Slovenski levičarji govorijo en sam jezik. Jezik nepravičnosti, laži, kraje. Jezik brez Duha.

Mojca Škrinjar (foto: STA).

V obdobju med letoma 2004 in 2008, v mandatu Janševe vlade, je bil sprejet Zakon o osnovni šoli, ki je poleg prvega uvedel še drugi obvezni tuji jezik. Ukrep je bil po šolah lepo sprejet, tako med starši kot tudi med učitelji. Nekaj več težav so imeli s tem nekateri uradniki na ministrstvu za šolstvo in šport, ki so na vsak način skušali dokazovati, da na voljo ne bo dosti učiteljev tujih  jezikov. Že s preprostim seštevanjem vseh ur učiteljev, ki so takrat poučevali drugi tuji jezik kot neobvezni izbirni predmet, je bilo moč zagotoviti polovico ur. Del druge polovice potrebnih učiteljev je bil na šolah že zaposlen, vendar niso imeli polne zaposlitve, del je bil na poti, da dobi diplomo, in manjši del se je skrival v  zasebnih šolah za tuje jezike. Da bi proces stekel organizacijsko nemoteno ter strokovno podprto, smo v zakon zapisali postopno uvajanje obveznega drugega tujega jezika. Po tej formuli bi se projektu najprej priključile šole, ki bi lahko takoj zagotovile razpoložljive učitelje, v treh letih pa bi lahko vse šole uvedle drugi obvezni tuji jezik. Slovenija je bila takrat v prvi tretjini evropskih šol z drugim obveznim tujim jezikom. Prvo leto uvedbe je steklo dobro. Vsi so bili zadovoljni. No, ne vsi.

Laž stoletja, konstrukt Patria, je leta 2008 ukradla volitve in socialni demokrati, ki so v naslednji vladi prevzeli ministrstvo za izobraževanje, so nemudoma  ustavili uspešen projekt. Nikomur ni bilo jasno, zakaj. Morda le tistim uradnikom, ki so projektu že od začetka goreče nasprotovali. Takrat sem mislila, da gre zgolj za poznan ideološki predsodek levičarjev proti tujim  jezikom in načelno sovraštvo do vseh ukrepov Janševe vlade. Danes vidim, da sem se motila. Tisti levičarski kmetje na šahovnici in udbovski agenti, ki po bifejih in lovskih kočah širijo laži, so zagotovo delovali iz teh razlogov, drug razlog pa je bil v zasebnih jezikovnih šolah, ki so izobraževale tudi najmlajše. Tiste mlade, katerih starši so imeli denar za drage tečaje, tiste, ki jim je družina omogočila izobrazbo in kariero ter uspeh v življenju. Drugorazredni  otroci, katerih starši so imeli nizke dohodke ali so bili preprosto neosveščeni, pa so bili prezrti. Prav nič nimam proti zasebnim šolam, obratno! Toda, kadar je v interesu javnosti, pravičnosti in dostopnosti za vse, je prav, da poskrbimo za enake možnosti. Prav zaradi tega je bil zato v času “desničarske, neoliberalne” in s podobnimi vzdevki imenovane Janševe vlade uveden obvezni drugi tuji jezik v osnovno šolo, izrazito socialno pravičen ukrep! In glej, šment, prav vlada in minister, ki sta pripadala socialnim demokratom, izničita ukrep  razvojnega potenciala  in socialne pravičnosti!

