fbpx

[Video] Strpnost po levičarsko: V New Yorku brutalno pretepli podpornika predsednika Trumpa, ker je imel na glavi rdečo kapo MAGA

Posledice levičarskega napada na Trumpovega podpornika Jahangirja Turana (vir: twitter)

Prebivalec New Jerseyja, ki si je med obiskom New Yorka v Trumpovi stolpnici kupil rdečo kapo s prepoznavnim napisom “Naredimo Ameriko ponovno veliko”, je bil žrtev nasilja. Skupina več kot ducata ljudi ga je v spodnjem delu Manhattna brutalno pretepla. Toliko o levičarski strpnosti.

42-letni Jahangir Turan je bil v torek v večernih urah žrtev brutalnega napada s strani levičarskih nasilnežev, ki jim ni bila všeč Turanova kapa, na kateri je po poročanju Breitbarta pisalo “Naredimo Ameriko ponovno veliko”.

Turan se je ob obisku New Yorka ustavil v Trumpovi stolpnici, kjer je kupil že omenjeno kapo, popularno med podporniki ameriškega predsednika Donalda Trumpa. A to, kot se zdi, ni bilo všeč domačinom, ki so ga napadli nedolgo zatem.

“Eno dekle mi je zbilo kapo in potem pet, osem sekund kasneje so me porinili od zadaj in sem z obrazom zadel ob drog zidarskega odra,” je za CBS New York dogajanje opisal Turan.

Levica napad pozdravlja, namesto da bi ga obsojala
Turan ni videl svojih napadalcev, napad se je zgodil prehitro. Policija ravno tako ni v zvezi z napadom na podpornika ameriškega predsednika nikogar aretirala. Napadalci naj bi vpili: “Je*eš Trumpa!” Kandidat za ameriškega senatorja v Alabami Bradley Byrne je napad na Turana označil za prikaz tako imenovane “strpne levice”.

“Rad imam predsednika Trumpa. Zdi se mi, da dobro opravlja svoje delo,” je za Fox 5 povedal Turan. “Žalostno je, da te pretepejo zaradi nošenja kape. To je Amerika.”

Vseeno so se na spletu našli levičarji, ki so trdili, da si je Turan to izmislil, saj je imel kapo na glavi. To tudi niso bili osamljeni primeri. Jahangir naj bi v napadu utrpel zlom ličnice, ravno tako pa bi lahko imel trajne posledice zaradi poškodbe očesa.

Ivan Šokić