Vse o teroristu iz Nice: Pred masakrom domov poslal 100.000€ in se fotografiral na plaži

Pred peklenskim pokolom ga je na plaži fotografiral prijatelj. Fotografijo je eksluzivno objavil Daily Mirror.

ISIS je prevzela odgovornost za teroristični napad v Nici.  Francoski preiskovalni organi so aretirali četverico Tunizijcev, ki naj bi bili povezani z Bouhlelom. Obravnavajo jih kot sostorilce, ki so povezani z Islamsko teroristično celico ISIS. Aretirali so tudi Bouhlelvo bivšo ženo Hajer Khalfallah, njuni trije otroci stari pet, tri in leto in pol so trenutno pod policijsko zaščito.

Le dva dni preden se je Bouhlel usedel za volan peklenskega tovornjaka je poskrbel za družino doma v Tuniziji. Poslal jim je kar 100.000 eurov kar je “presegalo” vsoto, ki jo je družina z veseljem vsak mesec pričakovala kot sinovo denarno pomoč. Njegov brat Jaber, ki Bouhlela ni videl že nekaj let je povedal “Denar je prišel kot popolno presenečenje. Vem, da je denar poslal nezakonito, saj so nam ga izročili ljudje, ki so se vračali iz Francije v Tunizijo.”

Nice Terorist: Dva dni pred masakrom poslal domov 84.000 funtov 1

Mlajši devetnajstletni brat Jaber, ki mu je Mohamed Lahouaiej Bouhle bil za vzor je fotografiran s puško (Foto: Daily Mirror).

Moj brat mi je bil vzor
Bouhlel se je z devetnajsetletnim mlajšim bratom slišal nekajkrat na teden. O njemu govori z občudovanjem in nikakor se še ne zaveda, da svetovni mediji o Bouhleliju pišejo kot o “brezsrčni teroristični pošasti” in morilskem manijaku odgovornim za pokol v Nici.

Zadnjič sem govoril z Bouhlelom pred nekaj dnevi. Povedal mi je, da je srečen in da je vse uredu,” je povedal mlajši devetnajstletni Bouhlelov brat Jabal in dodal: “V četrtek okoli četrte ure popoldan mi je iz plaže poslal selfi.

Bil je depresiven in zadet egocentrik
Enaintridesetletni Bouhlel je oboževal kickbox filme in bil je pravi fitnes fanatik. Cele dneve je preživel pred ogledalom v lokalni telovadnici in si krepil mišice. Oblačil se je v rožnate kratke hlače, mišice pa je razkazoval v majicah brez rokavov. Plesal je salso in zapeljeval dekleta na plaži. Starši pravijo, da je zaradi depresije jemal močna zdravila za nadzor in uravnavanje razpoloženja. Bil je odvisnik od drog kar je v kombinaciji z zdravili bilo zaskrbljujoče za okolico in njegovo duševno zdravje. Njegovo spremenljivo vedenje naj bi bilo krivo za razpad zakona saj je zapustil ženo in tri otroke. Tudi po ločitvi je bil psihično in fizično nasilen do bivše žene.

Še ko se je odselil od žene jo je hodil maltretirat

Nice Terorist: Dva dni pred masakrom poslal domov 84.000 funtov 2

Osemnajstletni Bouhlel kot srednješolski maturant. foto Daily Mirror

Na ekskluzivni fotografiji, ki jo je pridobil in objavil angleški Daily Mirror je osemnajstletni Bouhlel kot srednješolski maturant. Prihaja iz številčne družine. Bil je eden izmed sedmih sinov in treh sester. Domačini pravijo, da je bil že takrat “problematičen” in nasilen. Rad se je hvalisal o njegovih uspehih pri dekletih. Zaradi poroke z tetino hčerko se je leta 2005 preselil v Nico in družini sta bili v stalnem konfliktu zaradi njegovega drogiranja in nasilnega obnašanja. Ženo Hajer Khalfallah pa je maltretiral še po odselitvi iz stanovanja.

