[VIDEO] Lahko pričakujemo spremembe tudi v Evropskem parlamentu: “Evropa tako ne more več nadaljevati! Zbudite se! Zbudite se!”

Foto: epa

V luči nedavnega terorističnega napada v Strasbourgu, v katerem so umrli trije naključni mimoidoči, je italijanski poslanec Evropskega parlamenta Angelo Ciocca Evropejce pozval, naj se končno zbudijo.

“Obstajajo nekateri, ki ne želijo spregledati nekaterih odgovornosti, ampak te obstajajo in so izjemnega pomena. Nikakor ne morem sprejeti tega načina razmišljanja v smislu: To moramo sprejeti in iti naprej. Ne moremo nadaljevati naprej na podlagi napak,” je izjavil Ciocca na seji Evropskega parlamenta.

Med drugim je dodal, da ne moremo tako nadaljevati: “Vsi … Vsi … Zbudite se, zbudite se, zbudite se! Pridružil se bom protestu in zato ponavljam: Zbudite se! Zbudite se!”

Foto: epa

H. M.

 • Sloven”c

  bravo, tako je !

 • Hunyađi

  Jansa ti bolje, da ne prides na oblast, ker bos ostal se brez tistega kar si nakradel.

 • Svele

  Janez Janša laže svojima sinovoma črtomiru in Jakovu da je njihovega očeta zaprl Murgeljn Milan hahhahahah zdaj se zbujata posrana in poscana zaradi zgodbic Janeza Janše o noriškem kraljevstvu

 • kamdrvimo

  Protesters rally in Brussels against UN migration pact adoption
  https://www.youtube.com/watch?v=Lxg8hNiTxMo

 • Rožle

  Evropa se prebuja ….
  samo še naši lewaki se na vse pretege trudijo, da bi za vse večne čase obtičali v mali Yugi !!!

 • Darth Vader

  dobr je to naredu :) sicer povedal bolj v stilu “mama! que bona pasta”…ampak z rumenim jopičem +100maga points :)

 • Anton

  Zzdaj pa svečke, medvedki in solzice. 50 let prepozno.

 • Caetano

  Tako je! Prebudimo se in naredimo konec islamizaciji in politiki, ki jo omogoca! Bravo Ciocca! Bravo Orban! Bravo Trump! Bravo Jansa! Bravo Duda!

  • stajerc5

   Sicer ne gledam RT, ampak tu je LIVE prenos iz Bruslja. Polno mesto protestnikov proti migrantim..
   https://www.youtube.com/watch?v=RDgUD0PudIA

   • Janez Novak

    Bruselj bo kmalu kot Bejrut v času državljanske vojne…

  • Artur

   Bravo Jansa ???!!! Koliko je s svojim vplivom oziroma pozivanjem na čimvečji monožičen shod pred parlamentom 10 t.m. prispeval tudi z njegovimi ? Če nebi Troha zbobnal skupaj okoli 200 protestnikov nebi bilo nič. Ni se mu zdelo vredno niti, da bi nos pomolil ven iz parlamenta in nas prišel bodriti ali vsaj pozdraviti ali pa kakšno reči. Skrival se je v njihovi parlamentarni mišji rupi. Fini bruseljsko lakajski gospodin si noče frizuro kvarit zunaj na mrazu ali ne ?

   • Caetano

    Jansa je in tudi bo naredil 1000x vec kot Troha.

    • Artur

     Ja čakamo že tri leta, da bo kaj zbobnal skupaj pa se ni do zdaj približal niti 1x kaj šele 1000 x vse kar se zgodi v zvezi s protesti do zdaj je plod pravih domoljubov brez politikantskih šmokljanov a la JJ, ki so jih samo polne goflje demagogije.

     • Caetano

      Troha je sodeloval s Kučanom in se dal lažno ugrabiti, da bi škodoval Janši. Janša pa je najboljši v boju zoper udbomafijo alias Organizacijo.

     • Artur

      Hja JJ je še par let pred njegovim”labodjim spevom” zvesto prisegal Titeju, partiji in njenim tekovinam in kakor je do zdaj že znano se zardi tega še ni javno “posipal s pepelom” . Pa kakor sem že rekel čakamo ga že tri leta, da se zmiga in zbobna vsenarodni protest proti režimski udbomafiji in njeni Marakeš promigrantski LGBTprosodomitski in promultikulti svinjariji, pa ne duha ne sluha o njegovi aktivnosti v tej smeri to pa zato, ker je strahopetec .

      Janša pa je najboljši v boju zoper udbomafijo alias Organizacijo??!!

      A ja ? Misliš s tem, ko se je vse do zdaj izogibal izvesti lustracijo do svojih nekdanjih rdečih mužikov ?!

     • Caetano

      Jansa je bil disident, ki ga je sledila udba in to ze davno pred letom 1988, ko ga je udba v dogovoru s KOS zaprla po politicnem procesu. Tudi ni res, da je bil Jansa proti lustraciji, Bavcar, Bucar celo Brejc ja, Jansa pa je bil enako kot Pucnik za lustracijo udbovske hobotnice.

 • Antonius

  Ne samo Evropa, tudi Slovenci v njej se moramo končno prebuditi iz sanjaške letargije, ker z veleizdajalčevimi kleptomani nikakor ne gre nič več naprej.
  Pred parlament sem prišel protestirati proti marakeškemu podpisu, kjer sem bil razočaran nad Slovenci, ker se jim fučka za njihov jutri in našo Slovenijo.
  Lažejo nam, kradejo nas, raznarodujejo nas, izvoljeni na oblast jo zlorabljajo za osebni prestiž in pridobitni ego, Slovenija in njena prihodnost jim pa od jajc visi in se ne sekirajo, če od nje ne bo nič ostalo.

  • stajerc5

   Antonius, dokler se ne bo zacelo ropati, posiljevati in klati po parkih in ulicah se ne bo veliko spremenilo. Oprana raja bo reagariala sele takrat, ko bodo osebno prizadeti. Hmmm, do takrat pa lepo nazaj v lonec na pocasno kuhanje, rega-kvak-kvak…

   • Svele

    Hahhahahah desni bodo začeli ropati posiljevali in klati.hahahhaha to mi je nakaj znano v imenu cerkve smrt

   • dob

    Precej preden se je začelo klanje na Balkanu v devetdesetih, sem govoril z bratrancem iz Mostarja po telefonu, in tedaj mi je rekel približno tole:
    Čer rabiš kak res dober ojačevalec ali glasbeni stolp (smeh!), ga imaš zdaj lahko za majhne denarje! Vsi prodajajo mašinerijo, ker kupujejo pištole na črnem trgu.

    To je bil prvi znak, da se bo vnelo. Časopisi in intelektualci (sociologi, psihologi, antropologi, akademiki, pisatelji….) so pa govorili, da ni govora, da bi pri nas (v SFRJ) lahko izbruhnila vojna. Tukaj stvar deluje enako, kar je videti tudi iz tega, da človeka (Šiška!) zaprejo že zaradi ene lesene puške.
    Ampak ljudje niso Šiško!
    Črnega trga nihče ne kontrolira, zato pa je črni trg! in ljudje se bodo tedaj, ko bodo zavohali nevarnost, oboroževali, ker niso neumni. Tega jim nihče ne bo preprečil.
    Govorilo se bo o tem med ljudmi, sak bodo časopisi o tem molčali in se delali, da to ne obstaja. kučan nam je vojsko razorožil in bo še naprej skrbel, da je ne bo. Skozi Kordiševa usta nam bo sporočal, da vojske sploh ne potrebujemo, oborožene pa še sploh ne.

  • kraljica vesolja

   Mal pozn si se spomnu, prepozn, zahval se svoji Evropi raj, ovca ena.

  • Hunyađi

   Kurac ti je zaspal se bos pa prebujal, kar si izkoristil si, zivlenje je eno. chao bella!!!

  • zokispoki

   Cmerar in 571 hlapcevska banda ponovno veselo manipulira, in zavaja nevedne in naivne drzavljane ! Bedak stiri leta ni naridil nicesar za izboljsanje odnosov z USA, sedaj misli, da bo par na pamet naucenih stavkov, lahko kar tako popravilo skodo, ki jo je v odnosih v veliki meri tudi sam povzrocil. Da krivdo sedaj zvraca na kmetavzarja, ki je itaq poglavje zase samo potrjuje, da je popolna mona, moski brez jajc !
   Seveda ni dosegel prav nicesar. Rightly, so ! Povedali so mu v tisti zlagani, castihlepni fris, kar mu gre, in revcek mora to sedaj skrivati pred javnostjo To pa je transparentnost !
   Z neko dimno zaveso, ustvarjeno okrog senatorke Amy Klobuchar, nasega rodu, ki rangira precej nizko med potencialnimi demokratskimi kandidati, skusa prikriti dejanske probleme v odnosih, ki so jih ti neoliberalni postkomunajzarji povzrocil s svojo bebavostjo !
   Cudno, da analfabeta vsaj tovaris 571Zitko ni poducil, da je pred gospo, nase gore listom, veliko stevilo potencialnih demokratskih kandidatov, ki jim ugledni poznavalci pripisujejo vecje moznosti kandidature. Pravzaprav so jo izgleda nasi inovativni manipulatorji kar sami potegnili iz klobuka, da lahko preusmerijo pozornost. Sicer o njej v vodilnih svetovnih medijih ni bilo ne vem koliko govora.
   Sledeci kandidati pa so veckrat omenjeni na demokratski strani : Cory Booker, KirstenGillibrand, Kamala Harris, Bernie Sanders, Elizabeth Warren, John Delaney, Tulsi Gabbard, Beto O’ Rourke,
   Julijan Castro, Michel Bloomberg, Andrew Yang, Tom Steyer, Howard Schulz in Joe Biden .
   Amy Klobuchar ne vidim med njimi…

 • Artur

  LIVE: Proteste gegen den Migrationspakt in Brüssel
  https://www.youtube.com/watch?v=RDgUD0PudIA

 • kraljica vesolja

  Kva vas scat pelejo tile vaši gospodarji. Delate točno po scenariju, sam vi tega ne vidte.

  • Janez Novak

   Še vedno ti ni jasno, da si na isti barki kot vsi drugi, si namreč Evropejec (menda si moški). Ne bo ti nič laže kot drugim Evropejcem. Če si dovolj mlad, boš morda moral celo bežati iz Evrope, če ti bo uspelo.

   • kraljica vesolja

    Jst sem stara baba, 38 let stara.

    • Janez Novak

     To še ni nobena starost. Boš verjetno še marsikaj dočakala. Bojim pa se, da ne bo ravno najbolj prijetno. Evropejce čaka holokavst.

     • Vince Blake

      Najhujši holokavst čaka levičarje in razno feministično LGBT golazen. Muslimani ideološkemu konfliktu navklub spoštujejo odločne in močne moške s tradicionalistično patriarhalnimi vrednotami.

      Tile levičarski pezdeti in soy-boyi bodo prvi na listi za odstrel. Da o feministkah niti ne govorim.

    • SIMON ROZIC

     Imaš težko bolezen, ki se imenuje HTMI in je
     neozdravljiva (Bolezen hitrega staranja in propadanja
     možganovine) . Sočustvujem s tvojimi “najdražjimi” !

  • ĐĐ Style

   Ne smilijo se mi , ker so preveč naivni, kao zastopajo demokracijo, v resnici fašizem

   • Janez Novak

    To je globalistični fašizem, ki dela vojne na Bližnjem vzhodu in drugod, ustvarja milijone razseljenih oseb, ki jih nevladniki tihotapijo v Evropo za denar, tu pa ljudi posiljujejo z njihovim lažnim človekoljubjem, češ da morajo zaradi etičnih načel sprejemati ljudi, ki so tu zaradi njihovih zločinskih dejanj. V resnici so globalistični fašisti zločinci, nič boljši od nacifašistov.

 • ĐĐ Style

  Našim desničarjem se gre samo za ablast, migrantje so samo propagandno ordoje. smo videli blokado LJ par dni nazaj.

  • Rožle

   Pa sej jo še zdej vidimo .. tisto tvojo blokado v tvoji glavi

  • Frank Novak

   In kateremu politiku, vodji, vladarju ni slo za oblast?

   • ĐĐ Style

    Vsakemu, vprašanje je v koliki meri je pripravljen priznati lastni poraz. 25% ni nikoli bila večina. In za njegovo nesposbnost, da zbere 46 poslancev niso krivi drugi.

 • Janez Novak

  Pravzaprav je res neverjetno, kako globalisti uničujejo Evropo pri “belem dnevu”, Evropejci pa to mirno gledamo in sprejemamo, kot da se ne dogaja nič. Zakone so globalisti napisali tako, da imajo prišleki v Evropo enake in celo večje pravice kot domačini, čeprav nimajo nobenih zaslug za evropske socialne države. V SLO na primer stane migrant davkoplačevalce ca 1900 EUR na mesec. In to ni največji problem. Največji propblem je v tem, da multikulti ne deluje. Prišleki se ne integrirajo, temveč tvorijo svoje ločene skupnosti, v katerih živijo po svojih zakonih, ne oziraje se na zakone in običaje države, v kateri so. Izkušnje od drugod po Evropi kažejo, da prišleki postopno izrivajo domačine. Evropejcem se dogaja to, kar se je zgodilo ameriškim Indijancem, ki so bili izrinjeni z lastnega kontinenta. Vsaka kritika ilegalnih ekscesnih migracij in opozarjanje na posledice le-teh, pa je brž pospremljena z etiketami o sovražnem govoru, rasizmu, fašizmu… Ljudje, patrioti, ki bi radi v miru in varno živeli v svoji domovini, edini, ki jo imajo, morajo poslušati zmerjanje s strani tistih, ki dejansko izdajajo svojo domovino, ki sovražijo avtohtone Evropejce in dajejo prednost invazivnim tujcem, ki ilegalno vdirajo v Evropo. Bomo res (ne)prostovoljno odkorakali na smetišče zgodovine?

 • VERZIFIKATOR

  SAJ SE ŽE PREBUJAM

  Saj se že prebujam, a iz kome,
  nekaj let sem v njej negibno sanjal,
  angelcem se kakor v raju klanjal,
  tam pregnal realnost in vse dvome.

  Ko zbudim se, svet ni več od včeraj,
  belca med bolniškim ni osebjem,
  mar sem pod evropsjkim sploh obnebjem,
  ali sem v nebesa šel za zmeraj?

  V čudnem me jeziku nagovarja
  nek neznanec in dopoveduje,
  da je vse domače, prav nič tuje,
  da je domačin, močno poudarja.

  Žila mi trepeče, pulz udarja,
  Koliko sem časa sploh bil v komi?
  Nekaj let, pregnani so vsi dvomi,
  po celini tuji vse zaudarja.

 • Frank Novak
  • Artur

   Sranje u koloru.

  • ĐĐ Style

   Tito je svetovna osebnost še danes, tile naši današnji pa sao znani samo do državne meje

   • Frank Novak

    TITO JE BIL VLADAR KI SE JE UPAL.
    KAR IMAMO DANES PA SO PUSIKURCI …

  • SIMON ROZIC

   Daj no, nehaj že žalovat za nekom, ki ni vreden, da ga še omenjamo!
   Živel je kraljevsko življenje na žuljih svoje ” radničke klase”, ki je bila
   zasužnjena in ograjena v areni neumnosti komunizma z vseh strani neba!

 • Svele

  Ne vem, kaj naj rečem Črtomirju, se je debelo zlagala Urška Bačovnik Janša. Soproga prvega obsojenca v državi ima smisel za humor!

 • Svele

  Urša in Janša lazeta črtu in Jakobu.murgeljn Milan je zaprl vašega očeta hajajjaja

 • Igor Kavalar

  Farage calls on Merkel to apologise for migration debacle, denounces call for EU army
  https://youtu.be/VgQva2Qh3DQ

  • samotoje

   Opravičilo ne bo dovolj. Ko se bo našel odvetnik, ki bo dokazal neposredno povezavo med delovanjem A. Merkel leta 2015 in terorističnimi napadi, je ženska zrela za sodišče. Za zločin proti človečnosti. Še nekaj jih je, ki bi ji lahko sledili. Holland in Macron na primer.

   • Slovenka

    Prisilno delo za pokvarjenko.

   • SIMON ROZIC

    Kaj pa naši mucki iz SD, SMC, LDS, Desusa, Zares-a, Levice ?
    So samo zavedeni spački ?

    • samotoje

     Oni so lokalni primerki, zanje bi se moral “zavzeti” kakšen slovenski odvetnik in vložiti ovadbo. Oba veva, da bo na naših sodiščih nemogoče doseči civiliziran, nepristranski postopek. Treba bo počakati na velike ribe in njihove obsodbe, naprej bo moralo iti avtomatično.

 • ĐĐ Style

  CITIRAM ZNANO REVIJO

  Kako naj drugače razumemo neverjetno odkritje, da je Janez Janša
  pred 42 leti obiskal partijsko šolo v Kumrovcu? A ni bilo dovolj, da je
  bil med najmlajšimi člani Partije v Grosuplju, da je bil Titov
  štipendist, da je bil predsednik občinske organizacije ZSMS, da je bil
  član občinskih komitejev SZDL in Zveze komunistov, član republiških in
  zveznih organov ZSM in SZDL ter da je bil politični komisar mladinske
  pohodne brigade po poteh slovenskih odposlancev na drugo zasedanje
  Avnoja v Jajcu? Kako je lahko pri 17 letih obiskal še najbolj
  osovraženo, režimsko valilnico kadrov: politično šolo v Kumrovcu,
  rojstni vasi pokojnega maršala Josipa Broza aka Tita?

