Tanja je užaljena

Vir: Blic

Tanja je užaljena, Tanja je prizadeta, Tanja je šokirana. Se sprašujete, zakaj? Kot je sama zapisala: “Toliko nestrpnih in žaljivih zapisov, kot sem jih dobila samo v zadnjem tednu, je preprosto noro. Širjenje strahu, laži, nespoštljivost, nizki udarci … je to kultura dialoga odgovornih akterjev družbe? Močno me začenja skrbeti ta retorika, ki uničuje zdrav duh v državi.”

Oprostite moji nevednosti, Tanja, ampak, a ste morda pričakovali kaj drugega? Ste pričakovali odobravanje, aplavze, stoječe ovacije, glede na to, kako odkrito delujete protislovensko? V našo, mojo domovino, vabite ljudi, ki nimajo nobene želje po integraciji, sodelovanju, spoštovanju slovenske identitete in kulture. In ko vam ljudje to povedo v obraz, ste užaljeni. Stopite se kakor snežinka na soncu, prava “snowflake”.

V bistvu pa obstaja samo en odgovor na vaše jamranje in stokanje: kar seješ, to žanješ.

utrip-ljubljane

 • althar

  Očitno je še premalo užaljena, prizadeta in šokirana, sicer bi prenehala služiti tujim in začela služiti slovenskim interesom.

  • tasilo

   Pizdajavci nikoli ne služijo svoji domovini. Pizdajavci nastopajo proti svoji deželi, državi, domovini in narodu. Zato so pizdajavci!

 • slosin

  Tanja je užaljena, Tanja je prizadeta, Tanja je šokirana…. Tanja je tud zadeta…

 • Igor Kavalar

  Raje naj se vpraša koliko ljudem je že uničila življenje z svojimi pro migrantskimi odločitvami?

  • jovan jovan

   Koliko in katerim?

   • Republic Commando

    Za začetek vsem tistim nemkam, ki so bile množično posiljene v Kolnu??

    • jovan jovan

     Fajonova ima prav toliko s posilstvi, kot povprečen sektaš s pametjo. Nič!

     • Steiermark

      ti, kot titov sektaš s prazno glavo “i punim dupetom” , še iz časov, ko si bil titov pionirček, že veš!

     • jovan jovan

      Nisem jaz tak kot tvoj lljubljeni vodja. Njemu je “puno dupe”, poleg ostalega tudi vas sektašev.

     • Steiermark

      tvoj idol, pedofil tito, “se punio i u tvoje dupe”, potem ti je pa vse to vdarilo v prazno glavo…..

     • dob

      Pravno je soodgovorna za početje tistih, ki se neidentificirani in zdravstveno nepregledani sprehajajo po EU, ker jih določena politika, ki ji Fajonova pripada in jo zagovarja, spušča med nas.
      Če nekdo spusti morilca brez moje odobritve v mojo dnevno sobo, je soodgovoren za tisto, kar bo ta morilec storil meni v mojem stanovanju.
      Upam si celo reči, da je pošiljatelj hkrati tudi naročnik umora, in da je vedel kaj počne ter da je to naredil namenoma. Zame je to komunistični umor političnih nasprotnikov doma z orodjem, ki mu je na razpolago in mu prav pride, da z njim maha kot s humanostjo! V bistvu pa vihtijo nož nad lastnim prebivalstvom.

      Zato ni nobenega razloga, da bi jaz bil prijazen do takih ljudi, ne do človeka, ki to počne.
      V tem primeru do Fajonke, KI NAJ SI JEBE MATER.

   • dob

    Koliko in katerim ga je popravila?

 • Pa kaj ti dihaš za Slovenijo? Pa nas je malo.

 • janko

  Punca, SD člani, ki so ves tvoj svet, še pač niso vsa Slovenija. Življenje ni praznik, vidim da živiš v dobri veri, da je pri nas vse lepo in prav – že mogoče, ampak tako je samo v svetu SDja. Ostali ki smo nepolitični, pa smo že dolgo besni nad stanjem v domovini, kjer bi lahko in moralo biti precej drugače, kot nam po vsej sili določate vsestransko negativni levičarji.

 • dob

  Težko je že Američanu, intelektualcu, razložiti kako je pri nas z imigracijo in migranti! Zakaj tak nasprotujoč odnos do njih in njihovega obnašanja, tukaj v Evropi.
  Američani so tradicionalno priseljenci in takšno družbo s to zavestjo tudi tvorijo.

  Vendar pa je bistvena razlika med priseljenci v ZDA in temi, ki v EU prihajajo zdaj. Najprej, njihovi priseljenci niso prihajali v Novo deželo z namenom, da bi spreminjali ustavo, si podrejali druge, temveč so prišli z namenom, da v Novem svetu najdejo VEČ svobode zase. Prišli so SEBE osvobajat!!!
  In to počno tudi sedanji imigranti, ki prihajajo v ZDA.

  Bodisi da od nekod bežijo zaradi vojne in nevarnostjo pred izgubo življenja, bodisi da so ekonomski migranti – prihajajo k nekomu, ki je na lestvici boljšega življenja uspel najti načine kako bolje živeti, bolje od njih, ki prihajajo in so se prišli od njega učit.

  TI migranti, ki zdaj prihajajo v EU, pa se niso prišli učit! Niso prišli sem sebe osvobajat, temveč nas zasužnjevat. Prišli so grozit, da nam bodo vzeli naše postave in jih zamenjali s svojo, poteptali bodo evropske ustave in jih vse nadomestili s šerijatskimi zakoni, ki jim jih narekuje vera.
  Spolno pohabljanje deklic, kamenjanje žensk, ki jih je nekdo posilil, potem pa okrivil, da so bile same krive, rezanje udov kot oblika kazni za prekrške, klanje nevernikov, podstavljanje bomb, poneumljanje ljudi (no to že zdaj imamo tisti, ki prenašamo komuniste na oblasti in njihovo televizijo!), zamrtje literarnega izražanja, konec svobode govora, preganjanje vseh svobod, ki jih Koran ne dovoljuje…. in kaj vem kaj še vse bo sledilo, saj je logična posledica uveljavljanja šerijatskih sodišč.

  Ponavljam: v ZDA migranti prihajajo sebe osvobajat, k nam pa migranti ne prihajajo po svobodo, temveč nas prihajajo zasužnjit.
  Če mi nekdo s tem v zvezi omeni “človekove pravice”, sem upravičen do tega, da posumim v njegove dobre namene.
  Naši intelektualci vse to to mirno poslušajo, gledajo, na široko odpirajo vrata migrantom in ne reagirajo.

  Fajonka, hočeš še eno žalitev? JEBI SI MATER ŠERIJATARSKO.

  • jovan jovan

   Niso si podrejali drugih?! Seveda, samo “poštenje” jih je bilo, belčkov, ki so osvajali Novi svet! Iz katere luknje si pa ti prilezel?!

   • dob

    Tako kot zamenjuješ izraze prebežniki in ekonomski migranti, zamenjuješ osvajalci in migranti! Naši dedje in babice niso šli s kufrom v ZDA podstavljat bomb in menjat njihovo ustavo. Šli so sebi iskat boljše življenje!
    Ampak ti cepec raje vse zmečeš v isti koš in obtožiš večino ameriških priseljencev za morilce! Kreten.
    SI si prebral stavek v ustavi ZDA, ki pravi “all men are created equal?”
    Usrane! Imaš kako pripombo na to, bi tu kaj spremenil v njihovi ustavi? Bi namesto tega raje vsilil šerijat, ki je za spremembo boljši od te ideje, na kateri so zrasle moderne ZDA?

    • Hun

     zaenkrat me z davki ubija ministrstvo…ne migranti..

     kar se tice metanja v isti kos…preber si seenkrat svoj lastn post…sodis sam po sebi?

     • dob

      Kaj ko bi nehal menjati geslo, ti teslo vsiljivo, da te tako zablokiram le enkrat in sem končal s tabo?!

     • Hun

      tok te je zjebala resnica

     • Hun

      no problemo…spostovani arhitekt

     • slosin

      ja,ja. migranti tebe nič ne koštajo, vse plača država…..

     • dob

      Vse sodim po sebi in po moji Vesti! Ne potrebujem religije, ne ideologije, da me vodita namesto moje lastne Volje in Vesti.
      Moj Bog ne zahteva od mene, naj nekoga ubijem, ga pohabim ali ga prevaram in ga okradem. Ali še slabše: naj sebe žrtvujem za neke višje cilje!
      Raje vprašaj svojega boga oz. svojo cinično ideologijo in/ali religijo v katero ti brezpogojno verjameš, kaj tebi in tvojim sovražnikom pripravlja in kaj obljublja.
      Potem pa še sebe vprašaj, če si sposoben odgovarjati za svojega Boga (ideologijo, religijo, prepričanje, filozofijo….) tako kot sem jaz za Mojega.
      Jaz odgovarjam za Mojega Boga. In On odgovarja za vse ljudi, vključno zate. Vse njegove odločitve so zdaj v polju Zavesti, ne pa v podzavesti, kakršne so zdajšnje odločitve teh politikov, ki vodijo EU, Slovenijo pa ravno tako! kučanisti pojma nimajo kaj delajo, ne tega, zakaj delajo to, kar delajo.
      Jaz to imenujem gnitje Misli.

    • jovan jovan

     Cepec te je naredu kretena primitivnega, posranega ! Kje kaj pišem o priseljencih-morilcih?! Sicer pa so moderne ZDA zrasle na truplih domorodcev in izkoriščanih migrantov. Ustavo ZDA si pa v rit vtakni!

     • dob

      Ne ga lomit! ZDA so zrasle na izkoriščanju?
      Na čem je pa Jugoslavija propadla? Na spoštovanju človeka in njegovih svoboščin, na plačilu po delu, na uspešnem poslovanju, na tem da je dnar posojala tistim, ki so ga potrebovali, ker je sama bila tako uspešna pri spoštovanju človeka, človeškega dela, samoupravljanja in človekovih pravic???

      Takšni tipi kot sta ti in Hun mislite, da je Partija in država eno in isto! In da so vsi, ki so proti Partiji (nekoč komunisti in UDBA, zdaj pa kučanisti in UDBA) obenem proti državi in so zato kot antikučanisti (antikomunisti) tudi izdajalci tega naroda.
      To je vaše posploševanje! Posplošujete, ker vam je tako laže razmišljati, saj so vaše možnosti in s tem sposobnosti razmišljanja omejene. Potrebujete samo polarizacijo, drugo vam ni mar. Potem pa mirno snujete uboj nasprotnika.
      Demokracija? Ja, pa kaj še. Večstrankarski sistem ni SZDL! Nikoli bil.
      Mimogrede: Hun, glede na to, da imaš tri črke – si tudi ti PIA PIA?
      Norci in psihopati se razmnožujete kot hidra. Z delitvijo. En izstopi in že se okrog njega zbira leva vsebina kot navidezno nasprotje levi vsebini. Nakar vi levaki to poimenujete: demokratična svoboda razmišljanja in različnosti!
      Ali pa kot nadrkani kurac na vrhu hriba, ki mu seme veter raznaša…. tako se množijo leve stranke pri nas! Ne vem kako se že reče… vetrocvetke? Jebivetri?

      S hriba člastne nesposobnosti (kar poglej si Jugoslavijo, pa zdaj Slovenijo!) potem ocenjujete zgodovino, druge države, druge ljudi…. se cinično nasmihate in si od njih sposojate denar. Pri tem vas ni nič sram, ker poslovno obnašanje spreminjate v vnaprej načrtovano prevaro in potem dogovor izpolnjujete z zavračanjem že sklenjenega dogovora in z mržnjo. Hvala lepa je vam povsem neznan izraz, ki ga ne uporabljate. Uporabljate pa: a šta ste vi nama radili?!
      Potem začnete srat s poboji inkvizicije, pa indijanci, pa črnci v Afriki, pa s suženjstvom na jugu Sev. Amerike…

      Veš kaj? Vi ste bili sužnjelastniki tedaj, ko ste z ladjami vozili črnce za sužnje v ZDA! Vi ste trupla in pohabljene metali v morje morskim psom, ker so predstavljali mrtvo težo in zato slab zaslužek ob prihodu na cilj, kjer ste sužnje prodali.
      In zdaj se izgovarjate na tujo Krivdo. Sami ste jo ustvarili! Zato kar sami storite s Krivdo natanko to, kar je meni svetoval jovo-jovo naj storim z ameriško ustavo!

     • janko

      ZDA so bile prve v svetu, ko je predsednik prekinil z prakso preganjanja čarovnic, rasnega razlikovanja itd. Na žalost preko hudih predhodnih napak. Rodila pa se današnja svoboda in omika vsega razvitega sveta! In to je VELIK korak človeštva.

