fbpx

Za napadi Marka Rutteja proti Madžarski se skriva Sorosov sin

Mark Rutte (foto: Magyar Nemzet)

Že več tednov potekajo usklajeni napadi na Madžarsko zaradi zakonodajnega svežnja za zaščito otrok pred pedofili. Nizozemski predsednik vlade Mark Rutte je izrekel nezaslišano izjavo, ko je dejal, da je treba Madžarsko spraviti na kolena. V ozadju verjetno vlečejo niti Sorosov imperij in z njim povezane frontalne organizacije, poroča Origo.hu.

Madžarski parlament je 15. junija sprejel sveženj proti pedofilom. V skladu z novim zakonom bo vzpostavljen register imen pedofilov, ki ga bo mogoče poiskati, prepovedano jim bo delati na določenih delovnih mestih, kazni za pedofilska kazniva dejanja bodo strožje, v kvalificiranih primerih ne bo mogoče izreči mile kazni in pogojnega odpusta, podaljšan bo tudi zastaralni rok za najhujša pedofilska kazniva dejanja.

Zakon proti pedofilom je nemudoma napadel celoten evropski lobi za enakost spolov; v zadnjih tednih so bili na številnih kanalih sproženi provokativni napadi na Madžarsko in Madžare.

V Nemčiji so pred tekmo med madžarsko in nemško reprezentanco Allianz Areno poskušali osvetliti v mavričnih barvah, navijačem so razdelili mavrične zastave, ob madžarski himni pa je bil izžvižgan aktivist z mavrično zastavo, ki je stekel na igrišče. Nemška policija se je trudila nadlegovati madžarske navijače, madžarski konzuli pa se niso smeli približati stadionu.

Napadi so se začeli še pred sprejetjem zakona o pedofiliji, ko je postalo jasno, da madžarska reprezentanca ne bo pokleknila pred začetkom tekem evropskega prvenstva kot številne druge ekipe iz srednje- in vzhodnoevropskih držav, ker, prvič, politika ne sme posegati v športni dogodek in, drugič, Madžarska nikoli ni imela sužnjev in ni bila kolonialna sila, zato je ta protest za Madžarsko nerazumljiv.

Nedavna izjava nizozemskega predsednika vlade Marka Rutteja, v kateri je dejal, da je treba Madžarsko spraviti na kolena, je brez primere in nezaslišana. Predsednik vlade Viktor Orban se je na Ruttejeve besede odzval na svojem družbenem omrežju in poudaril, da “madžarsko ljudstvo kleči le pred Bogom, svojo državo in svojimi ljubljenimi”.

Vendar Rutte ne deluje na lastno pobudo ali sam. V zadnjih tednih so prikrite civilne organizacije, ki jih financira proimigracijski špekulant George Soros, ob voljni pomoči domače levice izvajale kampanjo blatenja Madžarske. Sorosove psevdo-civilne organizacije so začele zakon o zaščiti otrok izdajati za homofobni zakon, čeprav sploh ni usmerjen proti homoseksualcem in ne velja za osebe, starejše od 18 let, piše Origo.hu.

Vendar je treba opozoriti, da je Mark Rutte, ki zdaj nasprotuje zakonu proti pedofilom, isti politik, ki je pred tem želel legalizirati pedofilijo in zoofilijo, kar pomeni, da je po njegovem mnenju sprejemljivo imeti spolne odnose z otroki in živalmi.

Vendar se zdi, da ima zdaj težave z madžarsko vlado, ki pravico in možnost odločanja o spolni vzgoji otrok daje v roke staršem in ščiti pravice mladoletnikov.

Mark Rutte je tesno povezan s Sorosovim imperijem. V zadnjih letih je večkrat nastopil s sinom Georgea Sorosa.

Za Alexa Sorosa so napadi na zakone proti pedofiliji in zaščiti otrok ter na propagando LGBTQ enako osebna zadeva kot proimigracijske kampanje Georgea Sorosa.

Sorosove organizacije vodijo napade na madžarski zakon o pedofiliji

Kampanje obrekovanja Madžarske ni začel nizozemski predsednik vlade. Napade vodi Gerald Knaus, eden od Sorosovih najbolj zaupanja vrednih in dolgoletnih sodelavcev. Knaus se je ponovno aktiviral, ko je na Twitterju napadel Uefo, ker je iz političnih razlogov prepovedala osvetlitev münchenske arene v mavričnih barvah med nogometno tekmo med Nemčijo in Madžarsko.

Amnesty International je postala tudi ena od organizatork napadov na Madžare. 18. junija je na primer na madžarsko-slovaški meji postavila table s trijezičnim (madžarski, angleški, ruski) napisom “LGBTQI Freedom Zone” (in to v državi, kjer Slovaška za razliko od Madžarske ne priznava istospolnih partnerskih skupnosti).

V zadnjem času je v ospredju še ena Sorosova organizacija. Israel Butler in Valentin Toth sta na spletni strani Zveze za državljanske svoboščine za Evropo objavila članek v razdelku “Usposabljanje”.

V njem so aktiviste in novinarje poučili, katere izraze naj uporabljajo v zvezi z zakonom. Od takrat naprej levičarski novinarji zakona niso smeli več poimenovati z njegovim imenom – torej proti pedofiliji.

Na spletni strani organizacije je tudi več prispevkov o madžarskem zakonu proti pedofilom. Pomembno vlogo pri propagandi ima tudi madžarska podružnica Društva za državljanske svoboščine (TASZ). Omeniti velja tudi organizacijo Human Rights Watch, ki je sprožila pravo mednarodno kampanjo lažnih novic, Madžarski helsinški odbor pa že od samega začetka širi lažne novice o zakonu proti pedofilom.

Vir: Magyar Nemzet