Balkan znova postaja sod smodnika – Turčija grozi celo s termonuklearnim orožjem

Foto: epa

Branko Grims, predsednik Komisije za nadzor varnostnih in obveščevalnih služb (KNOVS), je na današnji novinarski konferenci dejal, da je komisija po opravljeni razpravi soglasno sklenila, da se razmere na Balkanu zaostrujejo in da so za to večinoma krivi dejavniki iz tujine, ki imajo vpliv na tem območju. Pri tem so člani komisije kot izrazito negativno ocenili vlogo milijonarderjev Georgea Sorosa in Rockefellerja ter Rusije in Turčije. “Kot veste, je v zadnjih dneh s strani turškega predsednika prišlo do neposrednih groženj Evropski uniji, in sicer, da nihče ne bo več varen na njenih tleh. V enem primeru pa je bila omenjena možnost, da bi Turčija lahko razvijala termonuklearno orožje, kar postavlja razmere na tem območju in vse mednarodne odnose v povsem drugačno luč in na drugačne osnove,” je dejal Grims.     

Ob tem je Grims dodal, da je za Makedonijo znana neposredna vpletenost nekdanjega veleposlanika ZDA in kapitala, ki sta ga dala Soros in Rockefeller, prek svojih skladov, neposredno v rušenje prejšnje oziroma dosedanje vlade. To pa je bila vlada, ki je opravila nalogo, ki je Evropska unija ni. To pa je, da je zaščitila zunanje meje proti Grčiji, kar je zaustavilo migrantski val pred dobrim letom dni.

“Danes tam pomagajo policisti, tudi naši, in predvsem iz Višegrajske skupine, njihova vloga tam je zelo pozitivna, ne samo zaradi zaustavljanja migrantskega toka, ampak, ker jih v Makedoniji na nek način sprejemajo kot neko obliko mednarodnega priznanja, da je to, kar delajo, pravilno in seveda tudi pravilno. In to je velika žrtev za celotno Evropsko unijo, hkrati pa so tudi dejavnik stabilnosti, in na ta način je zadeva delovala več kot leto dni,” je povedal Grims. Po njegovem mnenju pa je veliko vprašanje, kaj se bo zgodilo, če res pride do oblikovanja drugačne vlade – danes je bila namreč konstitutivna seja makedonskega parlamenta in v predvolilnem obdobju so bile s strani nekaterih dane celo izjave, da bi takoj odprli meje. “Zdaj se je marsikaj že stabiliziralo in spremenilo in danes se najbrž vsi zavedajo, da če bi danes ponovno odprli meje, bi velik del teh, ki bi prišli, ostal tudi na tistih tleh, ker pač naprej ne bi mogli iti, bi pa to Slovenijo postavilo v popolnoma nemogoč položaj, ker Slovenija proti Avstriji ne bi mogla pričakovati odprte meje. V razmerah, v kakršnih smo, pa Slovenija sama ne bi zmogla in tudi ta trenutek ne zmore popolnoma zaščititi mej niti ne more v celoti zaščiti ozemlja na takšen način, kot bi bilo treba,” je povedal predsednik KNOVS Branko Grims.

Največje žarišče nestabilnosti je v Makedoniji
Po besedah Grimsa je tako v vitalnem interesu Slovenije, da Makedonija ostane stabilna in da zunanji dejavniki s Sorosom na čelu pridejo tja, kamor sodijo. “To je po našem skupnem prepričanju sodišče, predvsem pa jih je treba nemudoma odstraniti s področja vpliva in te stvari tudi ustrezno kriminalizirati,” je povedal predsednik KNOVS. Dodal je še, da se na Balkanu križa izjemno veliko število interesov, poleg Makedonije tudi v Bosni, kjer se soočajo Turčija z Arabci in predvsem Hrvaška, preko Republike Srbske pa tudi Rusija. “Vsak ima svoje interese in stvari se postopno spreminjajo v tako močan konflikt, da je res vprašljivo nadaljnje delovanje tega območja, zlasti, če bi se nadaljevala zdajšnja zgodba s čedalje bolj šibko Evropsko unijo, ki potem ne bi več zmogla zagotavljati tistega dejavnika stabilnosti na tem območju kot ga je doslej,” je ocenil Grims.

Poslanec SDS Branko Grims.

Po njegovih besedah so torej člani komisije danes kot izjemno negativno ocenili vpliv tujih dejavnikov s Sorosom na čelu na tem območju, Grims pa je zagotovil, da se bodo poslanke in poslanci s tem vprašanjem zanesljivo še srečevali na prihodnjih sejah. Dejal je še, da bodo vladi poslali poziv, naj stori vse, kar je na zunanjem političnem področju mogoče, “da bi si še bolj prizadevali za to, da države na tem območju ostanejo stabilne, da se ne obnovijo procesi, ki jih destabilizirajo in da ohranimo varnost vsaj v takšni obliki kot je bila doslej”.

Posledica je povečana kriminalna dejavnost regije
Grims je tudi povedal, da policija opozarja na krepitev kriminalitete, zlasti pri ilegalnem transportu ljudi, ilegalnih migrantov, pa na krepitev transportov ilegalnega orožja in drugih problematičnih snovi, npr. eksploziva, iz področja Bosne in Hercegovine naprej na Zahod. “Teh procesov je čedalje več, krepijo se tudi kriminalne združbe, kar poleg naštetega predstavlja še dodaten izziv za Republiko Slovenijo. A kot rečeno, se bomo s tem problemom še ukvarjali in storili vse, da se zagotovi varnost ne le na Balkanu, temveč predvsem tam, kjer si to želimo, to je v naši neposredni soseščini,” je zaključil predsednik KNOVS Branko Grims.