    • Janko Gedlicka

     Bi rekel, da jih bom sedaj ornk slišal od tebe in še nekaj drugih. Svoboda državljanov ZDA zgodovinsko temelji na genocidu staroselcev in bizonov…ter “nežnim” pokristjanjevanjem.

     • slosin

      genocid nad bizoni…uf, sem mislu, da že vse vem….A pol je bi v Ameriki največji genocidnež Buffalo Bill pa G. Armstrong Custer….prvi za bizone, drugi za indijance…

     • Janko Gedlicka

      Prav ponižno se opravičujem, ker sem si drznil izraz genocid uporabiti tudi za iztrebljenje živalske vrste bizonov. Ta beseda se res uporablja za pomor rasne, narodne ali verske skupnosti, torej ljudi, ne pa živali. Sicer pa je skovanka iz grške besede genos = rod in latinske besede occidere = ubijanje. Po svoji jezikovni podlagi se torej ne nanaša izkjučno na pomor ljudi. Čustveno in razumsko sem povezal genocid nad indijanskimi plemeni in samopašno lovsko iztrebljanje bizonov, saj sta se dogajala deloma istočasno. Menim, da človek nima pravice uničevati božjega stvarstva z brezobzirnim iztrebljanjem živali. Ker sta obe iztrebljanji praktično šli z roko v roki sem si drznil uporabiti kar za obe izraz genocid, še posebej zato, ker je iztrebljanje bizonov eksistenčno ogrožalo Indijance. Krepko jim zožilo nabor virov hrane, oblačil in materiala za gradnjo šotorov (bizonje kože).
      Sicer pa sem namen svojega odgovora Dobu pojasnil s svojim ponovnim odgovorom njemu, ko je odgovoril meni. Mislim, da sva z njim o tematiki na precej podobni “valovni dolžini”. Upam, spoštovani gospod Slosin, da mi boste mojo predrznost odpustili.

     • Janko Gedlicka

      Ti bom poskusil ponovno odgovoriti. Upam, da bo odgovor šel skozi. Besedo genocid sem namenoma uporabil tako za iztrebljanje Indijanskih plemen, kakor za iztrebitev bizonov, saj sta se dogajala približno istočasno in z roko v roki. Samopašni lovski pogrom nad bizoni je bil prakično tudi del genocida nad Indijanci, saj jim je krepko odvzemal vir preživetja. Čeprav se beseda
      genocid (sestsvljanka grško genos – rod + latinsko occidere – ubiti) ali rodomòr je vsakršno sistematično uničevanje katerekoli narodnostne, etnične, rasne ali verske skupine z namenom v celoti sli delno uničiti to skupino) nanaša le na pomor ljudi, pa se vendarle po svojem jezikovnem izvoru ne naša zgolj na človeški rod. Iztrebljanje živali je vsaj po mojem grob poseg božje stvarstvo in spodkopava temelje življenja – tudi človeštvu. Sicer pa iz medsebojnih pisanj z Dobom pod tem člankom izhaja na kaj sem mislil. Upam, da mi boš odpustil, ker sem si drznil besedo genocid uporabiti širše.

     • dob

      Ves svet temelji na geniocidu in vsiljevanju religij(e)! Nihče ni brez okostnjakov v omari, še najmanj pa komunizem, ki je v sto letih obstoja umoril 100 milijonov svojih lastnih bratov!

      Ne gre zato, kaj je kdo komu storil, gre pa zato, kako to izrabljajo (zloreabljajo) nekateri zdaj, d aopraviočujejo svoje nsilje nad ljudmi kot nekaj upravičenega. YSvoj cinizem skrijejo pod cinizem ideologije, ki ve VSA en sam cinizem, če greš špogledat, kako omejuje človeškega duha s tem, kar zapoveduje, kako uniči svobodno Voljo v človeku in v svo pri svojih vernikih, ki v zameno sledijop in izpolnjujejo vesrki in/ali ideolođki coinizem.

      Zakaj pa potem gre?!
      Gre za to, kdo je opazil napako v načinu, kako človeštvo sebi postilja prihodnost!
      Za to gre.

      In v preprostem stavku, ki ga je zapisal Jefferson v ustavo, namreč s tem, ko je ta misel ostala zapisana “da so vsi ljudje ustvarjeni enaki….”, ki jo je pravni red neke države sprejel za svojo (to učijo otroke v šoli!) ostane to v zavesti človeka.

      Na kratko povedano: da bi si nekdo drznil izmisliti osebni računalnik, je potrebna svoboda duha in dovolj upornosti v posamezniku, da izumi nekaj, za kar vse tajne službe in vse vojske sveta ubijejo, da bi imele. In potem to ta izumitelj (en mulc v garaži!) da vsem ljudem v uporabo.
      Zakaj se pa to v Sloveniji ni zgodilo?! Smo bili preveč zaposleni s štafeto?

      V Sloveniji se to ni moglo zgoditi, ker ni bilo osebne svobode, ki dovoli takšno razmišljanje. Ne drznosti.
      Pri nas otrok ne učijo v šoli, da uspešnost družbe temelji na človeškem delu, ampak na sociali!! In jim ne povedo, da so ljudje ustvarjeni enaki (tisti iz Argentine že ne, pa Janša tudi ne!), ampak da je svoboda v celoti v lasti NOB in da moramo zato biti hvaležni komunistom zanjo, če nam jo poklonijo v zameno za zasluge, ki jih moramo plačevati. Pa je še videli nismo! Samo plačujemo jo.

      Mar ne vidiš, da ti ljudje vzdržujejo mitologijo Krivde zato, da lahko manipulirajo z nami? Pristaši diktature, ki je pobila največ ljudi v zgodovini?
      Več od vseh drugih diktatur, pa čeprav jih seštejemo skupaj? Niso hoteli podpisati resolucije o izenačitvi komunizma, nacizma in fašizma.

      Zdaj pa tukaj pravijo: kje pa tukaj vidiš komunizem?!
      Potem pa podpišite resolucijo EU, če ga ni.

     • Janko Gedlicka

      Saj se strinjam s teboj. Hotel sem le namigniti, da za uresničitvijo velike svobodomiselne ideje tičijo tudi negativne konotacije. Sam si v svojem odgovoru to odlično pojasnil.

     • dob

      Janko, saj ne dvomim v tvoje dobre namene!
      In prav v tem je stvar: v Namenu.

      Če vzamemo stvar širše, potem lahko rečemo (zgodovina človeštva nam to pokaže. Če sploh hočemo videti, seveda!), da smo se kot človeštvo učili iz tega, d asmo delali krivico drugim in sebi!
      Predvsem pa drug drugemu.

      Pa naj se sliši še tako pošastno – učili smo se iz krivic, ki smo jih naredili!

      Če vsak pogleda vase, se ozre na to, kako je sam delal krivico ljudem, ki jih je ljubil, nato pa sovražil ali pa pri tem sploh ni vedel kaj čuti do njih, ne kaj jim s tem počne…. potem je imel priložnost ravno iz krivic, ki jih je storil, potegniti izkušnjo in znanje!

      Tole zdaj je bistvo vsega: kot osebe, se učimo iz krivice, ki jo storimo bližnjim. Zgodovinsko, kot človeštvo, pa iz zgodovinskih krivic civilizacije!
      Smo se kaj naučili???

      Kajti, če je vsa stvar samo v maščevanju zaradi krivic, potem nadaljujemo z maščevanjem in delanjem krivice. Kar pomeni, da smo v flajš mašini!

      Človek, posameznik, ki je živel zato, da se maščuje, potem ponavlja krivico in se iz nje ne uči!
      To pomeni, da mu delanje krivice ni služilo zato, da bi o Življenju in o odnosih med ljudmi, med spoloma, do drugih oblik življenja… karkoli izvedel. Bilo mu je dovolj delati krivico in z njo nadaljuje. Uči se pa ne. Zato krivico ponavlja! In to slavi. Krivici postavlja spomenike!!!!

      Ni pa to namen Krivice in delanja krivice nekomu!
      Ne kot pojava odnosa med ljudmi, ki si delajo krivico!
      Če naj bo to način za učenje, potem pač naj bo, saj drugega učenja Vesolje ni imelo na razpolago, saj vnaprej tega, kaj je krivica, ni mogoče vedeti! Te izkušnje Vesolje v Začetku ni imelo.

      Kje pa je potem razlika?
      Razlika je v Namenu.

      Ta je lahko Dober ali Slab. Oče, ki je naš Bog, ima dober Namen! Kar je storil krivic (in storil jih je ogromno!) jih je storil iz neznanja. Neznanje je posledica pomanjkanja izkušnje, kajti brez izkušnje ni učenja, brez učenja ni znanja… brez čustev, pa ni vsega skupaj, kar sem tu naštel! In to mu je naša Mati ves čas govorila! Da so pri učenju ravno čustva tista, ki nam govorijo o tem, kaj je dobro in kaj slabo, ker je zaradi nas in za nas Dobro in Slabo!

      Lucifer ima slab Namen.
      Naša Oče in naša Mati (naša Prva Starša!) imata Dober Namen.

      Potem pa… glede na to, da se mi tako radi polariziramo – v tem primeru je bila prva polarizacija med Mater(i)jo in Duhom) v nadaljevanju sprejmemo dober ali pa slab Namen.
      Če bi se učili od krivic, ki jih delamo, bi hitro ugotovili kaj je eno ali drugo: dober ali slab Namen! To bi videli v rezultatih.
      In bi se posledično postavili tako, da bi sebi in eden drugemu pomagali in si zaupali. kdo pa še danes komu zaupa??? Kaj smo s tem sebi in drugim storili?

      Sami stopimo v službo enemu ali drugemu, slabemu ali dobremu Namenu!
      Pri dobrem Namenu se iz krivic, ki jih storimo, učimo o nas samih in o drugih. Pri drugem Namenu, ki je pa slab, pa se tega ne učimo, ker nam je izključno samo do maščevanja in povračila.
      To počne ideologija in politika milana kučana!

      Vzdržuje neznanje in slab Namen. V čigavi službi je kepec? To je videti po rezultatih njegove politike! Njegova politika sovraži več kot polovico lastnega naroda, s tem je njegov Namen lahko prebrati.

      In ničesar se ne uči. Zato se ponavlja, ker drugega ne zna. Odvisen je samo od neumnosti svojih volivcev. Dosledno jih poneumlja in jih dela odvisne.

      Pri vzdrževanju ideologije maščevanja niti odpuščati ne znamo, pa tudi ne predstavljamo si prihodnosti človeštva brez ubijanja!
      Ta ne bo prišla daleč.

      Slabemu Namenu se življenjska doba na planetu izteka, ker se iz slabega Namena ni več mogoče nič novega naučiti. Vse že znamo, vse smo že videli! Samo ponavlja se.
      Planet tega ne bo več dovolil, ker ima lastno Voljo! Prej ni imel izbire in je dovolil slab Namen, zdaj pa ima izbiro in tega ne bo več dovolil. Rad bi bil naš Dom, ne pa jetnišnica, v kateri zaporniki eden drugega pobijajo in se(be) sovražijo.

     • Janko Gedlicka

      Lepo, da si si vzel čas. Bom premislil in ti kaj več odgovoril. Lep pozdrav!

     • dob

      sem v službi Dobrega Namena

   • Borut Stari

    Prihajajo žeti sadove našega dela. Ende.

    • Steiermark

     Te žanjejo že razni jovani, predhodniki kamelarjev, ki so od 45 leta prihajali v Slovenijo in bili tretirani isto kot danes tile “migranti” – čakalo jih je lepo stanovanje, o kakršnem smo lahko Slovenci – mlade družine, samo sanjale, delovno mesto, za katero niso bili niti usposobljeni, saj niti govoriti niso znali (to se še vedno opazi po starih, prvih prišlekih, ki se v 50 letih niso bili sposobni naučiti jezika ki je uradni, v deželi, ki jih še vedno gosti)….. Zato pa imamo danes, večino volilcev, ki volijo svoje “dobrotnike” – komuniste, katerim se j….. zea avtohtone v Sloveniji, tiste, ki moramo plačevati ves ta luksuz, ki se nudi jugovičem, medtem ko veliko Slovencev, po 40 letih garaškega dela, ne prejema več kot 450 E…..

     • jovan jovan

      Kdo ti je kriv, da se nisi znašel?! Komu ti kaj plačuješ?! Saj še za vodo nimaš! Predhodnik kamelarjev te je naredil!

     • Steiermark

      No, kamelji iztrebek, srbskega porekla , ali se tako obnaša proti tistim, ki zate skrbijo? Civiliziraj se malo, čeprav ta beseda v vašem “rečniku” ne obstaja, si pa poglej na netu, ali googlu, kaj beseda pomeni in kaj boš moral postoriti na sebi, da boš vreden imena človek.

