Ženske posiljujejo, moške napadajo z noži in verigami

Foto: Demokracija

Spolno suženjstvo ni samo nekaj, kar obstaja daleč od nas, primerov spolnega suženjstva je vse več tudi po Evropi. Največkrat ga zaradi odmevnih aretacij in sodb v Veliki Britaniji povezujemo s skupinami pakistanskih migrantov.

Le-ti so v najrazličnejših krajih po Veliki Britaniji dobesedno ugrabljali dekleta in jih potem več let imeli v ujetništvu kot sužnje, kot spolni objekt za zadovoljitev spolnega nagona vsakogar, ki je prišel mimo. Pa vendar policija po Evropi vsake toliko odkrije kaj podobnega tudi drugje po enakem vzorcu. V italijanskem mestu Vicenza je policija odkrila aretirala dva tujca (tako se politično korektno izogneš zapisati resnico, da gre za dva ilegalno priseljena migranta), ki sta nekaj mesecev zapored posiljevala šestnajstletno Italijanko; zvabila sta jo v svoje stanovanje, jo drogirala in jo, medtem ko je bila omamljena, posiljevala.

Zaradi nam tujih norm so žrtve Evropejke
Razmišljanje, da morajo biti in so vse ženske, mlade, stare, še otroci, na voljo za zadovoljitev spolne sle vedno in povsod, je naši civilizaciji tuj. Ženska je v naši civilizaciji čaščena in spoštovana, v stoletjih dosežena enakopravnost in enakovrednost z moškimi ter ozaveščanje, kaj je spolno nasilje, so tako globoko integrirani v naš način razmišljanja, da se nam zdijo zgodbe, kot je ta zgoraj, kot da pripadajo nekemu drugemu času, pradavnini. Pa vendar to ni drug čas, je preprosto druga civilizacija. Drugačna od naše. Z drugačnim pojmovanjem, kdo je kdo v njihovi družbi. In v tej družbi je ženska vredna manj kot nič. V tej družbi je moškemu z žensko dovoljeno delati vse, kar mu pade na pamet, še več, to je celo zapovedano v njihovi sveti knjigi, to so besede njihovega preroka. In posilstvo v tej družbi pravzaprav sploh ne obstaja, ker v konceptu ne obstaja svobodna volja ženske, pač pa je ženska dolžna biti objekt za zadovoljitev spolne sle, če to želi ali ne. Zato tudi večina storilcev, ki jih ujamejo, pred sodiščem priča, da ne razume, kaj so storili narobe.

Tako bo verjetno tudi z dvema Nigerijcema, ilegalnima migrantoma dvaindvajsetih oziroma sedemindvajsetih let, ki živita pod bolzanskimi mostovi. Sredi belega dne sta posilila petnajstletno dijakinjo v Bolzanu, ko je šla iz šole. Sledila sta ji, ko se je po poti na obrežju Talvere vračala domov, jo napadla, zvlekla v grmovje in jo nato drug za drugim posilila. Dekle je najprej poskusilo ubežati napadalcema, vendar sta bila zanjo prevelika in premočna, utrpela je tudi nekaj udarcev, zaradi katerih je bila, potem ko sta posiljevalca opravila svoje, skoraj v nezavestnem stanju. Dekle so kasneje odkrili mimoidoči, kako išče pomoč; na policiji je takoj pričala in njeno pričevanje je vodilo do storilcev. Zadeva je alarmantna, saj je to posilstvo sledilo podobnemu nekaj dni prej, kjer je bila žrtev prav tako mladoletnica. Slednja je sedaj v bolnišnici, ker je še vedno v šoku zaradi napada. In obrežje Talvere je pravzaprav kraj, kjer so se že v preteklosti dogajale podobne reči – nekaj mesecev v letu 2017 je tam dvakrat »udaril« posiljevalec, prav tako Nigerijec, ki je najprej napadel dekle in jo z nožem, prislonjenim na njen vrat, posilil, nekaj dni kasneje pa je s podobno tehniko napadel žensko srednjih let, a je zaradi njenega kričanja zbežal, še preden bi se lahko zgodilo najhujše.

Posilstvu pa ni ubežala 62-letnica iz Pavie, ki se ji je triindvajsetletni Nigerijec, prosilec za azil, nameščen v azilnem centru v bližini njenega doma, najprej približal, ji sledil na poti domov, hodil ob njej, jo verbalno nadlegoval, nato pa jo porinil v stransko ulico, jo napadel, strgal obleko z nje in jo posilil, po dejanju pa zbežal.

Sodišča z blagimi kaznimi pošiljajo napačno sporočilo
Pa vendar, kljub alarmantno naraščajočim številkam posilstev in drugega spolnega nasilja v Evropi, pri čemer so storilci po pravilu migranti muslimanske vere, ki se svojih dejanj ne kesajo in v njih ne vidijo nič spornega, so evropska sodišča še kar naprej prizanesljiva do storilcev in jih ne kaznujejo strogo prav zaradi njihove “drugačne” vzgoje in kulture. In s tem pravzaprav pošiljajo sporočilo drugim potencialnim storilcem, da je tudi v Evropi pravzaprav skoraj dovoljeno posilstvo, samo pravega rodu moraš biti. Kako naj drugače razumemo sodbo sodišča v Uppsali na Švedskem, ki je Iranca Saida Rendija, obsojenega za kar enajst spolnih napadov, ki jih je izvedel v samo dveh tednih, potem pa ga je švedska policija priprla, obsodila samo na pogojno kazen, 60 ur družbenega dela in denarno kazen, ni pa ga obsodila na izgon iz države. Iranec je spolno napadel 11 žensk, ženske je od zadaj napadal sistematično, po ustaljenem vzorcu, zamaskiran s kirurško masko, vse to v pičlih štirinajstih dneh. In kazen, ki jo je dobil, je pravzaprav nagrada, nagrada, ki zanj (in za druge morebitne storilce) pomeni, da lahko s svojimi sprevrženimi dejanji pravzaprav nadaljuje. V državi, kot je Švedska, ki je postala »svetovna prestolnica posilstev« in kjer 85 odstotkov posilstev zagrešijo storilci, ki jih žrtve niso poznale in so “migrantskega izvora”, je to lahko usodno.

Ženske posiljujejo, moške napadajo z noži in verigami
Napadi z noži, mačetami, vsakovrstnim hladnim orožjem se vrstijo kot po tekočem traku, tokrat v Nürnbergu, kjer sta se v eni noči zgodila dva napada z resnimi poškodbami. Najprej je dvajsetletnik večkrat zabodel sedemindvajsetletnika, kasneje pa je v prepiru v zavetišču med dvema prosilcema za azil tridesetletnik z nožem zabodel triintridesetletnika, nato pa pobegnil s kraja dogodka. V italijanskem mestu Forliju pa sta dva Afričana brutalno pretepla človeka samo zato, ker jima ni hotel dati denarja in cigaret. Okrog poldneva je policija v Forliju dobila klic, da je v javni podzemni garaži nekdo hudo poškodovan. Izkazalo se je, da gre za dvaintridesetletnega Romuna, legalnega priseljenca, ki sta ga napadla dva Afričana, osemintridesetletni Maročan in osemindvajsetletni Alžirec, od njega zahtevala cigarete in denar. Romuna sta prisilila, da stopi s svojega kolesa, ko pa se jima je začel upirati, sta ga najprej zbila na tla, nato pa pretepla s kovinsko verigo z njegovega kolesa. Potem ko je žrtev zaradi udarcev obležala v mlaki krvi, sta mu vzela sončna očala znane znamke in zbežala. Naslednjega dne ju je našla policija, ki je ugotovila, da gre za ilegalna migranta brez urejenih dokumentov, stara znanca policije, in ju aretirala.