C. Š.

 • garfi

  podpiranje sprejema balkanskih barbarskih “držav” v eu pomeni enako kot več hitrosti
  konec
  lahko tudi vojaški spopad
  in večkratni veleizdajalec kurćan nas je znova razorožil

  • kr en

   ti si pa res obseden s kučanom…..

   • Capi

    Tako kot nekateri z JJ…..

    • kr en

     Res !

   • garfi

    kren smrdljivi duhec

 • Vrhovni sodnik

  ZL zbira podpise za volitve : https://www.youtube.com/watch?v=p4MmCT02xRU.

  • kr en

   Hvala za link ! Poglej kaj sem našel na isti strani:)
   https://www.youtube.com/watch?v=PUS1APx7c4A

   • učko

    A Zoki, kralj čefurjev in glupavih zlovenaca bo pa spet šel na volitve, da bo potem rekel, da ne ve kaj je to vlada in da ima rajš nakraden denar iz Lubulane kot pa da se bo hebal kot neki premier ?!!

    • kr en

     Boli me za zokija, lopov je in lopovov ne maram, sam tko da veš.

    • Dragan Krstič

     Milijone za kampanjo bo dal Katar in “naši”, novi volilci pa muslimani.

 • Olga

  Makedonija je edina, ki varuje meje EU! Treba jo jeodpreti in pomagati državotvorni desni vladi!
  Sorosa in teroristično bando je treba postaviti pred sodišče! Putinu se že kuha doma, ERDOGANU bi morala EU vrniti vse tri milijone podpornikov in ukiniti pristopna pogajanja!

  • Dragan Krstič

   Tudi Bolgarija. Se pa migranti bojijo vstopiti ilegalno v to državo.

   • Slovenka

    Niso Bolgari kar tako. Ljudje so vzeli stvari v svoje roke in pritepence vztrajno, dosledno in sistematično učijo, da je nezakonit vstop v Bolgarijo napaka. In kar je najlepše, za svoj poduk pobirajo šolnino, sodrgo pa pošljejo tja, od koder je prišla. Tako se dela. Kdaj Slovenija?

    • Dragan Krstič

     Bolgari so okusili dolgoletno okupacijo Turkov.

     • Olga

      So se pa nekaj naučili, kaj pa mi?

 • Morala

  Če raznese sod smodnika, bo hudo! Kar nekaj časa se že kuha!

 • tarantela

  Mister Panika bi lahko povedal še, da je termonuklearno orožje bolj za delanje preplaha.
  Več si poiščite na spletu.

 • Duhec

  Grimsa poslat dol, da nardi red…

  • učko

   Če bojo v tej, vsaj za nas, zadnji veliki vojni zmagali rdečkarji s prijateljem in kučanovim nagrajencem Sorošem, potem je itak vseeno, propad zahodne civilizacije je neizogiben. Če pa bomo zmagali mi, zahodnjaki, Evropejci, potem mislim, da bo potrebno takoj po vojni “ugasniti luč” za nekaj let in popucat vso golazen !!!!

   • Duhec

    Vojne sploh ne bo… bojo občasni napadi islamistov, ki bojo mel za posledico še večjo represijo nad vsemi.

    • stajerc5

     Pripravi lopato za jamarico, cez eno leto bodo vaske straze!

    • karlina

     Oprosti, TO POMENI ZAME VOJNA !!!!

 • cosmosjasnovidec

  Arabci predvsem turki se že stoletja ukvarjajo z zavzemom balkana in europe kar pa jim očitno uspeva trenutno brez kakršnega koli vojskovanja.
  Muslimanska zahojena golazen se naseljuje in poni europo kar tako brez kakršnih koli problemov.
  Ko jih bo dovolj v europi jo bodo zavzeli saj bo europa nemočna za obrambo z notranje in zunanje strani.
  Taka je njena usoda in nič drugačna na žlost se pa glede tega ne ukrene popolnoma nič.
  Kaj se to pravi “ne morejo se zaščititi meje” pred to drhaljo?
  Mitraljeze na meje in pehotno oborožitev pa je zadeva v trenutku zaključena.
  Ampak namen levakov ter pristašev kurveti.. “merklce ” je povsem drugačen zato jih pa tudi uvažajo.

  • Ne bojte se !……….. nam je govoril sv. Janez Pavel. II…….. ne pozabite teh besed !

 • kr en

  Turčija grozi celo s termonuklearnim orožjem ! Samo janez nas lahko reši ! Res ! Sestrična bo kupila vsakem Slovencu, ampak samo Slovencu, atomsko zaklonišče in gas masko ! RES !

  • učko

   Gas masko bojo tebi nabil, ko te bojo ud uzad na kolenih polnil !!!!

   • kr en

    pol se pa še čudite, da vas večina slovencev ne mara….

  • tarantela

   Jest bom raj eno lepo belo rjuho prpravla za zastavo, bo cenej pa manj dela in sploh.

   • stajerc5

    Pri rdecih lezi ta bela zastava v genih, nisi sama kriva…

    • tarantela

     Ne gre za krivdo, ampak pamet. Zakaj bi rinla v šlamastiko, če lahko drgač nardim, Hitlerja ne bo, de bi mu prsegla na stadionu.

     • stajerc5

      Hehe, prav zato smo v slamastiki, pa stadion ste tudi zardecili in lahko tam prisegas samo podganam, ce se zaderes se mogoce cuje do Murgl- ne vem!?

     • tarantela

      A bojo Turki od tam pršli?

     • Duhec

      Z vseh strani…. oboroženi sam z lulčki.

