[Video] Islamski terorist v Londonu z mačeto ranil 3 osebe

Ubiti terorist Sudesh Amman (vir: Facebook)

Londonska policija je v nedeljo, 2. februarja 2020, usmrtila moškega, ki je v južnem delu britanske prestolnice z mačeto napadel dve osebi, preden je pod streli padel tudi napadalec sam. Preiskovalci so incident hitro označili kot teroristični napad.

20-letni Sudesh Amman je sredi belega dne z nožem ranil tri ljudi, preden so ga londonski policisti na mestu ubili. Kar čudi, je dejstvo, da je Amman že bil v zaporu zaradi obsodbe, povezane s terorizmom, a so ga po poročanju Breitbarta, po polovici odslužene kazni že izpustili na prostost.

Zdravstveno stanje enega od poškodovanih je resno. Eno od žrtev je poškodovalo razbito steklo, kar je bila posledica policijskega streljanja. Kot so povedale priče dogodka, je napadalec v rokah vihtel mačeto, na prsih pa imel srebrne jeklenke.

Napad in odziv policije sta se zgodila na prometni ulici, polni nedeljskih izletnikov in nakupovalcev, blizu pa je tudi stanovanjska soseska.

https://twitter.com/Being_Vinita/status/1224207018291908608?

Britanska vlada je v takojšnjem odzivu na teroristični napad napovedala višje kazni za teroristična kazniva dejanja, kakor tudi konec predčasnih izpustov za obsojene teroriste. Prav tako je za prihodnje leto povečala finančna sredstva, namenjena protiterorističnim enotam.

Premier Boris Johnson se je zahvalil pripadnikom policijskih enot in reševalcem, župan prestolnice Sadiq Khan pa je pristavil, da teroristom ne bo uspelo uničiti britanskega načina življenja. Ta isti župan je pred leti trdil, da so teroristični napadi nekaj, kar se mora jemati v zakup pri življenju v mestu.

https://twitter.com/Divyans47789162/status/1224211359400779776?

Do terorističnega napada v Londonu je prišlo le slaba dva meseca potem, ko je 28-letni obsojeni terorist Usman Khan, ki je bil predčasno izpuščen iz zapora, na londonskem mostu do smrti zabodel dve osebi. Tudi njega so takrat ubili pripadniki londonske policije.

Ivan Šokić

 • skorpijon93

  v zahvalo pa se v Ljubljani odpira islamski center, proklete prasice sram naj bo ! muslimani gonite se iz slovenije ! Narod še vedno slep in nič ne vidi, ali res mora dobiti po glavi ?

 • skorpijon93

  London ima muslimanskega župana, delež muslimanov v Londonu je 14.2 %, po vsej VB pa 6 % , zelo multikulturna država, sami so si krivi !

 • JANEZ GUS

  Na TV Srbia,so takoj povedali,da je to napravil islamistični terorist.Našim rdečim kuzlam na RTVS,to ne gre in ne gre iz gobca.

  • šmentanamuha

   Tako je rdeči mediji o tem sploh ne poročajo in mi jih za neinformiranje še plačujemo.

 • cosmosjasnovidec

  Britanci so se končno srečali z pametjo ter zapustili zgrešen oderuški projekt EU z katerim se okorišča lopovska trojka Nemčija,Belgija ter Francija z katerim guli vse ostale EU države z na račun muslimanske migrantske golazni ter vsiljenim sprejetjem le teh kamelojebcev.
  Z istopitvijo Britancev iz EU jih več ne bo mogel izsiljevati nihče z nekakšnim pogojenim stanjem tako,da se bo začelo muslimanski nesnagi slabo pisati.
  Britanci jih bodo ob napadih kakor se tudi po zakonu spodobi nemudoma spravili k njihovemu prašiču alahu in ne izvajali aretacij kot so jih morali do sedaj in kot jih izvajajo vse posrane države v EU.
  Z počasno izpraznitvijo oziroma katapultiranjem muslimanske golazni bodo spet očistili Britanijo,da bo lahko v miru zadihala sveži zrak kateri je sedaj onesnažen.
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

 • PORK Amashina

  Ni bilo pa povedano.Fucking pravosofje ga je malo prej tistega dne,ko je mahal z mačeto izpustila iz pripora.Tud pravosodje in policija v UK sta kupljeni od ajatole,ne samo pri nas.Res pravo globalno zlo.