Mačeta, orožje, s katerim je v Nemčiji na avtobusu potnikom in vozniku grozil poblazneli nezakoniti migrant.

Klub vsemu pa − čeprav ne obstaja upanje, da se bodo prišleki integrirali in začeli spoštovati našo kulturo ter živeti po naših pravilih in zakonih − obstaja rešitev, kako zmanjšati krvave sledi, ki jih puščajo nezakoniti prišleki po naši celini. Italijanska država je dokaz za to. Po prihodu Mattea Salvinija za notranjega ministra so se stvari v Italiji premaknile. Ne samo da je ustavil pritok migrantov po morju, Salvini je z zaostritvijo zakonodaje zmanjšal število kaznivih dejanj. Številke ne lažejo. V enem letu, 2018, se je število umorov zmanjšalo za 12,2 odstotka, spolno nasilje za 32,1, ropi za 20,9, tatvine za 15 odstotkov. Vse to je posledica strožjih zakonov in resnične deportacije storilcev, ki niso iz Italije, a so storili hujše kaznivo dejanje. Dejanske deportacije obsojencev in grožnja z njimi očitno delujejo. Vsaj v Italiji. Lahko delujejo tudi po vsej Evropi?

Demokracija

 • JANEZ GUS

  Ko bo na sliki fajonka in tomička ju bom vprašal za mnenje o kamelojebcih.

  • SIMON ROZIC

   …po moje bosta še takrat našli dobro besedo zanje, potrebnice satanske!

 • RATATA

  To, da lahko v Sloveniji in v drugih državah Evrope živijo in se prosto gibajo tisti, ki na glas govorijo in spodbujajo, da je migrante iz Afrije in BV treba množično sprejemati in naseljevati, zanje poskrbeti in da smo jih dolžni integrirati, je hudo bolno.
  Za domače pa Botrstvo in zamaški.

 • Artur

  Po prihodu Mattea Salvinija za notranjega ministra so se stvari v Italiji premaknile. Ne samo da je ustavil pritok migrantov po morju, Salvini je z zaostritvijo zakonodaje zmanjšal število kaznivih dejanj. Številke ne lažejo. V enem letu, 2018, se je število umorov zmanjšalo za 12,2 odstotka, spolno nasilje za 32,1, ropi za 20,9, tatvine za 15 odstotkov. Vse to je posledica strožjih zakonov in resnične deportacije storilcev, ki niso iz Italije, a so storili hujše kaznivo dejanje. Dejanske deportacije obsojencev in grožnja z njimi očitno delujejo. Vsaj v Italiji. Lahko delujejo tudi po vsej Evropi?
  Ja super ampak zakaj za boga se ne pridružite njemu in patriotski struji ki vodi v njegovo smer temveč vztrajate v družbi z NWO levo narodno izdajalsko soroševsko bando?
  Jaj ja tako je to z vami : zahrbtnost,hinavščina, oportunizem, konformizem…. “uber alles” EPP,PES,ALDE- jevski protinarodni NWO banksterski hlapci.
  Srbi pravijo takšnem pristopu, hoče , da bude je..na ali neče da joj uđe a nje?
  Eno palamudite in prodajate bučke nam drugo delate in se hlapčevsko klanjate NWO globalističnim centrom moči:
  https://drive.google.com/file/d/1EQEQ31U2VUg8mpmdIzY7_s8eqHKngiDp/view?fbclid=IwAR2N-coqsV_02Aq2WndoTOhuVRtxp1R61PZFyRQPOkOP6xre49emxo2F2io

  • SIMON ROZIC

   …malo mimo ne? Mi nismo Soroševi! Obrni se na Fajonko, Violetko, Kadeljevega
   vnuka in še koga blizu Kučana! Vsi ti so na spisku!
   Mi, ostali, smo baje izdajalci naroda.(po mnenju levih bedancev)..

   • tomnidari

    Kar se emigracij tiče je razlika med trenutnimi poslanci v EU prlamentu edino retorika!

   • Artur

    Ne vi niste Soroševi vi ste v “skupni torbi ” s soroševci očitno vam njihova družba bolj odgovarja kot pa, da bi se šli resni patriotizem.Nisem še slišal od desnih sredincev(mekanih sredincev) da bi kdaj omenili : Evropejci ne želimo živeti v EUrabiji, ne želimo Evrafrike in ne EUSSR. Verjamemo v Evropo, v Evropo suverenih narodov, v Evropo domovin, v Evropo Evropejcev. Takšna Evropa pa zahteva drugačno EU.

    Pa volil bom Domovinsko ligo torej s nimam kaj obračat na te leve debile katere si omenil.

    Mi, ostali, smo baje izdajalci naroda.(po mnenju levih bedancev)???!!!
    Pa saj veš kako to gre : povej s kom se družiš pa ti povem kakšen si.

 • GverilaStyle

  z enako silo jim moramo vrniti….pa jim bo jasno, da v evropi niso zaželjeni!!!!!!!

  • Prle

   Kaj pa še čakaš? Limono?

   • macon

    Vas bombaše in tifusarje, kako množično jurišate na bunkerje. Ob tem se lahko derete kar vam paše, lahko tudi Alah akbar.

 • rubec

  Bo že deset let od tega ali celo petnajst, ko sem si v Bolzanu ogledal ledenega človeka Ötzija. Moram reči, da je že takrat bil edini belec, ki sem ga v tem italijanskem mestu videl.

  • RATATA

   Belec, za povrh pa še Karantanec, ker drugih tam v tistem času ni bilo.

   • Equilibrium

    Hm… Nisem vedu, da je pred 5400 leti ze obstajala Karantanija

    • RATATA

     Nemškega profesorja, ki je to izjavil povprašaj.

     • Equilibrium

      In kdo naj bi to izjavil?

     • RATATA

      dr. Günther Nenning v chlanku z naslovom »Ötzi ist ein Slowene« (Ötzi je Slovenec) napisal je, da so bili Veneti, predniki Slovencev najstarejše znano prebivalstvo teh krajev in zaključil: »Ötzi je Slovenec. Ali je to mogoche?« Članek je bil ponatisnjen v knjigi »Der Mann aus dem Eis« (Mozh iz ledu) avtorjev F. Graupa in M. Schererja.
      A ti sam ne znaš čisto nič najti? Samo tisto, kar ti v leno bučo vcepijo komunjare sprejemaš!

     • tomnidari

      Da smo Sloveni, ne Slovani najstarejši narod na Evropski celini z najstarejšim artikuliranim jezikom, pa trdijo samo protidržavni elementi!

     • RATATA

      Hehe… BMQ!!

  • SIMON ROZIC

   …žalostno, ne? Sem bil 1985 v Londonu in sem bil prepričan, da se
   sta se Indija in Pakistan preselila na otok!…sami turbani in “zaroštani”
   frisi !

   • tomnidari

    V Liverpoolu so babe ble vse srečne , ko je jugo barka tam pristala. Ne vem kako je danes, ali britanke že vejo zakaj brexit!

  • tomnidari

   Jaz sem bil tam pred kratkim, pa nisem srečal italijana! Samo Avstrijci oz Južni Tirolci. Druga štorija pa je bila, ko sem prispel v Cori, mesto 150km južno od Rima. Tam res nisem videl Italijana. Vse je blo pritlikavo in rjavo, kar je bilo malo višjega pa črno.

