[Video] Nedopustno! Islamisti svojo nasilno vero širijo po otroških vrtcih!

Islamisti v Nemčiji so se spustili še nižje in dokazali, da se džihad lahko izvaja tudi na mirnejši, a hkrati zelo neokusen način, saj so svojo nazadnjaško in nasilno vero začeli vsiljevati tudi po vrtcih.

Na Twitterju smo zasledili posnetek, na katerem je prikazano, kako islamski pedagogi in imami vsak dan pridno obiskujejo vrtec v nemškem Dusseldorfu in predavajo o svoji veri ter jo tako poskušajo čimbolj približati nič hudega slutečim otrokom. Uporabnik, ki je video objavil, se je pri tem vprašal, če v Savdski Arabiji obstaja vrtec, v katerega hodijo katoliški duhovniki predstavljat krščansko vero in prepevat gospel.

Video si lahko ogledate tukaj:

https://twitter.com/Fake_Ljaschko/status/1105429674023444481

Kdaj bo Evropa spregledala?
Islamisti se iz dneva v dan trudijo, da bi po vsej Evropi razširili svojo nazadnjaško kulturo in nasilno vero. Če potegnemo črto pod vsemi dogodki, ki se v zadnjem času v Evropi dogajajo, jim to vedno bolj uspeva. Vprašanje je, kako dolgo bo Evropa še klečala pred islamom ter njihovim teroristom na stežaj odpirala vrata, z izjemo držav Višegrajske skupine in še nekaterih evropskih držav, ki se zavedajo svojih korenin in svojih prioritet ter navkljub novodobnim “turškim vpadom” ostajajo varne države.

Čeprav Evropa islamiste sprejema kot nekaj normalnega, jim zagotavlja vse potrebno za širjenje njihove vere ter jim odpira vsa vrata, pa je v državah Bližnjega vzhoda krščanstvo sopomenka za krivoverstvo in zlo, ki ga je potrebno iztrebiti. Kdo je tu nor?

M. M.

 • xtc

  Imami in islamistična ideologija nima kaj iskat v vrtcih,kot ne homoti in njih agende.

 • Anton

  sem prepričan, da naš proračun omogoča, za 50-100 evrov neto višje minimalne plače ne da bi se ob tem povišali odhodki/vsaj v bistevno manjši meri kot smo temu priča sedaj, problem je ker se potem poruši poncijeva piramida in je potrebno prioritete temu primerno reorganizirat, tako pa smo priča aritmetike +/- .

  Zavedati se je potrebno da je plačna poitika kot poncijeva piramida, kjer se začne deliti kolač od zgoraj navzdol, nazadnje pridejo na vrsto kmetje (beri delovci in ostali iz obrobja družbenega dogajanja, kot so prejemniki socialne pomoči in upokojenci).Ni začuda potlej čemu potlej tako nizke minimalne plače, pokojnine, ker se pred tem državni proračun porazdeli za vse ostale prioritete.

  sarkazem press

 • Dragan Krstič

  Poglejte zakaj bo Nemčija sredi stoletja muslimanska država. Kar boste videli na sledečem videu je neverjetno ampak resnično: Child abuse on German state children TV

 • dob

  To, kar se Evropi zdaj dogaja v pravnem smislu, vodi k temu, da bo vsaka norost, to pa pomeni vsaka religija, vsaka ideologija in vsaka spolna deviacija (z vsemi posledicami, ki jih v pravnem smislu to prinese s sabo!) imeli pravico do svojega lastnega sodišča in s tem do lastnega prava!

  Zelo podobno torej, kot pri nas prej republike, zdaj države, ki so bile del skupnega območja SFRJ, kjer je pravo delovalo za 20 mio ljudi, zdaj pa za…. 2 milijona! In to tako, kot se kučanu sprdne!

  Zdaj imajo vsaka svoje pravo! Skupnega prava, torej pravnega jezika s katerim bi se sporazumeli – pa ni! In se nič ne kaže, d abi nastajal.

  Evropsko pravo, kot skupni pravni temelj? Ja, pa kaj še!
  Izgubili so se. Norost zmaguje nad normalnostjo!

  Norost je laže dokazovati, ko jo prikažeš za človekovo pravico, kot pa Normalnost lahko dokaže za normalno, glede na to, da slednje nimaš komu dokazovati! Ni interesa. Oni drugi so številčnejši, in po pravilih demokracije, abnormalnost preglasuje normalnost. Tako lahko odloča sama o sebi – in o Normalnosti! Ki jo seveda označi za homofobno, rasistično, fašistično, ksenofobno… itd.., po potrebi dodajajo izraze, ki si jih sporti izmislijo.

