[EKSKLUZIVNO] Velenjčani pozor: Država se že pogaja za migrantski center v vašem mestu

Foto: epa

Obavljamo ekskluzivni dopis Državnega sekretarja ministrstva za notranje zadeve Boštjana šefica, ki je v pismu župana Velenja Bojana Kontiča seznanil, da si pristojne službe ogledujejo objekt, ki bi bil primeren za nastanitev 150 nezakonitih migrantov. 

Šefic je v informaciji o izgradnji migrantskega centra opozoril, da število prosilcev v zadnjem času močno narašča, poleg tega pa je vlada zavezana, da bo iz solidarnosti sprejela večje število migrantov. Ker je skupina za oglede kapacitet našla primerno stavbo v Velenju, pri lastniku nepremičnine že potekajo pogajanja za najem objekta, iz katerega bo nastal migrantski center.

Po podatkih iz dopisa gre za poslovno stanovanjsko zgradbo št. 1504 na parceli 1719/9 v katero bi lahko sprejeli 150 migrantov. Do sedaj je državi uspelo vzpostaviti migrantski center v Ljubljani na Viču in v centru ter v Logatcu, nekaj pa jih še predvidevajo.

Lokacija, kjer bo stal migrantski center.

Lokacija, kjer bo stal migrantski center.

Boštjan Šefic z ministrstva za notranje zadeve v zadnjem času po hitrem postopku išče lokacije za nastanitev migrantov. Nazadnje je belokranjce postavil pred dejstvo, da migrantski center v Beli krajini bo in sicer ne glede na njihovo nasprotovanje. V civilni iniciativi so se odločno zavzeli proti tovrstnemu oholemu vsiljevanju migrantov proti njihovi volji, ki jih je sicer v Evropo povabila nemška kanclerka Angela Merkel.

V civilni iniciativi, ki se bori proti postavitvi migratnskega centra v Beli krajini bodo še naprej izvajali aktivnosti, da se postavitev prepreči. Prav tako pa izpostavljajo neprijetno dejstvo, da se županja Črnomlja Mojca Čemas bolj kot s preprečevanjem revščine v občini, ki se sooča z veliko brezposelnostjo in socialnimi težavami, ukvarja z iskanjem lokacije za nezakonite migrante.

[EKSKLUZIVNO] Velenjčani pozor: Država se že pogaja za migrantski center v tem mestu 1

M. P.

 • Artur

  Velenjčani pozor: Država se že pogaja za migrantski center v vašem mestu , pa fontana ritopere bo nabavila na sredi mesta za obogatitev kulturne izmenjave , uhhhh Črnomaljci za kaj boste prikrajšani hahahahahahaha …. http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/11/20/kultuno-obogacivanje-italije-migrant-pere-anus-u-pjesackoj-zoni-na-javnoj-fontani-video/

 • samsara

  Bodoča enklava küćoslovanov na vidiku.
  Drug küćo vas puno volli.
  Vi sam volte ‘naše’, pa boste imeli vse kar boste želeli.

 • Za Slovenijo

  Tam ne bo problema, poleg čefurjev in titofilov pašejo še Arabci!

  • janez.pokoncni

   ;)
   Če bodo migrantski centri v Fužinah, Velenju in Jesenicah, bodo lovci na socialne transferje (kvazi migranti) mislili, da so doma.

 • tomven

  Ni problema, kontić bo nastavil rit za nekaj tisočakov, spregledal vse, na koncu pa rekel; prisili so me, nisem imel izbireeee beee beee…. ovce pa dalje v ogrado na striženje. Kreteni idiotski.

  • Marija

   Saj velenje je tako ali tako že muslimansko.

 • fmg9

  Heh, dobri citati & povzetek dopisa:

  – želimo, da bo bivanje ilegalcev čim manj opazno
  – v integracijo se mora vključevati lokalna skupnost (kar naj bi bila edina uspešna “formula”)

  – t.i. “načela solidarnosti” sprejemanja ilegalcev iz Grčije in Italije :)
  – število prosilcev se v zadnjem času močno povečuje
  – pravočasno obveščanje o vseh aktivnostih nameščanja ilegalcev s terena

 • Olga

  Treba jih bo nagnat! Toliko časa bodo ignorirali voljo ljudi, da jih bodo le ti dobesedno odnesli na smetišče! Merklca je sama na veliko reklamirala uvoz migrantov, zdaj naj skrbi zanje!

 • samsara

  Adaptacija teksta za to priložnost in podobne.
  ‘Druže küćo mi ti se kuneemo, druže küćo mi ti se kuneemo…’

 • samsara

  Kako kaj (Jugo)Slovenska vojska?
  Še vadi fizično zatiranje protestov avtohtonega ljudstva (davkoplačevalcev, ki jih plačujejo), v primeru, da bi to ljudstvo s protesti izražalo svojo voljo glede politike vodenja države?
  Čigava je že država (vključno z njeno vojsko) in kaj je njen smisel in namen?!

  • dob

   O’punk partyzani.

 • AlojzZ

  Prihaja težak račun, ker smo volili rdečo nadaljevanko. Sicer ni jasno, ali bi bilo s pomladniki kaj bolje, toda bilo je vredno poskusiti. Ampak mi nismo.

  • Marija

   Migrantov nebi imeli in to bi bilo največ.

 • samsara

  Vladajoči veleizdajalski levičarji so torej sklenili, da balkanizacija Slovenije ni dovolj in j eteba aktivno začeti voditi politiko arabiziranja in šeriatiziranja slovenije.
  To je nekakšno novo poglavje, v dosedanji politiki raznarodovanja in potujčevanje avtohtone slovenske populacije, katero so jo levičarji začeli fizično uničevati že med 2SV, ki se je na naših tleh manifestirala kot bratomorna državljanska vojna.

  • pajot

   Še kako res

 • Poštenje velja

  svoji k svojim!

  prokleta podalpska vukojebina

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • soc

  Mesto, ki z veseljem gleda spomenik krvoloku Brozu in kjer je večina prebivalstva balkanskega izvora, pa res ne bi smelo imeti problemov z ljubeznivim sprejemom islamske drhali.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Mojca pokraculja

   Pust Titeka pr miru, kje bojo pa pol po kolenih okol njega hodli ?!

 • totex39

  Spet doživljamo vsiljevanje te butaste vlade o vzpostavitvi azilnega doma in to na njihov nesramen način. Mesto Velenje hočejo spremeniti v migrantsko naselbino, saj niso več normalni kakšne svinjarije si upajo privoščiti.

 • karlina

  V titovem velenju pa naj ga kar imajo zaradi mene, tam itak skoraj ni več Slovencev, ampak sami juznjaki.

  • totex39

   Jaz gledam to drugače, je le slovensko mesto in če bomo pustili, da se še naselijo Arabci in Afričani, imamo lahko sredi Slovenije tampirane teroristične napade.

   • Poštenje velja

    saj zlovenija že dolgo ne obstaja več. to je še samo podalpska počefurjena poplavljena
    in zatohla vukojebina v kateri funlcionirajo še samo gasilci vse ostalo je v PM

 • Brutus

  Vojska in policija sta po ustavi dolžni varovati Slovenijo in njene prebivalce tudi z varovanjem meje! Brez ustreznih dokumentov ne sme nihče vstopiti v Slovenijo in s tem V EU! Torej se ni kaj za sprenevedat! Vojsko in policijo na mejo in preprečit nezakonit vstop v državo! Vse drugo je zame navadno izdajstvo in diverzija proti Sloveniji in Slovencem! To pa so še vedno kazniva dejanja! Če vlada noče, ne more ali ne zna zaščititi državo naj nemudoma odstopi, v nasprotnem primeru pa predlagam nekorumpiranim pravnikom, da sestavijo kazensko ovadbo proti predsedniku vlade in obema ministricama kot odgovornim osebam! Za začetek bi moralo zadostovati…

  • Marija

   Saj je ne smejo opremljati,vam ni jasno. Oborožite se samo.

  • dob

   >>Vojska in policija sta po ustavi dolžni varovati Slovenijo<<

   Pred kom, pred komunizmom? Je še kdo drug naredil več škode Sloveniji kot je je komunizem?

 • Antonius

  Če bi volivcem bilo dano vedeti od kje dobiva ‘cerarjeva vlada vsakoletne skrivane kredite, bi jim bilo takoj jasno, zakaj vlada tako uslužno v Slovenijo naseljuje šeriatarje, ki jih je pripravljena braniti celo s policijo in vojsko.
  “Ugodna” obrestna mera za najete kredite in nezanesljiva, oziroma nizka gospodarska rast pa res ne gresta skupaj. Krediti z obrestno mero so pogojeni s šeriatarji.
  ‘cerar z ostalimi vladnimi kleptomani, zaradi svoje totalne nesposobnosti, skupaj ne spravi niti najenostavnejše nujno potrebne reforme. Vlada z najemanjem kreditov in poceni razprodaja slovensko prihodnost.
  Morda bomo kdaj v prihodnosti celo kredite povrnili, šeriatarjev se pa zagotovo ne bomo znebili nikoli več.
  Za vse tole sr..je so najbolj odgovorni volivci s tistimi vred, ki ne hodijo na volitve.

