fbpx

[Video] Ameriški zvezni šerifi ubili pripadnika Antifa, ki je sredi Portlanda usmrtil podpornika ameriškega predsednika Trumpa! Pri sebi je imel polavtomatsko puško!

Oživljanje 48-letnega morilca in člana skrajno leve teroristične antife Michaela Reinoehla, ki je v času aretacije imel pri sebi polavtomatsko puško (vir: Twitter)

Zvezni šerifi so med poskusom aretacije ubili pripadnika Antifa, ki je v Portalndu sredi ulice hladnokrvno usmrtil podpornika ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Pripadnik Antifa se je aretaciji upiral in bil že več dni na begu.

V četrtek zvečer, 3. septembra 2020, so pripadniki urada zveznih šerifov, FBI in lokalne policije pri poskusu aretacije ubili Michaela Reinoehla, 48-letnega pripadnika teroristične Antifa, ki je v soboto, 29. avgusta 2020, sredi Portlanda hladnokrvno ubil podpornika ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Kakor poroča RT, se je Reinoehl aretaciji upiral in v predstavnike zakona in reda naperil orožje, s čimer si je zapečatil usodo. Na spletu je zaokrožil nazoren posnetek, ki prikazuje, kako so policisti ustreljenemu Reinoehlu nudili prvo pomoč in ga oživljali, a brez uspeha. “Povem vam, če bi lahko slišali, zvenelo je kot ognjemet, toliko strelov,” je povedal snemalec prizora oživljanja. Oborožen je bil s polavtomatsko puško.

Reinoehl svojega zločina ni zanikal. Še več v intervjuju v četrtek, 3. septembra 2020, je za Vice News povedal, da glede streljanja ni “imel izbire” in, da je to storil v samoobrambi. Njegove trditve se ne ujemajo s posnetki dogodka, ki kažejo, da je množica vpila “Ta je Trumpov podpornik, primite ga,” nakar je Reinoehl v nedolžnega človeka od blizu nameril pištolo in ga ustrelil. Ubiti Aaron ‘Jay’ Danielson se sploh ni zavedal dogajanja okoli njega.

Reinoehl se je v objavah na socialnih omrežjih opisoval kot “100% Antifa”. V času izgredov, pa je bil vpleten v več incidentov v Portlandu. Julija so ga aretirali zaradi posedovanja nabite pištole v javnosti. Ravno tako v juliju je bil ustreljen v roko zaradi sodelovanja v prepiru, ki je izbruhnil v enem od barov v mestu.

Šerif okrožja Thurston John Snaza je po pisanju Breitbarta potrdil, da so pripadniki urada zveznih šerifov Reinoehla ustavili na ulici v Tanglewildeu in ga skušali aretirati, a je ta izvlekel pištolo. Oregonian poroča, da so morilca prišli aretirati v dveh poltovornjakih, nato pa je bilo slišati med 30 in 40 strelov.

V nenavadnem zaporedju okoliščin, je ameriški predsednik Trump, malo preden so oblasti želele aretirati Reinoehla tvitnil, kako to, da portlandska policija ne aretira hladnokrvnega morilca, ki je ubil Danielsona. “Opravite svoje delo, in to hitro. Ni čudno, da se Portland spreminja v pekel!” Jasno je, da portlandska policija v krempljih levičarjev, ki še spodbujajo nasilje in izgrede Antifa in BLM, nalogi ni dorasla. Morilca so namreč po večih aretacijah z orožjem v roki, vedno znova brez zadržkov spustili nazaj na prostost.

Ivan Šokić