[VIDEO] Šokantno: Mlad musliman se hvali, kako jih je sedem posililo Nemko

Foto: Youtube

Devica je bila, si predstavljaš, devica. Res je bilo dobro, dobro smo jo,” se na posnetku hvali mlad musliman, ki je pred tem posilil – Nemko. A ni bilo dovolj, da jo je posilil eden. Pristopilo je še ostalih šest in se izživljalo nad ubogim dekletom, se na posnetku, ki je zaokrožil po YouTubu, baha sostorilec.

 “En jo je držal tu, drugi tam, nato pa smo jo en za drugim bam bam bam,” so besede, s katerimi popolnoma sproščeno, kot da je to del vsakdana, opiše svoje zavržno in nagnusno dejanje.

Žensko so prijeli, da ni mogla zbežati, nato pa so jo en za drugim posilili. Nato so, ko je jokala in vpila, da ne more več, po njej še ejakulirali in jo popljuvali.

“Na koncu je jokala, rekla je, da ne more več, mi pa smo kot pravi prasci pljuvali po njej, povsod je bila sperma,” svoje dejanje s ponosom opiše migrant.

Nato je še nekajkrat ponovil: “Devica je bila, stari, devica in nas sedem jo je popolnoma uničilo.”

A. R.

 • marta

  Za bruhat sprevrženo in uničevalsko početje.
  Konec članka lepo pokaže, da se zavedajo, da z dejanjem žensko uničijo ampak na to so ponosni,
  ker je to očitno njihov cilj.

  • domovina mili dom

   To je tudi njihov namen. Strah, strah…

 • Bosta Bostic

  Vprašat se..
  Če vse to ni planirano, a je mogoče, da je odpovedalo prav vse????? Šengen, EU, Nato????
  Ovce zabite, vse to je načrtno delo, vsa politika sodeluje.
  Tisti, ki so o tem govorili pred pol leta, so bili teoretiki zarot, no ovce zabite, sedaj pa živite v zaroti…

  • Mihilus

   Ja tudi za tretjo svetovno vojno nam pravijo, da smo teoretiki zarot. Ampak samo pogledat moraš dolarsko ponzi shemo, ki sloni na petrodolarju pa ti je jasno, da celotna ameriška ekonomija sloni na petrodolarju. Rusija je storila isti “greh” kot pred njimi že več kot 60 držav katere so bile v zadnjih 50 letih napadene s strani USA/NATO. Z ustanovitvijo konkurenčnega bančnega sistema in naftne borze so ogrozile petrodolar. Amerika dejansko nima nobene opcije kot jih vojaško poraziti ali pa se sprijazniti s totalnim ekonomskim kolapsom.

   • Bosta Bostic

    Vsi ki so za nafto odklonili Dollar…. Kaj se je zgodilo v pol leta???? NATO in zavezniki so popeljali državo v demokracijo… Irak, Libija….
    IRAN tudi, le da jim manipulacija ne uspeva, kot v Iraku…
    Rusija ima pa prevelik ognjemet, pa spet ne gre…
    Vse popolnoma vse stranke v SLO tudi Đej Đej podpira Ameriško ropanje in njihovih 20 Trilionov pufa….

    Vsa SLO politika je v službi Zionizma, ta medij pa daleč od resnice, samo trobilo propagande…

    • Igor Kavalar

     A govoriš o pufu države, ali o pufu vseh prebivalcev amerike oz pufu vseh prebivalcev Slovenije?
     To je velika razlika katere cifre prikazuješ.

     Če še ne veš Slovenija ima 80% BDP zadolženosti, ZDA le 70%.
     Grki čez 160% in Japonci čez 220%.

     Zda je prišla do tega pufa v 200 letih, mi smo ga povečal iz 20% za 4x v zadnjih 8 letih.

     Ti podpiraš ropanje slovenskih državljanov vsakič ko voliš levičarje!

     • Evil_shadow

      a dj no dj, zda je imela 40 let nazaj 4.5x manj pufa kot ga iam danes.v bistvu se je začela res nenormalno zadolževanje ZDA tam nekje po 2001.od takrat jim gre zadolženot strmo navzgor, dohodki pa precej navzdol…

     • Igor Kavalar

      Podatki za ZDA, glede plač, k govoriš da jim padajo, na prebivalca
      GDP – per capita (PPP):
      $54,400 (2014 est.)
      $53,100 (2013 est.)
      $52,300 (2012 est.)

      Podatki za Slovenijo
      GDP – per capita (PPP):
      $29,900 (2014 est.)
      $29,000 (2013 est.)
      $29,300 (2012 est.)

      Glede cen nafte, če Slovenija in ZDA kupujeta nafto recimo od Savdske Arabije.

      Cena 1 litra benza v Savdski Arabiji je od 0.11 do 0.16e
      Cena 1 litra benza v ZDA je 0.48e do 0.73e
      Cena 1 litra benza v Sloveniji je 1.21e do 1.40e

      Zanimivo ane, bližji smo glede transportnih poti kot ZDA do Savdske Arabije, zaslužimo 2x manj, in plačujemo 2x dražji.

      A zdej veš kdo ropa koga?

     • Mihilus

      Ameriški javno dolg je sicer okoli 130%. Ampak to ni problem. Problem je, ker Američani ustvarijo samo polovico tega kar pojedo. Druga polovica nastane z emisijo valute na svetovne trge. Z drugimi besedami torej polovica njihovega BDP je emisija valute, ki je bila do leta 1973 podprta z zlatom, od leta 1973 pa je podprta z zaupanjem v ameriško gospodarstvo. Tega zaupanja že zdavnaj ni več, ker je vse kar podpira dolar danes je le še dejstvo, da se ga uporablja za mednarodno trgovino.

 • Bosta Bostic

  Spomnimo kako so Američani posiljevali otroke, zapornike…. V Iraku, Avganistanu….. Posnetki na netu.. Ampak, to je bilo v imenu demokracije..

  Nasilje je krog, le kdo ga je zagnal, če ne Amerika????
  Kdo se danes vsemu temu čudi je BEDAK…
  Zahvala Ameriki…

  • dr Janez Sveti

   Se ne strinjam z ameriškim širjenjem “demokracije”, vendar to kar pišeš ni res. V Ameriški vojski se seveda dogajajo občasni ekscesi, vendar jih strogo kaznujejo, če jih odkrijejo.
   Vprašanje, če to dogajanje s posilstvi ni del večjega načrta.
   Dr Janez Sveti vesoljc

   • Bosta Bostic

    Zanimivo, da si kot DR prezrl vse nelegalne vojne brez UN mandata, kar je Terorizem za nafto, zlatom, surovinami…. In seveda Rothschildovo centralno banko…
    A rabiš kak link za osvežitev????

    Širjenje panike je načrt. Poguglaj za starim načrtom GAADIO Nato, danes teče Gladio B..

    • dr Janez Sveti

     Nimam namena sedaj razpredat o vsej širini ameriškega imperializma, evropski pasivnost in globalnih zarotah. Drživa se teme.
     Dr Janez Sveti vesoljc

     • Bosta Bostic

      Seveda nimaš namena, ker si prišel do konca svojih trditev, ki jih ne znaš podkrepit z dejstvi..

      Če se drživa teme, so Američani naredili veliko sranja, katerega so VSI naši režimi podpirali, a razumeš sedaj kaj pomeni soodgovornost VSEH ???
      Seveda ne odobravam nasilja danes, ampak bil sem že proti nasilju nad njimi pred leti… Pustili bi jih pri miru v teh puščavah, dejstvo je da so veliko starejše civilizacije in so vedno preživeli, dokler ni prišlo vmešavanje od zunaj…
      Problem je, da imajo NAFTO, AMERIKA je pa Židom dolžna 20 Trilionov, a vidiš ti sploh to ???

     • Ruggedplant

      Ameriškega imperializma?? Posredovanje proti vojaškim diktatorjem po svetu, še posebej na bližnjem vzhodu je imperialistično? Kdo bi si mislil, da bo ta kominternovska klasifikacija leta 2015 po slabem stoletji še vedno živa. In to na demokratičnem, nekomunističnem forumu.

     • dr Janez Sveti

      No, jaz vidim samo ekonomske interese, saj bi v primeru prave pravičnosti, padli tudi diktatorji v Saudski Arabiji, pa Severni Koreji, Uzbekistanu, Sudan, pa da ne naštevam. Če verjameš ameriškim izgovorom, verjemi. Jaz jim ne.
      No, pa še nekaj se vprašaj. Kakšne so dežele, kjer so ameriška vojska in demokracija?
      Dr Janez Sveti genij

     • Ruggedplant

      Ti bi kar vse hkrati, kajne? Tvoje pisanje ni realistično, še manj pa pragmatično. Logično je, da se frontalno ne napade takoj SA, S. Koreje in Rusije, saj bi to povzročilo svetovno vojno, sami pa ostali brez energije (nafte) za njo. Sploh pa ne razumem od kod vam ameriškim kritikom pravica, da boste sami odrejali koga naj ZDA napadejo in koga ne – se strinjam, vse omenjene države bi bilo potrebno sankcionirati, ampak zakaj bi vse to MORALI narediti le Američani, Evropejci bomo pa medtem samo hipijevsko protestirali in poželi nagrado. Glede na to, da so ZDA vložile že ogromno milijard in padlih vojakov ter civilistov v boju zoper diktatorske režime, bi bil zdaj čas, da mišice pokažemo tudi superpametni Evropejci, kajne? Zakaj pa MI ne zbombamo SA, Severne Koreje, Uzbekistana, Rusije in Sudana? Raje prepustimo umazano delo Američanom, da jih bomo lahko potem od zunaj z varnih položajev spet malo puristično obsojali, kajne?
      Tipičen primer evropskega pezdetskega razmišljanja.