   • dob

    Tipični komunajzl! Zaradi preprostosti svojih možganov si vse stlačil v isti koš in obtožuješ vsevprek. Dej zgini, imbecil! Ne da se mi niti razpletati tvojih zablod, ker te bo itak življenje samo izučilo kje si se zajebal.

    • jovan jovan

     Tipičen komunajz je tvoj ljubljeni vodja. Sam s komunisti in partijo nisem nikoli imel opravka. Je pa imbecilno metati vse, ki niso sektaši, med komuniste. Revše monocefalno.

     • dob

      In kdo je moj ljubljeni vodja?

     • slosin

      cviliš, ko veper,a….dal ti je tinte pit, ad rem seveda nimaš kaj povedat….ostane ti še samo floskula o velikem vodji in zmerjanje….znam te puško, dok si pištolj bila…

   • plavi-mil

    Pa zakaj naj bi mi ponavljsti iste napake, vidiš , da smo se naucili, ne bomo spustiti horde druge mentalitete, zato jih mi ne maramo.

  • pajot

   jebali ji bojo mater tile njeni ljubljenčki. Pa tudi njo. Komaj čakam.

  • Valter BraniSlav

   Tocno tako kot ste napisali.

 • Dillinger

  Vse kar Fajonova očita objavam,komentarjem…vse to počne sama,
  s svojo nezdravo in na duhu bolno združbo.

  • slosin

   poznamo mi take ko star dnar…vedno so svoje svinjarije podtikali drugim…

 • jovan jovan

  Zakaj ivan ne bo mandatar? “V bistvu pa obstaja samo en odgovor na vaše jamranje in stokanje: kar seješ, to žanješ.” Sektaši sejete samo zlo okrog sebe! Zlo, diskvalifikacije in žalitve!

  • Borut Stari

   Sektaštvo z umetnino antijanšizma ustvarja kombinat levih strank. Janša je samo zmagal na volitvah. Ponovno teptanje volje volivcev poskušajo izvesti levosučni.

   • jovan jovan

    Teptanje volje volilcev- konstrukt s katerim sekta opravičuje nesposobnost ustanovitve vladajoče koalicije. Saj vam nihče ne oporeka zmage! Sicer se mu pa dogaja “jankovičev” scenarij. Tudi ivan ne zna šteti do 46. Ne zna, ali pa ne more!

    • tohuvabohu

     Bedak. Janša ni šel v parlament po mandatarstvo. In čene bo imel zagotovljenih glasov, tudi ne bo šel. To zmore samo glupi Janković, ki ne samo da ne zna šteti do 46. Ne zna niti do 43.
     Sektaš si pa ti, butelj, in tvoja drhal, ki zagovarjate 75 letno diktaturo klavske partije nad Slovenci.

     • jovan jovan

      Vosu! Seveda ne bo šel, ker je kljub zmagi en navaden luzer! Kot piše tu na nori24: “V bistvu pa obstaja samo en odgovor na vaše jamranje in stokanje: kar seješ, to žanješ.” Sekta je samo ena, luzerjem dodeljena!

     • tohuvabohu

      A že nazaj jemlješ, sirota sektaška?

    • Borut Stari

     Tako bom napisal. Janša ni bedak, da bo status zmagovalca pretvoril v poraženca. Enostavno, ponujenega mandatarstva ne bo sprejel.Ker imajo levičarji in antijanšisti hude motnje, ali bolje rečeno so moteni jim bo prepuščeno mandatarstvo postalo kost v grlu. Jeseni se vidimo na ponovnih volitvah.

     • jovan jovan

      Seveda ne bo sprejel, ker nima teoretičnih pogojev za parlamentarno večino. Šarec ima vssj teoretične možnosti za sestavo vlade.

     • Borut Stari

      Tile izvoljeni levičarji/čarke so hudo motene osebnosti brez kančka državnosti in se pulijo le za svoje privilegije.Janša se v ta gnoj ne bo vmešaval. Prepustil jim je oder kjer lahko prikazujejo šov svoje kombinatske nesposobnosti. Jeseni na ponovljenih volitvah bo zmagal tako, da ne bo rabil sestavljati koalicije. Še 15-20 poslancev in bo pika na i.Volivci bodo še bolj spregledali kdo je razdiralen in izključevalen na račun kvalitete življenja prebivalcev.

 • Joža

  TANJA, BUDI MALO MANJA.. Napihnjenost in levičarske laži te počasi a zanesljivo vodijo v pekel in tega ni nihče drug kriv. Tako brihtna, pa tako nespametna! Tako “fletna”, pa tako grda.

 • pravapot

  Tanja je prizadeta. To pa drži kot pribito!

 • pirat

  Tanja je zlo za slovenijo in Slovence z levaki koliko migrantov imajo doma naj jih vzdržujejo z svojim denarjem ne po našim za 40 let dela 500 e za migranta 1800 kdo voli te debile

 • Hun

  Zascitt je treba vsako nemocno zensko in otroka…pa tud ce je sektasica…moje mnenje..
  sektaski jansisti ste pre zleht in strahopetni za tak nivo morale

 • Morala

  Vsak zakaj, ima zato!! Če bi se zavedala kako deluje na Slovence in Slovenke njena podpora in vabila ilegalcem, migrantom iz BV in Afrike, se javno o tem ne bi spraševala!! Sploh pa kot evro poslanka ne deluje v dobrobit Slovenije…

 • UDBA

  Jebe… ti mate…. kurvin…u. Tanja se je zavzemala za Evropsko direktivo o orožju in na koncu jo tudi z veseljem podprla. Ta direktiva bo bo uničila, lovce, športne strelce,…

  PS: Izgoračes u paklu, djete satanističke kur……ske matere tvoje. Mrš pič…a ti materina. :)
  PS: Se opravičujem zaradi vulgarnosti. :)

  • jovan jovan

   Zakaj se opravičuješ?! Tak si, kakršen si! Primitivno vulgaren, oz.vulgarno primitiven.

   • UDBA

    Opravičujem se zato, ker to ni moj slog pisanja. Pri tej gospodični, pa res ne morem ostati tiho. :)

    PS: Sem proti Janši, ampak zamere, proti Tanji so prevelike. :)

    • jovan jovan

     Mislim, da je vseeno potrebno obdržati nek kulturni nivo dialoga. Seveda je večini na tem portalu to nedosegljivo. “V bistvu pa obstaja samo en odgovor na vaše jamranje in stokanje: kar seješ, to žanješ.”

  • Novakec1

   Pozabu si na avtohtone sloovce, na začetku naštevanja.

  • boogin1

   Lepo si povedal, še sam ne bi mogel bolje. Oni drugega jezika ne razumejo.
   DAJEM TI EN VELIK ++++++++++++++++++

  • šmentanamuha

   Tudi brez prevoda smo razumeli, kaj si hotela povedati in imaš prav.

 • boogin1

  Od mene je prejela v neki drugi zadevi dokument po elektronski pošti. Objavljam majhen del poslanega pisma. Celotno besedilo sem objavil na neki spletni strani, seveda odgovora od nje nisem dobil.

  Direktiva se sklicuje na »nedavna teroristična dejanja«, pozabljate pa, da so teroristična dejanje povzročili in v njih sodelovali med drugim tudi nezakoniti migranti, potencialno so lahko to tudi tisti, ki so jih tudi na shodu v Ljubljani vabili v Slovenijo, med njimi tudi slovenska poslanka, saj so vsa teroristična dejanja storili in so zanje odgovorni prav ljudje iz muslimanskih držav iz katerih migranti prihajajo.

  Državljane EU ogrožate in delujete proti njim najprej z vabljenjem nezakonitih migrantov v Slovenijo in EU, ki potencialno predstavljajo grožnjo za teroristične napade in kriminalna dejanja. Kot da to ni dovolj delujete proti sodržavljanom in državljanim EU

  Najbolj tragično in žalostno pri vsem tem pa je, da v potrebnost in v uspešnost teh odločitev celo verjamete.

  Državljane EU bi moralo biti strah pred takimi poslanci in predstavniki držav, kot ste vi, ki najbrž tudi druge zakone škodljive in ne v korist državljanom EU sprejemate s tako lahkoto in na pamet, ne rešujete pa dejanskih problemov in zadev za katere ste sploh dobili mandat.

  Za tako delovanje in zavajanje od državljanov Slovenije niste dobili mandata. Mandat ste dobili od volivcev zato, da boste delali za dobro državljanov SLO in EU.

  Direktivo ste več kot očitno potrdili, da je nekomu všečna oziroma pokorno potrjujete nesmiselne ukaze, ne glede na to, da delujete v škodo lastnim volilcem in otežujete posest zakonitim imetnikom orožja, ki niso problematični.

  Ker ne vi ne slovenski poslanci v EU parlamentu ne delate v prid Slovenskih volivcev in državljanov EU, ki so glasovali za vašo kandidaturo in za kandidaturo EU poslancev, se pri tem sprašujem za koristi in interese koga sploh delate ?

 • Slehernik

  Njeno zgražanje je najboljši dokaz, da so politiki v Bruslju popolnoma izgubili stik z realnim svetom in življenjem.

  • Vera

   Ne vsi !

  • tasilo

   Ja, ampak še vedno so pa v zeloooooo dobrem stiku z bajno realno plačo reda velikosti 10k neto /mesec in drugimi privilegiji. Jebeš potem stik z realnostjo, če si tudi za neumnosti in svinjarije še vedno sanjsko plačan. Tanji se jeba, kakšne klati … plača je še vedno dobra.

  • Steiermark

   Takšni ki so se že skotili v podganjih gnezdih, namočenih s slovensko krvjo in protičlovešo – protislovensko ideologijo , nikoli niso imeli stika (ga niso izgubili) z realnostjo!

   • Zgornji

    AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!! ZAFURANA GENERACIJA PA TO … Žaaal.

 • Borut Stari

  V Evropi poteka vojna civilizacij.Konec ne bo integracija ampak uničenje napredka.

 • Valter BraniSlav

  Najdite njen domaci naslov in ji tja posljite vse te ki jih ona vabi. Naj sama skrbi za njih s svojo veliko poslansko placo… bomo videli kako dolgo bo se kvakala neumnosti.

  • šmentanamuha

   Sej ma eno veliko hišo, ki bi jo rada oddajala v najem za te migrantske voluharje, samo zdaj nismo na tekočem, kako potekajo stvari.

 • pajot

  Tanja,kam boš bežala,ko bo čas za beg? V Evropi kmalu ne bo več varno. Morebiti pod Orbanovo okrilje?

  • Zgornji

   Verjetno Nikamor, … šla se bo nastaviti kakemu migrantu v upanju da bo breja, … a Žal jo bo na koncu prenasilnega sexa-posilstva samo še grobo grdo Obglavil . In to bo tudi njen žalosten Konec !!! ! !!!

 • Vera

  Tanja : Nezdrav duh pripišite sebi, ker delujete proti naši državi Sloveniji ! Žal .

 • totex39

  Fajonka nimaš pravice biti užaljena, kvečjemu smo lahko mi Slovenci ko deluješ proti nam in že zaradi tega bi morala kazensko odgovarjati ne pa, da se šopiraš kot Evro poslanka.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • Republic Commando

  Vsiljuješ svojo agendo, s katero se večina ne strinja in potem si šokiran nad negativnim odzivom. Tipično levuharsko :)))

 • exposingthetruth1111

  Fajonka ali boš takrat tudi užaljena, ko bodo novi Evropejci zahtevali, da nosiš burko ? ali pa te že takrat preprosto v Evropi več ne bo, ker boš pobegnila z denarjem kam drugam, na drugi kontinent, kjer takšnih ki sprejema Evropa sedaj, ne sprejemajo.

 • bisabre

  Fajonka je pase. Sploh pa mislim, da so ji ure v evropskem parlamentu štete, saj tudi za slovensko levico ni nek presežek in težko verjamem, da ji bo na evropskih volitvah prihodnje leto uspelo obdržati evroposlanski položaj. Sicer pa so vsi levičarji ene zgube in škodljivci, tako za Slovence kot Slovenijo.

  • šmentanamuha

   Za njo bo še najbolje, da neslišno odide sama.

  • tohuvabohu

   Še Židani je pogruntal “safety first” (če ni blef), tu bo moralo nekaj počiti.

 • tasilo

  Fajonka je pizdajavka

  • jovan jovan

   Ja, 45.so jih lepo obdelali!

   • Zgornji

    Ja, menda so tudi druge, nedolžne zraven … :-/

   • Steiermark

    izgleda, da so takrat tudi tebe dobro “obdelali”, pozabili so ti le vstaviti možgane….