Kam je šlo 300 milijonov provizij?
Te dni, ko kljub dolgoletni utrjenosti proti vsem nebulozam levičarjev zaprepadeno berem o tem, kako je Nova ljubljanska banka prav pod temi socialnimi demokrati prala denar  v vsoti skoraj cele milijarde evrov (saj se še spomnite  mojega izračuna, kaj pomenijo milijarde v  razdalji eden za drugim zloženih avtomobilov?) – za Iran, denar pa je iz NLB nato nadaljeval pot do iranskih vohunov, ki so vohunili v evropski jedrski agenciji in do oskrbovalcev teroristov z orožjem. Zdaj vem, da je za uničevanjem ukrepov  vlade Janeza Janše tičal en sam vzrok. Korupcija. Pa naj bo to korupcija v korist delovanja zasebnih jezikovnih šol ali pa eklatantno kršenje evropske zakonodaje, sklepov Organizacije združenih narodov in kršenje zakonodaje lastne države. V takih poslih menda provizije dosegajo do 30 % celotne vsote. Kdo je spravil v žep 300 milijonov evrov? In za kaj so bili porabljeni? Poleg vseh tistih kreditov, ki so jih vzele razne “gazele” in “podjetniki leta” in jih danes odplačujemo mi, navadni državljani! Da, odplačujejo jih tudi tisti starši, ki si niso mogli privoščiti pošiljanja otrok v drage jezikovne tečaje, odplačujejo jih upokojenci z mizernimi penzijami, delavci z minimalnimi plačami, tudi taki iz javnega sektorja, ki si tudi z nadpovprečnim delom ne morejo zaslužiti dodatka za uspešnost, ker menda kljub gospodarski rasti zanj ni denarja.

Kraja in kriminalna dejanja vedno spremljajo slovenske levičarje
“Prikazali so se jim jeziki kakor plameni, ki so se porazdelili ter obstali nad slehernim po eden. In napolnjeni so bili vsi s Svetim Duhom in so začeli govoriti v drugih jezikih, kakor jim je dajal Duh, da so govorili,”
pravi današnji evangelij. Že Sveto pismo pove, da sta duh in jezik neločljivo povezana. Kajti z jezikom, pa naj bo to materni ali tuji, sporočamo svoje misli, želje in namene. Sveto pismo pove tudi to, da moramo imeti druge radi kot sebe. To je najbolj socialno pravičen ukrep.

O opisanih potezah, s katerimi so nas razočarali levičarji, konkretno Socialni demokrati, lahko rečemo zgolj to, da kažejo na to, da niso niti socialni niti demokrati, so zgolj ljudje, ki gledajo zgolj na lastno korist, ozka peščica, ki se ji ni bilo potrebno prav nič truditi za nič. Ker so lahko vse kupili s tujim denarjem, najprej od pokradenega premoženja v letih po koncu vojne 1945, potem od bančnih lukenj, nato od svetovnih kriminalnih dejanj in zdaj želijo to storiti s prevaro desetletja, previsoko vsoto za drugi tir. V teh primerih levičarji, nekdanji pripadniki Zveze komunistov, govorijo en sam jezik. Jezik nepravičnosti, laži, kraje. Jezik brez Duha.

Čas je, da se vsi drugorazredni temu upremo in zahtevamo normalen razvoj Slovenije. Kjer bodo vsi otroci imeli enake možnosti, kjer bodo ostareli lahko živeli častno starost, kjer ne bomo prej umrli kot prišli na vrsto za operacijo, kjer se bomo po vsej Sloveniji vozili po nizki, subvencionirani ceni po sodobnih železniških progah z modernimi, hitrimi vlakih, kjer bomo namesto orožja teroristom prodajali dobro in zdravo slovensko hrano in kjer bodo cvetele zamisli in podjetništvo.

Danes je binkoštni praznik. Naj se nas Duh dotakne, naj nas notranje prenovi in spremi na pot poguma in razumevanja. V vseh jezikih.

Mojca Škrinjar

 • Nata

  Dober članek.

  In neverjetno, a resnično !! SD prav nič ne zanima slovenski narod. Zanimajo jih samo privilegiji svojih prisklednikov.

 • AlojzZ

  “Slovenski levičarji govorijo en sam jezik. Jezik nepravičnosti, laži, kraje. ”

  To je jezik Hudega duha.

  • sprehajalec

   Satanov jezik, so včasih rekli.

 • Olga

  Laž je nesmrtna duša levičarjev! Zdaj so dokončno pokazali pravi obraz! Sami kriminalci! Čas je, da jih postavimo tja, kamor spadajo, na smetišče zgodovine in vse odgovorne za kriminal v zapor za dolga leta! Očistiti bo treba vse, od izobraževanja do sodstva!

  • tarantela

   Upam, da boš kandidirala, Te bom volila!