     • tarantela

      Hm, škoda da nisem mlajša….Oh, ja zmir sm prehitr al pa prepozn zravn. Res nimam sreče.

     • Duhec

      Hahaha

  • kr en

   Aja pa šitarjem tudi, od tam je doktorat pa se ne bi spodobilo če ne bi še vsem šiptarjem kupila.

  • rubec

   Da samo Janez. Če se prav spomnim je hrvate ko so se sprehajali po hotizi in razkrižju porihtal v enem dnevu. Al boš spet ti opletal s svojo resnico da so bili trije dnevi? Da, žal samo Janez.

 • Carlo Magna

  JANSA,SLOVENCI SMO S TABO! SLOVENIJA TE KLICE! LJUBIMO TE!

  • kr en

   Mnja, ne čist vsi, kle si morava natočiti čistega vina. Okoli 80 posto ga ne prebavlja.

   • stajerc5

    Si pozabil, da “nasih” rdecih niti 20%-ov ni bilo 45-tega! Mislis, da se slika ne more obrniti? Mogoce so pa se kasne jame nekje prazne in ze pripravljene????!!!!

    • kr en

     Niso.

     • stajerc5

      No ja, ce tako mislis, hmmm…

 • Duhec

  Kje je pa dobil Grims izkušnje z varnostno obveščevalnimi službami, da je dovolj strokoven za nadzor?!

  • AboutTown

   Vsi desničarji so špiclji.

   • kr en

    Udbovci !

    • stajerc5

     Buuuuh, pazi metak iza coska, buuuh….

  • kr en

   Ne vem. Meni se zdi nesposoben, kajti ni vedel niti, da ga je nekdo prijavil kot člana v legijjo smrti !

  • rubec

   Od tistih dveh levakov, ki sta šla na teren s kombijem nazaj pa peš, sigurno ne.

   • stajerc5

    Pa od tistih telefonistov o zalivu tudi ne, nje?

 • Volkhv


  Turčija grozi celo s termonuklearnim orožjem” hahaha, sem se skoraj zadavil s kokicami, ko sem prebral naslov.

  • tarantela

   Ma ne jih jemat resno! Drugič se prej najej, pol pejd pa na ta portal.

  • stajerc5

   Javi se, ko ne bo skoraj, hihi…

 • Lisjak

  Na Balkanu nič novega!!!

 • Duhec

  S takimi članki ste vsaj smešni…

  • tarantela

   Ja, ampak če Grimsa poslušaš v živo preko TV na seji, ko z monotonim robotskim glasom skoraj grozljivo vleče iz sebe tako strahoto, grejo človeku kocine pokonci od strahu. Že poslušat ga, je mal grozljivo. Če bi ga slišala opolnoči v temi, bi me pobral od strahu. Za prmej!

   • stajerc5

    Dobila si plus, ker vidim, da zadeva deluje!

 • sprehajalec

  Turčija grozi celo s termonuklearnim orožjem.

  Saj ga nima. Američani so ga prventivno umaknili v Romunijo lani, levičarji pa protestno v luft.

  • stajerc5

   Levicarji so samo fausni, ker mislijo, da gre za novo termonuklearko!

   • tarantela

    A bi mi mal razložu, kakšna je termonuklearka? Hvala!

    • stajerc5

     Ne se sramotiti, ze v tretjem letniku gimnazije v 70-tih pri fiziki, ejejej…

     • tarantela

      Mislim na orožje, kakšno je. Na netu sem našla, da je to bolj za strašenje.

 • Duhec

  Kdaj bo Marjanca začela pisat o seksu??? Al morte prej ustanovit komisijo….

  • indijanka

   Takoj, ko naredi reportažo o razstavi Maje Smrekar o humanizmu za izbrane in dojenju psov.

   • rubec

    HAHAHAHAHAHAHA. Post ali Sesutje bedaka leta.

    • indijanka

     Da nauš zamudu razstave v galeriji Kapelica. Morš se malo podučiti o križanju psa in človeka. O hibridnih družinah, ki jih verjetno srečuješ na vsakem koraku glede na volilni rezultat.

     • rubec

      Sploh zato ker je v Kapelici ta zadnjič. Prihodnja bo v Đamijici.

     • indijanka

      Samo tema ne bodo psi ampak koze.

   • tarantela

    To je pa neki novga, še nismo jemal.

    • indijanka

     Kako si pa to spregledala? Ali samo članke na Novi z lupo gledaš?

     • tarantela

      Ne, sem pa brala v Delu o baterijski reji kužkov v vzhodnih državah EU. Grozljivo.

     • indijanka

      Pokukaj v Dnevnik.

  • sprehajalec

   Pst. Duhec, je že prišla menstru? Pomlad prihaja, pa hormoni, za paritvene seanse…

 • upornik22

  zame so turki ene navadne pičke nič durgega…………saj so zgubili takrat ko je prišel napoleon

  • Duhec

   Kaj ste pol SDS-ovci???

   • tarantela

    toplške p…

    • Duhec

     Haha…. niti protestov niso sposobni spacat. In jim ne kapne, da neki ne štima….

     • tarantela

      Ti pa tud na zastopiš, de majo drgod velik dela, k se zakopavajo globok u zgodovino.

   • upornik22

    jst turrke se ne bojim……vise bojite hude jame ………kake grozodejstva ste počeli med vojno……..pokesaj se rajš

  • stajerc5

   Meni so bili samo enkrat vsec, v celi zgodovini, tam nekje na nekaksnem polju, kako se mu ze rece? Vprasanje za milijon, za yugonostalgike, no- bo slo?

   • tarantela

    A to je tm, ka Srbi praznujejo slavno izgubljeno bitko.