 • antimur

  Fotografije zlorabljenih in pretepenih žensk je za Šarca in njegovo Soros-Kučanovo ganstersko vlado, ter z rdečezvezdaškimi kozami, Fajonko, Tomićko, Jovevo, samo predvolilna propaganda SDS.

 • Van Der Waals

  LEVIČARJI MORAJO NAJPREJ DOBITI PO GLAVI OD TUJCEV POTEM SE SPAMETUJEJO!

  • tomnidari

   Ne,ne,ne,ne, ne gre tako! Potem iščejo takega, ki še bolj udari, domačin pa je zmerom izdajalec! To se ne spremeni! Od tu komunistična razlaga, da je bit nacionalist nekaj slabega!

  • trumpet2018

   levaki so duševno bolani mazohisti, uživajo v bolečini in v tem da ližejo noge musličem, nič jih ne spametuje, ker norec ponavlja iste napake znova in znova in vedno pade na isto finto

 • antimur

  Po prvem nasilju, razen tega, da nam odžirajo pošteno zaslužen kruh, ki bo ogrozilo moje bljižne s strani teh kamelo in kozo fukačev, pridem in ti po džihadistično zaprem smrdljiv gobec, da ne bo nikdar več uporaben.

 • if

  V letošnjih štirih mesecih je južno slovnesko mejo prečkalo 25000 ilegalnih migrantov.
  Vir? Neposredno zaposleni v vojski in policiji. Oba vira sta posredovala enaka podatka, oba vira poudarjata “oblast naklepno laže, za to zlorablja tudi medije”.

  Fajon, Joveva: “Mejo je prečkalo okrog 2500 ilegalnih migrantov, oblast ima stanje ilegalnih migracij pod kontrolo.”
  Mnogokratnik levičarske laži? 10!

 • tomnidari

  41-ga ste pozdravljali Hitlerja! Do 48-ga ste pozdravljali Stalina! Po 48-em ste pozdravljali Tita. Po 91 pa se ovce obrnete na Sorosa! Domači ugledneži pa so že od 41 izdajalci!

 • xtc

  Glej pejt k “fantu” ,da te dopumpa nekam uvel si.

 • xtc

  Z posiljevalci in pedofili samo na en način,najprej javno objajćenje,z klešči za skoplkjenje,na to pa poklek in šus v tilnik,druga si nepopravljiva golazen ne zasluži.

  • Valter BraniSlav

   TITO BI NAREDIL PRAV TO

  • Zgornji

   Potem pa nisi še nič boljši kot mohamedanski morilci , in si zato tudi ne zaslužiš nič boljšega !!! ! !!!

   • xtc

    Mene osebno ne zanima kaj ti misliš povedal sem ti le kaj tako golazen edino ustavi in ozdravi.

 • tomnidari

  Glede na to, da jenaravna selekcija na področju Evrope že zdavnaj odpovedala, je samo plus, da ti prišleki reducirajo glupe babe!

 • KALAMAR

  Po Koparu(Koper), je polno ninđ in vahabitsko oblečenih osebkov! Smo že gotovi..to opozarjam že 20 let!!!

 • Rožle

  Šizo si drugač ti

 • Valter BraniSlav

  Ženske posiljujejo, moške napadajo z noži in verigami
  TITO VRNI SE IN NAS RESI!!

 • trumpet2018

  te slike bi morali kamniškemu šarplanincu nalepiti na njegov zid, pa še potem bi ziher vreščal da je to fake news in photoshipirano.

 • Tistole na spodnji sliki ni mačeta, ampak čisto običajen vejnik, ki ga lahko kupiš v vsaki kmetijski trgovini ali v Merkurju ….

 • šrauf

  Rdeći Balončić potem ni panike ,zakaj se potem razburjaš….SVE bolj rdeč si od jeze.

  ljuti guest press

 • Felikss_AH

  V veliki večini so ženske s takole “polepšanimi” obrazi tiste ki si same izberejo Črnega ali Rjavega “partnerja”… in temu lahko rečemo “šola v naravi”. Vic je pa v temu da skoraj vse babe tega tipa redno padajo na “testih” znova in znova… za take popravni izpit ni opcija… ponavljajo razred do svojega eventualnega konca ali pa ko zaradi starosti in “plastičnih olepšav” postanejo nezanimive celo njihovim Afro in Muslo pol-primatom.

  Lahko rečem da sem imel srečo da sem odraščal v časih ko ni bilo nikjer za videti LGBTQP degenerikov, Črnih ni bilo, Muslimani (Bosanski) se vizualno niso razlikovali od nas… ženska ki se je pa slučajno le onegavila s kakšnim Afro-neuvrščenim študentom je bila gledana s gnusom in prezirom… reči nekomu peder pa je bila najhujša žaljivka. Ja… sploh ni bilo slabo v “zaostalih neprogresivnih” časih.

  Pretekli Fašizem in celo Komunistični Socializem so bili idealne ureditve v primerjavi s polno razvitim Multikulturalizmom Francosko-Britanskega tipa.

 • Ava

  Mene osebno kot žensko zelo moti, da se feministke nikoli ne dotaknejo zlorab žensk v arabskem svetu. Zanima me, zakaj ne gredo tja protestirati in se zavzemati za njihove pravice? Ženske tam to rabijo. Tudi zlorabljenih otrok je v Indiji, Pakistanu,… cel kup. Pa nikoli ne slišim kako so ukrepali. Nasprotno. Pred parlamentom si slačijo majice, obnašajo kot cirkusantke, kot da je to razumno in sploh more imeti kakšen učinek!
  Moti me, da so feministke politične agitatorke, ne pa borke za pravice žensk in zlorabljenih.
  In tudi nasilje nad moškimi obstaja. To zruši vso Teorijo feminizma. Ne moreš se zavzemati za pravice žensk, zraven pa potolči pravice zlorabljenih moških zato ker so pač moški belci grdi hudobni in pokvarjeni (po njihovi logiki). Tudi migrantov ne moreš zagovarjati, da je to pač njihova kultura oziroma se sploh ne ukvarjati s tem vprašanjem.
  To ni prav.

 • Olga101

  Krivi so levičarji in levičarke, ki divjake uvažajo! Divjake je treba izgnati, skorumpirane levičarje pa za vedno nagnat z oblasti!

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!!

