fbpx

[Video] Poglejte, kako se je strgalo protestnicam, ki zagovarjajo morilske splave nerojenih otrok: “Ni maternice, ni mnenja!”

Foto: printscreen

V Washingtonu je potekal zbor feministk, ki so zagreto zagovarjale pravico do splava, češ “moje telo – moja odločitev”, nerojene otroke pa imenujejo kar “skupek celic”. Ko je eni od teh zagrizenih aktivistk eden od moških dejal, da otrok v njej ni njeno telo, ampak otrokovo, torej o njegovem življenju ne more odločati ona, se je začela dreti še bolj na glas – in s sabo potegnila še hordo ostalih aktivistov, rekoč: “Ni maternice, ni mnenja!”

Feministke so prepričane, da lahko s svojim življenjem in življenjem svojih nerojenih otrok počnejo, kar jih je volja. Seveda so prepričane, da imajo vso pravico končati življenje nerojenega otroka, če se tako odločijo. Tako je na ženskem shodu, ki je potekal v mestu Washington, Breitbart ujel protestnico, ki se je na ves glas drla: “Moje telo, moja odločitev.” Do nje je pristopil moški, ki je v trenutku zrušil njen argument – otrokovo telo v njej pripada otroku in ali misli, da lahko kar ubije otroka. A je na to nasilna protestnica odgovorila: “Ni maternice, ni mnenja!” Da je otrok prav toliko od očeta, kot je od matere, je očitno ne zanima …

Druga protestnica se ji je pridružila: “To ni otrok, to je skupek celic!” Tudi v Sloveniji se soočamo s podobnim sprenevedanjem, večina feministk niti ni sposobna izjaviti “nerojen otrok”, temveč dojenčka v maternici imenuje “plod”. 

Na istem shodu je bilo tudi več tisoč aktivistov, ki se zavzemajo za življenje, očitno pa je, da tisti, ki so proti življenju, ne zmorejo strpnega dialoga. Tako so protestnice, ki so za splav, na aktiviste, ki so za življenje, vključno z najbolj glasno, kričale: “Voham strah na tebi, voham strah na tebi!” V posnetku pa slišimo tudi žensko z mikrofonom, kako zatrjuje, da je znanost na strani zagovornikov proti splavu, saj znanost pravi, da se življenje začne s spočetjem in ne z rojstvom.

Posnetek besnih protestnic poglejte tukaj:

J. G.

Komentarji so onemogočeni.