  • SIMON ROZIC

   Lahko je zavesti mladiče ! V vojsko so sprejemeli fante, še otroke in
   jim vbijali v glave “političko nastavo” s podrepniki ZKJ.
   Mojega prijatelja so vpoklicali v vojsko po študiju (prej se je spretno izognil).
   Fant, genij matematike in fizike je od vojaškega primitivizma skoraj znorel
   in starši so uredili, da se je vrnil domov kot ” nesposoban obuke”
   Danes ima svetovno kariero in edini slab spomin – JLA!
   Toliko primitivcev na kupu še ni nikoli srečal !

 • samotoje

  Malo pozno so začeli evropski poslanci dojemati, kaj se jim dogaja pred nosom, ampak ravno še pravi čas za naslednje volitve. Ne vem, tale mammino je do zdaj spal v parlamentu ali kaj?

  • Janez Novak

   Ni edini, ki je spal, je pa eden redkih, ki se je prebudil. Poglej naših sedem veličastnih…

   • samotoje

    Italijani ljubijo teater.

  • Den456

   A je Fajonka že dojela?

   • samotoje

    Ne vem, bo pa v vsakem primeru sledila rdeči zvezdi vodnici, dokler ji ne bo kdo ukazal, da mora slediti polmescu.

    • Den456

     Zanimivo bo, ko se bodo njihovi novo uvoženi kirurgi z žiletko lotili njihovih ščegetavčkov.

     • samotoje

      Ne vem, pri Fajon in podobnih težko razmišljam o čem drugem kot o praznih glavah.

     • samotoje

      Ob islamizaciji Evrope bodo vse take reči postranska zadeva.

    • SIMON ROZIC

     Odlično!

 • Novakec1

  Nehaj te se drogirati, drogirati…..

 • xla

  Napreduje Nora. Salvini-Breibart naveza. Vam je zmanjkalo financ, pa bi še malo od lahov?

 • Foglof Tunek

  Naj vas spomnim…Cherif Chekatt se je rodil v Strasbourgu…je bil francoski državljan…radikaliziral se je v francoskih zaporih !!!… Torej?… Mater ste desničarji fukjeni !!!

  Po toti logiki bi tudi pri nas bi morala policija fsak dan “imeti na očeh” Janeza Janeza. Bil je v zaporu…je radikaliziran skrajni desničar…v dno duše mrzi levičarje…itd. itd…. Morda je samo fprašanje časa, da bo naredil nekaj tragičnega ???

  • Vince Blake

   In kaj ti to pove?
   Da so vsi tile iz Arabskih koncev potencialna tempirana bomba, katero lahko raznese kadarkoli. Ne glede na to, koliko generacij so že tule.

   Torej jih je najbolje spokati na vagone in poslati od koder so prišli. Pa naj razgrajajo tam.

   Ali pa vsaj ne vlačiti novih semle. Ker nikoli ne veš, kdaj bo zopet nekdo začel noreti naokoli s kakšno kalašnikovko. Ali pa mačeto.

   • Foglof Tunek

    Ja no…isto velja za Princa Teme. On še ima na kupe orožja…iz leta 91′. On je tempirana bomba !!!

    • Vince Blake

     A bejž no bejž. In po 25 letih še kar niso našli tega orožja. Ne glede na vsa prizadevanja antijanševcev, da bi se to zgodilo.
     To pa zato, ker:
     a.) tega orožja ni bilo
     ali….
     b.) so bili tudi tvoji zraven

     Bolj se nagibam k varianti “b”.

     • Foglof Tunek

      Preberi si trilogijo od Šurca in Zgage. Tam je fse lepo opisano in dokumentirano.

     • Vince Blake

      A na tem političnem aktivizmu, ki mu ti praviš trilogija bazira tvoje vedenje o takratnih dogodkih?
      To je isto, kot če bi poslušal samo CNN in trdil, da veš vzroke za zmago Trumpa na am. preds. volitvah.

      Če bi bilo vse res, bi JJ že zdavnaj sedel zaradi tega.

      Lahko, da je tudi nekaj malega resnice tem notri, je pa skrbno zamolčana vloga Kučana, predvsem pa Drnovška v tej aferi.

     • SIMON ROZIC

      Sarajeva, Izraela….

     • SIMON ROZIC

      Kliči Sarajevo in vprašaj za tovariša Kučana! Vprašaj Izetbegovića!

   • kraljica vesolja

    Veš, kdo je poku na vagone, ne. Ma sram te bilo.

    • Foglof Tunek

     Judi zelo dobro vejo kdo jih je poku na vagone…

    • Vince Blake

     Mislim, da je tebe lahko sram, da sploh delaš take primerjave. Judi in Slovani niso zganjali terorizma po takratni Weimarski Republiki.

     Plus tega pa….če njih ni sram, da tule pobijajo naše ljudi, ne vem zakaj bi bilo mene sram, če jih želim poslati….ne v Dachau, tako kot so to počeli nacisti, pač pa od koder so se pritepli.

     • kraljica vesolja

      Kr vadi se ven, ja.

     • Vince Blake

      A to je najmočnejši argument, kar ga premoreš? Človek bi vsaj pričakoval, da mi boš natresla pod nos kakšnega Breivika, ali pa vsaj kakšen zloben Trupov tvit, ti pa takole….
      Patetično.

     • kraljica vesolja

      Jst se poserjem na te vaše argumente. Jst ne argumentiram, jst povem tko kot je.

     • Vince Blake

      Ja, ti grda reč, tile argumenti. Ti kar rad verjamem, da ti in tvoji ne argumentirate, ker potem bi se še znalo izkazati, da nimate pojma o čem blebetate.
      Takole približno izgleda debata s tako kozo, kot si ti:
      https://www.youtube.com/watch?v=uLx2K_a8w3o

     • kraljica vesolja

      Ne bom pogledala linka. In še to, jst nimam svojih. Naj ti bo to jasno, amerolaver.

     • Svele

      Ne upiraj se lažje bo samo zamizi in nehal boš dihati

    • Svele

     Moj đed se vozijo u takvom vagonu

  • Hunyađi

   Toncek saj jansisti so se bolj radikalizirani samo so kastrirani..strelal bi pa enako na neoborozene migrante, z gobcem.

   • Foglof Tunek

    Tudi z orožjem bi strejali če bi jim bili dovoljeno. Grims Goebbels bi bil v prvi vrsti strelcef.

    • Hunyađi

     Gobbels in Jansari bi ukazovala norcem jansistom da streljajo. Onadva ne bi, nista tolk prifuknena kot njihove ovce prismojene.

     • Foglof Tunek

      Tisti ki poveljuje je večji krivec kot tisti ki strelja.

     • Svele

      Vse v hudo dobro jamo.strelca in poveljnika

    • Hunyađi

     No saj jim prek medija ukazujejo.

   • Rožle

    Kako pa ti to veš, da je tale Tonček balonček ..?

    • Hunyađi

     Ruzla naduvaj mi jaja

     • Svele

      Hahahhaha ena izmed mojih najljubših.naduvaj mi jaja

     • Hunyađi

      Ruzla je tok psmetn da je sisal od oca ne od majle

  • šmentanamuha

   Foglov pimpek, vsaj tu in tam zapri svoje ropotalo.

 • Slovenka

  Pamet je stopila v Italijo skozi glavna vrata. Kdaj bo v Slovenijo?

  • tomnidari

   Po 45 letih gradnje socijalizma in še 28 letih njegovega poveličevanja je že uspeh, če se za pamet odpre mišja luknja.

   • Slovenka

    Imaš prav. Upajmo, da bo prišlo do učinka snežne kepe. Najprej kepica, potem kepa, nato pa …..

    • šmentanamuha

     Bo, brez skrbi, Vesolje podpira to, kar je v funkciji razvoja in napredka.

 • zaton

  V Bruslju sedaj potekajo protesti proti migraciji.

  • Foglof Tunek

   Protesti v Beogradu proti “avtokratski vladavini Vučića”…

  • šmentanamuha

   V Franciji je bla dons totalna štala. Eskadroni policajev in kolone vodnih topov, sem spremljala v živo RT. Zdaj so protestnike uspeli začasno počistit z ulic.

   • tomnidari

    Hvala bogu, da se ne dajo! Jopiči sveda.

 • Felikss_AH

  Ja res… zbuditi se bo treba… Normalen folk iz komotnosti… Abnormalni Levuharji pa iz Multikult Pedofilske omame. Pa je že kazalo da na Poljskem kaj takega ni mogoče… vendar je – “Even in virulently anti-Muslim migration Poland” – http://barenakedislam.com/2018/12/15/even-in-virulently-anti-muslim-migration-poland-leftists-try-to-push-young-polish-girls-into-the-arms-of-brown-mostly-muslim-men-in-the-name-of-multiculturalism/

  Original pa tu – “Szokujące! Po co polskim dzieciom integracja…” – https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/425282-szokujace-po-co-polskim-dzieciom-taka-integracja

  OPOZORILO –
  Normalni bolj občutljivi bi lahko kozlali
  Abnormalni bolj občutljivi Levuharji bodo našli svoj ideal

  • kraljica vesolja

   Eni smo že skoz zbujeni. Vi ste se pa ornk prepozn. SEj ste hlapci EU, delate, kar vam oni naročijo. Hlapci ste tem istim, k jih opevate in jih kao hočte rešit. Debli ste zame.

   • Den456

    Vi niste zbujeni, vi ste zblojeni!

    • kraljica vesolja

     Zblojena sem, ja, priznam.

  • Igor Kavalar

   Zgleda kot pedofilski kamp za ilegalne migrante.

   • Svele

    A misliš na Jezusovo cerkev

   • Hunyađi

    Igor napusi se kurca, ce bi rad kaj osebno mi povedal napis se naslov. Jebem te u usta jansisticna.

    • Nesporni luzer 2018

     Zaman bos cakal na naslov. Jansisti so najvecji posranci. Sam sem ze 2 janseviska keyboard warriorja pobaral za naslov, pa sta se usrala. Imperial commando je ta svetovni pezde.

     • Hunyađi

      Oni bi ko bi meli oblast. 100 na enega, pa se ta en neooborezen oni pa z tanki.

     • Svele

      Jaz tud čakam te nestrpneze.hahajahha

  • šmentanamuha

   O. moj Jezus …

 • kraljica vesolja

  SEj cerkvenjaki in belski prasci rabjo migrante in njihove otroke za pedofiliranje in organe. Mamicu vam nabijem na k.

  • Foglof Tunek

   Ja res je…katoliški župniki imajo radi otroške ritke…

   • branči

    nima vsk doma koze in bulmastifov!

    • Foglof Tunek

     Torej po tvojem je boljše, če župniki fu*** otroke kot koze in bulmastife?…Ja itak…pokvarjeni desničarji…v imenu Jezusa!!!

     • branči

      oa smo končno izvedell, kako ima julka kosamto! nikoli več ne boš oporekal!

     • Svele

      Ti govorim da so vsi desni na nori TV pedofili

     • Foglof Tunek

      Res je…se strinjam. Sam pusti Jakoba in Črtomirja pri miru. Prosim te :))

     • branči

      in to boš govoril ti, ki jih sanjaš pri belem dnebu!

     • Foglof Tunek

      Čuj branči, fsi vemo, da si desničarski ritopik…sam tega ne priznaš.

     • branči

      inteligenca ti ni ravno dana v zibelko! da se pustiš speljati na led, no ja na šmarnico, rukni ene dva litra pa na julko pred spanjem! koza tako ali tako ne loči med ovnom in idiotskim rdečuhom!

     • Foglof Tunek

      Glej…priznaj…nič hudega če si “topel”. Sam to počni varno, in ne spravljaj se na otroke. Bo šlo?

    • Svele

     Zato imate razne Črtomirje in jakobe

    • Nesporni luzer 2018

     Torej hoces rect da bi bilo bolje kakor otroke jansistov, zlorabljat nedolzne zivali? Sram te bodi!

    • Hunyađi

     Branć pofukanći

  • Nesporni luzer 2018

   Fajmostr je za otrokovo ritko kakor otroski baby puder. Negovalen, ljubec in puhast! Vse do blazenega vstajenja!

 • Foglof Tunek

  Čujte, kdo je pa potem krif za zločine klenih slovenskih domorodcef, in kam njih izgnati?… Spomnim se facebook posnetka pretepa, kam izgnati ta dva mladeniča in njune družine? V moji državi in na moji zemlji nočem imeti strahu, da me nekdo s krščanskimi vrednotami pretepe do smrti, dejanje pa objavi na facebooku… Kapish?

 • Bandit123

  Tudi enega konkretnega odgovora nisem videl kaj narediti s tistimi, ki z vseh strani tiščijo v Evropo.

  • Foglof Tunek

   Fprašaj Janšo in Grimsa… tota dva voluharja natančno vesta.

  • tomnidari

   Glede na to, da so to okupatorji brez uniform, jih gre za obravnavat kot vohune!

  • Svele

   Hahhahahah ne upajo nič kaj pa šele napisati kakor jaz smrt desnim fašistom jahahhHH

 • Nesporni luzer 2018

  A zdej vidite jansisti, kam pelje radikalno verovanje v namisljene moziclje v vesolju? Enako ali se huje kot tale norec v Strasbourgu, je sposoben storit en podivjani jansist iz sekte verovalcev v celavega boga iz vasi Fushe na Kosovem, kadar se kdo ne strinja z njegovim plesastim bozanstvom.
  ZIVEL ATEIZEM!
  SF-SN!!

  • Foglof Tunek

   Ka pa SJ-SN – SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU!!!

   • Nesporni luzer 2018

    Se bolje. Sicer pa fasizem=jansizem

    • šmentanamuha

     Ah, tunek, žespet tvoje multiple osebnosti. Dej, pejt na pregled glave, dokler je še čas.

     • Nesporni luzer 2018

      Nisem tunek, ga pa spostujem, ker je razgledan in pameten. Sicer pa vedno pisem samo pod tem nickom. Ne sodi drugih po tvoji razcepljeni osebnosti. Pa tudi ne tolazi se da nas je antijansistov tako malo, da bi morali pisati pod vecimi nicki. To pocnete jansisti, da dajete vtis da vas je veliko.

     • šmentanamuha

      Janšisti domujejo samo v tvoji glavi, mesečnik.

     • Foglof Tunek

      Čuj smrduh desničarski… shut up…capish?

     • Foglof Tunek

      Čuj hvala na komplimentu…sam moja Julika mi večkrat reče…bolj star bolj nor :)

     • šmentanamuha

      Daj nehaj sam sebi odgovarjat, ker si patetičen. Bunkelj!

    • xtc

     Največji fašisti so v SLO levičarji to vidimo dnevno z njihovimi izpadi primerljivimi z socialistom Adolfom in komunistom Benittom.

    • Svele

     Smrt kapitalistični svinji Janši klobase emigrantom

  • xtc

   Tale v Strasburgu je proizvod takih kot si ti in Fajonk ,Macronov ipd drhali.

 • Hunyađi

  Macron vlada, Jansa lamprda.

  • Mimoidoči

   To ne pove nič. Tudi marsikateri tiranski kralj v zgodovini je vladal. Rajši se vprašaj kako priljubljen je. Ima podporo okoli 20% ljudi, to pa je to.

   V vseh ustavah piše, kako imamo ljudje oblast bla bla bla, dokler ne pridejo ljudje na ulice, ko ta oblast noče poslušati volje ljudi. Takrat ti absolutisti pokažejo svoj pravi obraz in nad njih pošljejo policijo. Demokracija, oz. bolje Republika, jim je tazadnja briga.

  • xtc

   Nič ne vlada ,odhaja.

   • Hunyađi

    Teb je ze davno odšlo.Homoseksualac, intelektualac.

 • if

  Hvala, Angelo Ciocca, italijanski poslanec, to poudarjajte ves čas!

 • Janez Novak

  Bi bilo treba organizirat eno vse-evropsko gibanje z nazivom: Evropa je naša! Ali pa vsaj slovensko za naslednje evropske volitve.

 • Nesporni luzer 2018

  Danes, ko postajam pionir, dajem 
  častno pionirsko besedo: 
  da se bom marljivo učil in delal 
  in da bom dober tovariš; 
  da bom ljubil našo samoupravno domovino, Socialistično federativno republiko Jugoslavijo

  ZIVEL MARSAL TITO!

  • Mimoidoči

   Samoupravno hahaahahaha. Tako so vas vodili in vas vodijo za nos kot Vatikan svoje katolike.

   75 milijard dolarjev v davčnih oazah press

   • Nesporni luzer 2018

    Koliksno je bilo razmerje med placami delavca in direktorja v Jugoslaviji? 1:3. Pa danes? 1:10 in vec.
    Enough said.

  • učko

   Mah, od govna nikad ništa drugo nego govno !

   • Svele

    Kje sta mala pohojena dreka Črtomir in Jakov jahahhaha

  • lokec

   Ti se kar uči, saj nič ne veš. Južni bi rekli: Nemaš pojmao životu!