   • komar marko

    Pa obljubila si da boš tudi mene volila????????????

    • tarantela

     Ja, maloršiga, sej menda ne bo sam eden kandidat, tako kot v stranki!?
     Pa hvala za smeh!!!

     • komar marko

      spet te stranke motijo. A ti ne zagovarjaš demokracije?

     • tarantela

      Seveda zagovarjam demokracijo, prav zato me moti večni vodja. Ko bojo zamenjal vrh, jih bom z veseljem volila, do takrat pa, kar bo pač bo.

 • garfi

  komunajzarji so pravi narodni izdajalci že 70 let
  izvedli so že več državnih udarov s pomočjo židovskega nacista sorosa
  rdeći nacist Milan Kurćan ga je zato odlikoval
  donacije naši Slovenski televiziji
  http://nova24tv.si/novosti/podprite-nas-v-sluzbi-resnice/

 • dob

  VLAK BREZ PRAVNEGA REDA
  Formiranje Pravnega Reda je bila zadnja postaje mimo katere smo se peljali.
  Strojevodja ni niti pomislil, da bi vlak ustavil ali pa vsaj popiskal potnikom, ki smo pred vrati čakali, da gremo dol. Sploh ni hotel registrirati naše postaje, ne z namenom in tudi ne s komentarjem zakaj tam ni ustavil, pa čeprav smo kupili karto in je v voznem redu jasno pisalo, da ta postaja obstaja, da je.

  Tako, kot mnogi gredo na izlet na Bled, ker ga še niso videli, smo tudi mi plačali karto za Pravni Red, ker ga še nismo videli! Mali sprevodnik nam jo je prodal.

  Ni pomagalo opozarjanje, da je našo postajo spregledal, izgovarjal se je, da bomo na drugih postajah itak videli isto, kar smo želeli tam, kamor nas je vleklo. Pa nismo. Saj smo gledali, ampak nismo videli nič od tistega, kar smo želeli in kar so nam bili obljubili. Mali sprevodnik nas je nategnil.

  Sem in tja je kdo potegnil za zasilno zavoro in potem še plačal kazen. Zavora ni delovala, delovalo je le opozorilo na ploščici, da se zloraba kaznuje.
  Pravijo, da ko enkrat zgrešiš to postajo, vse življenje čakaš nanjo. Ostane nekje daleč, zakopana v spominu kot tiha želja in tam bo za vedno ostala. Lahko samo sanjaš o tem, kako bi bilo, če bi bilo.

  • Mojca pokraculja

   Dob, vidim, da ni nobenega komentarja. To razumem kot dejstvo, da bi bil vsak komentar preprosto odveč. Tudi jaz nimam komentarja, ker ob tem tako zelo pomenljivem zapisu, ki nosi vso bridko resnico naše preteklosti in sedanjosti, resnično človek nima kaj komentirati.

   • dob

    V tretjem vagonu je ena ženička nosila staro vrečo iz jute. Potem jo je nekdo od potnikov vprašal, če lahko pogleda kaj je v njej. Se mu je kar zdelo, da so v vreči mucke.
    Ženička je povedala, da so se muce skotile na kmetiji in zdaj jih nese v mesto na tržnico, kjer jih bo razdelila, če jih bo kdo hotel.
    Nekdo jo je vprašal, če lahko eno malo popestva. Ko jo je vzel v naročje, so tudi drugi hoteli enako, potem pa jih niso več spustili.
    Ženici je bilo tako prav in potniki so si rekli, no, vožnja le ni bila zaman.
    Potem so vsak svojo srečo nesli domov, pokazat otrokom, ženička pa s prazno vrečo domov.

 • jan

  Šimfanje nič ne pomaga. Potrebni so ukrepi zoper kriminalce. Desnica v več kot četrt stoletja ni bila sposobna osvestiti javnosti in obelodaniti kriminalce. Zakaj, prepuščam, da vsak sam to ugotovi.

