Družinski spor se je končal z umorom

Foto: STA

V sredo je javnost pretresel družinski umor v Gradišču, kjer je  37 letni Dritan Sulollari večkrat zabodel svojo 30 letno ženo Migeno Kellezi. Oba sta bila Albanska priseljenca, ki sta pred leti prišla v Italijo, imela pa sta tudi 8 letnega sina.

Zakonca, ki sta bila sredi sporazumnega ločitvenega postopka, sta se v sredo zgodaj zjutraj sprla, nato pa je Dritan večkrat zabodel svojo ženo. Predmet spora naj bi bil ravno ločitveni postopek. Usodna rana naj bi bil vbod v grlo, kar naj bi tudi potrdila obdukcija umorjene v soboto.

Celoten članek lahko preberete na Primorska24.si

Dritan je po umoru poklical karabinjerje in se prostovoljno predal organom pregona. V času umora je bil v stanovanju na naslovu Campagnola št. 21 v Gradišču prisoten tudi njun 8 letni sin, vendar po do sedaj zbranih podatkih ni bil priča umoru. Sosedje so za medije izjavili, da je bila družinska tragedija nepričakovana, saj niso nikoli slišali prepirov med zakoncema ali zaznali kakršnih koli težav med njima.

Primorska24.si

 • Pezde

  Edini ločitveni postopek, ki ga Arabci poznajo, je smrt soproge. Verjetno se ja zagrela za kakšnega avtohtonega šarmantnega Italijana, g. Muhamad pa se s tem ni mogel sprijazniti.

 • Ana Job

  Aha. Šiptarji. Tam mora biti ženska tiho in še prodajo jo, če jim kaj ne paše. Jaz bi tam zelo kratko vlekla.

  • dr Janez Sveti

   Ana, v Sloveniji je največ umorov v družinskem krogu.
   DR Janez Sveti vesoljc

   • Ana Job

    Pri takih umorih gre ponavadi za umore iz strasti. Afektne, nenadzorovane…

    V Italiji pa ubijejo največ žensk in to se še povečuje. V njihovih pogovornih šovih ponavadi to potem analizirajo italijanske zvezde, zakaj in kako je prišlo do tega.

    • dr Janez Sveti

     Ubijanje ljudi in kidanje snega je nekoristno početje. Vsi ljudje sami umrejo in sneg stopi spomladansko sonce.
     DR Janez Sveti genij

     • Ana Job

      Se strinjam. Življenje lahko vzameš samo v samoobrambi, če braniš lastnega življenja. Nasilje ni smiselno.

   • indijanka

    Ja ..samo tuki se vsaj ve, da ženske ni več. Tam jih pa ne štejejo. Samo nadomestijo jo.

    • dr Janez Sveti

     A tako? To je pa ok. A imajo leasing in staro za novo tudi?
     DR Janez Sveti rentawomen

     • indijanka

      Hmm.. tega stroška uporabe ni mogoče predvideti naprej, zato vse oblike financiranja odpadejo. Ne gre to ..če je preveč neznank. Sem si pa kar mislila, da si navdušen nad rentanjem.

     • dr Janez Sveti

      Nisem navdušen, glej jo no! Samo povprašal sem po ponudbi. Saj me zanima tudi če se dobi Patria na kredit? Tako za vožnjo po brezpotjih..seveda. Ti si ena res konzervativna bankirka :)
      DR Janez Sveti kreditni ekspert

     • indijanka

      Če konzervativnost pomeni, da ne delujem na všeč in ni všeč, potem sem konzervativna. V ljudeh, ki me obdajajo ne zaznam uporabne vrednosti. Ampak samo spoznanje ali mi odpirajo svet ali ne.

     • dr Janez Sveti

      Mislil sem na bankirske posle. Bankirski morajo biti konzervativni, saj drugače dobimo Probanko, Factor banko in NLB. :)
      DR Janez Sveti uporabnik

     • indijanka

      Vsi posli morajo biti razumni. Če dobro razmislim, je razumnost najboljša izbira na vseh področjih.

  • župnik cefizelj

   ti bi vlekla ko industrijski sesalec in čmokala. pa lepo kuhat in prat perilo. zdej pa ena emancipirana kmetica s strankarsko izkaznico sds. to je treba sam nagont, pa v kuhno pa tih za bit. v milerju pa šminke kupuje, pa parfume pa ne vem kva še. pol se pa lišpa da jo vsaj kdo nategne, ker je desc ne more, zaradi kronične impotence kot posledice branja svetega pisma in zlorabe alkohola

  • indijanka

   Ženska si in trgovat znaš :). Povsod bi se znajdla.