 • RATATA

  Enklave znotraj Slovenije:
  VELEJE
  TRBOVLJE
  HRASTNIK
  FUŽINE
  JESENICE

  • dob

   Stari, kako si mogel narediti takšno napako, NJ je vendar ena črka.

   • RATATA

    Joj!
    Seveda.
    Pa LJ je tudi ena črka.
    Prekleta tipkounca.

    • dob

     Eno črko si na pol prerezal.

     • RATATA

      Sem pač KRJAVELJ,
      LJ in NJ pa sta hudičevi črki.

     • Mojca pokraculja

      Oh sej veš, uni radi obrezujejo…pol pa frata.

     • Franc Šink

      To še za žajfo ni.

   • Mojca pokraculja

    Grta se reče Veleje, Velejka….douta se reče Hgorica.

    • dob

     Nekam sem spravil en link, ki ga je tukaj svojčas ponudil naš kolega komentator Adolf Hotelir. Zelo zanimiv link! V njem je poglavje o tem, kako smo izgubljali slovenščino, ne da bi se tega prav zavedali. Z izdajo domačih slovničarjev! Začeli so vrivati črko J povsod, kjer se je dalo, in tako je Lublana postala Ljubljana, Zdravica pa Zdravljica. Pa še kup drugih besed so balkanizirali, imena in priimke tudi, ki jih zdaj uporabljamo kot slovenske.

     • Mojca pokraculja

      Ne vem koliko to drži glede vrivanja črke J. Imam originalni dokument “Domovinski list”- “Heimathschein” iz leta 1870, na katerem je Ljubljana pisana z LJ. Se pravi, da je to bilo pred letom 1870. Dokument je zanimiv po tem, da je v celoti pisan v dveh jezikih, nemščini in slovenščini. Na njem je odtisnjen prav lep pečat mesta , mislim da gre za vodni odtis.

     • dob

      Iščem link, vem da sem ga spravil, le spomniti se ne morem kam. Ko ga najdem, ga bom prilepil in Te obvestil.

     • RATATA

      Čas Ilirizma in Panslovanstva / vodilna švaba za območje : Gaj in Štrosmajer.
      Cilj: uničiti slovenstvo – doseči izgubo zgodovinskega spomina za vekomaj.
      To je pasalo nemški Austriji in Srbiji.
      Hrvatska s poravnavo 1867 ni bilia nič drugega kot pokrajina znotraj celovite kraljevine Ogrske. Hrvatske zavesti pri narodu ni bilo, saj je ta t.i. hrvatski narod kot narod izginil, ko vpadli Turki v 16.stol. (zato v 19. stol Ilirizem, ki je bil sprejemljiv tudi za Srbe v AO).
      Njihovemu (Hrv.) plemstvu so v 16.stol. dodelili območja okrog Zagreba, Varaždina in Križevcev, kjer so se naselili sredi slovenskega življa…….

     • Marija

      Imena so tako imenitna tuja

     • Franc Šink

      Sinteza različnih kultur,ajmoht čorba……..

     • RATATA

      Z waseršpocli

     • RATATA

      Moja stara mama je imela dva brata.
      En se je pisal …lar,
      drugi … ler,
      stara mama pa ….. ljar.

     • Franc Šink

      Sami novodobni hrvatizmi(pravorijek).

     • dob

      AUTOBUSY MIĘDZYNARODOWE LUBLIN – LUBLANA (w Słowenii). WYNIKI WYSZUKIWANIA

     • pajot

      bez da bi. Srbizem. Mnogi to namreč uporabljajo,tudi na tem forumu: brez,da bi. Pa se lepo po slovensko pove: ne,da bi…

     • dob

      “Brez da bi” slišim vsaj trikrat dnevno na RTV.
      Najbolj spackani so prevodi tujih filmov, tam je že tradicionalno jugoslovenščina.

     • tasilo

      V medijih prevladuje pa STAnjugovščina.

     • tasilo

      Khm, lipo prosim, lahko dvignem roko?

      Slovenski “ne da bi” (ki tudi ni slovenski!) se piše brez vejic, če že moramo po vsej sili uporabiti to nelepo dikcijo. Ta dikcija je bila logiki in slogu slovenskega jezika od nekdaj tuja, slogovni priročniki so jo odsvetovali in se ji izogibali, saj slovenščina namen “da bi” težko smiselno zanika.

      Namesto tega slovenščina te “ne-da-bijevske” stavke po pravilih lepe in smiselne slovenščine (“po difoltu”) tvori drugače. Naj uporabim dobov primer, ko pravi “V njem je poglavje o tem, kako smo izgubljali slovenščino, NE DA BI se tega prav zavedali”

      1a) ==> V njem je poglavje o tem, kako smo izgubljali slovenščino, A (IN; VENDAR) se tega (HKRATI) NISMO prav zavedali.
      1b) ==> V njem je poglavje o tem, kako smo NEZAVEDAJOČ SE izgubljali slovenščino.
      2.) Vlomil je v hišo, “ne da bi zbudil psa” ==> in pri tem psa ni zbudil

      Toliko na kratko. Ko bom nekoč naletel na to v pisunščini, se bom pa malo bolj razpisal.

     • pajot

      Imaš prav. Zdravica. Sem pa proti,da je to himna Slovenije. Slovenci imamo svojo himno in to je: Naprej zastava Slave,na boj junaška kri,za blagor očetnjave,naj puška govori….Mislim,da bo morala spregovoriti. Puška. Za blagor očetnjave. Slej ko prej.

     • RATATA

      Maš čist prav!
      Tudi sam sem že enkrat pisal o tej himni in njenem besedilu.
      En cajt nazaj jo je še slov.vojska imela za svojo, dokler komunisti niso dosegli prepovedi zaradi tega, ker jo je špilala in pela domobranska vojska na zborovanjih.

     • tasilo

      Slej ko prej. In prej ali slej.

     • tasilo

      Diareja v ’80-ih. Tip s šajkačo na glavi: “Baš su glupi ovi Slovenci. Toliko smo več dugo ovde a nikako da nauče naš jezik.”

     • Lokomotivführer

      Podobno so Hrvati “požrli” (čeprav tajijo) mehki ć. Ljudevit gaj v Gajici ga ni predvidel, še manj pa to ni bila samostojna črka v stari glagolici.

    • Danda

     Ej,Mojca ,ne mešaj nas KOROŠCEV zraven::)))Veleje ni bilo nikoli Koroško in kot izgleda nikoli ne bo…Mi pa rečemo grta pa dovta..Še Kamnik poje pesem o tem….V Veleju se reče gore i dole::))

     • Mojca pokraculja

      Ja pišuka, kadar sem v Veleju slišim grta pa douta ! najbolj mi je pa hecn, k praviš ne meši nas korošcev. Men je to vse eno te isto.A ste Korošci 100 km preč od Veleja? Da je pa Veleje republika zase, to pa itak !

     • Danda

      Srečo imaš ,da nisem bikast Korošc…Mene Črnjana,primerjat z Velenjčanom!!!Če si pa v Veleju čula grta pa dovta,je bila pa definitivno družina Korošcev v nakupih::)))Isto pa nikakor ni!!!Velenje je najlepše mesto BIH!!!Koroška sicer po kilometrih ni daleč,a nataliteta je pa svetlobna leta narazen:.))

     • Danda

      Pa brez zamere,pač razvijava debato…Mi,Korošci smo kar občutljivi če nas kdo daje v isti koš z velenjskimi bosanci…

     • Mojca pokraculja

      Ja zdej pa razumem, zakaj tak revolt. Eno soboto sem bila v Veleju in grem po nakupih, tržnica tam pri Luciferju in gor po “promenadi”, pa res sami bosanci na promenadi, še boljšjaka so imel, same čefurske zadeve. Pa nisem uštekala, sm misnla, no ja stari penzionisti, knapi…Men je Veleje lepo in urejeno mesto, je pa definitivno odvratno rdeč s tistim kolosalnim Titovim spomenikom!
      Dr(ž)te se Korošci!!

     • Danda

      Moja Mojca,mi KOROŠCI,ne popustimo milimetra….Štajerci Prekmurci,Korošci smo precej divji kar se emigrantov tiče,…Za vsak azilni dom ,bodo borbe!!! A ostali SLOVENCI ste zmeraj dobrodošli!!!!!

     • Mojca pokraculja

      Prou mate, edino tako se kaj doseže.

     • Lokomotivführer

      Ja skoraj res, ste imeli bolnišnico, ki je imela drugi röntgen v Sloveniji, pa ste jo 1965 leta figo “ubranili”, zato pa še vedno uspešno skrivate nekaj deset po vojni pobitih in pokopanih…pa saj veš kje.