  • komar marko

   no ti dam odgovor zakaj je tako: Primer Patrija: šele US je ugotovilo, da v obtožnici ni kaznivega dejanja, bil pa je v arestu. Drugi primer: Šerifa so dobili s prsti v marmeladi, pa se po dveh letih ni dogodilo NIČ. Tretji primer: Banke, rdečkoti zgubljajo spomin na zaslišanjih in se ne dogodi NIČ! Četrti primer: Morilcem ljudstva postavljamo spomenike in jih po božje častimo. Peti primer: Veljalo je, da je TIGRAVCA izdal vaki posebnež. No kasneje so DOKAŽE, da so ga izdali rdečkoti, on pa še vedno nosi znak HEROJA. Ne bom nadaljeval, ker je preveč takih zgodb!

  • Franc Šink

   Ti enostavno povej ne pa pa nam postavljati retoričnih vprašanj.

   • komar marko

    ne bo šlo, ker ima vato v ušesih, na podstrehi prepih in dokazano slabovidnost!

   • tarantela

    Kje s pa Ti vidu, de je kej uprašu?

    • Franc Šink

     LGTB ne dajem replik.

     • tarantela

      Aja!

     • komar marko

      zdajle si pa brcnil v temo!

  • Vera

   Se ti je sinoči sanjalo, da je desnica četrt stoletja na oblasti ? Zbudi se !

 • tarantela

  Od vseh duhov imam najrajš tistga od pečenke.

  • komar marko

   ja z leti človek misli samo še na HRANO! Kaj čmo!

   • tarantela

    Pečenka je njami, upam, de me bo prej pobral, preden pride kakšna sunitska komanda, pol pa adijo dobre papce!

    • komar marko

     dobro je vse. Sedaj pravkar imam kosilo, veliko solate in košček, meseka.

     • tarantela

      Dober tek!

     • komar marko

      hvala.

     • Franc Šink

      Halal sigurno ne.

  • Franc Šink

   Zanimivo je pa res kako se komunisti med seboj pogovarjate.

   • tarantela

    Čist takole iz firbca Te uprašam, po čem sklepaš, de sem jest komunist?

    • Franc Šink

     Pogovarjaš se z njimi.

     • tarantela

      A veš, da ne vem, kdo je in kdo ni komunist, tudi če se s kom pogovarjam. Imam čisto vsakdanje snovi za pogovor, s politiko se ne ukvarjam. Pravzaprav nekateri menijo, da sem desno usmerjena, bila sem namreč v Demosu, ki se je na žalost sfižil.
      Imate pa nekateri na tem portalu čudno predalčkanje ljudi! Če ne mislim tako kot orto desni, sem komunajzarka, levičarka itd. A res ne priznavate drugačnega mišljenja, saj smo menda demokrati! Al se pa samo delate, da ste demokrati?!

     • Franc Šink

      Sploh ne vem zakaj se midva prepirava. No saj se ne.

     • tarantela

      Jest tud nimam pojma, najbrž bo deževalo. Upam, da mi toča ne bo stolkla solate!

     • Capi

      Praviš, da se s politiko ne ukvarjaš….zakaj potem toliko kometarjev v “političnih” temah???
      Imaš se za demokrata, zakaj te potem moti vodja desnice, če je program odličen.
      Primer: zakaj bi moral menjati “Šefa”, če firma dobro dela…..aja, ni prava politična opcija, mora biti prave barve…..
      Priznavam drugačno mišlenje/predloge, vendar tvoje/vaše mišljenje je “vedno” edina prava pot?!
      Da, na osnovi takšnih mišljenj jaz predalčkam komentatorje……

  • tohuvabohu

   Pa slivovka tudi lepo diši, kajne, teatralna?

  • Capi

   Se vidi da si levičarka, še o kuhinji nimaš pojma, pečenka ima vonj ne duh…….

 • montyamp

  Kje pa vidite kakšne levičarje .
  Mi Štajerci malo bolj germanske krvi , vidimo samo bandite .
  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU .

  • tarantela

   Močvirniki, je rekel Počivalšek.

   • primsek

    Čestitke, tako iskrenih priznanj da gre za nemškutarje in nadaljevalce nacizma pa zlepa ne! Seveda, banditizem je preprečil, da bi domoljubi (recimo Čita Štrovs Štajermark in podobni Kuntnerji in Grafenauerji) zmagali ob nemški strani v II WW. zato dol z banditizmom in v koalicijo z ostalimi orbanovskimi in višegrajskimi naciji!

