[EKSKLUZIVNO] Novinarski nepotizem in klientelizem: Razkrivamo pravo ozadje stampeda na Zahovića

Foto: STA

Potem ko so se novinarski jastrebi po novinarski konferenci po mariborskem porazu z 0:2 proti NK Krško spravili na legendo slovenskega nogometa Zlatka Zahovića, je bil ta suspendiran z mesta športnega direktorja NK Maribor. Vsakomur, ki se je odločil, da se z ogledom posnetka sam prepriča o tem, ali je Zahović res šel predaleč ali ne, je nemudoma jasno, da je šlo zgolj za medijski linč, ki ga je podžgal novinar Ekipe 24 Dejan Mitrović, ki je namerno sprovociral Zahovića. Mitrović je bil sicer včasih na plačilni listi kluba, namreč, ko je Maribor igral v Ligi prvakov v sezoni 2014/15, je pomagal v službi za odnose z javnostjo. Ker pa ga nato niso želeli zaposliti in so se mu zahvalili za sodelovanje, se je zaposlil na Ekipi 24, kjer nenehno provocira.

Novinar Mitrović se je večkrat spravil na Zahovićevega sina Luko, sicer igralca kluba NK Maribor, ki trenutno zaseda 2. mesto prve slovenske nogometne lige, na Izeta Rastoderja, nekdanjega lastnika NK Olimpija, in na aktualnega prvega moža ljubljanske Olimpije Milana Mandarića.

Pri tem je smiselno omeniti, da je odgovorni urednik Ekipe 24 Goran Obrez, ki občasno komentira tudi Ligo prvakov. Že pred leti je ta po navedbah Požareporta v funkciji urednika Ekipe 24 lobiral, da bi Maribor podpisal pogodbo z njegovim sinom Timom Obrezom. Poleti 2015 je Zahović ocenil, da Tim Obrez ne premore dovolj potenciala za resnejšo kariero v NK Maribor in takrat se je začela vojna Ekipe proti NK Maribor. Zahović sicer več mesecev sploh ni spregovoril za novinarje Ekipe, trenutno pa je Tim Obrez brez kluba. Kot lahko vidimo, to predstavlja ozadje za provokacijo in stampedo na Zahovića.

Zastavil mu je provokativno vprašanje
Spomnimo. Vprašanje, ki ga je Mitrović zastavil Zahoviću, je bilo: “Kako ste pa razočarani z obiskom na tribunah?” (relevantni del se začne v videu ob 10:20). Z razlogom in povsem pravilno je Zahović vprašanje prepoznal kot umazano provokacijo. Tudi ni bila prva takega tipa s strani tega novinarja. Vprašanje namreč že vsebuje odgovor. A kaj mu je sploh Zahović zabrusil v obraz, da je Mitrović tako pretresen? “Ti hočeš samo provocirat. Počasi, sine moj, koliko pa si star? Ne me provocirat. Jaz vem, da … vem,” je Zahovič pomignil z roko. “Daj eno lepo vprašanje – ne provocirat samo o obisku in ne vem, kaj vse.”

Mitrović je na tej točki zavzel obrambno držo in z napol užaljenim glasom vprašal: “Kaj sem pa provociral?” Zahović se ni pustil zmesti. “Vem, da si z Ekipe, samo ne provocirat,” mu je odvrnil. “Počasi, sine. Imaš še dovolj časa.” Na tej točki se je Zahović obregnil ob novinarjevo izgubo očeta. Tega ni storil iz zlobe, temveč samo zato, da bi demonstriral, kaj hoče povedati. Vsekakor si lahko novinarsko konferenco pogleda vsak zase in presodi, če Mitrović in ostali režimski jastrebi delajo iz muhe slona.

Nedvomno so se s tem medijskim linčem spravili na Zahovića in iz Mitrovića ustvarili žrtev. S tem namreč želijo ustvariti vtis, da ga je Zahović verbalno napadel samo zaradi “nedolžnega” vprašanja o številu gledalcev, zaradi česar naj bi mu Zahović začel groziti. Zanimivo pa je, da so s tem umaknili pozornost z zgodovinskega pričevanja ljubljanskega župana Zorana Jankovića pred parlamentarno komisijo o ugotavljanju zlorab v bančnem sistemu, kjer je ta na trenutke povsem izgubil živce.

Težko pa je pozabiti, kako so se novinarski jastrebi “pozabili” spraviti na prvega predsednika Komunistične partije Slovenije Milana Kučana, ki je novinarki na zastavljeno aktualno politično vprašanje v odgovor zastavil vprašanje: “Ali ste poročena?” Ko je ta to zanikala, pa ji je odvrnil, da naj raje dela na tem. Kot lahko vidimo, tako pač stojijo zadeve v Sloveniji. Očitno ljubljenec mainstream medijev pač ne more biti vsak.

N. Ž.

 • Kosobrin

  Vse ste napisali dobesedno, kaj je Zahovič rekel, samo tistega dela ne, kaj je govoril o očetovi smrti. Tisto je najvažnejše, tisti del si lahko na nek način razumel kot grožnjo tudi njemu …. Seveda tega niste zapisali. Zakaj že?

  • Aron

   Točno tako. Teslo odkrito grozi novinarju, češ da se ti ne zgodi kaj podobnega kot očetu, Nova pa nič?

   • sumljivislon

    plavi provocira – novinarko – ck mediji pa nič..!!

   • Sintaks

    Aron teslo lahko sam sebe imenuješ. Če si že na tej spletni strani pokaži vsaj malo kulture z svojimi komentarji. Obenem pa komentiraš z lažjo kar Zahovič nikoli ni rekel to, ti pa jo prikazuješ kot grožnjo.
    Novi TV smo lahko le hvaležni za objavo prispevka in ne kot novinarji in režimski mediji ki izvajajo pogrom nad Zahovičem! Ti pa ob tem nasedaš in pljuvaš.
    Po tvojem bi tudi Nova TV morala enako pljuvati kot vsa enostranska medijska usmerjenost? Kar malo morgen, beri in komentiraj si raje svoje levičarske medije.

    • Aron

     Tesko Zahovičevo je reklo, da ga smrt očeta ni nič izučila. Sramota zate, da tako obnašanje odobravaš. Sramota za Maribor, da ima take imbecile v tako lepem mestu. Fuj!

     • Jan Kovalski

      Smrti njegovega očeta sploh ni omenjal, govoril je o tragediji. Potvarjaš, ker želiš obsojati!

     • Aron

      Rekel je, da kljub tragediji še vedno pravocira. Teslo zahojeno zapito, in ti ga še braniš? Fuj, da te ni sram.

     • Jan Kovalski

      Torej priznaš, da smrti njegovega očeta sploh ni omenjal, nihče razen poučenih ni vedel kaj se skriva za terminom “tragedija”.
      Novinar je seveda vedel, jaz pa še večina drugih pa ni vedela, dokler niso to povedali na RTV SLO.
      Pravzaprav sem za tega novinarja slišal prvič.

     • Aron

      Kaj ima veze, kdo je vedel? Novinar je vedel, Zaho je vedel, in mu pritlehno tudi vrgel naprej groznjo. Tudi jaz sem sele sedaj prvic slisal za novinarja, a to nima veze z nicemer. Bog ve, kdo in kako mu sedaj grozijo off the record. Primitivci.