     • dr Janez Sveti

      Zakaj meniš, da si TI tisti, ki bo drugim narodom odrejal, kako morajo živet? Imaš pri sebi vse pod kontrolo in je vse po tvojem? A si se sploh kdaj boril ali vsaj doživel moški pretep? Govoriš kot nekdo, ki veliko sedi in pametuje, vendar sam nima hrabrosti, za nič od tega kar govori.
      Če pa misliš, da Amerika napada države zato, ker želi državljanom tiste države pomagat, si v veliki zablodi.
      DR Janez Sveti Beli vitez

     • Ruggedplant

      Odreja tisti, ki je civilizacijsko bolj zrel. Ljudje nismo le živali, kjer je glavni smisel obstoja preživetje lastne vrste, da ne rečem le družine. Človeštvo ima poslanstvo in to poslanstvo je širiti dobro med vse ljudi na svetu – če je včasih za dosega dobrega potrebno koga okoli kepe, nič zato, da se le doseže cilj. Takšno poslanstvo (delati drugemu dobro) imamo kristjani, za ostale to vedno bolj dvomim, ampak recimo da vsaj načeloma zahodni svet še vedno izhaja iz te tradicije in je to torej njegova primarna naloga. Demokracija je najbolj humana, civilizirana pridobitev družbene ureditve človeštva, zato jo je potrebno (skupaj z vero in osnovnimi človeškimi vrednotami) razširiti po vsem svetu, vse ostalo je egoizem oziroma apatija.

      O sedenju in pametovanju: zanimivo, sam sem prav tak občutek dobil o tebi – najprej se pritožuješ nad vojaškimi posredovanji ZDA, potem se pritožuješ ker jih ni še več, potem pa se spet pritožuješ zakaj sploh so. Zakaj pa SAM kot Evropejec ne narediš nekaj v to smer? Govorim povsem deklarativno, ni ti potrebno vzeti puške v roko: si na deklarativni ravni ZA to, da se EU bodisi pod okriljem NATA ali zunaj njega organizira in napade Putinovo Rusijo, ki ponovno začenja invazijo na Evropo? Si za to, da se zbomba SA, ker nam prodajajo nafto po oderuških cenah, medtem ko njihovi šejki ki niso nikoli v življenju nič pametnega naredili, sedijo v avtomobilih za 2 milijona dolarjev? Si za to, da Evropa zbere svoje sile in naredi red v državah, ki so jih prej s svojimi kolonijami povsem izčrpale, potem pa pustile v kaosu kjer danes vladata diktatura komunizma ali kalifata?

      Dejstvo je, da so ZDA napadale samo države z diktatorskimi režimi, več od tega za to debato ni relevantno. Zaradi mene, če popijejo vso nafto, ki se nahaja pod stolčki bližnjevzhodnih trinogov – jim prav nič ne zavidam. Naj poberejo žetev, ki so si jo prislužili z osvobajanjem ljudstva. Tudi sam ne bi nič bentil, če bi nas danes napadli Avstrijci in po 70 letih obglavili rdečo partijo, ki nas duši pri živem telesu že vsa ta desetletja, pa tudi če si za to vzamejo polovico naših gozdov. Demokracija je vrednota, vredna bolj kot tisoče galon nafte.

     • dr Janez Sveti

      Ti nisi gladek. Imaš povsem enak besednjak kakor islamski skrajneži, samo imena spremenim. Nimaš razčiščenih nobenih pojmov in si vreden prezira. Pljuvam v obraz takšnim kot si ti. Ti nisi kristjan, oziroma si katoliban,
      Ti si izrojeni Slovenec. Slovenci nismo napadalci . Slovenci smo domobranci. Branimo samo svoj dom.
      Ti pojma nimaš kaj je demokracija. To kar ti razlagaš je nacistična ideologija.
      Dr Janez Sveti The End

     • Ruggedplant

      Evangelizacija ni napad ampak širjenje blagoslova. Če tega nisi zmožen dojeti, si lahko kolikor hočeš primitiven in žaljiv, a to še vedno ne bo niti za malenkost odtehtalo razmerja moči argumentov v tej debati, ko nisi v vsem napisanem argumentirano ovrgel niti enega napisanega stavka mojega komentarja.

      Hvala tudi tebi, ker si končno razkril svojo masko (podobno kot Bilderberg, Mihilus, Osti Jarej, Duhec, pa še nekaj bi vas lahko naštel) – izraz katoliban uporabljajo izključno komunisti, pa še to tisti bolj radikalne, revolucionarne sorte. Niti pod razno pa se ne uvrščaj med domobrance ker to nisi – to da braniš samo prag lastne hiše, je strahopetnost in ignoranca – dve lastnosti, ki ju pravi Domobranci niso nikoli posedovali. Borba proti totalitarizmom in diktaturam ter širjenje demokracije sta zate doktrini nacistične ideologije? Zanimivo, kaj vse najdeš na tem portalu pod krinko nevtralnosti…

      Ruggedplant, Katoliban.

     • dr Janez Sveti

      “Evangelizacija ni napad ampak širjenje blagoslova.”
      Nisem vernik tvoje Cerkve. Nisem komunist. Niti nisem bil prej. Nimam namena pisat odgovore na tvoje blodnje, iz srednjega veka.

      Nisem domobranec iz 2.SV ampak novodobni. Takšen,ki ne ubija bratov. Sem takšen državljan, ki ima rad Slovenijo, tudi če so rdeči na oblasti. Sem vernik Zakona vesolja, kjer sem jaz Bog.

      Dr Janez Sveti vesoljc

    • Ruggedplant

     Kakšna referenca pa je UN, lepo te prosim? Če bi se ravnali po njih, bi na svetu že zdavnaj zavladal kaos in bi danes živeli Mad Maxa v živo.

     • Bosta Bostic

      Od ustanovitve UNa so se vojne in konflikti zelo povečali, saj je programiran kaos, če ga ti ne vidiš ne pomeni, da ga ni…

     • Ruggedplant

      Saj prav o tem ti govorim! Če bi ZDA vsakič kot kužki čakali na odobritev UN-a, bi danes tu govorili Srbsko (kar ni daleč od realnosti), na bližnjem vzhodu več ne bi bilo držav, ampak ena velika Islamska država nekje do meje z Grčijo, Izraela pa več ne bi bilo. Un so podobne neodločne drekmešajoče zmrde kot EU kar se tiče zunanje politike. S svojim nepragmatičnim “pacifizmom” so zakuhali veliko sranja in kot kaže ne mislijo odnehati.

   • domovina mili dom

    Da to je natančno koordinirana agresija nad EU. Vidi se sinhrono delovanje, ki trenutno samo kaže na nedisciplino posameznikov. Ko se bo napad začel po vsej EU, bo vojske in policije premalo. Praktično je v EU 1mil. mladcev in še zraven spečih organiziranih celic. Ljudje božji slabo se nam piše.

   • indijanka

    Še vedno misliš, da ne diši po vojni. Devica? Sam veš, kako močan dih po vojni ima to in kdaj so bile žrtvovane. Predhodni napadi so bili napadi teroristov. Tokratni napadi, pa ne glede na to, ali so načrtovani ali niso, ker se kot moški ne znajo krotiti, kar bi potrdilo tvojo tezo o kaznovanju, so napad na vrednote in tega ljudje ne bodo mirno sprejeli. Odziv bo čustven. Sovraštvo in strah bodo čutili v vsakem pogledu. Nanj se bodo odzvali enako in šlo bo za preživetje.