     • Danda

      No,očitno obvladaš našo Koroško zgodovino,a nekaj mi povej.Kdo je še leta 65 šel na ulice s transparenti???V času komunistične diktature…Jaz sem bil mali pizdek,pa se še sedaj spomnim,kako sta oče in mama živela v strahu po teh demonstracijah!!!Takrat to ni bilo preprosto,verjetno so zasedali vsi Komunisti od Triglava do ĐevĐelije::))Ja,za nedolžne žrtve pa ,vsaj večino, vem…Žal…

     • Lokomotivführer

      Dvomim, če misliva enako. Po končanju vojne so domačini še nekaj noči slišali nočne rafale…, žrtve naj bi bili Hrvati, pokopani na 6xx-tem grobišču v dveh gomilah, skupno vsaj 30. Da boš lažje našel (sedaj ima to že vsak telefon), v veljavnih koordinatah si nastavi decimalke in poišči v krogu cca dvajsetih metrov: 46,472527° in 14,849619°, prvo pa poglej na Google Earth. Nekoč je bil tam prehod travnika v gozd, zdaj je očitno zaraščen gozd.

     • Danda

      Hvala ti na koordinatah…Bom malo povohal tam naokoli,mogoče tudi najdem kakšno starejšo osebo,da malo pove o tem…Pa ti javim,če te zanima!!Če imaš bilokakšen podatek o “junaštvih” komunistov na Koroškem ,se toplo priporočam Pokojni……,je osebno pred pred pričami priznal,da je likvidiral partizana zaradi enega kurjega jajčka..A na stara leta ni bil več prepričan če je zradiral pravega????Sem mislil,da mu bom glavo odtrgal!!!!Gnoj udbovski!!!!

     • tasilo

      Prjato, za crknat si me nasmejo. :)

     • Danda

      Pi…,Če je pa res…Enga Črnjana metat v Titovo Velenje::)))Gdje si to video:::)))

     • tasilo

      Malo sem imel v mislih tole http://forum.finance.si/?m=2071032&single ;)

     • Danda

      Šel pogledat na finance….Ej,eden mi je ime spizdil::))!!!!Tam nisem jaz!!!A glede na komentarje se pa na čisto ujemava::)))

     • tasilo

      Onega Dando sem imel med prijatelji ravno zato, ker je imel fajn komentarje. Se mi zdi da bova tudi midva frenda. ;)

     • Danda

      Za debato rahlo obrnjeno na humor sem itak zmeraj::))Pa še nekaj mi je zdaj jasno,včasih me je kdo napizdil zaradi komentarja na financah::))Tudi skregal sem se zaradi tega,čeprav mi zadeva ni bila najbolj jasna,kaj sem storil narobe…Pa oni na financah ve,da ima “super inteligentnega”dvojnika:::)))

     • tasilo

      Ja, mi stjupid … Včasih človek prebere odgovor prehitro ali premalo zbrano ali površno. No, pozdravi svojega “super inteligentnega”dvojnika s Flanc, jaz bom pa svojega :)

     • Danda

      Nisem ziher,če si dobil moj odgovor,ga napišem še enkrat:.))Za debato z rahlim prilivom humorja sem zmeraj…Zdaj mi je jasno,zakaj sem bil večkrat deležen napadov zaradi komentarjev na financah..Malo smo se skregali,pa čeprav mi ni bilo najjbolj jasno zakaj::)))Pa oni na financah ve,da ima “super inteligentnega” dvojnika??:::)))

   • Franc Šink

    Mogoče je razburjen kot jaz!

    • RATATA

     Pritisk me pritiska.
     S Chivas-om- regal-om so žile širim.

     • pajot

      Jast tudi. Viski namreč širi žile.

  • Marija

   Kopa,Maribor itd ko še ne vemo

   • RATATA

    Marsikaj še ne vemo!

 • elh

  Kakšne pa so zaveze z EU?
  Kdo jih je sprejel?

  Madžari jih ne sprejmejo pa je OK, ima naša vlada preveč denarja? Ima naša vlada za domače socialne probleme vse pošlihtano?

  Ali je naši vladi vseeno, če porabi več denarja za tujce vprašljive identitete, ki imajo morda doma denar, nepremičnine, tu jih bo pa nagradila z še z dodatnimi sredstvi in ugodnostmi medtem, ko za lastne ljudi nikoli ne najde sredstev za pomoč.

  Zakaj naša vlada ne poviša penzij penzionerjem z nižjimi prejemki od sredstev, ki jih bodo porabili na enega migranta na vsaj migrantski nivo? Pomagajo izključno tujcem, kakšna diskriminacija!

  Zakaj morajo biti Slovenci in državljani Slovenije z nizkimi prejemki v depriviligiranem položaju v primerjavi z migranti? Iz Italije lahko pričakujemo zamorce, (mimogrede, besedo črn zamorc je uporabil že Prešeren v Lepi Vidi, tako, da ne bi kdo od korektnih zastonj popenil) za katere bodo poskrbeli bolje kot za svoje reveže, ki so praviloma belci. Torej bo šlo za lep primer rasizma.

  Je vlada vprašala Slovence in državljane Slovenije, če vrste za specialistične preglede dovolijo podaljšati za X število migrantov s praviloma neznanim zatečenim zdravstvenim stanjem, ki ne plačujejo in nikoli niso plačevali zdravstvenega zavorovanja iz lastnega žepa?

  Je vlada vprašala svoje državljane, če se strinjajo z višjimi obdavčitvami, ki bodo nujne za vzdrževanje x števila vzdrževancev neznanega porekla za nedoločen čas?

  Ali vlada na pogajanjih v Bruslju ne upa ali noče uporabiti besede NE!, čeprav ji je jasno, da si takih stroškov in zamenjave prebivalstva ne moremo privoščiti?

  Zakaj, če se ne drznejo potegniti pogumnih potez preprosto ne odstopijo in prepustijo mestu nekomu, ki bo delal v prid Slovencev in dosedanjih državljanov?

  Zakaj nas ne obveščajo o številu azilantov, ki so se jih na lastno pest odločili sprejeti?

  • Brutus

   Zato, ker so navadne razvajene podrepne riti ”brez jajc” in osebne integritete, ki v svojem bednem privilegiranem življenju niso sami še ničesar ustvarili! Celo njihovo bedno življenje so in še samo jemljejo – dali še niso ničesar…!

  • Marija

   Naša vlada jemmlje nam. Nas je prodala. Fajte enkrat razumeti.Okupacija.Bravo mi.

  • Nata

   + + + + + + + + + + +
   Zakaj .? Sam si dobro napisal . Da kradejo pod okriljem teme !

   • elh

    Vem, da je moj nick moškega spola, jaz pač ne. Je rodovniško ime mojega žal pokojnega ovčarja.

    • Nata

     O. . . . sorry za Elha .
     Prav. Pisala. Lp

 • baubau

  Predvsem nasprotujem nadaljnim poskusom zavajanja.Migranti in prosilci za azil sta bistveno različni kategoriji tujcev.Prvih nismo dolžni sprejemati,še manj pa vzdrževati.

 • von Rhein

  Sedaj imajo Velenjčani možnost pokazati kam spadajo.Od kod je večina prišla vemo.

  • Danda

   Točno tako…Zdaj bomo videli velenjske knape,kakšni Slovenci so in kako bodo odreagirali….

 • dob

  Migranti so zlorabljeni. Vrgli so jih med nas in nam rekli: tle jih imate, pa se zdaj ukvarjajte z njimi!

  V resnici nam sporočajo: z njimi se ukvarjajte zato, da se ne boste ukvarjali z nami in nam gledali pod prste. Kajti, če boste pozorni na to kar počnemo, boste prehitro ugotovili, da smo mi glavni krivci za to, da zdaj vsi skupaj životarite. Že to, da sebe primerjate z migranti, nas veseli! To pomeni, da boste zadovoljni že s tem, če dobite 20 evrov več kot oni.
  Če boste nas opazovali in se z nami ukvarjali ne bomo več mogli krasti in vzdrževati kanalov prek katerih sesamo vaš denar in življenje iz vas.
  Tako pa gre vsa vaša jeza v migrante, za katere nam v resnici sploh ni mar. Oni so orodje!
  In mi vas potem lahko zmerjamo, da ste rasisti in ksenofobi, nas pa ne gledate in nas pustite pri miru.
  Torej – tle imate migrante, pa se ukvarjajte z njimi, čimveč problemov naredijo, tem bolje za nas.
  Mi bomo pa poskrbeli, da bo problemov z njimi čim več. Rekli bomo, da ste vi krivi, ker ste nerazumevajoči in rasisti. Evropi bomo pa rekli, da rabimo denar, da sami sicer ne moremo reševati problema migrantov in ona nam ga bo dala.

