[Video] Antifa slabič dobil lekcijo – z njim je obračunala ženska

Foto: printscreen

Na družbenem omrežju Twitter je zaokrožil nekajsekundni posnetek, ki prikazuje, kako se je nad Antifa aktivista s pestmi spravila ženska in ga popolnoma nadvladala. Nemočnemu antifajevcu se posmehuje tako rekoč cel svet – medtem ko je hotel “dati lekcijo” desničarjem in uničiti prijavljen shod, mu je načrte prekrižala predstavnica nežnejšega spola.

Posnetek prihaja iz Portlanda, največjega mesta v Oregonu, kjer je potekal prijavljeni shod domoljubne skupine Patriot Prayer, ki pa so ga prekinili Antifa aktivisti. Spopad med njimi je prešel celo tako daleč, da so štiri ljudi odpeljali v bolnišnico – ena od teh je dobila resne poškodbe, a ni v življenjski nevarnosti, poškodbe preostalih treh pa so manj resne. Policija je bila prisiljena uporabiti celo gumijaste naboje, da bi razpodila množico, so pa zanikali navedbe, da naj bi uporabili solzivec.

Posnetek, kako je ženska obračunala z Antifa aktivistom, si poglejte tukaj:

Skrajna levičarska skupina Eugene Antifa je že pred sobotnim shodom na svojem Facebook profilu napovedala, da bo storila vse, da do shoda skupine Patriot Prayer ne bo prišlo. “Zelo pomembno je, da antifašisti ustvarjamo pritisk, da jih (Patriot Prayer, op,p.) lahko ustavimo enkrat za vselej,” so zapisali na Facebooku, v eni od drugih objav na istem družbenem omrežju pa, da bodo utišali Patriot Prayer, bele nacionaliste in fašiste. “Pridružite se nam za zabavo!” so še dodali levičarski skrajneži, ki svojo identiteto skrivajo pod črnimi podkapami. Da v mislih niso imeli nedolžne zabave, temveč provokacijo, ki je ušla izpod nadzora, je bilo znano že nekaj ur zatem …

Vir: Facebook

M. S.