    • stajerc5

     To je na zalost samo priblizno prav, milijon izgubljen, ni imena!

     • tarantela

      Pejd na Kosovo polje in si milijon utakn nekam, kamor češ, ga na nucam, mam doboro plačo, k tuki kleplem.

 • Fogglof Tunnek

  Branko Goebbels…pardon Grims (khm, zmoto sn se) lahko laple in dramatizira kolko hoče, dejstvo pa je, da je Angele Merkel v Posarju krepko premagala tekmece!!!… CDU nemške kanclerke Angelce je na volitvah v zvezni deželi Posarje krepko premagala socialdemokrate (SPD). Glede na začasne končne izide je CDU osvojila 40,7 odstotka glasof, SPD pa 29,6 odstotka…To je lep in opogumljajoč dan!!!

  Upam, da se bomo Slovenci nekaj naučili in ne volili tiste ki mrzijo uboge begunce ki so dejansko potrebni pomoči.

  • učko

   Pa Branko je boljši od unga švaba. Un je tolk popularen za to, ker je bil pri Dolfiju! Če bi bil v Zlovenji, bi bil v senci Branka !!!!

   • Fogglof Tunnek

    Branko Grims Goebbels je SDS-of minister za negativno propagando…pa to…

    • sprehajalec

     Grims ni socialist. Goebbels pa je bil delavski socialist. V tem je bistvena razlika.

     • Fogglof Tunnek

      Med njima ni BISTVENE razlike… En je imel Hitlerja, drugi pa ima Janšo!!! Fčem je razlika?

     • sprehajalec

      V svetovnem nazoru. Grims je tradicionalist , konzervativec. Goebbels pa je bil delavski socialist, za socialno in delavsko državo.

      Grims ne bi nikoli začenjal svojih govorov z besedami “Mi socialisti”, tako kot Goebbels.

     • Fogglof Tunnek

      Branko Grims Goebbels začenja svoje govore z besedami “Mi janšisti”…

     • sprehajalec

      Fogloff Tnnek pa z “Mi kretenčki”…

     • Fogglof Tunnek

      Ne, Foglof Tunek pravi “Moje prelepe dame, Tunek je vaš. Navalite!!!”

     • sprehajalec
     • stajerc5

      Baje se Hitler dere iz groba: Ce bi imel Tuneka namesto Goebelsa bi mi socialisti zmagali, Heil Tunek!!!

   • stajerc5

    Dober je, dober, ce bi se malo po mizi udaril, bi se (za nase pojme) Trumpa nesel!

    • učko

     Tolči po mizi, malo al orenk, nima smisla. Če je ta prau dec, bo udaru po kakšni levakarski buči !!!!

     • tarantela

      te buče so tud trde, si bi še roko zlomu.

  • slosin

   Prvo bi bilo treba tebi pomagat…ampak najbrž je prepozno…

 • učko

  Tut “na Turkih” se pr’ nas levakarji in desnakarji eksplicitno definirajo. Bravo!

 • učko

  Za intermezzo: pr’ nas so levakarji tisti, ki kolaborirajo z vladajočim režimom in za to dobivajo privilegije. Desnakarji pa pizdijo za to, mislijo, da bojo s poštenim delom zaslužl, pa jim levakarji z davki preveč poberejo. Pa še u cerkev nekateri hodjo in mečejo u puščco svoj težko prigaran denar, levakarji pa od vladajoč’ga režima dobivajo denar, ki je nakraden desnakarjem. To je ključna momentna točka pri vsem tem !!!!

  • tarantela

   Kukr se obrneš, maš ret oduzadi. Hebat ga…

 • Fogglof Tunnek

  Fanatični Turki imajo Erdogana, mi “ubogi” Slovenci, ki imamo še fsaj nekaj pameti, pa moramo prenašati Janeza Janšo!!! On ima svoje goreče volifce oz. dementne ofce, svoje veterane, svoje medije (Novatv v službi laži), svoj del gospodarstva, kmalu bo morda imel svoje društvo pisateljef. Postojanke ima v obveščevalni službi, vojski, policiji, na noge postavlja celo nekakšno paravojsko-svojo nacionalno gardo. Je nadpatriot, a spravi skupaj zgolj patrio, pa še to pod mizo na neznanem kraju… Uporablja jezik sovraštva, ustvarja atmosfero izrednih razmer, sistematično budi fsakovrstne frustracije, na planu vlači neke titoiste in partizane, strahuje sodstvo in medije, SDS je zelo specifična stranka, nekakšna rokovnjaško-ekstremistična rakava tvorba brez fsakih zadržkof…Ilustracije tega so gnusni Janševi tviti, s katerim je Valenčiča zašpecal Cii kot potencialnega terorista ali novinarke imel za prostitutke !!!… Grosupeljski grbasti zvonar dela zgago od afere JBTZ dalje…Bobu bob !!!

  • tarantela

   Čaki, ampak noben naš politik nima navijače po drugih državah, tako kot Erdogan.

   • Fogglof Tunnek

    Kak ne… Janez Janša ima puno navijačef na Kosovem !!!… Kdo mu je podelil dohtarski nazif “Prištinski dohtar”?

    • učko

     Čimša Foggl …..

    • sprehajalec

     Janez je morda šel po častni doktorat tja dol, Levičarji, še posebej levičarka Fajonova, pa tiste spravlja sem gor po doktorate. Zadnjič so jim celo pobegnili iz Univerze Nova Gorica, so izginili brez sledu bodoči doktorji.

