Grožnje z belim prahom mediji podtaknili podpornikom desnice in želeli umetno ustvariti privid sovraštva v družbi; Jančič: “Takšno poročanje medijev škoduje skupnosti!” 

Dogajanje pred parlamentom (Foto: STAfoto)

V petek je v parlamentu zavladala panika, ko so prejeli sumljivo pošiljko z belim prahom. Kuverto s prahom in z neprimernimi sporočili so prejeli še antropologinja in kolumnistka Večera Svetlana Slapšak, nekdanji poslanec Jankovićeve Pozitivne Slovenije Jerko Čehovin in novinarka RTV Eugenija Carl. Takšne grožnje so seveda obsojanja vredne in tako mediji kot društva so se na to dejanje tako tudi odzvali. A kaj, ko so tu mediji ponovno dogodek izkoristili za obtoževanje zmagovalne stranke, tiste, ki so ji Slovenke in Slovenci namenili največ glasov in ji s tem izkazali zaupanje, da Slovenijo popelje v naslednja štiri leta. A slovenski mediji se še vedno požvižgajo na voljo državljanov in s svojim napeljevanjem kar naprej trosijo dvome in diskreditirajo stranko SDS in desnico. Dogodek so namreč izkoristili in krivdo želeli podtakniti desnici, češ da je zaradi opozarjanja na probleme zaradi migrantov, ki se dogajajo okoli nas, kriva za “stanje duha v družbi”, in tako poskušali znova umetno ustvariti privid tega sovraštva v družbi. Za komentar smo poklicali Jožeta Možino, novinarja, ki so mu tudi grozili s smrtjo, ampak ker se to ni zgodilo po volitvah in ker po njegovem prepričanju spada onkraj prevladujoče miselnosti v družbi, mediji dogodku niso posvečali veliko pozornosti, kot so to storili sedaj. Sam je tudi mnenja, da je bolj verjetno, da so si napad privoščili tisti, ki jim je bliže levica, “saj je ta tematika ob medijski prevladi ene strani priročno orodje za kompromitiranje politične konkurence in preusmerjanje pozornosti.” Dogodek je komentiral tudi Peter Jančič in dejal, da takšno poročanje medijev škoduje skupnosti. 

Mediji so se razpisali o dogodku (ki je, mimogrede, zares obsojanja vreden) v smislu, da so vsi omenjeni, ki so prejeli pošiljko, kritizirali zmago Janeza Janše in so bili zato deležni teh groženj. Jerko Čehovin, predsednik Združenja borcev za vrednote NOB Postojna in nekdanji poslanec, naj bi pošiljko prejel, ker je na družbenem omrežju Twitter obsojal Janševo zmago: “Ni verjetno, da bi JJ vodil vlado, saj je porušil vse mostove za seboj, njegova medijska falanga pa je žalila in poniževala vse politične konkurente, tudi na povsem osebni ravni.” Eugenija Carl, novinarka na RTV SLO, naj bi pošiljko dobila, ker ni v dobrih odnosih z Janšo, saj ji ta mora zaradi žaljivega tvita plačati šest tisoč evrov odškodnine. Svetlana Slapšak pa je za tujo televizijo komentirala izide volitev, da je Janša zmagal zaradi ustrahovanja pred migranti, in zato bila deležna kuverte z belim prahom. To je komentiral novinar Peter Jančič in dejal, da je generalizacija tega v politične namene skrajno nespodobna.

Foto: STA

Takšno poročanje medijev ni dobro za skupnost
Jančič je dejanje tudi obsodil in dejal, “da je vsako sklepanje ali pa obtoževanje globoko neetično in nepošteno, tudi od medijev, in tega absolutno ne bi smeli početi”. Tudi če je kakšnega posameznika iz političnih razlogov zaneslo, tega ni mogoče pripisati stranki ali celo celotnemu političnemu polu – ne levemu ne desnemu. “Tisti, ki tako ravnajo, so globoko nepošteni.” Poudaril je, da takšno poročanje ni dobro za celotno skupnost. “Generalizacija in raba tega v politične namene in namene politične propagande pa sta skrajno nespodobni.” 