    • dr Janez Sveti

     Trdim, da je celotna zadeva koordinirana. Moraš biti pa res primitivec, da verjameš, kako so vsi Sirijci oziroma emigranti posiljevalci.
     Zanimivo je, da vsi vemo, kako so vojne uničevalne, pa še vedno gremo tako rade volje v njih. Kot moški, ki je preživel marsikaj ,tudi vojno, sem proti. Vse se da uredit s pametjo. Pobijanje in uničevanje ne pelje nikamor.
     Če pride do vojne , upam, da bom med prvimi, ki bodo zapustili ta planet, ker ga imam poln kufr :)
     DR Janez Sveti Buda

     • indijanka

      A sedaj si pa Buda? Ko pa tu dviguješ vrelišče si pa kaj? Svet se bo spremenil. Tebi pa ne bo dan prehod. Kdo bi sicer pripovedoval vnukom o svobodi? Saj, veš, da so ti ljudje prišli neoboroženi in kakšno gibanje mora sedaj preplaviti Evropo, da se jih bomo rešili. Lahko so organizirani. Ampak, v to ne verjameš. Ker bi to pomenilo, da so vojaško organizirano še bolje in da Rusi sploh ne vedo s kom se borijo. Veš, lahko pa so preprosto prestopili mejno črto trpljenja in se nanj ne odzivajo več. Saj veš, da se poročajo zato, da se lohka sploh dotaknejo ženske. Socializacija teh moških sploh ni možna. Želeli so poceni delovno silo in s tem ustvarili najnižjo kasto ljudi. Saj niso želeli intelektualcev, kajne. Nekaj namesto predragih Turkov.Vsi smo postali ujetniki te želje, tudi tisti, ki smo želeli, da se humanitarno pomaga nemočnim. Otrokom in ženskam. Če bi njih izobrazili, bi se slika moči obrnila, tako pa…

   • Bosta Bostic

    Kot je znano so vedno oproščeni, kot policisti, ki so lani pred kamerami pobili čez 1000 civilistov… Od kje ti ta informacija, uporabi iskanje…

  • soc

   Smešno blebetanje indoktriniranca. Pri tem prikupnem izvajanju ti predlagam, da najprej obsodiš katoliško cerkev, njene konkvistadorje in inkvizitorje, Amalrika pri Beziersu. Pa, khm, kdo je že preganjal in kruto pobijal kristjane? In tako začniva pri Homeri…

   Nasilje je večno, staro in nesmrtno kot ljubezen, sovraštvo, strah… Poskusi dojeti, da je edina religija današnjega sveta, ki nasilje institucionalizira in časti zgolj in samo koran. Da so nasilneži, kriminalci, sadisti pojav v vseh civilizacijah in sistemih tega sveta in vseh časov, da pa Človeka zgolj islam spodbuja k nasilju. Vera, ki temelji na neskončnem strahu pred sovražnim in mogočnim bogom in na poveličevanju častne smrti namesto srečnega in sproščenega življenja.

   In kakšno zvezo imajo vojaški morilci in posiljevalci (ki so in bodo svoje plačali z ustreznimi kaznimi in izgubo možnosti za normalno življenje) z “begunskimi” barabami, ki v miru in mestu množično posilijo nedolžno dekle? Malo si izgubil kompas v svojem privzgojenem sovraštvu do ZDA, kapitalizma…

   • Bosta Bostic

    No, cerkev je do danes pobila več ljudi, kot vsi ostali, to je seveda res..
    Ko nimaš odgovora, se braniš z blebetanjem, poznano…

    • pajot

     ne bo držalo.Največ ljudi je pobil komunizem.

     • Evil_shadow

      islam verjetno ni daleč zadaj…

    • soc

     Modruj na ta način v svoji ligi. Mladina, 24kur, Planet, MMC – tam lahko pišejo zgolj največ tako pametni in razgledani kot si ti, pa se boš gotovo bolje počutil.

     • Lokomotivführer

      Samo zapiši na 24kur besedo rdeči. Boš brez vsakega obvestila lahko komentiral le še šport. Drugje enostavno zate ni vnosnega polja. Tako je to, ko je tuj lastnik z denarjem domačega RDEČEGA porekla.

    • Ruggedplant

     Cerkev? Koga že? Kdaj? Dajmo malo razdelat tale mit no. Že vnaprej ti ne priporočam omembe čarovnic in križarskih pohodov, ker imaš bitko že vnaprej izgubljeno. Razen seveda, če ne veš kaj sploh je Cerkev in je torej zate Cerkev kriva za vse umore, ki so jih v zgodovini človeštva zagrešili ljudje, ki so sebe prištevali med katolike. Ampak to bi bilo nekako tako, kot če bi rekel,d a so največji morilci v zgodovini “Ljudje brez očal”, ker so pač zagrešili več umorov kot tisti brez. kdo bi vas razumel, partizančke.

     • Bosta Bostic

      Cerkev je samo opij za dušo, tak je že to Aktivist Vanč povedal..
      Imamo 3 centre moči v svetu.
      1- bančni City v Londonu.
      2- vojaški Wašington
      3- spiritualni Vatikan

      V vseh središčih imaš enake obeliske in arhitekturo, ki je seveda nisi zmožen videt, malo poguglaj..
      V teh območjih ne velja noben a zakonodaja…

     • Ruggedplant

      Kakšen aktivist Vanč? To je povedal zblojeni Marx, njegove besede pa krvavo udejanjal Lenin, Stalin in ostali komunistični trinogi. Komunizem je vedno temeljil na kraji premoženja premožnejšim, saj sam v sebi ne deluje niti toliko da bi vsaj približno nahranil lastno prebivalstvo. Izbira zunanjih sovražnikov katerih kapitala se je potrebno polastiti, je tako logična.

 • soc

  Po šerijatskem pravu bi bili takoj oproščeni – posilstvo prasice (beri: nemuslimanke) po koranu ni nekaj, zaradi česar bi dobremu muslimanu smel kdo delati težave.

  Sicer pa: smrtna kazen bo kaj kmalu spet stopila v naša življenja, saj drugače podivjanih živali ne bo moč krotiti. Izgon skozi vrata pomeni zgolj to, da se bodo vrnili skozi špranjo pri oknu. Strah omejencev pred nečastno smrtjo je edino, na kar se lahko opre “civilizirani” evropski kazensko-pravosodni aparat.

 • stojan13

  Dokler se ne bo uvedla smrtna kazen za te posiljevalske psihopate, tako dolgo ne bo miru!

 • centurion

  Evropski moški naj ukrenejo kaj, ker zanašati se na pravo in policijo je neumnost.

  Če bi se mojim kaj takega zgodilo, ga ne bi gledal na posnetku.

  Z bejsbol palico bi mu raztreščil lobanjo ter ga odvrgel v kanalizacijo k njegovim sestram podganam!

  Razumejo samo en jezik!!!

  • Evil_shadow

   zanašati se na evropske moške(vsaj večino) je jalovo početje….

  • Loverboy

   Prosim če ne žališ podgan, so namreč zelo intelegentna bitja ter je v njih veliko več človeka kot pa v muslimanskih izrodkih ki gazijo po našem teritoriju

   • centurion

    Sorry,sorry podgane…

 • von Rhein

  Še enkrat ponavljam.Ponovno oživiti delovanje objekta na tisti parceli v vasi blizu Münchna.

  • TomTom

   Tokrat peči priklopit na toplarno, da se bomo lahko greli.

  • sodnikisozločinci

   Nobena ženska z normalnim samoohranitvenim nagonom ne bi zaupala sedmerici moških in poleg vsega tujcem, ne bi se jim upala niti približati, kaj šele da bi šla v isti prostor z njimi. To kar je naredila ta revica je prav bolezenska naivnost. Izbira Kidričevega je prav vizionarska.

 • TomTom

  Še več tega rabimo. Vem da se kruto sliši ampak do zdaj se je izkazalo da pri množici ovčjereje logika in sposobnosti opazovanja odpoveta. Za premik zavesti je bila vedno potrebna kolateralna škoda. Mi je žal za vsako žrtev multikultutre ( razen tistih ki so jo podpirali), ampak vem da smo z vsakim takim dejanjem prišlekov korak bližje da spucamo Evropo in jo naredimo spet evropsko. Ni nujno da bo uspelo. Lahko bo čez 20 let v ruševinah. Ampak bomo vsaj imeli možnost da poskusimo. Welcome refugees, I kill you!!!

  • Mihilus

   Aristotel: “Strpnost je zadnja vrlina umirajoče družbe.” Strpnost do barbarske kulture = samomor. Evropejci smo bli zmanipulirani v sprejetje enakosti in strpnosti in smo jih sprejeli v dobri veri.
   Če bomo to uspeli premagat potem bomo po temu še mnogo močnejši kot smo danes. Treba pa je vedet, da tole ni naravni proces ampak je umetni. Vendar tudi tile novoletni napadi niso naraven pojav ampak umeten. Črnci/Rjavci se združujejo v gange po 5-10 ljudi in posiljujejo. Na tisoče nadlegovalcev v večih mestih presega njihove organizacijske sposobnosti.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  posiljena je bila progresivna liberalka, tako da neke skode ni nastal. Kdo drug bi pa spal z 7 ilegalnimi imigranti

  • marta

   Si bil zraven ? Poklicni lažnivec in nesramni manipulator.

   • FreedomAndDemocracyNOT

    ne, znam pa brat angleske podnapise, nobena normalna oseba ne bo sla prostovoljno spat z 7 ilegalnimi imigranti

    • pajot

     Iz povedanega ni jasno,če je bila progresivna liberalka. Torej,zavajaš.

     • FreedomAndDemocracyNOT

      verjetno je bila uceraj v prvi vrsti na protestih proti pegidi, ker taki se druzijo z ilegalnimi imigranti

     • pajot

      verjetno? Aha.

  • čips

   To niti sarkazem ni! Bolniki!

  • Mihilus

   Sicer kruto ampak zelo učinkotivo zdravilo. Problem je, da imamo Evropejci sesut imunski sistem pred temi opicami. Danes našim otrokom že od malega perejo možgane, da so nam ti ljudje enaki in da so razlike med nami in njimi posledica izključno razmer v katerih so zrastli gor. Na ta način so nam skozi desetletja sesuli še tisto malo instinktivnega nezaupanja do črncev. Kot da že cigoti niso dovolj jasen dokaz za to, da oni ne bodo takšni kot mi niti čez tisoč let.