Novinarji iz celega sveta v tunizijski vasici

Nice Terorist: Dva dni pred masakrom poslal domov 84.000 funtov 3

foto Daily Mirror

Podrobnosti o Bouhlelovih zadnjih urah pred tragičnim pokolom je razkrila šele njegova družina, ko se začeli pojavljati novinarji iz celega sveta pred njihovo skromno hišo v tunizijski vasici Msaken, ki se nahaja dobrih 80 kilometrov iz glavnega mesta Tunis.

V četrtek popoldne, pred pokolom, ga je na plaži fotografiral prijatelj

Nice Terorist: Pred masakrom poslal domov 84.000 funtov in se fotografiral na plaži 2

foto Daily Mirror

Francoska policija je objavila rekunstrukcijo Bouhlelovih dejanj. Pred pokolom je pod pretvezo “za selitev” najel tovornjak. Občasno se je preživljal kot dostavljalec hrane in živel je v najetem stanovanju, v revnem predelu predmestja Nice. Komaj je zmogel redno plačevati najemnino pa tudi zaradi neizplačanih preživnin je od socialne službe prejemal opomine. Zaradi prehitre vožnje, tatvin in pretepanja je imel policijsko kartoteko. Francoski tožilec Francois Molins je povedal, da ni bil na seznamu osumljenih in opazovanih “potencialno nevarnih” simpatizerjev ISIS kot teroristična grožnja. Bouhlel se je samo odzval na izvršitev terorističnega pokola glede na to da je ISIS prevzela odgovornost. Na banki je zaprosil za kredit, vendar so ga zavrnili. Na dan peklenskega pokola ga je na plaži fotografiral prijatelj. Fotografijo je ekskluzivno objavil Daily Mirror.

V Tuniziji so se, v lanskem letu zgodili kar trije teroristični napadi. Zanimivo je, da je Bouhlelova rojstna vas le nekaj kilometrov stran od priljubljenega obmorskega letovišča Sousse, kjer je lansko poletje v juniju revolveraš iz ISIS Seifeddine Rezgui ubil 38 britanskih in 2 francoska turista. Tudi Seifeddine Rezgui prihaja iz vasice Msaken. Le nekaj mesecev prej v aprilu 2015 je bilo v tunizijskem muzeju Bardo 21 ubitih in petdeset ranjenih evropskih turistov. Teroristični napadi so v prestolnici Tunis sprožili nekajdnevne anti-teroristične proteste s sloganom. “Tunizija je svobodna država in nočemo terorizma.” Novembra pa je samomorilski napadalec razstrelil avtobus z dvanajstimi vojaki.

Njegov oče pravi: “Moj sin je bil slab musliman”

Nice Terorist: Pred masakrom poslal domov 84.000 funtov in se fotografiral na plaži 1

Po očetovih besedah je bil Mohamed Lahouaiej Bouhlel “slab musliman” (foto: Mirrorpix.com Daily Mirror)

Šele v četrtek zvečer, ko je družina slišala, kaj se dogaja v Nici jih je zaskrbelo za Bouhlela. Pošiljali so mu SMS sporočila. Nekajkrat so ga skušali priklicati, vendar je telefon zvonil v prazno. Zadnjič v petek ob dveh zjutraj. “Moj sin je bil duševni bolnik in ni povezan s teroristi. Imel je hude težave zaradi katerih je doživel živčni zlom in od takrat se je zdravil – to je bilo pred desetimi leti. Ja, bil je nasilen, ampak je bil tudi bolan,” vztraja Bouhlelov oče, Mohamad Mondher, ki dodaja, da je še vedno v šoku “Moj sin nima nobene veze z vero. Ni se držal ramadana, pil je alkohol in se drogiral. Ni spoštoval islamskih zapovedi in ni bil dober musliman.