 • Franjo Trojner

  Novo Mesto, policisti v akciji uporabili tudi vodni top!!
  Policija je sporočila, da so v okviru rednih usposabljanj skupaj s policisti specialne enote vadili postopke vzdrževanja javnega reda in miru????
  TOTI VODNI TOP je namenjen nam državljanom, če bi se slučajno drznili protestirati PROTI Šarčevi LEVI vladi in PROTI vladni migrantski politiki.
  PROTI SLOVENSKA ŠARČEVA VLADA bi morala policiste uriti na naši južni meji, da bi ti bili sposobni delovati v skladu z zakonsko določenimi jim nalogami in PREPREČITI ILEGALNE MIGRACIJE!!!
  Zdaj sami vidite, da Šarec eno govori in čisto nasprotno dela in to nasprotno NI v korist države in držabljanov. Ker je tako sestopljena leva Cerarjeva leva vlada, kod danes leva Šarčeva vlada z opustitvijo varovanja naše južne meje načrtno delovala nezakonito in v nasprotju z USTAVO in je s tem dejansko sama vzpodbujala legalne migracije, je s tem nezakonitim dejanjem zavestno ogrozila varnost državljanov in premoženja vseh SLOVENCEV, kakor tudi vseh narodov EU.
  CERAR IN NJEGOVA LEVA VLADA SO SCHENGEN, totalno zamajali, ŠAREC IN NJEGOVA LEVA VLADA PA SO CHENGEN ČISTO DOTOLKLI!!!
  Upam, da vam je zdaj jasno zakaj je SCHENGEN dejansko MRTEV in zakaj je Nemčija, Avstrija, Madžarska in sedaj še Italija zaprla svoje meje in jih znova varujejo z policisti in vojsko. Cerar in Rjavec in danes Šarec in Cerar so, sta glavna krivca, da so vse meje razen južne skozi katere se množično valijo ilegalni migranti zaprte! CERAR in ŠAREC bosta tudi glavna krivca, da SLOVENIJA postaja z vsakim dnevom večji MIGRANTSKI ŽEP!
  Nam doma levi politiki na oblasti lahko nesramno lažejo v ksiht, ko trdijo, da ilegalne migracije obvladujejo in da je Slovenija varna država. TODA zaprte meje z Avstrijo, Madžarsko in Italijo jih TAKOJ postavijo na laž, mar ne? Ker, če bi bila naša južna meja za ilegalne migracije nepropustna, bi bile meje z Avstrijo, Madžarsko in Italijo ODPRTE v skladu z oravilom SCHENGEN!!! Na vse navedeno nas je v dnevnem časopisju opozarjal tudi g. Črnčec, ki pa nas državljane, kot svetovalec predsednika vlade pušča na cedilu??? Zakaj to počneš Črnčec??? Za denar??? A ni prva samostojna demokratična država vsega SLOVENSKEGA RODA, naš jezik, naša kultura, naša tradicija itd. več vredna, kot pest cekinov na bančnem kontu????

  • Observer

   Prodali so nas. Očitno je, da je agenda, da se iz Slovenije naredi žep. Strahopeten narod pa to dopušča. Nobeden noče reagirati, dokler ne bomo v vojni in bo prepozno. Ker če bi zdaj jurišali na Šarca in Cerarja bi bili poslani v zapor kot Šiško, ožigosani z vsemi mogočimi etiketami, od fašistov do nacistov in tako dalje, ko bomo pa v vojni in bomo priča vsem grozotam, kot so jim bili priča Bosanci, Hrvati in Srbi na svojih tleh v vojni, ko je razpadla Juga, takrat bodo pa vsi jokali in obžalovali zakaj niso prej reagirali in napadli parlament. Ker pravi sovražniki niso muslimani, oni so samo kmetje na šahovnici, pravi sovražniki so v parlamentu.

  • xtc

   Vodni top= p*** dim,glede na to koliko je izginilo Armbrustov med vojno za SLo ne bo pretežak zalogaj,pa še kaj iz Bosne in Hrvaške je kasneje prilo,če se mislijo spozabljati nad narodom.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!! A ĐAMIR ??? LOGIČNO , DA SMO DOBILI TAKŠNE POKVARJENE VODITELJE, KOT JE TUDI SAM NAROD POKVARJEN !!! ! !!!

 • Observer

  Pravi človek, ki ima klavskega klovna v avatarju. Vaš levi Žižek bi rekel temu “impotent moralizing.”

  • Ava

   ++

 • Zgornji

  Narobe si zastopu !

 • Observer

  Js se sicer ne strinjam z vsem kar pravi Hamed Abdel Samad, ker je ateist in ne razume resnice, a v mnogih stvareh pove tako kot je in razkrije vso hinavstvo levice do muslimanov:

  https://www.youtube.com/watch?v=lC3bnpOBLDI

  Drugače pa, da se dotaknem še tvojega komentarja:
  “Vsi, ki verujejo v krščanskega boga so brezmadežni, pravični in sočutni.”

  Tole si preberi, pa čeprav iz izvodenele in pokvarjene ekumenske verzije, kot je tale na netu. Še vedno ima dele, ki so identični z originalom:

  https://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Rim+3&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

  Tvoj problem je, da ti sploh ne veš kaj krščanstvo je v resnici. Kot Pilat, ki je Jezusa vprašal: Kaj je resnica?

  • macon

   Pilat je bil podkovan v antični filozofiji, že samo to vprašanje izraža ravno to. Izobraženemu Rimljanu Jezus ni povedal nič novega.

 • xtc

  Ti ne razumeš nič,če bi nebi kozlal neumnosti tukaj.

 • xtc

  V večini primerov so “žrtve” pač take ženske,ki so radde “moderne” in v “trendu” in se družijio pač z temi tipi,ko pridejo posledice pa jok.
  Dejansko je dolžnost sttaršev,da povedo tako hceram kot sinovom,da se z tako druščino nimajo kaj pečat,ker sicer se bo za njih zadeva tako ali drugače večinsko iztekla slabo.
  Če pač ne poslušajo in ko so starejši ne držijo podanih naukov je pa to njih problem in starši bi jih morali ignorirat,naj sami rešijo godljo v katero so zabredli.

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!!

 • macon

  Razumeš za svoje pubertetniško in otročje dojemanje sveta, saj drugače ne bi bil komunajzar.

 • ZatonMesecnikov

  sem na nekem letališču v tujini sedel ob bjondi, ki je imela videoklic 3x zapečenega golobčka, ki je grulil kot pravi golob. Bil sem tiho, vendar ko bo prišel čas in bo na koncu cviljenje in jok, ji bo družba pomagala.

  pa ne bi smela. vsak naj bo odgovoren za svoje poteze v življenju. Vem za dva tri primere, ko so tukaj ostali mulatki pa samohranilka, “očka” je pa pičil na boljšo socialno v Italijo.

  je kdo kdaj videl na posnetkih iz Afrike, da “očka” skrbi za otroke?

  • tomnidari

   Če znastveno pojasnim tvojo dogodivščino v treh besedah; evolucija popravlja napake!

 • tomnidari

  Ne nisi prav razumel vse spodaj naštete! Vsi ki verjamejo v neko ideologijo so kad tad zločinci!

 • tomnidari

  Ne razumeš prav!

  — vsi ki verjamejo so lahko karkoli, ker jim Bog grehe odpusti
  –da ti bog grehe odpusti moraš predvsem bit nevernik!
  –Bog grehe odpušča nevernikom, vernike za grehe kaznuje!
  –ne moreš bit vernik in delat grehe!
  –samo nevernik lahko dela grehe in verjame v božjo milost
  — Božja milost je rešitev za tvojo dušo!

  • tomnidari

   Bi bilo precej nevljudno od tebe, da me zdaj vprašaš ali sem vernik!

 • Janez Kepic-Kern

  JAZ KANEZ KEPIC-KERN
  IN MI VSI PRI “SLOVENIANI” – SMO SEVEDA – PROTI NASILJU,
  IN
  SEVEDA – ZA STROGE PREDPISE GLEDE NASILJA.

  TOPLO VABLJENI !
  PRIDRUŽITE SE NAM.
  TUDI DRUŠTVENA OPORA
  POZITIVNIM AKTERJEM – JE DOBRODOŠLA !

  KOREKTNO ZDRUŽEVANJE
  JE
  HVALABOGU – USTAVNA PRAVICA !
  NA
  POZITIVEN NAČIN JO – UPORABIMO !

  ORGANIZIRAJMO SE TUDI – DRUŠTVENO !