  Norosti se NE doplnjujejo! Norosti se IZKLJUČUJEJO.
  Normalnost se dopolnjuje. Norosti se izključujejo! Kar bo kmalu postalo jasno.
  Za zdaj glumijo kučanovo finto (“… vsaj ima lahko svojo resnico….”), se začasno potuhnejo (enako kot kučan v začetku devetdesetih!), nato bodo pa ven udarile s svojo norostjo in potrebo po vladanju. Imajo tudi vsa orodja, ki jim jih je ta civilizacija preprosto prepustila v roke, in jih bodo izkoristili. kučan je, če se spomnite, tedaj rekel: … če obstaja demokracija, potem je demokracija za vse….”. S tem je mislil na stare Partijske vodstvene “delavce”, na kader, ki je sodeloval na volitvah s strankami. Potem so vampirji izrinili vse druge “resnice”, tako daje zdaj ostala samo kučanova. Vse druge so pa popljuvane, zasmehovane, malodane prepovedane… če še niso, pa še bodo.

  Enako zdaj Islam glumi miroljubnost! Po enakem vzorcu, kot jo je glumil kučan. Zdaj mu pa tega ni več treba, daj si je mafija sprivatizirala državo in jo ima v svojih rokah, s sodišči vred. Namestili so si toliko varovalk, toliko zaščite, da NIHČE, ki pripada Partiji in deluje v njenem okrilju, ne pride do konca procesa! Zato ne more biti obsojen.
  Niti teoretično komunist ne more biti obsojen za umor, krajo, veliki rop, načrtno poneumljanje otrok v šolah…. obravnavan za tisto, kar je povsod, razen v Revoluciji, kriminal in je zato obsojen. Revolucija NIKOLI ni obsojena, saj meje med kriminalom in Revolucijo pri nas nihče ni potegnil. Potegnil je samo mejo med revolucionarji in kontrarevolucionarji.
  Ne pa med dejanji enih in drugih, glede na Pravo in urejen delujoč pravni sistem!
  Zato mi pravnega sistema nimamo!

  Revolucija ne prenaša dobro Pravnega reda!
  Vampir ne pije piva, vampir pije kri. V zaporu bi pil vodo.

  Abnormalnost jemlje Normalnost za razrednega (verskega in spolno drugačnega…. sovražnika!), ki ga je treba uničiti. Prevzgojiti, a če ne gre – pobiti!
  Pobijanje je zanesljiv star način, na katerega Partija prisega in h kateremu se vrača. Še ne ve, da mu je Islam konkurenca, pa bo že izvedel.

  Islam hodi po istih stopinjah, po katerih hodijo vse druge d miselne in drugačne diktature. Zato je predvidljiv! Tudi kučan je bil predvidljiv.
  Tisti, ki zdaj padejo na finto, so tisti isti, ki so kučanu nasedli na njegove finte.

  To pa so v Sloveniji praktično vsi.
  kučan jih kuha kot žabe! Žabe pa tako, malo po malo, sploh ne opazijo, kdaj so postale podgane.

 • Andrej

  Nič se bati, v Saudski arabiji to ni mogoče. Tam ni nobenega katoliškega duhovnika.

  • Tone

   Ali bi ti rad, da se Evropa zgleduje po Saudski Arabiji?

   • Andrej

    Ni se ji treba zgledovati, RKC duhovnikov v Evropi bo kmalu zmanjkalo. Raste pa število islamskih duhovnikov, kakor se jim pač reče.

    • Tone

     Torej si se že vdal. Prični se piflat Koran, na pamet ga boš moral znati.

     • šmentanamuha

      Tebi se zdi to smešno?

     • Tone

      Seveda se mi zdi smešno. Čeprav je žalostno, da ljudje nasedate na tako, prozorno propagando.

     • Andrej

      Ni se mi potrebno vdajat, za časa mojega življenja se bo že našel kak RKC duhovnik. Glede na tvoj nasvet pa bolj vidim tvojo vdajo. Me pa bolj skrbi to, kar je pred davnimi desetletji trdil francoski duhovnik Janez Marija Vianey (Arški župnik): vzemite ljudem duhovnike in naslednja generacija bo na oltar postavila živali. Če razumeš med vrsticami boš moral potrditi, da je imel mož popolnoma prav. Lahko kramljava le o tem, ali je pametno ukiniti Boga in na njegovo mesto postaviti malike. Kramljava. Realnost je bistveno bolj kruta.

 • Andrej

  Vse to se lahko prebere v drobni knjižici Nobelove nagrajenke: Jaz sem Malala. Zdaj, danes, Malala nikoli ne bi mogla postati Nobelova nagrajenka. Danes bi jo obsojali sovražnega govora. Tako je to in nič drugače.

 • Dragan Krstič

  Madžarski zunanji minister je včeraj izjavil da imajo evropejci pravico izvedeti da Združeni narodi skupaj z
  bruseljskimi valpti v tajnosti pripravljajo zakon ki bo vse države EU zavezoval k sprejemanju migrantov. Kogar zanima ta izjava jo lahko prebere na Voice of Europe.