    • jovan jovan

     Še je upanje zate, da preživiš. Tudi meduze so preživele več dest tisoč let brez mozga!

     • Steiermark

      Brigaj se raje zase in svojo srbsko raso, ki imate rekord v dolžini življenja, glede na to, da je idiotom – dodeljeno zelo kratko življensko obdobje ……Izjema potrjuje pravilo, če vemo, da idioti preživijo zelo kratek čas, na tem svetu. In ti pravi, bolniki , ki so se rodili takšni, se mi smilijo, vi srbi pa ne, ker ste spolzki in slinasto odvratni…

   • slosin

    ….ja, ‘izdajalce’ komunizma, ne domovine….ti je jasno?

    • jovan jovan

     Največje zlo je izdaja domovine in hlapčevanje okupatorju. Večje izdaje NI!

 • šmentanamuha

  Tudi mi smo užaljeni, prizadeti, šokirani in zgroženi, da slovenska predstavnica v EU parlamentu odkrito deluje proti državi Sloveniji in proti narodom EU, da lahko tako gnusen osebek, ki zlorablja svojo funkcijo na ta način sploh sedi v EU parlamentu in zastopa našo državo, da je ni moč odpoklicati. In zdaj bi ona še o spoštljivosti nekaj razpredala. Poberi se pijavka izdajalska in s sabo odpelji še Vajgla.

 • UDBA

  Uporabila bom eden slavni pregovor filmskega zvezdnika in dodala eno besedo :)
  I hope you get raped by a pack of wild MUSLIM niggers! – Mel Gibson

  PS: Karma is a bitch!:)
  PS: Se opravičujem na vulgarnosti. Pri tej gospe, mi kri zavre. :)

  • šmentanamuha

   Celo tebi?

   • UDBA

    Če se je zamerila meni, potem veš, da je ………. Vsi vemo, kaj. :)

    PS: :)

    • šmentanamuha

     No, pol pa je čist zares:) Še malo, pa bova postali prijateljici:))

  • šmentanamuha

   Pa ne si več dajat plusov, saj si ga dobila od mene.

  • goldhorn

   Gospe? Ne se hecat.

  • Hun

   prej bi bla posiljena v holivudu

 • exposingthetruth1111

  Prav vidim jo ko bo teh prišlekov ogromno in bodo se začele dogajati velike pizdarije, bo Fajonka prva na Letalu ven iz Evrope, si bo ona mislila “ko vas šljivi samo da imam jaz denar pa bom jaz lepo drugje dalje uživala”, to kar je pa sejala bomo pa mi nastradali – za njo lepa igra.

 • sprehajalec

  nespoštljivost, nizki udarci… je to kultura dialoga odgovornih akterjev družbe?

  Vse to je namenjeno Tanji kot fizični osebi in kar ona zstopa in predstavlja. In ne določeni skupini ljudi na nacionalni ali rasni ali verski osnovi.

  Poboljšaj se Tanja, pa bo. Naj te ne vodijo hormoni ampak pamet….

  • šmentanamuha

   problem je prav v tem, da nima pameti.

  • Hun

   kako naj se poboljsa z moskimi hormoni? da bo razumna..

 • Bozz

  Hahaha, kakšno sprenevedanje in zavajanje in neka lažna moralna retorika. Vse kar ji diši je denar. Za denar je pripravljena uničiti Slovenijo in slehernega Slovenca.

  Ženska neumna ti si tista, ki širiš strah s tem ko uvažaš ksenofobne Pakistance in ostale Islamiste z vseh Bližnje vzhodnih vetrov v državo. Ti si tista, ki širiš laži, ne spoštuješ Slovencev in zadajaš nizke udarce. Imaš sebe za odgovorno akterko družbe? Močno me začenja skrbeti tvoj pohlep po denarju, ki uničuje zdrav duh v državi, če ga je še sploh kaj.

  https://www.youtube.com/watch?v=kFZTko2TXNY

  Islamic Britain: the TRUTH about no go zones
  https://www.youtube.com/watch?v=wO08jBYokIM

  Tanja, ti si novodobni kvizling in kolaborant.

 • lado

  jovoćić pojdi na portal cirilice ¨!!!! pa na 24 kur ,tam so tvoji ,ki se počasi pripravljajo na “BEJŽMO”!!!!!!!!!!! pa to kurblvelo z unim ženskim franklštajnom , vzemite z saboooooo !!! ČE JE “babura “nagravžna žleht do naroda , ki očitno ni njen !!!! jo bomo vrgli med njene ljube halalćići !!!!!!!! UPAM NA HITRE VOLITVE , DA POŽGEMO MURGLE Z VSEBINO VRED, !!!!!! BABJA STENICA RDEČA !!! PO VOLITVAH BOMO PREPOVEDALI RDEĆO ZVEZDO IN V ZAPOR VSE , KI IMAJO V PISARNAH , DELOVNIH MESTIH … ” GOŠARJE MORILSKE PA NA DOSMRTNO , NA VODO IN STAR PLESNIV KRUH !!!!!!!! NA NOVIH VOLITVAH VOLITE DESNICO , DA SE STANJE HITRO SANIRA PO NAAAAŠIH , ŽELJAH VEČINE SLOOOOVEEEENCEEEV !!! ZATO JE PRAVA SDS !!!!!!!!!!!

  • Hun

   taprav komunist si…z odliko

  • jovan jovan

   Begunje, Vojnik, Idrija, Studenec, Hrastovec? Od kod si pobegnil?!

   • Schemva Miro

    Spelji se govno čefursko.

    • jovan jovan

     Čas je, da vzameš tabletko….

 • Artur

  Pa že od nekdaj je znano ,da komunjare zaradi svojih psiho patoloških lastnosti niso sposobne med drugimi ekstremnimi bolanimi psihološkimi odkloni tudi samorefleksije ona je tipičen primer te vrste človeških osebkov. Nič novega .

  • Hun

   a ce iztopis iz partije se otreses psiholoskih odklonov

   • Artur

    Neozdravljivo .

    • Hun

     se mi je zdel da so edini delujoci komunisti samo se v vrstah SDS

     • Artur

      Pa pri psihopatih je neozdravljivo , za nepsihopate pa je značilno ,da se iz napak nekaj naučijo in jih ne ponavljajo.

     • Hun

      psihopati ponavad delujejo na pogled normalno…

     • Artur

      Spoznaš jih po njihovih dejanjih.

     • Hun

      psihopati so tud heroji…

     • jovan jovan

      Kletni!

     • Artur

      Kakor za koga .

     • Hun

      to je znanstveno dokazano..

     • slosin

      titek, spomeničarji…pa saj jih poznaš..

     • Hun

      heroj je patologija…strahopetci in oportunisti pa tud spadajo v svoje patoloski predal

     • Hun

      ujel si se v lastno zanko o komunistih..

     • Artur

      Pa hvala bogu nisem bil nikdar v nobeni “zanki” te moje trditve so trditve nekoga, ki nima črednega nagona, nepristranska stališča pač.

   • antimur

    Vsekakor, ko ugotoviš, da ta kurčeva partija deluje predvsem proti svojemu narodu.

    • Hun

     potem iztopis..ne da te vn brcnejo

     • Soave

      Hja? Je pa kar kruta potem veš ? Poznam iz moje družine

     • Hun

      ja nacela so za prave desce..ne pickice

     • Soave

      Je bil kar desc.
      Lepo se imej. Za danes te imam dovolj.

     • Hun

      lp

     • Hun

      sm slisal, da ucitelj ni hotel v partijo in ni dobil nikjer drugje sluzbe…

     • janko

      Ja, saj veliko veš, kako je bilo v Yugi, si naših let. Kako za vraga pa te ni srečala pamet, kako sploh še moreš biti tak nihilist – ti ničesar ne cenijo, iz vsega se norčujete, za vse na svetu vam je vseeno!? Ne razumem, kako to, da si potem tudi ti eden od teh? Ker poznaš zablode komunizma, trpljenje, krivičnost itd.

     • Hun

      ne v yugi se osm letke nism docakal

    • Hun

     pri vstopu v partijo je ze v startu vsak vedel v kako ovaduharsko organizacijo stopa…Vsaj moj ded je fotru tko svetoval in kot mulc sm slisal fotra ko je bemtil nad partijci, ker so oportunisticno zasedal “lenuharska’ mesta v firmi

 • bednick

  Gornja slika:
  a je to Fajon ali migrantka?
  A kdo ve?
  Jaz ne poznam, pod sliko pa piše vir blic.

  • Rožle

   Hmm… mogoče je pa fotka simbolična?

 • Artur

  Meni se zdi ,da ni tako blesava ,da nebi bila seznanjena s tem kaj pomeni zumbo – arabsko migrantska invazija primitivcev na naše prostore to pri njeni zame podli agendi ni naivnost ali neka solidarnost temveč namerno spodkopavanje narodne identitete takšnim jaz pravim narodni izdajalaci.
  https://www.youtube.com/watch?v=UaNkZpij0q4&t=125s

 • Franjo Trojner

  Avša trdi, da vojska ne sodi na meje! Naj jo
  prosim nekdo v njenem krogu informira, da po naši USTAVI ravno vojska brani meje.
  Naj se ne čudi, da njenih mnenj nihče doma v Sloveniji ne ceni, sama je več, kot dve leti potrebovala, da je upam sedaj zares doumela razliko med begunci in ilegalnimi migranti, kar meče izredno slabo luč na njeno razgledanost, zdravo presojo, intelekt.
  Naposlušali smo se doma v Sloveniji njene po Sorosu povzete za Svet, EU in Slovenijo pogubne migrantske propagande in slabo nam je bilo od nje.
  Nekaj časa je bila Fajonca s svojo hard levičarsko migrantsko propagando “IN”, danes, ko pa za Sorosa in Merklco in njen multi kulti tudi v državah stare Evrope noče nihče več slišati, pa je Fajonca postala passe, doma in celo tudi v svoji stranki SD.
  Nikoli ne bom pozabil, kako fanatično je Fajonca javno po TV žugala in z sodišči, policijo grozila vsem tisti, ki smo vse ilegalne prišleke že leta 2015 pravilno imenovali ilegalni migranti. Kot politik, kot Slovenska poslanka v EU parlamentu Fajonka z svojo agresivno levičarsko retoriko ne deluje v interesu Slovenije in vsega SLOVENSKEGA RODA in tudi demokratično ne, kar je dobesedno ubijalo dialog o tej pereči temi takrat za celotno EU zelo usodnih časih, kar nas po glavi tepe še danes. Naj se Fajonca pri sebi vpraša koga v EU zastopa, dobrobit naše države in državljanov ali dobrobit vseh ilegalnih migrantov tega sveta?

 • goldhorn

  Tanja Fajon ima kronično mieloično levkemijo (rak krvnih celic in kostnega mozga) in nima svojih otrok, zato je prihodnost Slovencev ne skrbi.

  • Zgornji

   Ajaaaaaa, … a Zatooooooo !!! ! !!! TOREJ JE ŠE FOVŠLJIVA !!! ! !!! No, jaz bi ji lahko pomagal pri Ozdravljenu bolezni, … pa Nebom, ker je PreZlobna !!! ! !!! Žal. Amennn !!! ! !!!

   • Valter BraniSlav

    Tiho buzi buzi

    • Zgornji

     Kaj si se pasjejebec že zbudil zdaj ? Pejt rajš še malo nazaj smrčat :-P

  • antimur

   Poznam kar nekaj ljudi s to boleznijo, pa kljub temu ne škodujejo svojemu narodu.

  • šmentanamuha

   Hm, od kod pa tebi ta informacija? Saj menda nisi njen osebni zdravnik, ali pač …

 • totex39

  Sedaj stresa gobec, ko bo pa zavrelo se bo pa potuhnila, poznamo take hudobneže ko jim je vseeno.

  • Stajerka

   ne vem, če jim je ravno vseeno – prej obratno, polni so sovraštva do lastnega naroda!!

   • Zgornji

    TOOOČNO TKOOO !!! ! !!! AMPAK, NISO SOVRAŽNI SAMO DO LASTNEGA NARODA, TEMVEČ DO VSEH KI SO VSAJ MALENKOST BOLJŠI LJUDJE !!! ! !!! POZNAMO ZDAJ TAKE POKVARJENCE ZLOBNE , JA !!! ! !!!

    • Valter BraniSlav

     Tiho buzi

     • KAPIBARA

      Ja, kva se pol oglašaš..??