    • Capi

     Niso Nemci partizanom zastonj rekli banditi…….

  • Franc Šink

   Mi Gorenci tudi!

 • Megatron Arrows

  V takih poslih menda provizije dosegajo do 30 % celotne vsote. Kdo je spravil v žep 300 milijonov evrov?

  Opsa, takrat je bila taka oblika nakazovanja tujim bankam DOVOLJENA, niti IJJ vlada v letih 2004-2008 NI SPREJELA ukrepa, ki bi take malverzacije preprečil. Pa še kaj drugega ni sprejela, kar je potem vodilo v lahkotno gibanje k aferi Patria. In nihče ni pospravil v žep nič, razen mogoeč tistega Iranca iz Londona, ki pa ni delal zastonj.

  • Olga

   Pravilno: Janez Janša je pošten in nepodkupljiv politik, zato pa je takšna gonja komunistov proti njemu!
   Ves denar je pri Kučanu in Udbi!

 • Božo

  Ko politik reče da je drugorazredni državljan veš da laže kot pes teče.

 • Raamko Rom

  Janez Jansa,SLOVENCI TE LJUBIMO!

  • tohuvabohu

   Lahko zamenjaš še sto imen, pa te bomo vedno prepoznali po tem, kako zaudarjaš. Nategneš lahko le zabite rdečkarje, hehehe.

 • tasilo

  Uf ja … s citiranjem Svetega pisma in s sklicevanjem na Bilblijo je vedno hudič. Kajti draga Mojči Škrinjarjeva, tam piše tudi:

  »Kdor izmed vas je brez greha, naj prvi vrže kamen (vanjo).« Jn 8,7

  • Olga

   Zato ste si pa komunisti izmislili deset navodil in želite uničiti cerkev!

   • salma hayek

    Haha, a to in Štefikine mehiške račune in ponaredke o atentatu v Velikovcu in lepljenke in anonimke vseh vrst še kdo jemlje resno? Noben normalen že ne!

    • Olga

     V Avstriji nič ne zastara! Tudi v Nemčiji ne! Vaši že lepo sedijo! Tudi plavi bo!
     Sedaj bodo še bolj pozorni, ko ste tako lepo servisirali Iranske teroriste!
     Soros je v Ameriki že v preiskavi!

    • tohuvabohu

     Hahahaha, kakšen kreten, samo to še reci, da so udbovski atentati izmišljeni, pa dobiš piškotka.

   • tasilo

    In ti se imaš za kristjana? Nič žalega ti nisem storil, ti me pa zmerjaš in žališ. Sram te bodi! Ti že nisi kristjan.

  • tohuvabohu

   To se ti je pa dobro usralo, hehe. S sklicevanjem na Boga je hudič.

 • Jožef

  Zelo dober članek, ki mu lahko samo pritrdimo. Ker pa je v članku preveč besed, ki odkrivajo resnično stanje, pač morajo dežirni vatchdogsi v napad, da obranijo prvo zapoved levičarjev, ki glasi: laž ponavljaj tako dolgo. da boš sam verjel v njo – laž. Renica boli in tisti, ki se je bojijo, sedaj pač sikajo in udarjajo z repovi. Bog se usmili tistih, ki so ubogi na umu in ne dojamejo svoje šibkosti. Sestre in bratje Slovenci, čas je, da se poenotimo in spoznamo, da nekateri pač živijo v zmoti. Resnica je tako kot upanje, ki umrje zadnje. Oklenimo se torej resnice in v upaju na boljši jutri sklenimo medsebojno zavezništvo za prebujenje in začnimo delati za našo domovino Slovenijo, za naš narod Slovence in na koncu za naše potomce. Volitve so pred vrati, pojdimo in odločimo, da tisti, ki so 80% časa samostojne Slovenije vodili Slovenijo, niso vredni ponovnega zaupanja. Večina nas dobromislečih vemo, koga voliti, da bo bolje. Mir z vami, prijatelji Slovenci.