   • FreedomAndDemocracyNOT

    jah karkol bos napisu resnicnega, te bojo napadal liberalci, oznacl za bolnika, neonazija itd…pac to je trenutna realnost. Preko svojih medijev ala 24ur, hollywooda, perejo mozgane. sam sem bil isti en izmed teh sprancev, sem rabu precej casa, da sem dojel kaj se dogaja. Zdej se mi pa j***, sam se smejim se folku, ki se ma za boljse, in bolj razgledane in cilizirane…

    • Mihilus

     Tako kot je že nekdo drug napisal so za večino tega sranja krive ženske same. Edina napaka moških je, da smo jim to dopustili. Enkrat je ena ženska napisala na tem forumu, da če ženske nebi dobile volilne pravice da najbrž nebi prišlo do tega sranja. Nočem metat vseh žensk v en koš ampak v povprečju se res slabše odločajo kot moški.

 • pacek

  Oni razumejo samo en jezik: nasilje… ampak oni niso močni če napada samo en ali dva. Vedno skupinsko. Take skupine je treba razbiti in jim dati lekcijo. Merklovo pa vržt iz njenega stola ki se ze tako zelo maje. Evropa zbudi se!!!

  • kekec

   Pobiti kot prasce.To niso ljudje.

 • TomTom

  Največja ironija je, da bodo evropejke najbolj nastradale, pa ravno ženske so bile (po anketah sodeč) najbolj za sprejem beguncev. Verjetno zaradi manipulacije medijev, ki so v 90% kazali samo matere in otroke ter so zmanipulirali materinski nagon naših žensk. Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni…

  • pajot

   Poiskat to bando,ni hudič,da jih kdo prepozna, in jim po hitrem postopku odrezat tiče.

   • rubec

    Auaa, no.

    • pajot

     Maš prav. Ponavadi to zelo boli.

    • samsara

     Rubec, ti me boš razumel. Sumim, da imamo opravka s transformerji. Na njihovi osvajalski poti izgledajo kot nosečnice, mlade mamice in njihovi dojenčki, majhni otročički, invalidne osebe tudi starejše…
     Ko pa pridejo na vnaprej programiran cilj, se zgodi transpormacija in nastanego prepotentni arabski žrebci v humanoidni podobi , katerim stoji 24/7 in v njihovi zavesti je prisotno le to, da mora kjerkoli, kadarkoli, komurkoli tam naokrog narediti kar največ škode in posejati kar največ strahu.
     Kaj pa ti meniš?

     • rubec

      Pa še kako te razumem prjatu. Do žrebcev imam tako kot ti tudi jaz odklonilen odnos sploh odkar je žena naročena na strokovno revijo Vse o konjih in žrebcih. Da si samo slike ogleduje in teksta sploh ne bere, ti verjetno ne rabim posebej govorit.

     • samsara

      Kar nekako zaskrbljujoče… Jo bo treba imeti nekoliko bolj na očeh.
      Saj veš,’ trojanski konji’ ipd.

  • Ruggedplant

   Materinskega nagona naših žensk takorekoč več ni. Ugani kateri spol se najbolj množično opredeljuje v podporo splavu, gejevskim posvojitvam in že omenjeni islamizaciji Evrope. Grozljivo kaj se dogaja z mentaliteto tega naroda…

 • sodnikisozločinci

  Za to si Merklova in ostali multikulti fašisti, ki so te izmečke spustili v Evropo zaslužijo smrtno kazen.

 • Ježek Teka Teka

  Ni rečen, da je to slabo, pa to …

 • Bosta Bostic
  • TomTom

   Imam občutek kot, da hočeš s svojimi objavami opravičit kar se dogaja v EU. Ali kaj je tvoj namen, da se neprestano ponavljaš, Amerika to, američani tisto,….? Res je, da je Amerika en velik kup dreka, ki se bo sesedel sam vase, ampak mi imamo probleme s prišleki. Zakaj so tu, kdo jih je sem “nagnal”, kaj so američani tam dol počeli, ne spremeni dejstva, da imamo te rjave, nekulturne, z islamom oprane opice tu in so evropska identiteta, kultura in mir ogroženi. Očitno želiš (predvsem sebe) odvrniti od očitnega problema. Če ti nekdo zažge hišo, bom jaz prišel do tebe in ti razlagal, da kaj vse se je ubogemu požigalcu zgodilo, kakšno težko otroštvo je imel, pa da ne smeš pozabiti, kako ga je pijan očka tepel,…. Se ti zdi logično?

   • Bosta Bostic

    Pogle, če ne bi Američani tam vse porušli, pokradli,…… A bi kdo bežal ?????

    Te kulture so starejše od naše in preživeli so, dokler se ni začela vmešavat Amerika, ki potrebuje njihovo nafto za svoj dolg 20 Trilionov….

    Krog nasilja je zagnala Amerika, to so samo posledice, kar navadi se na milijone opic…..Saj si gledal ko so ppobijali po bližnjem vzhodu Gringoti…

    • TomTom

     Še enkrat ti povem. Upam da ti tokrat prdne skozi tvojo hipijevsko bučo: Trenutno me ne zanima kdo je vse to pognal. Sooči se s problemom. Ali boš svoji hčeri, ko bo vsa raztrgana in posiljena prijokala domov, začel filozofirat o ameriški osi zla in, da so za njeno posilstvo krivi v bistvu američani. Pejd še enga skadit.

     • Bosta Bostic

      Če je kdo HIPPI si to ti, ki ti spomin dela samo za 5 minut nazaj…..

      Če ti sosedovi mulci mečejo kamenje v tvoje šipe…

      In ti vržeš kamen nazaj, Če odmislimo, da so oni najprej metali kamenje v tvoje šipe si res totalno nevzgojen…

      Tvoja logika je popolen FAIL..

      Krog nasilja je nekdo zagnal, takrat bi kokodakal…

     • TomTom

      Hipi. Pejd svoje mavrice gledat. Ko se bo treba klat te bomo dal za kanon futer, če ne boš že prej pobegnil. Ali se pa pridruži ISIS, kjer boš lahko pokazal tem bednim američanom hudiča in pol. cccc

     • Bosta Bostic

      Tebi ni jasno, da ti ni jasno… In to je tvoja edina sreča…
      Američani nimajo več kaj pokazat, še uboge Sirije in njenih 23 milijonov ljudi se ne morejo podredit… Te kaj spominja na Yugo ????
      Nas so podredili…
      Kar sanjaj naprej…

     • TomTom

      In kaj želiš povedat???

     • Bosta Bostic

      Da tebi ni jasno, da je nekdo začel tam z nasiljem… pobijal, ropal rušil….
      Tebe pa danes čudi, da bežijo iz držav kjer so pred leti imeli lajf in noben ni bežal…
      Najdi razlog tega, ne samo posledic objokovat.
      Pa ne mislim se kregat sedaj tu s tabo, če to vse vidiš drugače, samo za teden nazaj, pač ne vidiš, kaj naj sedaj jaz….

      Nič se ne zgodi čez noč, kot bi radi prikazali….
      Človek tudi ne postane bedak čez noč, za to so potrebna desetletja…

     • Ruggedplant

      Uboge nedolžne talibane kajne? In v Iraku Sadamove morilce in v Srbiji Miloševićeve klavce. Res grdo od njih, ker delajo red tam kjer bi ga morali mi, glede na to, da gre za NAŠE sosede.

     • TomTom

      In kaj bi rad povedal???

    • MojeIme

     Bosta, kar je bilo, je preteklost. Na večino dogodkov navadna raja ne more vplivati, ker pogosto niti ne izve (pravočasno) za vzroke zanje. Nič pa ne spremeni dejstva, da imamo sedaj v Evropi polno golazni. Če opravičuješ take izmečke, si sam eden od njih. Pa čeprav si druge narodnosti in rase. Lp.

     • Ruggedplant

      To ni preteklost, ampak laž. Prav vsak zgoraj napisan stavek. Kdor nasprotuje vojaškim posredovanjem na bližnjem vzhodu, podpira diktaturo (bodisi teokratsko ali sekularno). Niti ena od napadenih držav namreč ni bila demokratična,povsod so bili na oblasti nevarni diktatorji, ki bi brez odlašanja pritisnili na gumb za jedrsko uničenje Izraela in kasneje bližnjih evropskih držav, čim bi razvili dovolj visoko tehnoilogijo da naredijo kaj takega.

      In kdor podpira kakršnokoli diktaturo, v Evropi nima (ne bi smel imeti!) kaj početi.

     • MojeIme

      Ciljam na to, da je vse, kar se je zgodilo (kjerkoli in kadarkoli), nepovratno. Ne moreš iti v preteklost.

     • Mihilus

      Zahtevati demokracijo za črnce je podobno kot, da bi zahteval demokracijo za opice. Pač ne gre. Demokracija pri njih deluje smao dokler belec drži roko nad njimi. Ko ta roka izgine se hitro vrnejo nazaj k svojemu plemenskemu načinu življenja.