  • župnik cefizelj

   selektivna cenzura in samozanikanje. da se odrešiš prekletstva najprej spoznaj svoj brezupni položaj. prav imaš tvoj zapit klošarski mož lahko samo sanja o takšni ženski kot si ti. s kričanjem v računalnik si ne boš povrnila dostojanstva, ki si ga sistematično uničevala desetletje. zgubarske mentalitete se ne otreseš mimogrede. to je zahteven proces. noč je najtemnejša pred jutranjo zarjo. bo še veliko slabše preden bo bolje. nisi še dosegla dna, si pa na pravi poti.

   • Ana Job

    Vse to se tiče tebe in samo tebe in nič drugega kot tebe. Nisem ti kriva če nimaš smisla v življenju. Fentaj se. Pa bo.

 • indijanka

  Ga bo Zvezdica Zaspanka poštimala..preskoči ga.

 • župnik cefizelj

  kot v pravi katoliški družini. ženska je brez pravic. kva si zdej pametna sds-ovka!? ta prav sds-ovc babo užge čez gobc. kr bod pametna, a dec še ni pršu iz gostilne!? zdele si pogumna, k bo pa dec domov pršu te bo pa namlatu k žakel moke. jutr pr maš boš pa spet lagala da si po stopnicah padla pa tri kile pudra na ksihtu.

 • župnik cefizelj

  a že dec na vratih zvoi pijan k mavra!? sej se spomnš kako je fotr mamo mlatu. to ste katoliško fanatične družine, navzven poštirkan na notr gnilo k zobje vinka gorenaka.

  • Ana Job

   Malo si me zamenjal, nismo podobni tvoji družini. Nisem ti kriva, če si jezen in nesrečen in ti gre vse narobe. Nekateri ljudje smo pač veseli in razigrani, sprijazni se s tem. Dobro nam gre. In nič ni s tem narobe.

   • župnik cefizelj

    hahahaha. katoliški fundamentalist in sreča!? komu lažeš, čutim tvojo stisko in neizogibni propad. srečen sm le ker nimaš otrok, katere bi okužila s svojo zgubarsko mentaliteto.

    • Ana Job

     Res ti gre slabo. Poln jeze si. Predvidevam, da tudi brez denarja, brez službe in brez dobrega sexa. Brez vsega, kar človeka naredi dostojnega. Žal mi je zate, da se takole sproščaš. Nikoli ti ne bo bolje. Na žalost. Slabe vzorce nosiš verjetno še iz primarne, levičarske družine. Likvidatorski potomec. Verjamem, da se počutiš usrano. Lahko si skrajšaš muke.

     • župnik cefizelj

      dej berg dohtarja ugasn pa nehaj sanjat. dec gre dam, je kelnarco enkrat preveč za rit uščipnu, pa ga je s pladnom poglav, pol so ga pa vn nesl. zdele hod dam razkačen kot ivan janša v cerkvi. hitr se skrij pa čelado na glavo da ne boš spet u glavo k malancan.

   • Pezde

    Škoda tvojih besed zanj. Kot bi najlepši cvet metal v greznico, polno dreka.

 • župnik cefizelj

  tvoj dec je sds-ovc pa vaška pijandura. zakva si pa lohk na kompjutru!? zdele ga veselo naliva v vaški birtiji in razlaga o svojem novem pasatu. ti pa sanjariš o lepšem jutri in pereš njegove usrane gate. danes bo spet nabasan ko kanta. najbrž se bo podelal že v veži, seveda predtem bo temeljito pokozlal vhodna vrata.

 • župnik cefizelj

  kva a si spet berg dohtarja gledala!? pa fantaziraš in blodiš. tvoj dec zaudarja po obupu in cenenem vinu, v življenju je streljal le s fračo, rad pogleda pa v cev in to odtočno cev. ti si pa do komolcev v posranih gatah in prešvicanih srajcah. dec dela na železnici, ti pa mal pomagaš v lokalnem frizeraju, stranki in občini. jutri dec pral avto, ti boš pa ribala posrane gate.

  • Ana Job

   Ne maraš žensk kaj? Zato, ker si neuspešen. Neuspešni moški so odbijajoči, kot drek.

   • župnik cefizelj

    ti nisi ženska. ti si ubogi izgovor za žensko. ti si katoliška indoktriniranka, mentalna sužnja impotentnemu možu in slabemu družinskemu spominu. leta so vzela mladost in te oropala ženstvenosti in upanja. od tvoje maternice je ostal le grenak spomin in izgubljena priložnost. uteho iščeš v mazohističnemu udinjanju totalnemu zapitku in klečeplazenju v cerkvi.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!