 • Demonkrat

  Komunizem je kopija katoliske cerkve

  • Janez

   S
   Tem zapisom – se pa ? Nisi izkazal.
   Organizacijsko ( župnje) je RKC KPIJA RIMSKE UPRAVNE UREDITVE.
   VSEBIA NAUKA RKC
   – PA S KOMUNIZMOM – JE ABSOLUTNO NASPRTOTNA.
   Komunisti – pa? Zveličanje , pokora, spoved, kesanje itd. Daj no ! L.r. Janez KOMENDA

   • Demonkrat

    KGB UDBA ….-Inkvizicija
    Oporecniki -Heretiki
    Izbira vodje je podobna konklavam….

    • tohuvabohu

     Torej so Broza izvolili demokratično s tajnim glasovanjem? Pa Dolanca? Pa Popita? Pa Kučana? Občudujem tvoj smisel za humor, prijatelj.

  • radames

   Eni pa radi ponavljajo tisto, kar so si izmislili levičarji. Da bi svoj nenormalni nauk počlovečili.

  • samotoje

   Globoka misel ljudi z možgani amebe. Kar malo pregloboka.

  • Olga

   Obratna! Deset Božjih zapovedi! Deset komunističnih (hudičevih) laži!

 • salma hayek

  Lepo je povedala, da je v času Janševe vlade vladala korupcija. 1700 strani dokumentov o Patrii, obsojeni v vseh državah okoli, Riedl je recimo prenesel 20 mio evrov v SLO. Tokrat ima prav, za bančne posle, ki niso kriminalne, se pa po nepotrebnem napihuje : ali ni ob prodaji telefonske aplikacije ravno evroposlanka iz vrst SDs rekla, da bi morali osvoboditi provizije in zmanjšati davke in postati davčna oaza?

  • Olga

   Naučite se brati! Razumeli pa verjetno ne boste, zaradi komunističnega filtra v glavi! Preberite ponovno!
   Pravilno: z MONTIRANIM procesom Patria so hoteli komunisti utišati Janšo in SDS! Afera je le produkt Murgl! Kos jo je izvozil na Finsko! Izkazalo se je, da je vse laž kot še 160 politicnih procesov proti Janši! Vpleteni bodo še odgovarjali tudi za državni udar in rušenje demokratično izvoljene vlade, s pomočjo Udbe in nacističnega špekulanta Sorosa!

   Vse provizije kasira Kučanov forum 21 z Udbo! Preko NLB in druge “srebrnine” perejo denar kriminalci!

   Za vse bojo odgovarjali! Perković in Mustać že grejeta stol Kućanu in Zemljariću!

   • primsek

    Treba je udariti po finskih, avstrijskih in hrvaških komunistih, ki so priredili procese v svojih državah in pokazali finančni tok pri podkupovanju v trgovini s štirikolesniki! Dolge so Kučanove lovke, če vrti finska in ostala sodišča! Mustač pa greje rit da se mu šiptar ki zgleda kot obrezan ud v zaporu lažje uvalil

    • Olga

     Kučanove lovke so kratke, zato pa iz Slovenije ne upa, razen v Rusijo, kjer išče zatočišče, ko bi Janša zmagal!

  • Bozz

   Hej Salma. Upam, da znaš dobro angleško. Preberi si tole RESNICO o davkariji:
   http://www.importanceofphilosophy.com/Politics_Taxation.html

   lahko pa še tole:
   http://www.importanceofphilosophy.com/Politics_LaissezFaire.html

   in tole:
   http://www.importanceofphilosophy.com/Politics_ProperGovernment.html

   pa mogoče še tole:
   http://www.importanceofphilosophy.com/Politics_InitiationOfForce.html

   ZDA so bile nekoč država brez davkov. Nobenega davka na dohodek, nobenih davkov na tvojo hišo, zemljo, gozd, čebelnjak, izdihan zrak,… itd. itd.. Takšni davki so navadna kraja denarja. Socialisti pa so nam tako oprali glave, da mislimo, da kdorkoli ne plačuje davkov je kriminalec in tat, je pa ravno obratno. Država, ki takšne davke pobira je kriminalec in tat. V ZDA so socializem dokončno uvedli leta 1933, davek na dohodek, itd. pa uvedli v 1930-ih ali 1940-ih, tam nekje, točne letnice se trenutno ne spomnim.

