fbpx

V Zagrebu mladoletnik napadel Slovenca: Dobil je vbodno rano v trup, porezan tudi po obrazu!

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Zagrebška policija je že prijela osumljenca, ki ga obtožuje poskusa uboja in zaradi zadanih poškodb. Po pisanju hrvaških medijev je napadalec mladoleten. 

V četrtek, nekaj pred polnočjo, je v Zagrebu prišlo do obračuna z nožem, v katerem sta bili ranjeni dve osebi – 23-letni Hrvat in 18-letni Slovenec, razkrivajo s PU Zagreb ter dodajajo, da sta oba lažje poškodovana. Hrvat je dobil rani na nogah, Slovenec pa vbodno rano na trupu, poleg tega pa je bil porezan po obrazu in udih.

Policija je ugotovila, da je bil Slovenec na ulici Ivana Lučića, ko je do njega pristopila skupina fantov, med katerimi sta bila tudi 23-letni Hrvat in mladoletni osumljenec. Zapletli so se v verbalni spor, nakar je mladoletnik napadel Slovenca. Spor je hotel pomiriti 23-letni Hrvat, in sicer tako, da se je postavil med Slovenca in napadalca, a jih je skupil tudi on, piše 24sata. Po svojem napadu je mladoletnik zapustil mesto napada.

Policisti so napadalca prijeli že takoj naslednji dan, 21. decembra, in ga prepeljali v uradne prostore za kazensko preiskavo. Trenutno se nahaja v priporu.

Skandal24.si