  • Nata

   dobra kamuflaža !!

 • Artur

  “luštna” ta nekoč mlada komunistka Merkelca. “Uspelo ji je” : https://www.youtube.com/watch?v=a2-D3q89rAU

 • garfi

  država=murgelska mafija

 • Viktorh

  Tja tudi sodijo – med svoje.

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Se pravi naši jih ujamejo, ko prečkajo ilegalno potem ti zaprosijo za azil in med čakanjem na azil živijo od davkoplačevelskega denarja večina jih ne dobi azila mi jih ne moremo deportirati, ker jih lastna država noče sprejeti nazaj in tako ostanejo v Slvoeniji spet na davkoplačevalkse stroške a sem zadel?

  • von Rhein

   Si!

 • dr Janez Sveti

  Emigrante k emigrantom. Dobra rešitev. Še vero imajo enako.
  DR Janez Sveti nacionalist

  • Rožle

   Eminem….

   • Nata

    misliš raperja ? Redkega belca med črnimi ?

    • Rožle

     Drži ..

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ
 • RATATA

  V Veleju jih bodo prekrščevali v komunajzarje in čefurje hkrati.
  Sem pa prepričan, da ne bo nihče od njih integriran v knapa.

 • Artur

  Soon welcome to multiculti communist Butalistan on sunny side of Alps :https://www.youtube.com/watch?v=x9Vt1ZeWckI

 • tarantela

  Kot je videti, nekdo ne potrebuje velikega poslopja, saj bi vanj naselil 150 migrantov (in dobro molzel državo na ta račun). Če je poslopje prazno, se prav lahko zgodi, da kakšna miš pregrize el. inštalacijo in stavba pogori, še preden se kdo vseli…

 • Hajvan

  Pa jebem jim mater jim jebem, no. Kaj nej druga rečem?

  • Danda

   Hajvan,lahko jebeš vse po spisku,se razburjaš,a žal ne pomaga nič…Tudi jaz jim jebem vse po vrsti,,,,Begunski center naj ustanovijo v Murglah!!!!

 • Franc Šink

  Sedaj so na vrsti Jesenice. Šefic jih bo že postavil pred dejstva.Ta figura diktatorska.

 • tarantela

  To imamo od EU, njene demokracije in frau Merkel. Sami smo rinili v ta zos! In v to smo rinili kar lepo složno, nismo bili ne levi, ne desni. V to so rinili, tako Murgle, kot Janša, ni potrebno nobeno sprenevedanje, da so krivi samo eni!!!

  • komar marko

   Ne to imamo od pALČKA sMUKA, KI JE S SVOJO PRIVATNO MILICO , KI JE BILA oborožena, NA kotnikovi PODPRL MIGRANTE. mI SMO SAMOSTOJNI IN NA TO eu NIMA VPLIVA. rdečuhi SO JIH NA KOLENIH PROSILI DA OSTANEJO IN JIH VABILI!

   • Nata

    + + + + + + + + + +

   • tarantela

    V to smo se potisnili sami, takrat, ko smo šli v EU. Zdaj je pa treba plesati, kot hočejo v Bruslju. Nič drugače ne bi bilo, če bi bil na vladi Janša. Delaj po direktivi Bruslja ali pa kazen oz. izstop. Tega pa niti Janša ne predlaga!!!

    • komar marko

     JJ je povedal kaj moramo narediti. Cmerko je to začel izvajati ENO leto prepozno. Na notranje meje EU nima vpliva. Zakaj pa jih ne da odstraniti AVSTRIJCEM?

     • tarantela

      Duša draga, tile migranti prihajajo iz notranjosti EU, to so tiste kvote, katere je zahteval Bruselj, da jih sprejmemo, saj se spomniš? Sprejeti jih moramo nekaj tisoč iz Italije, Grčije itd.. Tisto ograjo je postavil Cerar potem, lo je bil naval že mimo in kako bi jih postavljal prej, če jih je Merklova vabila? Sicer so pa vsi ugovarjali ograjam, se spomniš, kaj so počeli z Orbanom? Na početje Avstrije pa lahko samo Ti vplivaš.

     • komar marko

      Če jih je Merklca vabila je to njen problem. Lepo ključavnico mna mejo, poslati blindiran vlak in direktno njej v naročje, seveda če bi cmerko imel kaj med nogami!

     • tarantela

      Hm, sedaj vidim, da bi Ti moral prevzeti vajeti države v svoje roke, kandidiraj, takoj Te volim!

     • Duhec

      A sm ti rekla???

     • komar marko

      kaj si rekla. Da sem začel že ofenzivo za izbore?

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • montyamp

   Kaj ti taratele si zares usipana , al se delaš ???

   • tarantela

    Postavljam samo ogledalo, not poglejte! Mimogrede: a sem se kaj zlagala?

    • komar marko

     A za tebe je yugoslavija še vedno prva prioriteta?

     • tarantela

      Kaj ima tole v Velenju s tem, kar pišeš, saj ste čisto obsedeni!

     • komar marko

      Ti si napisala: Tole imamo od EU! Torej kdo ima težave?

     • tarantela

      A sem se kaj zlagala? EU nam tlači te migrante, menda ne Tito!
      Ježešna, furt na furt eno in isto! Tita smo se rešil, EU bomo pa še dolgo imeli na puklu, osli smo bili, kot da ne znamo živeti sami, kot da moramo imeti komando nad sabo! Nič nas ni izučilo, ne kraljevina SHS, prva Juga, komunizem, nič od nič, vedno osli, ki se slinimo po kolenih pred kom drugim, ki ga kujemo v nebesa!

     • komar marko

      Jaz Titeka nisem omenil. Spet ga vlačiš na plano. Prav tako si pljuvala po EU in nekaj nazaj pisala kako je bilo lepo v socializmu. Torej ne izmikaj se in ne zavajaj!

     • tarantela

      Bolje je bilo, kot tole sranje, ki so nam ga sedaj skuhali, nisem jaz kriva, če tako delajo! Namesto, da bi poskrbeli za Slovenijo, so nas zrinili v EU, za to so krivi tako levi, kot desni! Meni ne gre za socializem, gre za to, da so mladi imeli delo in stanovanja, da so lahko ustanovili družine, zdaj je to nemogoče!!! Magari bi bila prazgodovina, samo to, kar je sedaj nastalo, je en sam drek. Titeka nisi omenil, si pa yugoslavijo, to je isto.

     • komar marko

      očitno nikoli nisi videla proizvodnje in umetno vzpostavljeno zaposlenost.In zakaj naj bi bili krivi desni, ki so se uprli pomanjkanju, krajam in zoperstavljanju ter so hoteli demokracijo, katero rdečkoti razumejo po svoje. Le zakaj so bile vstaje in zakaj so tako pljuvali po TRUMPU. Sam sem poslušal na dan izbora, kako so sestavili prispevek od otrok ki so VSI, prav VSI pljiuvali po TRUMPU! ZAKAJ tako?

     • tarantela

      Ne mešaj sedaj še Trumpa zraven, men dol visi, narod pri nas slabo živi, Trump se bo brigal za svoje posle na za nas. Če bi imeli zares demokracijo, bi nas Bruselj vprašal, kaj menimo glede migrantov, pa nas ni, toliko o evropski demokraciji. Me pa zanima, če ima Janša toliko hrbtenice, da reče Bruslju: NE!!!
      Takoj ga volim! Meni namreč niso pomembna imena, ampak dejanja! Če ne drugega, vsaj od slabih manj slabo.

     • komar marko

      Kaj mešaš JJ! Je on na vladi.Cmerko se je dogovarjal o kvotah. Prav! Zato ne palamudi! Glede nekega visenja, pa si sama začela. Jaz sem še vedno na distanci!

     • tarantela

      O Trumpu si Ti začel, men dol visi! Mislim, da že ne veš več kaj komu odgovorit, ko pišeš na vse strani.

     • komar marko

      Ha, ha, ha. Jaz sem le zapisal PLJUVANJE rdečkotov. Tu je point, ki vsakega popljuvajo, kini iz njihove jate.

     • tarantela

      komar marko tarantela • 17 minut nazaj

      očitno nikoli nisi videla proizvodnje in umetno vzpostavljeno zaposlenost.In zakaj naj bi bili krivi desni, ki so se uprli pomanjkanju, krajam in zoperstavljanju ter so hoteli demokracijo, katero rdečkoti razumejo po svoje. Le zakaj so bile vstaje in zakaj so tako pljuvali po TRUMPU. Sam sem poslušal na dan izbora, kako so sestavili prispevek od otrok ki so VSI, prav VSI pljiuvali po TRUMPU! ZAKAJ tako?

     • komar marko

      ja POTRJUJEM navedbe. Kje point?

     • tarantela

      Grem pasijanso špilat. Čau!

     • komar marko

      čau!