     • Jan Kovalski

      Ima veze ker se mu očita, da je v javnosti razkrival njegove osebne stvari. Kar pa ni res!

     • Aron

      Če smo pošteni, jih je. Novinar ni razkrival svojih osebnih zadev, se je pa verjetno potem vsakdo pozanimal, ko je Zaho grozil s tem, da naj ne pozabi, kaj se je zgodilo z njegovim očetom.

     • Sintaks

      Aron, a je tebe kaj izučilo po svinjarijah, lažeh, pobijanju, ropanju in sprenevedanju vsa sprijena rdeča drhal? Kaj so komunisti in vsa levičarska ideologija vemo že od 2.svet.vojne naprej. To so pravi imbecili med katere z svojim razmišljanjem spadaš tudi ti. FUJ in FEJ!!!!!

     • Aron

      Kaj imam jaz s komunizmom? Snemi si plašnice, pojdi na zrak in zadihaj. Propaganda in pranje možganov ti precej škoduje.

     • Sintaks

      Aron tvoj komentar in tvoje nakladanje. Le pojdi na zrak in se nadihaj, tebi še marsikaj drugega škoduje!

  • Anthon

   Ali imaš internet na kalkulatorju?! Poglej posnetek, potem pa filozofiraj.

  • Kontra

   Kosobrin zato ker si ti malo nepismen in nič ne razumeš. Ko te provokativni novinar pumpa ti nasedaš in vidiš samo to kar trenutno obsojaš. Če po tvojem si Zahovič zasluži pogrom s strani javnosti, le zakaj si ga tudi ne provokativni novinar ne? Le malo si raje osvetli ozadje. Mogoče še kaj spregledaš.

  • Jan Kovalski

   Očetove smrti sploh ni omenjal, govoril je o tragediji. Potvarjaš, ker želiš obsojati!

 • Joža

  Vzrok je zavist in sovraštvo poženščenega naroda do pravih možakarjev. Kdor daje gole, se ne pusti kaj dolgo zajeb…. Tudi Zidan je dec.:

  https://www.youtube.com/watch?v=5BEeOaX7_bo

  • Steiermark

   A neko teslo, ki za drugega, kot tekanja za žogo, ni spsoben, je zate možakar? Ali jih primerjaš s kameltreiberji in njihovo kultturo, ko jim glava ne služi namenu ampak za izvajanje nasilja?

   • Joža

    Ja, res tekanje za žogo ni prva stvar na svetu, a športnikov je milijone, in Zaho je dober tudi v biznisu, saj ne teka več za žogo, je preokoren. S tem delom pa skrbi za kruh MNOGIH LJUDI, vsi ti pa plačujejo davke, od katerih imaš tudi ti kak kilometer asfaltirane ceste.

    • Steiermark

     Kakšno delo pa je to, s katerim zahović poskrbi za druge? Ali pri tekanju po nogometnem igrišču, še mimogredi sadi flance, za buče ali pa kar krompir, s čimer potem “poskrbi” za mnogo ljudi? In od katerega denarja pa plačujejo davke in gradijo asaltirane ceste? Z našega! Jaz sem proti takšnemu na silo odvzetemu denarju iz skupne blagajne , ki si ga potem delijo tile jugoasi! Tisti, ki si pa nogometa tako zelo želite, pa ga plačujte z vašimi prispevki iz vašega žepa oz. prispevka – takrat pa dvomim, da bo ta “športna elita” razpolagala z milioni, kot sedaj! Kar se pa asfaltiranih cest tiče in na splošno davkov, jih pa jemljejo nam, ne pa da oni “poskrbijo zanje”!

 • Aron

  Zahovič teslo nekultivirano. Novinar ga vpraša vprašanje, pa magari pravokativno, teslo mu pa začne opletati s smrtjo očeta, češ če ga ni nič izučilo. Nova pa še podpira to ustrahovanje in pozivanje na linč? Sramota.

  • alojz

   Poziv na linč novinarja vidite samo slepi levaki. Vukovič je zagrozil igralcu z ustrelitvijo (pa sebe tudi) pa smo se vsi smejali. Ja IQ pri nogometu in ostalih športih se zelo razlikuje.

  • Franc Šink

   Daj nehaj.Ponašaš se kot majhen otrok ali pa kak komunist. če mu omeniš besedo svoboda je takoj užaljen.

  • Jan Kovalski

   Smrti njegovega očeta sploh ni omenjal, govoril je o tragediji. Potvarjaš, ker želiš obsojati!

   • Aron

    Ajaaaaaa, o tragediji je govoril. O kateri pa? Novinar ve, o kateri tragediji je govoril? Jao jao—

    • Jan Kovalski

     Novinar ja, jaz pa še večina drugih pa ni vedela, dokler niso to povedali na RTV SLO.
     Pravzaprav sem za tega novinarja slišal prvič.

 • Steiermark

  Res fantastično, od igralcev, do “lastnikov” slovenskih nogometnih društev itd. sami prepotentni ići…….in to bi naj bil slovenski nogomet! Če nimamo svojih igralcev, niti toliko, da bi lahko sestavili nogometno ekipo, potem to pomeni, da je ne rabimo in da pač ni odsev slovenske kulture – ter da smo v Sloveniji navajeni “glavo” uporabljati za kaj drugega, kot pa za nogobrc, kot vsi divjaki ki se priklatijo z vseh delov sveta, da prazno glavo, s katero “nabijajo” žogo, ker za drugo ni, prodajajo, nam, za velike denarje!

  • Anthon

   Tak je “športni” lajf. Tudi sam ne gledam in ne spremljam vsega tega. A tu gre za vprašanje, koliko je bil Zahovič v danih razmerah in običajnem stilu komunikacije med temi obsedenci resnično podel, kar bi mu edinozveličavna medijska srenja rada naprtila.

   • Steiermark

    Mene ne zanima, koliko je bil tale prepotentnež z balkana podel ali ne, gre mi na živce, da ludje tako poveličujejo takšne nekulturneže in prepotentneže, pri nas v Sloveniji ter jih kar prekrstijo v Slovence in so zanje, pripravljeni dajati milione, našega denarja! Tako on, s svojimi, z ovčjim lojem namazanimi lasmi, kot ostali “rodžaci” bi lahko vseeno vsaj malo hvaležnosti in spoštovanja do Slovenije – Slovencev pokazali na civiliziran način!

  • Franc Šink

   Nogomet ne pozna kulture. to je najpomembnejša vzporedna stvar na svetu.

 • Slavko

  V Sloveniji, večina novinarjev in še posebno režimskih novinarjev niti slučajno ni neodvisna. Delujejo za interes stricev iz ozadja in njihovo lopovščino. Odvisni novinarji provocirajo, blatijo in ko jim kdo pokaže ukrivljen prst so na smrt užaljeni. Pri tem ustvarjajo negativno mnenje naroda. In vsakokrat najdejo žrtev ki jim po diktatu določajo murglski strici iz ozadja, se pasejo z svojimi provokacijami.
  Delujejo in ohranjajo v vsem za lažnivo, pokvarjeno oblat in njihove levičarske sprijene privilegije.

 • Anthon

  Oseba je vprašala Zahoviča: Gospod Zahovič, kako ste pa razočarani nad obiskom na tribunah?
  Torej.