     • Ruggedplant

      No vidiš, dragi sokomentator, ta tvoja izjava je čisti rasizem – nekaj je opisovati realno stanje na podlagi realnih razlogov za njihov razvoj, drugo pa je vpletanje najbolj sovražne ideologije vseh časov, ki ti “pomaga” razložiti stvari. Črnc, ki ga vzgajata asimilirana starša na enak način kot belca svojega v istem okolju, ne bo od tega belca prav v ničemer različen kar se tiče spoštovanja kulture in vrednot. Te stvari niso prirojene ampak pridobljene z vzgojo. Tako kot smo se belci na marsikaterem področju v zgodovini izkazali za izredno dobre (literatura, umetnost, znanost), smo na marsikaterih področjih popoln poden človeštva – izumitelji in glavni nosilci vseh groznih totalitarizmov 20. stoletja smo prav belci, da o sužnjelastniških časih niti ne govorim. Si zdaj videl, kaj pomeni, če na podlagi dejanj nekaterih pripadnikov rase generaliziram vzorec na ostali del in celo verjamem v njeno nespremenljivost? Belci imamo z demokracijo prav toliko kot s totalitarizmi – oboje smo izumili in oboje smo prakticirali in prakticiramo.

      S svojimi rasističnimi izpadi mečeš slabo luč na celoten desni oziroma demokratični pol in nam s tem delaš zelo levjo uslugo. Razen če si (kar sicer dvomim) infiltriran komunist, ki s svojimi neokusnimi nestrpnostmi uničuje ugled tega medija in aktivne forumske skupnosti.

     • Mihilus

      Ne vem če ima smisel odgovarjati IDIOTU ampak ker morda to berejo še drugi bom vseeno pojasnil. Črnci imajo poleg črne barve kože tudi drugačno (manjšo) obliko lobanje. V povprečju je masa njihovih možganov 10% manjša IQ pa 20-30 točk nižji. Beli človek je zaslužen za 97% izumov (od tiska, elektrike, interneta, motorji, etc) Azijci pa za preostale 3%. V primerjavi z belci imajo skoraj popolno odsotnost abstraktnega razmišljanja, so že po naravi bolj agresivni in impulzivni, povečini planirajo zelo kratkoročno in nimajo nobene družbene odgovornosti. Lahko bi našteval še in še ampak je raziskav in primerjav na netu dovolj da si lahko sam pogledaš.

      Je pa res, da nam to naša elita skrbno skriva in laže. Preko izobrazbe, medijev in zabavnih vsebin se konstantno privziguje črnce zato, da bi čimveč naivnih belcev zmanipulirali v rasno mešanje – mongelizacijo.

     • Nova24TV Mod 1

      Izogibajte se žaljenju. #kulturnidialog

   • xtc

    On je rusofil.Za njega je važno to ,da našim se opraviči drugim pa ne.Samo polej kako so včeraj rusofili vpila ,da RA ni množično posiljevala.

 • antimur

  Merklovo je potrebno nagnati in zapreti do konca njenega bednega življenja. Vse moramo storiti , da nam takšna multi-kulti ženščina ne zasvinja prihodnosti, naše, predvsem pa naših otrok. Kar se pa raznih “človekoljubnih organizacij tiče”, od Amnesty international in podobnih, jih je potrebno zakonsko ukiniti.Vsi, ki ne razumejo, da je nasilno vnašanje primitivne kulture, vere, nasilja, posilstev, tudi kršenje človekovih pravic, nimajo kaj iskati na prostosti. Prav tako naši levaki z ZL na čelu, ki ne naredijo za normalnega državljana popolnoma nič, si pa pod njihovo zaščito, če si homoseksualec, drogeraš, ljubitelj pritepencev, sovražnik RKC, proti evropski skupnosti, proti civiliziranemu zahodu in povsem zlizan z Rusi…..

  • andreas82

   Prej bi rekel da vse levičarje, ki ne poznajo nacionalnosti. Merklova je naredila en hud kiks, to je res, za vse ostalo so pa krive levičarske vlade. Š eposebej naša!

  • karlina

   podpišem

 • andreas82

  Take samo deportirat. kaj bomo sedaj Evropejci trepetali pred temi nepismenimi, kaj mislijo da nas bodo osvojili? Oni so močni samo kadar so v skupini, drugače so pa pussyji, jasno. Taki so vsi od ciganov do Turkov pa do Albancev. Samo bati se jih ne smeš.

  • dob

   Si predstavljam, da ta mali pride iz šole in reče mami: Mami, mami, danes sem se pa v šoli trikrat razstrelil!
   Priden, mu reče mama. Zdaj pa sedi in pojej kus-kus, da se boš jutri lahko še trikrat ali večkrat. Da boš močan, kot ata. Tvoj ata se je razstrelil 27 x, ko je bil samo eno leti starejši od tebe!

   Pol pa mali sede za krožnik in misli mu potujejo nekam v prihodnost, ko se bodo s sošolci skupaj razstreljevali in bo bolš kot ata. A bo mama vesela!

   Mami, mami, dej še juhe! Mama pa vesela, da je mali zmazal danes tri krožnike juhe zaporedoma. Tako bo prej zrasel in bo velik in močan in bo šel v Evropo, kjer se bo lepo razstrelil na železniški postaji ali pa na letališču, kjer je mnogo ljudi, ki gledajo ognjemet in mečejo petarde. In bo svoji mamici v ponos.

 • fmg9
  • TomTom

   Huuudaaaaaa!!!!

  • dob

   Se mi zdi, da sem videl Mitjo Blažiča med njimi, sam nisem siguren.

   • fmg9

    Tudi jaz ne. Najbrž je v takih okoliščinah, ki jih je sam propagiral, preživel zgolj dve, morda tri sekunde…

    • dob

     Tri sekunde je več kot preveč. Meni pride v 1.7 s

   • Jefferson Vendski
    • dob

     Kako si vedel kje se je vse začelo?!

     http://shrani.si/f/1F/aR/1VpJYogD/mblazic.png

     • Jefferson Vendski

      Haha, točno to sliko sem našel v času debat o referendumu, se je pojavilo Blažičevo ime – nisem točno vedel, za koga gre, pa sem pogooglal in evo med drugim je ven padlo tole. Super fotka, moram priznati, človek ima smisel za humor.

    • dob

     Da ne bo pomote, meni je Mitja Blažič simpatiko! Je nakakšna pozitivna maskota gibanja in je, vsaj v mojih očeh je tako, skrajno dobrodušno bitje.
     Kadar kaj preberem tukaj med komentarji, kar njega zadeva, potem vedno, vsaj pomislim če že ne reagiram,” drugovi, ne dirajte mi Blažiča!”

     Zdi se mi dober človek in gotovo mu v življenju ni bilo vedno dobro. Po moje si ne zasluži slabega travnanja. Malo me samo moti, ker vedno rine na nekakšne parade, ki potekajo po bivši Jugoslaviji, kjer ga potem pretepejo, on pa kar vfztraja.

     Potem se pojavi na televiziji, ves povezan, meni se pa zdi, da tedaj mene bolj boli kot pa njega, ker še kar rine na parade.
     Drgač je pa v redu.

    • dob

     bajduej….
     Pedrovo je prelepa vasica, greš malo više v hrib, ko se pelješ mimo Branika. Potem zaviješ desno. Mislim, res je prekrasna vasica.
     Je zapuščena, le nekaj ljudi tam vztraja, vsaj tako je bilo pred kakimi 20 leti, ko sem zadnjič bil tam. Zdaj ne vem kako je, tedaj pa sta bili le dve hiši naseljeni, v eni je živela ena umetniška družina iz Ljubljane.
     Cerkvica v Pedrovem je sploh nekaj posebnega.
     Ime Pedrovo izvira iz narečja, pomeni pa pet drevov (pet dreves)!

  • HUDIČEK

   ┈┈┈┈┈┈▕▔╲
   ┈┈┈┈┈┈┈▏▕
   ┈┈┈┈┈┈┈▏▕▂▂▂
   ▂▂▂▂▂▂╱┈▕▂▂▂▏
   ▉▉▉▉▉┈┈┈▕▂▂▂▏
   ▉▉▉▉▉┈┈┈▕▂▂▂▏
   ▔▔▔▔▔▔╲▂▕▂▂▂

   • BengBeng

    Dober!

    • BengBeng

     Kjeri je Cerar??

  • BengBeng

   Dober!

   • BengBeng

    Kjeri je Cerar??

    • karlina

     Pa koga briga on, če se pa ne motim, se mi zdi, da je šel k Merklovi, verjetno potrditi, da bomo verjetno z velikim veseljem sprejeli vse tiste begunce, ki jih oni ne bodo hoteli.

  • samsara

   Till victory!

 • Antonius

  Socialni odnos do najbližjih in okolja v katerem človek preživi življenje se otrok začne učiti v najzgodnejši dobi svojega otroštva. Najboljša prva učilnica je družina in spoštljiv, ljubeč odnos med staršema.
  Musliman na posnetku je prestar in zavoženo upanje Merklove. Njega ni mogoče nič več vzgojiti, njega je mogoče samo še zdresirati. Na “povabilo” Merklove je zdaj takih muslimanov v Evropi cca., en milijon in pol, z dresuro naj bi se pa po vsiljenih kvotah zdaj ukvarjali po vseh državah evropske skupnosti. Nevzgojena muslimanska drhal bo delala evropskim domorodcem težave, dokler jih ne bodo premagala leta.
  Posiljevalski bedak na posnetku s svojim ravnanjem, prešvercan v, njemu drugačno krščansko okolje, niti ne preseneča. Vzgojen je v duhu alahove vere, ki žensko v absolutnem ne spoštuje v ničemer. Naloženo ji je brezpogojno uboganje moža. Celo ubije jo lahko brez kazni. Z obrezanjem ženskega spolovila je ženska degradirana na sredstvo moške zabave in “vrečo” za rojevanje. Posiljevalski kreten je vzgojen, kot je njegovemu patriarhalnemu očetu vera naročila, zato vzgojno zašuštrani mladi posiljevalec žensko nikdar ne bo spoštoval, kot jo spoštuje vzgojen moški v katoliškem okolju.
  Ena od desetih zapovedi nas uči, “spoštuj očeta in mater”, muslimani pa bodočo mamo obrežejo?!

