fbpx

[Video] Neodgovoren oče na vlaku pozabil dojenčka, ker je “moral” na “čik”

(vir: twitter)

V Ohiu je oče na železniški postaji na vlaku pustil dojenčka samega zato, da bi lahko v miru pokadil cigareto. Vlak je odpeljal, oče pa se je v tistem trenutku zavedel, da je dojenček še vedno na vlaku.

Ko je vlak ustavil na železniški postaji Windermere v Clevelandu v Ohiu, si je oče dojenčka po poročanju Daily Maila vzel nekaj minut zase, da bi v miru pokadil cigareto.

Ni trajalo dolgo, ko je vlak odpeljal naprej, neodgovorni kadilec pa se je končno spomnil, da je na vlaku pustil svojega otroka samega. Tekel je za vlakom, vpil in razbijal po vratih, a zaman. Drugi potnik mu je priskočil na pomoč in poskušal odpreti vrata vlaka. Ko to ni delovalo, je stekel do strojevodje, ki je ustavila vlak in zapeljala nazaj na železniško postajo.

Oče, namesto da bi bil hvaležen, ker je dobil otroka nazaj, potem ko ga je skoraj izgubil zaradi lastne neumnosti, je zatem še nadlegoval strojevodjo in nanjo stresal svoj gnev. Navkljub vsemu temu so na železnici strojevodjo poslali na dodatno izobraževanje, ker naj ne bi sledila postopkom komunikacije.

Ivan Šokić