   Če vam ni jasno, da je davek na dohodek, kjer vam država pobere do 50% ali več vašega lastnega POŠTENO prigaranega denarja, kraja, potem vam nič ne bo jasno.

   In veš zakaj ZDA ob svojem nastanku ni imela davkov in je vsak posamezni državljan bil resnično (ekonomsko) svoboden, in so se njeni predsedniki uspešno borili proti centralnim bankam (vse do leta 1913) tudi za ceno asasinacij? Zaradi tega ker so svojo državi postavili na temelju Svetega pisma.

   Kateri sistem je boljši, tisti, ki tebe in tvoj denar pusti pri miru ali tisti, ki te ne pusti pri miru, tvoj denar pa pospravi v svoj žep, ali pa ga vloži v projekte, pri katerih ti nimaš besede in ki jih nočeš financirati?

 • vsemojebabe

  Vlada je brez duha, pa kaj jim mar glavno, da se denar steka v njihov žep.

  Pravo je kar ukaže pravo, pa čeprav je pravo le produkt peščice bednih vladnih kriminalcev.

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Slovenski levičarji govorijo en sam jezik. Jezik nepravičnosti, laži, kraje. Jezik brez Duha.

  BOLJ SE NE BI MOGEL STRINJATI !!!!!

 • Ana Job

  Seveda govorijo levičarji same laži in kradejo po dolgem in po čez. Država Slovenija je zlagana država. Heraldik Jože Pogačnik celo zastave ni smel oblikovati tako, kot jo je sam želel. Oblikovati jo je moral po navodilih kurćana in sicer v proruskem stilu in je bil z izdelkom zelo nezadovoljen, a ni imel vpliva. V resnici je bil v špilu rumeni panter karantanski. Ko bodo enkrat ti južnjaki in njihovi kradljivi pribočniki odšli, bo slovenski narod zopet zadihal. In tudi prorusko zastavo bi bilo treba spremeniti. Smo karantanski narod in spodobilo bi se, da uporabljamo heraldiko, nismo neko “južno voće” katerega si želi kurćan.

  • tohuvabohu

   Da je slovenska zastava neustrezna in grda, se strinjam. Dovoli popravek: oblikoval jo je Marko Pogačnik, trčeni kipar (in ne heraldik), ki je dleto zamenjal za nihalo in s špičastimi kamni “zdravi” Zemljo, čeprav bi sam bolj rabil zdravljenje. Ni mi pa znano, da bi imel Kučan kaj pri tem.

   • Ana Job

    Ja je bil ta. Jože
    Pogačnik je bil pa njegov brat, priznani violinist. Marko je pa zelo poznan bioenergetik, ima na krasu eno lepo domačijo.
    Ta familija Pogačnik pa izhaja iz Kranja. Kučan je imel še kako prste vmes je on odločal kakšna bo zastava.

    • tohuvabohu

     Nimaš sreče. Njegovemu bratu je ime Miha in je prav tako prismuknjen. Poznam ga osebno. Kakih deset let ni bilo slišati o njem, zdaj je pa spet v medijih. Prejšnji teden je imel intervju v Sobotni prilogi, teden ali dva za bratom. Oba je spraševala Vesna Milek in jima postavljala izzivalna vprašanja, ki pa jih niso spravila iz tira. Norce je pač težko spraviti iz tira.

     • Ana Job

      Njihov oče
      Pogačnik je bil pa obema menenger je vodil finance.

     • tohuvabohu

      To je pa možno. Čeprav je bila bolj revščina, tako da ni bilo kaj dosti menedžirati.

     • Ana Job

      Prisrčen si. ;-))

    • MižekFiga

     Ne vem zakaj tlačimo grb v zastavo?
     Mogoče zato, ker je brez grba zastava enaka ruski?

     Miha je (je bil?) vrhunski violinist:
     Oba sta skupina OHO ……

     • Ana Job

      Barve so bile všeč našim komunistom, ker spominjajo na Jugoslavijo. Seveda so to ruske barve. Za Pogačnike pa kolikor vem, so v redu ljudje.