   • Nesporni luzer 2018

    Ckalja v kamijondzijah je rekel “pa treba koji minut skole”. Kar se kako velja za jansiste. Poudarek je na “koji minut”.

  • kraljica vesolja

   Jst bi tožla Slovenijo, ker mi ne omogoča, da živim, kakor sem prisegla.

   • Nesporni luzer 2018

    Le kako bos zivela po tej prisegi, ce pa ni vec pozitivnega zgleda od l.1991 dalje. Same koruptivne barabe v politiki (vsaj na desnem polu, nekateri pa tudi na “levem”). Ce mali clovek nima vzgleda med voditelji, ne more zivet 100% posteno. Pravih levicarskih politikov je bilo l.91 konec, od tedaj dalje same barabe. Kako pogresam stare cajte.

  • šmentanamuha

   Tunka Bunka, jojoj ….

 • xtc

  Seveda bodo spremembe v parlamentu in tudi EU se bo začela preoblikovati.
  Zelo verjetno pa se bo začelo tudi čisčenje takih kot je tale v Strasburghu in njihovih prijateljewv,podpornikov in vabilcev takih v EU-to se bo definitivno začelo zaradi anarhije,ki je nastala.
  Sleje kot preje bodo po EU državah začele oblast prevzemati vojaške diktaturew,ki bodo milom ili silom morale sanirati multikulti,socialistično kulturno marxistično zablodo in vzpostaviti red in disciplino,hudo bo.

 • Slovenc

  Evropska unija propada, zato spremenb v evropskem parlamentu ne bo saj tudi parlament ne bo vec obstajal….

  • šmentanamuha

   Če jim ne bo prej uspelo vzpostavil globalistične vojske EU, se lahko sporazumno razdružimo kot politična unija in vzpostavimo gospodarsko sodelovanje na osnovi prostega trga. Vsaka država ohrani svojo suverenost in identiteto in sodeluje na znanstvenem, kulturnem in gospodarskem področju s komer koli želi. To bi bila edina poštena ureditev.

 • Foglof Tunek

  POZOR POZOR POZOR

  ANGELO CIOCCA je član Italijanske skrajno desničarske stranke Severna liga in Gibanje pet zvezd.
  Nekdanja namestnica italijanskega ministra za šolstvo Mariella Mazzetto je skupaj s še nekaj kolegi iz populistične desničarske stranke Severna liga pofzročila škandal, ko je obiskala prizorišče v mestu Padova, kjer naj bi v kratkem začeli graditi mošeje. Pri tem pa je namreč s sabo na vrvici vozila prašiča, ki je za muslimane nečista žival….Nova24TV pa se sklicuje na Cioccove izjave…WTF???

  • Nesporni luzer 2018

   Potemtakem bi olimpijski metalec svinjskih glav, Biscak, kar lepo pasal v to stranko. In potem se tej fasisti cudijo zakaj se islamistom trga po Evropi? Saj sami ustvarjajo radikalizem.

   • Foglof Tunek

    Pa ne samo to. Angelo Ciocca je velik podpornik Mazzettove ki je takrat tudi izjavila… “Blagoslovili smo tla s svinjo, na katerih želijo oblasti v Padovi zgraditi mošejo.”… Prasica makaronarska !!!

    • Nesporni luzer 2018

     Do skrajnosti podlo res.

     • šmentanamuha

      A da ja?

  • šmentanamuha

   Bolje bi bilo, če bi Mariella na povodcu vodila tebe, se strinjam.

  • marker

   Nekaj let nazaj je po prestolnici ena naša “umetnica” vlačila zaklanega prašiča. Takrat je bila pohvaljena kot nov umetniški pristop. Ali bi ga sedaj upala in kako bi sedaj reagirali levičarji?

 • milanček

  skrajni čas, a na naše kučanove majmune normalen človek ne sme, ponavljam, ne sme računat!

 • kraljica vesolja

  SEm se spomnla zdej na en vic zarad nespornega luzerja. K uprašajo MUjota, kva bi bil raj homoseksualc al intelektualc. Pa prav, da homoseksualc, ker mu “prije uđe u dupe nego u glavu”.

  • Nesporni luzer 2018

   In kaj ima to veze z mano? Jaz nisem ne eno ne drugo:)))

   • kraljica vesolja

    Sori, Hunjadi al kva je je neki podobnga napisal.

   • učko

    Ti si INTELEKTUANALAC !

    • Svele

     Mlada prostituta cerkve črt in Jakob gajhahahAhh

  • šmentanamuha

   Ej, ta pa ti je ratala:)

  • učko

   Onda je “intelektuanalac” !

 • Roman Benedik

  Zver in Janša sta podpornika migrantskih kvot.JJ-“Migrantske kvote so korak v pravo smer”

  • Hunyađi

   Zver in Jansa sta pićketine. Bedako so tisti ki jim sledija.

   • Nesporni luzer 2018

    Zvera bi komot zamenjal za fredi millerja, z enojnimi obrvmi. Zanimiva kreatura tale zver.

    • Hunyađi

     Jansa je sladoljrdar
     Zver pa kremsnitar

   • tomnidari

    Zver je lahko lev in je k—c, lahko je levinja in je p—a, lahko pa je tudi komunist ali komunistka, v vsakem primeru je pićketina. Torej se načeloma polovično strinjava.

  • Svele

   Zver jansa pederle pedofil Primc

 • Foglof Tunek

  Čujte, Angelo Ciocca je velik podpornik Marielle Mazzettove iz Severne lige, ki je izjavila… “Blagoslovili smo tla s svinjo, na katerih želijo oblasti v Padovi zgraditi mošejo.”… Prasica makaronarska !!!

  • šmentanamuha

   Prav je povedala. prašiči so naše domače živali … naj se ve, da je tu Evropa.

   • Nesporni luzer 2018

    No in potem se cudite da se dogajajo teroristicni napadi? Mater ste zabiti in pokvarjeni.

    • šmentanamuha

     Če bodo prevladali islamisti, pa boš imel halal. Je to boljše?

     • Nesporni luzer 2018

      Ne, ker se nic od tega ne bo zgodilo. Ta panika obstaja samo v vasih glavah. Sds posranci se vam pa rezijo, saj dobro vejo da ni panike, ampak na ta racun si pac obdrzijo volilno bazo v ogradi, da jim ne uide.

   • Hunyađi

    Zato pa crkujemo hitr k svinjino zremo..se mesarji jo ne zrejo vec, prodajajo pa.Domaco zival ne zakoljes, a psa in macko tudi koljes in krvavice naredis.

    • tomnidari

     Ma ti se na glavo postavi, pa bo prašič še zmerom kralj živali.

     • Hunyađi

      Divja svinja. Vepr je kralj zivali k te zvrnem na glovo.

 • Olga2345

  To so zakrivili skorumpirani levičarski politiki, v evropskem parlamentu, ki jih plačuje Soros (izvajalec genocida nad Židi), da uničujejo Evropo in njene države! Plačanci so dgovorni za vse smrti nedolžnih ljudi, ki so jih povzročili nezakoniti migranti – teroristi! Zato sodijo, s Fajonko na čelu, do smrti v zapor! Evropa, zbudi se!

  • Nesporni luzer 2018

   Odkdaj pa je vam kristjanom mar za zide? Aja za vaso agendo vam vse prav pride.

  • Svele

   Umri Bog tebi in tvojim otrokom podaril kratko življenje in neozdravljivo bolezen amen crknte

  • kraljica vesolja

   Rumeni jopiči so pa borci proti Sorošu. Sam k on tud njih plačuje. Pa kok morš bit zabit, da si oblečeš neki, da te še lažji vidjo.

   • Svele

    A mene citiras moja kraljica

 • učko

  Tega levuharskega Makarona je treba čim prej na kol nasadit “ala Drakula” !

  • Nesporni luzer 2018

   Macron ni noben levicar, ampak navaden neoliberalni kapitalist in desnicar. Ce bi bil Macron res levicar, ne bi bilo v Franciji toliko pizdarij. Za vas jansiste je itak vsak levicar, ce ni skrajni desnicar.

   • marker

    Za vas pa je vsak desničar, če ne tuli z vami v luno…

    • Goran Hvala

     tolk kot tulite vi se nisem opazu nikjer….se na raznih jemeriskih forumih….

 • učko

  Evropa se mora čim prej v čim večjem številu znebit pedrov, čefurjev, migrantov in kar je še podobnih !

  • Svele

   Kje sta retardirana spedofilirana otroka Janeza Janše črt in Jakob sta poginila ali pa so ju cigani ukradli hahahhahhaha ali pa ju je murgeljn Milan zaprl hajajhajaj ali pa sta se zaljubila v športno oblečenega drugače govorečega Milutina hahhahah ali pa so ju Janševi pedofilni strici iz ozadja vzel hajjajajja prasci pedofilni cerkveni klerofasisticni crknte

   • ZatonMesecnikov

    Svele marš u kučicu pa kenjaj tamo…

    Skinuo se sa lanca…

    • Svele

     Zaton

    • Svele

     Ti samorastniki se dihajo

    • Svele

     Učiš otroke pedofilije a govno slovensko pedofilno incestno crkn ti pa tvoji otroci spedofilirani

     • ZatonMesecnikov

      Svele pedofilčino glupa bezobrazan. sramota si čitavome srpskome rodu…

   • Nesporni luzer 2018

    Medtem ko jajo greje sedez v parlamentu, Urski greje posteljo sportno obleceni in drugace govoreci Milutin.

  • kraljica vesolja

   Ja, pol pa ni nbenga več. Ti si tud zih neki od tega, kar si naštel.

   • Svele

    Jezen je na bivšega športno oblečenega drugače govorečega Milutina hahhahah

  • ĐĐ Style

   Torej, fašistične metode imaš v mislih

   • macon

    Misliš vaše komunistične?

    • ĐĐ Style

     Kaj si sedaj komunist?

  • Svele

   Si jezen ker je oče ostal v bosni

  • Svele

   Hahhahahah se ti bo sin zaljubil v športno oblečenega drugače govorečega Milutina hahhahah

   • Nesporni luzer 2018

    Saj razni Milutini in Vojini so popularni pri Slovenkah, zaradi sportno oblecenega stila, atletsko izgrajene postave in mednozne obdarjenosti, katere alpski Janezi ponavadi nimajo. Zato pa so jansisti tako besni, ker jim juzni Milutini prevzemajo babe.

    • xtc

     Jep!
     Pravi primerek vsega tvojega je Čobanović Žeparkar,pa tudi način pridobivanja babnic ala farmacevtka imenitno soupada v ta kontekst.

     • Nesporni luzer 2018

      Kaksni dokazi za tole klevetanje? Saj ves tisto “nedolzen, dokler se mu ne dokaze krivda”? Ali to velja samo za vasega pastirja ivana?

     • xtc

      Jep!
      Drži samo zunaj bi vaš Čefur že davno bil v arestu že samo zaradi Mercatorja,kaj šele drugih vragolij in njegovih sinov.
      Sicer pa Čefurju in mulcema so Avstrijci hitro pokazali kako se opravi z takimi prevaranti s stečajem in še čim.

     • macon

      Kako smo legalisti, ko nam tako zapaše, drugače pa samo sranje po US, ko ne potrdi vsake leve zlorabe.

      Lepo je tudi, ko zagovarjaš očitnega lopova, ki maha z denarji za katere ni nikoli plačal davkov in je zganjal odkrito korupcijo s firmama sinkov.

      Levi ste pač amoralne gnide in zagovarjate kriminalce.

  • Svele

   Komaj čakam takrat ne bom imel zadrŽkov do tebe in tvojih.nu čudno da so partizani metali v jame tudi fašistične otroke

 • Stajerka

  v BRUSLJU PA REVOLT…..in prav je tako!

  Bruselj: Zaradi dogovora o migracijah izbruhnili nasilni protesti
  Avtorji: STA, David Kos

  Sprva mirni protesti desničarskih skupin proti dogovoru ZN o migracijah, ki se jih je danes v Bruslju udeležilo okoli 5.500 ljudi, so se sprevrgli v nasilje. Protestnike, ki so v policiste in v poslopja evropskih institucij metali kamenje in druge predmete, so razgnali s solzivcem in vodnim topom.
  Udeleženci so na protestih zahtevali, naj belgijska vlada da prednost domačinom in ne migrantom. Zavzeli so se za zaprtje meje in za odstop premierja Charlesa Michela. Protest je organiziralo več desničarskih skupin.

  https://siol.net/novice/svet/bruselj-zaradi-dogovora-o-migracijah-izbruhnili-nasilni-protesti-485614

  • xtc

   Počasi se začenja,le še pravi voditelji morajo nastopiti.

   • Svele

    Cakam

    • Goran Hvala

     jest tud. ..:-)…sam ni nic od nic. samo lapanje od teh jansevikov.. . .

  • totex39

   Tako je, samo z takimi protesti je možno nekaj doseči, očitno za te zablojence pogovori ne pridejo več v poštev.

   • xtc

    Ne tudi s tem boš proti zblojencem tega kova dosegel malo,saj bodo probali vse od policije napreje,da se obdržijo s svojo agendo na oblasti,ko bodo padle prve glave dobesedno se bodo začeli majhni premiki,kajti strah je gospod.

    • Goran Hvala

     na stran naroda?? a vas 50.000 fanaticnih jansevikov se imate za narod?..mal premal vas je..ostali pa niso tolk upiceni kot vi.

 • Svele

  Janša dvignu roko na sebe in svoje otroke jhahhaha Goebbels ni zdržal pritiska hahahhaha

  • milanček

   svele, ti si car, ti si današnji josip broz tito! če bi te poznal, imel
   možnost, bi ti umival noge in točil konjak! svele, ti si svetla zvezda
   slovenskega naroda!

   • Hunyađi

    Svele govori ti pa delas, kar on govori.

    • milanček

     uf, g. hunyadi, res bi tega zblojenca “sveleta” postregel, konjaka bi mu natočil ogromne količine, naj se svinja zblojena , skupaj s kućanom “utopi”

     • Hunyađi

      Briga me kaj ti bi, štejejo samo dejanja. Besede so vredne brez kurca. Lapajo sam pićke. Vepri fukajo in si izborijo teritori ali crknejo, se nikomur ne podrejajo.

  • Olga2345

   Mislite Kučan? Janković je pa kandelabre postavil, da se bojo tovariši sami za pete gor obesili?

  • xtc

   Kaj je Švelerček,te Milan zopet pozabu peljat ,k vetrinarju?

   • Svele

    Je tebe janeZ pozabil odpeljati v cerkveni bordel črtu in jalobu hajajja prasci pedofilni cerkveni klerofasisticni crknte

  • macon

   Bolniček, želim ti samo podobno izražanje v zunanjem svetu, nič drugega, sirota zmešana.

   • Goran Hvala

    pa sej se izraza na vasem nivoju… a on ne sme al kako ker ni jansevik. dej mal razloz no…

    • Svele

     Samo njihov odraz kažem .molim pred porodnišnico da umrejo novorojenčki od desnih klerofasistov.

 • Olga2345

  Kučan se že v Sibirijo pakira… Fajonka išče uhan…preden odleti!

  • Hunyađi

   Notranji boj

   neravnovesje, neobjektivnost, ekstremnost

   Vaše odločitve ne boste sprejemali na podlagi dejstev ampak na podlagi hitrih in nepravilnih ugotovitev. Marsikdaj vas bo vleklo, da bi se izogibali pogojem in pravilom, ki so jih ljudje skozi čas ustvarili, da bi lahko na svetu mirno živeli. Vaša želja bo biti neodvisen od pravil in delati to, kar se vam zahoče. Seveda boste za to pripravljeni žrtvovati marsikaj, obenem pa okoli sebe graditi svoj svet s svojimi pravili. Ta znajo biti zelo agresivna in namenjena varovanju samosvojih hotenj.

   Posebej pazite na:

   Uničujoče upanje (zavračanje resnice) in iluzija

   Ime Olga

 • Stric iz ozadja

  Zakonodajo itak lahko predlaga samo komisija.

 • marker

  Vse to je povzročila Mutti Merkel z vabilom in dobrodošlico vsem migrantom.

 • Artur

  V ruknjenih blesavih Butalah je kaj takega misija nemogoče. Od naše strahopetne ruknjene opozicije nobene koristi.
  LIVE: Protest against migration pact adoption takes place in Brussels
  https://www.youtube.com/watch?v=Yi3oVFeuT4o

 • kraljica vesolja

  V Bruslju revolt. Pa vi ste hlapci Bruslu, ovce ene zabite, no.

  • Stefan

   Kje pa ti zivis? Tudi tebi komandira(posledicno) Bruselj.
   Aja ti si nekje v zabaceni srboslaviji. No kar uzivaj. Saj ne bos dolgo.
   Sama si bos zadrgnila strik okol vratu.
   Hudobnim se tako zgodi.

