • indijanka

      Hmmm…ta tvoja izkušenost meni vedno privabi temo na oči :). Nisem zahtevna. Ženska sem in Moškemu pustim, da je Moški. Moški vedno ustreže ženskim očem. Njegov ogenj so.

     • dr Janez Sveti

      “Moški vedno ustreže ženskim očem. ” Nisem zahtevna in ta stavek sta v nasprotju. Ni potrebno poudarjat, da si ženska, saj to piše v vsakem stavku in komentarju med vrsticami :)
      DR Janez Sveti Tahion

     • indijanka

      Mefisto še sedaj ne ve. Moram :). A ne razumeš ženske logike?

     • dr Janez Sveti

      »Naj se človek odloči za poroko ali celibat, vsekakor bo svojo odločitev obžaloval.« Sokrat

      Dr Janez Sveti učenec

     • indijanka

      hja..a pol ne v reko

   • dob

    hahahaha…
    Malo se moram popraviti. Vpeljati moramo milicerarje za povprečne zemljane, cerarji pa naj ostanejo za politike.
    Megacerar je pa praktično dosmrtna kazen na študiju.

  • Picek

   Ha ha ha, dobra je ta. Treba se je samo prebiti mimo zgornjih svetovnih (in širše) zarot, da se pride do bistva. En cerar. Njega dni smo poznali 1 edija. To je bil čas od trenutka, ko se je na ekranu pojavil Kardelj, do trenutka, ko smo ugasnili tv. Pri nas je bil 1 edi vedno zelo kratek.

 • totex39

  Nemci očitno ne morejo dojeti, da se musliči ne bodo nikoli integrirali pa so lahko v Evropi sto let ali več.

 • Slovenija moja dežela

  ali jim demokracija prepoveduje spremembo azilne zakonodaje? S tem bi na hitro uredili zadeve. Še bolj pa če se ne hitro zmenijo v Bruslju,pošljejo ali preusmerijo Nato,ki je v bližini ruske meje na zunanje meje EU in to je to. Aja,politiki se tega ne zmorejo in ne znajo zmenit,ker os pač -POLITIKI

 • valentin

  Je suis ISIS Nice in turški državni udar

  Tako to je; medijske svetovne novice; laž, laž, laž………. laž, laž, laž………………. medijske domače novice; laž, laž, laž….. laž,laž, laž, laž, laž,laž……….. Zdaj je
  poletje, pa smo vsi malo bolj na off, ampak takoj ko sem slišal za teroristični napad v Nici sem že vedel, da gre še za en false flag (za napačno zastavo) No samo delno saj je ISIS prevzel odgovornost za ta teroristični napad. Če vemo, da je ISIS v osnovi Israeli Secret Inteligence Service, tudi vemo, da so vsi teroristični napadi v zadnjih
  par desetletjih v njihovi izvedbi, izvajani vedno ob satanističnih iluminatskih praznikih, skrbno izbranih numeroloških datumih. Kogar to bolj zanima mu priporočam ogled sledečega videa, v katerem je vse to lepo obrazloženo. https://www.youtube.com/watch?v=kPRFmqirVJ0
  Sicer se pa niti ne trudijo več dosti, da bi to prikrili. Na prizorišču masakra lahko na fotkah vidimo plastične lutke, od katerih ena kar drži nogo v zrak, z obilico umetne krvi. Zanimiva je fotografija vetrobrana tovornjaka, kjer so se potrudili, da so prestrelili steklo povsod, samo tam ne kjer je volan, za katerim je sedel ISIS “terorist”
  Torej zakaj je ISIS po naročilu modelov kot so rothschild, soroš itd izvedel ta napad? V Franciji je bilo po ISIS napadu v Bataclanu izredno stanje, kateremu je potekel mandat, zato je bil nujno potreben nov napad. Izredno stanje v Franciji je zdaj podaljšano za nedoločen čas, vojsko pa sionistična lutka Holande zdaj lahko uporabi kadarkoli proti delavskim demonstracijam.
  Gremo zdaj na državni udar v Turčiji. Splaniral ga je Fethulah Gulen, islamlski verski voditelj, sicer sionistična lutka, ki živi v Ameriki v Pensilvaniji. Je velik politični nasprotnik Erdogana, ima pa močne veze vvisokih političnih in vojaških krogih Turčije. Seveda je del vojske, kije izvajal državni udar imel podporo CIA, MI6, in MOSAD-a. Zdaj je Erdogan bivši topli prijatelj EU, ZDA in Izraela postal njihov sovražnik, ki ga je potrebno čimprej eliminirati. Namreč Erdogan se je opravičil Putinu za sestrelitev dveh ruskih pilotov in izjavil, da je Rusija zdaj turški prijatelj in strateški partner. Ta njegova izjava je prižgala v očeh iluminatov rdečo luč, saj seveda to nikakor ne odgovarja američanom in njihovim hlapcem NATU zato je bil nujno potreben hiter vojaški udar, ki pa zaenkrat kot kaže še ni uspel. Cilji Rothschilda in Soroša so ustvariti v EU še več konfuzije, povzročiti še večji begunski val, ki naj bi popolnoma ohromil Evropo in v vseh državah uvedel izredno stanje, kajti iz takega kaosa se še najlažje da potegniti za bančne mafijaše sveže milijarde evrov. Edini EU politik še s kančkom zdrave pameti je madžarski predsednik vlade Viktor Orban.
  Našim politikantskim lutkam od poharja naprej pa itak nič ni jasno, jasno jim
  je samo to, da morajo zvesto ubogati vsa navodila, ki jih dobivajo od smetarja junkerja in NATA.

