fbpx

[VIDEO] Žaljivo za vse Nemce: Župan svojim občanom, jeznim zaradi muslimanskih posilstev: “Ne provocirajte jih!”

Foto: epa

Na družbenih medijih se je kot požar razširil posnetek sestanka občanov nekega manjšega mesta v Nemčiji, v katerem ljudje tožijo nad nasiljem in posilstvi, ki ga povzročajo muslimanski migranti v njihovi občini. A župan na njihovo zaskrbljenost arogantno odgovarja: “To je enostavno. Ne provocirajte jih in ne hodite na njihovo območje.”

Na posnetku je jasno slišati obupane državljane, ki so primorani videvati muslimane na svojih ulicah, saj se je z njihovim prihodom nenormalno povečalo število posilstev. V začetku so morda občani še verjeli obljubam oblasti, da jih bo zaščitila, vendar pa so očitno sanje z odgovorom župana splavale po vodi. Nek dedek je namreč potožil, da ga je strah za vnukinjo, ki ni stara še niti 10 let, in da “otroci begunci”, sicer prosilci za azil, nadlegujejo njihove otroke. Predvsem pa ga skrbi, ker je poletje in šoloobvezne deklice nosijo še manj oblačil kot ponavadi. Na to mu je župan arogantno odgovoril: “To je enostavno. Samo ne provocirajte jih in ne hodite na njihova območja.”

Del posnetka je objavil tudi Russia Today. Ogledate si ga lahko tukaj:

Ljudje so seveda “znoreli” ob takšnem županovem odgovoru: “V svoji državi! Še po svojem mestu več ne moreš hoditi. O fant! V svojem mestu! Da, najbolje, da ‘držimo’ en meter razdalje! V lastnem mestu ti ni več dovoljeno hoditi. Pojdi domov, fant!” so odgovarjali županu. “Kdo za vraga te je izvolil? Migranti prihajajo sem in mi se ne smemo več sprehajati? Kakšen župan je to? Moral bi odstopiti!”

Župan bi deklice pošiljal v šolo po “alternativni poti”
Celoten posnetek je objavil Jihad Watch, kjer se sliši nekega dedka, ki zaskrbljeno pravi: “Moja vnuki morajo tukaj hoditi v šolo!” A župan vztraja pri svojem, in sicer pravi, da “tehnično ni obvezno, da dekleta hodijo tam. Obstajajo alternativne poti za pot v šolo …” Seveda se občani s tem ne strinjajo, saj bi morala dekleta po županovem predlogu hoditi še po daljši poti v šolo, kar pa pomeni še večjo nevarnost. Poleg tega jih moti, ker muslimanski perverzneži ne gredo v zapor, medtem ko bi Nemca, če bi nadlegoval mlade deklice, nemudoma obsodili.

M. S.