Dvojna merila medijev
Da je bilo to dejanje izkoriščeno za povolilno podtikanje in da takšnega pisanja in obsojanja ne bi bilo in mediji ne bi ravnali enako v nasprotnem primeru, je jasno. Ko so bili mnogi novinarji in politiki deležni groženj s smrtjo, se mediji niso kaj preveč zganili. Temu priča tudi primer Jožeta Možine, novinarja na RTV SLO, ki je bil tudi sam deležen grožnje s smrtjo, pa mediji tega še zdaleč niso tako ostro obsodili in o tem na široko pisali. Sam pravi, so to dvojna merila medijev. “V mojem primeru ni dilem kdo so povzročitelji napadov a medijske publicitete je bilo, zanimivo, veliko manj. Prvi je Safet Alibegić, ki zagovarja levičarske ideje in pri tem očitno kaže nestrpnost, celo odkrito sovražnosti. Drug tak primer pa je Benjamin Purger, ki se rad fotografira s puško in okrvavljeno uplenjeno divjadjo. Zanj sem izvedel, da je v Novi Gorici pobiral podpise za Marjana Šarca. Torej gre za dve “družbeno aktivni” osebi z imeni in priimki, ki sta mi zaradi oddaje Pričevalci javno grozili s smrtjo. Pri tem so imeli tudi določeno javno podporo konkretnih ljudi, kot je razvidno na spletu, tudi članice Programskega sveta Jedrt Jež Furlan. No, Programski svet pod vodstvom Cirila Baškoviča je gospo Jež celo “zaščitil” do te mere, da se ji od lastnega nestrpnega izpada sploh ni bilo potrebno distancirati”.

Vodstvo novinarskega aktiva, je bilo v primeru Možine tiho
Priznava pa, da mu je veliko kolegov na televiziji podprlo saj se zavedajo, kam take grožnje privedejo, da pa je “vodstvo novinarskega aktiva bilo, če se prav spomnim, tiho, kar je moč razumeti, da so se bolj kot z mano solidarizirali s povzročiteljema. Tako namreč sodeč po zapisih stvari razumejo mnogi gledalci in plačniki RTV prispevka, ki to ne želijo več biti. Pač pa se je z odločno izjavo odzvalo Združenje novinarjev in publicistov in tudi Društvo novinarjev Slovenije. RTV se najprej sploh ni oglasil, potem pa, na pritiske, ko so dvojni vatli postali preveč očitni, so iztisnili neko izjavo, kjer so grožnje s smrtjo v moji zadevi brez omembe imen povezali z žalitvami na račun ene od sodelavk”. 

So si napad privoščili deležniki, ki jim je bližje levica?
Možina je tudi mnenja, da je možno, da si je to ravnanje privoščil nekdo, ki “ne mara” levičarjev, “vendar, če pogledamo stvari bolj logično – kateri politični opcijo ta tematika bolje služi –  je enako verjetno, morda celo bolj, da so si napad oz. provokacijo privoščili deležniki, ki jim je bliže levica, saj je ta tematika ob dejanski medijski prevladi ene strani priročno orodje za kompromitiranje politične konkurence in preusmerjanje pozornosti.”

Jože Možina (Foto: STA)

A. G.

 • Vince Blake

  Tudi meni je že od vsega začetka vse tole delovalo kot en “false flag”. Da bi desničarji malo po volitvah pošiljali aktivistom in politikom levice ta smukec, je toliko verjetno, kot to, da je Assad malo pred zmago šel s plinom pobijat svoje ljudi.

  • Janša Heroj

   Se strinjam, jaz mislim da more bit odgovor desnice na to, da ustreli Černača ali pa kakega drugega pacienta, da bo zgledalo kot da so bili levičarji.

 • macon

  Obe babi bosta še bolj kokodakali kot zmešani, ker sta itak zmešani levičarki, torej je namen dosežen. Sigurno sta ponosni, kako pomembni sta. Bivši poslanec PS kdo že pa je verjetno zraven za hec.