  • dr Janez Sveti

   “ISIS v osnovi Israeli Secret Inteligence Service” TA JE SVETOVNA ;)
   Veš, te tvoje teorije niti niso tako nemogoče. Tudi sam sem opazil nenavadno prestreljeno vetrobransko steklo na kamionu. A se ne vprašate,kako da so storilci terorističnih dejanj običajno kriminalci, ali s psihičnimi težavami? Mogoče zato, ker jih je najlažje “prepričat” za takšna dejanja?
   Že sami dogodki v NY, so praktično skregani z vsako logiko. Tam se je začelo.
   Bodimo hladnokrvni in trezno premislimo, če mogoče teorije (sumi), ki jih je v komentarju navedel “Valentin” le niso tako neverjetne.
   Ne smemo si dovoliti, da smo ovce,ki jih z prevaro peljejo v klavnico.
   Mogoče pa naš sovražnik, sploh ni pravi sovražnik?

   DR Janez Sveti vesoljc

   • indijanka

    Neumno bi bilo razmišljati, da “najmočnejši” na tem planetu ne bi znali obrniti vere polne agresije in zakoreninjen strah pred arabskimi vpadi v Evropi sebi v prid. V tej zgodbi ne glede na to, kako se obrne sploh ne morejo izgubiti. Je pa nekaj res. To nam prav nič ne pomaga, ker tudi, če bi bili Arabci miroljubni, bi pomenili kulturni grožnjo beli Evropi, ker svojih življenjskih navad preprosto ne bodo opustili.

    • tarantela

     Meni dajo misliti vsa dogajanje v preteklih stoletjih. Mar niso naši predniki sami povzročili tega, kar se nam dogaja? Mogoče se Evropi vrača, kar je sama povzročila po svetu. Tole sem našla na netu, če boš odprla, bo najprej nekaj reklam, potem so pa zanimivi zapisi o zgodovini evropskih osvajalcev. Izvažali so vero, kot, da je naša edina prava, izvažali so svoj način življenja, čeprav je bilo življenje domorodcev njim povsem všeč. Nismo se imeli pravice vtikati v njihov način bivanja in verovanja. To je moje mišljenje, drugi imajo vso pravico do drugačnega.
     http://studentski.net/gradivo/umb_fif_zg1_ezn_sno_zapiski_01?r=1