  • garfi

   bobu bob in tebi zapor

 • Aron

  Car tale Soros, lastnorocno obvladuje celotno globalno politiko:) Grimms, pocasi zmanjkuje sovraznikov, pa je treba nove ustvarjat? Ovcke pa se vedno nasedajo…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ma kako je mogoče, da taka stranka kot SDS ostaja del etablirane politike?… Eno je, da je družbo zastrupljala postopoma. Tako so se standardi zniževali počasi, skoraj neopazno, norosti postopoma postajale samoumevne… z rameni se skomiga celo ob tem, da je Janša pravnomočno obsojen kriminalec na svobodi, da laže, kot pes teče, in da je, veliki patriot, k nam, v Slovenijo, klical trojko, ki mesari po jugu EU. Hvala bogu, da je vajeti v svoje roke prevzela Alenka Bratušek in nas rešila pred trojko.

  • učko

   Alenki so amerosi podturili zelo drage kredite, bimbo ! Trojka pa bi bila v Zloveniji zelo dobrodošla, ker je edina, ki bi lahko udarla po buči požrešne lopovske levakarje, v stalni pripravljenosti, da kaj pokradejo !!!!!

   • Fogglof Tunnek

    Ni res, Slovenija se počasi a fstrajno dviguje… Upam, da Janša ne prevzame oblasti, ker bomo spet začeli nazadovati !!!

    • sprehajalec

     Dviguje se vztrajno edino znesek pufov. Ampak prihaja to večno prekletstvo Levičarjev, videno že v Jugi. “Špirala obresti, se vedno hitreje vrti”.

   • sprehajalec

    Foglovi so morali še sprazniti Faktor pa Probanko poleti, ko so si izplačali za 40 milijončkov nagrad, za uspešno delo. Jeseni jim je pa Alenčica vtaknila noter milijardice, sposojene po “ameriški” obrestni meri, ker jih nihče drug ni dal. To je bila tudi Alenčina naloga.

    Foglouc, a so vsaj tebi kaj dali, ali še vedno tolčeš skozi z mizerno penzijo malo čez jurčka?

    • Fogglof Tunnek

     Jas še nimam penzije… Jas še učim fročeke peti…. la la la la la la… Hej brigade hitite…pa to…

     • sprehajalec

      Potem je pa še borčevski dodatek k prosvetni plačici, pa dodatek na “našizem”. Jurčka pa pol?

     • Fogglof Tunnek

      Nekaj čez jurčka in pol dobim…

     • sprehajalec

      Za visenje na internetu po cele dneve, kar lepa plačica. Ni kaj, splača se biti “naš”.

     • Fogglof Tunnek

      Znajdi se…

     • sprehajalec

      Našizem, nimaš kaj. Nagrajuje svoje, kaznuje druge…,

  • sprehajalec

   “Špirala obresti, se že vrti” je novo geslo Volilcev Novega obraza.

 • RATATA

  Edina stvar, ki vsaj malo potolaži tole bedno situacijo je ta, da je polmesec na zastavah v obliki črke C,
  kar po slovensko pomeni, da Crkuje.

  • rubec

   hehe

 • tarantela

  Zdej grem pa jest spat, bom imela lučko prižgano, da me nau strah od te Grimsove napovedi.
  Nočko!

  • Fogglof Tunnek

   Pa malo se božaj in misli na Tuneka. Lahko noč :)

   • kr en

    Tunnek !! Tarantela je sedaj moja ! Kapiš !!!!?

    • Fogglof Tunnek

     Od kdaj?

     • kr en

      Ne vem, od enga članka prej, res se mi ne da iskati. Še protezo je rekla, da bo ven vzela. Žal Tunnek tak je ! Lahko jo sam vprašaš, če mi ne verjameš !

     • Fogglof Tunnek

      Protezo bo vun vzela?… Samo dlesni bo uporabljala? To ti je fšeč?

     • Jaka Sraka

      ..vidva pa bosta drkala kot običajno, junca.

     • kr en

      komu pa ni ?

  • Jaka Sraka

   bojiš se lastne, smrdljive sence..

  • karlina

   No, ze to, da Pahor, ki hodi na sestanke po tujini, vedno znova in znova in znova opozarja, da je vojska na psu, veliko pove, vsi vedo, da se bo zgodilo nekaj groznega .

 • RATATA

  Če bi malo zgodovine, ki se ponavlja upoštevali, bi lahko vedeli, da se nam obeta množično zborovanje na nekem velikem trgu v podporo Ivanu Janezu Janši, ko mu bodo hoteli soditi v Turškem jeziku.

 • cploger

  Hrvatom in tudi Srbom v Bosni bo kmalu žal za vsa označena in deminirana minska polja…

  • sprehajalec

   Bodo že Grki pa Bolgari opravili z njimi. Nič se bati.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, klero-fašistična stranka SDS ostaja priznan član političnega “kluba” tudi zato, ker to omogočajo drugi segmenti družbe, najbolj “ostanek” politike. Preostala desna politika ga priznava za voditelja, kvazi-levici pride praf, saj lahko z njim na sceni velja za bolj demokratično in civilizirano. Poleg tega SDS in drugo politiko povezuje okuženost z neoliberalizmom, servilnost do Bruslja in soglasje, da se ljudstvu vzame čim več glasu (složna omejitef referenduma). Politični razkol med levico in desnico je tako deloma realen, deloma igran. Demokratični iskrenosti levice bi verjeli, če bi SDS izobčila iz politike. Njeno toleriranje ali celo sodelovanje z njo je zanikanje lastne demokratičnosti… Zato mora zmagati prava levica – Iniciativa za demokratični socializem !!!… Ad acta !!!

  • kr en

   Ta je za shrant. Pa tačke stran od tarantele, kapiš ?!

