Bodo slovenski mediji sledili nemški javni televiziji in priznali: Ja, tudi mi smo vam prikrivali dejstva?

Foto: M. G.

V slovenskih medijih smo v zadnjih tednih priča številnim zgodbam migrantov, ki se na koncu izkažejo kot prikrivanje resnice ali manipuliranje z dejstvi. Med številnimi zgodbami je bila zgodba izgubljenega dečka, ki so ga rešili slovenski policisti ter vrnili njegovi družini, v nadaljevanju pa vse polemike okrog zgodbe o kraji na bencinskem servisu in v bližnjem lokalu v Šentilju.

V prvi zgodbi so novinarji celo poročali, da je šlo za otroka, ki se je izgubil, potem pa sam z drugimi migranti pritaval v Slovenijo. Ob preverjanju vseh teh informacij pa se je izkazalo, da ni šlo za izgubljenega, ampak ugrabljenega otroka. Drugi migranti so ga namreč ukradli staršem, ker je z otrokom lažje in hitreje potovati proti severu.

V drugi zgodbi so se medijska poročila vrtela okrog dejstva, da ni šlo za rop. Hkrati pa so mediji zamolčali dejstvo, da je šlo za navadno tatvino, ki so jo bizarno opravičevali in se pri tem sklicevali na policijsko poročilo, češ da so se migranti ustrašili prihajajoče policije in so zato zbežali.

Priznanje odgovornega urednika nemške javne televizije
“V prispevkih nemške “Tagesschau” in oddaje “Tagesthemen” novinarji ne prikazujejo vedno prave slike migrantov, ki se prebijajo proti Nemčiji,” je ta teden priznal odgovorni urednik nemške javne televizije ARD Kai Gniffke.

“Ko snemalci snemajo begunce, iščejo družine z malimi otroki in velikimi okroglimi očki,” tako Gniffke, resničnost pa je drugačna: 80 odstotkov beguncev je mladih, močnih, samskih moških.”

Tem dejstvom navkljub pa dosedanje poročanje riše pravo “družinsko sliko”. To se bo zdaj spremenilo. “Moramo biti pazljivi, da se izbor slik ne bo več tako zelo osredotočal na otroke,” je za nemški FOCUS napovedal Gniffke.

M. H.

 

 • francelj3

  Policije se ustraši tisti, ki ima slabo vest. Oni že vedo, zakaj so zbežali.

 • cploger

  Zamolčana resnica je isto kot laž, pa če se najde še toliko izgovorov.

 • resnicaboli

  Slovenski mediji že več kot 70 let prikrivajo resnico.

  • hannibal

   Ustanovljeni so bili kot revolucionarna udarna partijska pest.

   • neny

    re je, eu pa ni nič boljša.

    • hannibal

     Eu je njihova tvorba.

    • hannibal

     Moraš ločiti pojme EU in Evropa. Evropa je to, kar si opisala. EU je tvorba namenjena uničenju Evrope.

     • neny

      thk za popravek. -:)

  • Mamas & Papas

   K sreči se je pojavila NOVA24tv, portal vsevesoljske Božje resnice, ki poroča o krivdi NATA za nastalo begunsko krizo in o prav vsaki kraji čokoladice na becinskih črpalkah – najsi bo, da je čokoladico ukradel Slovenec ali pa begunec.

 • plamen100

  kateri novinarji??? Ti iz POP TV so slabsi od nacionalke in to ne le enkrat! Zadnjic ko sta dve sirijki rodili v bolnici so o tem tako vzhiceno porocali, tako novinarka na terenu kot v studiu kot, da se je ne nevem kaj zgodilo. Ne le da sem nehal brati 24ur, ampak tudi dnevnik na pop tv, zaradi prav neverjetne pristranskosti in s tem zavajajocega seznanjanja javnosti, vec ne gledam!

  • hannibal

   Poop ima lastnike iz Floride. Dalje guuglajte sami. Je pa zanimivo.

   In ko boste že pri tem, poguuglajte še lastnike Financ na Švedskem, btw…

  • rubec

   Ne samo to kar si pravilno zapisal. Najbolj imbecilni moment nastopi ko tisti debil Jani Komarovič se mi zdi da se piše, kruli ki si na prste svojih rok nabije tak velik plasticni prstan samo da gledalci ne bi zvedeli, da ima kosmate roke, stoje pridrži njen stol.

   • dob

    Na Islandiji pravijo, da je Hudič najbolj kosmat v detajlih.

 • Poštenje velja

  Doktrina levakov je zavajanje, laz, korupcija in kraja.

  • hannibal

   In genocid Slovencev.

 • Botoks

  “Mainstrem mediji” kokoške naj bi nekaj priznali?Da so lagali,prirejali,izmišljali,fejkali,nameščali etc?Ha-ha-ha,prej se lahko nadejate pri nova24tv da bodo našli povezavo,kako ste usklajevali vaš pojav na sceni z dogovarjanjem z migranti, kdaj naj pridejo na meje slo.Ravno ti mediji so največji petokolonaši ali povedano drugače na koncu si ne bomo zapomnili besed naših sovražnikov, ampak manipulacje naših “prijateljev”…

  • hannibal

   Točno tako. Večina medijev v Sloveniji so VODITELJI petokolonašev v Sloveniji. Prej se bojo ljudje tega zavedli, prej bo mogoča rešitev.

 • 1xy

  Utopija, da bi slovenski mediji priznali napako????……Niti slučajno, ne priznavajo zgodovinskih dejstev, ki so stara 70 let, ne da bi priznali napako staro 3 mesece. V Sloveniji srednja generacija in mladina še danes NE VE kaj se je dogajalo po II. sv. vojni, vedo samo za partizane in domobrance. In tako kot v omenjeni tematiki, tudi v aktualni, se ljudje ozaveščajo sami in kdor ima interes. Slovenski mediji v večini niti NE dopuščajo narodu svobodnega izražanja, čeprav je vaš medij dokaz, da v Slovencih NI nobene nestrpnosti, ampak samo strah pred negotovo prihodnostjo.
  Zaradi tega, žal, iz te moke ne bo kruha. Istočasno pa velika pohvala stricu Googlu, ki nas neomajno informira iz celotnega sveta, čeprav tudi tukaj znajo bit novice medijev nerealne, je pa zato toliko bolje, da lahko na teh medijih poročajo ljudje, ki jih argumentirajo z dejstvi in slikovnim materialom.

