fbpx

Zločin iz multikulturne Francije: Afganistanski migrant vabil petletno deklico, naj se dotakne njegove “trde klobase”

Foto:Twitter

Foto: Voice of Europe

Odraslemu afganistanskemu ilegalnemu migrantu grozi do dve leti zapora zaradi poskusa spolne zlorabe petletne deklice. Petletna deklica je povedala, da jo je osumljeni Afganistanec napeljeval z besedami, naj se dotika njegove “trde klobase”.

V Franciji poročajo o primeru suma spolne zlorabe petletne deklice v aprilu 2018, in sicer v enem izmed stanovanj v francoskem mestu Avranches v Normandiji. V incident so bili vpleteni afganistanska ilegalna migranta in ilegalni migrant iz Sudana. Nezaslišan incident se je zgodil, ko se je mama petletne deklice odločila, da bo prespala v stanovanju osumljene trojice. Petletna deklica je povedala policiji, da jo je osumljenec nagovarjal, naj se dotika njegovih genitalij.

Skupaj s hčerko sta zaspali na tleh stanovanja. Ženska se je ob štirih zjutraj nenadoma zbudila in zaslišala krike svoje hčerke. Nenadoma je videla, da osumljeni afganistanski migrant leži na postelji skupaj z njeno petletno hčerko in se dotika njenega telesa. Ženska je hitro vzela svojo hčerko in stopila do sosedov ter poklicala policijo. Petletna deklica je priznala, da jo je osumljeni Afganistanec napeljeval, da bi se dotikala njegove “trde klobase”. Francosko sodišče bo sodbo po letu dni sodnega procesa razglasilo še v tem tednu, poroča Voice of Europe.

https://twitter.com/V_of_Europe/status/1198542311904428037

Spolni incidenti ilegalnih migrantov se dogajajo povsod po Evropi, tudi v Sloveniji
Evropa je skozi stoletja zgradila svojo kulturne vrednote. Tudi na področju spolnosti, kjer se ve, kaj je moralno in družbeno sprejemljivo in katera dejanja so popolnoma nemoralna in zavržna. V preteklosti smo že velikokrat poročali o podobnih incidentih prebivalcev islamskih držav iz Afrike in Bližnjega vzhoda, kar nas lahko le skrbi. Bolj ko bo družba tolerantna in popustljiva do njihove kulture, več takšnih incidentov se lahko zgodi. Spomnimo se skupinskega posilstva in spolnega nadlegovanja ilegalnih migrantov v Kölnu ali pa množičnega posilstva na Švedskem. Slovenija pa je doživela svojo zgodbo o posilstvu dveh deklet v Ljubljani, ki ju je storil izpuščeni ilegalni maroški migrant v desetih dneh.

Luka Perš