  • Mihilus

   Afričanov in Arabcev je v Evropi cca. 70 miljonov. Domorodcem težave delajo že od prvega masovnega uvažanja kmalu po drugi svetovni vojni ampak se je prikrivalo. Posiljevalski kreteni niso zaradi vzgoje ampak zaradi genov. Ropanje in posiljevanja so dejanja, ki jih počne napadalna vojska.

   • Antonius

    Kako preprosto bi bilo, če bi bili za vse odgovorni geni. Prišteješ k mamini diplomi še očetovo pa bo otrok vsaj magister. Geni, pač?!
    Kolonialne države so kljub osamosvojitvam še naprej ohranjal gospodarske in kulturne stike s svojimi bivšimi kolonijami. Frankofonske države v Afriki so še danes posledica kolonialnih časov nekočne Francije. V Kongu je uradni jezik tudi Francoščina. Alžirci v Franciji niso posledica nekakšnega preseljevanja s trebuhom za kruhom, ampak zaradi posledic francoskega vojskovanja v tedanji Alžiriji. Ubežniški sodelavci s francoskimi kolonialisti so s seboj prinesli tudi največjega krivca za neuspelo integracijo alžirskih “tujcev” v Francijo, ALAHA. Socialno pozabljenim, slabo izobraženim in na rob odrinjenim je prav njihov zločinski alah pomagal, da so se kot skupnost na tujem ohranili. GEN ZLA je v njihovi agresorski veri, ker z grožnjo nasilja ne priznavajo svobodo neverujočim ali v drugega boga verujočim.
    Verjamem v vaše gene, ne boste me pa prepričali, da se vaša starša nista trudila pri vaši vzgoji. Da bi vi dvignili roko nad svojo mamo, bi se vam moralo zgoditi nekaj patološko nerazumnega. Na koncu, koncev precej nevzgojenih deluje na elektronskih portalih. Njih zapisane vsebine nas k spoznanju vsak dan zapisano prepričujejo.

    • Mihilus

     Dejstvo je, da če imaš svojega otroka in posvojiš še enega črnčka (ali Arabčka), da bo črnček v povprečju bolj nasilen in slabši v šoli. Ti testi so že bili narejeni. Seveda pa imajo črnčki v povprečju še slabšo vzgojo kar zadevo še poslabša. Sicer pa Francozi nikoli niso naredili manjšino iz Alžircev. V bistvu nikoli niso presegli niti procenta. Jaz trdim tudi, da so Alžirci na boljšem kot bi bili, če bi jih pustili same. Francozi so jim zgradili vso infrastrukturo, in prinesli vse znanje ki ga imajo. Medtem ko pa Francija zaradi Alžircev postaja greznica za Francoze.

     • Antonius

      Pošteno vam povem, da se mi ne da. Gene ste ne, da bi jih “razumeli, razvlekli v njivski plevel vsega mogočega, dodali posvojenega malčka iz Afrike ali Arabije, zabelili s povprečjem in zadevo stabilizirali s trditvijo.
      Mojega, portalu primerno “kratkega” prispevka na začetku, niste razumeli v ničemer. Najbolj pomemben del vsake kulturne in socialne skupnosti je družina. V njej se vse začne in iz roda v rod nadaljuje. Da sta vaša starša postala družina je bilo potrebno pa vas spraviti na svet. Od tu naprej se pa okoli sebe ozrite po znanju in razumevanju.
      Izogibam se nesmiselnemu raztegovanju “deževnika” in ga navijati v klopčič, podoben volni. L.P.
      ps: Pa še en plus vam bom podaril.

 • althar

  Odvratno.

 • Tatjana Najvirt

  To smo sprejeli v Evropo kajne frau Merkel, upam da ste ponosni.

 • Tatjana Najvirt

  Groza me je za nas, za naše otroke in vnuke. Kako smo dopustili vse to.

  • karlina

   Mi???? Ne mi, tisti, ki so plačani s strani davkoplačevalcev, v celi EU in te njihove plače so enormne, zakaj že?????????????????

 • Giuseppe
 • Duhec

  Za kozlat….

 • heh

  Zanima me če bo RTV objavil to novico?

  • BengBeng

   RTV bo napisal, da ji eden ni bil dovolj.

 • JohnSmith

  hahaha meni se prav smeji! Zakaj? Ker sem vam rekel že junija kaj bo v nekaj mesecih! In? Told you so! Pa sem bil fašist, pa sem bil kreten, pa degen, pa nazadnjaški, pa kako nočem pomagati tem ubogim beguncev pa blabalbla… sem nasmejan, ker sem imel prav, me pa še vedno žalosti, da ŠE VEDNO nekateri ne spregledajo! WTF?!? A mora res ena afriška opica posilit njegovo hčerko da bo videl da niso to ljudje za v naš svet in naš čas ?!!?!? ?!!!!11!!!!

  • Arašid

   Oni so organizirani, mi blebetamo po forumih.

   • fmg9

    Potem pa se bo treba počasi organizirati….

    • Duhec

     Hahahaha…. sam počasi.

     • fmg9

      Duhica… Se popravljam: “počasi” (v narekovajih)…

     • Duhec

      Ti si navajen na pogovarjanje…. ampak zgleda, da maš v seb tud neki več.

     • fmg9

      Jap, kilometrino in izkušnje. ;)

     • Duhec

      Hahaha….. jst nimam teh živcev…. zato tud nikol nism.

     • BengBeng

      @fmg9
      https://www.youtube.com/watch?v=mfHLAQw0JWI

      Naš Ceruhrer ima vaje v Lipici, na poniju.

    • HUDIČEK

     Kaj se čaka? ;)

     • fmg9

      logistika. ;)

     • HUDIČEK

      Javi ko prispe…eni smo že v nizkem štartu

     • Duhec

      Nihče si noče priznat, da je to možno…. da sledijo posilstva, napadi, itd…. faza zanikanja.

     • karlina

      Če vsi politiki v EU razmišljajo tako, kot nas Cerar, potem se ni čuditi.

  • karlina

   Točno, pametni ljudje razmišljajo-mo pametno, kar pa glede politikov ne moremo reči, tako v naši državi, kot v EU, katere predsednik je klovnski pijanec.

 • Duhec

  Vseh 7 se mora poiskat in ubit….. da ne bojo več pametni.

  • fmg9

   Hej, u izi.

   Glej… Bolje, da še kaj povedo. Zato obstajajo t.i. centri za pridržanje tistih, ki so nevarni nacionalni varnosti. (Niso klasični zapori.)

   • Duhec

    Taki nikol niso del celice…. nimaš kaj zvedet.

    • fmg9

     Okej, kle sva pa na profesionalnem nivoju, ki se teme in foruma ne tiče več.
     Se pa strokovno ne bi ravno strinjal…

     • Duhec

      Ma dej…. bo pa kdo drug povedu. Taki so lohk sam futr in nič več.

  • BengBeng

   Potem jih bo po 7 naenkrat posililo 72 devic.

   • Duhec

    Ok…. na drugem svetu.

    • BengBeng

     Tako jih bo potem zmanjkalo za nas!!!

 • Duhec

  Preprosto jih morš sovražit…. niso vsi taki, sam večina pa je…. in najprej se bojo spravl na ženske…. pričakovano.

  • fmg9

   Kdo jih je pa povabil? Ženska!

   • Duhec

    Ja…. naslednjič jih ne bo.

  • karlina

   Večina migrantov, beguncev, ki to niso, je MLADIH,ZDRAVIH MOŠKIH!!!!!!!!! Kako so bili in še vedno so neumni in najbolj krivi EU POLITIKI, da so jim brez vsakega problema spustili v Evropo, skrajno nedopustno in nedgovorno dejanje, posledice so že tukaj.

 • Duhec

  Če jih ženska sam lepo pogleda, je to zanje znak, da jim je vse dovoljeno…. če pa jih ne in si celo nesramn, pa obstaja velka verjetnost, da so ti štete minute.

  • dob

   Mene pa zanima, kaj pričaka muslimanko v nebesih, ko se razstreli.
   72 kibel z vročo vodo, deterdžent in pa metle?

   • Duhec

    Praviloma se tiste ženske, ki so jim ubil partnerje al pa sorodnike…. njihovo maščevanje. Pol pa pobije na desetine nedolžnih…. in take babe iščejo. Gor jih nič ne čaka, sploh jim nič ne oblubjo…. vseen jim je. Ženske so ogromn problem in se pričakuje, da jih bo vse več.

    • dob

     Pol pa pride v nebesa in tam najde moža z 72 babami.
     Če dovoliš, jaz bi znoru.

