Večina volivcev na Floridi za prepoved LGBT indoktrinacije v vrtcih in šolah

(vir: twitter)

Večina volivcev na Floridi podpira pravice staršev v zakonu o izobraževanju, ki bi zaščitil otroke v vrtcu in osnovni šoli pred LGBT indoktrinacijo.

Rasmussenova raziskava javnega mnenja je pokazala da kar tri četrtine volivcev, ki sledijo novicam podpira zakon na Floridi, ki bo otroke v vrtcih in osnovnih šolah zaščitil pred LGBT indoktrinacijo. Osrednji mediji in levi aktivisti so zakon, ki ščiti otroke skušali demonizirati in ga prikazati kot nekaj, kar diskriminira proti homoseksualcem.

V zakonu piše, da “šolsko osebje ali zunanji izvajalci ne morejo dajati navodil razredu glede spolne orientacije ali spolne identitete vse od vrtca pa do tretjega razreda na način, ki ni primeren glede na starost in razvoj učencev in v skladu s standardi države.” Celoten Hollywood na čelu z Disneyem te dni lobira proti sprejetju zakona v Floridi. Disneyevi aktivisti se celo pritožujejo, da zakon, ki bi pred potencialnimi pedofili zaščitil nedolžne otroke ogroža njihove kolege, ki jih podjetje sili, da se preselijo na Florido.

Je Disney leglo pedofilov?

“Od več kot 2.000 zaposlenih se zahteva, da se ali preselijo na Florido, ali pa ostanejo brez dela, brez možnosti dela na dalja ali v zveznih državah, ki so bolj naklonjene LGBT skupnosti,” so opozorili v Disneyevi aktivistični skupini “Disney Do Better Walkout.” Čisto po naključju, Disney ima svoje studije na Floridi, 2.000 zaposlenih pa ima Pixar, ki je v lasti Disneyja ter se nahaja v LGBT in ostalim norostim bolj naklonjeni Kaliforniji.

Na vprašanje ali bi takšen zakon podprli tudi v svoji zvezni državi je kar 62 odstotkov vprašanih pritrdilo, 45 odstotkov vprašanih je izrazilo močno podporo takšnemu zakonu. Zakon, ki ščiti otroke pred LGBT kultom uživa 74-odstotno podporo med republikanci in 66-odstotno podporo med neodvisnimi, celo 49 odstotkov demokratov bi po ugotovitvah javnomnemnjske raziskave podprlo tak zakon.

Rasmussenova raziskava je svojevrsten unikum saj so za razliko od svojih cehovskih kolegov vprašanim postavili jasno vprašanje in niso zavajali z raznimi medijskimi spini ter lagali vprašanim v obraz. To kaže, da se je večina volivcev, ko je soočena z resnico še vedno zmožna sprejemati zdravorazumske odločitve. Ostalim ni pomoči.

Ivan Šokić