     • karlina

      Veš kaj, Tarantela, če ne bi bilo Evrope, bi bili mi huje, kot S. Koreja, se močno bojim, da bi nas vse, ki se ne strinjamo z levo oblastjo kratko malo pospravili, kot po letu 45, v to sem trdno prepričana in ja, v Sloveniji bi bila cela bivša Juga, nas Slovencev pa nič več, verjemi.

    • Igor Kavalar

     Leta 2008 ni bilo duha ne sluha o ideji mame Merkel spremeniti Evropo v Eurabijo.

  • stajerc5

   Murgle je rinilo v EU? Ves kaj, vse si povedala…
   Brez pristopa EU, bi bili vsakodnevni clanki o Sloveniji, kako je treba voditi drzavo! Seveda v Severni Koreji!!!
   Se nekaj. Merklca je pravzaprav BILA noro dobra v gospodarski politiki. Brez njene politike bi slo nasemu gospodarstvu priblizno kot Kosovu. Ce ne verjames, vprasaj obrtnike oz. podjetnike. Brez njene g.politike bi z “naso” politiko zmrznili ze veliko prej!
   Da se ji je pa totalno zmesalo, kar se tujcev tice, OK, o tem pa nima smisla, ker svinjarije ne more popraviti! Mogoce pa- kako ze gre ta vasa; Ni vsaka svinjarija…blablabla
   Vi ste si zeleli novo Svico, nje? A ste normalni? Z trdim socializmom ali napol samoupravljanjem ste mislili pojem (Svico)svetovnega kapitalizma dohiteti? Vasim prepricanjem se lahko nekdo, ki je delal vsaj eno leto v tujini, samo smeji!
   Ko se bo v nasem gospodarstvu lahko nekdo zaposlil na nacin, da ga bo Sef vprasal kako sam sebe ceni in kaksno placo hoce imeti, se bomo samo priblizali uspehu. Zakaj? V prvih treh mesecih se bo dokazal ali pa, pa-pa in nikoli vec pri nas! Ko se bo lahko dala takojsna odpoved delavcu, tudi po 15-tih letih dela v isti firmi, ki so ga dobili z “sraufom” v zepu, potem bo slo na boljse. In ne mi zaceti z: Najprej tiste z milijoni! Tiste z milijoni morajo dobiti “vasi”, ker so vasi kradli in se kradejo, vsak dan, vsako uro!!!! Mi gledamo samo na “srufeke”, pa pridemo skozi!!!
   Pa fecenekl ne pozabi, ko prides v Bosna-town, v Veleje po starem…

  • Brutus

   A,,A…..A tarantela! To nimamo od EU in Gelce! To imamo od nesposobnih komunajzerskih vlad nastavljenih iz murgelj štaba! To so izdajalske vlade, ki sistematično uničujejo Slovenijo in slovenski narod! Z malce sposobnosti spominjanja se lahko spomnite kakšne od mnogih vsebinsko podobnih izjav: …to ni bila nikdar moja niti najbol intimna opcija…., najprej diskreditacija, potem pa likvidacija-če je potrebno tudi fizična…, itd, itd…

   • stajerc5

    Ja pa ja! Nikoli in nikdar niso “nasi” nic krivi, nje?!
    Skoda, da si vsako jutro ne zapojejo tisto: O majko ,majko sto me rodis….

   • karlina

    TOČNO

  • Igor Kavalar

   Še zmeri smo toliko suvereni da lahko rečemo ne EU enako kot so to storili Madžari, Poljaki, Čehi, Slovaki in Angleži z Brexitom. Samo hlapci ostanejo hlapci in zaenkrat so hlapci tisti, ki odločajo torej oblast. Ko oziroma če bo Janša na oblasti in če bo počel isto kot to danes počne Cerar bo zame tudi hlapec.

   Do takrat so pa hlapci EU tisti, ki ne dovolijo ljudem da se odločijo sami na demokratičnem referendumu ali to naseljevanje ilegalcev podpiramo.

   Trenutni krivci, ki vladajo so SMC, DESUS, SD. Za denar, všečnost Merklovi in položaje v EU izvajajo genocid nad lastnim narodom.

 • Nata

  Kaj narašča ? Za vraga – kje narašča?? Nič ne pišejo !!
  Pa kar 150 ??
  Župani pa ? Hja! Šmorn je , da so dolžni , a ne ? In dolg bodo vrnili na naš račun ?

 • montyamp

  Poleg titovega spomenika naj bo . Kamenobacači ga bodo obdelali s kamenjem , da ga bodo komunisti lažje kvalitetno prebarvali .

 • sevenx

  TTIP – CETA, multikulti, izmenjava študentov, mavričnost, farmacija, bolezni, posvajanje otrok, mobiteli, terorizem…
  Vse je povezano. Ustvarjajo novo diktaturo EU. Popolni nadzor nad sužnji.

 • komar marko

  Pa saj župan je njihov. Torej kaj je narobe. Če so novo elektrarno na kolm postavili za dvojno ceno, bodo pa še nekaj izbeglic preživeli!

 • Duhec

  Mogoče bojo pa sam otroci in ženske….

  • komar marko

   predvidevam, da so k nam poslali same device!

   • Duhec

    Upam… te o seksu še nič ne vejo.

    • komar marko

     bomo zelo nežni!

    • tarantela

     Glih taprave za naše možakarje, hi-hi! Neizkušene jih ne bodo šimfale!

     • komar marko

      No ja, izkušnje na dlani!

  • pokvarjeniSvet

   ženske in otroci ? tako kot avtentične slike kjer si na daleč na prosto oko videla več kot 90 % moških med 16 – 45 let starosti.

   • karlina

    No, tudi otroci bodo čez nekaj let odrasli in tudi zenske niso nih drugačne, od moških, nekatere še hujše, saj vidiš, kako jih vzgajajo.

 • komar marko

  Zakaj KATAR ne sprejme svoje brate v veri, financira pa nek sakralni objekt v SLO!

  • Duhec

   Ker je bil dogovor z županom prestolnice pač tak… in glej, nihče tega sploh ne omenja.

   • komar marko

    in na volitvah MUSLIMANI vzneseno poskakujejo in trdijo da so ZMAGALI! Le kdo razume ta svet?

  • karlina

   Veš zakaj, zato , ker so ti migrantje sami lenuhi in 100 let za opicami, samo zato, sem gledala nekaj časa nazaj na TRAVEL neko oddajo prav o tem, oni zaposlujejo indijce, ki so pridni in zanesljivi, nihče ne mara teh ljudi, razen Evropa.

 • Adolf Hitler

  pripravite bagre in ko samo prideo blizu ih fentaite z šauflam ne se pustiti velenčani tu vi odločate ne komunaizeri! z domovino naprei!

 • Adolf Hitler

  ta državni sekretar kar lahko ustane tam ki je v svoiem sekretu pa nai tam na debelo sere!

 • Adolf Hitler

  če ih te komunizeri tako zelo rabio nai se ih uzame vsak 60 komadov dam pa bo mir!drugie pa nai nehaio srat svinje komunaizerske!

  • JJ

   Ti Adolf, pa pojdi tja kamor je tvoj očitno omiljen lik pošiljal ljudi….v plinsko celico. Sram te je lahko da se predstavljaš z Adolfom, prav tako pa tudi administratorja tega portala ki to dopušča…….

   • Adolf Hitler

    spi naprej ti ovca z elektro židom prepranimi možgani du vollpfosten unterscharfe!

 • alojz

  V Beogradu se migranti kar med sabo ubijajo. Ranjene vozijo na urgenco. Kmalu bo vse to pri nas. Takrat pa doktorji ne bodo štrajkali.

  • stajerc5

   Ne vem zakaj jih vozijo na urgenco, kaj pri njih ni nobenih jam?

   • komar marko

    Ne tako! Prav! Upam, da te izbrišejo. So tudi oni ljudje! in to kar si imel v mislih se nikoli več ne sme dogoditi!

    • stajerc5

     Imas prav! Slovenci pac niso ljudje…

     • komar marko

      kaj si hotel povedati.

