fbpx

[Video] Mama v kostumu mačke nad prebujence, ki bi kadrirali transspolnike

Lindsey Graham je v kostumu mačke dodobra pretresla agendo "prebujencev".

Mati iz Arizone je postala viralna, ko je na sestanek šolskega sveta prišla oblečena kot mačka, da bi protestirala proti temu, da je eden od članov sveta transspolna oseba. “Jaz sem mačka, mijau, mijau,” je dejala, ko je bila na vrsti za besedo. “Nisem ženska, oblečena v mačko, ampak sem mačka.”

Lindsey Graham je prejšnji mesec v okrožju Liberty Elementary District v mestu Maricopa v Arizoni prišla oblečena v leopardjem mačjem kostimu, da bi s primerom pokazala, da če se nekdo obleče v moškega ali žensko, to ne pomeni, da to v resnici je.

“Koliko vas verjame in priznava, da sem mačka?” je vprašala in nadaljevala: “Zanima me, koliko vas verjame, da bi vaš otrok ali otrok te šole verjel, da sem pravzaprav mačka? Nihče, imate prav. Ker niste neumni in tudi vaši otroci to niso. Resnica je nad domišljijo. Resničnost obstaja, razsodnost je prirojena in biološko naravnana. Samo pogledate me in veste, da nisem mačka,” je dejala.

“Sem ženska, oblečena v mačko. Če bi res verjela, da sem mačka, bi mi pripisali duševno motnjo. Če pa trpim za duševno motnjo in ne morem razbrati, kaj je realnost in kaj ni, ne smem biti v bližini otrok. Ali bi mi zaupali odgovornost za sprejemanje ključnih odločitev o njihovi varnosti, dobrem počutju in izobraževanju, če sploh ne razločujem resnice od fikcije?” je vprašala Grahamova.

“Priznam, pravzaprav nisem mačka samo zato, ker pravim, da sem. Niti se niste strinjali ali se zavezali, da me boste naslavljali kot mačka preprosto zato, ker to zahtevam. Brki ali kostum me ne naredi mačko, tako šminka in visoke pete ali dolgi lasje ne naredijo moškega ženske,” saj je biološko nemogoče, da bi postala mačka, kot je nemogoče za moškega, da bi postal ženska.

Javna šola ni prostor za družbene eksperimente
Poudarila je, da imajo kot člani  šolskega odbora nalogo, ki je opredeljena tako: člani šolskega odbora so odgovorni za splošno znanje otrok, natančno analizo in odločno ukrepanje na vseh področjih, ki zadevajo učence in osebje v njihovih šolah. “Sprašujem vas, ali menite, da dejanja odraslega moškega, ki se preobleče v žensko, pozitivno ali negativno vpliva na študente in osebje? Javna šola ni prostor za družbene eksperimente v spremenjeni realnosti ali ideologijah spolov. To ni kraj za podpiranje odraslega moškega z duševno boleznijo, ki se oblači v žensko in otroke uči laži.”

Otroke silijo, da zanikajo, kar vidijo s svojimi očmi
Otroci pridejo v šolo, da se naučijo dejstev in resnice vključno z nespremenljivimi biološkimi resnicami o znanosti in naravi, ne pa da se naučijo, da lahko spremenijo biološko realnost in postanejo, kar hočejo v imenu raznolikosti. “Kar dejansko počnete, je hujše kot samo laganje našim otrokom. Silite jih, da so udeleženci v vaših lažeh, v tvoji šaradi. Silite jih, da zanikajo, kar vidijo s svojimi očmi, in silite jih, da govorijo laži.”

Spet vas sprašujem, ali sem mačka? In če rečete ne, mora biti miselnost usklajena z vašo razsodnostjo na vseh področjih; s tem, ko dovolite, da se govori laž in paradira po šoli, otroke učite, da resnica ne obstaja, da dejstva niso resnična in da je biologija laž, ste neuspešni v vašem delu. Saj zmedete otroke in jih učite neresnice ter “božate” odraslega moškega, ki se igra kostume in se obleče v žensko.”

Foto: posnetek zaslona

Po tem stavku so jo prekinili, a je videoposnetek postal tako viralen, da so Grahamovo povabili v več oddaj, tudi v oddajo Jesse Watters Primetime na Fox News, kjer se je še naprej zavzemala proti transspolnemu članu šolskega sveta. Prišla je v isti mačji obleki in dejala, da ne le, da se član odbora, ki je transvestit, pojavlja pred otroki in zahteva, da ga naslavljajo kot žensko, ampak sedi v svetu in sprejema odločitve za te otroke, je dejala Jesseju Wattersu.

Anita Gužvič