 • xtc

  Heh, za crknit kako lažejo leva trobila o obisku Dr. Nedonošenčka v ZDA.
  Izjave State Departmenta pa povsem drugačne-nekaj so naši lagali kako nas ZDA podpira pri arbitraži,tega ni niti omenjeno,so pa Cmeravčka trdo prijeli zaradi nagajanj pri Popu in ,da je treba zadevo hitro uredit in da se ovirajo ameriške naložbe v SLo pa sploh niso povedali.
  Melanija pa je raje,kot da bi se srečala z ciganom odšla obiskat vojake ne letalonosilko,skratka popoln debakel.
  In seveda še ena smešnica,predrabljanje o neki Amy Klobuchar,ki jo levaki že kar vidijo v WH,pa še ,da v kampanijo vstopa ni najavila,mislim ,da je domet “leve demokratke” zgolj mesto,ki ga zaseda sedaj.

  • Slovenka

   S tem, ko se ženska ni hotela ukvarjati z Nesposobnežem, je dokazala, da ima pamet in okus.

 • kraljica vesolja

  Belgijci so eni izmed večjih govana na tem planetu. Pa Belgijci sploh narod niso, no. Valonci so narod, če že. Pa naj se jim vrne vse, kar so počel u Afriki. Dolgi al kratki rokavi, a, mamicu jim fašistično. Leopold Belgijski prasc fašistični.

  • Svele

   Brava .

  • Svele

   Belgijci Avstrijci Švedi Danci to so sami pedofili Bajuk pederle primc bršcič Bavčar Urša Janez črt Jakob sami posiljevalci mučitelji sadisti morilci psihopati

   • Olga2345

    Mislite Kučana? Kmalu bo tam, kamor spada! Pri Perkoviću in Mustaću!

    • Svele

     Črt in Jakob sta poginila zaradi zlorabe cerkve

   • Stefan

    Niso se po tebi zgledovali. Jih omenjas,da ti ni na PHP dolgcas.
    Bumbar nepristeven.

  • Stefan

   Kaj si pa ti,s tem potoloskim obnasanjem?
   Velik nic. Tko bo tudi ostalo. Gnoj smrdljivi. Zgin, tam v svojo greznico. Za drugam tko nisi.

 • kraljica vesolja

  Kako lepo se Ameri obračajo proti Kosovarjem. Zdej je tam že leglo džihadistov. A nekoč so bli njihovi največji frendi. Kot Miloševič, mirovnik leta pa to. POl so mu ba zbombardiral Beograd.

  • komar marko

   in kaj je narobe,če somu ga malo porušili?

   • Goran Hvala

    pa ves da ni nic narobe. tak je lajf. tak kot ni nic narobe da so zlovenose v jame metali…se strinjam s tabo….

  • xtc

   Zravnati bi ga morali.

   • Svele

    Bog prosim pobij vse slovenske dojenčke hajhahha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije crknte Janševi

    • xtc

     Saj bo ravno vaše ,ker tako prosiš za nesrečo drugih.
     Ko vas bo za Beograjski pašaluk bo tudi mir prišel na Balkan.

     • komar marko

      pusti TUMPKOTA. Se mu rola,zdaj muje še DESANKA zatajila,ostane mu samoše LEVANKA. Koza Julika ga pozdravlja!

    • Stefan

     Pazi golazen,da se ne bo tebi ali tvojim kaj zgodilo. Privoscis drugim,dobis po picki sam. Otroci niso krivi,da si ti prfuknjen.

   • Svele

    Črt in Jakob Janša opuščata vectisocletno incestno pedofilno hlapčevska tradicijo postajajo homoseksualci prva poroka med bratcema hahhahahha

   • Svele

    Živele fojbe smrt slovenskim fašistom domosralcem.

    • Goran Hvala

     :-)…zivel barbara rov si mislu…:-)

     • Svele

      Živele kosti iz Barbarinega rova živeli partizani ki so pometali fašiste domousranci v jame in njihove fašistične otroke amenprasci cerkveni pedofili Janševi nagnusni

     • Svele

      Tako je brate

   • kraljica vesolja

    A ne bi blo bolj pol, da bi ga že prej. Al Nemci al pa Angleži. KOkrat je bil Beograd bombardiran, le zakaj.

    • xtc

     Zakaj?
     Vprašaj se.
     Srbi so že 400 let glavnišpilferderberji in troublemakerji in Sr**** ci po Balkanu,ki so zakuhali večino vojn in vse bolj ali manj izgubili in jih dobili po p****

     • kraljica vesolja

      Aha, pol pa naj crkavajo njihovi otroci. Ja, super, sam tud tvoji bodo pocrkal. In ti kr verjem tej zlagani zgodovini, sej so jo tud vam spisal Osterajharji.

     • xtc

      K sreči je avstrijska manj zlagana in veličastnejša od Srbske zlagane, Kosovska bitka je dokaz luzerstva za tisočletja,le malokateri narod je tak luzer,kot srbi n pri tej bitki.

     • kraljica vesolja

      Turčini se učijo, da so to bitko spušil. Kar tud so. Pa ne mi pametvat o srbski zgodovini, če še svoje ne poznaš.

     • Svele

      A zato zvonijo cerkve ob dvanajstih hahhahahah in v Franciji za zmago Srbov nad Turki hahhahahah pejt citati janseve pedofilne zgodbice o murgeljnu Milanu za črta in Jakoba .hahahhahhaha se boš zbujal kot črt in Jakob poscana in posran.jajajhajah

     • Stefan

      Poberi se v svojo smrdljivo greznico,kamor spadas.

     • Stefan

      Pusti jo raje v PM. Ni vredna pljunka.

     • kraljica vesolja

      Stefan, lepo srbsko ime.

     • Stefan

      Hvala!

     • Svele

      Mlada prodajalca ljubezni Črtomir in Jakob Janša sta opustila vectisocletno incestno pedofilno tradicijo Slovencev hahhaha postala sta prva bratca poročena med sabo.hauhahajhahaja

   • kraljica vesolja

    SEj če ti je kej lažji je takrat kr neki srbskih dojenčkov umrl. In teb je to kul. NO, pol pa naj tud slovenski dojenčki crkavajo, ker niste zbral dost zamaškov.

    • Stefan

     Pusti dojencke pri miru. Niso dojencki krivi,ce si ti zlocinsko butasta. Pazi,da se nebitebi ali tvojim kaj zgodilo,kar privoscis drugim.

     • kraljica vesolja

      Veš kva je moja prednost. Jst nimam nbenga. In ne vem, zakva se men usajaš, sej je Ekstazi pisal, da bi moral zravnat Beograd, jst sem mu pa sam odgovorila, da so dojenčki takrat umiral. Tko da zame si hinavc.

     • Stefan

      V vsakem primeru pusti dojencke na miru. Dojencki niso krivi,da je toliko zla,da bi kar drug druzga pobijali.
      Kaj je to v zraku? Ni mi jasno.
      Sem objektiven in nisem hinavec. Ne zelim ti slabo,ne tebi in ne lomu drugmu.
      Kaj pa tukaj berem,da bi najraje pobijali se,je groza.

     • kraljica vesolja

      Napačni to razlagaš, dečko.

 • Olga2345

  A je Macron upal ven? Do mu dali plenico?

  • žogica

   Kako pa kaj ti, s svojimi debelimi plenicami?

 • komar marko

  TUMPKOTU spodaj se FRTAJČI od šmarnice in sovraštva do DOMOLJUBOV. Hitna je že krenila! Kapiš!

  • Svele

   Naj ti crkne slovenski dojenček kapis pedofil hlapec Jernej

 • Olga2345

  Junker, Macron, Merkla…Fajonka, Vajgl pred sodišče za zločine proti človeštvu! Odgovorni so za smrti nedolžnih ljudi! Tudi slovenskega policista!

  • žogica

   Da ne boš presenečena, ko se boš znašla na sodišču!

   • šmentanamuha

    Aha, ti si spletna policajka. Olga je povedala čisto v redu, ti pa bi rada grozila?

    • Stefan

     Saj ne zna usrana levicarka drugac. Zmanjka argumentov. Ja je hudic

    • žogica

     To je samo opozorilo, če si pa želiš grožnje, se pa obrni na SDSovce.

   • Stefan

    Golazn usrana

    • žogica

     Si kar sam ugotovil, kaj si!

  • Svele

   HahahhahahajhahahH obubožala boš .tvoji otroci bodo fafali Janši za sendvič hahahhaha

   • Den456

    Ti to iz lastnih izkušenj pri Milanu, kaj?

   • Stefan

    Tvoji pa to ze pocnejo Kuckanu in izrojeni levici. Pa se za sendvic fehtajo,da imajo se za tebe. Drugac bi crknu.

 • Svele

  Prosim boga za spontane abortuse desničark.in raka na modih naj dobijo Janševi amenprasci cerkveni klerofasisticni

 • xtc

  Še dobr ,da Srbo čefurčke cenim toliko kot njihove bratrance Kosovarje.

  • Goran Hvala

   in kaj pol? pa sej si v demokraciji kjer imas prosto izbiro cenit kogarkoli hoces… vazn da si ti full popularen..v ozjem krogu jansevikov….ta je huda. ..opasn tip. :-)…

   • xtc

    Ko bo zopet počilo kot je 91 boste zopet vsi pos*** bežali čez Sotlo kot 91.

    • kraljica vesolja

     Aja, na tiste uboge nevedne golobradce misliš. Ja, ful ste junaki, ste se izživljal nad njimi.

     • branči

      tud hitler je golobradce pošiljal v boj! taki, srbi, dokler drugi za vas nosijo kožo naprodaj!

     • kraljica vesolja

      Branko je res tako lepo srbsko ime.

     • branči

      še lepše pa pristno gorenjsko! da si pa kraljica govna, pa ne boš komentirala!

     • kraljica vesolja

      Kva naj pa komentiram, ja, govno sem tud sama. IN, kva boš zdej.

     • branči

      potegnil vodo, da ne bo smrdelo!

     • Svele

      To pa lepo da si samo kritičen .ona je zate kraljica govana tebe in Janši podobnim in njegovim retardiranih otrokom črtu in jakobu mala pohojena govanca pedofilna prostituta cerkvena jajahhah

     • xtc

      Ja res so bili Golobradi aksentijeviči,popovi,Broveti,Časi,Kolški dr izdajalci in še nekateri,ki so kasneje klali po Bosni in Hrvaški.

     • Stefan

      Oprosti deklca,nihce ni bil maltretiran.
      Vse so dobili po zenevski konvenciji o vojnih ujetnikih.

    • Svele

     A počilo je hahahhahhaha če bi zares počilo veš kje bi se ti nahajal in tvoji izrojeni otroci vzgajani v vectisocletni incestni pedofilni cerkveni klerofasisticni bordel hahahjahac crkn

     • xtc

      hvala bogu ,da srbi izgubijo vsako vojno in jo dobijo po p** trako je prav.

     • Stefan

      Pri tebi je ze zdavnaj pocilo,zato si samo za PHP.
      Zal mi je samo kraljico vesolja. Verjamem,da ni tko slaba kot se hoce prikazati.

 • Anton

  največji stres za človeka je vsakodnevni kontakt z idioti in teh v Sloveniji ne primanjkuje

  sarkazem press

  • kraljica vesolja

   Zame ste vsi po vrsti idioti, tud ti. Mogoče Svele ni, ampak še to ne bi dala roko v ogenj.

   • xtc

    A ti to o svojem drugem nicku?

    • kraljica vesolja

     Ne, on je moj učitelj in ljubimec. A JBG zdej.

     • šmentanamuha

      Uf, to mora biti eksplozivno ….

     • kraljica vesolja

      Hvala k. njegovmu, hahaha.

 • Domoljub

  Ker ima evropski parlament toliko pristojnosti …

 • šmentanamuha

  Vau, srbski bataljon se je razpisal. Udinjate se muslijem in pljuvate po Slovencih, zanimivo, doma pa vam šiptarji in ona lezbača delajo red. Se vam ne zdi, da bi vaša pomoč prav prišla vašim bratom in sestram v Srbiji? Zmedenci sploh ne veste, kaj bi radi.

  • učko

   Jah, pol so pa največje seronje sem gor prbežal, zdej so pa “fantje emigrantje” !

 • Svele

  Ko je koga jahao

  Jednom sam rekao jednom profesoru iz Ankare da je dovoljno što su nas jahali više od 400 godina, a on mi je odbrusio: „Pitanje je ko je koga tu jahao, vi Srbi ste imali izvršnu vlast kao veliki veziri, kakvi sultani!” Tako je samo u periodu od 1543. do 1612. Godine, Srbija doprinela vođenju carstva s 13 velikih vezira, sedam njihovih zamenika, 23 vezira, osam admirala (kapudin-paša), brojnim guvernerima provincija i s bezbroj velikih defterdara (šefova finansija) i najviših administrativnih službenika.

  • učko

   U glaunem, 500 let, no kakšen let gor al pa dol, so vas Turki jebal, zdej ste pa tle neki frajerji, LOL !

   • Svele

    Hahhahahah procitaj hlapec pedofilni Jernej da si navs štale skuru

    • kraljica vesolja

     Volim te najviše na svetu. Imaš moj broj.

     • Svele

      I ja tebe .imam i više od Broja

     • Den456

      Verjetno s staponom.

    • xtc

     Kaj je Švelerček ne te bit sram,saj vemo da ti ko zagledaš Kosovarja gate kar same zlezeji na členke in se pripogneš ,da uleti to vam je ostalo še od časa Turčinov.

     • Svele

      A tebe ni sram da si pedofil in da zlorabljas črta in Jakoba z Janšo prasec pedofilni Janšev domosralec serjem se vam v hudo dobro jamo hahhajahha.ziveli partizani ki so pometali c jame fašistične cerkvene otroke amenprasci cerkveni pedofili Janševi nagnusni

   • xtc

    Ma Turki so jih guzili po trije na enkrat.

    • Svele

     Vi pa pedofili guzite Janševa otroka spedofilirana prasci slovenski klerofasisticni

 • Svele

  Tako je samo u periodu od 1543. do 1612. Godine, Srbija doprinela vođenju carstva s 13 velikih vezira, sedam njihovih zamenika, 23 vezira, osam admirala (kapudin-paša), brojnim guvernerima provincija i s bezbroj velikih defterdara (šefova finansija) i najviših administrativnih službenika

 • Svele
 • šmentanamuha

  Ritopiki se radi tolažite. da ste svobodomiselni. Ampak ne gre to tak … kapiš?

  • Foglof Tunek

   In vedno rdeči zmagamo… a to razumeš?

   • šmentanamuha

    Je res, nasilje vedno premaga dobrosrčne in miroljubne, zato nisem pristaš nastavljanja levega in desnega lica. Proti nasilju se je treba postaviti z višjo stopnjo zavesti, ker levičar je brezbožnik in zato misli, da nima nobene odgovornosti. Obtičali ste na dnu duhovne evolucijske lestvice. In na to ne morete biti ponosni. Na mesto navzgor, napredujete po spirali navzdol. Morda je tudi to del Božjega načrta, ne vem.

    • Foglof Tunek

     Zakaj se desničarske ideje in smernice v teoriji tako lepe napredne in svetle, v praksi vedno in pofsod brez ene same izjeme, tako sfižijo in spremenijo v svoje lastno nasprotje in pofzročijo toliko gorja in trpljenja na svetu. Le zakaj je to tako? Fčasih Judje, danes muslimani…in 3. sv. vojna !?!?

     • šmentanamuha

      Katere so te desničarske ideje in smernice? Sveti spisi niso pisani za desničarje ali levičarje, ampak za vse ljudi, da bi dobro živeli in uživali v življenju in drug z drugim in zali ceniti Stvarnika, ki nam je vse to omogočil.. To je univerzalno božje sporočilo in je pri vseh ali vsaj večini ljudstev zelo podobno. Vendar majhen, pohlepen človek ideje božanske kozmične inteligence niti ne razume, zato pade na nivo živali, beri: nagonov, ki jih ne zna obvladati. In to je to, kjer smo zdaj.

   • xtc

    Jep!
    Na odpadu zgodovine-dokazano.

    • Svele

     Ne v hudo dobri jami kjer so kosti otrok fašistov .živeli partizani ki so jih pobili te fašistične cerkvene otroke jahahahhaha

     • xtc

      Vsakdo pride enkrat na vrsto,tako pač svet gre.
      Heh,še dobr ,da levi “zmagujejo” vse njihove “zmage” so ali že odhajajo v greznico zgodovine Yuga,SZ,DDr,Kuba,Venezuela itd.

 • Svele

  Srpki jezik govorili i sultani

  Naša istorija prećutala je da su na prostorima turske imperije u službenoj upotrebi bila čak četiri jezika: turski (za svakodnevne razgovore), arapski (jezik religije jer je njime napisan „Kuran“), zatim persijski (književni jezik) i – srpski, kao jezik diplomatije i vojske. I sultani su govorili srpski jer sesmatralo da samo neobrazovani ne govore ovaj jezik.

  Ambasadori znaju samo gde je dobra jagnejtina

 • Svele

  Malo ljudi zna da kada se u podne začuju zvona sa hrišćanskih crkvi širom sveta ona to rade u čast Beograda i jednog događaja iz srpske istorije koji se zbio pre tačno 560 godina. Sredinom 15. veka, 1456. godine, sultan Mehmed II pokrenuo je veliku vojnu akciju sa ciljem osvajanja Smedereva, prestonice despota Đurđa Brankovića i Beograda, najznačajnijeg ugarskog uporišta na južnoj granici ove države.