  Vprašanje je jezikovno defektno in deluje kot provokacija.

  Oseba sprašuje za nekakšen način razočaranja (Kako?), če pustimo ob strani, da obenem predpostavlja neka “dejstva” o obiskih??? Jezikovno pravilno vprašanje bi bilo: Ali ste razočarani…., seveda pa bi bilo treba prej argumentirati ta domnevno manjši obisk.

  • moon

   Ja, ja.. ti od spodaj pac ne obvladajo slivenscine.. ali pa je nocejo…

   • Franc Šink

    A sta oba od spodaj?

  • samsara

   Nekako pričakovano s strani ‘slovenskega državljana’, ki mu je slovenščina bolj drugi kot prvi jezik in razmišlja v njemu ‘domaćem’ balkanskem jeziku, kot Bosanka Murglova npr.

 • FUCK COMMUNISM

  Zahota je treba jebat in zjebat, ker je nadut cefurski kreten.

  • dr Janez Sveti

   Ti si pa imel srečo in si se rodil neumen in nesposoben.
   DR Janez Sveti genij

   • MEFISTO

    Koliko imaš pa ti zaslug za to, da si se rodil tako pameten?

    Pa sem si znova pri tvoji edini in neuslišani oboževalki, nekritični Indijanki, nakopal novo zamero.

    • dr Janez Sveti

     Zakaj zamera, če samo ugotavljaš, da sem se rodil genij? Indijanka pa ni zamerljiva. Tebe prenaša že kar precej časa. Še iz tvojega obdobja spolne pohote, ko si razlagal, kako so vse sosede razen komunistk zaželjene :)
     DR Janez Sveti histori

   • FUCK COMMUNISM

    Ti nisi ravno nek faktor, da bi ti o meni sodil kaj sem in kaj ne. Prevec si neznaten.

    • dr Janez Sveti

     Jaz sem Bog Bogova.
     DR Janez SVeti genij

  • Steiermark

   nič več in nič manj ni nadut čefurski kreteen, kot ostali njegovi rodžaci, z jankovićem vred – de de (zadostuje samo bežno pogledati zasliševanje balkanskega gangsterja, s strani dr. Logarja)! Vsi pa živijo na naš račun – nas ponižujejo in ropajo, vsakodnevno, ter nam istočasno hočejo vsiliti misel, da kaj bi pa naj mi počeli brez njih – turških hlapcev, mi “bečki hlapci”, ki pa za razliko od njih, kot turških hlapcev, nikoli nismo bili “bečki hlapci” ampak enakopravni narodi (tako Kranjci, kot tudi Štajerci), v Avstroogrski!

 • Stane

  Da bi lahko realno pogledali situacijo, bo treba tudi malo podrobneje pogledati ozadje, še posebno novinarjev z provokativnimi nameni. Ko se to malo bolje osvetli je tudi vse veliko bolj jasno.
  Zahovič si niti slučajno ne zasluži takšne gonje kot jo mediji z svojim pogromom sedaj izvajajo. Naj se raje ukvarjajo z ropanjem denarja iz bank in Jankovičevo kronično demenco in njegovo lopovščino. In še posebno naj se raje ukvarjajo z svojimi novinarskimi kolegi, ki so enostranski in z svojimi prispevki trosijo pol resnične laži!

 • Soave

  Na, pa smo tam .
  Saj do sedaj je bil Zahović zelo uspešen trener. Jaz ga ne obrajtam, zato, ker je Olimpiji vse dobre igralce speljal. . . . . .

  Vendar pa je pri nas zelo dobro, da vsaj približno vemo, kakšno je ozdje nekega spora.
  Še jaz se spominjam, da sta oba imela že medsebojne trke.
  Bomo pa – po moje – kmalu videli, kam pes taco moli !!

 • Edi Puc

  .. na način kot se je RTV SLOVENIJA, VEČER, DELO izražalo, slikalo in poročalo v PRIMERU KANGLERJA ter JANŠE, je to kar je rekel Zahovič smešno. Očitno torej Zahovič ni pri nobenih ali pa je to napad na NK Maribor.

  • Franjo Trojner

   Napad na šport izven Ljubljane! Napad na istitucijo NK Maribor, napad na Viole, napad na Maribor, napad na Štajersko!
   V vsej novinarski srenji si morda 5% oseb zasluži naziv novinar, vsi ostali so navadni pisuni brez morale, etike in osnov profesionalnosti. Novinarski ceh bo moral pošteno prevetriti svoje vrste in močno dvigniti letvico zdravih načel, profesionalnosti, če se bo hotel izvleči iz zdajšnega servilnega in papagajskega poročanja po sistemu baba čula, baba rekla.
   Novinarski ceh bi moral vsem novinarjem alkoholikom in občasnim zdrogirancem preprečiti delovanje v medijih. Čujte tak naprej več nea gre, novinar, ki pol dneva prebije pri šanku in zvrne par litrov piva vase , vmes pa še kaj malega posnifa pol glih ni neka moralna avtoriteta, da bi nastavil ogledalo drugim, mar ne? Sam Bog ve kakšne vse človeške razvaline zaposlene v medijih nam v svojih prispevkih vsak dan solijo pamet. Zahojencev je v vseh poklicih dovolj, nemogoče je, da bi bili ravno vi novinarji vedno vsi brezmadežni!

 • MEFISTO

  Možu tisočerih nickov izražam priznanje in hvaležnost.

  Brez njega in njegovih nickov sploh ne bi vedeli, da je tako zelo veliko primitivizma na plenilski in sleparski levici.

 • Terminator

  Novinarji so res eno navadno govno.In samo čakam,da mene nekdo poskuša nekaj vprašat.
  Že v naprej mu jebem mater v usta usrano in to na božič kot je rekel Mamić.
  Viole ne dajte se.
  Tale novinarček naj si pa še velikokrat pogleda tole…
  https://www.youtube.com/watch?v=HKzwdpVi1XA
  Najemite Mamića,pa odfukajte to golazen novinarsko.
  Nisem navijač Maribora,razen v Evropskih tekmovanjih,ampak vas podpiram.

  • Soave

   Jojmene. . . . . ni slabo tole !!
   Novinarski provokatorji. . . . . . pa še prav ima !

  • Morala

   Ojej…kako se je razkuril :)

  • Aichmbsi

   Tak se govori.

 • Soave

  Ko že razpredamo o novinarjih. . . . . tole je pogled Mladine iz daljnega leta 2007.
  Le preberite, pa boste videli, da večina le teh novinarjev še vedno ” kroji ” novice v današnjih medijih.
  Takrat so pisarili o ” uravnoteženju ” medijev. . . . . .seveda vemo zakaj. . . .. . kako bi pa danes izgledal podoben članek ?
  http://www.mladina.si/92633/uravnotezenje-medijev/

  • Amerikanc

   ” Tudi s Kajzerjevimi članki o odnosih z našo južno sosedo naj namreč ne bi bil zadovoljen. Problem naj bi nastal po septembrskih dogodkih na Hotizi, ko je Kajzer v komentarjih zastopal stališče, da normalna demokratična država ne bi poslala na mejo specialcev, ampak bi za reševanje konfliktov uporabila diplomacijo”
   Takrat, za časa IJJ vlade smo prvič in zadnjič poslali na mejo specialce. Zadeva o nameravani hrvaški aneksiji slovenske zemlje je bila v trenutku končana; Hrvatje so nam pokazali pete. Zato je popolnoma pravilno, da so degradirali protislovenski element na DELU.