    • karlina

     TOČNOOOOOO

   • JJ

    ti si pravi sds-ov vojak.Bravo ….kreten

 • Franc Novak 1979

  Če se bo pa kdo spustil v raziskovanje tega objekta,tudi v ZK mu dajem osnovne podatke iz GURS-a

  Katastrska občina 964, Velenje, številka stavbe 1504
  Podrobni podatki o stavbi
  NASLOV STAVBE Velenje, Cesta Simona Blatnika 5
  DEJANSKA RABA STAVBE NESTANOVANJSKA
  PARCELE, NA KATERIH STOJI STAVBA
  964 VELENJE 1719/9 *366
  ŠTEVILO ETAŽ 2
  ŠTEVILKA PRITLIČNE ETAŽE 2
  VIŠINA STAVBE (M) 9,4
  ŠTEVILO STANOVANJ 0
  ŠTEVILO POSLOVNIH PROSTOROV 2
  TIP STAVBE 1 – samostoječa stavba
  LETO IZGRADNJE STAVBE 1973
  VRSTA OGREVANJA 1 – daljinsko ogrevanje
  PRIKLJUČEK NA VODOVODNO OMREŽJE Da
  PRIKLJUČEK NA ELEKTRIČNO OMREŽJE Da
  PRIKLJUČEK NA KANALIZACIJSKO OMREŽJE Da
  PRIKLJUČEK NA OMREŽJE ZA KABELSKO TV Da
  DVIGALO Ne
  Vzemljiško knjigo pa je vpisan kot lastnik firma VPS Svetovanje, družba za poslovno svetovanje d.o.o. Ljubljanska cesta 033, 1241 Kamnik. In ko se začne brskat po netu, kaj hitro ugotoviš kdo je kupec, ki je bil že vpleten v nepremičninske zgodbe http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/vodstvo-adrie-ankaran-izcrpavalo-podjetje ki je bil popodatkih Dela tudi ovaden http://www.delo.si/gospodarstvo/kazenska-ovadba-zaradi-lastninjenja.html. Mogoče pa zato lahko posluje Šefic z njim, ker jim je poznan.http://www.delo.si/novice/kronika/preiskave-stirih-ki-so-po-svoje-lastninili-adrio-ankaran.html Evo, se vidi da državo vodi pravnik, ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje,kenede?

  • stajerc5

   Kapo dol! Izgleda, da se da voluharje res najti in povezati! Se enkrat, bravo!

 • Rožle

  “V središču Beograda spopad med migranti, ena oseba mrtva, dve v kritičnem stanju…”
  Članek na Kurah pa spet pod ključem….

  Srbi jih bodo slej al prej steral….mi jih bomo pa še kar vabili…pa ujčkal

 • pokvarjeniSvet

  Vsi kraji, vasi in mesta v Sloveniji bi se temu morali upreti, vsi istočasno zajemno, složno in odločno !

 • Vrhovni sodnik

  SD Velenje si jih zasluži, stavbo oddaja gologlavšek, bolj znan, kot šejtan, sicer je to bolj konjušnica brez kanalizacije, za kamelarje bo dobra.

  • stajerc5

   Ne me jeziti, OK, za kamele ja, za kamelarje NE!

  • Rožle

   A zdej že kar od socialne barako oddaja…ccc..!

   • Vrhovni sodnik

    ITAQ.

 • Yolbe

  “poleg tega pa je vlada zavezana, da bo iz solidarnosti sprejela večje število migrantov.” Ja pol pa kar polovico pisarn spraznte in jih povabite….

 • Rožle

  Z novo tovarno japonske družbe Yaskawa v Sloveniji bo zaposlitev dobilo do 200 ljudi
  *****************************
  Evo, naši Levaki jim bodo še šiht zrihtal….

  • koza

   tako kot Magna, ki bo baje gradila lakirnico v Slivnici, blizu letališča, se je kolega smejal, kaj bo te 3000 ljudi delalo tam, odkup kmetijskih zemljišč je sedaj prioriteta, ljudem že ponujajo denar, a ena ind.cona je v Hočah, jaz sem mislila, da bo tja država vrgla 10 mio eur, pol pa slišim, da dalje, kjer še ni nobene “tovarne”, same njive, bi se reklo edina Slavonija t.j. ravnina, tak da, ne se veselit prehitro

 • Anton

  http://www.regionalobala.si/novica/slovenija-bo-za-palestinske-begunce-namenila-150000-evrov

  svojim rojakom v socialni stiski pa (http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/sociala/denarna_socialna_pomoc/) evrov “socialne pomoči”, ki je dejansko kredit. Toliko o socialni državi. Banda licemerska.

 • elh

  Zakaj bi morali biti solidarni z Italijo? Italija se je namenila narediti ograjo s Slovenijo, da bi se zaščitila pred “našimi” migranti, od nas pa pričakuje, da moramo sprejeti “njene”, ker se jim pač ne ljubi po šengenskih pravilih nadzorovati svojih meja?

  Solidarnost z Grčijo? Še veliko manj razlogov. Slovenija je že vrgla skozi okno kar nekaj denarja za “uboge” Grke, ki se jim povrhu še meja ne ljubi nadzorovati, ali ker to ni v skladu z doktrino njihovega PM, katerega filozofija je demokratični socializem…

  Vse skupaj je podpiranje lenobe in napačnih ocen EU birokracije, morda celo podkupljenih politikov, da ravnajo ravno nasprotno, kot veleva zdrava pamet.

  • RATATA

   Italiji smo Slovenci (samo zato, ker obstajamo na naših tleh od nekdaj) nebodigatreba (anako kot avstrijskim nemcem).
   V Grčiji imamo pa le dobro naložbo (Križanić).
   Z nami solidaren bil ne bi nihče!!

 • Igor Kavalar

  Bilo je jugoslovansko, bilo je Titovo, bilo je slovensko, kmalu bo le še arabsko-afriško Velenje.

 • Artur

  Wooou temu se reče vstaja domoljubov .Slovaška za Slovake in ti ki to vzklikajo imajo nekateri za naciste in huligane neverjetno kakšen naziv naj bi se nadel pa levim evropskim narodnim izdajalcem? Imam predlog tudi za naziv naših komunajzarskih narodnih izdajalcev : Vritopik Merkeljanci ali pa……? https://www.youtube.com/watch?v=nS7fq5UoHVo

 • Feriss.H

  EKSKLUZIVNO – Zavedni Nemci in Švedi so do sedaj že požgali kar nekaj teh Jihadi-gojišč, še preden so tja naselili Kamel-Treiber in one Antracitne goste. Molotov koktail je poceni, enostaven in izjemno UČINKOVIT. Zbere se par tisoč ljudi, nekaj izbranih vrže tiste tegle ali flaške, potem se pa naj Šefic slini kolikor mu je volja.

  • pokvarjeniSvet

   ++++ tako je bravo!

   Tako se dela. To moremo delati v Sloveniji dokler se ne upošteva demokratična legitimna volja večine državljanov. Politiki so dolžno poslušati voljo državljanov, če tega ne počnejo, ima narod pavico vzeti pravico v svoje roke.

   Sedaj je na njih da poslušajo narod in se to nebo zgodilo. Če bi Slovenci bili samo enkrat v jebeni zgodovini enotni nam migrantov nebo treba tukaj trpeti. Isto se sedaj dogaja na Slovaškem, Poljskem in Češkem ali bomo pickice in bomo dovolili da se z nami dela kot svinja z mehom ali pa bomo oponašali naše slovanske brate ki se bodo pred tem zlom več kot očitno obvarovali oz vsaj poskušajo in ne jamrajo ter čakajo kot mi. Porbat ni greh, ker če ne boš probal se predaš takoj, kot, da nebi poznal prave resnice.

   • Feriss.H

    Glede Slovakov, Čehov, Poljakov, da Madžare sploh ne omenjam, imamo “prednost” da smo že impregnirani z najmanj 70,000 Bosna-Muslijev, potem so tu “prijateljski” nam Čefurji, od obeh pa veliko hujši domači Levibani. Ni za pozabiti še ljubitelje TVS in POP cirkusov in na kraju nas ostane kakšnih 15%, toliko kolikor nas voli SDS. Slaba perspektiva.

    • pokvarjeniSvet

     Ja kaj pa lahko sploh naredimo ?

     • Feriss.H

      To je pa vprašanje za en Euro Jack-Pot.

      Mi ne moremo praktično nič, že zato ker smo premajceni. Če bo od Trumpa kot smo si obetali, potem volitve v Nemčiji in Franciji kjer bo Desnica skoraj zagotovo zmagala, bodo ti vetrovi prinesli spremembe tudi k nam. Do takrat pa je najbolje kar se nam lahko zgodi – čimveč sranja naj tile imigraturisti zagrešijo, ker edino drek je nekaj kar tudi Levibanom in navadnim budalam smrdi

     • pokvarjeniSvet

      No ja, smo videli kaj vse se v Zahodni Evropi dogaja in še kljub temu izdajalci delajo po svoje in nihče ne poskuša tega preprečit v praksi.

      Dokler ne bodo se začele delati dejanja pravih desnih patriot politikov in bomo ta dejanja videli in občutili tako dolgo ne verjamem nič, ker vsaki dan, vsako uro je teh rjavih več in več pri nas….so kot tempirana bomba in vojska ki se zbira pred našo trdnjavo, mi pa še kar čakamo in jim dajemo maneverski prostor in čas.