  JAZ
  JANEZ KEPIC-KERN
  Z MOJIMI PRIJATELJI IN ZNANCI
  PRIPRAVLJAM
  – USTANOVITEV – ZELO POZITIVNEGA DOMOZNANSKEGA DRUŠTVA “SLOVENIANA”
  BREZ
  ZADREGE
  SE MI OGLASITE
  IN
  SE NAM PRIDRUŽITE ! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  Vseslovensko domoznansko in domačnostno kulturno/izobraževalno društvo “SLOVENIANA”
  V postopku registreacije je tudi Vseslovensko domoznansko in domačnostno kulturno/izobraževalno društvo “SLOVENIANA”

  VSI ZAINTERESIRANI, KI IMATE RES RADI NAŠO SLOVENIJO, KI IMATE RADI SLOVENSKE PREDNIKE, NAŠ JEZIK in KULTURO, itd, vabimo kot AKTIVNE ČLANE ali PODPORNIKE k SODELOVANJU z nami pri “SLOVENIANI”, ki te tedne uradno registriramo, ustanavljamo dve SLOVENSKI, POZITIVNI, KOREKTNI DOMAČNOSTNI DRUŠTVI:

  VSESLOVENSKO DOMOZNANSKO IN DOMAČNOSTNO KULTURNO-IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
  DRUŠTVO »DVOJINA-SLOVENIANA« ZA KOREKTNO DRUŽABNOST POLNOLETNIH DRŽAVLJANOV R. SLOVENIJE
  Računalništvo društvo in klub “SLOVENIANA” smo uradno ustanovili in registrirali konec leta 2018.

  Ustanovni člani vseh “SLOVENIANA” društev smo zelo pozitivno aktivni. Udeležili smo se protestnega shoda, 11. 5. 19 v Črnomlju, za zaščito južne meje R. Slovenije, pred ilegalnimi prehajanji, ilegalnih Afro-Islam migrantov ter tabora SLS, 12. 5. 19, v Krškem.

  Dne 23. 5. 19 pa smo ustanovni člani društva “SLOVENIANA”, obiskali okoliš PIVKE, si ogledali graščino Kalec – domovanje slovenskega graščaka in domoljuba Miroslava Vilharja, obiskali pa smo tudi gozdarski “punkt” MAŠUN pod Snežnikom.

  V državnem svetu pa smo podprli ustanovitev t.i. demografskega pokojninskega sklada, ki ga predlaga pozitivna stranka SDS.

  Vabimo, da se nam pridružite oz. nas kontaktirate na: [email protected]

  Več info na naših straneh.

  L. R. Janez Kepic-Kern, odg. ur. in lastnik edicij SLOVENIANA

 • Miha

  Pri nas se ne bo zgodilo nič v dobro Slovencem dokler imamo tako vlado, ki ne zmore verjetno noče da bi te zadeve resno vzeli v roke in kaj naredili, da bi zavarovali našo Slovenijo. Če pa se bo kaj groznega zgodilo, bo takrat že prepozno. Saj našim vrlim politikom se tako ali tako nebo zgodilo nič, ker živijo na varovanih območjih. Predlagam naj gresta Fajonka in Tomička v kak šen azilen dom za par dni pa bosta videli realno sliko. Kar tam naj ostaneta saj nebo nobene škode, jima bo zelo lepo in še varni bosta, ker jih bodo varovali migranti.

  • Zgornji

   DA , AMPAK TAKO POKVARJENO VLADO PA IMAMO SAMO ZATO, KER JE TUDI CELOTEN NAROD TAKO POKVARJEN !!! ! !!!

 • Janez Kepic-Kern

  ZA KULTURO, PROTI NASILJU !

  TOPLO VABLJENI !
  PRIDRUŽITE SE NAM.
  TUDI DRUŠTVENA OPORA
  POZITIVNIM AKTERJEM – JE DOBRODOŠLA !

  KOREKTNO ZDRUŽEVANJE
  JE
  HVALABOGU – USTAVNA PRAVICA !
  NA
  POZITIVEN NAČIN JO – UPORABIMO !

  ORGANIZIRAJMO SE TUDI – DRUŠTVENO !

  JAZ
  JANEZ KEPIC-KERN
  Z MOJIMI PRIJATELJI IN ZNANCI
  PRIPRAVLJAM
  – USTANOVITEV – ZELO POZITIVNEGA DOMOZNANSKEGA DRUŠTVA “SLOVENIANA”
  BREZ
  ZADREGE
  SE MI OGLASITE
  IN
  SE NAM PRIDRUŽITE ! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  Vseslovensko domoznansko in domačnostno kulturno/izobraževalno društvo “SLOVENIANA”
  V postopku registreacije je tudi Vseslovensko domoznansko in domačnostno kulturno/izobraževalno društvo “SLOVENIANA”

  VSI ZAINTERESIRANI, KI IMATE RES RADI NAŠO SLOVENIJO, KI IMATE RADI SLOVENSKE PREDNIKE, NAŠ JEZIK in KULTURO, itd, vabimo kot AKTIVNE ČLANE ali PODPORNIKE k SODELOVANJU z nami pri “SLOVENIANI”, ki te tedne uradno registriramo, ustanavljamo dve SLOVENSKI, POZITIVNI, KOREKTNI DOMAČNOSTNI DRUŠTVI:

  VSESLOVENSKO DOMOZNANSKO IN DOMAČNOSTNO KULTURNO-IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
  DRUŠTVO »DVOJINA-SLOVENIANA« ZA KOREKTNO DRUŽABNOST POLNOLETNIH DRŽAVLJANOV R. SLOVENIJE
  Računalništvo društvo in klub “SLOVENIANA” smo uradno ustanovili in registrirali konec leta 2018.

  Ustanovni člani vseh “SLOVENIANA” društev smo zelo pozitivno aktivni. Udeležili smo se protestnega shoda, 11. 5. 19 v Črnomlju, za zaščito južne meje R. Slovenije, pred ilegalnimi prehajanji, ilegalnih Afro-Islam migrantov ter tabora SLS, 12. 5. 19, v Krškem.

  Dne 23. 5. 19 pa smo ustanovni člani društva “SLOVENIANA”, obiskali okoliš PIVKE, si ogledali graščino Kalec – domovanje slovenskega graščaka in domoljuba Miroslava Vilharja, obiskali pa smo tudi gozdarski “punkt” MAŠUN pod Snežnikom.

  V državnem svetu pa smo podprli ustanovitev t.i. demografskega pokojninskega sklada, ki ga predlaga pozitivna stranka SDS.

  Vabimo, da se nam pridružite oz. nas kontaktirate na: [email protected]

  Več info na naših straneh.

  L. R. Janez Kepic-Kern, odg. ur. in lastnik edicij SLOVENIANA

  1
  •Edit•Reply•Share ›

  Avatar
  Janez Kepic-Kern Janez Kepic-Kern • a few seconds ago
  POMEMBNO !

  SLOVENCI
  SE
  VRNIMO K POŠTENOSTI IN GOSPODARNOSTI NAŠIH POZITIVNH PREDNIKOV.

  ZA
  ODDIH
  OD VOLILNEGA DNEVA
  ENA
  POMEMBNA NAŠA – ZGODOVINSKA
  A
  POSODOBLJENE OBNOVITVE POTREBNA – ZVEZA DRUŠTEV “ORLI” !

