fbpx

[Video] Poglejte kako se je 81-letna babica sama ubranila pred predrzno roparko!

Foto: Facebook

Neustrašna babica, stara 81 let, razkriva, kako se je pogumno ubranila pred “nosečnico”, ki jo je poskušala oropati. Odnesla jo je cela in s polno denarnico, a je dogodek vseeno pustil posledice, saj jo je na ulici postalo strah.

Pogumna 81-letna vdova je za BBC pripovedovala, kako se je borila z roparko, ki jo je poskušala okrasti, ko je na bankomatu dvigovala svoj pokojninski denar. Doreen Jones je bila ob bankomatu v Blackheath High Streetu v West Midlandsu, ko jo je napadla mlada ženska, ki je sprva poskušala denar od nje izprositi. Jonesova je o incidentu dejala: “Ni pričakovala takšne reakicje, pravim vam. Pričakovala je, da bo neka bolj ranljiva gospa, in napačno je izbrala, ko si je izbrala mene. “

Povedala je, da jo je ženska potrepljala po rami in v očitni prošnji za hrano pokazala na usta. Gospa Jones je poskušala odgnati žensko, češ naj jo pusti pri miru, medtem ko je poskušala z bankomata dvigniti denar. Toda ženska, za katero policija verjame, da je bila v tistem času morda noseča, je naletela na ostarelo žensko in je poskušala vzeti njeno bančno kartico iz bankomata. Gospa Jones je povedala, da tega ni dovolila.

Rekla je: “Mislila sem si: Ne, ne dobiš mojega denarja, za to sem trdo delala!” Upokojenka je hitro pograbila svojo kartico in premagala precej mlajšo žensko. “Zagrabila sem jo za lase in ovratnik in začela je kričati,” je dejala Doreen. “Ne vem, zakaj je kričala. Jaz sem bila tista, ki bi morala kričati.” Roparka je pobegnila, ne da bi kaj dobila, toda Doreen je pozneje zaradi šoka na High Streetu za hip omedlela, prišla nazaj k sebi in poklicala reševalno vozilo, da bi ji pomagali. “O, mulci!” je dejala: “Samo pomislijo, kaj bodo dobili. Ne razmišljajo o tem, kaj se lahko zgodi osebi po takem dejanju!” Njene napadalke niso našli.

Foto: Twitter

Varjenje avtomobilov ji je ustvarilo močan značaj
Gospa Jones, ki je prej delala kot varilka v tovarni avtomobilov, živi sama v Zahodnem Midlandsu, odkar je pred 13 leti zaradi raka umrl njen drugi mož Roy, je morala postati še bolj močna in samoiniciativna. Njen prvi mož John pa je umrl zaradi srčnega infarkta. Povedala je, da ji je delo v tovarni avtomobilov ustvarilo tako močan značaj. Upokojenka je odločena, da ne bo dovolila, da ji incident uniči življenje, rekoč: “S svojim življenjem moraš delati in delati, kolikor le lahko, in uživati ​​v življenju, dokler ga še imaš.”

Policija še vedno poskuša izslediti mlado roparko in poziva k informacijam. Policist pa je še dodal: “Doreen je velika dama in ta osumljenka si je izbrala napačno upokojenko; čeprav se je neverjetno ubranila, pa ima gospa Jones težave s srcem že od incidenta.”

Eva Poljanc