SPS

 • WatsonForus

  Izraelci s takimi in njihovo familijo opravijo po hitrem postopku – sesujejo jim domovanje – zbombardirajo hišo v kateri živijo – en dan prej jim pa to tudi javijo z letaki. Za take ki pa so v Eu – pa celo familijo poslat takoj nazaj v arabijo.

  • Anton

   mah bo treba jt v Izrael

   • dob

    hahaha, ta je pa dobra! Izraelci te bodo pa glih sprejeli….
    Hej, Židi so vendar izumili rasizem!!!!!
    Ena moja prijateljica je v drugi polovici sedemdestih preživela eno leto v kibucu. Tačas so v kibucu vsi pazili, da se med prišleki nežidi in Židi ne bi spletle preveč tesne prijateljske vezi, kaj šele kakšne druge.

    • sumljivislon

     @dob- ˝Vse misli, ki imajo velike posledice, so vedno enaostavna!˝ -A.Einstein

    • Ruggedplant

     No ja, to je kar precejšnje poenostavljanje. V evropi, sploh pa v ZDA živi ogromno judov (pustiva zdaj koliko gre zgolj za rod in koliko za pripadnost veri), ki so popolnoma asimilirani v družbo in so v marsikaterih aspektih celo njeni temeljni gradniki – presdvsem v gospodarstvu, znanosti, filmski industriji. Američani jih sprejemajo in oni sprejemajo Američane, z njimi ni prav nikakršnih problemov kar se tiče kriminalitete, lahko bi rekli celo, da so najmanj problematična tujerodna etnična skupina v ZDA (kar primerjaj jih s Kubanci, Karibijci, Irci, Italijani, Mehičani, Azijci, bližnjevzhodnimi muslimani,…). Za veliko večino judov vameriki niti ne veš da so judje, če ne poznaš njihovega družinskega drevesa, izvora priimkov, nekaterih tradicij.
     Upam si celo trditi, da so judje na Zahodu ena najbolj asimiliranih etničnih skupin od vseh.

     • dob

      V ZDA živi poleg muslimanov in judov še mnogo drugih, med njimi tudi Amiši in Mormoni. Ni pa opaziti, da bi se ti slednji polastili bančnih sistemov ali da bi zavladali filmski industriji, pa tudi malo verjetno je, da bi kar množično preplavili Evropo, kot to denimo počno muslimani.

      Govoriš tako, kot da ti procesi potekajo zavestno, kontrolirano.
      Jaz trdim, da akterji teh procesov sploh ne vedo, kaj delajo. Da je prikazovanje dogodkov kot neko kontrolirano in hoteno dejanje samo gladališka predstava.

      Seveda je lažje, če imaš v rokah medije in filmsko industrijo, kot pa če je nimaš, ker potem lahko resničnost prikazuješ tako, kot da jo sam delaš, ne pa ona tebe.

     • Ruggedplant

      Če parafraziram tvoje besede, kim torej (judom) očitaš sposobnost (polastitev bančnih sistemov, zavladanje filmski industriji)?

      Glede muslimanske invazije na Zahod (oziroma Evropo, ker so ostale močne države zadosti pametne, da vedo za kaj gre) ne le da mislim, ampak vem, da gre za zavesten, kontroliran proces. Ta proces je definiran že v samem Koranu in se brez prekinitve odvija že vse od 7. stoletja. Ne trdim, da se vsak posameznik v migrantskem valu tega zaveda, je pa povsem jasno, da se tega zavedajo tisti, ki so ta val sprožili (tako s strani gostiteljev, kakor gostov), zato islamizacija nekoč krščanskega sveta tudi teče tako tekoče. Začelo se je že v drugi polovici prejšnjega stoletja, ko je v najrazvitejših evropskih državah, predvsem njihovih prestolnicah zrasla cela mreža odlično organiziranih terorističnih celic pdo krinko navidez neškodljivega verskega izobraževanja. Te celice poskrbijo, da prišleki ne životarijo in jim priskrbijo vse potrebno za spodobno življenje ne da bi se jim bilo potrebno kakorkoli asimilirati, kar bi bilo brez njihove podpore seveda povsem nemogoče. Sam opažam ravno obratno – mediji in filmska industrija prikazujeta te dogodke, kot da NE GRE za zavesten, kontroliran proces uničenja Zahoda, zato pa na svojih funkcijah še vedno vedrijo zločinci kalibra Juncker in Merklova, celoten EU pa životari vsakodnevni napetosti, kdaj bo kaj novega počilo, a se vsakič ko poči, še vedno čudi in ne sproži nikakršne resnejše akcije proti tu živečim neasimiliranim muslimanom. Še huje – celo nove uvažamo, kljub temu, da ne gre za begunce.

