fbpx

[VIDEO] Pretresljivo: “Krvava varuška” dejala, da ji je brutalno obglavljenje deklice naročil Alah

Foto: Youtube

Varuška, ki je pred dnevi obglavila majhno deklico, za katero je skrbela, in nato z njeno glavo v roki hodila po Moskvi, je danes na sodišču zatrdila, da ji je brutalen umor zaukazal Alah. Ženska, ki so ji mediji nadeli vzdevek “krvava varuška”, prihaja iz Uzbekistana.

Gjulčehro Bobokulovo so aretirali v ponedeljek, ko je pred vhodom na postajo moskovske podzemne železnice v rokah nosila odrezano otroško glavo, pri tem pa naj bi vzklikala: “Alah je velik!” Odpeljali so jo na psihiatrični pregled.

Varuška zatrjuje, da ji je brutalni umor ukazal Alah
38-letnica je ob prihodu na okrožno sodišče v Moskvi danes novinarjem dejala, da ji je dejanje zaukazal Alah. Pred sodnikom je nato zatrdila, da “Alah pošilja drugega preroka, ki bo oznanjal mir”. Na sodišču so ji pripor podaljšali za dva meseca, da bi se preiskava lahko nadaljevala.

Najprej obglavila deklico, nato pa zanetila požar
Preiskovalci sedaj poskušajo ugotoviti, ali je imela Bobokulova pomagače. Od aretacije, ki je sledila umoru deklice z imenom Nastja – ta je bila po besedah sodnika rojena leta 2011, je Bobokulova na psihiatričnem opazovanju. Deklico, ki je trpela za epilepsijo in je imela težave z učenjem, naj bi umorila v stanovanju družine na severozahodu Moskve, v katerem je nato zanetila požar.

Okruten umor je pretresel pretežno hladnokrvne Moskovčane. Številni so namreč pri postaji podzemne železnice položili cvetje in tam molili.

N. K., STA