 • Svele
 • Foglof Tunek

  Pravica je na strani pametnejših… prilagam dokaz. Poglejte samo volilno bazo SDS-a. Kako naj taki zmagajo?

  • pajac debeli

   O pravici ste lahko levi samo tiho, ko ste v Jugi pobili vec lastnih politicnih nasprotnikov kot jih je pobila Spanska inkvizicija. Pobili ste vec ljudi samo v Jugoslaviji kot jih je pobila krizarska vojna. Zdraven ste jih pobili vsi komunisti 120.000.000 kar je vec kot prva in druga svetovna vojna skupaj in petkrat vec kot jih je pobil Hitler. Edin primerljiv genocid s komunisti je tisti, ki so ga naredili mohamedovci, ko so okopirali Indijo in pobili 50.000.000.

   • Svele

    Serjem se na kosti otrok fašističnih iz Barbarinega rova živeli partizani ki so jih pobili

    • Den456

     Kolikor ti serješ, žreš izključno drek, ker ti prebava ne more delovati tako hitro. Ti si komunistični drekožer.

  • Olga2345

   Poglejte raje svojo bazo! Zgleda, da so produkt “J***….” (Po Makarovićki)!

 • pajac debeli

  V Juzni Afriki pozivajo socijalisti k pobijanju belcev, belih zensk, otrok, dojenckov, se pse, ki pripadajo belskim druzinam bodo pobili. To je tudi prihodnost belcev v Evropi, ce zaradi levih postanejo manjsina na lastni zemlji.

  • kraljica vesolja

   Kva delajo belci v Južnoafriški republiki. Naj se spelejo tja od koder so pršli, a ne. Imigranti navadni, k kradejo domačinom, mater jim u usta hebem.

   • FreedomAndDemocracyNOT

    sam belci so postavl na noge ekonomijo juzne afrike. Pri teh pa ne verjamem da bo podobno

    • kraljica vesolja

     Hahaha, ja, ekstra za domačine so jo postavl. Ne me smejat.

     • FreedomAndDemocracyNOT

      seveda so jo, pejt prevert ce ne verjames

   • Den456

    Tebi so jo tudi v usta jebali, oplojena je bila s prebavljeno spermo, rodila pa si se ti.

    • Svele

     Črt in Jakob mlada prostituta cerkve sta opustila Janševo pedofilno incestno folkloro Slovencev hahhahahah.prvi poročen homoseksualcni par med bratcema hahhahahha

    • kraljica vesolja

     Ej, moja mami ti pa ni nč nardila, a je prov. hahaha. Citiram našga Cimeta.

   • Svele

    Posiljujejo ubijajo črnce Eto kaj delajo prasci moški belski.hvala bogu da bodo belci izumrli hahhahahah smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

    • xtc

     Baje vas bodo Kosovarji vse Sbočefurčke analno obdelali,kot so vas 500 let Turčini pedenal-to vam godi.

     • kraljica vesolja

      Ja, sej to delajo moški prasci ženskam in puncam na Kosovem. SRam te bio.

  • Svele

   Jaz tudi pozivam boga da pobije vse belce v Afriki amen tudi v Evropi crknte Janševi beli pedofilni cerkveni klerofasisticni

  • Nesporni luzer 2018

   In kaj kurac majo belci za delat tam? Naj spizdijo iz Afrike.

   • xtc

    Naredili so JAR ,če jih nebi bilo tam bi taki kot ti še kar po drevju plezali.

    • kraljica vesolja

     Ja, in. Lepo so se mel. Ti pa hodiš v službo za to, da si kupiš benz, da pridfš v službo. Ovca in hlapec si in to delaš tud iz svojih otrok. Verjem men, lepš bi ti blo, če bi živel v naravi in z naravo.

 • Foglof Tunek

  Zakaj se desničarske ideje in smernice v teoriji tako lepe napredne in svetle, v praksi vedno in pofsod brez ene same izjeme, tako sfižijo in spremenijo v svoje lastno nasprotje in pofzročijo toliko gorja in trpljenja na svetu. Le zakaj je to tako? Fčasih Judje, danes muslimani…kdo bo jutri????

  • Foglof Tunek

   No, saj točno vemo zakaj…fprašanje je bilo zgolj retorično…Nacizem, fašizem, ksenofobija, homofobija…in fSloveniji še janšizem !!!

  • Den456

   Jutri ste pa levuharji na vrsti! 75 let prepozno.

 • Zora

  Jaz sem za popolno prepoved vstopa v Slovenijo vseh muslimanov in za izgon vseh, ki so že tukaj, pa nisem desničarka. Ti se namreč nikoli ne bodo sekularizirali tako kot se katoliške ovce. Že njih je težko gledat. Nikdar ne pristajam na to, da bodo v moji domovini živeli ljudje, ki so prepričani, da je ženska manj vredna od moškega!!!!

  • kraljica vesolja

   POl boš morala pa vse moške sterat u tri PM. Eeee, Zorice moja, draga. Pa a mate tlele res vsi srbska imena, hahah.

 • Foglof Tunek

  Desnosučni: “Begunci nas bojo požrli.”

  Ne, ne bojo, ker ne jedo svinskega mesa… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • Svele

   Hlapci sorodniki bodo sami sebe pobili hahhahahah plitek genetski bazen.kjer sta stric Rajko in oče v enem.hahjahajajajj

   • Nesporni luzer 2018

    Ivan pristinski ima bioloske starse v vasi Fushe, na Kosovem polju. Torej je JJ v Sloveniji muslimanski migrant. Kaj se torej pritozuje nad migranti?

    • Olga2345

     Mislite Šarca? Mogoče Kučana?

     • Svele

      Črt in Jakob mlada prodajalca ljubezni klerofasistov hahhahahah sta pobegnila v ciganski tabor ali pa ju je murgeljn Milan zaprl hajajhajaj ali pa sta se zaljubila v športno oblečenega drugače govorečega Milutina hahhahah ali pa so ju Janševi pedofilni strici iz ozadja vzel hajjajajja prasci pedofilni cerkveni klerofasisticni crknte govna Janševa

    • Foglof Tunek

     Baje da ima Princ Teme obrezanega kurca :)

     • Nesporni luzer 2018

      On itak v glavo zgleda kot en velik obrezan kurac.

     • Foglof Tunek

      Tudi njegova obrazna morfologija kaže na to, da ni Slovenec !!!

     • Nesporni luzer 2018

      Res je. Tipicni ilirski Dardan, s tistim primitivnim, neobdelanim solatarskim ksihtom. Tipicen zelenjavar.

     • Foglof Tunek

      …tudi tipični sladoledar :)

  • Olga2345

   Vas bodo raje s stolpnic zmetali! Požrl vas bo kvečjemu kanibal Arsenović!

 • Nesporni luzer 2018

  A veste kako se desnicar, ki pise z levo roko, samozadovoljuje? Z usti. Pa se takrat pazi da ne bi prevec v levo vlekel.

 • Foglof Tunek

  A vete ka je najbolj ironično? Visoka gospodarska rast rabi delafce, kapitalist ne sprašuje kake vere so. Največji kapitalisti pa so desničarji !?!?… Ne gre fkup !!!

 • Olga2345

  Tri četrtine Slovencev je proti nezakonitim migracijam! Predsednik Pahor pa odlikuje tiste, ki so nezakonito odprli šengensko mejo več kot pol milijona nezakonitim migrantom!!??
  Predsednik Pahor je prepričan, da je prav, da je Slovenija podpisala marakesko deklaracijo?!!! Kako si drzne odločati proti volji slovenskega naroda?!!

  • Svele

   Prosim boga da ti abortirajo ženske in moški da dobijo raka na modih amen crknte Janševi pedofilni

   • xtc

    Očitno že crkuješ?Ali pa nisi dobil tanlet pri veterinarju.

  • Foglof Tunek

   Proti volji slovenskega naroda?…3/4 Slovencef je volilo Pahorčka. Kapish?

  • Svele

   Črt in Jakob Janša sta ciptarska priseljenca .prisklednika arnavtska

   • Olga2345

    Mislite vas in vaše? Makarovička vas je opisala v znanem nagovoru!

    • Svele

     Črt in Jakob sta poginila zaradi desnega hiva

    • kraljica vesolja

     Olga, lepo srbsko ime. Pa tle ste vsi Srbi, k se delate Slovence. SEj taki ste najhujši.

  • Stric iz ozadja

   Pahor se itak lahko samo praska po jajcih, vec pristojnosti pac nima.

  • samotoje

   Pahor o ničemer ne odloča. On uboga.

 • xtc

  JeP!
  Samo Tomičko in Zokija pa Milana in Golobiča pogledaš pa Modernega Dolfija ,ki je tak kot da bi iz psihiatrije ušel ali pa Makarovičko ali Slapšco,Carlovko itd pa vidiš vse presežke

 • Den456

  Vsaki podgani se zdi druga podgana lepa, svobodomiselna in pametna, pa če je še tako umazana od dreka.

 • xtc

  Še dobr ,da smo 91 z JJ na čelu zrušili to čefuroidno multikultarsko socialistično ječo narodov imenovano SFRJ.

  • Svele

   Hahhahahah ti si bolnika ne veš da ste izgubili hahhahahah trube se cuju u lLjubljan

   • xtc

    Kje imaš Yugo čefurček ne obstaja zajokaj.

    • kraljica vesolja

     Ceca v Sloveniji ma več poslušalcev, kokr pa u Srbiji. Dol to sam kmetavzarji poslušajo, hahaa. Tlele pa otroci Slovencev, hahaha.

  • Svele

   Vi lahko porušitev edino vaše spedofilirane otroke v cerkvi pedofili nagnusni

  • tomnidari

   Če kmalu ne pridemo k pameti, pa bomo v ječi Slovencev.

 • Olga2345

  Bo treba mednarodno sodišče organizirati in vse odgovorne za zločine postavit za rešetke! Soros, Junker, Macron, Merkl…Kucan, Fajon, Vajgl)!

 • Krtača 20

  Dejte se desni mal sprostit no. Pejte mal na kuhančka, pa mal lučke pogledat. Sej vas bo pobral od stalnega straha da je en mal bolj zapečen kokr je bršćić.

  • Nesporni luzer 2018

   Oni se bojijo lastne sence. Ga ni bolj posranega in paranoicnega folka kot jansisti. Najbrz jim ni lahko v njihovi kozi.

 • xtc

  Ha,ha,ha Yugo srbočefurije imenovane SFRJ NIKAD više,juhej,crknila,propala,zbankrotirala,razsula se je ,živel JJ SLO narodni heroj.

  • Svele

   Koliko vas še živi hlapec pedofilni Jernej hahhahahah

   • xtc

    Več kot vas.

    • kraljica vesolja

     Vas ni več, dečko.

 • Foglof Tunek

  Pozivam Sveleta, naj napada Princa Teme, Grimsa Goebblesa, Gorenaka, Evo Irgl, zavaljenega Mahniča, Pojbiča, Cukjatija, Rosvito Pesek…. APELIRAM pa, naj pusti Črtomirja in Jakoba pri miru. Oba sta še otroka !!!

  • xtc

   Tunek ?
   Z tvojim drugim alliasom boš moral urediti pri veterinarju psihiatru-KAPISH?

   • Foglof Tunek

    Sem proti, da se omenjajo otroci… kapish voluhar?

  • kraljica vesolja

   Zakva že, a sta onadva kej bolj zaščitena od otrok južnih, Romov, migrantov. A sta al kaj. Ja, sam res, oni hodjo v bolnico s helikopterji, medtem k morjo ostali zbirat zamaške.

   • Foglof Tunek

    Res je…sam Črt in Jakob nista za to kriva…

    • kraljica vesolja

     Ja, res nista kriva, da mate tazga fotra. SEj tud otroci migrantov, južnih, Romov niso tega krivi pa so vseen drugorazredni otroci. Tko da to je vse, kar moram jst vedet.

     • Foglof Tunek

      Se strinjam…ampak zakaj morata za to plačat Črt in Jakob? Nista kriva, da je od njiju foter najbolj pokvarjen človek fSloveniji. Prafzapraf sta si boga.

  • Svele

   To nista otroka to sta seme hudica in boga prosim da crkneta amenprasci cerkveni saj imata denar in helikopter do zdravnika

  • Svele

   Kmalu bo božič. Kar vidim Janšo med jaslicami, tisto plešasto grdo glavo med slamo in ovcami, kako bo nagovarjal butle svoje črede. Domoljubno, družina pa to, brez pedrov in migrantov. Vasletu in množici pedrov iz domobranskega postroja se sicer kolca, ampak pri spovedi se vse pogliha. Tri zdrave Marije, prst v rit in drkat na deco za oltar.

  • Svele

   Otroke doma pustite, če vas vleče gledat fucking jaslice. Ker, farški so pasje potrebni okoli praznikov. V Ljubljanski nadškofiji je največ pedofilskih napadov na otroke, pravi statistika. V Ljubljani je vsak tretji otrok, ki obiskuje verouk, žrtev spolnega nadlegovanja.

   • Foglof Tunek

    Tu se pa strinjam :)

  • Svele

   A jih zlorabljal Janša in Urša pedofila zlorabljati Črtomira in Jakova

   • Foglof Tunek

    Sam to pa je že incest ???

 • kraljica vesolja

  Zdejle jem kmečko pojedino, s krvavico, pečenico, matevžem z ocvirki pa dons je repa zravn z mal suzga mesa. Odlično.

  • šmentanamuha

   Ne piši takih, sej veš da tudi muslimani berejo ta portal, te bo še kdo tožil, ker žališ njegova čustva.

 • Svele

  Na TW sem videl, da zmešana zapita Lucija Ušaj trobi, da so na infekcijski kliniki zaradi črta in Jakoba Janše izredne razmere virusi vzraku

  • Foglof Tunek

   Res je…Lucija Ušaj je zapita pokvarjena prasica ki mrzi nas levičarje…sam za božjo voljo pusti otroka pri miru !!!

   • xtc

    Saj nobeden normalen ne mara vas ,če ste kot Švelerček.

    • Foglof Tunek

     Ajd xtc…nategni Lucijo če si upaš…če ne boš kozlal :)

     • xtc

      A si ti f*** fehtar?

  • totex39

   Ti pa si totalni psihopat, kajti z svojim izražanjem nimaš podpore nikjer, tudi ekstremni levičarji tvoje gobezdanje obtožujejo kot sovražni govor, predvsem ko gre za otroka.

 • xtc

  Vsi ti dogodki po EU dvigajo popularnost SDS in njenih zaveznikov levim moč kopni,prav smešna je napimer kričava Fajonka,kise dere ,da je morilec iz Strasbura v bistvu žrtev,krivi za dogodek pa Evropejci.
  Baba je psiho,ja za nastanek takih norcev so odgovorni ravno levičarji vseh sort z njim potuho in zaščito no sedaj se jim bo to uteplo in vedo da bo hudo zaradi njihove podpore taki morilski bandi.Bruselj je nadaljevanje Pariza,kmalu Berlin in druge prestolnice-to je val ki rase in se ga ne da več ustaviti.

  • Nesporni luzer 2018

   Koliko sdsu taki dogodki dvigujejo popularnost v Sloveniji, se lepo vidi. Iz leta v leto imate manj volilcev. Sicer pa vemo da ste v sdsu tako pokvarjeni, da bi se sami navlekli isisovce in jim placali da naredijo teroristicni napad, da bi s tem pokazali kako ste vi “nujni” za varnost. Poznamo vas v nulo, golazen pokvarjena.

   • xtc

    Ah,ja 25% je manj?
    He,he,levakom vam strmoglavlja popularnost najboljša vaša stranka ne spravi skupaj kot pol SDS tri leve stranke skupaj komiaj za SDS in ti temu rečeš upad?

    • Stric iz ozadja

     Zelo se sekirajo ker imajo vlado.

    • Nesporni luzer 2018

     Primerjaj st.volilcev letos z prejsnjimi leti. Od leta 2004 ste izgubili skoraj 100.000 volilcev. Letos ste kljub pregresno dragi kampanji milijona eur in populisticnim laganjem, zbrali komaj 220.000 glasov. Medtem ko je ena stranka Levica z 30.000 eursko kampanjo zbrala 85.000. Hahah. Poleg tega, kaj vam pomaga 25% glasov, ce pa vasega pastirja nihce ne mara v vlado?

     • macon

      Kreten, naj ti vlada Levica po dobivaj bone za nujne potrebščine, ker točno tja nas boste bolniki pripeljali s kriminalom in nesposobnostjo. Preklete budale.

     • xtc

      Primerjaj vaŠ upad LDS itd,kje ste dans na 12%,8% itd vprašaj se.

     • Svele

      Haj se mogoče midva poznava95 nasproti cerkve na viču

     • Nesporni luzer 2018

      Ne bi rekel, nisem iz Vica ampak iz Bezigrada. Savlje.

     • Svele

      Podobno pišeš kot moj znanec Mitja

   • Foglof Tunek

    Jas trdim, da so se SDS-ofci pripravljeni preobleči v ISIS morilce in pobiti nedolžne Slovence…samo da pokažejo svoj prav. Eni si že baje puščajo brade rast…

    • tohuvabohu

     Čuj ti, haloški davitelj, brigaj se zase in za svojo bando pokvarjeno levofašistično. Kdaj se boste opravičili Slovencem za 75 let trajajoči teror?