      Sem morda spregledal kak sarkazem v tem tvojem komentarju, ker se mi zdi popolnoma zunaj tvojega nivoja?

     • dob

      Na preprost način lahko razložim, kaj je problem vseh diktatorskih, nasilnih miselnih sistemov, režimov, religij, posledično nasilnega Boga, ki je v različnih verovanjih takšen in drugačen. Drugačen je seveda do drugih.

      Če recimo Židu rečeš, da kot pripadnik svojega naroda, vere, rase… ni prav nič več ali manj (vreden) kot kdorkoli drugi – bo užaljen.

      On ne želi biti enako vreden. On želi biti večvreden.
      On pravzaprav JE večvreden, je nekaj posebnega, to je v njegovi psihi. To mu vera dopoveduje, to ga v šoli ga učijo, stare knjige mu to zagotavljajo in on v to verjame.
      Njegova civilizacija pravi, da je židovski Bog edini pravi Bog in potem že mora biti res, da so posebni.

      Razne človekove pravice in vse drugo… je samo plevel, in tega resno ne jemlje. V njegovi psihi odzvanja: Mi smo pravi, mi smo božji, drugi niso. Mi smo večvredni, drugo so manjvredni. Včasih so celo zanemarljivi.

      Oni so goyim (govedo) mi pa smo ljudje! Smo nekaj drugega kot oni. Mi smo posvečeni.

      Če mu omeniš, da ti ni všeč, če te imenuje govedo (goyim) ti bo rekel: Ah, ti ne razumeš… to ni tako, koti misliš, treba je razumeti….

      Aha. Jaz MORAM razumeti.

      Zdaj pa namesto Žid (Jud), v zgornji spis vtakni musliman, komunist, fašist, nacist…. karkoli! Pa boš dobil natanko enak rezultat, ki velja za vse nasilne ideologije, religije, posebne skupine, ki se imajo za nekaj več od vseh drugih, ker sicer sploh ne morejo eksistirati! Nasilne so, ker so IZLOČEVALNE.

      Ker jih je strah, se držijo skupaj in se bodrijo, podpirajo, rihtajo biznise znotraj družine, plemena…. in glumijo. Glumijo, da so glih takšni k’t usi ta drugi, a ne?!

      In to vse do trenutka, ko ne glumijo več. Ki pa slej ko prej nastopi, tle lohk greš stavit.

     • Ruggedplant

      Drži. A zgolj v teoriji oziroma za zanemarljivo majhno skupino najbolj ortodoksnih, ki pa jih je zelo malo, saj je velika večina (sploh stistih, ki živijo po svetu) kakor omenjeno zelo dobro asimiliranih v zahodni vrednotni sistem človekovih pravic in svobode (ne pozabi, da je to čemur danes pravimo razvita zahodna civilizacija zgrajena predvsem na judeo-krščanskih koreninah, tore TUDI judeo) in primerjave z muslimani, komunisti, fašisti, nacisti nikakor niso na mestu. Vsaj v dejanjih (in ta so važna) vsekakor ne – za “troublemakerje” ne veljajo niti v eni sami državi sveta kjer živijo. Morda sam poznaš kakšno?