   • Fogglof Tunnek

    Sori, je že vidla mojega piceka…in se je zaljubila!!!

  • Jaka Sraka

   ti si tipičen predstavnik klerofašitof in nacistof.

  • Volkhv

   Slovenska levica = scalica, desnica pa sralica. Prave desnice niti nimamo v Sloveniji in je nikoli nismo imeli. Judokrščanstvo je kot zionizem, levica pa je srbizem, anarhija, ki celo posredno poveličuje arabsko ligo in soroševe zioniste. Torej vse drugo kot slovenska levica in desnica. En velik koš zmede in zblojenosti.

  • šmentanamuha

   Kaj ti si se na Kordeža napalu? OMG

 • lajna

  Samo nogavice sezujejo, ne rabijo bombe.

 • RATATA

  Izotop Turčije – Bosna, čedalje bolj “seva”, mi povedo poslovni partnerji bosanski Srbi. Stare zamere iz 1941-45, grdo obnovljene 1992-95 lahko eskalirajo v trenutku najmanjšega pokazanega prsta.
  Pri hrvatski pa itak vemo, da so ozemlja in “hrvatski” “narod” vedno povečevali v obdobju vojn in spopadov.

  • Jaka Sraka

   žal, ti si predstavnik ekstremnih fašistov in nacistov.

   • RATATA

    Kaj pa ima tebi biti žal za to, kar sem jaz? Spravi me na “pravo pot” ali me pa ustrezno popredalčkaj.
    Samo ne ženi si k srčku, da si ne bom še jaz, ko bomo drago plačevali tvoje zdravljenje.

    • Ana Job

     S Srbi sem vedno nekako dobro delala, bili so vljudni in tudi kaj so se naučili slovensko, če mu daš besedo in je ne prelomiš ti gredo tudi na zaupanje, Hrvat je bil pa vedno gnoj od glave do pet. Samo razmišlja, kako bi te okradel.

     • RATATA

      Kako butasto in slovnično narobe se sliši, pa vendar je kar res (izjeme, so pa moji prijatelji): “dva hrvata, tri tata”. O tem dolgo nisem razmišljal, le poznal sem ta izrek. Z njim so se pa strinjali tudi Istrani.

     • samsara

      Temu se po balkansko reče, kako bi te ‘nadmudrio’. To je po mojem mnenju dediščina potrjenih azijskih genov, ki so pri njih prisotni, med drugim. Nadmudrivanje je pri njih refleksno.

     • Ana Job

      Ja, res je . Probajo te žejnega čez vodo peljat, če se jim pustiš. Pri Baljancih je treba imeti oči široko odprte. Tipičen primerek človeka, ki ga nismo, koj spregledali je tovariš kurćan.

   • Ana Job

    Ratata je fejst fant, samo Zasavci smo ,, nekoliko temperamenten,, narod, ki se ne podreja nikomur, zato so pa tudi tolk naših prednikov v jame zmetali in udbovci pobili vse vodje knapovskih uporov. Po cele izmene rudarjev se niso nikdar vrnile domov, pa jih ni zasulo. Preprosto smo ljudje, ki nismo tiho kadar se nam dogajajo krivice.

    • RATATA

     Še eno tako,
     Pa se mi boš zdela Idealna!

     • Ana Job

      Zasavci vedno skupaj držimo! :-)

     • RATATA

      To pa res! Še posebno izven Zasavja.

     • Ana Job

      Hahaha, pa še res je! Lahko noč :-)

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Ana Job

      Hvala enako, draga Karlina. :-)

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • šmentanamuha

    No no…

  • Ana Job

   Hrvati so se razvili iz roparskih narodov, ki so pobili prvotne prebivalce in se naselili na sedanjem območju Hrvaške. Celo Draža Mihajlović je dejal, da bi morali obstajat samo Slovenci in Srbi v Jugoslaviji in da bi bilo treba Hrvate izbrisat iz zemljevida. Pa lep večer :-)

 • Krtača17

  Berem tole….upam da bojo Makedonci dobro zrihtal Sorosa in Albance. Tarantela je spodaj omenila še jedrsko orožje. Evo link – za glodanje kosti:https://youtu.be/Kr-sx6NXkEs

 • Jaka Sraka

  Le popolna izolacija Turčije in ostalih balkancev nam jamči mir.

  Žal, tudi bosna je nevarna.
  Fuj.

 • Krtača17

  Pa še en link – intervju s Sorosom. Da se ve s kakšno pokveko imamo opravka:https://youtu.be/SUdosc33eSE

  • karlina

   Imamo eno takšno pokveko tudi v Murgljah, na zalost.

 • Jovo Jamnica

  Toti portal je grato derekt zblojen…

  • Fogglof Tunnek

   Kak je kaj fDupleki? Ste kaj zblojeni?

   • Jovo Jamnica

    V Dupleki je glih tak bez veze, ko tu

  • RATATA

   Pa še bo napredoval v zblojenosti, ko zdajle ti začneš navaljevat.

   • Jovo Jamnica

    Karkoli napišem, slapše nemre bit

    • RATATA

     Seveda ne moremo napredovati na slabše. To lahko samo komunistični lažnjivci.

     • Jovo Jamnica

      Eh, tota laž. Toto besedo malogdo sploh razume. Laže se lahko samo oni, keri ve, kaj je res. Toti portal tu pa čitajo in pišejo večina taki, keri si zmišlujejo pravlice za lahko noč. Recimo, Andersen se tut ni lago, ko je napiso pravlico o cesarični na zrnu graha.

