fbpx

[Video] Policistka presenetila svoje sodelavce na policiji s striptizeto in izgubila službo!

Foto: Printscreen

Nagajivo presenečenje za policiste ob ruskem dnevu za moške je sprožilo pravi škandal. Po tem, ko se je posnetek striptizete v spodnjem perilu, ki pleše pred policisti znašel na spletu, se je policistka, ki je organizirala presenečenje za svoje moške kolege, znašla v težavah. 

Posnetek plešoče striptizete, ki jo je na kanal YouTube naložil anonimni policijski vir, je s strani državljanov sprožil burno reakcijo. Medtem, ko so nekateri erotično točko ob spremljavi pesmi Stop Sama Browna označili kot sramoto za policijo, pa so se nekateri ob pogledu na policiste smejali, saj so ob opazovanju erotičnega plesa delovali v zadregi. Trudili so se namreč, da striptizete ne bi gledali.

Videoposnetek prikazuje policiste, tako moškega kot tudi ženskega spola, ki se v večini smejijo zaradi nastopa striptizete, medtem ko nekateri delujejo, da so v zadregi, saj ti medtem jedo torto. Slišati je mogoče, kako ena izmed policist moškemu kolegu reče: “To je napačna reakcija,” medtem ko je ta pogledoval stran.

Kmalu se je izkazalo, da so bili nagajivega presenečenja deležni policisti na policijski postaji v mestu Ulan-Ude, v glavnem mestu republike Burjatije, budistične regije Rusije. Ruski notranji minister nad takšnim obnašanjem ni bil navdušen, zato ni čudno, da so že v 24 urah notranje preiskave ugotovili, kdo se skriva za organizacijo presenečenja. Medtem, ko je bila organizatorka presenečenja odpuščena, je bilo štirim policistom zaradi kršenja policijske etike izrečen opomin, poroča Russia Today.

H. M.