     • dob

      Jaz ne bi podcenjeval “zanemarljive, majhne skupine ortodoksnih – karkoli že”.
      Slovenijo denimo vodi prav takšna zanemarljivo majhna skupina ortodoksnih komunistov.

     • Ruggedplant

      “Slovenijo denimo vodi prav takšna zanemarljivo majhna skupina ortodoksnih komunistov.”

      Ne glede na to koliko se strinjam z nadaljevanjem, pa enostavno ne morem požreti tega. Dejstvo (ne le mnenje) je, da so komunisti (najprej v obliki terorizma, ustrahovanja) vladali kot manjšina zgolj med 2. vojno in takoj po njej, od takrat dalje pa vladajo kot večina. S tem ne trdim, da je šlo za vladavino ljudstva (ker bi potem šlo za demokracijo), a v samostojni Sloveniji odkar imamo volitve, Kučan prav na vseh volitvah dobi mandat za svoje vodenje s strani ljudstva. V kolikor ga ne bi, bi lahko nekaj časa vladal iz podzemlja, a viri financiranja mafije F21 bi kmalu ugasnili brez svojih marionet v formalnih, uradnih vladah. Kar si napisal me spominja na mentaliteto slovencljev, ki bentijo čez politike, kot da niso sami tisti, ki so jim dali vso moč in oblast na volitvah.

     • dob

      V diktaturi je demokracija dovoljena samo, dokler služi diktaturi.
      Zato demokracijo pri nas sme samo diktator razlagati.

     • Ruggedplant

      Drži. A to prav nikakor ne spremeni resnice, da več kot 2/3 Slovencev to diktaturo prostovoljno podpira (podobna zgodba je v Turčiji z Erdoganom).

     • dob

      Tukaj se postavlja vprašanje, če je prostovoljno suženjstvo tudi demokracija?
      Se pravi, če nekdo po svobodni volji voli diktaturo – a je potem še svoboden?!
      Na prvi pogled je to preprosta zadeva in stvar odločitve. Jaz trdim, da to ni stvar odločitve. Ne odločamo o tem mi, temveč ta Planet. Tukaj smo pri njem doma in njegove volje ne bomo pohodili, ker nam ne bo dovolil.

      Biti nekje doma pomeni, spoštovati pravila Doma!

      Recimo: tukaj je pravilo gravitacija.
      Gravitacija pomaga pri gradnji, določa kaj je vertikala in kaj horizontala, omogoča orientacijo v prostoru, določanje teže…. Nenazadnje nekdo, ki ljubi svojo ženo, jo rad nese čez prag in mu je njena teža ljuba.

      Ta svet funkcionira z določenim namenom. Želi, da se od njega učimo, kakor se tudi sam od nas uči, da bi nam lahko ponudil prav takšen Dom, kjer se bomo počutili pri sebi doma.

      Nenazadnje, kakšna pa bi lahko bila fuzbal tekma brez gravitacije?!
      Naj sklenem. Nisem demokrat.
      Demokracija še tiča ne dvigne (ne v tem ne v onem smislu!). Tisto, kar ptiča dvigne pod nebo, so povsem druge sile. Demokracija to prav zagotovo ni.
      Recimo, da sem zaljubljenec v znanje, izkušnjo in namen, tega Planeta, predvsem pa nekdo, ki spoštuje njegovo svobodno Voljo, da bi bil naš Dom.
      Jaz to sprejmem (ker nimam kam drugam, in mu to tudi povem, z vso skromnostjo in ponižnostjo in s prošnjo…) in zato sem zdaj tu.

     • dob

      Še nekaj, Ruggedplant.
      Nikar mi ne reci, da je to, da nekdo gre čez mejo, napade tujo deželo, pokolje ljudi in pokrade, kar se pokrast da, vse ostalo pa zažge, da ne bi kdo imel – zavestni dogodek?
      Razlikujeva se v tem, kaj je zate in kaj zame zavestno dejanje!