  • neny

   Pustite že te 70-letne zamere vsaj pri migrantski krizi. Obračunavanje slovenske preteklosti v tej situaciji nas vodi v poraz, ne pa k zmagi proti pribežnikom. Desni se oklepate starih zamer kor norci. Agresija iz EU.ja vas pa ne zanima.

   • hannibal

    Izvajalci pobojev po vojni so bili predniki tem, ki s Slovenci manipulirajo v medijih.

    • neny

     ponovno se moram strinjati s tabo. Kljub temu pa sedaj tudi desni sodelujejo z vrhom EU- ja, ki so sedanji izvajalci genocida.

     • hannibal

      In ti si ena redkih, ki se tega zavedamo. Tudi ta naša tzv. desnica ni nič drugega, kot KONTROLIRANA OPOZICIJA, ki sodeluje pri tej invaziji in genocidu.
      Prej kot bo to narodu postalo jasno, bolje bo za njega. Pa za sedaj nič ne kaže.

     • neny

      žal je tako, če se tega zavedajo ali ne.

     • hannibal

      Mislim, da se tega Janša in SDS niti ne zavedajo, res je. Janša je izvrsten organizator, operativec, tudi govornik. Taktik, skratka.
      Na žalost pa mu manjka tistega, kar ima Orban. Globlje analize, strategije, pozicijske igre. Do sedaj se je še zmeraj dal napizditi svetovalcem, ki ga prekašajo tako po inteligenci kot po pokvarjenosti.
      In nažalost je zato ena tretjina konservativne Slovenije ujeta v podpori tega neodločnega taktika. Ki mu je trenuten doseg taktiziranje med napadi lokalnih in EU marksistov, s tem da ne opazi, da so to eni in isti marksisti.
      Prej kot bo Urško in sinčka peljal v zasluženi Bruselj, bolje bo za slovensko opozicijo.
      Žal je tako in bolj iskreno ne znam napisati.

     • neny

      Upam, da se JJ še česa nauči oz. spregleda,

     • hannibal

      Nima on izhoda, razen v Bruselj. Tukaj je Urška in sinček. Niti mu ne gre zameriti, pol življenja je bil iznapadan tako, kot redki zemljani, to pusti posledice.
      Elegantno mora prepustiti vodstvo bistrejšim, bolj razgledanim. Črnčec je eden takšnih, ki bi bil lahko Orbanov kolega.

    • von Rhein

     In ustanovitelji proizvodnih obratov za izdelavo manipulatorjev.

   • macon

    Bedno ravnanje slovenske oblasti v primeru migrantov je povezano z rdečim režimom na oblasti. Dajmo se slišati po Novem letu, do takrat se bo zgodilo več in se bo dalo več sklepati. Nisem optimist.

 • 1xy

  Še pred začetkom poročanja o begunski krizi, je med komentatorji zaokrožilo obvestilo DNS, ki medije POZIVA, da naj poročajo o begunski krizi v najlepši luči in ONEMOGOČIJO vsakršno debatiranje, ki so ga že vnaprej obsodili z nacizmom. HALO????

  • hannibal

   Tisti link je potrebno čimvečkrat in povsod objavljat. Še bolje – vsebino, glavne odstavke.

  • dob

   Nekje drugje je nekdo Preačev članek komentiral takole: Ti, Preac, bi vsakega (begunca) posebej zasliševal po nacistični in enkavedejevski metodi….

   SEbeda je izpustil UDBO in udbaško metodo, ki je seštevek esesovske in stalinistične! In je še vedno v službi skrivanja arhivov in nadaljevanja diskreditiranja lastnih državljanov, ki so nasprotniki diktature. Neverjetno, kako imajo pristaši komunizma slepo pego na očesu, ko je treba videti zločine komunizma.

   Menim, da tisti, ki ni podpisal resolucije o izenačitvi treh diktatur, komunizma, fašizma in nacizma, nima pravice iskati napak v drugih dveh fašizmih. Naj si raje ogleda svojega.

   • neny

    Ogromno se bo naredilo, če se bo v begunskih temah izključevalo Udbo in komuniste. Brez zamere,

    • dob

     neny, ne vem h kateri generaciji spadaš, toda jaz se še spomnim, da so nam vsem polnoletnim državljanom Jugoslavije vzeli prstne odtise. Imeli so torej prstne odtise čisto vseh ljudi nad 18 let.
     V demokratičnih državah imajo državni organi pregona le prstne odtisov kriminalcev in tistih, ki so kdaj bili v postopku dokazovanja krivde. Navadni državljani ne dajejo prstnih odtisov in nimajo kartoteke.
     Po domače povedano, ker nihče po osamosvojitvi ni zahteval, naj se naši prstni odtisi uničijo, smo v tej demokraciji (ob predpostavki, da jo sploh imamo) vsi državljani kriminalci ali pa vsaj potencialni kriminalci. Ljudje zmerjajo vsakega, ki bi rad iz tega sranja v katerem živimo, ki ni ne tič ne miš, naredil demokracijo. Primerjajo ga s fašistom in nacistom. Medtem sami veselo podpirajo in tolerirajo komunistične ostanke, ki prikrito in mimo demokratičnih metod nazaj uvajajo udbaške metode proti lastnemu prebivalstvu. Moje mnenje je, da so naši osamosvojitelji bili (in so še vedno) blazno površni in neodgovorni. Ne vem kaj so delali, demokracije zagotovo ne, ker bi jo sicer imeli. Ne bi se zafrkavali s takšnimi sodišči in ne nazadnje bednim življenjskim standardom.

  • antimur

   Ta levofašistična pisunska drhal si jemlje celo pravico, da sama določi kaj je ksenofobija, kaj sovražni govor. S tem moramo pod nujno narediti konec, pa četudi z revolucijo, kar oni sicer že izvajajo od devetdesetega leta, čeprav bi lahko to levofašistično podtalno okupacijo primerjali bolj s pučem majhnega murgelskega 3,14zduna z njegovo golaznijo v vseh nivojih družbe, kamur so jih sami nastavili.

 • Peter Pavel

  Prav zaradi skrivanja resnice, so šli in blokirali vsa možna komentiranja in je tako ljudem dovoljeno misliti le, kar jim namalajo profesionalni lažnivci režimskih medijev. Prav tu se kaže pravi obraz pošasti imenovane nadzor nad mediji.

  • hannibal

   Točno tako. Maksimalen domet povprečnega zmanipuliranega Slovenca je, da prebere par komentarjev na Poop in MMC. Zato morajo to seveda onemogočiti, spodrezat v osnovi. Ne sme priti niti do najmanjšega dvoma pri poop ovčkah.