   • Soave

    Drži !!
    Takim ljudem, ki nobene besede ne držijo, je potrebno pokazati , da se jih ne bojiš. In, da se požvižgaš na tako imenovane ” dobro sosedske odnose !”
    Na žalost pa so jih hitro postavili nazaj . Ampak, tega novinarji ne bodo napisali.

 • domovina mili dom

  Srbin proti Srbinu. Neka, neka.

  • Franc Šink

   Ne ne oba sta dobro asimilirana.Veš kaj pomenijo 4 s v srbskem grbu? Ne ajde.Srbin Srbina Sekirom Seče.Ti je sedaj bolj jasno??

   • samsara

    Ta je pa nova zame :-)

   • domovina mili dom

    dokler med sabo obračunavajo, me ne moti.

 • Morala

  Maribor šampion…Vsaka stvar ima neko ozadje…

 • MEFISTO

  Revidiral sem svoje stališče do balkanskega Zahovića.

  Odslej lahko računa tudi name.

  Kdor se bori proti režimskim pisunom, je tudi moj prijatelj.

  • Johan

   To je prava beseda

 • Rožle

  Viole volite SDS …
  in do takih neljubih dogodkov zagotovo ne bo nikoli prihajalo….!!!

  • Zora

   Seveda ne ker bo zavladala diktatura in bo prepovedano misliti s svojo glavo.

   • stajerc5

    Ce nebi vedel, da si plesasti deda, bi ti se lahko rekel, da jo imas za lase nositi, tako pa…

    • Zora

     Ha ha pa take neumnosti kot režimska trobila… nova ima takospecifično neumne naslove da jih takoj prepoznaš čeprav še ne veš da so od tu. Nekaj podobnega kot Slovenske novice samo drugače. Nikoli ne pišejo kaj je dobro za Slovenijo, nobenih z zbanostjo ali kakšni drugo koristnostjo povezanih člankov. Tudi če že želijo iti v to smer se notri prikrade Kučan ali kakšna podobna neumnost. Res pravi raj za smeh. Pa komentarji tle gor, leglo primitivizma. Zaenkrat še z zananjem spremljam ta sociološki pojav.

     • stajerc5

      …”Kučan ali kakšna podobna neumnost”…
      Za tole “globoko” misel bi ti pa skoraj dal piskoteka!

   • sodnikisozločinci

    Tako misli in piše 90 % novinarjev v Sloveniji, pa ti res misliš, da je človeku možno prepovedati misliti s svojo glavo?

    • Zora

     Ja ker ne mislijo s svojo glavo, ker potem nebi dobili plačila – so v službi svojih časopisov. Tukaj na novi so pač na nivoju ljubljenega vodje in se izražajo tako kot on – žalijo, lažejo, manipulirajo, vsake toliko časa malo resnice, da so ljudje zmedeni in ne prepoznajo za kaj se gre. Redkokateri novinar ima hrbtenico, integriteto in potrebno inteligenco, da ga res zanima resnica in v prvi vrsti stvari, ki so pomembne. Če hočeš priti do resnice moraš biti resnicoljuben, ker če lažeš je ne boš našel. Cel narod ima problem s tem, ali so preveč leni, preneumni, pokvarjeni ali pa preprosto izmozgani od težkega življenja. Redko kdo misli s svojo glavo.

 • resnicaboli

  Kaj bi bila to provokacija če je vprašal kako je zadovoljen z obiskom tekme?

  • KIKI

   Za užaljeno božanstvo Zahoviča, je bila to strašna provokacij….

 • Zan Marega

  kar dva članka na temo primitivca….super….mislim , da bi bilo primerno, da zahotovega očeta že danes do smrti zbije tramvaj.jutri bomo pa zahota vprašali: kaj je sine, a si se kaj naučil iz tega?enako bi se moralo zgoditi vsem , ki tega primitivca zagovarjate ali opravičujete…kaj je sine, a si se kaj naučil iz tega?

  • Terminator

   Tudi tebe lahko kaj zbije govno,pa se ne bo nobeden sekiral za to.

   • Zan Marega

    kaj je sine , a si se kaj naučil iz tega?

    • Terminator

     Ti se očitno še nisi,pa spelji se gnoj,ker ne veš kaj te lahko doleti.

     • Zan Marega

      kaj me pa lahko doleti sine? nisi ravno bistre glave…terminator, bolj serator…

     • Terminator

      Ne skrbi sine,ni težko ugotoviti kdo si,sedaj pa odjebi .

     • Zan Marega

      pejt na fejsbuk pod ime žan marega pa mi pusti sporočilo.pol te bom pa povabil k nam v klub …te bomo imeli za vrečo….potem ne boš več tako pameten smrad primitivni…javi se mi v fejsbuk , da ti razbijem gobec primitivni…seronja…ajde mudonja javi se…

     • Terminator

      V kateri klub me vabiš,kaj pa če sem vaš navijač,pa če bi imel jajca bi me povabil na 1:1.

     • Jan Kovalski

      Zahovič ni na tej tiskovki prikazal niti 1% primitivizma kot si ga ti tukaj!

     • opazovalec

      In isto naj velja za Zahovića

  • Soave

   Ja, katere gore list si pa ti ?? Kakšno sovraštvo.
   Saj je kar uspešen trener. Kje te čevelj žuli. Napiši.

 • Aichmbsi

  Zaho ne more bit čefur nikoli in nikjer.
  1. Slovenščino govori in piše bolje kot pa srbščino.
  2.ko daje intervjuje za balkanske medije govori slovensko.
  Večkrat je dam vsem vedet da je Mariborčan in slovenec.
  3. Ko je igral za Slovenijo je pustil dušo in srce na igrišču kar danes ne vidiš od nikogar.
  Zlatko viola do groba pa če dobi izgnanstvo.
  VI “pravi Slovenci” pa se poglejte v ogledalo.

  • ponosen_Slovenec

   Bravo, dober komentar!

  • FUCK COMMUNISM

   Zaho je cefur, ker definicija cefurja ni narodnost ampak stanje duha in obnasanje. Zahovic je torej navaden usran cefur!

   • Aichmbsi

    Usrane cefurje imaste v lj.
    Zaho pa je viola in tak bo ostal.
    Če je stanje duha takšno da se on opredeli za Slovenca je meni vseeno četudi je iz Nigerije.

    • FUCK COMMUNISM

     Se enkrat preberi kaj sem napisal, ker ocitno ne kapiras!

     • Aichmbsi

      Se enkrat sem prebral in druga kot pa obtoževanje da so čefurji tudi tisti ki se imajo za Slovence in kateri so naredili več za Slovenijo in družbo kot pa marsikateri “pravi Slovenec”.
      O obnašanju pa je bolje ne razpravljati.
      Vsak ima nekje svojo mejo.

     • FUCK COMMUNISM

      O jebemo mater… ena in ista blesava floskula o tem kako en capac naredi vec za Slovenijo, zato ker je en kurcev fuzbaler… bla bla bla… Zaho je cefur, ker se obnasa kot cefur. Kapiras ali ne, vseeno je.