     • Ruggedplant

      Očitno ja. Vse zgoraj navedeno zahteva ne le zavestnost (za razliko od nezavestnosti), ampak tudi taktiko, priprave, drznost, inteligenco, inovativnost, torej kup atributov, ki veljajo zgolj za zavestno stanje.

     • dob

      Meni je pomembno vedeti, kaj je tvoj namen (to mislim kot splošno pravilo, ki naj velja za vse ljudi), vse drugo pa mi je manj pomembno oz, je drugotnega pomena.
      To pomeni (naj mi bo to dovoljeno enkrat javno izraziti), da imamo vsi istega Boga.
      Da pa imamo težavo pri komuniciranju z Njim in smo zato obsojeni na interpretacije Njegovih predstavnikov, ki se razlikujejo – po namenih!

      Zato pravim, da če mi zaupaš namen, bom takoj vedel, pri čem sem, ko se pogovarjam s tabo. Tukaj pa zavračam taktiziranje, uporabo inteligence v slabe namene, zvitost, drznost, priprave, inovativnost…

      Če vem namen, vem vse.

 • centurion

  Vsi ti teroristi so označeni in spoznani za duševne bolnike šele po
  terorističnih dejanjih in pokolih. Post festum se ne da pomagati.
  V Sloveniji opozarjamo dovolj zgodaj,preventivno, na sorodne duševne bolnike, ki
  se izpostavljajo v parlamentu in pripadajo veri Združene levice,
  policija, ustanove,volilci pa nič.

 • Winston Wolf

  “Tetini hčerki” po slovensko rečemo sestrična.
  Takega “inbreedinga” je med muslimani ogromno, kar se tudi vidi in je znanstveno dokazano, da se jim pozna na povprečnem IQ – pogooglajte malo.

  • Slovenski Bojevnik

   V Koranu in islamu na splošno je “interbreeding” celo spodbujan, zato tudi tolikšni problemi z tem v njihovih državah !

 • Ciro

  Pravijo, da je bil slab musliman – ni res. Izvajal je muruno. To je islamska doktrina, ki dovoljuje grehe, ki so sicer prepovedani (pitje alkohola, drogiranje, svinjino, homoseksualni odnos,…), če to služi višjemu cilju – džihadu. Muruna v prevodu pomeni zlitje z okolico.

 • AlojzZ

  “Pred masakrom domov poslal 100.000€”
  Takšna je cena teh samomorilskih in ubijalskih teroristov. Dokler ne bomo postopali kot Izraelci, celo družino razglasili za teroriste, jim zaplenili premoženje in izgnali iz države, se bodo taki tipi pojavljali. Kdo pa ne bi za ljubljene osebe žrtvoval življenje, s tem jim omogočil finančno varnost, hkrati pa ubil še nekaj nevernikov in si tako prislužil 72 devic?

 • Sredinec4U

  No, sedaj je odličen musliman, kajne? 1 žrtev na 84 nevernikov…

  • centurion

   In ker je tam zgoraj že dosti “mučencev” in devic že primanjkuje mu bo allah
   namenil že rabljene device.

 • punca

  skoraj za zjokat lep članek o morilcu

  • Johan

   Kje si videla, da je lep, če ima rna in mračno dušo?

   • punca

    se strinjam….prej sem se hecala

    • AlojzZ

     Reče se ironija.

 • rubec

  Ne vem kako jim je ime, ampak v Sloveniji je možno predvsem po lokalih videti postopati ogromno Jaberov s petkilskimi ketnami okrog vratu. Eni imajo celo po dve, kar pomeni če prav seštevam celih deset kil.

 • if

  Laž je v islamu dopustna, je smernica za nasilno širjenje islama. Verjeti islamu je podpirati laži v škodo svoje kulture, naroda!
  Kako torej?
  Države, ki imajo vizijo ohranjati svojo kulturo, svoj narod, morajo takoj v svoj politični sistem vnesti paramtere, s katerimi bodo preferirale svojo kulturo, svoj narod in hkrati uveljavile načelo “terosit, član ali simpatizer teroristične organizacije, bo dokončno izganan vključno s celotimn omenjenim sistemom”.