 • Htc Uporaba

  Tako je tudi med volitvami, ljudje pa ne vidijo 2 dni naprej.

 • j52

  hvala bogu ,da smo slovenci toliko pismeni da beremo,ter gledamo tudi druge medije,kjer se piše in prikazuje prava resnica

  • hannibal

   Samo 2%. Žal. Bi bila zelo razočarana ko bi slišala, kaj meni o “beguncih” večina od poop in nacionalke zmanipuliranih Slovencev.

 • 1xy

  Nemški mediji: Slovenija odloča o prihodnosti Evrope!
  link: http://www.slovenskenovice.si/novice/svet/nemski-mediji-slovenija-odloca-o-prihodnosti-evrope

  • dob

   Upam, da o EU ne bo odločala Slovenija.
   Dolga je bila pot od Karantanije do današnje Kartjavendanije, toda s kučanom na čelu nam je tudi to uspelo.

 • 1xy

  Švedska: Imigrant silovao trogodišnje dijete – Ured za imigraciju pokušao zataškati zločin
  link: http://pandora.kreativisti.org/svedska-imigrant-silovao-trogodisnje-dijete-ured-za-imigraciju-pokusao-zataskati-zlocin/

  Torej ne samo mediji, tudi državne institucije ne opravljajo svojega dela v zvezi z begunsko problematiko.
  KDO in KAKŠNI so cilji takšnega početja evropskih držav??

  • hannibal

   Misliš – vodilne politične kaste večine evropskih držav?

 • epson mlacni

  Problem slovenskih medijev je izjemno kopleksen, zapleten in skoraj nerešljiv. Vsak medij za delovanje potrebuje denar, glavnina denarja pa se steče iz naročnin in oglasov. Za začetek, bi morali prepovedati vsem državnim subjektom in firmam v državni lasti kakršnekoli naročnine. Poznam zgodbo z “našo” inštitucijo, ki je svoje čase pri cca 200 zaposlenih imela odprtih 200 naročnin – na isti cajtng!! Potem so tu reklame s katerimi se izsiljujejo mediji. Državne ali od države odvisne firme objavljajo reklame po naročilu!! To boste na nova24tv zelo hitro sami spoznali. Pri vas (nas) Dars ne bo objavljal reklam za naše avtoceste – ta reklama se mi zdi sploh en višek norčevanja. Samo reklama za Sonce bi bila še večja perla. Zamislite si ; sončite se na našem Soncu in ignorirajte druge zvezde.:)
  Skratka. Slovenija je top zapletena greznica in vsi se zavedajo, da so mediji ključ do vsega, zato bodo naredili vse, da se na tem področju ne bo nič spremenilo.

  • hannibal

   Nič ni tako zapletenega. Samo obraze tistih 571 si je potrebno ogledati.

  • macon

   Točno tako. Reporter in Mladina imata zelo podobno naklado in prodajo: okoli 15.000. Potem pogledaš kolofon in ima Reporter 4 novinarje, Mladina pa čez 20 (poleg 6-7 tehničnega osebja pri obeh kot so tajnica in računovodja in uredniki). Razlika je v udbomafijskem denarju, ki ga dobiva Mladina in reklame gospodarstva pod nadzorom udbomafije, poleg tega pa Reporter verjetno še lovijo za vsako nepravilnost in jih tožijo z razžalitve ter jim nabijajo kazni in stroške. O tem drugem ne vem, samo ugibam.

 • daresi

  Vse manj verjamem v njihove tragične zgodbe nasploh. Gre za zlorabo našega sočutja, na drugi strani pa zasedbo celine in “višje” cilje/načrte.
  Ne razumem Evropejcev, ki so se mirno pripravljeni postaviti proti lastnemu ljudstvu, da bi ščitili horde divjakov, ki vse bolj vnašajo nemir in nered v naše kraje. So nasilni, egoistični, svinjajo in nasploh v ničemer ne spoštujejo naših splošnih vrednot.
  Parolo “Welcome refugees” je treba zamenjati s parolo “Fuck off refugees”.

  • hannibal

   Odgovor: Nismo njhovo ljudstvo.

 • Illuminati Enlighted

  Novinarji so tokrat za časom. To ni leto 45 ko ni bilo interneta in so bile meje zaprte. Manipulirat z ljudmi je vsak dan težje. Ravno tale migrantska kriza je pika na i – ko so pa vsi videli da medijem zaupat ne moreš in da igrajo neko svojo- nepošteno in za narod celo pogubno igro. Pa kdo je nek novinar da bo odločal o usodi naroda?!

  • hannibal

   Na žalost ni povsem tako.
   Samo 2% populacije svojo resnico išče in najde na netu. Ostalih 98% ljudi je, na žalost, navaden plebs, ki jim manipulantske novice servirajo masovni mediji alla Poop, Nacionalka, Kure in MMC.
   Tale vtis ki ga imaš potem, ko bereš komentarje tukaj in si misliš, da zmaguje resnica, je zelo napačen. Tule bereš mnenja 0.01 Slovencev, tistih, ki niso ovce.
   Če želoš videti pravo stanje, idi na Prešerca v Ljubljani, zaigraj novinarja in sprašuj ljudi, kaj si mislijo o beguncih. Presenečen boš, koliko mamik bi dalo srce in ledvico za njih.
   In to ne samo mamik zblojenih od poop propagande. Od ljudi, za katere si bi mislil, da imajo kaj v glavi. Domov bi se vrnil z enim velikim razočaranjem, pesimizmom in okusom po bruhanju v ustih.
   Masovni mediji vejo, kaj delajo. Ne trudijo se, da bi prepričali nas. Oni manipulirajo z masami preprostih in omejenih ljudi. Živimo namreč v demokraciji, kjer te mase neumnežev in omejencev odločajo o vsem.

   • Illuminati Enlighted

    Ja. To se ŽAL moram strinjat. Če bi ne bilo tako bi nas ne vodili nesposobni, norci in lopovi že desetletja. Največji krivec za bedo je torej novinarski ceh.

    • hannibal

     Točno tako. In banda 571 ima nekaj skupnega. Ne ceh, nekaj povsem drugega. (hint. čisto podobni so si, kot da bi si bili v sorodu)

 • epson mlacni

  Nova24tv. Izjemno pero kar ne najde stalnega mesta v nobenem mediju. Odličen slog pisanja, kolesca v glavi se vrtijo v pravo, zdravo razumsko smer. Na nova24tv bi ga bilo super brati tudi zato, ker se ga drugi itak ne upajo angažirati.

  http://irsicmitja.blogspot.hr/2015/10/v-kaj-zarez-verjame-aziz-iz-brezic.html

  • hannibal

   Prehitel si me. Včeraj sem nameraval ta link prilepiti, pa sem nato pozabil. No, pa je vseeno tukaj.