  JAZ,
  JANEZ KEPIC-KERN,
  67 LET, EX OK KNJIŽNIČAR IZ LJ
  VAM PONUJAM V BRANJE IZ MOJE LEPE
  IN ZANIMIVE DOMOZNANSKE MESEČNE REVIJE – “SLOVENIANA”
  O
  PREMALO POZNANIH
  IN DOCELA POZITIVNIH – KOT ZVEZA
  DRUŠTEV
  DELUJOČIH OD 1908-1940. LETA
  T.I.
  “ORLIH” DR. J.E. KREKA. V počastitev – vrlih, krepostnih, gospodarsko sposobnih”ORLOV” !
  Potrebna je obnova politike.
  NA RESNIH; MORALNIH NAČELIH:
  Predlagamm tole.
  AMPAK !
  Slovenci se moramo najprej notranje
  prenoviti in povezati na
  osnovi naše kvalitetne tradicije,
  PONUJAM VAM NAPOL POZABLJENE
  A
  VZGLEDA – POSNEMANJA – VREDNE

  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
  VEČINA VAS SPODAJ PIŠE, NEKAKO – IDEOLOŠKO,
  VERJETNO
  ZARADI NEGATIVNEGA VPLIVA EX KP, ZK STALIN, TITO KOMSOCIALIZMA.
  Življenje pa ni – ideologija
  pač pa
  realna stvar – način kako ljudje živimo.
  živijo. V praksi njih, naših osebnih -življenj !

  “ORLI” DR. J.E. KRKA – so na področju izboljševanja
  praktičnega žvljenja, življenj naših prednikov – naredli veliko.
  VREDNI SO
  VZGLEDOVANJA – PO NJIH – VRLI, GOSPODARNI, KREPOSTNI
  “QRLI” dr. J. E. KREKA, 1908-1940-

  da se pri KREPITVI SVOJE VOLILNE BAZE

  – vzgleduje – po uspešnih

  množičnih
  in kvalitetnih “ORLIH” dr. J:E; KREKA, 1908-1940,
  ki so pred 2. vojno KADROVSKO IN VOLILNO OPIRALI – predvojno LJUDSKOSTRANKO..
  MOJ
  PREDLOG JE RESEN !
  Sedanje t.i. POMLADNE STRANKE – morajo namreč VEDETI,

  DA SO BILI – ČEPRAV – FORMALNO – DRUŠTVO – OZ. ZVEZA DRUŠTEV
  D R U Š T V O
  “ORLI” DR. J. E. KREKA

  – VELIKO BOLJE IN BOLJ MNOŽIČNO
  ORGANIZIRANI

  KOT JE TO KATERAKOLI – OD SEDANJIH STRANK –
  Imeli so tudi
  realen, kvaliteten PROGRAM DELOVANJA,
  KI JE VKLJUČEVAL:
  – versko etično, družinsko – vzgojo,
  – telovadbo in rekreacijo, skrb za zdravje,
  izobraževalne praktične tečaje o kmetovanju, obrteh itd.,
  kulturne dejavnosti, zbore, ples, pevsko plesne prireditve, pustovanja,
  – zavode in zadruge za posojilništvo in gradnje domov itd.
  Osnovne info o vrlih in krepostnih
  ter gospodarsko sposobnih “ORLIH” DR. J.. E. KREKA, 1908-1940
  dobite na v mojem prispevku OŽIVIMO “ORLE” DR J,E. KREKA, NA;sloveniana.si.
  O začetni
  organizaciji “ORLOV” za časa življenja dr. J.E. KREKA
  pa najdete podatke v knjigi jeseniškega izobraženca
  Franca TERSEGLAVA: ZLATA KNJIGA “ORLOV” 1910.. L.R Janez K. KERN KOMENDA
  P.S.
  ZLATA KNJIGA “ORLOV”
  FRANC TERSEGLAV, 1910.

  https://www.slovenska-biogr
  SLOVENCI IMAMO BOGATO IN KVALITETNO LASTNO TRADICIJO, NI NAM TREBA POSNEMATI – SLABŠIH TUJIH VZGLEDOV..

  IZ MOJE “SLOVENIANE”

  BESEDILO IN NOTE
  HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
  Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
  k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
  te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
  a nad 80 let neizvajane
  originalno slovenske – skladbe !
  “BRATOM ORLOM”
  BRATOM ORLOM !
  DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
  KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
  SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
  K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
  GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
  BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
  ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
  V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
  V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
  DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
  MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
  OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
  NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
  – SE NAŠE SILE BORE !
  OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
  STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
  K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
  VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
  Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
  KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA – VSEKDAR !
  Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
  uglasbil Hugolin Sattner
  Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
  Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
  posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
  Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
  iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
  KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
  kulturno samostojnih “Orlov”.
  S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
  totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
  temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
  Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
  A v srcih nas
  – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
  nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
  – duh
  krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
  “Bog daj” !
  In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
  In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !
  Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

 • Gašper

  Lepo da za naslovno sliko objavite slike zrtev druzinskega in policijskega nasilja iz uk/zda, pa še nekaj igralk z masko vmes.

 • Janez Kepic-Kern

  SPODNJE NI POVEZANO Z ZGORNJO TEMO !
  A
  VSEENO POMEMBNO IN ZANIMIVO !

  NEVOLILNA TEMA !
  A
  POMEMBNA IN ZANIMIVA !

  ZA ODDIH OD – VOLILNIH TEM – NEKAJ – ZGODOVINE !

  CITATNO
  VAM
  PODAJAM – NEKAJ LINKOV
  O
  VPRAŠLJIVI IDENTITETI
  IN
  O
  ZELO SPORNIH DEJANJIH – TEGA EX KP, ZK – MARŠALA TITA.

  POŠTENJAK,HUD NASPROTNIK J.B. TITA,
  KOSOVSKI SRB
  MOMČILO JOKIĆ
  Tajni dosije J.B. TITO

  https://www.telegraf.rs/ves

  MOMČILO JOKIĆ TV INTERVJUJI
  Jedino ja znam, ko je bio Tito, itd.

  https://www.google.com/sear

  akademik, srb,
  dr. Jovan i. DERETIĆ Istina o Titu
  https://www.dailymotion.com

  HR PEVEC ARSEN DEDIĆ Priča o Titu
  TITO NAM JE IGRAL F. CHOPINA
  NA LADJI – GALEB
  https://www.youtube.com/wat

  PRAVO RESNICO
  O
  IDENTITETI – JAVNE OSEBE – VSILJEVANE NAM KOT T.I. MARŠAL J.B. TITO
  NA
  UGOTOVIJO ZA
  UGOGOTAVLJANJE REALNIH IDENTITET USPOSOBLJENI – DRŽAVNI ORGANI
  IN
  NAJ NAS PREBIVALSTVO – REALNO
  IN
  JAVNO – PREKO OSREDNJIH TV MEDIJEV – OBVESTIJO
  O
  TEM, KAJ SO V ZVEZI Z IDENTITETO T.I. MARŠALA J.B. TITA – UGOTOVILI !
  MI,
  OBIČAJNI DRŽAVČLJANO – SI PRI PREGLEDOVANJU INTERNETNIH VIROV
  O
  SPORNI IDENTITETI – JAVNE OSEBE T.I. MARŠAL J.B. TITO
  MISLLIMO
  PRIBLIŽNO -TAKOLE – KOT PIŠEM SPODAJ !