  • KAPIBARA

   O tem očitno, vedo, največ Angleži

 • Olga101

  To lahko vodi samo v vojno!

  • Dragan Krstič

   Vojno? Kdo proti komu? Evropski goloroki kristjani proti rdeče-liberalni bruseljski mafiji, njihovim valptom po državah EU, vatikanskemu blesavcu in mohamedancem. Kristjani nimamo šans. Najprej moramo na volitvah izločiti rdeče ki nam vladajo, kradejo in zasužnjujejo narod, vendar dvomim da je ljudstvo zrelo za kaj takega ker je blesavo.

   • Tone

    Ne želi, da bi bilo ljudstvo zrelo. Kar je zrelo, samo še odpade in zgnije. Je pa vesela novica, da ste ti in tvoji somišljeniki že zreli.

    • Dragan Krstič

     Tonček ti se pa spoznaš kaj sledi zrelosti. A si ti že dozorel ter odpadel in zgnil? Vsekakor si v prednosti pred nami ki smo samo zreli.

   • Olga101

    Vojna ni samo vojna z orožjem, je tudi medijska vojna, ki jo moramo prisilno bojevati in dobiti (hvala Bogu za Novo in Faktor).
    Obstaja tudi psihološka vojna: bolj se bomo oglašali po spletu, bolj bomo ozaveščali in budili ljudi in jim vlivali upanje.
    Rumeni telovniki v Franciji so že uvod v revolucijo! Bolj jih bodo policaji tepli, bolj se bo ljudstvo upiralo in prej bo Macron odletel.
    Tudi v Nemčiji se stvari obračajo, saj konservativci v CSU/CDU že zahtevajo odstop Merklove.
    Pozitivno je dogajanje v Italiji, na Madžarskem, na Poljskem…

 • samsara

  “Kdaj bo Evropa spregledala?”

  Takrat, ko bodo spregledali tudi najbolj letargični in tumpasti imetniki volilne pravice.

 • šmentanamuha

  Glede na to, da pri tej NWO zaroti sodeluje tudi trenutni papež, ne vem, kaj bi lahko storili navadni ljudje?

  • Hunyađi

   Ti se obglavi ne bo nobene škode. Zelnato si gor natakn, bo velik bolš.

 • Hunyađi

  Kardinal pederigo Rode najhitreje širi religijo. Z AMG mećko.

 • Dada

  Če imajo tam v nemškem mestu župana Turka (že pred 20 leti), potem, mogoče ni tako zelo slabo. Nič ni dogajanj s pedofilijo pri duhovnikih kot pri kristjanih. Zadnji obsojen duhovnik je zaposleni iz Vatikana, tretji človek po rangu, kardinal, za 2 otroka. V Sloveniji je “Iniciativa dovolj.je” v prvem mesecu delovanja prejela 8 novih prijav spolnih napadov duhovnikov. Se vprašam, kaj je s krščanskimi duhovniki, da ga ne morejo v hlačah zadržat….

 • Stric iz ozadja

  Ker na Twitterju pise da hodi vsak dan (oziroma pise da hodi redno), potem hodi vsak dan?

 • Valter BraniSlav

  Čeprav Evropa islamiste sprejema kot nekaj normalnega, jim zagotavlja vse potrebno za širjenje njihove vere ter jim odpira vsa vrata, pa je v državah Bližnjega vzhoda krščanstvo sopomenka za krivoverstvo in zlo, ki ga je potrebno iztrebiti. Kdo je tu nor?
  NORI SO IZROJENI LEVICARJI.
  JOSIP BROZ IN.MOJA STRICKA KARDELJ IN MACEK NE BI NIKOLI DOVOLILA KAJ TAKEGA.
  NITI V PIJANEM STANJU, NITI POD RAZNO???

  • Antonius

   Seveda, vaša morilska žlahta s Titom vred ne bi nikoli dovolila, da v njihovem domačem morišču ljudi mori in pobija še kdo drug.

   • Valter BraniSlav

    Seveda.
    Tudi v ZDA ena mafijska druzba prepodi drugo.
    VI NA NOVI24 PA TAKO MALIKUJETE ZDA.

    • Antonius

     Boljše ZDA, kot malikovati vašo morilsko žlahto in morilskega pedofila Tita.

     • Valter BraniSlav

      Kot za koga.
      Ce vprasate indijance po ameriskih rezervatih bodo rekli da je bil Josip Broz mnogo boljsi od belih zavojevalcev obeh Amerik
      ZAVISI KOGA VPRASATE IN KDAJ.
      Zivljenje je borba povsod. Tako v ZDA kot Jugoslaviji in kot povsod drugod zmagujemo mocnejsi, in ne humanejsi.
      MOGOCE VESTE KJE JE DRUGACE?