     • Aichmbsi

      Vseeno je ali je žuto ali rumeno
      Kapiras ali ne.

     • FUCK COMMUNISM

      Ne ni. V Sloveniji je rumeno, zuto naj pa v Sloveniji spostuje rumeno in naj se ne obnasa na zut nacin!

     • DJURO SUMAR

      In kaj je Zahović naredil za Slovenijo?

     • zoro

      nobeden čefutar ni za slovenijo naredil nič, nič dobrega ampak samo slabo, vsi po vrsti in res vsi slovenijo in slovence samo izkoriščajo, zato so se tudi pritepli k nam, da živijo na naš račun in nam tudi že usodo krojijo, ker so se tako razpasli. poglejte priimke po občinah in ju in zdravstvo, skratka povsod kjer je za nedelo dobro plačilo tam je čefutar, seveda je šport najbolj mamljiv, “jer ovde su pare”, skratka enaki so kot pritepeni podganji iztrebki – izkoriščevalci slovenskega naroda

     • DJURO SUMAR

      Tole pa je zelo primitivno razmišljanje.

     • Aichmbsi

      Večina njih, ampak so svetle izjeme, sploh šport.
      Politika in šport pa ni enako.
      Delavci migranti pa si ne zaslužijo da jih na kateri koli podlagi žališ.
      To kar se pa krade, napizduje… Niso oni krivi ampak naša policija, sodstvo…
      Delaš kar ti dovolijo!!!!

     • FUCK COMMUNISM

      Ne!!! Delas kar pravi zakon in kar je PRAV! Vse ostalo je cefurstvo!!!

    • DJURO SUMAR

     Se strinjam ,da je vseeno od kje je kdo, vendar je treba vedeti, da ste vsi, ki se ukvarjate z nogometom, vključno z navijači, čefurji. Ni hujših primitivcev kot ste nogometni navijači.

  • SmashFascism

   a ti od tamo bre

  • Johan

   To pa je jasno in glasno, močvirniki želijo uničit NK Maribor in Štajersko, zato bomo volili DESNE STRANKE !

 • rrrrr

  1 medijsko butalsko pravilo: ko režimci in Društvo novinarjev družno na nekoga pljunejo, je gotovo čist. In ko nekoga hvalijo, je ta vreden pljunka .
  2 sodnijsko butalsko pravilo: ko režimsko pavosodje nekoga obsodi, je ta gotovo nedolžen. In ko nekoga oprosti, je ta vreden zapora.
  3 volilno butalsko pravilo: ker nam levica povzroča škodo, jo ponovno izvolimo. In ker nam desnica koristi, je ne izvolimo nikoli več.
  Zadeva Zahovič? Glej pravilo št. 1.

 • milanček

  bolj kot ta zahović me zanima, če je v murglah žalovanje, naj bi se nekdo manjše postave zadavil s kremšnito!? Dodatno pizdarijo pa je naredila še žena, namesto da bi ga oživljala, mu je vlila v goltanec cel liter čaja in prtlikvček je samo pobrcal, se prijel za peterokrako rdečo zvezdo in pobrcal-adijo!

  • stajerc5

   Tudi jaz sem ze imel taksne sanje….

   • DJURO SUMAR

    Vsi trije lahko le sanjate.

  • zoro

   hahaha dobra hahaha

 • Ryuk

  Zakaj nobenega športnega novinarja nikoli ne zanima napolnjenost tribun v Stožicah? Te so običajno manj napolnjene od mariborskih.

  • rabbit

   To pa ne bo držalo tam ima vsak ljubljanski golob svoj sedež za srat je NJE DEE rekel.

  • Johan

   Tam je pa srbsko bosanski lobij > juga<

 • dare326

  Oba, novinar in Zaho sta tesli, še večji pa so tisti, ki nasedajo pasjim bombicam.

 • Božobožo

  Bravo Kučan prav si ji povedal.

  • MEFISTO

   Ti si znan po nizkih kriterijih.

 • samsara

  A nista bila iz Ekipe tista dva novinarja, ki naj bi po telefonu nekaj gnjavila Faka kot nesojenega zastavonošo? On je pozneje, ko je zavrnil funkcijo zastavonoše, to omenjal kot, “dva čudna telefonska klica”.
  Nekakšni naravni prepirljivci torej. Kurjači, po domače.

 • stajerc5

  Vse skupaj je tako vazna debata, da sledi clanek na clanek, a ne, NOVA24!?????
  Ze vceraj zvecer sem vam poslal clanek, da so zaprli rdecega Sarkoziya zaradi korupcije, zaradi milijonov in milijonov, ki jih je dobil od Gadafija!!!!!!!!
  In vi??????????
  Nogobrcni “zelo vazen Skandal” vam je vec vreden, a ne!!???????
  Tako ste hitri kot da bi bili se vedno v “sluzbi” v stari yugi!
  Bog vam naj pomaga, jaz vam ne bom vec!

 • xtc

  Levaki so pač taki,ko jim vzameš korito iz katerega bi žrli za nič dela,postanejo tvoji smrtni sovražniki in počno vse ,da bi te uničili in prilezli do korita nazaj.

 • Sredina

  Am kaj? In kako pravico se ma ta zahovič sklicevat na umor očeta novinarja in mu potem rečt če ga to ni izučilo?

  Res ste podn od podna

  • Jan Kovalski

   Ne drži, omenjal je neko meni nepoznano tragedijo, nobenega sklicevanja na umor očeta.
   Njegovega očeta sploh ni omenjal, nihče razen poučenih ni vedel kaj se skriva za terminom “tragedija”.
   Novinar je seveda vedel, jaz pa še večina drugih pa ni vedela, dokler niso to povedali na RTV SLO.
   Pravzaprav sem za tega novinarja slišal prvič.
   Lahko se torej reče, analogno povzeto po tebi, da so na RTV podn od podna, oni so direktno povedali kaj se skriva za terminom “tragedija”.

 • Sredina

  Brez Kučana pa ni šlo ane? haha

  • MEFISTO

   Kaj moremo, če ima pa ta baraba povsod vmes svoje parklje, ali sam ali pa po svoji partiji in udbi.

 • hle

  Razlika je če predstavljaš samo sebe ali pa klub firmo organizacijo ali kaj podobnega in odgovarjaš v imenu njih res ste mojstri neposrečenih primerjav

  • MEFISTO

   Le sekiraj se, ti jezikovni estet, to nas veseli.

   • hle

    Kdo pa pravi da se sekiram le primitivizma ne maram

    • MEFISTO

     Skoraj sem umrl od smeha.

     Ti si skupaj z ostalimi nicki vendar največji primitivec na tem portalu.

     • DJURO SUMAR

      Ti ga prekašaš v vseh pogledih primitivizma.

     • stajerc5

      Dolgo je cakal, ampak s tem si je postavil krono na glavo!

     • hle

      Lepo da sem te spravil v dobro voljo je pa tole moj edini nick in enakega imam tudi na kurah ampak tam ga boš redko zasledil ker mi moje umotvore tam redno brišejo

 • garfi

  presstuti in presstutke “levice”
  poleg krivosodja najbolj škodljivi in korumpirani
  pravkar so nešportno zlorabili tudi zastavo in Jakova Faka
  za svojo umazano politiko

 • tramal

  Ta srbski bedak mitrovič je najbolj zaslužen da ni Fak nosil Slovenske zastave.Veliko preveč gobca.Zahovič je legenda in se ni pustil niti bedaku katancu ,kučanovi riti.

