Bo Rajko Kenda tudi letos podprl Jankovića?

Foto: STA

V letu 2018 nas čakajo tako državnozborske kot lokalne volitve. Zanimivo bo spremljati, kako se bodo izrekali t. i. Jankovićevi podporniki, ki so aktualnega župana želeli videti na vrhu Vlade Republike Slovenije.

Rajko Kenda je npr. veliki podpornik župana Jankovića. Leta 2011 je pred parlamentarnimi volitvami suvereno izjavil: “Kot župan je pokazal veliko sposobnost in učinkovitost, kar bi prenesel tudi na državno raven.”

Leta 2013 je že obrnil ploščo, ko je dejal: “Tega nismo storili zaradi Jankovića, ampak zaradi ljudi. Pozitivna Slovenija in Alenka Bratušek pa sta, v prenesenem pomenu seveda, njegova otroka in tega mu nihče ne more vzeti. In kaj je lepšega, kot da je človek ponosen na svojega otroka. Svojemu otroku želiš najboljše, kaj šele, da bi z njim tekmoval ali mu želel škodovati.”

Več si lahko ogledate na portalu utrip-ljubljane.si

 • RATATA

  Rezervni oficir jna kendurina bilećanac, smrduharsk lenuharsk lewuharsk!

 • hermannn

  Ne moreš verjeti, da tako uspešen, pameten in lep, pa še zdravnik povrhu, lahko podpira v vseh pogledih tako bedo od človeka kot je RJ. Aja, g. zdravnik še ni zadosti bogat!

 • Slovenka

  Šel bo na Magistrat skupaj s 25 (ne)ugledneži in na kolenih prosil Zokija, naj reši Slovenijo.

 • Olga_10

  Tudi Kenda je “pokazal veliko sposobnost in učinkovitost”… V vsaki normalni pravni državi bi si zaradi strokovnih napak, delil s skorumpirancem in posiljevalcem mater samohranilk, mesto za rešetkami! V obeh “primerih” trpijo otroci in starši!

  • Poštenje velja

   Ne na kol nabit govedarja.

 • Commie Disposer

  Podprl bo tistega, ki bo ženi podaril nov BMW

 • Soave

  Seveda bo !! Veliko mu je dolžan !!

 • Borut Stari

  Zdravnik kateremu niti pod razno ne bi zaupal zdravljenja in življenja. Strokovni vodja pedijatrije. Tipična slovenska korporativna odločitev

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!