  • anzek

   Bivši poslanec ni kar tako na spisku, on je bil aktiven sodelavec UDBE, kolikor se spomnim. Na ta način hočejo “dominantni mediji” usmeriti tok razmišljanja, mržnjo, zgražanje… na SDS!
   Ta scenarij je verjetno bil že vnaprej napisan, skoordiniran pa na sestanku pri Kučanu, Tošu, ….

 • Mira Mikec

  Tako nizko se lahko spustijo samo mafijski salonski levicarji in seveda nasi glavni mediji, ki so v lasti tajkunov.

 • mginko

  Koliko časa bo slo še mimo, da bo slovenski drugorazredni narod doumel v svojih glavah, da je slovenska globoka država ugrabljena od stare in podmladka udbomafije.

  • večni srb

   Dokler nekdo ne bo znal natančno pojasniti kaj to praktično pomeni in kako zgleda življenje pod mehkim fašizmom.

   Fašizem ni isto kot neposredno nasilje, lahko se izvaja na vse mogoče načine, bistveno za to obliko državnega terorizma pa je, da so vse človekove pravice relativne, ker potem se da iz vsega norca delat in torej fašistom ni treba paziti drugo kot, da ne pretiravajo.

   • učko

    Kwa ti rabiš neko pojasnjevanje, če pa pol ne razumeš pojasnila. Dobit jih moraš po pički, pol boš pa razumel, ker boš občutu ! Na oblasti imamo seveda fašiste, nimamo jih v tej slabotni in debilni “opoziciji” ! TA RDEČI FAŠISTI !!!!

    • Tom Žnidarčič

     In ti sedaj upaš, da je razumel?

    • večni srb

     To mi verjetno govori nekdo, ki jih je že dobil po pički in ni razumel pojasnila, hehe…
     Hvala, raje se učim na tujih napakah kot na svojih.

     • Gr Enze

      SRBINE ZNAŠ ŠTA ? GO HOME !

 • večni srb

  Ampak kup neznane snovi na kritično izpostavljenih mestih je vedno problem. Zagotovo ne more služiti ničemur dobremu, vprašanje je, če je nevarno ali samo neumno.
  Ker ni bil nevaren prah, je bila neumnost verjetno mišljena kot opozorilo, scena je zagotovo naredila novinarje bolj živčne in paranoične kost so sicer.
  Kdo opozarja in na kaj opozarjajo, to je pa druga stvar, vsekakor lahko vsakdo vidi tako situacijo drugače. Zanimivo se mi zdi že dejstvo, da se nekomu zastrupljanje ljudi zdi šala.

  • učko

   Pa kwa majo novinarji bit za živčni okol tega?! Oni naj bi samo poročali v okviru svoje novinarske etike in stroke. V bistvu pa hujskajo in lažejo, režimski novinarski čopci pač !!!

  • Mojca pokraculja

   ..

 • Anton

  se strinjam z spoštovanim Gospodom Možino, z njegovim ugibanjem, da so ta sumljivi prašek zakuhali levičarji kar sam in kot je kajpak v n navadi, kot so hinavski to početje oz dogodek pripisali komu drugemu kot privžencem emininetnega, spoštovanega Gospoda Janeza JANŠE.

  sarkazem press

 • VERRZIFIKATOR

  Iz bolnišnice Levec

  BELI PRAH

  Z belim prahom se igra bolnica,
  v desno dlan prgišče ga nasuje,
  bolno in zateglo natolcuje,
  da prahu je tarča spet levica.

  Z levo roko beli prah pomeša,
  saj ga v desni vendar zadržuje,
  vpije, da je vsak hip le še huje,
  da se ji od hudega že meša.

  Za bolnico prah je odrešitev,
  le še ta ostal ji je edini,
  ogrožénost lastno z njim da hlini,
  v lažno s tem zapleta se trditev.

  Z belim prahom se igra bolnica,
  zdaj je igra, a povsem je jasno
  in povedati je treba glasno,
  da storilka njena je levica.

  Njen korak bolan je in brezploden,
  saj ko enkrat se pri prahu zmoti,
  ta deluje in se je poloti,
  za bolnico končno bo usoden.

