Primerjava, ki je ne bi smelo biti!

Foto: dossierkorupcija

Britanski minister za obrambo Michael Fallon je odstopil po odmevnih obtožbah o spolnem nadlegovanju. Kot je zapisal v pismu britanski premierki Theresi May, bo še naprej deloval kot član parlamenta. Pred tem se je že opravičil za incident iz leta 2002, ko je med novinarsko konferenco na koleno novinarke večkrat položil roko, a glede tega ni bila uvedena preiskava.

Srbski župan glavnega mesta Slovenije Zoran Janković ni odstopil po izsiljevanjih za seks, ki se je dokazano tudi zgodil (2-krat!). Kot je izjavil in objavil v režimskih medijih, bo še naprej deloval kot župan “najlepšega mesta na svetu”.

Celoten prispevek si lahko gledate na tej povezavi: Primerjava, ki je ne bi smelo biti
 • antimur

  Da ne bo odstopil, ampak ga bomo morali odstopiti, drži kot pribito, je pa čista laž okrog najlešega mesta. V petek sem bil v Ljubljani, z eno besedo groza, kaj je ta čefur naredil iz našega glavnega mesta. Na vsak način mu moramo preprečiti nadaljni balkanski urbanizem, predvsem pa uvažanje primitivnih čefurjev. Ta kučanistični norec dela z Ljubljano enako kot baraba, nesposobnež in nategovalec upokojencev Erjavec z zunanjo politiko. S takšnimi kreteni so pa res izpolnjeni vsi pogoji za klavrn konec Slovenije in Slovencev.

  • Hun

   a je blo 2004-2008 kj drgac z priseljevanjem siptarjev?

  • FRANC3

   +++++++++++++++++++++++++++++++++ 1.000 X.

 • freedomfighter

  Srbski zupan ??? Zanimivo kako ce ima nekdoenega starsa slovenca in drugega srba kar pozabite na eno stran familije…ce ni slovenec potem tudi srb ni

  • Olga_10

   Vsekakor pa je kriminalec, skorumpiranec in posiljevalec! Človek, ki zlorablja matere samohranilko v stiski, je zame posiljevalec!

   • freedomfighter

    To pa imas cisto prav ja zalostno je le to da povdarjajo nacionalnost njegovega oceta….zakaj so pa za dragica govorili da je slovenec pa je isto kot zoki mislim po nacionalnosti drugace nimata nic skupnega seveda

 • Jožef

  Če že moramo v Sloveniji imeti Botra, bi lahko bil to samo g. Milan, dočim Zoran – Zoki ima premalo pod gostimi lasmi, da bi lahko bil godfadher. Je pa lahko kakšen šerif iz kavbojskih filmov (seveda skorumpiran, stoječ pred gostilniškim šankom in obdan s pomanjkljivo oblečenimi lahkoživkami). No mlajši čitalci ste videli premalo kavbojk, da bi lahko to ugotovili, Korleoneja so pa že davno nazaj vrteli po kunu in kasneje TV. Oboje je moč najti tudi na youtubu, oglejte si svoje ljubljene šerife in botre.

 • FRANC3

  Srbsko-ciganska posla. Ima pač ničelno toleranco. Enako kot premier.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!