 • herman

  Nova24, namesto da prepisujete od Požareporta, raje razkrijte ozadje njegovega pisanja v prid primitivca Zahoviča. Požar računa na glasove vijol, da ne bi pogorel na volitvah. A se zdi, da ga ta gasilska akcija ne bo rešila pred debaklom.

  • stajerc5

   Seveda se mora boriti, Olimpija ima samo enih 100 000 yugovicev…

 • Johan

  Novinar je bil vsiljiv z naročenimi vprašanji, da sprovocira Zlatkota Zahoviča

  • DJURO SUMAR

   Verjetno mu je dal v roke listek z vprašanji Milan Kučan.

 • AlojzZ

  Uredništvo,
  lepo vas prosim! A če obljubim, da bom navijal za NK Maribor, a bost prenehali z afero “Zahovič vs novinar”???

  • stajerc5

   Vsaj se eden, ki tako misli! Kot da ne bi bilo bolj vaznih tem od zogobrca?

 • Primosio

  Zahović bi lahko preprosto odgovoril z Ne komentiram in bi domnevnega provokatorja odpikal. Tako pa je verbalno obračunal na najbolj primitiven možen način. Sploh pa, od kdaj pa se zavzamate za migrante? v konkretnem primeru sta se itak skregala dva migranta, zakaj se postavljate na stran enega?!

 • DJURO SUMAR

  Dejstvo je, da je Zlatko Zahović primitivec prve klase, saj vemo, da tole ni njegov prvi izpad, ne samo na novinarje, temveč tudi na igralce, trenerje in še koga. Povsem v stilu NOVA24TV (beri: SDS) pa je da v zgodbo o nogometu vpletate Jankovića in Kučana.

  • Korenjak

   Skratka: zdaj se kloftamo, kdo je večji primitivec? Situacijo gre čisto prav razumeti tudi drugače: da Zahoviććććć ni popustil izsiljevanju urednika Ekipe, ki bi rad svojega sina z dvema levima nogama spravil v kakšno ekipo.

   Gre za kaznivo dejanje izsiljevanja, ki ga pa kar vsi spregledate? Je bolje moralizirati o tem, kakšna oseba naj bi bil Zahoviććććć.

   (se opravičujem za ćććććć, ampak se mi roka kar sama zatrese ob obilici te jugovine).

   • DJURO SUMAR

    Mene jugovina ne moti, primitivizem pa zelo. Oseba na funkciji športnega direktorja se mora pač obnašati kulturno, ne glede na narodnost, raso, versko ali politično prepričanje. Tako bi moralo biti tudi na tem portalu, kjer zasledim zelo malo kulture, mnogo pa primitivizma, zlasti desničarskih komentatorjev.

    • FUCK COMMUNISM

     Tudi mene ne motijo juznjaki, ce govorijo slovensko in se normalno obnasajo, delajo in placujejo davke, tako kot vsi ostali posteni ljudje. Ostali pa samo raus!!! Kar se pa levuharjev tice, pa si drugega ne zasluzijo kot zaljivke, zmerljivke, kletvice, groznje, pljuvanje in se marsikaj hujsega, ker so ze veckrat, in tudi sedaj, izdali lasten narod. Ponavadi pa ravno zabiti levuharji zacnejo z zmerjanjem, sprenevedanjem in primitivizmom.

     • DJURO SUMAR

      Si potrdil svoj desničarski primitivizem.

     • FUCK COMMUNISM

      Od enega levuharskega cefurja kot si ti, je to zame balzam za moja usesa in velik kompliment! Torej… hvala!

     • DJURO SUMAR

      Pa si res prikrajšan v glavi.

  • Skin

   Djuro ti si podoben Jankoviču in Kučanu, zato se jih vpleta. Ti pa si čist v stilu svojih primitivnih komentarjev (beri: DJUROVO MALOUMJE IN NEBULOZE), ki pljuvaš po vsem kar ne vidi rdeče in ideološko levičarsko ….

   • DJURO SUMAR

    Pod nobenim pogojem jima ne morem biti podoben.

  • pesjanar

   Djuro zakaj nisi gobcal ko je tvoj idol spolni blaznež Jankovič opravičeval svojega butastega sina,ko je ta v javnosti kričal da je novinarja treba ubiti,tvoj kriminalni idol ni videl v tem nič slabega,tako je Djuro verjetno ti ga je ta pisun nekam “uguro”…..

   • DJURO SUMAR

    Nimam idolov, še najmanj med kapitalisti kakršen je Janković. Če pa že kdaj prebereš kakšen moj komentar, bi lahko zasledil, da sem proti vsakemu nasilju.

 • Tweety Bird

  Desničarska gamad…shut up!!!…Ne le domači, ampak tudi tuji mediji so si enotni v mnenju, da je športni direktor nogometašev Maribora Zlatko Zahovič v nedopustnem verbalnem napadu na novinarja časnika Ekipa Dejana Mitrovića prestopil vse meje dobrega okusa. Kapish?

  • prdo

   Gamad??, aja Sorči po njihovih kriterijih si biu sm sprovociran

   • Aichmbsi

    Bravo na komentarju.

 • Tweety Bird

  Sportse novosti: “Okruten izpad Zlatka Zahovića Slovenijo dvignil na noge.”

  Srbski Kurir: “Slovenijo pretresel nov eksces egocentričnega Zlatka Zahoviča, ki je šokiral celotno regijo.”

 • Aichmbsi

  Nekateri se spuščate na res zaskrbljujoč nivo žalostno bolanih ljudi polnih omejenosti.
  Žal mi je za vse vas, ampak to ne more pomagat ker takšnim ni pomoči.
  Če bi bili vsi ki spremljamo šport ali smo kakorkoli povezani čefurji, idioti itd. Ni se bilo slišati, da bi v nogometu uspel kak homoseksualec.
  Po neki vaši logiki bi bil zaključek, da kateri ste proti ste pedri.

  Zlatko viola.!!!!

  • FUCK COMMUNISM

   *bolnih ljudi…

   • Aichmbsi

    Vcasih res. Že dolgo je bolan-a-ih popačenka kar pomeni da jo lahko uporabljamo v določenem redu in okoliščinah.

    • FUCK COMMUNISM

     Lahko jo uporabljate, ja, ampak samo taki, ki ste napol pismeni…

  • stajerc5

   Pozabil si na zensko rusko olimpijadinko, ki so ji nasli pimpeka!!!

   • Aichmbsi

    Je to bilo ko ji je zrastel zaradi dopinga?

    • stajerc5

     To pa ne vem, in tudi sploh nocem vedeti, bruhhhh…

     • Aichmbsi

      Nisem ziher ampak nekaj je bilo o tem in v tem.

 • Tweety Bird

  Zahović je bil kot nogometaš odličen, ve kako se dela v nogometu… ampak karakter ima pa v podnu!! Zanj velja rek: kar z rokami naredi, z gobcem podre!

  • Dober rek in to se tebi z gobcem ves čas dogaja, da kar je dobrega, ti podreš.

