Zločin iz multikulturne Francije: Afganistanski migrant vabil petletno deklico, naj se dotakne njegove “trde klobase”

Foto:Twitter

Foto: Voice of Europe

Odraslemu afganistanskemu ilegalnemu migrantu grozi do dve leti zapora zaradi poskusa spolne zlorabe petletne deklice. Petletna deklica je povedala, da jo je osumljeni Afganistanec napeljeval z besedami, naj se dotika njegove “trde klobase”.

V Franciji poročajo o primeru suma spolne zlorabe petletne deklice v aprilu 2018, in sicer v enem izmed stanovanj v francoskem mestu Avranches v Normandiji. V incident so bili vpleteni afganistanska ilegalna migranta in ilegalni migrant iz Sudana. Nezaslišan incident se je zgodil, ko se je mama petletne deklice odločila, da bo prespala v stanovanju osumljene trojice. Petletna deklica je povedala policiji, da jo je osumljenec nagovarjal, naj se dotika njegovih genitalij.

Skupaj s hčerko sta zaspali na tleh stanovanja. Ženska se je ob štirih zjutraj nenadoma zbudila in zaslišala krike svoje hčerke. Nenadoma je videla, da osumljeni afganistanski migrant leži na postelji skupaj z njeno petletno hčerko in se dotika njenega telesa. Ženska je hitro vzela svojo hčerko in stopila do sosedov ter poklicala policijo. Petletna deklica je priznala, da jo je osumljeni Afganistanec napeljeval, da bi se dotikala njegove “trde klobase”. Francosko sodišče bo sodbo po letu dni sodnega procesa razglasilo še v tem tednu, poroča Voice of Europe.

https://twitter.com/V_of_Europe/status/1198542311904428037

Spolni incidenti ilegalnih migrantov se dogajajo povsod po Evropi, tudi v Sloveniji
Evropa je skozi stoletja zgradila svojo kulturne vrednote. Tudi na področju spolnosti, kjer se ve, kaj je moralno in družbeno sprejemljivo in katera dejanja so popolnoma nemoralna in zavržna. V preteklosti smo že velikokrat poročali o podobnih incidentih prebivalcev islamskih držav iz Afrike in Bližnjega vzhoda, kar nas lahko le skrbi. Bolj ko bo družba tolerantna in popustljiva do njihove kulture, več takšnih incidentov se lahko zgodi. Spomnimo se skupinskega posilstva in spolnega nadlegovanja ilegalnih migrantov v Kölnu ali pa množičnega posilstva na Švedskem. Slovenija pa je doživela svojo zgodbo o posilstvu dveh deklet v Ljubljani, ki ju je storil izpuščeni ilegalni maroški migrant v desetih dneh.

Luka Perš

 • alojz

  Kot bi v romsko naselje parkiral pravkar natankanega mercedesa z ključi v ključavnici.
  Ampak neumnost določenih žensk je neskončna.

 • Stajerka

  ….tudi mamo bi morali zapret…..zaradi zanemarjanja mladoletne osebe in izpostavljanja nevarnosti……

 • Unikatna

  Materi bi še morali dati par krepkih zaušnic…

 • pajot

  Čudovita mati. Odločila se je,da bo prespala pri treh migrantih s petletno hčerko.
  Mater,saj ne moreš verjet.

  • cosmosjasnovidec

   Navadna cipa katero so vsi obdelali.Če je ne bi premalo sploh prasica ne bi podala nikakršne prijave glede otroka in,ker je prevelika svinja ji garantirano musliči tudi plačali niso za sex zato je tudi podala prijavo,če je sploh bila to resnica in si ni izmislila kot si po moje je.
   Takim prasicam kot je izvirno iz tega članka jaz ničesar ne verjamem,ker tukaj gre za navadno kurvetino katera je celo ogrožala svojega otroka čeprav dobro ve,da so vsi musliči pedofili.
   Jaz bi ji odvzel otroka ter jo pahnil v zapor,ker je zadeva ziher taka kot sem napisal in nič drugačna.
   ——————————————————————————————————————————
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   ——————————————————————————————————————————–

 • xtc

  Mislim ,da tudi tale “mama” ni čisto zdrava v glavi z drhaljo se pač ne pajdaši.
  Onemu,pa je treba “trdo klobaso” z jajci vred odrezat in servirat za zajtrk.

 • Nata

  Hm. . . . . . kaj pa gospa mama ? Ne bo nič kaznovana za svojo. . . . . . da ne napišem, no !!