     • indijanka

      Hvala Tarantela. Drži, da se ravnovesje vzpostavlja v času in prostoru. Nobenega posega v življenjski prostor drugega ne odobravam. Tudi dobronamernega ne. Mogoče zato, ker sem za vsak svoj zakaj dedku prejela odgovor v obliki knjige. Življenjski krog in del njega je tudi smrt. Lahko začetek, lahko konec. Odvisno od verovanja. Nekaj si zapomni Tarantela. Nihče ne more od tebe zahtevati, da prevzameš odgovornost za grehe prednikov. Niti Nebo. Sedanjost ustvarjaš sama. S posegi v svojem svetu. S sprejemanjem. Zato pravim, da nismo sposobni sprejeti drugačnih nam iste. Taki pač smo. Mogoče bomo nekoč zrelejši. Spoštovanje, sodelovanje, ravnovesje. Tri magične besede.

     • tarantela

      Hvala za odgovor! Prav nič si ne očitam, da bi bila jaz ali kdo drug osebno kriv za to, kar se nam dogaja. Je pa še kako povezano osvajanje kontinentov oz. tamkajšnjih domorodcev od strani evropskih osvajalcev s kasnejšimi dogajanji v svetu. Naredijo se premiki, ki potegnejo za sabo dejanja. Počasi, skoraj nezavedno. Nastajajo razpoke in posledično katastrofe, kot pri premikih zemeljskih plošč.

     • indijanka

      Vsak poseg v drug življenjski prostor ima posledice. Tudi dobronameren.

    • dr Janez Sveti

     Zakon vesolja, vedno naredi dobro, samo pot do tam je za nas nenavadna, čudna in večinoma nerazumljiva.
     DR Janez SVeti vesoljc

   • valentin

    Jaz se sprašujem nad nemočjo politikov EU, NATO in vedno bolj se potrjujejo moje ugotovitve na podlagi info. iz različnih svetovnih
    medijev, da gre za namensko izvajanje programa zasnovanega s strani
    že neskončno krat omenjenih iluminatov, zionistov, bolestne združbe, ki vlada svetu in trpinči svetovno prebivalstvo.

 • Osti jarej
 • dr Janez Sveti

  Kakor sem že opozarjal, je bil nekontroliran sprejem tisočerih emigrantov varnostna katastrofa.
  Rad bi opozoril, da so teroristična dejanja izvršili večinoma “integrirani” potomci emigrantov, ki so (nekateri) celo rojeni v državah,kjer so izvedli zločine. A res mislite, da so vsi ljudje muslimanske veroizpovedi zločinci?
  Dr Janez SVeti vesoljc

  • Osti jarej

   ….misliš;teroristična dejanja so ,najbolj verjetno,izvršili plačanci tajnih služb,ki producirajo tretjo svetovno in NWO ?!

 • Osti jarej

  …heeeejjj….vrni komentar!!! moderator!!!

 • Osti jarej

  …samo bedaki in konji…pa kanonfuter…..politika pa!?..prodaja državo (torej naše) in narod (torej nas) …pfej!!!

 • Osti jarej

  ….kdaj,danes,bodo pa spet pritisnili na knof za točo in orkanski veter?!…..samo bedaki in konji…..se opravičujem slednjim…

 • xtc

  Težava je v tem ;da niso težava le azilanti ampak bolj ali manj vsi;ki bodo sleje kot preje postali radikali;več kot jih bo bolj bodo radikalni in oblastni ;a očitno večina EU trol politikov zadeve ne dojema:

  • Osti jarej

   …težava je v tem,da azilanti sploh niso težava….

 • Caetano

  Ta čas, ko se Nemci tako sprenevedajo so v Franciji v cerkvi islamisti ugrabili talce. V Somaliji pa izvedli samomorilski bombni napad na vojake UN.

