[Video] Pripor za slaboumneža, ki je v trgovini lizal deodorante – obtožen teroristične grožnje!

Foto: printscreen

Oblasti so obtožile moškega, ki je med izbruhom koronavirusa v trgovini Walmart v Missouriju lizal deodorante. Gre za teroristično grožnjo, so prepričani na tožilstvu. Očitno so ukrepi, da bi zajezili širjenje koronavirusa, na vrhuncu, zdravje in življenje ljudi je pač pred provokacijami in užitki – še tako čudnimi.

Neokusno degustacijo si je privoščil 26-letni Cody Lee Pfister, kar pa zanj seveda ne bo brez posledic. Izdal ga je kar posnetek, ki se je pojavil na družbenem omrežju in ga je očitno omenjeni moški posnel sam. Preden je z jezikom označil embalaže na trgovinski polici, je še izjavil: “Kdo se boji koronavirusa? Ne dotikaj se svojih ust,” poroča Breitbart.

Posnetek si lahko pogledate tukaj:

https://twitter.com/ezralevant/status/1241800198684168192?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1241800198684168192&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.breitbart.com%2Fcrime%2F2020%2F03%2F25%2Fman-accused-of-licking-walmart-deodorants-charged-with-making-terrorist-threat%2F

Policija v Warrentonu, tj. mesto v Missouriju, je nato v ponedeljek objavila izjavo, v kateri je zapisano, da je “domačin, ki se je posnel, kako liže trgovsko blago”, končal v priporu, nato pa je tamkajšnje tožilstvo vložilo obtožbo zoper Pfisterja, in sicer zaradi teroristične grožnje druge stopnje. V kolikor bo spoznan za krivega, mu zaradi tovrstnega kaznivega dejanja grozita štiriletna zaporna kazen in globa.

Dejanje 26-letnika pa ni opazila le tamkajšnja policija, temveč tudi prebivalci drugod po svetu. Pritožbe zaradi videa naj bi namreč po poročanju tujih medijev na pristojno policijsko postajo v Missouriju prihajale celo iz Nizozemske, Irske in Velike Britanije. “Te pritožbe jemljemo zelo resno in se zahvaljujemo vsem tistim, ki so prijavili video kot moteč, da bi lahko rešili to vprašanje.”

Barbara Majdič
 • bojan

  pri nas pa DNEVNIK objavlja turistične kmetije v času bolezni:

  https://www.dnevnik.si/1042923386/Kulinarika/turisticna-kmetija-milic-najprijaznejsa-slovenska-ostarija-

  to je zame povabilo ljudem da naj ne spoštujejo samoizolacije v času bolezni

 • Unikatna

  Svet je poln takšnih in podobnih debilov…poslala bi ga na žarišče epidemije brez zaščite…

 • karpelec

  Tako pa korona popapca možgane marsikateremu osebku..

 • Boy

  To je egoistična razvajena milenijska mladina. Žal jim ni mar za nič drugega kot za lastno zabavo in razkazovanje svojega “poguma” pred vrstniki

 • Winstonblue

  Tole si bo pa pamž dobro zapomnil in ne verjamem da mu bo še kdaj kaj podobnega prišlo na misel, saj Američani znajo s takimi.

 • Peter Korosec

  No zdaj bo pa lahko lepo s jezikom v zaporu mimo celic svojih sojetnikov. Prav mu bo, bedaku.