  Če kdo od nas
  – kot ideološko neobremenjen posameznik
  pregleda
  spodnje – INTERNETNE VIRE – O VPRAŠLJIVI IDENTITETI OSEBE T.I. “MARŠAL TITO”
  SE
  MU
  IZOBLIKUJE
  ZELO VERJETNA ZGODBA
  O
  NEKEM NEZAKONSKO ROJENEM OTROKU – NEKIH BOGATIH STARŠEV V 1890. LETIH,
  KI
  SO
  SVOJEGA NEZAKKONSKEGA OTROKA – V NJEGA PREDŠOLSKI DOBI
  “SKRIVALI”
  NEKJE NA NEKEM GROFOVSKEM POSESTVU PRI – SZEGEDU, ALI NA DUNAJU.
  CCA
  OD 6. LETA DALJE
  OA JE TA NEZAKONSKI OTROK – PREMOŽNIH STARŠEV
  PAČ – KAR PRECEJ VERJETNO
  ŽIVEL,
  BIVAL IN SE ŠOLAL
  V ENEM OD T.I. K O N V I K T O V – V AVSTRIJI PRED 1.SV. VOJNO.
  TISTI
  T.I. KONVIKTI – SO BILI TAKOINTAKO NAMENJENI UREJENEMU PREŽIVETJU
  IN
  ŠOLANJU OTROK, TUDI NEZAKONSKIH OTROK – PREMOŽNEJŠIH STARŠEV.
  KAR
  VERODOSTOJNA
  ZGODBA, PRIČEVANJE BRATOV – VINKMILER – SE ZDI UPRAVIČENA
  DO
  URADNE, DRŽAVNE PREISKAVE – REALNOSTI PRIČEVANJA BRATOV – VINKMILER.
  LE
  V TAKE “KONVIKTU”
  ZAPRTEM VZGAJALIŠČU ZA OTROKE BOGATIH STARŠEV,
  SE
  JE NAM “ZNANI” T.I. MARŠAL TITO
  LAHKO NAUČIL – ZELO SOLIDNO
  NA KLAVIR
  IGRATI LEPE,
  A ZA IGRANJE TEŽKE ETUDE SLAVNEGA F. CHOPINA !
  Kot KOVINARSKI VAJENEC
  SE
  V SISKU – KLAVIRJA, CHOPINA – ZAGOTOVO – NI UČIL. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  O
  T.I.
  KONVIKTIH
  ZAPRTIH VZGAJALIŠČIH, TUDI ZAPRTIH KONVIKT-GIMNAZIJAH – JE
  PRECEJ
  VIROV – NA INTERNETU

  O ZAPRTIH ŠOLAH
  T.I. KONVIKTIH V A STRIJI

  .https://sl.wikipedia.org/wiki/Slika

  HR PEVEC ARSEN DEDIĆ
  TITO NAM JE IGRAL – CHOPINA
  NA LADJI – GALEB

  https://www.facebook.com/wa

 • Janez Kepic-Kern

  NEVOLILNA,
  NE TAKO GROZLJIVA TEMA !
  NEVOLILNA TEMA ! L.R. EX OK KNJIŽNIČAR L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  KOT
  ZANIMIVOST,
  Z INTERNETA !
  CITATNO
  Z
  E-VIRA
  HR avtor, veterinar ANTE KUNEK: FRANC AMBROZ – domnevno pravo ime t.i. “MARŠALA TITA”

  FRANC AMBROZ

  O porijeklu takozvanoga Tite,već odavno postoji sumnja da se pod imenom Josipa Broza, sakriva i prikriva,jedna druga osoba.Srpski pisac,Miroslav Todorović,prešle godine, napiso je knjigu sa naslovom HOHŠTAPLER u kojoj dokazuje sa činjenicama, da se je taj takozvani Tito, sakrivao, pod imenom Josipa Broza. Knjiga sa naslovom HOŠTAPLER, tiskana je i objavljena je prošle godine u Beogradu i tiskana je prošle godine u nakladi DUNJA,d.o.o. poduzeća u Bjelovaru, Hrvatska.

  U toj knjizi, pisac je opisao, Titov teror u Srbiji, koji je zatvarao i ubijao i srpske članove komunističke partije i Srbe, za koje je posumnjao i znao, da nisu poslušni i odani njemu Titi. Isti pisac u toj knjizi, nije opisao, POKOLJ, nad hrvatskim narodom, gdje su Koča Popović i Kosta Nadj, sa njihovim ”partizanima” iz Srbije, zajedno sa Simom Dubajićem i njegovim ”partizanima”, preobučenim četnicima, poslje rata 1945.godine, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobili preko 300.000 Hrvata, pobivši i 601,hrvatskog katoličkog svećenika, sa zatvaranjem i mučenjem,hrvatskog Blaženika, Kardinala, Alojzija Stepinca.Srpski četnici, ubili su 43, hrvatska katolička svećenika.

  Pisac ne opisuje, ubijanje,hrvatskih intelektualaca, ljevičara, DOMOLJUBA, sa podvaljenim bijegom iz Kerestinca, sa znanjem i naredjenjem takozvanoga Tite, da bi poslje njihove pogibije, taj Tito, iz Srbije u Hrvatsku poslao, Milentiju Popovića, da zajedno sa E.Kardeljom, vode komuniste u Hrvatskoj. Iz istih razloga, taj Tito, naredio je i ubijanje, Hrvata, Andrije Hebranga.

  Živeći u Titovoj blizini i sa Titom u Beogradu, Srbi su znali i imalu su priliku pobliže upoznati, život Tite u srpskoj palači na Dedinju.

  Pisac opisuje, da je takozvani Tito, uživao u glazbi,poznatih vrhunskih skladatelja, uživajući u društvu kraljevskih dvoraca, Engleske, Nizozemske,Danske, Belgije i carske Etiopije, koje je obasipao i darivao sa zlatnim nakitima, ukrašenim sa dijamantima i biserima, sa kojima je bio iskićen, na večeri, koju je engleska kraljica priredila, osobno za Titu, ”proletera” u njezinoj kraljevskoj palači u Londonu. Uživao je svirati glasovir, sa ženom engleskog poslanika u Beogradu,kad su zajedno, sa ”četri ruke”, svirali, po tipkama glasovira.Uživao je u počasnim doktoratima znanosti, što je dobio od više desetaka stranih sveučilišta i pisac knjige HOŠTAPLER, naglašava, da sve to nije moglo stati u dušu i tijelo, jednog siromašnog kumrovečkog seljačića, koji po službenim podatcima, nije uspio završiti, obrtničku školu.

  Iživljavao se je, na prisvojenim otocima Brijunima, samo za njega, za razonodu i zabave, gdje je ugostio razne državnike i poznate glumice, obavezno darivajući svoje goste sa skupim darovima i nakitima. Nedaleko od Brijunskog otočja u hrvatskom moru, sa naredjenjem, takozvanoga Tite, na jednom drgom otoku, na GOLOM OTOKU, kažnjenici logoraši, mnogi od njih, umirali su u mukama, gladni i žedni, radeći po suncu, koje su Titovi čuvari prisiljavali piti i svoju mokraču i jesti, svoj izmet. Dva otoka u hrvatskom moru, dva otoka, obadva u vlasništvu, takozvanoga Tite. Na jednom otoku, Tito, pred svojim poklonicima i ulizicama,koji su puzali pred Titinim ”božanstvom”, vjerujući da taj Tito uzdiže i mrtve i malo dalje,drugi otok, sa izmučenim logorašima, koji nisu prihvatili i priznali Titovo ”božanstvo” i koji su na tome otoku, umirali od muka, sa umirućim jecajima, koji su dopirali do Brijuna, gdje je taj Tito uz glazbu, elegantno obučen, namirisan i dotjeran, sa uredjenim psima, napudranim pudlicama u njegovom krilu, uživao u kažnjeničkim mukama, kažnjenika, osudjenima i mučenima, jer se nisu pokorili, Titinom, ”božanstvu”. To je osobina zločinaca, monstera, krvnika i sadiste, uživati u mukama svoje žrtve.