    • Olga2345

     Mislite SD in ZL? Leve fašiste?

   • macon

    Ti si duševno bolan, nič čudnega, saj si ekstremni levičar. False flagi so vaša specialnost in pa stalno laganje, opice pokvarjene.

   • Svele

    Bravo.

   • Olga2345

    Mislite komuniste prebarvane v levičarje? Res bi naredili vse! Njihovi nastopi so enaki nastopom nacistov! Komunizem=nacizem=faszem=islamizem!

   • tohuvabohu

    Rdečkarji se najraje praskate tam, kjer vas ne srbi. Bitange …

  • žogica

   Tudi ti že kopniš, še najbolj pa kopnijo tvoji možgančki…

   • xtc

    Ja levi že kopnice,Cerar je že “skopnel” v ZDA,kjer ga je Pompeo spucal kot cucka,Fajonkina popularnost tudi kopni sploh po bebavih Twittih itd.

    • žogica

     Hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, vidim, da si že totalno skopnel, revše!

     • xtc

      Vas boli a ne,vprašaj raje kaj je Pompeo delal s Cerarjem zaradi Pop TV.,Melania se ga je itaq ognila.

 • xtc

  Več bos*** kot je bilo v Strasburgu toliko bolje za SDS,upam le ,da bo nekaj takega v Ljubljani in ,da tak “ubožec” pobije čim več levih vernikov,ki podpirajo to sodrgo. takrat bo tudi pamet prišla.

  • Nesporni luzer 2018

   Ej hvala za tale komentar res. Si vse povedal o tem kaksen poden od ljudi ste esdeesovci. Svojim lastnim sodrzavljanom bi privoscili kri, smrt in trpljenje, samo da bi “dokazali” svoj “prav” in dobili volilce. Toliko o vasem domoljubju.

   • FreedomAndDemocracyNOT

    ta xtc je itak prizadet. Model ma napako v mozganih

    • xtc

     Hudo boleča resnica,ki sem jo zapisal takrat boste pač morali začetiplačevati račune,narod pa bo videl kam ste ga navlekli.

    • žogica

     Saj je sam napisal, da mu kopnijo možgani!

     • xtc

      Sej kopnite širom EU in vaši miljenčki kot on iz Strasburga vam bodo zapečatili izdajalsko usodo.

     • žogica

      Torej tako prihodnost želiš svojim bližnjim…, ali pa nimaš nikogar, ki te ima rad?

     • xtc

      Ne,vi jo želite,ne jaz,jaz sem vam le napovedal uro resnice upa,da hitro.

     • žogica

      Ne izmotavaj se, kar je, je, poti nazaj ni…

    • xtc

     Hja,ko bo zagusnilo in bodo mrliči so zanje z glavami do zadnjega odgovorni vsi levičarji z kućanom,Cerarjem itd do zadnjega oni so podpisali Makareš torj odgovonost prevzema vsa levica do zadnjega.

   • macon

    Poden smo tisti, ki opozarjamo na levičarsko norost, ker bojda s tem želimo vsem bedo, ne pa levičarji, ki za bedo aktivno delujejo.

    Ti si resno bolan.

    • Nesporni luzer 2018

     Ej psiho, a si prebral komentar od xtcja? In? Se ti to zdi normalno? Jaz kot levicar ne zelim nobenemu sodrzavljanu nic slabega, niti sdsovcem ne, pa ceprav bi jim tezko rekel ljudje. To je domoljubje. Ne pa da lastnemu narodu zelis trpljenje za dosego svojih ciljev. Bolnik zmesani.

     • macon

      Normalno se mi zdi, da vaše početje vodi ravno v Strassbourg, Nico, Pariz, Bruselj in kup drugih malo manj znanih in manjših pokolov.

      Zate je domoljubje kimanje kriminalu vaše mafije.

     • xtc

      Zelo veliko,če nebi želel nebi želel ilegalcev pač pa take z urejenimi dokumenti-torej,kdo je idiot je jasno-dokumenti in prvila.
      Ah,ja levi tega ne proznavate.

   • xtc

    Nismo poden,ko bo prišlo ,da tega na čemur delate in zagovarjate ,se pač pred narodom ne boste mogli več sprenevedat z kučanom in fajonko vred ne niti pred veliko vašimi podporniki ne več takrat pa pridejo računi. za vaš antislovenski trud.

    • xla

     Kateremu narodu? Ti NE govoriš v mojem imenu! Ni narod le tisto kar ti misliš da je in smo!

     • xtc

      Se ve,kje si torej?

  • žogica

   Še jaz te moram pohvalit, s tem komentarjem si potrdil vse to, kar že dolgo vemo in kar vi vstrajno zanikate….Če bo treba tudi prek trupel na oblast, kajne?

   • Nesporni luzer 2018

    Tale komentar je treba shranit in ga pokazat vsakemu jansistu vsakic, ko bodo pametovali o domoljubju. Ob tem si mislim, se dobro da leta 1945 niso zmagali kolaboranti, sicer Slovenskega naroda danes ne bi bilo vec.

    • žogica

     Se strinjam…. Sicer pa to njihovo “domoljubje”, samo skozlaš se lahko, ko vidiš, kaj se grejo ti luzerji.

     • xtc

      Sploh levi širom Eu.

    • xtc

     Če bi zmagali bi SLO bila Švica tako pa smo balkansko čefursko gnojišče,vsaj 91 ste pos** tekli nazaj na Balkan.

   • xtc

    Sploh ne,narobe sami boste poskrbeli za trupla in njih nastanek,ko bodo in bodo kmalu pač ne boste mogli reči ,da niste krivi za to in da niste podpisali Makareša.
    Skratka,ko bodo prve žrtve vaših miljenčkov tukaj,pač ne boste mogli vreščati ,da je tega kriv JJ pač pa tisti ,ki so podpisali Makareš in uvažanje ilegalnih pritepencev in zoper tiste se b obrnil tudi bes naroda,kar je logično-upam ,da vam vleče gate v r**,ko se bo to zgodilo.

    • žogica

     To je tvoje ” domoljubje”, ko omenjaš trupla? Bolan in nevaren psihopat si in vsi so v nevarnosti, ki so v tvoji bližini.

     • Nesporni luzer 2018

      Zato pa pravim da je 1 fanaticni jansist nevarnejsi od 10 migrantov. Ker med 10 migranti po vsej verjetnosti ne bo nobenega fanaticnega jihadista, ce pa, bo morda najvec 1. Medtem ko je med 1 jansistom zagotovo ta fanaticni jansist, ki bi najraje pobil vse ki se ne strinjajo z njim. Zascitimo in oborozimo se! Pred jansisti, ki bi nas najraje potolkli!

     • xtc

      Upam le ,da ti bo kak “miroljubni migrant” posilil ali zaklal hčerko,sina ali ženo ,ali kakega drugega sorodnika zanimivo te bo videti takrat,verjetno boš žlahtnika,ki bo mrtev razglasil za fašista in se zvzel za ubožca.

     • Nesporni luzer 2018

      Hvala za “prekrasne” zelje. Zanimivo, jaz kot “izdajalski levicar” pa tega tebi in tvojim ne zelim. Kdo od naju je vecji domoljub, kaj pravis?

     • xtc

      Seveda mi želite,kdo že zagovarja “uboge begunce”,ki nato streljajo in koljejo po EU in delajo kraval?
      Jaz?
      NE Ti.

     • žogica

      Jaz verjamem in upam, da bo v Sloveniji še naprej prevladala zdrava pamet. Saj večina ljudi zdravo razmišlja in dela, moteči so razni xtc-i, ki so nevarni za Slovenijio.

     • xtc

      Zdrava pamet niso Kučani,Posvojenčki in Fajonke-ki je Strasburskega morilca razglašalaza žrtev.
      Kdo je psi8ho?

     • žogica

      TI!

     • xtc

      Levi ste domoljubi?
      Ah ja tale dogodek v Strasburgu je zagrešil “janšist” ne vaš ljubljenček.
      Levi ste res psihoti.
      Zaradi vas idiotov bo Brevik še evropski super heroj.
      Ne morem verjet ,da taki bebci obstajajo na svetu.

     • žogica

      Se še naprej izživljaš, psihič?

     • xtc

      Zanimivo vas bo gledati,ko bo ta neizbežna resnica prišla,kaj boste tedaj,ko vas bo narod izkal zaradi Makareša?

     • žogica

      Ti sploh veš ne, kaj Marakeš sploh je, pa še scvrti možgančki, pa demenca……., daj skrij se v podganjo luknjo.

     • xtc

      Zelo dobro zato so se levaki izogiobali prevodu na mrtvo-saj se ve kdo bo krivec-tisti ki je podpisal in stranke ki so podprle?
      Vleče gate v r**,upravičeno.

     • tomnidari

      Levi so domoljubi, dokler ljubijo partijo.

  • Svele

   Hhahahhahahha jz si lahko privoščim ti pa nehahahhahahh morilec

  • Svele

   Droge in pijača uničujejo možganske celice le da si to eni lahko privoščijo eni pa ne hahhahahaha

   • Petrovc

    No, to se ti močno pozna.

   • Olga2345

    Zato so levičarji proti predlogu SDS, da se testirajo vsi poslanci na psihoaktivne snovi?

    • Nesporni luzer 2018

     Kako ce pa je bil nekdanji poslanec sdsa, Cus, kar naprej na kokainu? Poleg tega je redna uzivalka kokaina tudi Eva Irgl. Vsaj tako pravi mikstone blog.

 • Foglof Tunek

  Čujte, “miroljubni” katolibani se bolj pripravljajo na vojno kot pa na praznovanje božiča…polne riti fsega naropanega… in so pripravljeni v svoji zmoti zrušit svojo hišo. Katolicizem je kao vera miroljubnih sožitje z fsemi???… FARSA !!!… Jebo vam pas mater katolibansko !!!

  • tohuvabohu

   Jebo ti psa, koze itak nimaš več, ker si jo zadavil.

   • tomnidari

    Pa še to pomotoma ker je mislil, da je ovca.

  • Stefan

   Tudi tebi “sine”!

 • FreedomAndDemocracyNOT

  neizogibno je, da bo tujcev en dan vec, kot belcev. Statistika ni v prid belcem. Treba bo izboljsat integracijske postopke, ker dvomim da bo kdo streljal na nedolzne ljudi, odgnat jih pa tudi ne bomo mogl. Vi fotri stari, ki ste tolk anti imigranti, boste itak pocrkal. Nove generacije bodo pa integrirale nove prisleke.

  • tomnidari

   Se mladi rod uspešno že integrira z jugosi, kako šele uspešno se boste integrirali z zapečenimi?

 • xla

  Bo Nora pisala o protestih proti Orbanu! Ja, Evropa se prebuja!

  • tohuvabohu

   Evropa se prebuja, indijanček pa utruja.

   • xla

    ok, karkoli že s tem misliš

  • Nesporni luzer 2018

   Kje se pa upajo. Njihov pastir je ze tako dolzan 1 mio eur Orbanu za neuspelo kampanjo in pirovo zmago. Ne diraj lava dok spava

   • tohuvabohu

    Hahahaha, tega pa ne veš, da smo prodali avstralsko kliniko in poplačali Urbana, pa še vse ostale dolgove. Obdržali smo samo kliniko za nore rdečkarje.

 • Svele

  pedofil Tadej Strehovec je dobil svojih pet minut slave. Nikoli pa je ne bo dobil (takrat) 7 letni fant Andrej iz ljubljanske nadškofije. Danes je sicer star deset let, dogodek izpred treh let pa ga je zaznamoval za vse življenje. Andrej je junija pred tremi leti doma povedal, da mu je gospod župnik v rit porinil svinčnik. Za kazen, ker ni bil najbolj ubogljiv. Župnik sliši na ime Tadej. Tadej Strehovec!?

  • Nesporni luzer 2018

   Sicer ne morem trdit zagotovo ker ne vem, ampak tale Strehovec mi deluje zelo zelo negativno. En bledolicen, potuhnjen farski nazadnjak z cudno in nenormalno “ljubeznijo” do zarodkov, medtem ko ga trpljenje odraslih, zivecih in cutecih otrok ne gane. O Normi Korosec pa skoda vsakih besed. Punca je za na zaprti oddelek psihiatrije, pa nikamor drugam.

   • Olga2345

    Pošteni ljudje so za levičarje res sumljivi, saj se levičarji redijo na laži!

 • Svele

  Andrej ni izmišljen, ni fake news kot posiljeni otroci na straneh Nova24TV in Demokracije. Je samo eden od tisočih otrok, ki so mu pedofilski farji uničili otroštvo. In ja, oče Andreja je včeraj povedal, da bo sin spisal domoljubno pravljico za Demokracijo. Pa naj si Marjanca potem porine prst v svojo pornografsko rit.

  • Olga2345

   Se vam vidi po IQ! Bi pa rekla, da sta bila “farja” Josip Broz in Milan Kučan! Vse za denar in privilegije, tovariš? Neka tovarišica si je prostovoljno celo Titovo spalnico “ogledala”…

 • Svele

  Tudi jaz sem Tadej? Kaj hočete s tem povedati? Da vsi otrokom rinete svinčnike v riti in onanirate na Normo Korošec? Bi kar verjel, ko sem si ogledal fotografije izpred Okrajnega sodišča. Isti stari obrazi spet na okopih njihove pravice! Kovačič, Zevnikova, Likovička in njen brdavs, pa Primc in zavaljena svinja Tasić. Ta še dan danes zlorablja leto 1988 in »četverico«. Tasić in Zavrl sta bila sodelavca režima, prvi KOS-a, drugi SDV-ja. Afera JBTZ je zlagana, kot je zlagana naša demokracija. Celo Janša se je včeraj privlekel pred sodišče, čeprav sam nerad dviguje pošto s pozivi taiste ustanove. Janezu ga zadnje čase dvigne samo Mojca Megušar, hišna kurba SDS.

 • Svele

  Joško Možina je poročen. Ima otroke. Zanimivo, saj je Joško istospolno usmerjen. V prejšnjem desetletju je bil po navedbah več prič iz Radia in Televizije »teta« Vinka Vasleta, ki je bil takrat z Janševe strani postavljen za direktorja nacionalnega radia. Zaposleni se še danes strinjajo, da je takrat radio dosegel dno. Prav na pobudo Vasleta je Janša uredil, da je Možina postal direktor RTV. Od imenovanja naprej pa vse do danes, je Možina član Janševega omrežja na Kolodvorski. Poleg Rosvite in ostalih plačancev RKC.

  • Olga2345

   Govorite o Kučanu?

   • Nesporni luzer 2018

    Gospa Olga, vasa obsedenost s Kucanom je zelo nezdrava. Vasa psiha vam ni hvalezna!

 • Olga2345

  Sramotno je, da se Macron, ki je zaradi svoje politike osebno odgovoren za zločine, sploh pojavlja v javnosti! Že zdavnaj bi moral sedeti zaradi korupcije, trgovine z ljudmi in terorizma!

 • Petrovc

  Dokler bodo EU vodili pijanci, psihobolniki, skrajni levičarji, toplovodarji in SI bedaki leve politične opcije, bo pač tako kot je – blesavo.

 • xtc

  Ko bodo v Ljubljani padle prve žrtve oboroženega islamista ali takega ki se bo raztrelil,upam ,da ne bo to trajalo predolgo,kajti takrat bo neobvladljivo,bo narod hitro srečala pamet in bo iztavil račune levakom prijateljem takih morilcev.
  Žal edino tragedija strezne ljudi in jih prisili k razmišljanju in odslovitvi z oblasti tistih,k jim je cilj uničevanje lastnega naroda.
  Preje do takega incidenta pride tudi v SLO -ŽAL moram to zapisati “preje bo ta norost mimo in bolje za nas”,če bo trajalo dolgo bo takih norcev preveliko in mrtve bomo šteli v stotinah.
  Preje do nujnega in neizbežnega pride boljše za narod saj se začne hitro ukrepati,če se čaka,vidite kaj imate po EU Berlin,Strasburg,Koln itd.

  • Waltter

   Malo si se zmotil, je že oni bedak pred časom ubil slovenskega policista pa ni bilo nič. Se je že zgodilo par posilstev in napadov pa nič … nobenega odziva razen lajanja da desni povzročajo sovraštvo …

   • xtc

    Glej gre za pemale zgodbe,ko bo mrtvih par deset,se pač naroda nebo dalo farbati z Janšisti ampak bo s*******

    • xxxxxx yyyyy

     Ti najbolj da se en janšist razstreli in kriči alahahbar in boste dosegli svoje

     • xtc

      Ne sekirat za vse bodo poskrbeli vaši “ubogi begunski ljubljenčki” upam da čim preje.

  • tomnidari

   Če se raztreli v Ljubljani, bo nastradalih Slovencev verjetno manj kot 50%.

   • xtc

    Glej to ni pomembno,pomembno je to,da se nebo dalo več zakrivati in mešetariti,za narod pa šok

 • Olga2345

  Svojci žrtev naj se povežejo in ovadijo levičarsko svojat v evropskem parlamentu, ki jo plačuje Soros, skupaj z Junkerjem, stazijevko Merklovo in Macronom! Krivi so za uvoz teroristov, trgovino z ljudmi in korupcijo!