 • Tweety Bird

  Zahovičev primitivizem je čisto na dnu ….ni da bi človek izgubljal besed. Primitiven odgovor na normalno vprašanje! In nekateri desnosučni ga podpirate?! Žalostno :(

  • Joško

   Prijatelj, kaže,da si tudi ti sprovociran,saj že cel dan vsiljuješ svojo resnico.

 • lili pili

  Pa kaj se vi novinarji nore 24 greste, zaho je grozil novinarju ne novinar njemu, cisti baljanski primitivizem, ki ga tukaj podpirate, ste pa pozabili, da je tazaho skupaj z violami pre leti vrgel s prestola vasega ljublhenca kanhlerja prava zmeda…

  • Aichmbsi

   Ne pij alkohola če ti škodi.

   • lili pili

    Pijem pivo union, pol pa te nazg3m kot avion, ej danes je dan poezije dodaj se ti kaksen verz..

    • stajerc5

     Po moje pijes rusko vodko, ops, metilno vodko, da ti je totalno zmesalo!

     • lili pili

      Ti pa smarjaka, to vino dela iz normalnega cloveka bedaka, zopet en verz, dan poe zije, ti pa samo zijas, te smarjak je nazgal in zaho se posral, vidis kako je to lahko….

     • stajerc5

      Sem vedel, vse zazgano od putinkove vodice…

    • žogica

     Kak Union, Laško je ta pravo !

     • lili pili

      Ja saj pijem ponovno laskomse je popravilo, sem tudi lokal patriot nisem pa idiot…

     • žogica

      Bravo, imaš smisel za poezijo, Laško časti pivce za živce !

     • lili pili

      Sem mislil, da me bos povabil na pivo…

     • žogica

      Enkrat poleti v Laško na pivce za živce !

     • lili pili

      Velja

  • Vince Blake

   S čim mu je pa grozil? Daj si raje tiskovko preposlušaj, preden govoriš neumnosti.
   Zahko je odgovarjal nesramno in neprimerno za športnega direktorja našega najtrofejnejšega kluba, ampak kje eni tule vidite grožnjo?
   Folk govori tule nekaj na pamet.

   • lili pili

    Tako se sportni direktor lahko izraza doma v garazi, ne pa na tiskovki, tsksni ljudje pac ne smero opravljati javnih funkcij…

    • Vince Blake

     Čakaj malo….izjavil si, da mu je grozil, zato se mi zdi prav, da pojasniš kje konkretno ti vidiš grožnjo.

     • lili pili

      Pa ne lubi se mi s tabo diskutirat, zaho je aut in prav je tako, ze parkrst so mu nesramnosti odpustili, sedaj pa upam, da ne vec, clovek je psiho, ki se ne zna obvladat..

     • Vince Blake

      Torej se strinjaš, da groženj ni bilo?
      Tudi jaz se strinjam, da bi se Zaho lahko ugriznil za jezik, rekel da na provokativna vprašanja ne bo odgovarjal in dal besedo drugemu novinarju, ampak na kurac mi greste osebki, ki zagrabite vsak novinarski konstrukt in ga ponavljate kot neki papagaji brez možganov. Če en skorumpiran pisun piše o grožnjah, to še ne pomeni, da so grožnje tudi v resnici bile izrečene. Treba si je pogledati celo tiskovko.

     • lili pili

      Pa imejte tega zagota, kdo vam je kriv, da vam serje po glavi…

 • kresnik

  Novinar je točno vedel, kaj bo Zahota zabolelo. Mogoče vsak tega ne vidi, samo tisto je bil nizek udarec, ki gaje dobil vrnjenega. Novinarski slabič je, ki misli da iz novinarske kletke lahko grize vsakogar, ki ga hrani.

  • Aron

   Kdo pa je kriv, da ni obiska? Novinar? Ne seri, novinar je pač postavil pravokativno vprašanje, Zaho bi ga lahko preslišal ali pa podal bilokak odgvor. A ne, ker je primitivec, se je nad novinarja spravil z grožnjo.

   • kresnik

    Me prav zanima, kakšnega Bude sta vidva, ki vama še nikoli v življenju ni poknil film. Kapljica na kapljico kmalu postane liter…

    • Aron

     O ja, fil je že počil, a niti v najhujših sanjah ne bi človeku grozil na tak podel način, kot si je to dovolil vsemogočni Zaho.

  • hle

   Lahko bi mu ogovoril kot prej nisem razumel vprašanja kar bi vsak z ščepcem razuma razumel kot odjebi ampak ne bedak se je moral spustiti pod minimalni nivo dobrega okusa

 • totex39

  Vsa ta svinjarija s proviciranjem novinarja se je začela, ker je Obrez jezen na Zahoviča, ker njegovemu sinu ni podaljšal pogodbe.

  • Aron

   Sem slišal, da je kriv pobiralec žog. Je res?

  • stajerc5

   Opankar teh problemov s sinovi nima, nje? Jaoo, kdaj bo meja na Trojanah?

 • garfi

  presstutka pravkar na njihovem val202 o nagrajenih polcajih, ki so preprečili rop
  v njihov nlb nimajo dostopa ko ropajo milijarde

 • MEFISTO

  Hun, kdo te plačuje?

  Ne morem verjeti, da se smešiš pred celim svetom za božji lon?

  Vprašanje se nanaša tudi na vse tvoje ostale nicke, kot so lili pili, Aron, Tweety Brd, Djuro Sumar, prdo, AlojzZ, Johan, herman, hle, sredina, Božobožo in drugi.

  • garfi

   globoka mafija

   • FUCK COMMUNISM

    On ni globoka mafija ampak navadna globoka rit. Tega levuharskega smradu se njegovi lastni ne marajo

  • stajerc5

   Po novem je tudi “Zora” zraven, celo k Pozarju so jo poslali metati pasje bombice.

 • žogica

  Ne glede na novinarska vprašanja, ne glede na provociranje (?), se Zahovič nikoli nebi smel spustiti na tako občutljivo osebno raven novinarja, NIKOLI !

 • Tweety Bird

  Zahovič je več kot očitno pokazal proti novinarju sovraštvo na način, ki je izražal nestrpnost, podlost in primitivnost. Zahovič tudi kasneje ni izkazal nikakršnega obžalovanja kar očitno kaže na osebnost, ki ni sposobna imeti spoštljivega odnosa do udeležencev športnega dogodka.

  Tako obnašanje je nešportno in taka oseba se mora iz športnega dogajanja izključiti. Vi desničarji pa kar svoje greznice zaprite.

  • Joško

   Tega “novinarja” ni “tepel” Zaho, ampak njegov jezik!

  • učko

   Čudno, da vas levuharje tokrat ne moti primitivno balkansko obnašanje. Vi vedno odreagirate in čutite vse “na komando”.

 • Joško

  Če sinko tako slabo igra nogomet, kot ga oče komentira, potem ni nič čudnega, da so mu v MB pokazali vrata. Drži se Zaho!

 • Ivo Coz

  Prepričan sem, draga Nova, da ste se neozdravljivo ustrelili v koleno! Mešate jajca in amebe! Žal mi je; upal sem, da imate kompas vsaj vi!

  LP

  • FUCK COMMUNISM

   Kompas in na prvo zogo… Dve izmed najbolj bebavih fraz, kar se jih lahko kdo spomni!