     • Zgornji

      Ne bluzi , pasjejebec !!! ! !!! .-P

 • Stajerka

  opažam, da večina žensk brez otrok želijo biti Matere Tereze……in to zaradi opravičila samim sebi, ker niso izpolnile lastnega poslanstva……ampak to še jim NE DAJE PRAVICE, da v nevarnost spravljajo naše otroke, vnuke in potomce…….VELJA ZA VSE “DOBROTNICE”…
  ..pa še nekaj – večina jih ima kar nekaj pod palcem, dnarja jim prek teče, tako da naj izvolijo, posvojijo par begunskih otrok in potem opletajo z rokami, bo manj časa za gobcanje in dobrodelnosti na tuj račun!!!!

  • Hun

   to vedno trdim za katoliske duhovnike, ki pametujejo o vzgoji otrok

   • antimur

    Da si kristjanofob je očitno, toda, če se govori o Fajonki, komentiraj na vsebino članka, ne pa po komunajzerskem brezveznem nakladanju. Ali ste že vsi kučanistični kreteni popolnoma ob pamet, ali je to brezvezno gobcanje “odredba” Kučana in ostalih kretenov.

    • Hun

     a majo levicarske stranke tud vztrajniske odbore, da gobcajo po nareku vodje?

     • tramal

      Ne ,ker so preveč podmukli ,zahrbtni in strahopetni.Saj veš srbine ,pa se delaš še bolj butastega kot si.

     • Hun

      poznam tud Slovenci s takimi lastnosti ne samo Srbe…ne brini…supak smrdliv

     • Soave

      Imajo. . .. . Forum 21

   • Stajerka

    a samo katoliški??…..koliko je meni znano, so drugi imami še bolj konkretni…..na žalost otrok, ne glede na versko pripadnost

    • Hun

     Imam v Kranju ima dva otroka…vzgojena bol kot vecina drugih otrok..starejsi sin odlicnjak in mladi up Slo kosarke

  • Hun

   a to opazas tud pr Irglci

 • Steiermark

  To da je “prizadeta”, verjetno ni novost, takšna se je že rodila in lahko se zahvali samo svoji materi, da je ni spravila na pravo pot! Medtem ko navija (verjetno proti plačilu, od podgane soroša)za te človekomrzne islamce, se naj raje vpraša, kako živijo ljudje v svoji domovini, Sloveniji, katerim trgate od ust, zato da lahko gostite, na naš račun in za naš denar, ki ga bodo plačevali še naši potomci, te divjaške tribu, ki niti ne vedo, kaj je človeško dostojanstvo! Tisti ki jih podpirate, pa tudi ne!

  • Hun

   a si ti mama?

  • Gavtroža

   Verjetno , je tudi njena mama žalostna , ker je tako butasto hčerko rodila.

 • plavi-mil

  Kar naj bo užaljena “i povredžena” , zame je in bo ostala izdajalka Slovenije in nas domoljubov, naj si nih pelje domov, pa ne v Slovenijo ampak v Bruselj.

 • Zgornji

  Čigava Tanja je to ? A Fajonova ? No , pol je pa še PREMALO UŽALJENA !!! ! !!!

 • Rožle

  Vojna Tajna? i to

 • antimur

  Fajonka se naj vpraša, kako užaljeni smo mi Slovenci z njenim odkritim paktiranjem z balkanci in afroazijskimi pritepenci, tja smo jo poslali mi z edinim namenom, da bi EU parlamentu delovala v korist Slovenije, ona pa kot tipična antislovenka, deluje v škodo Slovenije in korist pritepencev.

 • bisabre

  Ali ne vidite, da Fajonka provocira? Potem bo pa v parlamentu, na Naciosralki, 24 Kur, ali pa Drekadelu stokala o sovražnem govoru, ki ga širijo radikalni desničarji.

  • Tanja Bor

   Res je! Take gospe se ignorira, ker so na svojih odlično plačanih položajih samo zaradi takih provokacij.

   • Hun

    tako kot vztrajniki?

  • WISKY 1000

   Tudi to je mogoče pri toti komunajzarci

 • Martuljek

  Tudi jaz sem močno užaljen, ko berem in poslušam kako sovražniki Slovenije, med njimi tudi omenjena gospa, ogrožajo in uničujejo našo domovino. Pravico, da je ne ljubi sicer ima, nima pa nobene pravice, da to počne javno in celo v Evropskem parlamentu.

 • lado

  PRASICO STE VIIII VOLILI Z VLADO VRED !!!!!!!!!!! VE , DA SE JE NEBI LOTIL -POSILIL , SAJ JE NEBI BILO TREBA AMPAK BI SAMA DALA , NJEN MIGRANT ALAHOV , KER TAKE GRAVŽE OD ŽENSKE PA NI RODILA ŽENSKA !!!!!!!!!! EH PRIMORKE , KAJ IMATE MED SABO , HUDIČEVKO , KI , JI NI MAR ZA SLOVENIJO !!!!!!!!! A BI JO KDO POTOLKU DO AMENA IN NJENE SOMIŠLJENIKE !!!! SAMO BO TREBA GNILE RITI DVIGNIT, ALI PA UTIHNITE BEDAKI NESPOSOBNI !!!!

  • Hun

   tableta popustila

   • WISKY 1000

    Komunajzar vozi,tu ti ni mesto

 • Rožle

  hmm… na fotki zgleda kot nagačena? …

  • karpelec

   …če je pa prišla iz Tajske.

 • Amerikanc

  Ali ima že svoj kip v “Madame Tussauds”, NY ?!

 • marker

  Cela Evropa je preplavljena z Albanci, ki jim je ta gospa omogočila prost vstop. Sedaj pa nam vsiljuje še druge in jih uvaža še z drugih celin.

 • NejNej

  Upam, da bo to prebrala ker si zasluži same pohvale! Hvala Tanja ker si nam zrihtala albance, da so začeli prevzemat mojo malo prikupno mesto na koroškem in da se ne počutiš več doma ker se govori še samo srbohrvaško in albansko na ulicah. Hvala Tanja, da dajemo slovenci 350€ za vrtec kjer moraš otroke voziti v drugo občino, tudi do 40km stran vsako jutro ker je v domačem preveč zastojnskih bogih albancev in bosancev. Hvala Tanja, da v mojem mestu Slovenci ne dobijo stanovanj, ne privat in ne občinskih ker kak je eno fraj so v 5ih minutah albaneri tam in še povrh dobijo subvencionirano. Hvala Tanja, da zdaj firme na koroškem v katerih so neto plače 680€ nerabijo več zaposlovati Slovencev ampak jih bodo povrh še samo odpuščali ker je bolj poceni si pripeljat albance, jih naselit v sosednje kraje in jim dati še povrh avto, da se lahko vozijo v službo kar za slovenca nebi naredili. Hvala Tanja, da se tako zavzemaš za umor Slovencev, naše kulture in nasploh vsega lepega kar imamo in da hočeš pripeljati še afriško/islamsko golazn, da postaneš še afriška princesa ker ti še ni dovolj da si Tanja “princess al albani” Fajon. Res Hvala

  • Gavtroža

   Lepo in resnično zapisano. Vse pohvale, kajti ta ženšče ni vredno nič. Ko bo enkrat konec z komunizmom , ne bo niti za prašiče futrat

  • Hun

   kokr se spovnem pod vlado SDS ni blo nc drgac glede siptarjev

   • marker

    Slabo se “spovneš”.

   • NejNej

    Mislim da se nič ne spomneš. Dokler ni ta kleštra odpravla da od 16.12.2010 ne potrebuješ več vize da lahko delaš znotraj šengena za albance in bosance ni blo panike potem se pa je začel naval, s tem da so začeli res množično prihajat od leta 2017. Šiptarjev v mojem mestu ni bilo razen našega zelenjavarja ki je še kr kul od leta 83… takrat so pred gostilno šipiji enega domačina zaštehali in so se potem domači pobi zbrali, šli na pohod in je po lufti letelo vse kar je blo črno. v roku vikenda ni blo več šiptarske družine pri nam razen zelenjavara. Še policaji so stran pogledli.

    • Hun

     To direktivo je upelala EU…ni se jo spomnila in uvedla Tanja. take moci nima

   • WISKY 1000

    Ti vozi na 24 kurnik

   • Olga2345

    Ste Srb? Vas boli zadnjica?

 • xtc

  Če serješ na veliko moraš vedeti,da bo tudi stebi d***** kmalu tekel po glavi,je korisen nasvet za levo fašistko Fajonovo.
  Fajonova nima nobene pravice izrecno večiino Slovencev med njimi so tudi levičarj,ki tega ne marajoi posiljevati z hordami neuporabne bande oz.drhali,ki sodi edino nazaj domov.
  Če jim želi Fajonova pomagati naj oddide z njimi taj dol vrne državljanstvo in naj tam pomaga njim.

  • WISKY 1000

   Pofarbana je se tak kot oni

 • tramal

  Ta trapa misli da je v evropskem parlamentu zato da zagovarja in vabi k nam migrante.Užaljena je lahko samo zato ,ker so jo starši rodili.

 • Gr Enze

  KOZA BLESAVA DELAT NAJ GRE V TOVARNO ZA TRAK ALI PA KROMPIR POBIRAT POTEM BO PA HITRO SPREMENILA MIŠLJENJE , LAHKO JE GOBEC VRTET PA ČEŠPLJO NASTAVLJAT ZA EVROPSKO PARLAMENTARNO PLAČO , PA JE ŠOLTES ISTI KOT FAJONKA IN BOGOVIČ V EVROPARLAMENT SO SE ZRINILI SAMO ZA SEBE NE PA ZA SLOVENIJO ! JEBE SE NJIM ZA NAS ČE TAKOJ VSI POCRKAMO ! BANDA POTUHNJENA

 • Olga2345

  Ne samo, da Fajonka deluje proti državi, kjer je bila izvoljena in ki jo mastno plačuje, ona je za svoj terorizem še dodatnotno plačana od Sorosa (skupaj z Vajglom sta na njegovi plačilni listi!!) – gre za politično korupcijo!

  • Hun

   teroriziras edin ti z zleht gobcem

   • WISKY 1000

    Huntek,fujonka ti bo odstopila vsaj enega migranteka,da se reva malo razbremeni

    • Hun

     teb migranta da te zguzi men migrantko…

     • Rožle

      Teb eno tako fajn okuženo …

     • Hun

      so nekatere Slovenke bl okuzene…k se rade drajsajo

     • Rožle

      Maš izkušnje?
      S takimi Slovenkam seveda

     • Hun

      s takimi Slovenkami?
      pojma nimas ocitno kaj se dogaja v mestih

     • WISKY 1000

      Budala levafuj

 • piko8

  fajonka drek si sejala, žanješ pa gnojnico in prav je tako!!! Levi fašisti niste vredni, da vas pes pščije, nič niste vredni golazen levuharska s fajonko in murglskim mafijcem milanom kuçanom vred!!!

  • WISKY 1000

   Kaj že ima tota fujonka,mesecnik,kordi,viola,…kakšnega migranteka doma?

 • totex39

  Poznam nekaj takih primerov, ko človek zboli ali preboli tako težko bolezen postane popolnoma drug človek, iz njega vre neko sovraštvo, ker pa je še dobila moč se na tak politični način izživlja nad lastno državo.

 • Janko Gedlicka

  Ta sicer samotojen komentar je namenjen gospodu SLOSINU, ker mojega odgovora njemu Nova nevemzakaj ne objavi.
  No tudi sem ga nisem mohel kopirati.

 • Janko Gedlicka

  No, sedaj pa se mi je podrečilo skopirati besedilo za gospoda Slosina:
  “Prav ponižno se opravičujem, ker sem si drznil izraz genocid uporabiti tudi za iztrebljenje živalske vrste bizonov. Ta beseda se res uporablja za pomor rasne, narodne ali verske skupnosti, torej ljudi, ne pa živali. Sicer pa je skovanka iz grške besede genos = rod in latinske besede occidere = ubijanje. Po svoji jezikovni podlagi se torej ne nanaša izkjučno na pomor ljudi. Čustveno in razumsko sem povezal genocid nad indijanskimi plemeni in samopašno lovsko iztrebljanje bizonov, saj sta se dogajala deloma istočasno. Menim, da človek nima pravice uničevati božjega stvarstva z brezobzirnim iztrebljanjem živali. Ker sta obe iztrebljanji praktično šli z roko v roki sem si drznil uporabiti kar za obe izraz genocid, še posebej zato, ker je iztrebljanje bizonov eksistenčno ogrožalo Indijance. Krepko jim zožilo nabor virov hrane, oblačil in materiala za gradnjo šotorov (bizonje kože).
  Sicer pa sem namen svojega odgovora Dobu pojasnil s svojim ponovnim odgovorom njemu, ko je odgovoril meni. Mislim, da sva z njim o tematiki na precejĺ podobni “valovni dolžini”.