   Toplo priporočam vsem bralcem in novinarjem Nove24, da preberejo, kaj je napisal Iršič. Izreden pisec, ostro pero. Lahko bi ga Nova24 angažirala kot kolumnista.

 • Illuminati Enlighted

  Ko se je treba spravljat na SLO podjetnike, pa ti isti novinarji nimajo nobene prizanesljivosti – a ne?! Pozabljajo od koga živijo?! Saj očitno prihaja čas ko jih bodo okoliščine spomnile tudi na to.

 • Ježek Teka Teka

  Mediji v službi komunizma bojo kaj priznali … lol … tko kot je rdeča komunistična banda s kriminalcem v belih rokavičkah priznala genocid nad nedolžnim slovenskim civilnim prebivalstvom … to je ista lažniva pokvarjena kasta, pa to …

 • MEFISTO

  Sporočilo prostovoljca iz Brežic: izgubil sem vsako sočutje do teh ljudi, pri njih močnejši prevlada

  Objavil/a Aktualno ., dne 2015-10-23 ob 13:56:19

  Sporočilo prostovoljca iz Brežic;
  Okej zdej pa da razjasnim par stvari, ker se mi ne da vsakemu posebej opisovat kako je bilo danes na meji delat kot prostovoljec. Prvenstveno sem se odločil da grem na mejo pomagat, ker me je zanimalo, ali je slika, ki jo prikazujejo mediji o begunski sliki resnična…no že takoj danes ob 8h zjutraj sem bil soočen z realnostjo, saj je v Rigonce prišla nenapovedano doslej največja skupina “beguncev”. Po napornem dnevu pripravljanja hrane, razdeljevanja hrane, predvsem pa čiščenja umazanija in dobesedno dreka za skupinami lahko zaključim sledeče:

  1) Hrvaška je za moje pojme tu največji krivec za situacijo kakršno imamo trenutno v Sloveniji.Dobesedno svinje so, ko nenapovedano pošiljajo ljudi čez njive peš v Slovenijo, in tako našim fantom in dekletom v uniformah povzročajo 100% več dela, kot bi ga imeli drugače.

  2) Glede “beguncev” sem si ustvaril sledeče mnenje. Menim, da je med vso to množico ljudi dejansko zelo majhen delež beguncev. Veliko večino predstavljajo ekonomski migranti ki (to moram poudarit) nimajo NIKAKRŠNE kulture. Znotraj teh skupin ne vladajo nikakršna solidarnost, sočutje ali humanost. Velja načelo “močnejši” prevlada. To se vidi predvsem pri razdeljevanju hrane, ko mladi fantje in moški izrinejo šibke in uboge ter si prilastijo vse…šele na koncu pridejo na vrsto otroci in ubogi. Da ne govorimo o higieni—te preprosto ni. Jejo tam kjer serjejo in ščijejo, če povem po domače. Kar se tiče hvaležnosti za delo ki smo ga in ga še bomo opravljali—ga ni. Če je od 2000 ljudi, katerim smo pomagali razdeliti hrano danes 50 reklo hvala ali “thank you” ali pa se samo nasmehnilo sem povedal veliko številko. Še več. Ko smo pospravljali umazanijo za njimi so fantje ki so ostali zadnji v skupini po telefonu mirno obveščali naslednje skupine, kako je v “slovenia” in “kroatia”, ko pa smo jim rekli naj pomagajo čistiti za njimi, so začudeno pogledali in se hitro umaknili.

  3) Glede pomoči “beguncem” kot nas pozivajo mediji. Res je, da primanjkuje hrane ali vode, vendar nikakor ne nosite oblek. Te namreč skoraj nič ne vzamejo, če pa se zmoči, jo preprosto vržejo ob cestni jarek in pustijo….tako mimogrede naredijo z vsako stvarjo ki jo dobijo. Zanje smetnjaki NE OBSTAJAJO.

  4) Nevarnost ki nam grozi od drhali ki se vali v Evropo je ogromna. To navidezno registriranje ljudi je brez smisla saj sem govoril s policisti in ti so mi dejali, da 80% od njih sploh nima dokumentov…torej sem rekel se lahko izmislijo svojo identiteto pa jim nič ne moremo….odgovorili so “tako je”. Nočem strašiti, ampak v Evropo prihajajo potencialni teroristi. Zanimivo je videti, kako skupina 4 mladih fantov (okoli 19-20) let obvladuje 500 glavo množico. Tudi hrane si niso upali vzeti brez njihovega dovoljenja..pa naj mi še kdo reče da so ti fantje čisto navadni begunci…

  5) Za konec bi rad povedal tudi, da sem izgubil vsako sočutje do teh ljudi, še tisto kar sem ga imel. Zdi se mi neumno da rinejo na to pot, zato sami nosijo vso krivdo za nastale težave na poti. Če so begunci, ne rabijo “bežati” v Nemčijo in Švedsko, ampak je Jordanija čisto blizu Sirije. Pa tudi vojne ni tam…ergo…ne gre za begunce temveč ekonomske migrante. V vsej situaciji pa tako kot vedno najkrajšo potegnejo naši policisti, vojaki, civilna zaščita in ostale uniformirane in prostovoljne enote. Ti so primorani delati nenormalne izmene (tudi po 24 ur), na mejo pa so napoteni iz celotne države. Res…svaka jim čast, Če njih nebi bilo, bi imeli lahko vsi na pragu to maso ljudi in verjemite…zemlja preko katere potujejo oni, ni več taka kot je bila…je uničena…dobesedno.

  PROSIL bi pa vse, ki imajo čas, da naj se pridružijo prostovoljcem na meji in vsaj malo olajšajo delo naših policistov, vojakov, civilne zaščite in gasilcev. Sam bom verjetno še šel..

  • dob

   Če se niti med sabo ne morejo integrirati, kako se bodo z Evropejci?

   • bojan

    tako da nas zbrišejo .. ti ni jasno … to je tudi namera

  • jankoslav

   Ne strinjam se vami, da nimajo nikakršne kulture, to kar ste videli je kultura, ki jo pač oni imajo. V islamski kulturi velja načelo močnejšega. Če ste bili (ali živeli) v takšni državi, je to vidno v vsakdanjem življenju npr. v prometu. Tudi higiena, zlasti na javnem prostoru je na zelo nizkem nivoju, kar je za njih popolnoma običajno. Npr. pojdite v Parizu v del, kjer prebiva že tretja generacija migrantov (npr. Saint Denis) in spoznali boste njihovo kulturo.
   Nemčija, kot smo jo poznali, ne bo nikoli več takšna kot je bila. In to na vseh področjih.