  Hrvatski narod, ima pravo i mora saznati i otkriti istinu o takozvanome Titi, koji je sa nacikomunističkim terorom, samoga sebe, uzdizao pred pokorenima u nedodirljivo ”božantvo”, uništavajući hrvatski narod u trajanju od 45 godina.

  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa slikama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

  Za hrvatski narod, značajno je svjedočanstvo, katoličkog svećenika Valtera Vinkmilera, sa kojim dokazuje, da je Franc Ambroz, prozvani Tito, rodjen u Beču.Na temelju istraživanja, dokazano je, da je majka, Franca Ambroza, rodjena Javršek, od oca Slovenca i majke Slovenke, iz sela Posedarje, žena Franje Broza iz Kumrovca, povremeno služila, kod bogatog bečkog trgovca, Samuela Majera, biološkog oca, Franca Ambroza, rodjenog u Beču, koji je svome sinu, Francu Ambrozu, omogućio školovanje u gimnaziji, sa imenom,”Sv.Pavao”. U bečkom arhivu, pronadjena je bolnička potvrda, gdje je zavedeno, da je 16.lipnja, 1892.godine u Beču, Marija Broz, rodjena u selu Posedarje, rodila, zdravo muško dijete. Postoje, različiti datumi, dana i mjeseca i mjesta, rodjenja, takozvanoga Tite, jer je njegova majka, nastojala sakriti, da je rodila sina u Beču.

  Na temelju istraživanja, pisac knjige, HOHŠTAPLER, dokazuje, da je, Josip Broz, rodjen u Kumrovcu, po majci polubrat, Franca Ambroza, nestao u Rusiji i da je poslje smrti, Josipa Broza, njegov polubrat Franc Ambroz, rodjen u Beču, preuzeo i ukarao, prezime i ime, od svoga, po majci polubrata, Josipa Broza. Pisac u toj knjigi napominje sljedeće : “ Danas i ptice znaju da u vezi sa Brozom, kojega su Srbi dočekali sagnuti do zemlje i ispratili u suzama i u čije su se ime odrekli Boga, postoji mnoštvo nepoznanica.’’

  U Srbiji, Srbi su 1990.godine u Užicu, srušili veliki spomenik, takozvanome Titi, sa kojim su u centru moći u Beogradu, vladali sa ”jugoslavijom”, za svoje srpske interese. Taj Tito i njegovi spomenici, po Srbiji, to Srbima, više nije potrebno. Poslje balkanskog ”samita” u Zagrebu, Mesić je uzjavio da ”tu neće biti granica i tu će biti slobodan promet roba i ljudi” i zaboravio je naglasiti i slobodan promet i korupcionaša, švercera, drogaša, prostitucije i ilegalnog prolaza, preko Hrvatske, ilegalaca iz Azije i Afrike u Evropu.

  Mesić, se nastoji, igrati maloga ”tite” ali bez uspjeha, jer je ta nakaza od države, nazvana ”jugoslavija”, za uvijek uništena. U Srbiji, zakonski, izjednačeni su četnici, sa srpskim partizanima, ljevičarima, sa rušenjem Titinih spomenika, dok u DRŽAVI HRVATSKOJ, društvo okupljeno oko Mesića i Račana, slavi takozvanoga Titu, FRANCA AMBROZA, sa čijim je naredjenjem, komunistička partija jugoslavije, izvršila, POKOLJ, nad HRVATSKIM NARODOM, pobivši preko 300.000 Hrvata i 601, hrvatskog katoličkog svećenika, sa mučenjem hrvatskog Blaženika, Kardinala Alojzija Stepinca.

  Bez obzira, tko je srušio onaj spomenik u Kumrovcu, tu je srušen spomenik FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, koji je ukrao i prisvojio ime i prezime, od svoga ubijenog polubrata, Josipa Broza. U Mariji Bistrici, prilikom proglašenja Blaženikom, mučenika Alojzija Stepinca, Sveti otac PAPA je poslao poruku hrvatskom narodu, da pevladamo tri zla prošlosti, nacizam, fašizam i komunizam.

  Nacizam i fašizam su pobjedjeni ali komunizam u Hrvatskoj, koji se sakriva, pod komunističkim lažnim ”antifašizmom” i koji se klanja, lažnom Josipu Brozu, monsteru ubojici Francu Amrozu, zvanome Tito i njegovom, za ministra Božu Biskupića, radi umjetnosti, spomeniku u Kumrovcu, taj komunizam u Hrvatskoj, još nije pobjedjen i osudjen, čije zločine, nad hrvatskim narodom, odobravaju, poklonici FRANCA AMBROZA, takozvanoga Tite.Oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanoga Tito, to je hrvatsko oslobadjanje od komunizma. To je oslobadjanje od Račanovog, centralnog komunističog komiteta, oslobadjanje od nasljedjene komunističke korupcije, oslobadjanje od nepostojećih Mesićevih, ”pokretanja resursa”, oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanog Tito, sa čijim monster imenom, Mesić i oni iza Mesića, nastoje i dalje, obmanjivati i zaustavljati DRŽAVU HRVATSKU.

  Ante Kunek

 • Zgornji

  JE MAR KATERI OD NAŠIH NAIVNEŽEV PRIČAKOVAL KAJ DRUGEGA KOT ZLOBO, NASILJE IN ROPANJE OD TEH ZLOBNEŽEV ??? OČITNO DA SE JE SLOVENSKA NAIVNOST IZ LASTNE POKVARJENOSTI IN CELO ZLOBE PREVEČ ZAKORENINILA ŽE V MLADE !!! ! !!! ZATO PA TUDI IMAMO TOLIKO POKVARJENIH LEVUHARSKIH VODITELJEV KI NAS PELJEJO SAMO ŠE V PROPAD !!! ! !!! Žaaal .

 • Frank Derzic

  Po svetu je treba oditi in videti svet navade in kulturo, pa boste videli kdo je kje in kdo je kaj. Migracije so polom za svet in ne le za naso drzavo, ki dejansko izumira v kraji in dolgu. Kar poglejte si kje smo, pa vam mogoce sine o cemu govorim.

 • Andrej

  Islamistični ilegalec v Evropi staroselcev nima za ljudi, ampak za đaure, ki jih je treba izkoristiti in pokončati. To mu je vstopnica v Alahova nebesa. Tako so delali, tako delajo in tako bodo delali. Že stoletja in stoletja. Eni butasti EU koristolovci pa trdijo, da se bodo Islamisti zdaj pa nenadoma spremenili. Bolano.

 • Štalmajster

  Na nacionalki je bil predvajan pred kratkim en danski dokumentarec: “Za tančico mošej”
  https://4d.rtvslo.si/arhiv/tuji-dokumentarni-filmi-in-oddaje/174617492
  Upam, da so si ga ogledale feministke, mavrični ………in raznorazni privrženci EU raznarodovalne politike.
  Sicer je pa podobnega materiala na youtube o Angliji, Nemčiji,……

  V članku žal ne obravnavate “obdelave” žensk s kislinami.
  https://www.youtube.com/results?search_query=acid+attack+documentary+uk

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zaznamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«

  • Get Smart

   Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in
   njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke.
   Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO
   INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red,
   SUŽNJELASTNIŠTVO:
   1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
   2.
   DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi
   čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš
   Milan KUćAN,
   3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ.

  • Get Smart

   Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:

   USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji
   Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo
   presegla);
   – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija
   KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in
   si prisvojijo njegovo imetje.
   FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI –
   KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin
   in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca
   svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško
   POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je
   sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni
   kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA – ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.

   • Get Smart

    Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno
    upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim
    ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj
    MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM
    in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še
    spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le
    kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi
    za pranje možganov.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!