  Prav ponižno se opravičujem, ker sem si drznil izraz genocid uporabiti tudi za iztrebljenje živalske vrste bizonov. Ta beseda se res uporablja za pomor rasne, narodne ali verske skupnosti, torej ljudi, ne pa živali. Sicer pa je skovanka iz grške besede genos = rod in latinske besede occidere = ubijanje. Po svoji jezikovni podlagi se torej ne nanaša izkjučno na pomor ljudi. Čustveno in razumsko sem povezal genocid nad indijanskimi plemeni in samopašno lovsko iztrebljanje bizonov, saj sta se dogajala deloma istočasno. Menim, da človek nima pravice uničevati božjega stvarstva z brezobzirnim iztrebljanjem živali. Ker sta obe iztrebljanji praktično šli z roko v roki sem si drznil uporabiti kar za obe izraz genocid, še posebej zato, ker je iztrebljanje bizonov eksistenčno ogrožalo Indijance. Krepko jim zožilo nabor virov hrane, oblačil in materiala za gradnjo šotorov (bizonje kože).
  Sicer pa sem namen svojega odgovora Dobu pojasnil s svojim ponovnim odgovorom njemu, ko je odgovoril meni. Mislim, da sva z njim o tematiki na precejĺ podobni “valovni dolžini”.

 • Jan Ocean

  Moj komentar, v katerem sem pošimfu trenutno migrantsko politiko v Sloveniji in tudi levo zavoženo sprevrženo politiko nasploh, hrati pa sem se obregnu tudi ob 95% komentarjev pod prispevkom, ki so pod nivojem človeka, ste brisali. Ne rabite ga sedaj pripet nezaj, ker po takih opozorilih imate tudi take trike. Komentarje polno sovraštva, žaljivk na najbolj nagravžnem nivoju, primitivnosti, pritlehnosti in teme pa puščate.
  Kljub temu, da vam pri marsikateri temi dam prav, pa tudi to dokazuje, da ste prav tako pod od podna od portala.
  Ne hvala, nasvidenje …

  • šmentanamuha

   Kaj pa si takega napisu takega. Na Novi24 zelo redko koga brišejo.

  • Ahmet

   Toliko Oceanu Janu se popolnoma strinjam da je migrantska politika Slovenije je resnično slaba zgled nam je lahko Madžarska politika…

 • Delta

  Pa še Paloma robčki niso več v državni lasti…

 • sprehajalec

  Ne vem katerega semena je tale Fajonka. Zna biti, da je iz kontingenta Italijanskih komunistov, Garibaldincev, ki so po letu 1945 ušli pred roko pravice iz Italije na varno v takratno Jugoslavijo. Faione je kraj v Piemontu.

  Vendar obnaša se pa zelo slovensko, saj je bolj papeška v Bruslju od ostalih. Bolj “človekoljubna”, “bolj odprtega srca in razumevajoča” od ostalih. Ker misli, da s tem ugaja. Pa ne ugaja. Tujci namreč ne marajo ljudi, ki niso “persone” s karakterjem. Imajo jih za hipokrite, saj je predstavnica Naroda, ki ne mara migrantov in to je jasno večkrat povedal. Ona pa v nasprotju z voljo tega Naroda in ne glede na dejstvo da jo ta narod plačuje vztrajno deluje proti svojemu Narodu.

  Potem se pa še čudi, češ, zakaj nergajo? Upam samo, da jo bo ta Narod na naslednjih volitvah za to nagradil.

  • rabbit

   Njen oče je bil v komunističnem režimu ena velika živina na takratni RTV Ljubljana.

   Bo pa ona meni lahko pametovala in pamet solila takrat ko bo v svoj dom za pol leta sprejela 5 migrantov, jih hranila in oblačila in skrbela za njihovo dobro počutje prej pa naj zapre svoj kljun in bo tiho.

   • sprehajalec

    ja, wikipedija vrže ven mogočneže bivšega režima.

    Bogdan Fajon (1930–2001), TV-novinar, dopisnik, urednik
    Bronislav Fajon (*1932), grafični oblikovalec
    Nataša Fajon (*1977), publicistka, fotografinja, pesnica, oglaševalka, PR-ovka
    Tanja Fajon (*1971), novinarka in političarka, evroposlanka

    Deca Komunista, bi rekli Prekmurci.

    • Đuro

     Ja iz prave komunajzerske zalege o ti ubožica kako se mi smili priden in inventiven Slovenski narod, ki z delom to družbo vzdržuje ne razume teh idej odprte islamske družbe verjetno mu manjka tako imenovana “politička obuka”

    • Hun

     jaki mogocnezi

   • Mojca pokraculja

    En us..n komi novinar Bogdan Fajon !

  • Franc Šink

   Ona bila rada sestra usmiljenka.

 • rubec

  Kje v sloveniji pa je ta Madame Tanjasauds?

  • Nšo-či

   Po moje ji bodo mavzolej postavili drugje. Plavaš?

   • rubec

    Ne. Nekam sem založil rokavčke.

    • Nšo-či

     Pol boš pa čisto v trendu. Malce temnejši so pogruntali, kako celo do križarjenja prideš brez njih. A kdaj razmišljaš o migraciji? Po moje bi na vzhodu zate naredili izjemo in bi dobil azil. Na jurčke se spoznaš. Drugi se ne. Ne morš samo delat,… no.

 • T16

  Meni prav prisrčno dol visi, če je ona užaljena.

  • jovan jovan

   Teb tako ne more več stat.

   • T16

    2x jovan yolo

    • Hun

     2x viagra

 • cosmosjasnovidec

  Pa kaj ste ja nori kaka spaka je tale grdosinja.
  Sicer je grda bila že od rojstva vendar ima sedaj še od fafanja muslimanskih kurcev raztegnjene lape oči ji bo pa vsak čas od požiranja črnuharske kamelotrajbarske sperme vsak trenutek vrglo iz betice.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • janko

   Z argumenti jo prepričajmo, če nas bo morda brala. Vsak naj kaj pove, morda ni brezupen primer. Ni grda, men je luštna… eh si pa bojevit, pravi tip za oficirja; again: z argumenti!

 • rabbit

  Že ko komunistična pionirka v osnovni šoli je bila užaljena, če ni ona vodila kašne prireditve v šoli.

  • sprehajalec

   Če je pa ni, je pa očka telefon dvignil…

   • rabbit

    Ne pri tem je bila mamica bolj agilna.

   • Hun

    nisi si kriv ce mas revnega oceta…si pa, ce mas revnega tasta

    • sprehajalec

     V mojem primeru bi moral preoblikovati;

     nisi si kriv ce mas poštenega oceta…si pa, ce mas poštenega tasta

     Ne pašejo v socializem.

 • Djuro Sumar

  V marsičem se s Tanjo Fajon strinjam, ne razumem pa zakaj je užaljena (če je res). Menda ni mislila, da jo bodo slovenski fašisti razumeli in se strinjali z njo. To so pač ljudje, ki stalno čepijo v cerkvi, niso pa še slišali za krščansko usmiljenje.

  • sprehajalec

   Si že kdaj slišal za komunistično usmiljenje Đurice?

  • Beli Medo

   Ateist đuro, ti si zadnji, ki lahko pridigaš o krščanskem usmiljenju!

   • Djuro Sumar

    Saj ne pridigam jaz, temveč farji, ki pa na žalost v realnem svetu počnejo svinjarije. Pa njihove ovce seveda prav tako.

 • Jožef

  Bolje za vse je, da je Tanja do skrajnosti ožaljena in nesrečna, važno je da smo mi Slovenci srečni !
  Tanja, Bog živi Slovenijo. Bog živi slovenski rod !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Black_Raven

  ja pol ji naj pa zrihtajo enga muslimanskega kurca da ga bo polizala pa bo takoj boljše volje..

 • sumljivislon

  – t. f. – iz novega polja .. nič drugega

  • Rožle

   Tunnek Foglov?

 • montyamp

  SD — SAVEZNI KOMITET KOMUNISTIČKE PARTIJE SOCIALISTIČKE FEDERATIVNE REPUBLIKE YUGOSLAVIJE
  Tanja , kje je rutica , čepica zvezdica …………???

 • Ashtar Sharan

  Ooooo Tanja drolja ožaljena de jo ni par zamorcov orenk pofukal v tisto povešeno komunasersko pizdo

 • Mojca pokraculja

  “je to kultura dialoga odgovornih akterjev družbe? Močno me začenja skrbeti ta retorika, ki uničuje zdrav duh v državi.”
  Fajonka naj se opredeli o naslednjem:
  1.Kdo so odgovorni akterji družbe- Ona in njeni ?Ali pač niso ? Kdo pa so potem ti akterji ?
  2. Zdrav duh v državi ? Kateri državi, Belgiji? So ona in njeni zdrav duh ?
  3. Retorika čigava ?Kakšen dialog in med kom?

 • prinzeugen

  Tanja zbudite se, vse kar delate je tisto kar očita vaša stranka desnici, kolaboracija!!!!

 • Oregon

  babi je orng snelo

 • milanček

  fajonova dama, povejte mi s kom se družite, pa vam povem kdo ste! sranje na kubik!

 • komar marko

  Tanja a nisi bila s Palčkom Smukom na Kotnikovi v začetku lanskega leta, kjer vaju je čuvala OBOROŽENA PRIVATNA MILICA. . Nič nisi obsodila mladeniče z orožjem. Nič nisi obsodila plakat na novinarski konferenci SMRT Janšizmu, nič nisi obsodila dejanj, ko so obračunavali z dvoletnimi otroki od JJ v času vstaj! Nič nisi obsodila podtikanja o obešanju nacističnih simbolov. Joj zanja, res si lahko žalostna.

 • montyamp

  SD — KOMUNISTIČKA PARTIJA YUGOSLAVIJE , tendira k uvozu migrantov , ker samo tako se pride do izrednega stanja v državi .
  Če se bo demokracija v Sloveniji razvijala naprej , bo moralo še kar nekaj udbovskih fosilov v kakšen zapor severno od naših meja .
  Seveda je žvepleni pritlikavec prvi na seznamu POVABLJENIH za kakšen nemški UDBOKVIZ . Zato njemu ni vseeno za Slovence , on Slovence sovraži ali se jih pa boji , zdi se mi namreč da pokvarjenost človeka , ki je kot šef zločinske partije podpisoval likvidacije , nima meja .
  Fajonka ima pa z kokabetonom oprano glavo in se boji da stricev iz ozadja ne bi “uzela magla” , zato uvaža kozonategovalce , da bo strice pri belem dnevu z avtom povozil tisti katerega si naj vzame cerebralno invalidna v svoje stanovanje .

  • montyamp

   UDBOVSKA DECA SO RAK RANA SLOVENIJE .
   Zakaj so v Sloveniji na vodilnih mestih preveč množično zastopani hipokriti rojeni v znamenju kozoroga ???
   Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene .

 • mare

  Mene pa skrbi obnašanje Fajonke. Kaj vse naredi pomanjkanje velikih ku….

 • luckyss

  Tanja Fafajon je tipična Soroseva “konkubina”…
  Glede na to, da je tip že precej v letih, je torej plačana le za lajanje in ne za jahanje…
  Namerno sem pazil , da je nivo mojega komentarja ustrezen nivoju naših predstavnikov v evropskem parlamentu..banda primitivna, saj ne boste nič s sabo v grob nesli..otroci pa bodo itak narkomani, ker jih bo sram strašev…

 • samotoje

  Prav je, da je Fajonka pristala v lokalnem okolju. Mene izredno skrbi njena retorika in protidržavno delovanje, financirano s tujim, špekulativnim kapitalom. Vredno preiskave.

 • Diagnostik

  Slovenski komunisti so vedno imeli cilj Slovence nadomestiti z bolj kooperativnimi balkanci. Slovenska obala je živ dokaz za to, kjer avtohtonega Slovenca skoraj ne moreš več srečati. V njihovem malem idejnem svetu Slovenci kot narod preprosto nismo potrebni niti zaželeni.

 • lado

  grda kot una koprčanka ,clar ? eh f…o tožne pa jih tud očitno halal izmečki ne marajo !!!! KURBETINA NA MILIJON !!!!!! EJ RADODAJKE , SORY,!!!! TA PA JE PRASICA VSEH PRASIC !!!! KAKO JO PRENAŠAJO SOKRAJANI !!! A UPA DOMOV !!??????? ČE JA SO PA DOMA GNOJI ISTEGA KALIBRA !!! UPAM , DA BOM MEL SREČO , DA JO SREČAM !!!!!!!!!! KRUKLA HUDIČEVA !!!!!

  • Djuro Sumar

   Neverjeten je tale desničarski primitivizem. Sami primitivci, pa bi radi imeli oblast v državi. Še dobro, da je Slovenija večinsko sekularna in jim tega ne dopusti.

