[Video] Progresivni kritiki ne marajo novega Ramba: Ni jim všeč, da Rambo vzame stvari v svoje roke in brani svoj dom pred mehiškimi narkokarteli

Rambo: Do zadnje kaplje krvi (vir: twitter)

Zadnji v seriji filmov o vietnamskem veteranu Johnu Rambu je močno razburil prevladujočo progresivno kliko filmskih kritikov. 73-letnemu Sylvestru Stallonu zamerijo, da je posnel film, dostojen primerjave z žanrom v 80-ih. Zamerijo mu, da so negativci v filmu člani mehiškega narkokartela, ki ugrabljajo mladenke in jih silijo v prostitucijo. Moti jih, da Rambo, namesto da bi vse to toleriral in sprejemal, vzame pravico v svoje roke in obračuna s kriminalci.

Kritiki so najnovejši film Sylvestra Stallona označili za “rasističen” in “problematičen”. Kakor so hudomušno zapisali pri Breitbartu, je Stallone naredil napako, ker v filmu nimajo negativne vloge beli kristjani, po možnosti z juga ZDA, temveč so zlobneži pripadniki mehiškega narkokartela, ki ugrabljajo dekleta in jih silijo v prostitucijo.

Film “Rambo: Do zadnje kaplje krvi” bo prispel v izbrane slovenske kinematografe 26. septembra 2019. In če gre zaupati videnemu v napovedniku ter stokanju politično korektnih kritikov, bo film vse, kar si od dobrega akcijskega filma lahko želimo.

Variety je tako označil zadnji film o Rambu za “še en krut in grd primer ksenofobnega masakra, stisnjenega v komaj 80 minut in pripravljenega za izvoz”. Z drugimi besedami, film ne trati gledalčevega časa, temveč ga nagradi s fantaziranjem, kako je videti, ko narkokarteli, ki morijo, posiljujejo, ugrabljajo in preprodajajo drogo, končno srečajo nekoga, ki jih lahko požene v kozji rog.

Kritiki ga ne marajo, ljubitelji akcije obožujejo

Pri portalu IndieWire menijo, da je za “hiperobčutljivo kulturno okolje leta 2019” prikazovanje morilskih mehiških narkošefov in njihovih prestrašenih spolnih suženj, ki pridejo v stik z belim odrešiteljem, “težko sprejemljivo”.

Pri Uproxxu so zapisali, da je primerno, da je v času predsedovanja Donalda Trumpa “Rambo v bistvu človeški zid, ki preprečuje vstop mehiškim posiljevalcem in morilcem”. To se jim iz nekega razloga zdi slabo. Film je po njihovem mnenju “produkt resnično motenih umov”.

Pri IGN so film označili za “žaljivega, za časom in naravnost neodgovornega”, glede na to, da smo leta 2019. Moti jih, da so pripadniki mehiških narkokartelov prikazani kot izključno morilci in posiljevalci.

“Ti fašistični kritiki hočejo samo filme, ki se ujemajo z njihovimi političnimi prepričanju, kar je patetično že samo po sebi,” je kričanje kulta politične korektnosti označil John Nolte, ki je izzval kritike, naj predstavijo argument socialne pravičnosti, zakaj bi moral Hollywood ignorirati trgovino z belim blagom mehiških kartelov.

Ivan Šokić

 • Unikatna

  Mehiški narkotel bi moral predstaviti kot nekaj dobrega :) Bolani kritiki…Bravo Rambo!

 • samsara

  Nekakakšen novodobni globalni trend, kot ga agresivno uveljavljajo levičarji/globalisti je, da je treba promovirati, hvaliti, gojiti vse kar povzroča kaos ali je del kaosa, kar uničuje splošne človeške vrednote, civilizacijo, moralo, razvoj zavesti…
  Prodali bi svojo mater, morebitne svoje otroke pa so že, tako kot vse ostale.
  Satanovo seme press

 • xtc

  Družba,kot si jo predstavljajo progressivno anarholiberalno socialistični anarhisti ni nova družba prihodnosti,ampak pot nazaj v jame.

 • lol Rageaholic

 • ZatonMesecnikov

  #Ni jim všeč, da Rambo vzame stvari v svoje roke in brani svoj dom pred mehiškimi narkokarteli#

  Sem se ustrašil, da Silvotu zamerijo, da ni črn.

  • Solo

   To, da ni črn, mu še najbolj zamerijo.
   Da ni feminiziran multikulti peder, je pa na takoj drugem mestu.

 • Olga101

  Levi fašizem na pohodu! Laž, laž, laž…to je vse, kar premorejo!

 • FORT WORTH

  Svet se je z levo prevlado nevarno poneumil in videti je, da drvi v anarhijo in nasilje.

 • freedomfighter

  A niso mehicani drugace tudi belci in kristjani?

 • Solo

  Novi Rambo je torej rasističen, antimigrantski in ksenofoben?
  Tako dobre reklame za film že dolgo nisem slišal. Definitivno si ga bo treba ogledat.
  Sem že mislil, da Pedowood producira samo še marksistično-antibelsko-negroidno-femininajzarsko-LGBT sranje.

 • cosmosjasnovidec

  To so le kritiki iz vlade tovariša “šaracplaninca” in ksenofobilne podgane tovarišice “fajon” ti pa v svetu nimajo nikakršne priljubljenosti tako,da temu filmu ne morejo biti na škodo.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • GverilaStyle

  tako bi morali Slovenke in Slovenci, stvari v svoje roke vzet in branit NAŠO SLOVENIJO pred skorumpiranimi političari in muslimanskimi teroristi……sam pol to nekomu nebi bilo všeč.

 • črnaovca

  Rambvo Chuk Norris in še kaj bi se našlo za poneumljanje, ne glede kdo so dobri in kdo slabi, v ameriških filmih so dobri tako ali tako samo lepi beli postavneži, malo spominjajo na arisko teorijo Dolfija

 • Peter

  Mi pa smo ravno dobili odličen film Franta 1. Ideološko povsem pravilno naravnan, namenjen vzgoji novih dolinskih rodov.
  Komaj čakam začetek snemanja Franta 2, no.

 • šmentanamuha

  Super, tole gremo gledat.