     • Feriss.H

      V tem prehodnem obdobju je edina opcija da se vaške skupnosti ali mestne četrti uprejo kolikor se da. Vsi, normalni in Levibani imajo otroke, in dvomim da im je vseeno da se bodo tile rapefugee-ji motali okoli njih. Prav na temu bi se lahko ponovila neka podobna “odcepitvena” enotnost. Ko bi vsaj ona Gerkeševa doživela kakšen Taharrush žur, z razbito ta zgornjo pi**o

  • Artur

   Prvo z bagri potem pa finiš z molotov koktejli in Šeficu se bodo zgodile polne gate.

   • Feriss.H

    Bager ima lastnika, molotka pa je povsem inkognito

    • Artur

     Tisti štirje bagri v Črnomlju na protestu bi bili takoj v uporabi, če bi bilo potrebno ne dvomim da šoferji teh bagrov nimajo “jajc” , delovali so precej nasršeno.(pravi dečki) .

 • Franc Novak 1979

  Policja.si poroča: V Sloveniji je na današnji dan, 21. novembra 2016, nastanjenih 367 migrantov.

  Azilni dom v Ljubljani 163
  Izpostava AD na Kotnikovi v Ljubljani 72
  Izpostava AD v Logatcu 75
  Izven azilnega doma 13
  Razseljeni 13
  Center za tujce v Postojni 31
  Skupaj 367

  • Feriss.H

   A jim verjameš – ??? Mogoče manjka še ena 0

   • Artur

    Jaz jim ne .

    • pokvarjeniSvet

     Jaz tudi ne.

    • Feriss.H

     Seveda ne, saj že v Ljubljani ih vidiš na vsakem koraku, pa črnih je tudi kolikor hočeš

   • Franc Novak 1979

    Kako moraš biti tak, da jim ne verjameš? Mislim, da je poštenost in delavna intenzivnost te vlade eden največjih dosežkov demokracije. Ampak, demokracija bo plačala zato, ker bo skušala ustreči vsem. Reveži bodo želeli premoženje bogatih in demokracija jim bo to dala. Mladi bodo želeli biti spoštovani kot stari, žene bodo hotele biti kot moški. Tujci bodo hoteli staroselske pravice. In demokracija jim bo to dala. Tatovi in goljufi bodo hoteli pomembne državne funkcije. In demokracija jim bo to dala. In ko bodo lopovi in prevaranti končno demokratsko prevzeli oblast, ker kriminalci in zločinci težijo po moči, bo nastala hujša tiranija, kot je bila za časa katerekoli monarhije ali oligarhije

 • antimur

  Slovenci v Velenju, Jesenicah, Ljubljani in v nešteto slovenskih mestih, v kolikor vas je še kaj, sporočite tej katastrofalni in antislovenski vladi, če ne drugače tudi s protesti, da smo mi svoje kvote pritepencev več kot presegli že v devetdesetih letih, kar bi bilo še dodatno, bi šlo na račun izumiranja slovenskega naroda. To pa pizde kučanistične ne bomo dovolili, če boste pa izsilili, si pripišite na svoj račun revolt patriotov, ki bo neprimerno hujši od vaših kučanistično vodenih “vseslovenskih protestov”. Za konec pa pozivam “slavno” borčevsko organizacijo, katera na vsaki svoji zombi proslavi gobca in se hvali, da je ona osvobodila Slovenijo. Zdaj imate priložnost pleničarji in njihovi podrepniki, pridite na svetlo in vsaj enkrat naredite nekaj za domovino, razen svojega šemlenja v jugo okupatorske uniforme in embleme., kar je že več kot neokusno.

  • RATATA

   Kvote tujerodnih smo presegli že v sedmdesetih in osmsetih (videl na lastne oči avtobuse z mojstri).
   Roko na srce: takrat so se naši odseljevali na švabsko in bavarsko delat in so sprostili v Sloveniji ta manj plačana delovna mesta.
   Takrat se je delal jugoslovanski narod – naredil pa se ni nikoli.

  • Machete

   There are as many Eslovenians in those 3 towns as there are in Mexico City, Guadalajara and Acapulco.

 • Razocarana

  Če se je vlada zavezala da bo iz solidarnosti sprejela večje število migrant, naj se te migrantte kar na svoj dom peljejo in krije stroške njihove namestitve iz svojega žepa, kajti Slovenci niti slučajno ne mislimo biti solidarni do raznih tujcev, še posebaj pa ne iz našega davkoplačevalskega denarja, še posebaj ker moramo zbirati denar za malice in šolske potrebščine Slovenskih otrok preko raznih dobrodelnih akcij.

 • pokvarjeniSvet

  Poglejte si kako to delajo ma Poljskem poglejte koliko deklet…kaj zdaj slovenski fantje a vas ni sram da ima več poguma neka dekleta ni jih strah proti ven in se boriti za svojo domovino, svoj narod.

  https://www.youtube.com/watch?v=YHZRBzf-9pc

  https://www.youtube.com/watch?v=I7SHo42id84&spfreload=10

  kar kurjo kožo dobim ko gledam to enotnost.

  • Feriss.H

   Naše pa dobijo mednožno kurjo polt ko ga dobijo od Antracitnega, te im namreč dišijo.

   Nacionalizem in Rasizem sta ohranitvene VREDNOTE in to bodo mnogi počasi dojeli

   • pokvarjeniSvet

    Tega se kupiti ne da kar imajo na poljskem…noben sorošev denar ne more tega skreirat lastno voljo in samospoštovanje.

    vsaki idiot in psihopat z denarjem lahko skreira v vsaki državi leve liberalne debile, ampak to kar je pravo domoljubje pa ni denarja.

    • Feriss.H

     Včasih je Vzhod Evrope geldal proti Zahodu, prihajajo časi ko bo obratno

     • pokvarjeniSvet

      Res je. Vzhod je pokazal več razuma kot Zahod.

      Povsej verjetnosti ker so Askhenaziji vlagali manj truda in imeli manj vpliva kot v Zahodni Evropi

  • Artur

   Luštne, korajžne, zavedne ! Veliko spoštovanja vrednega je v teh višegrajkah in višegrajcih kar pri večini slovenceljnov močno primanjkuje.

  • sunday

   lahko poljakom, ker nimajo čefutarjev ne med narodom ne na oblasti!!!

 • Jožef

  Niti vlada se ne zaveda kaj so podpisali, za begunce so podpisali solidarnostno pogodbo, zdaj pa bi morali sprejemat migrante.Drugič ko bo vlada pošteno razpizdila narod bodo spokali z migranti vret,naj podarjajo svojo zemljo mi naše ne damo.

 • koza

  folk, davek na internet bo, ha, ham, Cerar je boljši od Obrana, s tem, da Orban svoje brezdomce zaposluje, Cerar pa nas pošilja čez meje delat, tu pa bi rad imel davek, v zvezi s tem me zanima, kako bodo ti turisti plačevali vse višje stroške v tej naši Slolandiji, ZN hočejo več davka na meso, najbolj na jagnjetino, pa da vzreja živine dela toplogreno segrevanje, kdo bo pa za miljone turistov-stalnih pucal drek in ga recikliral, plus vse kar mislijo, da jim pripada, ja Peršak prihaja z novim davkom, kultura, kultura

 • Feriss.H

  Tole si je za pogledati, PRIPOROČAM! – Polish officials on German TV discussing migration Crisis and Merkel – https://www.youtube.com/watch?v=rr6ZWF371Po

  Briljantna Aleksandra Rybinska namestnica urednika “New Confederacy”. Delala za “Welt am Sonntag”, “Der Tagesspiegel”, in “Rzeczpospolita” ter “I Sculpture”. Na obrazih Nemških članov omizja se vidi občudovanje in zadrega. Zanimive so tudi reakcije gledalcev ki večinoma sledijo njenim pogledom, razen dveh RES TOTALNIH KRETENOV ki kot da govorita iz Merkeline riti.

  Če iz Slovenske politike slučajno kdo bere tele komentarje naj si celoten parlament to pogleda. Oni iz Vlade itak ne bodo razumeli bistva, a naj si vseeno vzamejo malo časa in to poskušajo prežvečiti.

  • Igor Kavalar

   Ja dobro jim je odgovorila. Glede zadnjega klica, da bi zdej bilo pred Madžarsko miljon ljudi če jih nemci ne bi vzeli. Če bi države spoštovale zakone tega miljona nebi bilo pred madžarsko mejo in tudi ne v Nemčiji. Raje naj se švaba vpraša kaj bo ko pride 20, 100… miljonov ljudi kot tudi napovedujejo zaradi nesposobnih oblasti po svetu in povečanju prebivalstva.

   Kaj bodo pa potem naredili?
   Če niso bili sposobni nagnati ilegalce z vsemi sredstvi nazaj ali bodo sprejeli še ostale, ki bodo zagotovo prišli ravno zaradi razloga ker so te ilegalce že sprejeli. S tem ogrožajo obstoj evropske civilizacije ne le ekonomije.

   Evropa bi morala skrbeti za ljudi znotraj EU, pa tega ne počne. Ob 20% brezposelnost v Španiji, masovnih dolgovih držav, neupoštevanje pogodb, zakonov ….. ti gredo oblastniki krizo še poglabljat.