     • RATATA

      Dobro si me zatolkel!!
      Si misliš ti.
      V tistem času delavcem govorili, da živijo diktaturo Proletariata. Lagali so se jim, pa so vedeli, da se jim lažejo. Celo smejali so se temu Proletariatu.
      Pravljice za otroke ne moreš primerjati s pravljicami in obljubami, zavajanji in lažmi komunistov.
      Premalo je oddaljen tisti čas.
      Dodatni problem pa je, ki enake fore poskušajo uporabljati neki sindikalisti, ki gvirajo še iz prejšnjega sistema, kot desusovi nateguni penzionistov.
      1000

     • Viktorh

      Da, da in prav tu je problem teh fukfehterjev, ki jebejo in jebejo in to za zabavo.
      V resnici pa onanirajo, ejakulat pa spuščajo po teh straneh. Smrdljiv, ogaben, značilen za levajzerje.

     • Jovo Jamnica

      Ja, ja pravimo pravi Slovenci

     • Viktorh

      =biSe, 3,14zda, pokvarjena.
      Mislim, da sva zaključila. Danes te blokiram, ti pa se jebaj sam s sabo ion tvojimi rdečimi idioti.
      Bog.

     • Jaka Sraka

      Nehaj jebat in se norčevati, čoban.

     • Jovo Jamnica

      No ja, fstrašo se te glih nisn…

   • Jaka Sraka

    Z njim in njemu podobnim se je pred letom začelo..

    • Jovo Jamnica

     Jas sn tu ot prvega dneva. Napiso sn 10.000 komentof!!!! To ni samo eno leto!

     • SloBoySMC

      To pa je mal cudn. XD Imas slabih 800 komentarjev pravis da si jih pa 10.000 napisal?

     • Jovo Jamnica

      To je moj drugi – enak profil. Včasih pogledam nazaj, kdo me je svoj čas najbolj žalil. Moram presneto dolgo listat na onem profilu, kjer je 9300 komentov. LOL

     • SloBoySMC

      Kok si pa pisu pol :O

     • Jovo Jamnica

      Počakaj, da se odjavim in ponovno prijavim. Ti bom odprl, da se prepričaš.

     • SloBoySMC

      Ok

     • Jovo Jamnica

      Ku, ku :-)

     • SloBoySMC

      Wau pa res. Hard

     • Jovo Jamnica

      Nič posebnega. Sem napisal tukaj, na tem portalu – koment med prvimi.

    • RATATA

     Kako je bilo pa tebi ime pred enim letom?

  • Jaka Sraka

   in ti si dost prispeval k temu.

   • Jovo Jamnica

    A res??? Na keri način??? Ker napišem svojo mnenje???

    • Viktorh

     Malo pobrskaj po svojih komentarjih, pa boš videl svojo sramoto…

     • Jovo Jamnica

      Vse mam v glavi. Ne rabim brskat. Lahko pa ti, če se ti da. Ti otprem stari profil na non inkognito???

     • Viktorh

      Jebi ti tvoj profil, zamisli se nad svojim obnašanjem.

     • Jovo Jamnica

      Kaj pa nea zrihtajo admina na portali. Sami so si krivi

     • Viktorh

      No, Jovo, s tem si priznal svojo ogabnost.
      Ker se zavedaš, da lahko gobezdaš kar hočeš, da te nihče ne nadzira, da lahko žališ, podtikaš brez nadzora, si se razvil v enega najbolj ogabnih komentatorjev.
      Žal, Jovo, žal mi je, da ti moram to povedati po tolikem času.
      Sram me je, da sva se spoznala.

     • Jovo Jamnica

      Kaj pa sn te takega napiso, razn, da je portal grato zblojen??? To pa je gratalo zato, ker ni admina. Sn vedno hoto tu admina met!!!

     • Viktorh

      “Toti portal je grato derekt zblojen…”

      Ja, sedaj pa se nehaj afnat in piši tako kot si takrat, ko si začel komentirati na teh straneh.
      Lahko pa se tudi v prihodnje obnašaš kot bebček, toda brez mojega sodelovanja.

     • Krtača17

      In to gre napisat najbolj kretenast komentator. Sem ti lepo povedal udbovc star, prinesem ti štrik dan izberi sam, kandelaber ti pa jaz pokažem.

     • Novakec1

      Jam, moraš na lep način ljudi pošiljat v TPM, ne direkt jasno in glasno pol je pa v redu. Katerikoli admin je pristranski.

  • Viktorh

   Jovo, a ti ni nerodno.
   Ti si eden tistih, ki je največ prispeval k razgradnji tega portala. Trudil si se in uspel, na žalost.

  • SloBoySMC

   Vsak portal brez admina postane tak. To je internetna fizika. :D

   Je pa tud res da je po eni strani zelo liberalno zastavljeno komentiranje kar je tud neki vredno.

  • Novakec1

   Portal je v redu, samo folk je butast.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Erdogan je reko, da je ta Evropa rasistična, fašistična in kruta???… Ka pa potem kurba islamistična sem sili… naj ostane kje je !!!

  • xtc

   Je slišal ;da levaki radi na**** koze ovce;pse;kure in zato se ne čudi_svoji hočejo k svojim:Nadlega ste levi:

 • xtc

  Ko prebiram zapisano je zanimivo kako je Nosterdamus napovdal nekoga iz Vzhoda Antikrista z veliko armado in modernim orožjem;ki bo poenotil islam:
  No Erdogan s svojim islamofašizmom pooseblja ravno to:No vojna;proti temu zlu bo trajala dvajset let in pristopiti bodo morale vse države;ki ne bodo del tega zla ;da ga bodo porazile dokončno na Bosporju;kot njegove hlapce:

  • sprehajalec

   Precenjuješ moč antikrista. Nima tehnologije. Ta zmaguje v vojnah zadnjih 200 let. Z njim lahko opravita že Grčija pa Bolgarija.