 • Zdej k je pa denar v klubu, bi pa rdeča gmad Zahota s poti spravla, da lahko malo pokradejo.

 • Mihec

  “Kako ste pa razočarani z obiskom na tribunah?” je za športnega direktorja po parih porazih njegovega kluba provokativno vprašanje???? Lepo vas prosim. Da so tukaj bila še druga ozadja sedaj tudi vemo in seveda ga je to sprovociralo. Ampak, ko si na taki funkciji in se odločiš, da greš na tiskovno konferenco moraš bit pripravljen še na kaj hujšega kot je vprašanje zakaj ni gledalcev.

 • učko

  Jebat ga, Zaho, nisi na pravi strani !

  • jovan jovan

   Ni na civilizacijski strani.

 • Tomi

  Jebala sta se dva primitivca, Mitrović in Zahović, članek in komentatorji tukaj pa se prepirate kateri kup dreka bolj smrdi. Je čisto vseeno al’ je levi al’ desni, če smrdi potem smrdi.

  • jovan jovan

   Tako je!

  • Veritass

   Res je. Dva primitivca, ki sta sprovocirala cel pisunski (novinarski tabor), le ta pa ves primitiven slovenistanski folk.
   Raje se ukvarjajte – pisuni, tako “levi” kot “desni” s svinjarijo v politiki.

 • Tweety Bird

  Če Maribor ne more ali noče disciplinirat tega primitivca, jih pa naj NZS pošteno kaznuje! Kaj pa se to pravi,
  na povsem normalno vprašanje napadat s tako brezobraznimi mafijskimi grožnjami ?! Balkanec smrdljivi:)

 • Tweety Bird

  Baje se je danes pred ljudskim vrtom zbrala množica iz Ljubljane ki so protestirali in klicali k Zahovičevmu odstopu…hahahahahahahahahahahahaha…

  • Valter BraniSlav

   Si ti iz Cleveland?

   • Tweety Bird

    Moj možek Tunek se je rodil v Clevelandu. Tam ima cel kup sorodnikov :)

    • Valter BraniSlav

     Pozna brata Skok? Dvojcka ki sta pred 10 leti harmonikala na South Beach? Danes okrog 40 let stara.

   • Rožle

    Baje …

    • Tweety Bird

     Rožle, a ti spet iz ust smrdi? :)

     • Rožle

      Ne ti mene mešat s svojo ovčko ….

   • macon

    Ptička je iz Lalaland ali iz Trlababaland.

 • jovan jovan

  Samo primitivec lahko zagovarja zahovičev izpad. Komentar NI potreben.

 • Tweety Bird

  Zahovič je pač zabit…tako kot 75% vseh nogometašev !!!

  • Sašo

   Mah ne reci…največ veste o nogometaših povedati tisti ki komaj veste hodit . Zanimivi ste, tako radi žalite nogomet, zakaj si pa potem ne obuješ kopačk, pa greš služiti milijone, tako brihten kot si bi v svetu butastih nogometašev bil zlahka v samem vrhu, a?
   Stavim da si bil od osnovne šole naprej večkrat tepen kot sit ker si bil tako kilav na igrišču ;) . Od tod tudi sovraštvo do nogometašev, te razumem, če nisi vedel brcnit žoge si pač veljal za luzerja, to te potem spremlja vso življenje..luzer :) .

   • AlojzZ

    Sašo je pa nogometaš! :-o

 • ĐĐ Style

  Obrambno zaščitna funkcija v načrtih družbenega razvoja republike

 • AlojzZ

  Oh! No! Sedaj pa še zadnjič:

  Spoštovano uredništvo,
  obljubljam, da bom navijal za NK Maribor, če prenehate s tem Zahovićem! Častna skavtska!

  • AlojzZ

   V redu, sami ste krivi! Še pol dneva vam dam, da umaknete vso jokanje o Zahoviću! Potem pa … Navijam za Olimpijo!

 • Sašo

  Zaho ne se dat ;) .

 • MEFISTO

  Niti v podzavesti nisem pričakoval, da me bodo taki motivatorji kot so primeroma AlojzZ, ĐĐStyle, Tweety Bird, Jovan Jovan, Valter BraniSlav, Luka Marchessi, Učko, žogica, hle, hun in drugi geniji moža tisočerih nickov pripravili do tega, da bom postal navijač Maribora in občudovalec Viol ter Zahovića in da bom še bolj sovražil režimske medije in njihove papagajske novinarje.

  • žogica

   Verjetno ti sovražiš tudi sam sebe, samo veš še ne !

 • Franjo Trojner

  Viole v podporo Zahoviću sporočajo medijem: J**ite se!
  Da imajo Viole prav, je danes dokazal Slak
  ob 22 uri na POP TV v svoji oddaji 24UR zvečer!
  Tako histeričnega in milo rečeno nevljudnega pristranskega voditelja , kot je bil Slak danes v oddaji 24UR zvečer sam v živlenju niti v totalitarnih komunističnih časih na TV nisem imel prilike videti. Ne samo, da se je neprofesionalno, nevljudno in na čase zelo agresivno loltil svoje gostje
  vodje poslanske skupine SMC dr. Simone Kustec Lipicer, brezobrazno/neprofesionalno iz velikim pridihom maščevanja se je lotil tudi stranke in poslancev stranke SDS, ki niso želeli sodelovati v njegovi/ Slakovi oddaji o kateri že sam naslov pokaže jasno namero blatenja stranke in poslancev SDS.
  Če potegnemo vzporednico med dvema različnima dogodkoma, tiskovko NK Maribor po tekmi in današnjo oddajo 24 UR zvečer imata eno skupno točko, skrajno neprofesionalna novinarja!

 • abc111

  Levičarji so občutljivi poženščeni ubogci. Nekdo jim nazaj zabrusi, pa potem jokajo kakšne cmere.

 • Jan Kovalski
  • totex39

   Kar groza je človeka kakšni državi živimo, razen politike so tudi režimski mediji umazano zrežirani.

 • Franjo Trojner

  Tudi pri ustvarjanju instant afere Zahović so se izdatno izkazali dominatni levi mediji in njihovi pisuni!
  V teh populističnih dominatnih levih medijih samo neresnice ali po novem fake novice TV oddaje in strani elektronskih in tiskanih cajtungov vkup držijo, v takih medijih moraš še objavljeno osmrtnico preveriti, če zares drži.
  Sramota kako nizko so padli naši mediji in pisuni, ki bi radi novinarji postali. Fake mediji in pisuni gotovo niso v službi resnice, pravice in tudi v službi javnosti, demokraciji ne! So v sramoto svojemu novinarskemu cehu in v posmeh vsej etiki, morali in vsem zapisanim novinarskim standardom in profesionalnosti tudi.

  • Vin Dizl

   Sine kolko si star? kolko si star? 31? premlad si, da bi provociral. Te smrt sorodnika ni izučila?

   • Sadako

    Vsi bomo umrli, prej ali kasneje. Če umrem danes, mi vsaj ne bo treba kupit Titne Color in razvijalca Keune…

 • matej ciggy

  maribor šampion

 • Sadako

  Zaho bi Maribor pripeljal do zmag, tega pa Zokijeve žabice nočejo in zato se morajo znebiti s Keune Tinto 1 pobarvanega Zlatkota.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!