  • Nesporni luzer 2018

   Cakte Olga kako zdaj? Zakaj Merklca? A ni Merklca kao CDU, torej desnicarka? Torej naj bi bila na vasi strani? Tako kot papez, ki poziva naj se migrantom pomaga. Sem mislil da ste verniki. Torej, niste za Jezusa?

   • xxxxxx yyyyy

    Oni se obrnejo po vetru,saj še sami ne vedo za koga so , samo veliko vodjo poslušajo

  • ĐĐ Style

   Pozabila si na Janševega šefa Weberja, ki je za Marakeš

 • ĐĐ Style

  Na Madžarskem je okoli 10.000 ljudi znova protestiralo proti novi delovni zakonodaji, ki so jo mnogi poimenovali za ‘suženjski zakon’, saj dovoljuje 400 ur nadur. Gre za že četrti protest proti Orbanovi vladi v tem tednu.

  V Budimpešti se je zbralo okoli 10.000 ljudi, ki so protestirali proti novi delovni zakonodaji, v kateri vidijo novo zaostrovanje avtoritarne vladavine premierja Viktorja Orbana. To je bil po poročanju tujih medijev že četrti in tudi največji protest proti Orbanovi vladi ta teden.

  • Rožle

   Ja , kaj še tuki počneš .. pejt že na Madžarsko štrajkat ….

   • ĐĐ Style

    Puca mi K za Hune. Samo želim prikazati s čim bi se vi radi primerjali.

    • xtc

     Definitivno delat je treba ne pa zabušavat kot ti in tvoji somišljeniki.

     • Nesporni luzer 2018

      Po vsakemu vasemu komentarju sem bolj hvalezen da SDSS ni prisla na oblast. HVALA TI SAREC!!
      PS, ce ne locis med delom in suzenjstvom, je se dodaten dokaz da si radikalni jansist.

     • DEATH TO COMMUNISM

      Prav pretirano inteligenten pa ti pri tvojih 55 letih nisi, kaj?!?

     • Nesporni luzer 2018

      Ce mi to rece zagrizeni jansevik, mi je v kompliment. Pravzaprav si vsako zalitev z strani skrajnega desnicarja, jemljem kot kompliment.

     • DEATH TO COMMUNISM

      S tem komentarjem si le potrdil, da tipicno levuharsko kvakas stvari na pamet in vleces podatke iz riti! Jaz zagrizen jansevik, karkoli ze “jansevik” pomeni?!?!? Navedi, kje sem kdajkoli napisal, da sem za Janso in da sem kdajkoli njega volil?!? Imas 24 ur casa, v nasprotnem primeru bomo vsi videli, da kvakas neumnosti in si torej zabit!

     • ĐĐ Style

      Delovne ure+400 nadur z trletnim zamikom plačila. Delat ni problem, problem je če ti nekdo zamakne plačilo

     • ĐĐ Style

      Ti se v življenju nisi nikoli pretegnil, preveč lahkotno odgovarjaš z takimi nebulozami , lenuhar

     • Nesporni luzer 2018

      Pa ravno taki ki jim mignit ni bilo treba z ritjo, saj so vse dobili od denacionalizacije 91tega, se ponavadi najbolj jajcajo kako je treba delat.

     • ĐĐ Style

      Argentisnki borci, jebo jim pas mater

     • xtc

      Hja zato pa je firma pr hiš 55 let.

     • ĐĐ Style

      Nekdo ti jo je zapustil , lenuhar.

     • Nesporni luzer 2018

      Vidim da ti je bilo res grozno v tej “grdi” “totalitarni” jugi, ce si se za casa nje lahko odprl firmo. Laznivci desnjakarski, vecino vsega kar imate izvira iz bivse Juge, a danes kvakate in lazete kako ste bili kao zatirani.

     • ĐĐ Style

      Saj veš, da so v Jugi porušili vse cerkve, katere smo zgradili leta 91. Slovenski jezik so prepovedali in pisali smo v cirilici.

     • xtc

      Če nebi bilo Yuge bi danes bil miljarder.

     • žogica

      Hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…………..

     • ĐĐ Style

      Da si odprl firmo pred 55-timi leti si moral biti visoko v UDBI

     • xtc

      Ja zagotovo-bili pa so pogosti njeni obiski in vsega komu šudra zraven.
      Samo za info,po rodu nismo Slovenci ne Balkanci torej podjetni.LP.

     • žogica
     • xtc

      Kdo to bere še?

     • žogica

      Ti lolek!

     • xtc

      Siol?Cirman 6 CO Jamnikovi hlapčki zaradi katerih je Pompeo napizdil potepuha Cerarja?
      Heh?Smešni ste.

  • Nesporni luzer 2018

   Psssst! Tega se tukaj ne sme pisat!

   • ĐĐ Style

    Pardon,

    Živel diktator Orban

  • xxxxxx yyyyy

   Nora tv o tem nič ne piše čudno

   • ĐĐ Style

    Saj vsi vemo kdo je GAZDA

 • DEATH TO COMMUNISM

  Clanek o eni stvari, levuharski zabiti drekaci pa kvakajo o necem popolnoma drugem… namen je seveda, da pac kvakajo, ker o necem pac hocejo kvakat. Levuharji, zabiti ste k kurac!

 • ĐĐ Style

  Desničarji so spet hlapci v lastni državi, sedaj jim Madžari krojijo usodo, potrebujemo novega Tita.

  • xxxxxx yyyyy

   Orban dela novo ogorsko naši hlapci se že borijo za stolčke, baje da bo jajo novi Ban

  • Caetano

   Mi ze imamo svojega Havla Tita pa res ne potrebujemo. Nas Havel je bil Pucnik po njegovi smrti pa ima to vlogo Jansa!

   • xxxxxx yyyyy

    Ha ha ha Pučnik bi lahko bil oni drugi pa katastrofa

   • ĐĐ Style

    Ateista in komunajzarja, lepo

    • xtc

     Zopet na tabletah?

     • ĐĐ Style

      Realna tla

     • xtc

      Zate?

     • ĐĐ Style

      kaj menite o religiji ?

      dr. Jože Pučnik : jaz sem ateist

      Milan Kučan : jaz sem iz protestantske družine

     • xtc

      Narobe-Kučan je iz Madđarsko Romske družine-kolikor vem pa Cigani niso ravno protestanti Tako za info.

     • ĐĐ Style

      Po Jožetu Pučniku je poimenovano brniško letališče, razen tega pa lahko tudi vidimo njegov doprsni kip v Cekinovem gradu v Ljubljani. Pred leti pa je bilo objavljeno v „Mladini“, da je Pučnik nastopal kot znanstveni svetovalec avtorjev filma „V vroči lavi sovraštva“. Gre za »izdelek« skrajnih nemško- nacionalističnih organizacij, ki grobo ponarejajo slovensko zgodovino in pravi, pozitivni značaj NOB. Naslov tega filma pa je prispevek slovenskega kardinala F. Rodeta. Pučnik je bil prisoten tudi pri predstavitvi tega filma v Celovcu, in sicer z ramo ob rami s pokojnim deželnim glavarjem Haiderjem

     • xtc

      Glej Madžarski romi pač sodijo na Madžarsko k Orbanu oni znajo z njimi ne v SLo.

     • Caetano

      Udbovskih proteinih!

   • žogica

    Največji komunist?

    • xtc

     Predsednik CK ZKS RS -zamrznjena knjižica ZKJ.

     • žogica

      TI?

     • xtc

      MK

     • žogica

      TI in JJ!

     • xtc

      Saj se ve MK zadnji predsednik CK ZKS z zamrznjeno izkaznico ZKJ.

   • xtc

    Ja tuti Mini Tita imamo v Murgljah treba po Savi poslat za Beograd-njegovo intimno opcijo

   • žogica
    • Caetano

     Protikomunisticni Srbi so bili svoj cas zavezniki Slovencev in so med drugo svetovno vojno podpirali nastanek Velike Slovenije. Tako da je kaj takega sem in tja razumljivo.

     • žogica

      No, vsaj kolo zna plesat, če mu že politika ne gre!

 • Janez

  IZ EX KOMUNIZMA, STALINIZMA
  IZHAJAJOČI
  SEDANJI “FAKE -HUMANITARNI FAKE LEVIČARJI”
  SO
  POTOMCI IN NASLEDNIKI
  – TOTALITARNO, OD FAŠIZMA IN NACIZMA
  ŠE HUJŠH
  VKP/b STALINISTIČNIH BOLJŠEVIKOV . Dejstvo.
  Med vojnama so imeli
  KOMINTERNO, KI JO JE VODDIL “SS” J.V. SN NKVD, KGB.
  PREKO TE
  ZLOGLASNE NKVD-KOMINTERNE – SO SE NAM
  KPS, KPJ NESODNO POLIT MORILSKI
  – STALINISTI: I. MAČEK, E. KARDELJ, J.B.TITO&COMP.
  – VSILILI Z NASILNIM POLIT MORJENJEM V SLOVENIJO IN V EX TITO YU.
  VSAK
  INTERNACIONALIZEM – JE SLAB !
  Kaj imamo od ex KP, ZK V SLOVENIJI?
  Praktično vse imamo v razsulu
  IN
  VSAJ ZA 50% NIŽJI STANDARD , NIŽJE POKOJNINE
  – KOT V SOSEDNJI
  NORMALNI DRŽAVI R. AVSTRIJI. Dejstvo. Zlahka dokazljivo dejstvo. L.r. Janez Kepic- Kern KOMENDA
  P.s.
  Več na mojem osebnem e-portalu “SLOVENIANA” NA: sloveniana.si

  https://www.google.com/search?q=sloveniana&oq=slo&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i60l4.3037j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • ĐĐ Style

   Govedo neumno, ki trdi da organizira računalniške delavnice. Link priložiš direktno , ne link od google searcha. Očitno za SEO nisi nikoli slišal.

   • Nesporni luzer 2018

    Te njegove “delavnice” pomoje obsegajo samo ucenje 80letnih sdsovcev kako se prizge komp in ustvari twitter profil, kjer lahko veselo trolajo za svojega pastirja. Kar poglej slovenski twitter, sdsovci so ga totalno okupirali. Janshari je ustvaril celo vojsko svojih twitter trolov, od katerih ima vsak vsaj po 4 accounte, da dajejo vtis da jih je kao ogromno.

   • Janez

    Računaniških
    DELAVNIC NE VODIM JAZ AMPAK
    MOJI SODELAVCI -RAČUNALNIKARJI.
    JAZ
    SE KOT EX PRIZNANO OK KNJIŽNIČAR – VSAJ ŠE KAJ UČIM.
    TI?
    Kot pokvarjen gramofon vrtiš ploščo, ki so jo vate vstavili drugi!
    ZAPOMNI
    SI
    TI “NAPIHNJENI” MALOVEDNEŽ !
    T.i. “MARŠAL TITO”
    – NI BIL, NIKAKOR NI BIL
    Jožek, šlosar BROZ iz KUMROVCA.

    A TI – SPLOH KAJ DOJEMAŠ? L.r.. Janez Kepic-Kern KOMENDA
    P.S.
    “CIA” PA ŽE VEČ VE OD – TEBE ! O tem ni dvoma.
    AKADEMIK, SRB,
    DR. J.I. DERETIĆ Istina o TITU
    JOSIPA BROZA, ŠLOSARA IZ KUMROVCA
    LIKVIDIRALI SU KOLEGE KOMUNISTI 1939 U BARCELONI, ŠPANIJA. Razumeš?
    Istina o TITU
    https://www.google.com/search?q=jovan+deretić+istina+o+titu&oq=jovan&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i60j69i59j69i61j69i60.4409j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    MARŠALA TITA JE RODILA
    VANBRAČNO, UDPOVICA POLJSKA GROFICA
    Maria ERDELYI-SOBIESKA na posestvu pri SZEGEDU, MADŽARSKA. Razumeš?
    M. JOKIĆ TAJNI DOSIJE J. B. TITO
    https://www.google.com/search?q=momčilo+jokićć+tajni+dosije&oq=mom&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i60l4.5424j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    • ĐĐ Style

     Naj tebe naučijo osnove urejanja besedila

     • Janez

      Ti se pa
      ODVADI ŠIRITI – NERESNICE IN LAŽI.
      Dokaži, da je bil t.i. MARŠAL TITO, POLIT NESODNI IN ŽAL ŠE NEOBSOJENI VELEZLOČINEC
      – rojen v KUMROVCU. “KRAVE SE TI BOODO SMEJALE” L.r. Janez Keppic Kern KOMENDA

     • žogica

      Janša bi vas pa vsaj opismenil, če že tolčeš po tipkovnici, a dobro plača?

     • Nesporni luzer 2018

      A ti mislis da komu skodis s temi debilnimi klevetami? Lej bebec zahojeni, marsal Tito je bil eden najbolj cenjenih drzavnikov na svetu, tega noben fasist ne bo spremenil z umazanimi klevetami. Titu ne sezws do sredine pete, nizkotnez pokvarjeni.

     • ĐĐ Style

      TITO JE HEROJ,

      ti dokaži nasprotno

      TITO JE HEROJ

     • Janez

      Ja!
      “HEROJSKO JE NESODNO KOMUNISTIČNO POLIT POMORIL
      NAD
      MILION NEOBOROŽENIH PREBIVALCEV EX “TITO YU”
      S
      TO ŠTEVOLKO SE JE “POHVALIL ” A. RANKOVIĆ, URADNO,
      JAVNO V SKUPŠČINI FNRJ, 1951.
      Presegajo ga le še J. V. STALIN, HITLER,
      POL POT ITD. “LEPA” DRUŠČINA – NI KAJ. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA

  • večni srb

   Kaj imamo, isto kot prej, le da partija lažje funkcionira kot fašisti.

 • xtc

  Heh,zanimiv je bil odziv levih blaznežev,ko sem jim nalil čistega vina,da bo do večjega poboja v Ljubljani ali večjem mestu s strani “ubogega” begunca prišlo zelo kmalu ne nazadnje je delno zaslužna tudi đamija v LJ in skrajne skupine na Jesenicah.
  Ampak pustimo obtoževanja,to je pač kruta realnost,ki nas čaka preden se bo narod streznil in zavrnil levake,multikulti ipd norosti.
  Seveda pa se EU trend že obrača kontra SLO levim trendom logično po vsem.
  Vendar paso tam imeli že ogromno s** do sedaj.
  Nam tega ni treba,saj bi lahko preprosto zavračali vse kar pride ilegalno ,ne levi bodo sprejemli-no potem pa naj še sprejmejo karni za žrtve teh “ubožcev”.

  • ĐĐ Style

   Nam razložiš kako si odprl firmo v YU pred 55-timi leti ko te je komunizem zatiral. Ali pa si bil res velik UDBAŠ. Koliko sorodnikov, prijateljev, komaradov si po krivem izdal???????

   • xtc

    Heh,nekateri so pač imeli znanje in pogum ter debelo kožo in so bili siti družbenega socialističnega NE dela.

    • ĐĐ Style

     LAŽEŠ KOT PES

     V partiji si bil do leta 91

     Nisi moge lodprti podjtja pod drugimi pogoji pred tolikimi leti.

     • xtc

      Narobe,bilo je odprto žal pa smo zato izvrstno nahebali v “čudoviti” SFRJ od nagajanj,obiskov inšpektorjev,Udbovcev itd vse do 33,5% davka-oz ddv ,ki se ni vračal,od kupa prispevkov in davkov tja do 95% zaslužka ampak komuniste smo pa preživeli z znanjem,zaneslivostjo in renomejem.

     • ĐĐ Style

      To jamranje komu drugemu prodajaj. Takrat si svojo rit prodal udbocevm, danes desnim.

     • xtc

      He,he,he ne bo šlo nismo nikoli bili prijatelji Jožekov zato tudi težave.

     • ĐĐ Style

      Ko je Tito umru si jokal, sedaj vsi trdite da ste odpirali šampanjce. Prekleti ritolizniki

     • xtc

      Definitivno NE-pili smo od veselja tri dni-uživaj bebo.

    • Nesporni luzer 2018

     Ne nakladaj. Se konec 80tih so bile privat firme zelo redke. Ne pa se leta 1960. Kar naprej jokate kako ste bili zatirani, a potem mi uletis s tako neumnostjo. Lepo te prosim. Izhajam iz partijske druzine, bil sem clan KP, pa nisem imel firme. Kaj si bil potem ti? Predsednik CK KPS?

     • ĐĐ Style

      Laže kot pes, bil je komunist in udbovec.

     • xtc

      Ne nakladaj bebc tukaj smo od 63 zato vas take bebce zavonjamo na 5km.

     • ĐĐ Style

      LAŽEŠ

     • žogica

      Od kje si prišel, iz Argentine ali iz Juge?

     • Nesporni luzer 2018

      Nakladas kvecjemu ti, “uboga zrtev sistema in udbe”, ki je imel firmo ze v 60tih letih. Hahahah svasta

     • xtc

      Tvoje mokre sanje pač niso ralnost,he,he 55 let in to večinoma v Titovem gnilem komunizmu ni mačji kašelj.Zato vas levake okradem v luftu in vedno moram biti pred vami 3 korake kot v Yugi.

     • žogica

      Spet eno priznanje, zahojenega SDSovca, krade kar v luftu….