  • Krtača17

   Nekaj predlog. Mogoče boste desni najdl kako zase:http://www.crwflags.com/fotw/flags/si_carto.html

  • mannuro

   ti dam prav, čeprav sedanjih heraldikov zagotovo ne bi želel pri novi zastavi. Res ne. Ti so naredili po Sloveniji, po občinah več škode kot koristi. Poglej si samo občinske zastave. Skrapucala, brez stila in smisla za obliko. Redko kateri občinski grb je primeren.
   Kar se pa Slovenije tiče pa.. ne ni zlagana, volja ljudi je bila ukradena. Tudi zato, jaz rdečkarje, kličem kolaboranti. Ustrezajo popolnoma vsem kriterijem za to označbo.

   • Ana Job

    Popolnoma se strinjam s tabo.

  • Bob

   Levo skorumpirani skrajnezi so popolnoma isti pri vas kot pri nas na tej strani,vsi hocejo neko veliko globalizacijo z popolnoma kontrolo nad prebivalstvom,pri tem se posluzujejo res podle in nesprejemljive nacine,ki ne sodijo v demokraticno society.Zaradi te vase zastave bi se tudi morali ze zdavnaj odlocit in spremenit.Od kod izhajajo in kdo so pravzaprav Slovenci,napacno so nas ucili da smo “Slovani” pri tem ste ignorirali Stajerce kjer prebivalstvo izhaja,ze po priimkih ti to pove iz Nemske preteklosti,manjsina Madzarske na obali je pa tako skoraj vse Italijansko,res smo Karantanski narod ,mogoce tudi nekaj Veneti,nikakor pa ne Slovani.Ana Job je lepo odgovorila in vidim da nekateri razmisljate kako bi zgodovino postavili na pravo stran in kako zgreseno in prisiljeno je bila izpeljana v preteklosti

   • Ana Job

    Hvala Bob za te velikodušne in domoljubne besede v prid slovenskega naroda. Lep pozdrav! :-))

 • Krtača17

  Portal greznica24, samo pljuvanje in šuntanje vas je. Ampak v članku in komentarjih ni enega pozitivnega predloga v obdobju enega leta. Zato boste pa spet zgubil volitve in prav je tako. Na podlagi nič pač volivci rečejo nič. Povprečne in podpovprečne floskule pa zadržte zase.

  • Olga

   Kar tolažiti se!

  • stajerc5

   Hehe, samancek ti gori pod nogami, nje!? Panika in strah, nje!? Zadrzi zase, da ne bo se druzina zaskrbljena.

  • šmentanamuha

   Kuhane žabe boste volile tako, kot vam bo določil glavni kuhar. Nič novega. Sam ne se s tem hvalit, ker se nimaš za kaj.

 • Franjo Trojner

  Ta hinavski rdeči lažnivi odvraten jezik je prinesel v naše kraje žalost in revščino in kot vse kaže bo prinesel tudi novo vojno!

  • primsek

   Orbanovski tretjerazredni pisuni na Novi že delajo v tej smeri, očitno so jih preveč dobili z Marjancinim Stojkotom

 • Slovenec

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

  • Franjo Trojner

   Čuj ti mali lažnivi plagiator, malce narobe si zapiso! Pravilno se glasi tako:” Laž je nesmrtna duša kumunizma”! Bog se te usmili, pa saj te je pamet čisto zapustila.

   • primsek

    Saj to je hotel reči. Janšizem je oblika komunizma oziroma boljševizma, saj drugega vaš natabletkani grosupeljski šiptarski doktor ne pozna, kandidiral je celo za predsednika Komunistične Mladine

  • Aresnica

   Fantek – ti si bolan_ očitno vsak dan gospoda Janeza Janšo sanjaš._- kako že …… ti ……. .. levak.- Prasica, ki je tebe povrgla .. . .. nič več …… .. … svetu.
   Dejstvo pa je da bebastih bolnikov ni nikoli sram-še ponosni so na bebavost.
   ________________
   Lep pozdrav

   • Slovenec

    LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!