   • hannibal

    In če bi bila vprašanje samo Nemčija. Ne, Nemčija je uporabljena samo kot magnet. Cilj je celotna centralna in vzhodna Evropa. Balkan je namenjen za akomuliranje ostankov.
    Vsemu temu dogajanju se reče – načrtovan genocid. Prej kot bodo ljudje sprejeli to šokantno novico, več bo možnosti za upor.

    • sodnikisozločinci

     Pred nami je narodnoosvobodilna borba proti muslimanskemu okupatorju in domačim izdajalcem – multikulturnim fašistom. Priporočam vsem, da se začnete oboroževati.

     • neny

      kako imaš prav, narod pa tega noče vedeti…

     • dob

      Podpiram, kar pravi neny!

     • sodnikisozločinci

      Svoje orožje imam v hlačah, vedno napeto in pripravljeno na strel.

   • babi

    Nisem bila tam z avtom (če po pravici povem, sem bila v Franciji kot VIP) in ne poznam razmer, a hujšega kot sem doživela kot mlada voznica pri dvajsetih v Trstu (sem letnik 1950) GA v prometu NI. Še danes vedno s težkim srcem peljem vnukinjo in vnuke v Trst. Mam ful tremo, ker tam pa res velja zakon močnejšega. Priznam, priznam stara sem……..je pa s parkingom bolje

  • sodnikisozločinci

   Sem pripravljen pomagati, ampak samo z orožjem.

   • hannibal

    Take poste naj si od sedaj Nova 24 rešuje sama. Jaz vidim namerno provokacijo, nisem pa vaš policaj…

    • sodnikisozločinci

     Najbolje, da me ustrelijo, direkt v čelo, bo zadovoljen tako Masleša kot jaz, ki mi ne bo treba živeti v kalifatu Slovenistan.

   • neny

    no tale je pa prehuda. Reševati je treba razumno, objektivno, pokončno brez groženj z orožjem dokler nismo napadeni.

    • hannibal

     Do sedaj sem še reagiral na takšne očitne provokacije. Sedaj pa več ne bom. Lahko pa me zaposlijo kot moderatorja, hehehe…

     • von Rhein

      Nasedaš tistim,ki so zadolženi za debilne komentarje.Čim več idiotov, tem bolj bodo lahko javno razglašali kdo vse se zbira na Novi.Nacisti,fašisti,ki bi ubijali uboge reveže ipd. Poceni psihološki trik,ki mu opranoglavci hitro nasedejo. Tukaj jih je treba izločiti.Ignore,neodzivanje na njihove miselne (ali naročene) produkte.

     • sodnikisozločinci

      Fuj, ti bi sankcioniral rabo človekove pravice do svobode govora, kaj pa uporabo tvoje denarnice za razkazovanje lažne humanosti od strani multikulturnih fašistov, a tega pa ne bi sankcioniral?

     • dob

      hanni, če greš desno zgoraj od svojega posta, ki bi ga rad izbrisal, je zraven minusa en črn trikotnik. Klikneš nanj in imaš možnost izbrati “izbriši”. Je uporabno, ko hočeš kaj svojega izbrisati zaradi morebitne napake.

     • hannibal

      Ja. Sam pol je tam napisano “deleted post”. In je potem vtis, da je zadeva cenzurirana, kar škodi imidžu foruma. Jaz samocenzuro izvedem s tremi pikicami, če je že treba. Če je že treba…

     • dob

      Sem enkrat to naredil, pa mi ni napisalo da je “deleted post”, je bil le odstranjen, kot da ga sploh ni bilo. Kar sem tudi hotel.

     • hannibal

      Hvala za info. Bom probal.

    • sodnikisozločinci

     Nasilen vdor v državo pomeni napad, pa čeprav je neoborožen.To ,da moraš agresorja še hraniti, mu nuditi bivališče in na koncu še vsemu njegovemu sorodstvu pa pomeni še zasužnjevanje njegovega prebivalstva s pomočjo vlade narodnih izdajalcev- multikulturnih fašistov, mislim Cerarja in kompanije. Temu se je treba obvezno upreti z vsemi sredstvi, pa tudi z orožjem, če ne gre drugače. Tako so me naučile tovarišice v šoli – v boju za svobodo se ne gleda na žrtve.

  • babi

   Hvala za tole poročanje. Tudi sama sem po zbiranju informacij malo tu, malo tam prišla do podobnega zaključka, za katerega pa sem mislila, da je egoističen.
   Odgovorne na Novi pa prosim: pojdite za boga na teren in nam poročajte tako kot je res (pa brez zamere, z vsem spoštovanjem do nun brez posnetkov tipa Manuel), rabim dejstva in ne preigravanj v stilu bolje bi bilo… ali pa, če bi mi imeli škarje in platno v roki, bi bilo vse O.K. (potem povejte kaj bi naredili ampak podajte izvedljive predloge upoštevaje vso k…. zakonodajo in naše ustavno sodišče.

   • neny

    Usrali se bodo….

 • viktorh

  “Bodo slovenski mediji sledili nemški javni televiziji in priznali: Ja, tudi mi smo vam prikrivali dejstva?”
  Morda, če bodo dobili soglasje ali pa nalog neodgovornih politikov.

  • hannibal

   Bo ona iz Financ, ki je rihtala Slovenkam črnce kdaj priznala, da je to delala po navodilih iz Švedske? Nikdar. Vlekla bo švedsko plačo, dokler še je. Sicer ne več dolgo, glede na to, da imajo Finance le še 7000 naročnikov. Pa še teh 7000 je javna uprava.

 • neny

  Cerkev je zlizana z vlado. Nič novega. Tako je počela v vseh vojnah. Cenzura v vseh ostalih medijih. Kaj to pomeni? Še slepcu je jasno, da nas imajo dominantni mediji za norca. Pravilno se odziva Milanovič, saj hoče rešiti problem na grško turški meji. In samo tu je rešitev, drugje je ni. Zakaj balkanski politiki ne sedete skupaj in podprete Milanoviča. Kdaj se nameravate postaviti za nas državljane? EU ima svoj plan, kateremu se je potrebno odločno zoperstaviti. Časa ni več, ker prehiteva sam sebe in nas….Državljani bomo prisiljeni javno zahtevati od vse politikov EU, česar politiki niste sposobni. Zagnali bomo proteste proti migracijskim tokovom z zahtevo zaprtja cone v Turčiji in Grčiji, česar se vsi politiki bojite. Narod še čaka, do kdaj še?

