[Video] Šokantno poročilo iz kitajske bolnice: Političnim zapornikom jemljejo notranje organe (nekaterim še živim) in služijo milijarde

Transplantacija ledvice (foto: EPA)

Po trditvah nekdanjega internista v kitajski bolnišnici, naj bi kitajske komunistične oblasti služile več deset milijard dolarjev letno s prodajo organov, ki jih odvzamejo političnim zapornikom.

“Zapornika so pripeljali, zavezanega za roke in noge, a še kako živega. Vojaški zdravnik, ga je odprl po dolžini prsnega koša vse do popka in se prebil do ledvic,” pripoveduje nekdanji internist “George” v kitajski bolnišnici v kateri so političnim zapornikom pobirali notranje organe.

Zdravnik je Georgu naročil naj prereže vene in arterije, kar je ta ves prestrašen storil. Ledvici sta romali v posodo za presajevanje organov, a to po pisanju New York Posta še ni bilo vse. “Pacientu”, so namreč v kratkem odstranili tudi oči.

Trgovina z organi donosen posel za komunistično oblast
George naj bi bil nad dogajanjem zgrožen. V strahu, da bi se kaj podobnega lahko zgodilo tudi njemu, je pobegnil v Kanado, kjer je privzel novo identiteto.

Po ocenah strokovnjakov naj bi na Kitajskem letno opravili od 60 do 100 tisoč presaditev organov. Največji delež organov naj bi dobili tako imenovani “transplantacijski turisti”, ki domnevno ne vedo, na kakšen način se priskrbijo potrebni organi.

Transplantacija jeter stane okoli 170 tisoč dolarjev, ledvice 130 tisoč dolarjev. Kitajska naj bi na račun opravljenih transplantacij organov letno zaslužila med 10 in 20 milijard dolarjev.

Glavna tarča politični zaporniki
Kitajski bazen potencialnih prisilnih “darovalcev” organov naj bi predstavljali politični zaporniki, disidenti in ostale od s strani države preganjane skupine kot je budistična sekta Falun Gong ter muslimanske manjšine kakršni sta Ujguri in Kazaki.

Države kot so Španija, Italija, Izrael in Tajvan so zaradi kitajskih spornih praks prepovedale “transplantacijski turizem”.

Ivan Šokić

 • šmentanamuha

  Meni je že od začetka jasno, da “darovanje” organov ni nobeno “humanitarno” dejanje. Pred leti so na Valu 202 delali hudo reklamo, kako bi moral vsak od nas biti darovalec in vedno nositi s sabo neko kartico darovalca. Ker kdor to ni, je sebičen in nazadnjaški. Že od začetka imam odklonilno stališče do tega, ker mi je jasno, da nihče ni dolžan dajati drugim svojih organov. No, zdaj imajo na zalogi dovolj ilegalnih migrantov in tovrstna reklama ni potrebna več.

  • pajot

   ker se navsezadnje izkaže,da so tvoje ledvice zaračunali prejemniku v tromestnem evrskem številu.he,he,he…biznis v belih haljah,kenede?

 • xtc

  Komunizmi in socializmi so govnaško ,mrhovinarski sistemi,ki jih je treba prepovedat in iztrebit-,kot njih brata Nacional socializem.

 • pajot

  ne vem,mogoče bi bile pritlikavčeve ledvice za krajši čas še uporabne. Poskusit je treba.

  • to_mi_delaj

   ta ko bi dobil njegove ledvice, bi ga vedno zanašalo v levo, se bojim da bi hodil v krogu

 • Unikatna

  Še hujši so kot živali!!

 • Ivan Ivanovič

  V zvezi s transplantacijami s dogajajo strahotni zločini po vsem svetu, pred katerimi vsi mižijo, tako stroka (zdravniki) kot pacienti kot politika. V bistvu bi bilo transplantacije najbolje prepovedati. To bi bil edini način, da se ti zločini preprečijo. Naj vsakdo skrbi za svoje zdravje sam, sicer pa naj se sooči s posledicami. Poleg tega so transplantacije večinoma razmeroma neuspešne. Če imunski sistem pacienta že takoj ne zavrne novega organa, se bolezen v nekaj letih večinoma ponovi, saj pacienti v glavnem ne odpravijo vzrokov, ki so pripeljali do bolezni posamičnih organov.

 • Andrej

  To grozi vsakemu Kitajcu in to oni zelo dobro vedo. In potem se še kdo čudi, kako da so pripravljeni delat za pet $ na dan. Niso pripravljeni, morajo. Sicer kazen sledi, neusmiljena. Komunizem ne more iz svoje kože, vedno je usmerjen proti lastnemu narodu.

  • FRANC3

   Vsi IZMI so pobijali tuje narode, samo KOMUNIZEM pobija lastni narod. Komunisti na oblasti se bojijo za lastno prevlado, zato najbolj preganjajo lastne državljane, ker jih lahko le ti snamejo z oblasti z volitvami ali nasilno.

 • Olga101

  To je socializem s Kucanovim obrazom! Laž, kraja, zlorabe! Tak sistem želijo Merklova, Macron, Soros in Kućan vpeljati v Slovenijo in Evropo!

 • Hribouc

  Koliko ljudi je to, “do 10Mrd dollars”?
  KATASTROFA !
  Kdo še trguje s temi komunističnimi norci?
  A je papež Frančišek to vedel preden je podpisal vatikanski sporazum s Kitajci ?
  NORIŠNICA SVETOVNIH SATANISTOV !

 • to_mi_delaj

  Naši levaki pa rabili možgane, saj do sedaj sploh niso dokazali da jih imajo.