  Kot rešitev je nujno uvljeaviti še en ukrep temelječ tudi na izjavi Grabusa v RTV Odmevih!

  Evropske države naj ustavijo demografsko bombo muslimanov po načelu “več kot trije otroci pomeni izgon celotne družine iz države”.

  Ko gre za varnost naroda, njegove kulture, ni pardona!
  Prepuščati narod in njegovo kulturo bebavim politikom, ki s puhlicami hlinijo žalovanje, je samomor, je veleizdaja naroda!

  Amen!

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + ja – puhlice žalovanja !!!

 • Caetano

  Nekaj avtoritet za tiste,ki bi se radi bolj poglobili v islamizem in njegovo zločinsko ideologijo ter osvajalsko zgodovino, kot tudi v to kako vodilne evrop. vlade sodelujejo z muslimanskimi državami že vsaj od naftne krize v 70.

  Zgodovinarka Gisele Littman ali Bat Ye’Or, ki je kot prva pisala o Euarabiji.

  Robert Spencer religiolog in direktor organizacije Jihad watch, sicer avtor številnih knjig o islamizmu. Spencer je vzhodni katoličan in mu je odnos muslimanov do ”nevernikov” dobro poznan, saj so tudi njegovi stari starši zbežali iz Turčije pred muslimani.

  Oriana Fallaci, zdaj že pokojna ital. novinarka, sicer levičarka, ki pa se je postavila proti mainstream levici.

  Dr. Bill Warner strokovnjak za politični islam.

  Pastor David Wood, anti-islamistični pridigar.

  Dr. Andrew Bostom, ki se je specializiral za odnos islama do Judov.

  • Ciro

   Ne pozabi na David-a Wood-a in njegove legendarne nastope (dosegljivo na You-Tubu)

   • Caetano

    Saj je omenjen. ;)

    • Ciro

     Spregledal :)

 • Johan

  Eden terorist v širši družini vsi teroristi !

  • domovina mili dom

   Je imel v zgodovini eden zelo učinkovito metodo. Razmerje je bilo 1:100 za vsak ziher. Če ni bilo žlahte pa okolica soseščine.

 • Nata

  Bil je po očetovih besedah slab musliman .
  No , to je sedaj popravil ! Vse mu je oproščeno !!
  Je že pri devicah !

 • Olga

  Ostre kazni za preživele teroriste, izgon cele družine, pobrat ves denar, odkriti financerji in jih postaviti pred mednarodno sodišče, vključno s šefi držav, ki podpirajo terorizem! Erdogan je lahko prvi! Islam ni povezujoča religija, ampak pomeni v svoji osnovi terorizem!

  • domovina mili dom

   Matr kako sta si te dve religiji podobni: komunizem- islamizem.

   • berendy

    S to razliko, da islamisti imajo jajca in se upajo razstreliti. Komunisti so pa bežali v hosto in se tam skrivali dokler je bilo nevarno

   • tramal

    Islamisti pobijajo tujce in druge narode,komunisti pa so pobijali svoje.Se pravi da je komunizem najbolj zločinski.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  bil je slab musliman? A obstaja se kaksna druga verzija muslimana

 • hle

  Pravzaprav vse skupaj čedalje bolj spominja na napad pod lažno zastavo sto tisočakov duševni bolnik podaljšanje izrednih razmer v državi vpoklic 12000 rezervistov in največji upor proti oblasti (o čemer nam mediji ne poročajo) po Francoski revoluciji potem pa če sešteješ dva plus dva se ti stvar začne kazat v novi luči

 • Stajerka

  a je slučajno zadel na loteriji???…..komaj plačeval najemnino, zavrnili so mu prošnjo za kredit, potem pa naenkrat 100.000 eur gotovine???….
  in mediji še vedno trosijo neumnosti, da ni bil islamist, da je bil slab vernik in ne vem kaj še…..NIHČE pa ne objavi od kod mu denar??….mogoče plačilo za slabo verovanje in odkup za storjena dejanja??