  • Hun

   iz kere vukojebine so tebe spustil

 • Jožef

  Bolje za vse je, da je Tanja do skrajnosti ožaljena in nesrečna, važno je da smo mi Slovenci srečni !
  Tanja, Bog živi Slovenijo. Bog živi slovenski rod !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Sredina

  “kar seješ, to žanješ”

  To tut Ivan Janez še kako dobro pozna

  • žogica

   Pozna že, samo ne prizna!

   • Jaka Sraka

    …že davno vas j spoznal, fašiste, levičarske.

    • žogica

     Če se ne znaš lepo obnašati, se ne oglašaj!

     • Jaka Sraka

      kaj si mi hotela povedati, koza, rdeča?

     • žogica

      Še enkrat si preberi! Ne bom se spuščala na tvoj nivo, nisi vreden!

     • Jaka Sraka

      Saj nimaš nivoja, si pač SPREVRŽENA levičarka.

     • žogica

      Pokvarjen si do obisti, le kako lahko tako živiš!

  • Rožle

   No, ti bol serješ kot seješ …

   • Hun

    ti bos sral, sejal in oral..k suzn

    • Rožle

     A je kdo tebe kj uprašu …?

  • xtc

   Kučan kmalu dobi na kvdrat.

   • Hun

    spet pod pojstlo

 • PIA PlA

  Ženska je nestrpna in žaljiva do svojega naroda, ki jo je poslal v Evropski parlament, da se zavzame zanj. Ne za teroriste, ki se izdajajo za imigrante. V Afriki uradno ni nobene vojne, zakaj Evropska unija sprejema begunce od tam? Naj opravi svoje delo! Doma imamo dovolj skrbi.

  Ženska pozablja, da je v Sloveniji 600 evidentiranih grobiščih žrtev povojnih pobojev. Je to dostojanstvo, za katero razglašaš, da so nam ga dali borci NOB. Je dostojanstvo, da imamo doma 200.000 upokojencev na življenjskem minimumu. Ženska pa spodbuja prihode ilegalnih imigrantov in skrb zanje prelaga na pleče slovenskih davkoplačevalcev.

  Komunizem je v EU izenačen z nacizmom, a se požvižgate na to in prirejate proslave rdeče zvezde.

  Zakaj se čudiš, sama spodbujaš sovraštvo, ne se čuditi, če se obrne proti tebi.

 • Mirko Zidenjsek

  Fafonka je prva,ki ji bo narod sodil,samo tega se ne zaveda,ker v Eu bodo kmalu nemiri in taki kot so ona in jih se kar nekaj v Sloveniji bodo prvi na udaru.Samo da se oni to ne zavedajo

  • Hun

   seronja umir se

   • Mirko Zidenjsek

    A res

    • Hun

     ja cist zares seronja

 • Šuker

  Morda razume pod zdravim duhom v državi ekstremno levico in neomejeno toletanco do islamizacije družbe morda tako imenovano odprto družbo…

 • Lisko

  Očitno petelinček, ampak res petelinček, ne petelin…….Iz murgel lahko kavsa samo še koruzo….kure mu pa nezadovoljne in užaljene hodijo po svetu…..on se pa še kar drži svojega gnoja!

 • šmentanamuha

  Židan je danes svoj komunistični podmladek pozival k revoluciji. Levičarji nam nekaj pripravljajo.

  • luckyss

   Židan je idiot in ne levičar…kot Luka..

   • šmentanamuha

    Karkoli je že, svoje rdeče ovce je pozival k revoluciji. Da je bedak, pa sploh ni dileme, vendar je bedak, ki ima politično moč.

   • macon

    A je Luka levičar ali idiot?

    • KP

     Bolj ono drugo. Z revolucijo in pa z levičarstvom ima ravno toliko,kolikor je videl tistega Če Gevara klavca na majicah na boljšjem sejmu!

    • Jaka Sraka

     levičarski idiot

  • Slovenec

   Oni nam stalno kaj slabega pripravljajo.

 • Lisko

  Zdaj ga pa mim pihate…..a sam Židan in mlečni lukec. ….Ki po mojem ni v življenju naredil nič….razen iz belega kruha čni drek….pa še tega si je z našim denarjem kupil…….Drugače pa jaz vidim več idiotov…..celo tok da se v skupine organizirajo…..več glav….več lahko zajebe. …..

 • šmentanamuha

  Na sliki zgoraj zgleda kot da je iz voska.

  • Jaka Sraka

   ..odpadnega, industrijskega voska

 • KP

  Na vseh slikah je enako”lepa” .Lepa,še lepša,lepa ko ……..

 • KP

  Fajonko imam te malo na sumu,da tudi visiš skoz na temle forumu. Da si tako užaljena in nesrečna.
  Fajonka,beri tole!!!!!! Grda si,všeč so ti dvakrat zapečeni in k sreči si tudi zelo NESPOSOBNA!!!!!!

 • KP

  Si prebrala???

 • KP

  Eh,šla je spat. DC.

 • xtc

  Tole morajo črni oboževati majhna usta in velik one,verjetno tudi majhno podvozje,kot nalašč za njih,torej vsi pogoji za izvoz v Afriko,kjer bodo srečni eden z drugim.

 • Jan Ocean

  Tale portal in “domači” komentatorji, vi ste najboljša reklama in predvolilna kampanja za Levico, na žalost…
  Kar nadaljujte s to mračnjaško, tercjalsko, žaljivo in sovražno retoriko in na predčasnih volitvah bo Levica pokasirala +15%. Potem bo šele joka in stoka, ker kot hijene čakajo v ozadju..čutijo kri in svojo priložnost.
  Medtem ko ‘vi’ mislite da boste posesal celo Nsi in kaj mislite? da boste šli čez polovico. Saj je vsem jasno da za več kot trideset ni pogojev. Kar igrajte se … se vam bo rdeča zvezda prikazovala ne samo v nočnih, tud v dnevnih morah.

  • šmentanamuha

   Kdo so tisti “vi”, ki mislijo posesati NSi? Če bodo NSi šli v levo vlado, so se odjebali sami in jih ne bo nihče posesal. Nakladaš model. Če bi imel kaj svoje pameti, ne bi takih pisal. Kdor pa je odvisen od naših komentarjev in ni zmožen presojati programa, ki ga stranke ponujajo niti ne prepoznati, kdo resnično dela škodo tej državi, in misli, da ga bo rešil Luka Mesec, ki je čisto za Luno, ta se je odpisal sam. Preostane mu samo še parada ponosa in razbijanje po ulicah in rajanje pod rdečo zvezdo..

   • Jan Ocean

    Ti muha, ne ti men model.
    In fegerski levi degeneriranci in desni fanatično sprevrženi fašistoidi s koreninami ‘priseganju hitlerju’ so smrad in gniloba moje domovine. Ti boš men govoru model in kaj jaz ne razumem. Sej veš kakšna je usoda muhe….drek in zamah.

    • šmentanamuha

     A ni lepše, če ti rečem model, kot pa da te zmerjam z raznimi izrazi. Model, mal preveč krokodiliš tule. Dejansko še nisi povedal nič pametnega, samo repenčiš se. Katera pa je tvoje tretja opcija?

     • KP

      Tretje opcije ni. Vedi,da kdor reče,da so vsi isti,je v rresnici vedno levuhar.

  • radames

   …je rekel Stalin ter odšel v svoje sobane.

   • Jan Ocean

    Stalin, Tito, Hitler……vsi so te nategnil…bednik.

  • Republic Commando

   Poglej malo komentarje tvojih somišljenikov. Oni so najboljša kampanja za SDS :))

   • Jan Ocean

    Kerih mojih somišljenikov?? A si debilen a ne znaš brat. Uni fanatiki na drugi strani kamor me ti predalčkaš, so dejansko tvoji somišljeniki, vsaj po fanatizmu, ovčarjenju in sprevrženosti, zatohlosti, smradu in bolni prestrašenosti, zadrtosti, zavoženosti.
    Isti ste, le da ste na nasprostnih bregovih. Smrdite. In leve in desne degenerirance, ideološke bolnike, bi blo treba odpeljat iz moje domovine. Vi slabiči in morilci naroda, skoraj sto let. Prvi ste prisegali hitlerju, drugi pa nam vsiljujejo fegersko mentaliteto. Oboji pa nam normalnim želite okrast in si prisvojit državo.
    E ne boste. Garantirano ne!

    • Slovenski štor

     Tako hitro se daš sprovocirat in takoj padež v brezno enakih.Sem Slovenski štor in takšen kot sem, sem pripravljen razpravljati o stvareh,ki se nas vsekakor dotikajo.Nihče izmed nas nima pravice kogarkoli ogrožati.Sem za strpno razpravo.Dejstvo je,da je gospa tov.Fajon šla čez rob.Kakorkoli,tudi ona si tega ne more dovoliti.Bilo je že izrečeno:kdor seje veter,bo žel vihar!Zakaj,Jan Ocean,ki si tako velik in nad vsemi nami,padeš tako nizko?Sem star,rojen po drugi svetovni vojni,štor,slabič degeneriranec in še kaj(ni problema) in nato “šlag na torto” prisegal sem hitlerju!Kateremu?Tu si šel preko meje zdravega razuma.Ne vem koliko si star, niti me to ne zanima,deluješ z vsem svojim napuhom in prepotentnostjo prepametnega mladeniča srednjih let.In zdaj boš ti nam Slovencem hotel vzeti našo majhnost,preživetveno sposobnost,prilagodljivost v majhnosti,drobnjakarstvo,pridnost,delavnost,nevoščljivost….A ti ni jasno,da smo Slovenci kot mravljice in zadaj se pojavi Veliki Jan Ocean.On nas bo pošlihtal-malo morgen!Če že imaš pamet,potem jo tudi produktivno uporabljaj.Ti se moraš sam odločiti.Pamet v glavo-nam očitek,da smo kolaboranti,na osnovi česa?Kaj pa je gospa tov.Fajon?Marsikatere besede so neprimerne,ni pa neprimerna kritika njenega delovanja.Ne samo,da nas ogroža,ogrožala je tudi druge in jih gotovo še:Srbe,Makedonce,Hrvate,Grke in na koncu koncev tudi same migrante…Človek bi se vprašal,v čigavem interesu deluje?Ne samo sorošovem,islamskem,…morda še kakšnem?Upam,da ni pregrobo.Kaj pa ti Veliki Jan Ocean,kdo ste to vi “normalni”?V katerem imenu pa ti pišeš?Več kot samo svojem,pišeš v množini!Kdo ste to VI?Ste VI,tisti,ki ne dovolite,da se naša majhnost razcvete v demokraciji majhnih cvetov,ki so nam ljubi in se dobro počutimo?Veliki Jan Ocean,ti si za velike stvari,Slovenija je premajhna za take UME,kot si ti.Vidim,da si zato nervozen.Beri Jonathana Livingstona Galeba ,leti,leti in se razvijaj….pusti nas,da” uživamo” v naši(tvoje besede):fanatizmu,ovčarenju,sprevrženosti,zatohlosti,smradu,zadrtosti,prestrašenosti,zavoženosti….

