fbpx

[Video] Izpoved švedskega žvižgača: levičarske oblasti na Švedskem dale navodilo, da je treba starejše s COVID-19 “za vedno uspavati”

Švedski zdravnik dr. Jon Tallinger (vir: Youtube)

Medtem ko v Sloveniji levičarji slavijo “žvižgača” smrti Ivana Galeta, ki je razkril domnevne nepravilnosti pri dobavi medicinskih ventilatorjev, in retardiranega zdravnika Riharda Knaflja, ki bi vernikom odrekel zdravljenje s pomočjo ventilatorjev, ima na Švedskem z levičarskimi oblastmi težave žvižgač življenja.

Zdravnik Jon Tallinger je razkril oblastniško navodilo zdravstvenemu osebju, po katerem starejšim odrekajo zdravljenje z medicinskimi ventilatorji, češ naj starejše rajši “za vedno” uspavajo z morfijem.

Preberite še: Smrt, zlo in evtanazija

Tallinger v ekskluzivnem intervjuju za fundacijo RAIR USA prosi za “zunanjo pomoč”. Doktor Tallinger namreč razkriva, da je bila zdravnikom poslana direktiva lokalne uprave, ki jim je naročila, naj starejših bolnikov s koronavirusom ne napotijo ​​v bolnišnico na intenzivno nego ali tretma s kisikom, ki bi jim lahko morda rešil življenje.

Namesto tega, pojasnjuje dr. Tallinger, so zdravniki dobili navodilo, naj tem pacientom dajejo morfij, s čemer bi jim še dodatno otežili absorpcijo kisika, kar bi povzročilo, da bi pacient “za vedno zaspal”. Oblasti ta ukrep maskirajo pod formulacijo, naj zdravniki paciente “vključijo v paliativno oskrbo in jim dajejo morfij.”

Paliativna oskrba ne pomeni zdravljenje bolezni, temveč ukrep, ki lajša stanje pacienta. Dr. Tallinger, ki se ga je na Švedskem že prijel vzdevek “Dr. Whistleblower”, pravi, da bi sicer z dovajanjem morfija pacientu res “olajšali stanje”, saj bi “mirno zaspal”. Za vedno.

Dr. Tallinger zato poziva stroko v tujini, naj pritisne na švedske oblasti, da opustijo takšne sramotne in nemoralne postopke proti svojim starejšim državljanom.

Demokracija