 • domovina mili dom

  Tako kroži denar podpornikov teroristov. Izvor denarja je morda isti kot se financira ljubljanski muslimanski trening center bodočih kandidatov za nadaljne teroriziranje EU.

 • Veritas

  Jasno kot beli dan… plačilo za pot med device v islamski raj. V končni fazi se sliši skrajno absurdno – tiskaš denar, da se število ljudi zmanjšuje… toda v bistvu je to temelj. Izvor obresti kot presežek nad izdano količino denarja – nekdo mora ostati brez denarja z dolgom. Tako se simulira darvinizem skozi denar. Že dolgo pa je jasno, da je naraščajoče prebivalstov največji problem sveta… torej?!?!? Nova vojna….

 • Slovenec 33

  Moje mnenje, ki sledi iz »večnih« – spodaj napisanih resnic je, da je islam med vsem drugim
  tudi, krvava, histerična in agresivna religija, ki nima mesta v civiliziranem okolju.
  Širi pa se z nasiljem in neupoštevanjem civilizacijskih norm. In prodajanje megle, da to ne drži,nikakor ne pije vode.
  Zakaj krvava
  – Za potrebe vere (ne za hrano) koljejo živali.
  – Za potrebe vere se samomorilci razstreljujejo
  – Obglavljajo ujete
  – Kamenjajo prekrškarje
  – Posiljujejo v znak nadvlade
  – Kratijo obče človekove pravice
  – in še se najdejo cvetke iz tega naslova
  Nisem še zasledil, da bi njihovi verski voditelji usmerjali množice v pomiritev ampak le v divjanje in izsiljevanje in tudi izjave vodstva islamske skupnosti glede tega pokola to kažejo.

  Naslednja stopnja je množična histerija ob dogodkih, ki »žalijo« njihov občutek za svete stvari in obenem popolnoma nič ne spoštujejo nobene svete stvari na drugi strani (tudi svoboda govora, nedotakljivost telesa in pravica do življenja, ki jo teroristi odrekajo so svetinje).

  Zato islamska navlaka v EU ne sme obstajati.
  Odstraniti je potrebno minarete, islamske farje in maske na obrazih islamskih žensk.
  Kdor ne more brez, naj gre tja, kjer je to normalno, v EU to ni!
  Čiščenje je potrebno opraviti čim prej, da se ta peta kolona, ki nasprotuje civilizaciji ne bo preveč razširila po EU.

  • KAPIBARA

   Ko je pred časom neka Avstrijas ministrica, dobila očite pod nos, da zagovarja islamske usmrtitv ob petkih, si je liztala rane, češ: Pa saj ne glih vsak petek.. s to sesaj domuje bivši min. za pravosodje Zalar..

 • KAPIBARA

  Sedaj, ko imajo družinsko rodbino na tapeti, naj se uporabijo Izraelsjega recept…
  Sto tisoč pošiljat..?? Od kod mu..??

 • Marija

  Zgleda da so vsi muslimani duševni bolniki.Sedaj so našli pravo opravičilo,da bodo lahko naprej ubijali. pri nas imamo ta take bolnike duševne bolnice.Torej vse muslimanski svet poslati na zdravljene in nobenega ve v EU kaj šele v Slovenijo. To so klavske pošasti to niso ljudje.

 • Janez Svoboda

  seveda dokler je bil živ je bil slab musliman, tako kot vsi drugi muslimani. mrtvi so boljši.

 • Meho

  Kar naenkrat nihče ni musliman in nimajo nič z islamom, vsi so ‘duševni bolniki’.

  Imajo pa muslimani res veliko ‘duševnih bolnikov’. Hm, le zakaj?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!