     • xtc

      Komunite z veseljem in užitkom ubogi narod nikoli.

     • žogica

      Dobiš inšpektorja!

     • xtc

      Heh,ki ga zmalicam za malico,kot one v Yugi,drugače nebi preživeli.

     • žogica

      Dobila sem predstavo o tebi, bedna je!

     • xtc

      Me ne zanima.

     • xtc

      Nihče od širše familije ni bil v partiji tako da sp***** bebo,mi živimo od znanja ne politike,kot vi bebci.

     • žogica

      Te je Argentina izpljunila?

     • xtc

      Nikamor nismo šli bebček.

     • žogica

      ZAPLETAŠ SE…..

      xtc Nesporni luzer 2018 • 29 minut nazaj Ne nakladaj bebc tukaj smo od 63 zato vas take bebce zavonjamo na 5km

     • xtc

      Dolgočasni ste.
      Nikamor nismo šli.

     • žogica

      Pa še boste!

     • xtc

      Poslije vas. za Afriku.

     • žogica

      Točno tja spadaš, kmalu pridejo pote….

     • xtc

      Seveda so bile,samo najboljši so zmogli in še danes smo na netu brz kreditov in dolgov v zelenem-torej preživeli vas bomo.

     • večni srb

      Zakaj nimate kreditov, a vam ni treba nič investirati? Potem v prihodnosti tudi nič ne boš žel, moraš vlagat, nekaj pa človek tudi zapravi, za priboljške in pa, da lahko še drugi podjetniki kaj zaslužijo.

     • joza joza13

      Da si nauš kaj naredu. Kaj pa ti znaš, da bi se firme lotil? Gobcat? Pa ukradene klobase žret, ki ti jih je Micka nosila domov iz farovža… hehehe, hujši sem kot tvoja udba

     • Nesporni luzer 2018

      Utihni prekleta nesnaga jansisticna klerikalsko domosralska.

     • večni srb

      Seveda nisi imel firme, če je pa on delal za tebe.

    • žogica

     Jaz imam avion, a veš?

     • xtc

      Baje zapiknjenega v r****,a drži?

     • žogica

      Zmeniva se, ti imaš firmo (hihiiiiiiiiii), jaz pa avion, kapiš?

     • xtc

      Ne vem kaj ti imaš niti me ne zanimas,firmo pa imamo ja-tudi na netu je.
      Veljamo za firmo,ki je včasih domala zadnja rešitev težav.
      Heh,levi looserji.

     • žogica

      Na netu te ni, lažeš!

     • xtc

      Smo ,smo nič bat.

     • večni srb

      Jaz ti verjamem, da so, ti si pa tam zaposlen.

     • večni srb

      Zdaj ti pa ne verjamem več, ker si rekel “imamo”, nihče o svojem ne govori v tretji osebi.

     • žogica
   • večni srb

    Bolje on njih kot oni njega!

  • Nesporni luzer 2018

   Na tvojo zalost tega filma ne bos nikdar videl. Slovenija spada med najvarnejse drzave na svetu in na zalost jansevikov, bo tako tudi ostalo.

   • xtc

    Do prvega pokola nato vas bo zanimivo videti,bebčke.

    • žogica

     Ti si psihični bolnik, že veš?

     • xtc

      Ne realist,ki vam naliva čitega vina upam le da ne bo traja lo predolgo.

    • ĐĐ Style

     Res si bil sposoben za odpiranje firme pred 55-timi leti

    • Andrej

     Oni že sedaj vedo: kriv je bil, je in bo Janša. To imajo prišvasano v betico.

   • večni srb

    Ti nisi varen ampak si filozofski zombi, ne moreš biti prestrašen na smrt, če gledaš, ampak tvoje oči ne vidijo.

    • Nesporni luzer 2018

     Ti kar verjami svojim norim teorijam zarote o namisljeni ogrozenosti, ostali pa smo na realnih tleh.

 • ĐĐ Style

  XTC je bil zatiran s strani komunizma, vseeno je pred 55-timi leti v SFRJ odprl podjetje. Sedaj vidimo kako je bilo slabo živeti v tisth časih.

 • Janez

  USMILIMO SE
  F. TUNEKA
  OZ. ĐĐ Styla itd.
  ROJEN JE BIL
  1963 LETA.
  IZ TEGA LETA
  – KITAJSKE MAČKE” STA TUDI

  – “ZNANA POKONČNEŽA”

  – SMC DR. CERAR, KI IZGUBLJA STRANKO IN
  – IZGUBLJA TUDI PRAVDE PROTI OBIČAJNIM A POKONČNIM UPOKOJENCEM KOT JE G. VILI K.,
  In
  GLEDE MENE “ŽAL” (NISEM GA VOLIL )
  PREDSEDNIKA R. SLO – B. PAHORJA
  ZANJ PA SEM ZADNJIČ NA TV SLIŠAL, DA JE “UJETNIK SVOJIH”. Kar se zelo slabo sliši.
  A, ne vem, kako je s preds. B. Pahorjem. Ugasnem TV, ko se pojavi na njem.

  Glede
  TEGA, NAŠEGA F. TUNEKA, ĐĐStula itd.
  PA
  SEM PREPRIČAN, DA JE PRAVZAPRAV

  – “EN NESREČNEŽ”?! Se zdi, vsaj meni.

  55 LET
  JE STAR

  – PREMLAD ZA V PENZIJO IN
  -PRESTAR – ZA KAJ NOVEGA DOJETI !
  O
  Ljudeh iz t.i. kitajskega leta “mačke=zajca” napišem drugič kaj !
  Veliko znanih svetovnih negativcev je “LETO MAČKE”
  Bistri Kitajci
  na leto “mačke” raje nimajo otrok : “mački so – vsaj čudni” ! L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

  • večni srb

   Pahorju gre zdaj malo bolje, odkar zasluži pet tisoč evrov diktatorske plače.

   • Janez

    Hja!?
    Najbrž imaš prav?
    Vsaj
    ZA KOZMETIČARJE IN FRIZERJE – NABRSKA – DAVKOPLAČEVALSKE EVRE?!
    Se zdi.
    Vendar, bi ne zmanjal z njim.
    Zlovešča TV oznaka B. Pahorja
    – da je “ujetnik svojih” zagktovo – drži. I n to je zelo, zelo – slabo – zanj.
    Tolaži se
    se zdi – z brezsmiselnim samorazkazovanjem – na Instagramu.
    Pač, težka
    A NE PRETEŽKA JE USODA – “OSTARELIH LEPOTANOV”
    BREZ
    “UJETNIŠTVA” S STRANI SVOJIH – BI BIL MORDA – BOLJŠI.
    VEDNO
    SEM SE SPRAŠEVAL, ZAKAJ NI RAJE NPR. FRIZER ? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

    • večni srb

     Mogoče je res ujetnik, ampak edini v primeru, če je težak mazohist. Saj veš, to so oni, ki imajo radi, če jih nekdo našeška s konjskim bičem, po nagi ritki, medtem ko on riga kot mula.

     • Janez

      Ja!
      Takih
      “MAZOHISTOV” JE- SE ZDI – NEVERJETNO – VELIKO.
      NPR.
      TA
      F.TUNEK, ĐĐStyle itd. – že leta požira psovke, pljunke,
      ki letijo nanj. Nekateriljudje so čudni.
      Verjetno je
      – “mazohist”
      in uživa v poniževamju. Jaz bi že zdavnaj – odšel. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

     • večni srb

      Zakaj bi koga naganjali, potem bi nam bilo pa dolgčas, bolje so hudički, ki jih že poznaš.
      Saj mi nismo to kar vidiš na ekranu, še zate ne more nihče potrditi, da si res nek Janez Kirn, iz Komende, osebno še za Kučana nisem prepričan, če res obstaja, ker ga nisem še nikoli videl na lastne oči.

 • cosmosjasnovidec

  Očitno kurvetine kamelotrajbarskih musličev podganje prasice “fajonke” niso spustili tukaj zraven v dvorano,da ne bi še tukaj naredila sramote kakršno izvaja.
  Levuharjem ter izdajalcem bo pričelo čedalje bolj zmanjkovati tal pod nogami maščevanje bo pa sladko za vse kar so naredili saj dobrega nikoli niso nič.
  Na zgornji sliki pa prav tako levaški zabit francoski morilski prasec ter izdajalec Francije “macron”
  Mi tudi ni jasno kako so mu lahko butasti francozi pustili,da se blamira pred mestom kjer je muslič pobil žrtve namesto,da bi kljub policiji katera ga varuje skočili na njega ter ga razčesali.
  Ta ima v rodu ziher od malega celo vrsto komunajzarjev,
  Ti so namreč delali tako,da so na zahrbten način koga pospravili potem pa vsi zajokani šli na njegov pogreb.
  Zajokani so seveda bili,ker so se pod očmi namazali z čebulo.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Nesporni luzer 2018

   Tiho kuza! V kot in prostor! Sicer bos dva dni zrl samo zvarovno, smet jansisticna.

 • Dado

  Zgodil se bo narod, na Madžarskem…..ČLANEK “V Budimpešti najbolj množični protesti proti Orbanu”

  Kmalu tudi proti JANŠI Njegovemu prijatelju in finančnemu mecenu Orbanu je vroče, čeprav je zunaj minus, ha,ha,ha

 • večni srb

  Italijani spet repenčijo, spet bomo ob kakšno ribolovno cono ali banko, ne bo me čudilo, če se bo meja prestavila v sredino zaliva med koprom in Debelim Rtičem.

  Spremembe so pa seveda neizogibne, brez angležev, se bo EU spremenila v čuden pekel.

 • žogica
  • Flower Power

   orbanu so šteti dnevi…..10.000 ljudi naslednjič jih bo 100.000 …..adijo orban……

   • večni srb

    Mogoče lahko lažeš par tisoč madžarom nekaj časa, ne moreš pa vsem madžarom lagati večno.

 • xtc

  Kdor je malce trezen in je prebral moje opozorilo o neizbežnem zaradi leve Kučanove politike in Makareša,od katere se EU države vse bolj in bodo distancirale.
  Je glavna težava to,da so levaki v smrtni pasti,ko bo njihov “ubogi” imigrantski ljubljenček pobil par deset ljudi-ah,oni bi cenzuro to se ni zgodilo,to so janšisti ,to je laž ipd,a realnost jih dohaja morda že jutri(v naše dobro-dlje bo trpelo -več žrtev),ko bo realnost tukaj ,si skušajo levaki na vsak način podrediti medije saj je to njihov konec-podobno v yugi a konec isti.
  Skratka BMZ je pvedal dobro-računi prihajajo..

 • Janez

  No,,ja!
  “Žogica”
  Zavajaš,
  Ali pa enostavno – ne razumeš.
  Ne gre za migrante.
  Fiskalni
  “zlati rez” je huda reč.
  To,
  KAR SE DOGAJA OK ORBANU,LMŠ M.Š. – ŠE ČAKA. Se zdi. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

  • večni srb

   Madonca janez, a veš, da imaš prav, kaj pa delajo drugo te levičarske horde zadnja desetletja kot, da delijo slovence na tri razrede državljanov in deložirajo tretjerazredne v izolirane rovte, samo vprašanje časa je, kdaj bo ves drek naplavilo nazaj v dolino.

 • Olga2345

  Serpentinskovi vladi “raste” priljubljenost (seveda po “anketi” Hanzi)! Tako kot Macronovi…Hahahah Hahahahahah

 • Janez

  DOSTI IMAM
  PISANJA NA TA OK PORTAL NOVE24TV – ZA DANES!
  Dajte
  SI ZAPOMNITI IN OGLEDATI
  KAR
  POVESTA
  DVA POŠTENJAKA, SRBA.
  1.
  PRAVEGA JOŽEKA ŠLOSARJA BROZA – SO KOMUNISTI LIKVIDIRALI, LETA 1939, V ŠPANIJI.

  AKADEMIK,DR.DERETIĆ, istina o Titu
  EX USLUŽBEBNEC “CIA”-E

  https://www.google.com/search?q=jovan+deretić+istina+o+titu&oq=jovan&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i60j69i59j69i61j69i60.7405j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  2.
  POŠTENJAK, SRB Momčilo JOKIĆ
  JE BIL 8 LET ZAPRT, KER JE TRDIL, DA T.I. MARŠAL TITO – NI IZ KUMROVCA
  AMPA JE BIL
  NEZAKOKONSKO ROJEN POLJSKI GROFICI, VDOVI Mariji ERDELYI-SOBIESKI
  RODILA IN PRVA LETAGA JE VZGAJALA
  NA NJE POSESTVU PRI SZEGEDU. Madžarska.
  Kasneje ppa je na Dunaju imel privat učitelje. ODTOD NJEGOVO ODLIČNO IGRANJE CHOPINA ITD.
  Grofica iz “kraljevske” poljske rodbine je “NEZAKONCA” MARŠALA TITA=JOSHUO F. AMBROSA
  MORALA SEVEDA SKRIVATI, ZATO NI HODIL V NAVADNE ŠOLE, ITD. To je pa ja razumljivo.
  TAJNI DOSIJE J.B. TITA.

  https://www.google.com/search?q=momčilo+jokićć+tajni+dosije&oq=mom&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i60l4.4247j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Jovo Jamnica

   Hvala Bogu!

  • ĐĐ Style

   Zemlja je ravna

   • tohuvabohu

    Stalin je pa prepovedal pouk Darwinovega evolucijskega nauka v šolah.

  • Hunyađi

   Spel se spat bumbar.

   • tomnidari

    A zato,ker ti kvari lik in delo ljubljenega vodje?

    • Hunyađi

     Ne jeml si mojih komentarjev k srcu. Povem pa brez dlake na jeziku kaj si mislim s kančkom črnega humorja.

 • jovan jovan

  V Budimpešti se je zbralo okoli 10.000 ljudi, ki so protestirali proti novi delovni zakonodaji, v kateri vidijo novo zaostrovanje avtoritarne vladavine premierja Viktorja Orbana. To je bil po poročanju tujih medijev že četrti in tudi največji protest proti Orbanovi vladi ta teden…….nora nič ne piše o tem? Prepovedana tema?!

  • Janez

   Ti pa si ?!
   “Mudra glava” – ne ” jovo, jovane “majčina bud..a”?!
   Orban!
   Hoče obdržati normalno kroženje denarja ! Ne razumeš ti – ekonomije?
   Ti?
   Naši LMŠ – POKOMUNISTI – NAS BODO VERJETNO KAR TAKOJ
   – HITELI ŠE DODATNO ZAPUFATI?!
   Kaj
   komentiraš teme
   – o katerih – nimaš pojma. Se zdi. Lahko noć, vseeno. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
   P.S.
   PREŠTUDIRAJ TOLE
   – Eugen BOHM-BAWER
   AVSTRIJSKI MEDNARODNO PRIZNANI EKONOMIST – SESUL JE K. MARXA.
   MRXIZEM NI ZNANOST, MARXOV “KAPITAL” ZNANSTVENO = NULA, NIENTE, NIČEVO ITD

   https://www.google.com/search?q=eugen+bohm+bawerk+marxismo+refutel&oq=eugen+bohm+bawerk+marxismo+refutel&aqs=chrome..69i57.32058j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • pupa

   Ali so današnji množični protesti v Bruslju bili namenjeni ORBANU?

  • Darth Vader

   a si pozabil dodat, da se je razvedelo, da demonstracije organizira socialistična stranka s finančno podporo George Sorosa….gre se pa zato, da odpravljajo birokratske ovire za razbremenitev obdavčitve dela….poroča Russia today

   • Zvone Cernac

    Ja. Ljudje v resnici zelijo opraviti 400 ur zastonj dela letno hahaha.

    • tohuvabohu

     To imajo še iz komunizma. Pri nas so za vsak drek uvajali delovne sobote.

   • tomnidari

    Poučevanje levičarja o ekonomiji je isto, kot poučevat otroka o, za zobe škodljivi čokoladi.

 • Darth Vader

  Ulice Bruslja je v nedeljo zajelo nasilje, potem, ko je na tisoče flamskih desno usmerjenih organizacij in
  strank pozvalo k shodu proti migracijskemu dogovoru Združenih Narodov, ki je bil podpisan prejšnji teden v Marakešu, poroča BBC.
  Približno 5500 anti-imigracijskih protestnikov se je zoperstavilo sporazumu s silo – poleg tega so
  vzklikali različne slogane, kot so “naši ljudje najprej”, “nobenega jihada v naši državi” ter “bruseljske podgane”. Nasproti jim je stalo okoli 1000 proti-protestnikov in levo usmerjenih skupin, ki so
  demonstrirali proti shodu. Policija je uporabila solzivec in vodne topove, saj je med skupinama izbruhnilo nasilje, kjer so po zraku leteleograje in kamni. Precej spektakularni videoposnetki in še Več: https://ambasador21.wordpress.com/2018/12/17/belgijska-policija-uporabila-solzivec-vodne-topove-anti-migracijski-protesti-postali-nasilni/

  • tomnidari

   Ulice Bruslja je v nedeljo zajelo nasilje, potem, ko je NA TISOČE DESNO USMERJENIH organizacij in strank pozvalo k shodu proti migracijskemu dogovoru Združenih Narodov
   Pri nas imamo očitno samo leve organizacije!