fbpx

[Video] Švedska vlada kar z denarjem umrlih Švedov financira transvestite, da poučujejo otroke o teoriji spola

Slika je simbolična

Po Evropi je opazno vse več vsiljevanja LGBT vsebin, ne le med odraslimi, tudi med otroki. Na Švedskem so se odločili, da bo vlada kar z denarjem zapuščinskega sklada, ki upravlja z denarjem umrlih Švedov brez dedičev, namenila za predstave za otroke, kjer bodo nastopali moški v glamuroznih ženskih preoblekah. Gre za tako imenovane “drag queen” osebe. V ta namen je vlada namenila kar 160 tisoč evrov.

Švedska vlada si je domislila nov projekt za vsiljevanje LGBT agende v šolski sistem. Kar 160 tisoč evrov je vzela iz zapuščinskega sklada in ga namenila namenjen politično “neodvisnemu” združenju “Kulturno društvo mamic”, ki želijo širiti švedsko kulturo s posebnim poudarkom na LGBT vprašanjih, raznovrstnosti, enakosti, … Društvo pa bo porabilo denar za organizacijo dogodkov, kjer bodo transvestiti in transseksualci brali zgodbe otrokom.

“Projekt bo z otroki, mladimi in odraslimi invalidi razvijal kreativne pravljice na temo LGBT”, so zapisali iz odgovorni za zapuščinski sklad. Ta isti švedski sklad pa bo namenil denar tudi za druge levičarske skupine, tudi tiste, ki se borijo proti podnebnim spremembam.

“Nekdo, ki se je rodil z ženskim spolnim organom je lahko fant”
Na spletu se je pojavil tudi videoposnetek, na katerem spolna raziskovalka in učiteljica spolne vzgoje učita otroke, da spol ni odvisen od tega, kakšne spolne organe imaš, ampak od tega kako se počutiš “lahko si punca, fant, moški, ženska, lahko si oboje ali pa nič”. Lahko si tudi premisliš, glede na dan ali čas”, to je zelo individualno. Lahko se rodiš z ženskim spolnim organom, pa si fant”. Prepričajte se sami, kaj se širi po svetu. Bo kmalu tako tudi pri nas?

Lana Božič