   • xtc

    mOTIŠ SE POENOTENJE iSLAMA je večja težava kot misliš_poenotenje pa gre vsmeri zasužnjenja ostalih:

    • SloBoySMC

     Erdogan islama niti od dalec ni poenotu. Je pa res konzervativna muslimanska budala.

    • sprehajalec

     Tudi poenoteni islamisti niso odporni na prebojno moč tanka Leopard 2. Kalašnikovke, ki jih tradicionalno nosijo poenoteni islamisti, so 70 let staro orožje.

     • xtc

      Pozabljaš Pakistan z jedrskim arzenalom in Iran ki se trudi zanj:

     • sprehajalec

      Iran so šiiti, krivoverci.

  • karlina

   Mislim, na zalost, da imaš prav, vse se pelje v tej smeri, pa tudi sicer, kar je napovedal on in tudi baba Vanga, sedaj pa tudi ta deklicahttp://svet24.si/clanek/zanimivosti/582075eaabe37/baba-vanga-je-napovedala-svojo-naslednico-je-to-ona, se počasi uresničuje in grozljivo je vse skupaj

  • Pa spet ta Nostradamus. Če bi bil res, kakšen prerok, bi se morale vse
   njegove prerokbe uresničiti 100% pa se niso. To služi le zastraševanju ljudi, da bi zgubili upanje. Janša je edini prav rekel : “Molimo in oborožujmo se! ” To je tisto pravo. Kakšen Nostradamus pa neka Jaga baba. Spomnite se bitke pri Lepantu… so že tekli pa še bodo……. Gospod je močnejši!

   • Novakec1

    Nekaj takega kot verovanje v Boga. Amen.

 • samsara

  Borut Pufar pravi, da dajmo odstranit ograjo na meji s Hrvaško, kateri je prav, da zaupamo. Pa tudi, da ni na vidiku nobene nevarnost…

  • Jovo Jamnica

   Na kerem programu pa te to je??? Kaj fsi gledate tote naše TV???

   • Novakec1

    Na AL đaziri.

   • dr Janez Sveti

    Nova24tv ima Grimspress.
    DR Janez Sveti Ajatola

 • karlina

  Balkan je bil vedno sod smodnika in se močno bojim, da bo tudi tokrat, vprašanje časa je samo, da ne bo zopet počilo in sedaj tudi po celem svetu.

 • šmentanamuha

  Frau Angela je to že pred dvema ali tremi leti jasnovidno napovedala. Le kako je vedela? Karte, kavna usedlina ali morda kaj drugega?

 • Novakec1

  Pa beje se €U za vse kar je južno od Karavank. Jodlarji so že povedal da ne sprejmejo niti enega migranta več.

 • Borut Stari

  Eni bi radi zopet kurili kresove. A ni lubadar zadosti. S takimi blodnjami držijo oblastniki ljudstvo v pesti.

 • domovina mili dom

  Po razpadu EU, narediti nazaj Avstro Ogrsko. Tako se ubraniti pred Turki.

 • gorenc

  Islam nikoli ni bil in nikoli ne bo poenoten je popolnoma razbit.Globalisti ga želijo poenotiti in uporabiti kot orodje islamizacije Evrope.Vsega zla so krivi globalisti.

 • Carlo Magna

  SAMO JANEZ JANSA LAHKO RESI EVROPO! JANSA,LJUBIMO TE!

  • dr Janez Sveti

   Ta tvoja trditev je homoljubno dejanje.
   DR Janez Sveti lingvist

   • tohuvabohu

    Občudujem tvojo vesoljsko inteligenco. Tip je plačan kučanistični provokator.

    • dr Janez Sveti

     Jaz bi tudi želel plačilo. Kje se prijavim?
     Dr Janez Sveti Pohlep

     • tohuvabohu

      E moj Smeti, pri svoji znameniti inteligenci pa res ne rabiš svetovalca.

     • dr Janez Sveti

      Nisem ravno izkušen v podtalnem delovanju in financiranju iz črnih fondov, zato pa sprašujem tebe, ki si očitno ekspert. Pričakujem kakšen napotek. Toliko pa si le zaslužim.
      DR Janez Sveti Bezpara

     • tohuvabohu

      Od mene ne dobiš nič, si preveč neroden.

     • dr Janez Sveti

      Škoda. Sem računal na kakšen milijonček dva ..Bom šel pa k janšistom.
      DR Janez SVeti Mojster

    • Burek Burecki

     Jaz sem desnicar pa sem proti albanskemu kriminalcu JJ…

     • tohuvabohu

      Kurb je veliko, samo denarja ni.

 • dr Janez Sveti

  Madona, že70 let fabrike s polno paro delajo orožje, pa nobene velike vojne nikjer. Bo treba kakšno naredit,da se vse poruši in pokuri, potem pa spet jogo na novo. Običajna procedura za ljudsko raso bedakov.
  DR Janez Sveti vesoljc

  • Burek Burecki

   Amerosi in nato delajo na tem, da bo vojna. Brez skrbi. Zelo kmalu ti bo vojna potrkala na vrata…

   • dr Janez Sveti

    Nimam vrat, živim pod šotorom.
    Dr Janez Sveti Sioux

    • Burek Burecki

     Glede na situacijo v drzavi se ne cudim. Se malo pa bodo sotori luksuz…

     • dr Janez Sveti

      Prodam svojega. Kupiš? Je še skoraj cel.
      DR Janez Sveti Army shop

 • Ivan Friderik Novak

  Mag. Grims je “pozabil” omeniti največjega destabilizatorja, ZDA.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!