  Mislim, da vsa ta klovnovska manipulacija češ, da se ”nekaj dela” in da ni problem islam ampak vse mogoče drugo vendarle ne bo dolgo zdržala.

  • Osti jarej

   Kot podgane Zahod rojeva teroristične napade in vedno so v ospredju medijskega poročanja le tisti na Zahodu. Od lažnega 9/11 do Orlanda, Nice ali danes v ZDA, Baton Rougeu! Vedno so med možne napadalce vpleteni muslimani, umetna teroristična združba na plečih CIA in Mossada, kajti dve stvari sta tukaj pomembni – strah prebivalstva na Zahodu, da postanejo povsem ubogljivi in sovraštvo do muslimanov, kar je predpogoj za lažje obvladovanje sveta. Vsi napadi v ZDA so namenjeni vojaški oblasti, kjer narod več ne bo imel nobene besede, zato so tisoči FEMA kampov že zgrajeni in pripravljeni za polno uporabo, ki se je že začela. V EU pa je lažni Brexit ustvaril dve novi vojaški poveljniški državi, ki bosta vodili preostanek EU-ja – Nemčija in Francija, za lastno vojsko v vseh članicah! Ni zastonj Merklova pripeljala milijone arabskih migrantov, ni večina EU terorističnih napadov v zadnjih 18 mesecih prav v Franciji! Vse je premišljeno in vedno so akterji isti, izbrani izvajalci pa psihopati in neuravnovešene osebe. Seveda je najbolj smešno, da pred vsemi napadi, od Pariza do Ankare, CIA vedno opozori dan ali dva pred napadom svoje državljane, da obstaja možnost napada v določeni državi. Imajo vedno podatke iz prve roke, iz svojega sedeža za načrtovanje terorizma. In zakaj je glavna tarča Francija? Ker je država med najbolj vpletenimi v vonji proti Asadu in mora skozi zrežirane napade opravičevati svoje zločine. Hollande pa je pač mali diktator, ki sta mu slava in diamanti na prvem mestu, aja, pa frizer 10 tisočakov na mesec, da ga še kakšna pogleda! /virDavidIcke, GlobalResearch/publish wall/

   • Caetano

    David Icke je pred leti javno predstavljal, da se pod Indijo nabira nekakšen plin in da jo bo v kratkem odneslo v zrak. Znanost in politika naj bi pa to prikrivala. Mislim, da to vse pove…

    Sicer pa je bilo jihadističnih napadov v zadnjem času okoli 3000 po vsem svetu in so najtesneje, kar se, da povezani z islamsko ideologijo. Ker del vsake islamske doktrine je obnova kalifata in vzpostavitev šeriata, nekateri hočejo priti do tega cilja hitreje, drugi pa bolj počasi, vendar cilje je isti. Kakšno pa je bilo sodelovanje dela zahodne politike z islamisti in zakaj je bilo takšno pa je drugo bolj zamotano vprašanje, ki pa ga sproti tudi odmotavamo.

    • Osti jarej

     …gre samo za vzpostavitev NWO….točno po scenariju…z manjšimi odkloni….
     sicer pa;vsak ima pravico do lastnega mnenja in percepcije resnice…..morda bo nam lažje,ker ne bomo tako zelo presenečeni?!….ampak samo v tem smislu….
     *************
     citirano:Ko danes želiš odkrito govoriti o dogodkih, celo o volilnih prevarah v predvolilnem boju v ZDA /Clinton-Sanders/ je zaključek zgodbe vedno enak – ti si mrtev. Pred dnevi je Seth Conrad Rich razkril prevare z glasovi, zdaj je mrtev. Bil je iskren zagovornik ene največjih na papirju zapisanih pravic – pravice do svobodnega glasovanja na volitvah, očitno naiven.
     Seveda mediji že poročajo, da je šlo za naključni dogodek in kako tukaj politika nima vloge, kot je recimo Hillary še ni imela pri nobenem uboju po svetu in doma? Kaj želijo sporočiti? Zaprite gobec ali pa vas ubijemo….