  • hannibal

   Žal je priložnost, urediti Grško – Turško mejo, že zdavnaj zamujena. Države se vsaka zase borijo za preživetje. Edin način sedaj je – Orbanov način.

   • neny

    imaš prav. To kot prvo. Dotok 5 milijonov migrantov se pa lahko zaustavi izključno na Turško – Grški meji. Oboje je enako potrebno – ograja na slovenski strani in zaprtje izvorne cone. To je edina rešitev.

    • hannibal

     Vsi to vemo. Vendar je to nemogoče. Grčija ima na tisoče otokov. Vsak tak otok je – Grčija.
     Širših meja Evrope se ne da urediti v Grčiji, temveč – s prisilo – v Turčiji.
     Premalo ljudi se zaveda, da je Turčija tista, ki po navodilih svojih gospodarjev, izvaja invazijo na Evropo.
     Turčijo se da zaustaviti. Z gospodarsko blokado, sankcijami. Ne nazadje, z vojnim posredovanjem, ki bi jih potisnila preko Bosporja nazaj tja, od koder so prišli.
     Ampak vse to je stvar bodočnosti. Za sedaj izgleda kot veliko pretiravanje, vendar je izgledalo pretiravanje tudi dogajanje pred prvo svetovno vojno.

     • neny

      Prekleto zakaj imamo NATO? Zakaj Evropa noče spregledati, tudi ne noben politik, da je NATO naš agresor. V NATO smo vstopili zaradi varnosti, zdaj pa sodeluje z zalivskimi državami in seveda Turčijo, od koder se na nas vrši invazija.

     • hannibal

      NATO je organizacija, ki so jo ustanovili načrtovalci invazije in genocida.

     • neny

      Povej mi če se s to RESNICO strinjajo desni, ki so v službi RESNICE. Lažejo.

    • hannibal

     Tako je. S tem, da je ograjo pri nas preprosto postaviti, pa če nam jo gre Orban osebno postavljati.
     Tista širša rešitev je za sedaj nemogoča. Ker tisti, ki naj bi jo izvedli, izvajajo plan genocida. Šele ko bo EU razpadla in tile iz Bruslja po zaporih ali kje drugje, takrat se bo lahko reševala situacija na južnih mejah Evrope. Ki pa spet vprašanje, kje takrat sploh bodo.
     Zgodovina se bo ponovila. Bitka pri Sisku, obleganje Dunaja.
     In tudi končna zmaga bo spet naša. Jihad enostvno nima genske substance za zmago. Ne Jihad, ne njihovi gospodarji.

 • Mičo Meečo

  Ne samo,da bodo priznali,tudi bežali bodo pred podivjano množico.Dovolj imamo manipuliranja in laži.

  • hannibal

   To je resnica, ki se je novinarčki še ne zavedajo. Ko bo kozarec poln, se bo najprej po njih razlil. Ne vem, ne vem. Kako bo še ona iz Financ dalje Slovenkam iskala črnca…

   • von Rhein

    Preden bo kozarec poln in se razlil,tista s Financ ne bo več iskala črnca.Zadovoljna bo že s črnko.

    • rubec

     AHAHAHA

 • bojan

  V evropo je prišlo že dovolj teroristov za prevzem ozemlja … kmalu bomo gledali krvave slike …

  • hannibal

   Že obstajajo. Jih pa nihče ne sme objaviti. In dvomim, da jih bo hitro kdo lahko. Pritiski in grožnje so preveliki. Tudi na neodvisne medije.

   • bojan

    To se men potem vidi kot da bi nas radi voditelji EU vrhu dali izbrisali s pomočjo teroristov

    • hannibal

     Dobro si zaklučil in vse več ljudi se prebuja. Dejstvo je, da vrh EU samo sedi Kalergijevem načrtu genocida avtohtonih prebivalcev Evrope in njihovo nadomeščanje z Azijci in Afričani.

     • bojan

      če ne bomo ljudje sami ukrepali nas bodo te budale še res iztrebile

     • hannibal

      Natančno tako. Tak je cilj. Iztrebljanje avtohtonih prebivalcev Evrope.
      Še huje je, kot si misliš. Googlaj Barbara Spectre.

    • hannibal

     Hrvaška je v istem zosu. Vendar imajo oni en ventil – Slovenijo. Ta ventil bo nekaj časa vzdržal. Potem se bo razpočila situacija IN v Sloveniji IN na Hrvaškem.
     Seveda je vse po načrtu. Štiri leta že traja vojna v Siriji in šele sedaj se je pričel exodus “beguncev”? Ampak seveda, zmanipulirane množice verjamejo temu, kar jim servirajo manipulatorski mediji.
     In seveda se vsak in sedaj tudi ti pričnejo spraševati eno stvar. Če je to vse načrtno, KDO je načrtovalec, kdo so izvajalci? ?
     Ti povem?
     Soros&Co. Dalje boš moral sam.

    • hannibal

     Ne s pomočjo teroristov. Na tak način se ne da, nas je le 500 000 000. S pomočjo MATERNICE.

 • bojan

  Slovenske novice so objavile tale naslov:

  Nemški mediji: Slovenija odloča o prihodnosti Evrope!

  Kaj so smešni … s tem se postavlja vso breme evrope na slovenijo …

  in mi v sloveniji bomo vrjetno skakali od veselja ob taki novici

  da so nam dali tako hudo spodbudo, da bomo imeli vse begunce samo v sloveniji, evropa pa bo čista … to mislim na naš vrh …

 • jankoslav

  Priznati je stvar kulture in levica tega, da je nekaj zavestno (ali naklepno) naredila, ne bo nikoli priznala. Edino kar bodo “priznali” je “strokovna nedoslednost”, pomanjkljivost ipd.

 • Illuminati Enlighted

  Glede na to da urednik vodilnega SLO ideološkega časopisa sedaj piše v svoji kolumni: “Dobrodošli novi sodržavljani!” lahko pričakujemo v naslednji njegovi kolumni: “Dobrodošli novi gospodarji!”

  • hannibal

   “Dobrodošli možje naših hčerk.”

   Nič ne pretiravam. Taka je agenda.

