[Video] Švedska vlada kar z denarjem umrlih Švedov financira transvestite, da poučujejo otroke o teoriji spola

Slika je simbolična

Po Evropi je opazno vse več vsiljevanja LGBT vsebin, ne le med odraslimi, tudi med otroki. Na Švedskem so se odločili, da bo vlada kar z denarjem zapuščinskega sklada, ki upravlja z denarjem umrlih Švedov brez dedičev, namenila za predstave za otroke, kjer bodo nastopali moški v glamuroznih ženskih preoblekah. Gre za tako imenovane “drag queen” osebe. V ta namen je vlada namenila kar 160 tisoč evrov.

Švedska vlada si je domislila nov projekt za vsiljevanje LGBT agende v šolski sistem. Kar 160 tisoč evrov je vzela iz zapuščinskega sklada in ga namenila namenjen politično “neodvisnemu” združenju “Kulturno društvo mamic”, ki želijo širiti švedsko kulturo s posebnim poudarkom na LGBT vprašanjih, raznovrstnosti, enakosti, … Društvo pa bo porabilo denar za organizacijo dogodkov, kjer bodo transvestiti in transseksualci brali zgodbe otrokom.

“Projekt bo z otroki, mladimi in odraslimi invalidi razvijal kreativne pravljice na temo LGBT”, so zapisali iz odgovorni za zapuščinski sklad. Ta isti švedski sklad pa bo namenil denar tudi za druge levičarske skupine, tudi tiste, ki se borijo proti podnebnim spremembam.

“Nekdo, ki se je rodil z ženskim spolnim organom je lahko fant”
Na spletu se je pojavil tudi videoposnetek, na katerem spolna raziskovalka in učiteljica spolne vzgoje učita otroke, da spol ni odvisen od tega, kakšne spolne organe imaš, ampak od tega kako se počutiš “lahko si punca, fant, moški, ženska, lahko si oboje ali pa nič”. Lahko si tudi premisliš, glede na dan ali čas”, to je zelo individualno. Lahko se rodiš z ženskim spolnim organom, pa si fant”. Prepričajte se sami, kaj se širi po svetu. Bo kmalu tako tudi pri nas?

Lana Božič

 • Andrej

  Še ene 10 milijonov musličev potrebujejo.

  • Van Der Waals

   švedom res lahko pomagajo samo še muslimani da jih potovčejo!

 • Unikatna

  Ne bom več pisala: ” Ne moreš verjeti!” Opažam, da se že cel svet vrti v nasprotno stran in da so ljudje vedno bolj bebasti! Če bodo takšni “generacija” prihodnosti, adijo pamet! Mi starejši tega ne razumemo…

 • Skrajno Desni

  In potem se Švedi zgražajo ko jim islamisti pofukavajo vse kar leze in gre.

 • šmentanamuha

  Švedska, počivaj v miru.

  Mimogrede, slišala sem, da so se pri nas na eni OŠ starši uprli vsiljevanju LGBTQ vsebin. Stopili so skupaj in najeli odvetnika in baje tožbo dobili oziroma uspeli v svoji nameri. Upam, da kmalu dobim podatek, na kateri šoli je to bilo. Naj bo to vzorec tudi za ostale. Skupaj smo močnejši.

 • fiat lux

  Problematični so starši otrok, ki dopustijo,
  da defektne osebe dobijo v roke njihove otroke.

 • Van Der Waals

  PEDRO KOMUNIST LUKA POLMESEC IDIJOT!

 • Olga101

  Ubogi otroci! Zapret starše in vzgojitelje, saj dovolijo nasilje nad otroci!

 • xtc

  Gre za navvadne pedofile.

 • KAPIBARA

  Treba je samskim švedom, brez sorodnikov DOPOVEDAT, da je bolje, da napišejo oporoko in zapustijo vse lokalnim prebivalcem, kot pa državi+ zblojenim predstavnikom človeške vrste..