[Video] Novodobna blaznost, ki jo vsiljuje levica: Transseksualec v ZDA popolnoma ponorel, ko ga je prodajalec nagovoril z “gospod”!

Podivjani transseksualec (Foto: posnetek zaslona)

V ZDA je nakupovalna vročica v prazničnih dneh očitno popolnoma pregrela levičarje, po spletu je zaokrožil še en zanimiv videoposnetek. Ta prikazuje transseksualca, ki popolnoma ponori, ko ga prodajalec nagovori z nazivom “gospod”!

Iz nakupovalnih centrov v Združenih državah Amerike v teh dneh prihajajo na dan naravnost bizarni incidenti. Potem ko se je popolnoma “odpeljalo” levičarskemu trgovcu, ki je iz trgovine skušal nagnati podpornika ameriškega predsednika Donalda Trumpa, zaradi česar je bil tudi odpuščen, je po spletu zaokrožil še posnetek incidenta, v katerem popolnoma podivja kupec. Transseksualec, ki očitno s svojo podobo ni uspel prepričati prisotnih, da naj bi bil ženska, je popolnoma podivjal, ko ga je prodajalec v trgovini Gamestop nagovoril z besedo “gospod”.


Ne samo videz, tudi transseksualčev odziv ni bil nič kaj damski …
Transseksualec je sprva pričel kričati, da bi ga morali nagovarjati z besedo “gospa”, a ko ga je prodajalec prosil, naj se nekoliko umiri, je popolnoma podivjal. Njegov odziv ni bil nič kaj damski: prav po moško je pričel na ves glas preklinjati in rjoveti, pri tem pa se je sprl še s preostalimi strankami v trgovini. Z rokami je nasilno segal prek pulta in s tem prestrašil zaposlene ter stranke, preden je jezno odvihral iz trgovine, pa ni pozabil brcniti v kup izdelkov in tako povzročiti še dodatne škode!

J. Ž.