[VIDEO] Neprecenljivo! Obrazi antifašistov so spet imeli bližnje srečanje s pestmi običajnih ljudi

Ljudem je dovolj nasilja pripadnikov skrajne levičarske skupine Antifa, ki meni, da lahko ustrahuje in terorizira drugače misleče ljudi kjerkoli. Ker policija običajno ne ukrepa, vzamejo pravico v svoje roke.

Posledica je, da antifašiste svobodoljubni ljudje premikastijo. Tako je bilo v nemškem mestu Kandel (TUKAJ), tako je bilo nedavno v Londonu. Nasilje je izbruhnilo na razpravi o Randovi filozofiji in objektivizmu na King’s College London (KCL), potem ko so maskiranci iz “antifašistične” skupine Antifa vdrli v predavalnico. Odvrgli so dimne bombe, sprožili alarm, razbili okna in poškodovali varnostnike, ki so hoteli zavarovati Carla Benjamina, sicer na YouTubu  znanega kot Sargon of  Akkad, in predsednika upravnega odbora Inštituta, dr. Yarona Brooka.

https://twitter.com/OpinionatedEuro/status/970738200317702144

Študenti so začeli kričati in braniti govornika, dogodek pa  je bil ujet v dramatičnem posnetku, ki kaže, kako je enega od maskirancev nekdo iz občinstva udaril v obraz, nato pa so ga potegnili na tla.

Demokracija

 • Olga_10

  Levičarji pa organizirajo teroristično Antifa srečanje domačih in tujih teroristov v Trbovljah, rdečih revirjih….in Ljubljanski valilnici terorizma…. Bodo “zaskrbljeni” pleničarski “borci” protestirali in preprečili divjaštvo????? Tako kot so to naredili pri hrvaškem domoljubu Tompsonu? Ali je pač Antifa (SA) “borčevska” depandansa?

  • Slovenec 33

   Antifa je dejansko ena veja komunističnih verskih blaznežev, ki bi radi civilizacijo porinili v mračnjaštvo in srednji vfek in so glede tega enaki islamistom, ki se izgovarjajo na svojo vero, dajansko sta pa obe veri identični.
   Podla golazen, ki za človeško vrsto ni vredna nič.

 • sprehajalec

  Da na 00.29 še Kitajec porine Antifašista ven, jim mora pa že res slabo iti…

 • garfi

  antifa so pravi fašisti
  Kotnikova press

 • xtc

  Tiste ,ki vršijo tovrstne primitivne in zahrbtne napade je treba brezmilostno zmlatit.