 • Illuminati Enlighted

  Zanimivo da “Društvo upokojenih partizanov s privilegiranimi pokojninami” – molči. Človek bi pričakoval da bodo zborovali do onemoglosti in peli domoljubne napeve (tudi kakega v slovenskem jeziku).

  • Nataša Valant

   Ha !! Ali pa kaj prispevali od svojih silnih privilegijev !! Tja ne morejo več , ker so že precej v letih ! Tako , da mi ni jasno kako to , da toliko borcev dobiva te posebne pokojnine – verjetno so jih ” nasledili ” njihovi potomci ?

   • Illuminati Enlighted

    Edino en problem imajo. Da njihovi novi sodržavljani ki prihajajo – niso ne vem kako tolerantni do brezbožnikov.

 • Nataša Valant

  Se strinjam s komentatorji . A vendar so ti migranti pravi tički!! Saj imajo navodila , kako okrog prinašati vse po vrsti ! Otroke porinejo naprej ……..jih celo kradejo , ali pa niso njihovi. Dobro vedo , da si policija ne bo upala ukrepati , če ima pred seboj otroka ! Pa tudi o Evropski ” demokraciji ” so dobro obveščeni ! Zato si cele horde migrantov dovolijo prav vse ……..

  • Illuminati Enlighted

   Barbar je vedno vsako prijaznost smatral za šibkost. Prijazen si z njim ker se ga bojiš. Za številne v SLO to gotovo drži.

  • epson mlacni

   V ljubezni in vojni je dovoljeno vse. Pravkar poteka osvajalna vojna. Zaenkrat še brez strelnega orožja.

   • hannibal

    Zaenkrat.

  • von Rhein

   Izraz horde je najbolj primeren za te pohodnike v lepšo bodočnost.70% jih spada v to kategorijo.Ne,nisem spregledal otrok.Oni so žrtve.Pa ne žrtve naporaa,slabih razmer,vremenskih situacij.ONI so žrtve svojih neodgovornih staršev,ki so zagrabili možnost hitrega vstopa v Evropo.Če ženska v osmem mesecu nosečnosti odide na pot je navadna špekulantka.Dobro ve,da bodo kjerkoli,kamor pride v Evropi izven Turčije lepo (v okviru možnosti) poskrbeli za njo.Dobro vedo vsi,da bodo imeli tisti,ki rinejo v ospredje otroke prednost pri obravnavi.Zato se pojavljajo tudi ugrabitve otrok .Zato,da bi izsilili čimhitrejšo pot naprej,dvigujejo v zrak plastične lutke za katere policaji iz daljave težko ugotovijo,da niso živa bitja.Uporabljajo ponarejene dokumente ali lažejo,da so jih na poti izgubili.Predstavljajo se,da so Sirci zato prihaja do medsebojnih obračunavanj,ker se Sirci čutijo ,oni so v glavnem mirni kot je bilo videti dosedaj,zapostavljeni pri obravnavi statusa.
   Možno bi bilo našteti še dovolj primerov ,ki bi potrdili,da tudi izraz horde ni zgrešen.

 • neny

  Desni niste nič boljši od levih. Zagovarjate politiko EU, ki pljuje proti svojemu toku. Desni še vedno obračunavati s komunisti. Ta gnev je za razumeti, nikakor pa ni razumen pri migrnantski krizi, da ta gnev uporabljate za obračunavanje. Oblikovati bi se morala neka nevtralna stranka…..

  • Illuminati Enlighted

   Morda je razlog v temu ker komunisti vabijo radikalne islamiste k nam?!

   • neny

    Tudi res, kljub temu je pa treba porezati korenine zla, ki to zlo podpira na vrhu krošnje.

    • neny

     Tudi Cerkev to zlo podpira.

     • hannibal

      In jo tudi organizira…

   • Ježek

    Merklova ki vabi ni komunistka.

    • Illuminati Enlighted

     Ona to počne iz drugih razlogov kot komunisti. Vsak ima svojo računico.

     • hannibal

      Neseri.

    • hannibal

     Nego kaj je? Mama Terezija?

     Daj se informiraj, preden napišeš tako trditev. Maš gugl. Vpiši:

     Angela Kasner
     from poland
     DDR komunisten partei
     propaganda
     STASI

     • Ježek

      Ona je enako komunist kot recimo Janez Janša.

     • hannibal

      Ne drći in ne seri. Nisem apologet Janše in ga v principu ne prenašam zaradi hlapčevstva Bruslju, vendar resnica je resnica.
      Janša je bil v jebeni partiji tako kot smo bili mi prisilno pionirčki in mladinci. Kako pa se je drugače dalo v tistih časih, ko še krompirja nisi dobil, če nisi bil v partiji?
      Kasnerjeva Angela je bila pa konkreten kader komunistov v DDR. Zadolžena za propagando v STASI, kar je enko kot naša bivša UDBA.

      Ti si samo naiven in neizobražen ali konkreten provokator za dezinformacije?

     • Ježek

      Avnoj 77, ne daje občutka da je bil tam kar tako, tudi prošnji za ponovni sprejem ne.

     • hannibal

      A ti čitaš, kaj ti napišem, provokatorček?

      In koji kurac si se tukaj lotil anti Janša propagande, ko pa nas večina sploh ni janšistov?

      Odjebi nazaj na MMC in kure. Aja, kure so zaprte. :D

     • Ježek

      Molči živčko “koji kurac” se peniš? Pa ne sanjaj neke anti janša propagande, če je Merklova komunist je tudi Janša komunist. Avnoj77 – politkomisar. Ni propaganda, to je dejstvo. In za zaključek še ena v tvojem stilu – odjebi

     • hannibal

      Ne drži. Katsnerjeva ima za to kar dela, genetske razloge. Janša je naiven lulček.
      Pizda, ne znam ti bolj natančno napisati. Ti je sedaj kaj bolj jasno? Če ni – odjebi.

     • viktorh

      …in ta “žalost” drži!

     • hannibal

      Speli se. O resnih stvareh se pogovarjamo, ne o nekem jebenem Janši, ki tukaj sploh ni pomemben. Tukaj sedaj nihče od slovenske politike ni pomemben. Tukaj je sedaj pomembna smo ograja, čimprej, že včeraj. Ok?

     • Ježek

      Speli se.

  • Aton

   Seveda je treba še vedno obračunavati s komunisti. Prav tako z nacisti. Vsak dan!

  • viktorh

   A ti nisi v EU? In kaj, po tvoje pomeni “ki pljuje proti svojemu toku.”?
   …in, mimogrede…nekaj ne štima…”vi obračunavati z ..”
   me spominja na tisti…jaz biti en slovenc..
   Ne seri!