     • Duhec

      Hahaha…. nič ne najdejo. Misljo, da bojo…. samomorilci si clo obvezujejo penise, tolk so sprani.

   • BengBeng

    Take dajo za device. Itak si nobeden ne upa ugovarjati.

 • Duhec

  Evropa je na kritični točki…. če se ne bo ukrepalo, pa ne soft way. sledi katastrofa.

  • BengBeng

   Vse se začne in konča z lideršipom, vodenjem.

   • BengBeng

    Slovenci sledimo jasnim ciljem in strategiji. (čakamo, da vidimo kaj bo reku naš vodja)

 • Balkica

  Zgrožena sem. Takega dejanja ni sposobna nobena še tako divja zverina. Te ljudi je treba čimprej izgnati tja, kamor spadajo – v puščavo h kamelam in ovcam. Oni ne razumejo vrednot civiliziranega sveta.
  In da: Evropa si je sama kriva, sama jih je povabila, naj pridejo. Bo kdo odgovarjal?

  • strelec

   MERKLA jim je razširila roke pa jim naj še NOGE.

  • dob

   Jaz kamelam in ovcam ne privoščim, da jim to delajo.

   (Ne morš jih pa skrit v garažo na Viču, tle je problem).
   P.S.: poleg tega kamelam in ovcam ne dovolijo kar tako čez mejo. Zahtevajo potrdilo od kod so, veterinarsko potrdilo o tem, da so cepljene, cel kup papirjev, ker če ne imaš društvo za zaščito živali na glavi, tega pa zagotovo nihče ne mara, ker so sitni.
   To ni kar tako, kot če pride sto taužent ledi, ki jih kar spustijo čez, pa če so cepljeni ali ne. Eni imajo celo parkljevko. Moški, posebno mladi, pa celo slinavko, to je zdaj gotovo.

  • karlina

   nihče

 • Feriss.H

  Za upati je da je ta deklica liberalna koza ki je sama šla z temi primati v sobo in sebe spravila v to kar se ji je zgodilo, ker pavijan omenja posteljo (bed), kjer bi jo naj obdelali v “sendwich” stilu. Če je pa bila ugrabljena, bi v Nemčiji ta hip morala potekati obsežna Policijsko-Vojaška akcija v iskanju UGRABITELJEV in šele kolateralno posiljevalcev.

  Če se Nemci tudi tokrat ne zganejo, in enostavno vdrejo v parlament ter ono krulo od Merklove vržejo na cesto, potem pa adijo Nemčija, zgodilo se bo tako kot im to napoveduje tale Eritrejski pavijan – https://www.youtube.com/watch?v=EiPR0zdPU0I

  Vseeno so za vse to najbolj krivi Levakarski liberaloidi, ki so najbolj konfuzna sorta živih organizmov. Goreče propagirajo lastno multi-kulti dogmo za katero pa niti niso zainteresirani, ker “tolerantni” kot so, oni de facto NE TOLERIRAJO drugačne kulturalne miselnosti kot lastne. Po njihovem svoboda izražanja je vse kar ni v nasprotju z njihovimi občutki. In glej čuda, lastno idejo multikulturalizma jim več kot prepričljivo vedno zaserjejo prav njihovi temnopolti-ljubljenčki.

  Živi primer Ultra-Liberalne Kretenoidnosti se je lani prekrasno razkril v oddaji Danske TV na temo imigracije, ko je Švedska Ultra-Levičarka in županja izjavila – Debatiranje samo ni problem, problem pa je da so nekateri sploh lahko proti imigraciji Muslimanov na Švedsko… Se pa občasno tudi na tem forumu pojavljajo podobni polizdelki, prvi mi je padel na pamet neki Max Smidhofer ki nam je tu “modroval” z svojimi liberaloidnimi kretenizmi…in še jih nekaj, a ko jih je*e.

  V vsakem primeru – Hvala DARPA da imamo Internet, če ne, bi kot pitane gosi konzumirali brozgo ki nam jo danes skušajo (neuspešno) servirati glavni mediji in do kosti gnile oblasti. Vsem ki dobro razumete angleščino priporočam da si ogledate ta tri videa – Po mojem nekaj najboljšega kar sem do sedaj našel na Youtubu na to temo

  Stefan Molyneux – What Pisses Me Off About The German Rape Attacks
  https://www.youtube.com/watch?v=hDxNg7rdT4U

  Ezra Levant Show: Muslim migrant rape and riot spree in Germany
  https://www.youtube.com/watch?v=CScAkhiSmok

  Stefan Molyneux – The Death of Germany | European Migrant Crisis
  https://www.youtube.com/watch?v=-30gF6WB-GY&annotation_id=58497c2f-dcd5-4c5f-ae69-d8b507be52e9&src_vid=hDxNg7rdT4U&feature=cards

  Skoraj OBVEZNO je za pogledati tudi ta dva videa –

  Muslim migrant to Europe explains his real motvations
  https://www.youtube.com/watch?v=Go6HDTaC3Yg – Vrli dečko pravi da njegov prihod v Nemčijo ima samo en namen – spreobrniti nevernike v pravoverne Muslije…

  Takole se bo pa kmalu tudi pri nas potrebno zoperstaviti agresivnim skupinam Negroidov in Arabcev
  Muslim Refugees Attacking Frenchman. But He Has a Surprise – https://www.youtube.com/watch?v=lHX5jsomq_U

  Race Realist, tudi Rasist do kosti
  Feriss.H

  • dob

   Stari, tale tvoj stavek: “Vseeno so za vse to najbolj krivi Levakarski liberaloidi, ki so najbolj konfuzna sorta živih organizmov “, sem si skopiral in si ga bom shranil. Če nimaš nič proti.
   Je antološki, če me vprašaš.

   • Feriss.H

    Me veseli da ti je všeč – Škoda je edino da nam Admin ne dovoli malo več izražalne svobode ob takih prilikah.

    • dob

     Ne vem, kako je s tem. Imam pa na sumu Luko Mesca, da ima dve levi polovici možganov.

    • dob

     Ko smo že pri tem.
     Zadnjič mi je soseda zaupala, da sta se z možem prejšnji večer pospala.
     Je rekla: “Midva z možem se še zmeri rada spiva!” In je malo zardela. Kljub prelepi slovenščini in pravilnim izrazom v stavku, ki jih nihče ne bi mogel imeti za sovražni govor ali za moški šovinizem, niti Bašička ne!
     Pospati se, je kulturno. Če rečeš ženi, da si malo zaspan, ona prec ve, kaj s tem misliš. Inm gresta v postlo. Pri Slovencih je vse med vrsticami povedano.
     Recimo, če ti pred volitvami Cerar reče, da bo odpravil korupcijo, potem moraš vedeti, kaj te čaka, med vrsticami.

     No, sem si rekel, ko je soseda povedala svoje, potem pa ni čudno, da je Slovencev vse manj, če pa prej zaspijo, kot pa možu sploh uspe pospati lastno ženo. On na ženi spi.

     Če bom kdaj srečal koga na cesti, ki bo zehal, mu primažem eno čez ušesa. Mi je že takoj jasno, o čem razvratnež razmišlja, če pa v dvorani med predavanjem ljudje zehajo, se mi pas kar zdi, o čem razmišljajo tačas, ko se predavatelj trudi izobraziti jih.
     Nevzgojeni prašiči!

   • karlina

    Pa res, dobra oznaka levih, nimam kaj dodati.

 • dob

  Najbolj smešno se mi zdi, ko odprem televizijo in tam tako tuji kot naši slovenski politiki ter komentatorji sprašujejo:
  »Kaj naj storimo, da bomo rešili problem beguncev?«, kot da jih to sploh zanima. Njihov interes ima ton vprašanja, ki ga zanima samo kaj storiti, da ta neprijetna resničnost že zgine in da se spet pogreznemo v prijetni in osvobajajoči občutek nevednosti in nezaznavanja vzrokov težav.

  Če bi obstajali podnapisi za njihovo vprašanje: Kaj naj storimo?!, bi spodaj pisalo “Matervola, kako naj scuzamo še kaj denarja na to temo od Nemcev in EU, da bomo lz njim futrali javno upravo in socialistični DESUS. Ker če DESUS-a ne nafutramo sproti, bo ratal še slabši od ISIS!
  Oni so vendar volilna baza našega komunizma-kučanizma, ki ga je treba čim dlje obdržati na oblasti!

  Zato so še toliko bolj neumne debate na okroglihz mizah, nA katerih se slovenski učeneki in strokovneki iz fakultet za proizvodnjo socializma sprenevedajo, da jih rešitev zanima in poznavalsko debatirajo o vzrokih za masovne premike ene druge civilizacije k nam. Dokazi njihovega evropskega humanizma se nahajajo v: Jest bi, da bi blo… če pa ne bo, pol je pa to zato, ker eni mislijo negativno. Dejmo jih sfukat!

  Njihove teorije prihajajo iz riti, gredo okrog riti (dlje si ne upajo) in se vrnejo nazaj v rit, kjer so doma. Ven pridejo samo po plačo, pol pa spet nazaj na toplo.