     • Antonius

      Kakor za koga?!
      Najbrž za indijance tudi Hitler, Stalin, Mussolini, Mao, PolPot in še marsikdo, niso bili slabi?!
      Z izgovorom na drugače, opravičejete svinjarije, ki se dogajajo.
      Zgodovino vlačite v današnji čas in z njo enačite sedanji čas s preteklostjo. Kot, da se družbe med tem niso kulturno spreminjale in razvijale.
      Vi se pa zares oglašate iz neke *vukojebine*.
      Dovolj vas imam. Kučana vam želim za lahko noč.

     • Valter BraniSlav

      Gospod, svinjarije se dogajajo povsod, tako v SLO ki jo vi – ne jaz – klicete Vukojebina, kakor tudi pri nas v ZDA.

      Zakaj bi se moral jaz obremenjevati s svojima strickoma? Ce je kdo soodgovoren za njuna grozodejstva, potem so to tisti ki so jima drzali strik in rinili v partijo takrat ko so imeli od tega korist. Medtem ko sem jaz delal v NYC, so mojima strickoma rit lizali Jansa, Vasle, Gorenjak in drugi. Zakaj njim ne pridigate?

      Vas problem je nekje drugje. Niste izziveli svojih ambicij in ste zaradi tega – in ne zaradi Kucana – razocarani. Kucan in zlasti mrtvi komunisti so izgovor za vase nezadovoljstvo, ne pa vzrok.

      VZROK JE V VAS SAMIH IN V GEOGRAFIJI SLOVENIJE KJER GRE ZA PONESRECENO MESANICO KATOLOCIZMA IN KOMUNIZMA.

      Protestantska delavna etika osvobaja. Delo osvobaja. Samopomilovanje in obtozevanje pa ubija. Ne ubija mene pac pa vas same.

      Zato je v Sloveniji toliko samomorov, alkoholizma in prometnih nesrec. Toliko nevoscljivosti. In ceno za to pac placujete vi, jaz ne.

      Jaz ne iscem vzrokov za moje neuspehe izven sebe pac pa v meni samem. Zato sem se prerinil naprej, obogatel in zaplodil veliko druzino.

      Moje zivljenje je lepo neglede na to kar sta pocela moja stricka in neglede na to kaj porecete vi.

      Edini gospodar moje usode sem jaz sam. Poskusite se vi.

     • Antonius

      Po vaši logiki naj gremo vsi inteligentni in sposobni ustvariti svojo srečo v ZDA, da bo lahko Kučan v Sloveniji počel kar mu paše.
      Brez fantazije ste. Ponavljate eno in isto.
      Vukojebina je izmišljeni svet, kamor sodi tudi vaša Amerika.

     • Valter BraniSlav

      Moja Amerika je resnicna. Resnicna dezela ki seveda ni popolna, vendar je meni dala priloznost samopotrditve in za to sem ZDA neizmerno hvalezen.

      Uspeti je mozno kjerkoli. Jaz sem si za peskovnik izbral ZDA in uspelo mi je. Moja stricka sta nekoc uspela v NOBju in v povojni diktaturi. Danes pa mnogo mladim Slovencem uspeva kar v Sloveniji. Poznan jih dosti ki se ne bi nikdar izselili rekoc da je Slovenia “zakon”. In za take ljudi to tudi je.

      In potem obstajajo seveda ljudje ki so nesrecni kjerkoli so. Je pa res da je odstotek takih ljudi – ki so jim vse krivi drugi – v SLO bistveno visji kot v ZDA.

      SLOVANI SMO PRECEJ PASIVNI LJUDJE, SLOVENCI PA SE POSEBEJ. ZELO SMO NEFLEKSIBILNI. ZAKAJ?

      Zato ker cviljenje in pritozevanje terja precej manj napora kot aktivno udejstvovanje. Sanjarjenje o “brezrazrednem raju” in sanjarjenje o “hudobnem Kucanu” je zgolj to : SANJARJENJE.

      ZMAGOVANJE V PROSTEM TRGU KOT V ZDA pa terja vsakodneven napor. Tega pa veliko Slovencev noce. Raje sedite po kaficih in ugotavljate kdo vse Vam je unicil zivljenje.

      Precej pateticno. Skoda.

 • Zan Marega

  islam nikoli ne bo prevladal.že iz razloga ker predvsem uničuje muslimane same. bo pa več sranja povsod , kjer bo prisoten. gre za tako bebavo ideologijo, da nobeno lažno predstavljanje islamu ne more pomagat.

  • bojan

   ja sami sebe bodo uničl…. zato naj se kar še naprej vsiljujejo, ker to bo sprožilo vsesplošni upor tej ideologiji prevarantov

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!