 • Illuminati Enlighted

  Sun Tzu: Umetnost vojne: “Ko si močan za napad, izgledaj nemočen” p.s. A to koga spominja kaj na te migrante?!

  • Illuminati Enlighted

   “ko si blizu, moraš nasprotnika prepričati da si daleč” – “Nasprotnika privabi z vabo. Igraj nered, nato ga uniči”

 • TOMLC

  Slovenski dvorni mediji ne sledijo svetovnemu tisku, ker so za to plačani.
  Sledijo samo tistemu, kateri jim plača. Tudi, če so to laži.
  Zato pa Murgelj bere Dnevnik, Delo in Večer, da vidi, če je vse noter kar je plačal.
  Naklada strmo pada.

  • Illuminati Enlighted

   Prihodnost medijev je interaktivnost. Medij ki bo pretirano cenzuriral komentarje pod članki, nima prihodnosti.

   • hannibal

    Hehehe. In ustanovitelji in lastniki vseh svetovnih medijev bojo to seveda dovolili…
    Naiven si ti, sine…

    • Illuminati Enlighted

     Pa dandanes to ni tak strošek. Medijsko hišo lahko ustanovi vsak. Primer so nekatere majhne TV hiše ki postajajo vsak dan bolj popularne. Tudi v SLO.

     • hannibal

      Čitaš ti kaj od tega, kaj ti jaz napišem?

     • Illuminati Enlighted

      Če bi verjel vse kar preberem …

     • hannibal

      boš boš. če ne prej, boš takrat, ko boš skozi okno gledal…

     • Illuminati Enlighted

      Gledam jaz skozi okno marsikaj zadnja desetletja pa ne morem verjeti da je res kar vidim.

 • Illuminati Enlighted

  Ne vem če drži ampak bojda hoče Putin z mednarodnimi zakoni preganjat Sorosa in Rothschilda za tale eksodus: http://csglobe.com/russia-issues-international-arrest-warrant-for-rothschild-soros/

  • hannibal

   Putinu je zelo jasno, o čem se gre. Prej kot bo to jasno še vsem ostalim, bolje bo.

   • Illuminati Enlighted
    • hannibal

     tako je. bravo. danes si res illuminati

    • bojan

     človek se lahko samo vpraša koliko smo mi vpleteni v ta posel

     zato pa so na vladi taki picajzli ki ne znajo udart po mizi in reč zadnje …

     • hannibal

      Mi smo tam nekje v rangu Slovanov in Srbov, o katerih je Mordechai/Marx napisal, da bomo zaradi nevrednosti zgoreli v revolucionarnem holokavstu.
      Brez heca.

    • centurion

     Cerar še mal proučuje….

  • bojan

   ne samo preganjat pač ju pa dat v roke IS … tadva sta največje pošasti in zlo celega sveta

   • hannibal

    Ne bodi no naiven. R-childi so ustanovili ISIS. Soros je btw samo njihov poročnik.

 • Mat

  Zakaj pa vi ne pokažete resnice. Imate enake posnetke lot ostali in iste novice. Bodite boljši od dugih in pokažite tudi nasilne migrante in množico potencialnih teroristov (moških) ki vstopajo v našo državo. Čez eno leto bo tukaj vladal islam, Slovenci pa bomo v manjšini. Podpišite peticijo za zaprtje mej!

  • bojan

   Če bomo v manjšini to je veliko vprašanje … če nas ne bodo fental

 • Wild red duck

  Slovenski meiji večinsko so medijska greznica levice katere laž in prevara ter kraja je nesmrtna duša te druščine.

 • VRTNICA

  Resnica…tega pa slovenski mediji ne poznajo.

 • Illuminati Enlighted

  Merklova je tipični politik ki ne razume povezave med politiko in ekonomijo. Iz strogo ekonomskega stališča je za okrevanje ekonomije možna opcija da se uvozi masa revežev iz drugega kontinenta. Seveda ekonomist ne trdi da je to dolgoročna rešitev in da ne bo imela političnih posledic. To bi moralo biti delo politikov. Nesposobni politik tako napačno interpretira ekonomist in začne delt neumnosti. To je podobno kot če bi ekonomist izjavil da ni smotrno pokopavat mrtvih ampak bi jih bilo bolje predelovat v meso za hrano za pse. Pa bi politik temu sledil z ukrepi in zakoni. Iz strogo ekonomskega stališča je bil sužnjelastniški red izredno učinkovit. A bo Merklova sledila tudi temu?!?

 • sodnikisozločinci

  Še en primer onemogočanja ljudem, da pridejo do objektivnih novic o stanju na terenu. Mama je klicala sošolko v Brežice, da bi zvedela od nje kot domačinke, kaj se dogaja med migranti. Dobila je samo: oprostite, vašega klica ni mogoče izvesti. Policija je prekinila vse telefonske komunikacije, da bi onemogočila dostop do informacij.

  • Frajtonarca

   ne pretiravaj……..kdo ti pa še verjame te pravljice

 • sodnikisozločinci

  Moja mama je telefonirala sošolki v Brežice. Odgovor: vašega klica žal ni mogoče izvesti. Policija je prekinila vse telefonske povezave z obmejnimi kraji s Hrvaško, da bi preprečila ljudem dostop do informacij iz prve roke, tako da lahko prištejemo vse medijske informacije o stanju na meji k režimski propagandi.

  • Frajtonarca

   še kar nakladaš

   • sodnikisozločinci

    A kaj ni res?

    • Frajtonarca

     dej vzame tabletko…že po tvojem nicku vem da jo potrebuješ

 • pokvarjeniSvet

  to že dolgo vemo da mediji manipulirajo in lažejo v prid migrantom, kdor tega ne vidi je že do konca spran.

 • pokvarjeniSvet

  migranti so Genocid nad Evropskimi narodi.

 • pokvarjeniSvet

  Evropa ni samo krščanstvo ampak so podobni narodi obstajali že prej.

 • pokvarjeniSvet

  Saj se Rimljani zaradi krščanstva niso kaj dosti spremenili po mentaliteti

 • JezusSlo

  TAKO JE!!! Skušajo ustvariti uboge družine ne pa tolpe za jihad prirpavljenih obrezancev…

  Hvaljen bodi Jezus Kristus!

 • Jožica Kodrič Luketič

  A ste zato placani da nam resnico prekrivate.,.na nasi zemljji hocemo resnico in. Varnost prebivalcem.,,.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!