   • Meho

    No ja, danes si tudi TI V OSPREDJU. BRAVOOOOOOOOOO!

    • Osti jarej

     …meho!…kje buba?!’

 • Osti jarej

  Novica o 200 pobitih civilistih v Siriji, ki so jih bombardirala ameriška letala, je grozljiva z dveh strani. Najprej po uradni strani, kako more biti Ameriška vojska tako zabita, da zamenja svoje ISIS borce s civilisti? So dali uradno obvestilo teroristom, da imajo 48 ur za umik iz mesta, nato pa so pobili civiliste! Niso toliko zabiti, tudi ta zločin je zgolj nameren, da bi lažno predstavili, kako se borijo proti lastni ISIS vojski a so naredili napako. Potem pa umetniško zgražanje francoskega LeMonda, ki se sicer zgraža nad napako, potem pa pametuje, da se to ne bi zgodilo, če bi Američani sodelovali z Asadom. Poglejte Francoze, kako odločni so proti ISIS teroristom – še nobenega niso izgnali, še nobenega ujeli, še nobenega ubili, pa so že večkrat bombardirali Sirijo po lažni Nici! Tudi Francija hoče vrniti svojo staro zločinsko slavo, kot nekoč v Afriki z orožjem, danes z izsiljevanjem! Enoumna EU vojska je tudi pred vrati in bo tudi naše spodrsljaje reševala kar na našem ozemlju, brez naših pooblastil! Zato pa rabijo terorizem! /virGlobalCir/

 • Meho

  A šta ti to znaći /virGlobalCir/ ????

  Glasilo poginulega balkanskega osvajaća Slobodana MIloševića? Neka se zna istina, a de? Srbija do Triglava in Rusija do Vršića.

  • Caetano

   Beograjska udba je pod Miloševičevim režimom ustanovila poseben oddelek, ki se je ukvarjal s t.i. ”teorijami zarote”, ki pa so bile seveda vse tako sproducirane, da so koristile velikosrbstvu. Recimo, da imajo Hrvati zakopano jedrsko bombo pod Dubrovnikom ipd. Danes se nadejajo, da jim bo KGB, ki se je restavriral v Rusiji zopet pomagal do slave in moči.

 • garfi

  že potekajo

  • valentin

   Na kaj si mislil, da že potekajo ?

   • garfi

    na hitrost

 • Yolbe

  Kdor ne dobi azila takoj v čuzo, ko se jih nabere za transportni avijon, pa vozi miško….

 • Osti jarej

  mene pa zanima…če uletijo isisovci v slovenijo…kam bo spyzdila vsa elita?!…od politične,bančne,mafijske do tajkunske?!???

 • Osti jarej

  …zdej bodo maltretirali “taprave” begunce medtem,ko je menda meje prečkalo neznano število skrajno islamističnih”borcev” ??…drgač so pa to navadne pyčke…ki se spravljajo na nedolžne civiliste!!!

  • Novakec1

   in sploh ne vedo kje se potikajo in koliko jih je, enako je v naši vukojebini.

 • pokvarjeniSvet

  Rešitev je: vse nagnat nazaj, pa gotovo…begunce pa naj sprejmejo tisti, ki so bili celi čas za vojno in so ustvarili vse vojne na Bližnjem Vzhodu.

 • pokvarjeniSvet

  Kdaj bo ameriška oblast odgovarjala za svojo zlo in grehe…ker se ve da stojijo za tem…če bi ti teroristi resnično bili proti vodstvu ZDA bi mogli sredi Washington pobijati politike ko svinje pa nikomu ništa.

  pobijajo točno izključno natančno Evropske civiliste.

 • Anton

  to me spominja na:

  https://www.youtube.com/watch?v=WAuooUf5G6I

  cinizem press

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!