 • nevtrino

  Hehehe, menda se pa ja ne zdi samo meni nič čudnega, da so se spravili na (titovo) Velenje ?

  • samotoje

   Ne samo tebi, brez skrbi.

 • Feriss.H

  Čeprav sem alergičen na Črne, tegale je vredno poslušati ko govori o Ukrajinskih mudsharkih in ko z spoštovanjem primerja Ukrajinsko sceno z Poljsko in Poljskimi MOŠKIMI. Nič čudnega da Poljska zdaj pomeni skupaj z Madžarsko STEBER OBSTOJA TRADICIONALNE Evrope.

  Why I Respect Polish Men
  https://www.youtube.com/watch?v=0CegysIRotc

 • samotoje

  Nihče ne bi smel imeti mandata za spreminjanje kulturne in narodnostne podobe Slovenije. Volitve tega mandata ne dajo. Zato bi morali izpeljati tri stvari:
  1. zahtevati referendum o migrantskih kvotah;
  2. izgnati vse ilegalne migrante;
  3.sprejeti omejitve za delovanje islamskega centra, zapreti vse nelegalne molilnice in varnostno preverjati vse imame in druge pridigarje na ozemlju Slovenije.
  Nihče od trenutno vladajočih nima pravice v imenu mojih otrok, vnukov, v mojem imenu, imenu vseh nas odločati o našem življenju. Nikomur nismo nič dolžni- ne Italijanom ne Grkom ne Nemčiji. Nikomur.
  Ne pričakujem od Šefica in drugih birokratov, da bodo kdaj razumeli, kaj pomeni njihovo početje za Slovenijo. Take ljudi je treba postaviti pred dejstvo, jih dobesedno nagnati. To bodo morda razumeli.
  In ne razumem, zakaj si ljudje dovolimo, da nas razni ničeti obkladajo s ksenofobi, fašisti, nacionalisti in podobnim primitivnim arzenalom. Če je moja globoka povezanost s Slovenijo nacionalizem, potem sem nacionalist. Spoštujem vsakogar, ki spoštuje mojo domovino in se tako tudi obnaša.

  • Poštenje velja

   Ustanovi stranko pa na volitve!

   STRANKA OČIŠČENA SLOVENIJA

   • samotoje

    Ne morem. Kot bi rekel Dob (citiram): mama ne pusti.

 • Machete

  New husbands for Eslovenian feminists!

 • Prihajam Slovenija

  Nora vlada.

  • Rožle

   Upraš Predina kako gre to….

  • Rožle

   A Pjevač tuge pa spet taplavga touče ?

 • sunday

  slovenija – srbski pašaluk, slovenija – srbska kolonija, v tuji državi ni problem postavljati džamij in sprejemati islamske morilce, iztrebke gnile podganje od hudiča poslane!!!

 • sunday

  v sredo bi morali vsi slovenci pred parlament in zahtevati odstop teh izdajalcev naroda in to na silo!!!

  • nevtrino

   In res, prav tako, pa le vkup, le vkup, Slovenci, kolikor nas še je.

  • karlina

   TOČNO in zakaj res ni bilo to organizirano, mimogrede.

 • plamen100

  Izgleda da bo vlada postavljala migrantske centre glede na versko pripasnost krajev saj lahko največ zavitih žensk in zistih bradačerv s kratkimi hlačami vuidimo prav v Velenju in na Jesenicah. Drugače so na zahodo ta Vehabitska gibanja prepovedana saj so prav oni tisti ki po njihovo na izviren način tolmačijo vero torej džihadisti oz upoštevajo kaj jim Koran pravi kar se tiče nevernih psov!!! Zato pa slovenskim džihadistom rastejo krila in še hvala bogu dfa jih nadzirajo in spremljajo italijanske in avstrijske varnostne službe medtem, ko naša nesposobna policija s še bolj nesposobno SOVO v ozadju, za grmovjem čaka, da ujame kakšnega slovenceljna na radar za par kilometrov na uro, da poveča število izrečenih represivnih ukrepov (to je po logiki slovenske policije edini način kjer lahko prikažejo svoje “delo”), da jih potem vkomponira v delo policije na področju prometne varnosti in jih prikazuje v statistiki češ mi smo kaznovali dovolj ljudi in nismo krivi za povečano število prometnih nesreč!!

 • pravapot

  V Titovem multi-kulti Velenju jih imajo radi, saj so skoraj čisto njihovi.

  • Jojo

   Prit v multi kulti velenje da ti zaprem gobec smrad en…

   • pravapot

    Ne mi reči, a da mi boš kar gobec zaprl? Ja pa ne sam, vas bo moralo nekaj skupaj biti, tako kot po navadi. A ma ti si večji smrad, gotovo.

 • črnaovca

  kar naj jim ga namestijo, se bo malo razredčila rdeča barva, sicer se bodo pa hito asimilirali kajti tam jih čaka že lepo število enako verujočih

 • Olga

  Beograjski zločin med samimi ne sporoča nič tej vladi?!! Seveda, v Sloveniji bodo migranti “drugačni” kot drugje po svetu, ker jih sprejmejo levičarji, ki delijo z njimi iste “vrednte”! So bratje v zločinu!

 • Jojo

  Namestili jih bodo v objekt kateri stoji tik ob stavbi kjer zivijo socijalno ogrozene druzine z veliko otrok. Lokacija je popolnoma neprimerna saj bodo migranti oz raketni znanstveniki ogrozali majhne ljudi…
  Velenje ni Ljubljana. Tle jih bodo velenjski norci pojedli za vecerjo ce bodo hoteli delati sranje po mestu…

 • Stajerka

  evo ga, grozilna pisma Kontiču so dosegla svoj namen…….prvi koraki so v postopku…..

  Velenjski župan Bojan Kontič je konec oktobra prejel pismo, v katerem mu grozijo s smrtjo, če do junija 2016 v Velenju ne zgradijo džamije s 35 metrov visokim minaretom.

 • domovina mili dom

  Velenje itak ni slovensko. Ko se sprehajaš po Velej, je tako kot v Ljubljani. Ćevapćići sleng za in na vsakem vogalu. Bejž, pelu vozek iz Veleja.

 • MEFISTO

  V Titovem Velenju migranti ne bodo veliko vplivali na etnično strukturo prebivalstva.

 • Poštenje velja

  Slovenije tako ni vec.
  Bmk za vse.

 • zoro

  najbolj primerna pesem za slovence: vstanite v suženjstvo zakleti .. ….- z malimi popravki.

 • zoro

  pravkar je bila na poročilih skrunitev kipa marije v kopru – ziher je bil verski nestrpnež ali psiho, da bi povedali, da je bil muslič in da se ve kdo je saj ga je kamera popolnoma ujela in še dnk je pustil, to pa ne – zakaj? gre za popolnoma prisebnega muslija, ki je nakazal in pokazal kaj se bo dogajalo z nami kristjani in našimi vrednotami, da bi ga aretirali, sodili in zaprli, to pa ne – saj se je čutil ogroženega iz strani kipa – njim je to dovoljeno, ker pač takšni so – nestrpneži smo verjetno mi, ker to obsojamo. sigurno ga ne bodo ujeli, ker bi ga s tem še dodatno užalili – to pa ni v ineresu oblasti.

  • cosmosjasnovidec

   Za take zadeve morajo poskrbeti občani sami.
   Naj vzamejo v roke primer bejzbol palice ali kole ga poiščejo ter nalomijo na male kose tako,da bodo iz njega izgnali hudičevo seme alaha.
   Parkrat enako še z ostalimi pa bodo sami odfrčali kot srake nazaj tja od kje so se privlekli.

 • cosmosjasnovidec

  Velenjčani se bodo seveda z tem strinjali saj so tam sami poslani levaški balkanski čefutarji katerim poveljujejo bosanski musliči katere morajo ubogati.
  Večina slovencev je že raje zapustila Velenje in ravno včeraj sem srečal enega znanca kateri je prav tako zapustil novo hišo in dal na prodajo ter se raje preselil sem v vikend katerega so imeli njegovi starši.

  • karlina

   Ni čudno, mu še kako zelo, zelo verjamem.

 • karlina

  Predlagam, da naredijo begunski center zraven največjega morilca med in 2. svetovno vojno v bivši jugi, svoji-k svojim.

 • traktor

  Zakaj nihče ne prične z zbiranjem podpisov za referendum za prepoved naseljevanja nezakonitih migrantov, pa za gradnjo džamij. V Švici so to dosegli z referendumom.

 • južnificirana_si

  velenjčani, dokažite da ste pravi levičarji in sprejmite begunce v vaše domove

 • gorenc

  Nočejo jih sprejeti v svoje domove,ker imajo radi internacijonalo in so radodarni na račun davkoplačevalcev.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!