[Video] Sodnik iz Michigana dovolil objavo rezultatov forenzične preiskave 16 naprav DVS v Antrimu!

Datum:

Sodnik Michiganovega 13. okrožja Kevin A. Elsenheimer je v ponedeljek, 14. decembra 2020, odobril prošnjo za objavo rezultatov forenzične preiskave 16 naprav Dominion Voting Systems (DVS) iz okrožja Antrim, kjer je bilo na dan predsedniških volitev na tisoče glasov za predsednika Donalda Trumpa prištetih nekdanjemu ameriškemu podpredsedniku Jou Bidnu.

Forenzična analiza volilnih naprav DVS v Antrimu, ki so jo opravili člani Allied Security Operations Group (ASOG), in ki vključuje predstavnike Ministrstva za obrambo, Tajne službe, Ministrstva za nacionalno varnost in CIA,  je po poročanju The Gateway Pundit ugotovila,  da je “Dominion Voting System namerno in namensko oblikovan z inherentno napako ki povzroča sistemsko goljufijo in vpliva na rezultate volitev. Sistem namerno generira ogromno število napak pri glasovnicah.” Kot so razkrili pri ASOG, take glasovnice nato preidejo v preštevanje brez kakršnegakoli nadzora, transparentnosti ali možnosti preverjanja. “To vodi do volilne ali glasovniške prevare.”

Določene ugotovitve, ki kažejo razsežnosti nepravilnosti in volilne prevare na predsedniških volitvah, do katerih je prišlo ravno zaradi rabe volilnih naprav DVS, so naravnost neverjetne.

V enem od okrožij, ki ima vsega skupaj samo šest volilnih upravičencev, od katerih se je volitev udeležila zgolj trojica, je po nekem čudežu bilo preštetih 663 glasovnic.

V forenzični analizi je skupina strokovnjakov odkrila, da imajo naprave DVS kar 68,5-odstotno stopnjo napake. S strani zvezne komisije za volitve je najvišja stopnja napake 0,0008 odstotka, t.j. 1 napaka na 250.000 preštetih glasovnic.

Ob tem je vredno izpostaviti, da na zaseženih DVS napravah, manjkajo vsi zapisi v strežnikih po 4. novembru 2020. Glede na to, da so vsi vnosi pred 4. novembrom 2020 dostopni na strežnikih, je velika možnost, da so vsebino vnosov kriminalci sami izbrisali.

Volilne naprave veliko zmago spremenijo v tesen poraz
Rezultate forenzične analize je komentiral tudi ameriški predsednik Donald Trump. “Odkrivajo se strahovite težave z volilnimi napravami. Tako zelo se motijo, da je smešno. Lahko veliko zmago zmanjšajo v tesen poraz,” je zapisal ameriški predsednik in dodal, da predstavniki zakona ščitijo naprave.

https://www.twitter.com/KanekoaTheGreat/status/1336888454538428418

Dominionove naprave so poleg Antrima samo v Michiganu uporabljali v še 48 drugi okrožjih, zaradi česar so izvedenci prepričani, da so taki rezultati najmanj vprašljivi. V Central Lake so  na primer od 1.491 glasov, kolikor jih je bilo oddanih, narobe prešteli kar 1.222. Stopnja napake pri tem je 81.96 odstotkov. Narobe prešteti glas pomeni, da je napako storil DVS, zaradi česar ga preštevajo ljudje. Ni potrebo ugibati, komu v prid so preštevali glasove demokrati.

Celotno poročilo, ki vsebuje ugotovitve na podlagi opravljene forenzične analize je moč najti TUKAJ.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje: kako bo po novem letu?

S 1. januarjem 2024 se bo dopolnilno zdravstveno zavarovanje,...

Občina Slovenske Konjice: Rekonstrukcija za hokej ŠRC park Slovenske Konjice

Še ena pridobitev v občini Slovenske Konjice v letu...

Novoletni koncerti v Mariboru, brez domače slovenske glasbe, a zato z jugo nostalgijo

Ob županu Arsenoviču si v Mariboru ne morejo obetati...