     • Jan Ocean

      Slovenski štor…….poglej praviš da si za razpravo, normalno, tudi sam sem. Samo ne sprenevedaj se, ker noben portal ni bolj poln žaljivk in temačnih komentarjev kot ta, osnovanih na bolnih ideoliških vojnah in ideološkem strahu. Polno primitivnosti, in to niso moje besede sedaj, pač pa je dejstvo. In če nisi desni fanatik, si takoj opredalčkan za levuha in ne vem kaj še, se pravi če se ne strinjaš z nami si “un” (smrad, pizdun, jebiveter, komunajzar, kučanček, debil,……-ni konca žaljivk tu gor). In isti so tisti Levi-ca…če se ne strinjaš si “ta desn ..” In ti mi ne boš govoru, da Slovenija ni zame in naj grem, in cinično večkrat omenjaš moje ime. Slovenija je moja domovina, domovina mojih prednikov in kdo si ti ???? da mi boš govoril kaj je zame in kaj ne.
      Tu mi tipkaš in se sprenevedaš, dobro veš kaj tu želim povedat. Če bi se pa spravil (jaz) na kakšnega res levičarja tu gor z najbolj svinjskimi žaljivkami, se pa 100% ne bi (ti) oglasil in mi še igral tu nekega očeta. Če je kdo tu vzvišen in pokroviteljski si tokrat to ti. Poglej moja izvorna sporočila pod tem prispevkom, pa ti bodo jasna moja stališča. Kljub temu, da povem iskreno, vedno napišem zgledno, razmišljam s svojo glavo, toda vedno, tudi če dokaj jasno napišem da se tudi ne strinjam z levo prevečkrat izrojeno politiko, vendar nisem desničarsko žaljiv, sem kljub mojemu normalnemu sporočilu deležen takoj žaljivk…kljub vsemu. Zato odreagiram, ta svet pač deluje v principu akcija-reakcija in ne bom dovolil da primitivci hodijo po meni. In to je zame ta zatohlost, zadrtost in temačnost. In to so stvari, ki nam onemogočajo, da bi naša domovina zaživela in zacvetela in bila ljudi svobodnega duha, usmerjenega v tukaj in zdaj za prihodnost. Zelo preprosto. Odpustimo in živimo naprej. Človeško je oprostiti in božansko je pozabiti, in razumeti in verjeti v dobro posameznika in družbe. Kako bomo s sovraštvom obujali dobro v nas samih in drugih. Zato mi ne pametuj o mojih letih in tvojih ocenah o tem… Dovolj sem star, živel v prejšnjem sistemu in okusil vso grebkobo tranzicije in kraje moje države in razprodaje, za katero so garali tudi moji predniki, Slovenci. Zato se raje obregni ob kakšnega primitivca, polno jih je tu, ki so žaljivi vsakič na prvo žogo in to je problem Slovenije.
      Napisal si dolgo sporočilo, kjer si vse razstrosil, povedal pa nič.
      Le o tem še; dobro veš kdo je prisegal hitlerju. Žal ta duh še vedno živi v moji domovini, zato se ne sprenevedaj. Žal mi je za vse nedolžne žrtve, vendar zgodovine, čeprav bi jo nekateri radi, ne moremo spremeniti.
      Če že želimo spravo, bi eni in drugi morali priznati svoje velike! napake. Le tako je mogoče odpustiti in iti naprej in nekoč pozabiti in sčistiti… Ne pa, da se vedno prikazuje enostransko in želi opravičiti, na eni strani “pogodbo s hudičem”, čeprav z zlorabo vere v ozadju in na drugi strani opravičevanje, prikrivanje in sprenevedanje komunistične diktature, katero občutimo še danes.
      Noben me ne bo pošiljal iz Slovenije, noben nima te pravice, zato ker razmišljam s svojo glavo. Blagostanje je odvisno prav od svobode duha. Stare nomenkluture, ki so rodile leve in desne sprevrženosti, pa so nam ukradle državo in svobodo duha in dušijo…
      Proti temu se bom boril do zadnjega izdiha tu; kjer na vse sije Eno sonce oz. (1.)veruj v enega Boga.
      (4) ne ubijaj; pa ne pomenu le ne ubijaj fizično ….
      In če si ti Slovenski Štor….sem jaz lahko Jan Ocean. Konec koncev je Slovenija tudi morska dežela.
      Ti razmišljaš tako, jaz pa tako…tudi ti pusti nas….ko si že spraševal kdo “vi”; mi, ki imamo dovolj ubijanja v imenu bolnih ideologij.

     • Slovenski štor

      Hvala za odgovor….Če si razumel,da te jaz pošiljam iz Slovenije,si me narobe razumel.Kdo sem jaz,da bi kogarkoli pošiljal iz njegove Domovine?Jaz sem samo bral tvoje pisanje in te tako razumel.Enako,hvaležen sem ti,da si razložil, kaj je štor,če me tako razumeš,nič hudega.Zakaj pa potem tako občutljivo pišeš?Kaj ti bo en odmirajoči štor?Ti in tvoji, ste tretja pot.Bravo!A ste res?Moji odmirajoči možgani niti ne slutijo te tretje poti.Nekaj se sliši,samo sliši.Osebno in sicer sem za najširšo svobodo izražanja.Vsak ima pravico povedati kaj misli.Ne motijo me niti žaljivke.Zakaj?Preprosto,žaljivke in neresnice kaj hitro zletijo v tistega,ki jih izreče.Pišeš,da te brišejo.Jaz sem proti brisanju kogarkoli,tudi če piše žaljivke ali karkoli drugega.Kajti vse,kar napišemo se nam tako ali tako vrača.Posebej,če pišemo neresnico,zavestne laži,obrekujemo,zavajamo,ljudi spravljamo v zmoto…Pri tvojem pisanju,sem zaznal prepotentnost,ukazovanje,neresnico,žaljivost,poigravanje z nami majhnimi….preprosto Slovenci smo majhni z nekaj velikani(zelo resno pišem).O prisegah in kolaboraciji bi moral preveč pisati…če dovoliš,bi te usmeril na portal Domovine in članek Milan Knep,Maša za pobite domobrance:to si ti,izdajalec.Naj te naslov sam,ne odvrne od branja.Upam,da boš prebral.Z zapisanim se v vsem strinjam.Zgodovinski podatki se dajo preveriti….Še to,še vedno sem več časa preživel v socializmu Jugoslavije,kot v kvazi kapitalizmu Slovenije.Jugoslavija duhamorna,Slovenija duhamorna z malo več svobode.Zakaj je temu tako?Žal,nismo izvedli lustracije in potrebnih sprememb na vseh področjih družbenega življenja.Ne mislim na predpisovanje,zapovedovanje kaj se sme in kaj ne;mislim na SVOBODO,ISKRENOST,PREGLEDNOST,ODPRTOST in jasno prikazovanje PRETEKLOSTI V JUGOSLAVIJI!…V podrobnosti se ne morem spustiti.Sem, v vsem, za ZLATO PRAVILO.Sem za privatno in osebno inciativo na vseh področjih in za močno socialno(ne za socialistično!) prisotnost države in civilne družbe(ne takšno kot jo poznamo danes v Sloveniji) v naši družbi…Konec:ti praviš,da si Jan Ocean,in jaz bom zbrisal v mojih mislih Veliki!Nisem za psihološko ubijanje.Tudi jaz smatram,da je to najhujše,kar se človeku lahko zgodi.Veliko tega je bilo v Jugoslaviji in veliko tega je tudi v Sloveniji.Žal,to počno tudi institucije in to je grozno….Sem samo Slovenski štor,ki je odmirajoči del podrtega drevesa.Lahko si misliš karkoli,vedno boš imel prav!Me ne moti….

     • Jan Ocean

      ….in tudi. Ko napišem sporočilo podobno kot sem ga tebi tokrat, marsikateri Slovenec se prav gotovo strinja z menoj (marsikdo od tisti 50% ki ne grejo na volitve ker tam ni ‘nič’), me velikokrat brišejo tu gor. Enega podobnega so mi danes ali včeraj izbrisali, ko sem odgovoril komentatorju KP (spodaj), ko me je spet, jasno, obdolžil spet da sem levuhar. Zakaj se izbriše? Zaradi strahu. Ljudje morajo biti sovražno razklani, te se pusti da svinjajo po slovenskih portalih.
      Verjetno za temi izbrisi stojiš tudi ti ?

  • Zora

   Bravo, tukaj res potrebujejo čim več takšnih komentarjev.

 • Novakec1

  Zdrav duh v državi uničujejo izdajalci slovenstva, kdo so ti se pa ve, se ne morjo skrit niti v b(r)ukselnu.

 • centurion

  Mal mongoloidna je ta kača, mar ne?

  • radames

   Kljub njenim izpadom, bodi spoštljivejši. Ima hudo bolezen. Pa ne duševno.

   • centurion

    Veš, boli me kurac za njene bolezni.
    Zaradi bolezni ta rdečih idiotov, je danes v kurcu cela Evropa in skoraj ves svet.
    Dabogda , kurba rdeča crknla v bolečinah pogleda v resnico…..

 • radames

  “Tanja je užaljena.”

  Tudi jaz. Zaradi njenega pokojnega fotra!

 • cploger

  In se je odločila, kot se hudo bolni zahrbtneži odločijo. S sabo v grob potegniti nič krive za svoje težave.

 • plamen100

  Pa to zensce je pravi ogabnj izrod, dobesedno. Tako je antipaticna in gnusna, da je skoda posvetiti vsake tisocinke sekunde za pisanje o njej!!

 • južnificirana_si

  kako bi bila šele užaljena, če bi morala po krivem v zapor

 • Marija

  Draga Tanja Fajon,najboljše je da odidete k svojim prijateljem v Afriko in jim tam pomagate.Nam Slovencem pa pustite našo identiteto in Slovenstvo in katolištvo kakšno imamo do sedaj.Ne pričakujte v Sloveniji lepega sprejema od nas zavednih Slovencev. Če vi spoštujete in ljubite islam izvolite. Samo ne vozite ga v našo deželo.

 • Ashtar Sharan

  Bo meal bit za kaj ko jo Bom zgrabu pa ji tiste židovske pedofiljske žnablje v pizdo nabiu kolera tifus kuga

 • Terminator

  Crkni prasica!

 • cosmosjasnovidec

  Sedaj,ko sem malo bolj pogledal tole skropucalo na fotografiji sem opazil,da je tole po rodu prava muslimanska svinja.Bosanđerovski muslimanski ksiht ter vse poteze na gobcu te spake so muslimanske.
  Sedaj mi je jasno zakaj ta nagravžna muslimanska prasica toliko vztraja pri teh musličih kateri so ji razhodili še bolj njeno velikansko pizdo kot jo je že imela prej.
  Njen mož,če še ga ima jo je moral porivati samo v rit in usta,ker je za drugo luknjo imel premajhnega.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Zora

   Pokvarjenec, skri se v svojo luknjo.

   • cosmosjasnovidec

    Jaz nimam potrebe po skrivanju,ker nisem grd kot ti kobila čefutarska.
    Namesto,da kokodakaš tukaj na portalu se raje vsaj enkrat na mesec operi in stuširaj,da se ne bo od tebe širil smrad po sami ovčetini.
    ————————————————————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • Darth Vader

  pismo njene obrazne poteze spominjajo na grdega psa…..uni grdi mejhni pudli zateženi…..vidi se ji pa, da ta ženska nima slovenske krvi v sebi ampak je mešanček…..kot produkt dveh potepuških psov…..k kolikor jaz vem, slovenke v svojih rosnih tridesetih letih nimajo nikakšnih brčic pod nosom……tanja fajon, če se ne depilira vsaj 1x na 2 dni, dobi muštace kot prava članica Handžar Divizije.

  • Zora

   Lepo bi bilo če bi kreteni kot si ti zadržali svoje bolane teorije v svojih neumnih beticah.

   • Darth Vader

    sej to ni teorija, k teorija je nekaj, kar teoretično, abstraktno, z vizualizacijo hipotetično postaviš kot eno od možnih rešitev brez stvarnega dokaza, da je teorija tudi resničnost…..kot naprimer socializem…..polno teorij, v realnosti pa lih preč ne gre, ker pač ni to niti blizu realne rešitve……v primeru tanje kujon pa tisto zgoraj drži, kot neke vrste realnost, katera nikoli ni takšna, kot si jo recimo ti želiš

   • cosmosjasnovidec

    Lepo bi bilo,če se take čefutarske zahojene kobile kot si ti ne bi oglašale tukaj.
    ———————————————————————————————————————-
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • cosmosjasnovidec

   Kot prvo ne žali psov,ker je vsak lepši od nje.
   Kot drugo pa imaš povsem prav saj se kuzli vidi po ksihtu,da je mešanec med bosanđerovskimi musliči in šiptarji sodeč po nabuhlem ksihtu jo je pa še dodelal pasjejebski komunajzerski levuhar,ker ima veliko potez enakih kot tovariš “milan kurćan”.
   ———————————————————————————————————————-
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • WatsonForus

  Krava !

 • lado

  a kdo ve , kje na Zbiljah ta izmeček stanuje,ima hišo ‘?????????? drugače paste jo vi volili!!!!! se pravi RDEČO MAFIJI , KI JO JE Z ŠOLTESOM IN VAJGLOM POSLALA V EU PARLAMENT , KJER RAZGLAŠA TEORIJO KOMUNISTOV I HALALOVCE !!!!! GENOCID NAD NAMI , MI -VI PA KAR TU BLEJATE , NAMESTO , DA BI ŠLI V ČISTKO AMPAK ČIIIISTKOOOO !!!!!! POSTAVLJAJO ŠOTORIŠČE ZA GOLAZEN IZ NEMČIJE !!! A SMO RATAL ŽEP CEPCI ZARUKANI !!????? KO JE SDS REKLA DA BO ŽEP STE PLJUVALI , KRETENI !!!

 • mare

  Nihče mi ni izbiral moje žene, mojih prijateljev, tudi Fajonka mi ne bo vsiljevala mojih sodržavljanov.

 • resnicaboli

  Pokvarjena v dna duše sovraži Slovenijo to zmorejo samo skrajni levičarji.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!