 • Bosta Bostic

  Za vse gre zahvala Ameriki….

  https://www.youtube.com/watch?v=CtkCpyrIoLg

  • marek marek

   pa kakšni Ameriki??? Za nič ni kriva Amerika. Sami smo si krivi, za kaj pa smo takšni posranci in se pustijo takšne stvari nekaznovane. Pošicat bi jih morali že ob prvem najmanjšem znaku nediscipline (oz. jih javno obglavljat, tako kot to počnejo oni), pa se to ne bi dogalajo nikjer. Za eno našo žrtev pade 10000 njihovih. Sredstva za takšne ukrepe so, samo kot že omenjeno, smo preveliki šlateki oz. ne mi (vsaj jaz vem, da nisem), tisti, ki so na oblasti, imajo besedo glede tega……

   • Bosta Bostic

    Potem tudi nisi nasprotoval Hitlerjevemu napadu na Yugo…

    • marek marek

     nisem! Pa razmisli, kako bi bilo, boljše ali slabše, če bi se drugače izteklo?

   • karlina

    točno, čisto sami, kaj pa ima Amerika zraven, ko jih je Merklova tako zelo, zelo z odprtimi rokami v njihovem jeziku vabila, nič

  • zuje

   Neeeeee! Titu!

 • leviukradlidrzavo

  Jao, cist sem zivcen ratal ko sem tole poslusal. Sut v glavo, nic druzga ne pomaga. Pa enga za drugim da se spuca to golazen!
  Vsi muslimani niso morilci in posiljevalci. So pa vsi morilci in posiljevalci muslimani.

 • pajot

  Spet nov napad petnajstih siromakov na dve ženski. Tokrat v Minhnu.

 • Jim Doe

  Kako gnil in pokvarjen je ta svet v katerem nas držijo psihopatske elite.Na narod s topovi,izmečki pa posiljujejp ženske.

 • plamen100

  A še Merklova skovika: “Willkommen in Deutschland muslimische Migranten”? Saj počno tisto, kar je Merklica hotela, pomlajujejo nemčijo, ki se stara. Bog ve kakšna mešanca bo nastala iz nemcev in teh bitij?

 • Rožle

  Lepo bi bilo, da bi vsaj nedeljsko popldne popestrili s top člankom…!:
  “Nepremagljivi slovenski Orel zmagal v Willingenu četrtič zapored, sedmič v sezoni!”..

 • Loverboy

  Evropa je NAŠA! A bomo res pustili da nam bodo uničili vse kar je na poti in se jim pustili zvezanih rok da evropo spremenijo v muslimansko veletrgovino evropskih žensk, otrok ter ostalih? Ne bodimo ovce raje odprite oči in se uprite!

  • karlina

   žal, so že dopustili

 • plamen100

  To je prava slika teh migracij, ki se nam na vseh uradnih medijih prikriva, in za te primate gre slovenski davkoplačevalski denar? Namesto da bi poskrbeli za 50.000 lačnih slovenskih otrok, če že mora biti lačnih 30.000 družin in revež vsak 7. slovenec, vodilna politična garnitura pa to podpira ….http://www.youtube.com/watch?v=YQ_bkaoWEzY

 • pokvarjeniSvet

  Če nebi bilo teh izdajalcev na oblasti bi se sedaj ti uvoženi posiljevalci že pakali kufre.

  Na Zunanjih mejah EU pa bi bila vojska po vzoru Madžarske, kjer bi vojak vsakemu, povratniku kateri je bil izgnan poslal kroglo. Tako bi ti problemi bili rešeni in EU bi bil bolj varno kot je sedaj za 100%.

  • marek marek

   PODPIS!!!

   • karlina

    tudi moj

 • dob

  Baje so ženske v Koelnu imele dve nogi in joške, za kar so same krive.

 • dob

  Dajmo počakat kakih 20 let, da se ti ljudje naturalizirajo.
  Potem bomo morda doživeli en video, na katerem se mladi Omar in Muhamad hvalita, da so bili v sedmih skupaj v družbi z mlado Nemko in je sploh niso posilili. Mi bomo pa ganjeni, ker so se tako lepo naturalizirali. Dajmo jim malo časa in možnost.

 • Franci Kociper

  Pa saj ne moreš verjeti, da je to možno. Zakaj nikjer v medijih tega ne pokažejo….ali je res vse zrežirano???

  • dob

   Vse je zrežisirano in skorupcirano, nobenmu ni za verjet!

  • domovina mili dom

   Se bojijo, da bo slovenski narod odgnal to zloveščo dvakrat žgano Sodomo in G…

 • Kolega lahke glasbe

  Na takšne prizore tud besednjak ne more bit zgleden, vse bi za penis obesu, a smo mejo že zaprli za te žvali.

 • Jim Doe

  VSAKA ČAST NovaTv,edini zraven reporterja,ki ima jajca objavljati resnico.

 • avtohtoni neandartalec

  Zgleda, da imajo tudi muslimani v svojih vrstah eno par Bukowskih. In potem jo popljuvajo, polulajo in povsod šprica sperma, kako originalno.

  • baldeagle

   Jaz bi po takih gnusobah “šprical” s hollow point bullets.

 • avtohtoni neandartalec

  VIdeo me spomni na sceno iz zadnjega Tarantinovega filma The hatefull eight.
  Niti slučajno ne bi rad izdal ničesar,če kdo filma še ni veidel, ampak če ste ga,spomnite se tiste scene, ko Jackson obračunava s tistim starim južnjaškim generalom, kaj mu je rekel, da ga je sprovociral.
  Resno mislim, mene je strah za goveda, ki se bodo zaradi takih zrežiranih incidentov začeli spravljati na tiste uboge čobane, ker bodo nastradali.
  Spomnimo se še eno sceno iz pričujočega filma, ko Jackson in oni obesita tisto k*, mene je kar malo strah za Gelco.

 • južnificirana_si

  svašta

 • tanja

  Da se take reci dogajajo zdaj,, so krive vlade prav vseh evropskih drzav, ki se ne uprejo vilkomerskemu diktatu nemcije in svercajo te neandertalske necivilizirane barbarske posasti v samo srce evrope! Krive so za genocid nad belo raso ter za unicenje evrropske civilizacije!! Cerar, tudi ti!!!

 • baldeagle

  Proti takim iztirjenim gnusobam, so edino zdravilo hollow point bullets.

  • HUDIČEK

   Prehitra smrt…za takšne “heroje” se je vredno poslužit srednjeveških metod mučenja ;)

   • Kolega lahke glasbe

    ITAQ.

   • koreninca

    Enkrat sem to že povedal. Tiča na tnalo, nanj pa sekiro. Primitivno, a učinkovito.

 • Jim Doe

  Dejstvo je,da bo Cerar,njegova klika in vodstvo policije moralo konkretno kazensko odgovarjati,ker so zanemarili ENO IN EDINO stvar,ki bi jo morali opravljati in to je zavarovanje slovenske meje in državljanov ter spoštovanje zakonov in ustave!!!

  • Kolega lahke glasbe

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10.

 • Kolega lahke glasbe

  Treba je ustanovit hitre vode za takšne v celi EU.

  • Rožle

   Pujske namest psov na njih spustit….!

   • Kolega lahke glasbe

    Si mislu une z okli, merjasce.

 • marta

  Viktor Orbán je trenutno najbolj razsoden, domoljuben in izobražen voditelj v EU.
  On je svoje zavaroval – ljudi in ozemlje.
  Kaj pa ostali voditelji v EU? Mislijo le na sebe. Takih ne rabimo.

 • resnica

  Ko bodo nemci pričeli vračati primitivne migrante domov, jih bo nekaj deset tisoč ostalo v Sloveniji. Naših levakov je kar dovolj, da jih vsak sprejme na svoj dom, jih obleče, jim vsak dan kaj dobrega skuha, zagotovi brezplačni internet. Naj si zdaj ti naši levi Meseci, Brglezi in ostala leva elita izkaže.

  • Meho

   Naša Leva elita jih ne bo poslala k sebi domov, ampak k tebi.

   Če se boš pa kaj bunil, boš pa avtomatično fašist.

 • WatsonForus

  upan da tud tega najdejo in ga “abjajcen” !!

 • karlina

  prasec

 • Meho

  Igor Pribac bi reku: “Kaj pa naj naredi mlad moški v taki situaciji?”

  Franci Kek bi reku: “Pa šta, to se itak dogaja vsako minuto.”

  Mesečnik pa: “I sine bi, tata!”

 • Glina

  Vprašanje je, ali je glas na posnetku samo dodan zraven, ali pa dejansko pripada tujcu na posnetku.
  Kakorkoli – me ne zanima ali je posnetek avtentičen ali ne – dejstvo je, da se je začel odvijati konec Evrope, kakršno smo jo poznali – z 15.11.2015.
  Napadi na ženske v Kolnu so nadaljevanje terorističnih napadov v Parizu.
  Naj vam kaos ne ukrade morale, spoštujte tujce in se vpišite na tečaj za samoobrambo.

 • Glina

  Tečaj za samoobrambo, varčevanje ter na koncu selitev na drugo stran poloble = topel nasvet za vse nas.
  Razen najbolj pogumnim – če imate res toliko poguma za ostati v bodoči krvavi Evropi, Vam želim vso srečo.
  Ker v Evropo prihaja vojna. In to ne takšna, kakršna smo jo vajeni.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!