 • rubec

  Za deformirano Carl je edino zdravilo pošiljka tržaške solate.

  • pajot

   in seveda obisk plastičnega kirurga.

   • rubec

    To ne bo problem. V veliki kladuši jih maš kar ene par tisoč ki čakajo na vstop.

 • pajot

  Vprašajmo se,komu to prašenje trenurno najbolj koristi? Odgovor je jasen. Levičarjem. Da zmanjšajo verodostojnost Janeza Janše pri sestavljanju vlade. Ko bo vlado sestavljal serpentinšek,prahu ne bo več,ne bo žolčnih novinarskih izpadov,ne bo demonstracij,ne bo več kruha,ne svobode govora,ne bo več žice na Kolpi in prav kmalu tudi ne denarja v davkoplačevalskih denarnicah.
  Svojih ljudi pač ne bojo zastrupljali z antraksom,kenede?

 • rubec

  Jedrt Jež Furlan???? Ježeš marija pomagaj in porkamadona. Katera upravna enota je lahko požegnala tako ime. Nimajo tam zaposleni nobenega nadzora?

 • rubec

  Lahko bi bilo še slapše mi je zatrjeval tamkajšnji poveljnik gasilske brigade ko sva si ogledovala škodo na mojem vikendu v Črnomlju. Kaj če bi vam tale padla na streho in in iz žepa privlekel sliko Svetlane.

 • totex39

  Bando režimsko je lahko sram na kakšen način se izživlja, tudi tako njihovo provociranje se vrača lahko še v hujši obliki, kar bodo ljudje morali enkrat spregledati.

 • antimur

  Ko se bomo znebili te goebelsko-kučanistične medijske bande571 ter počistili sodstvo, bodo antislovenci, kot je Kučan in njegova kamarila pogagali sami od sebe, kajti to sta dva njihova najpomembnejša suporta, da sploh preživijo, to je za to bando bolj pomembno kot zrak.

 • domovina mili dom

  Baje bo Mladina prodana. Število 571 je veliko. Ni hudir, da ni eden ali dva izmed te množice zrežiral to prašno afero. Posebno, ker jo je dobila sama rdeča politkomisarka, presvitla evgenija. Ko je pekla kruh, se ji je škoda zdelo ostanek moke zavreči.

 • Gr Enze

  KOMUNISTI MORAJO IMETI SOVRAŽNIKE , KER DRUGAČE NE MORAJO OBSTAJATI IN STRAŠITI IMAJO PA VEDNO NAMIŠLJENE SOVRAŽNIKE , KER SE TE PRAVIH BOJIJO IN JIM LEZEJO V RIT !
  A JA S KOM SO PARADIRALI LETA 1941 ZA PRVI MAJ PO TRBOVLJAH ??????
  RITOLIZNIKI HINAVSKI GNOJ POSCAN RDEĆ

  • Muki

   Halo, dohtar…..

   • Gr Enze

    Mumumukkkkiiii !

 • Antonius

  Zmagovita Janševa SDS provokacij ne potrebuje, zato ostanejo vprašljivi samo poraženci. Kdo je največji poraženec zadnjih volitev nam zagotovo ni treba ugibati. Na veleizdajalca se kar limajo vse mogoče kleptomanske homatije v NLB, Krambergerjev umor, izmišljena Patria in vse ostale raznovrstne provokacije. Česa so sposobni Kučanovi, ko jim gre za nohte, smo protestniki proti šerijatarjem doživeli na Kotnikovi.
  Pred Janšo je naloga sestavljanja vlade, zato si napornih pogajanj z ostalimi strankami sigurno ne bo provokatorsko oteževal z nekim praškom. Prašek je opozorilo in grožnja strankam, ki so se o vstopu v vlado, z Janšo pripravljene pogovarjati.
  Kakšno aroganco v sebi skriva veleizdajalec, nam dovolj pove Kodrova javno izpovedana resnica o tem, koliko je iz Elana odnesel takratni predsednik CK ZKS, Kučan.
  Na povezavi je mogoče videti, do kam je vpletena upokojenska volja Kučana.

  https://www.youtube.com/watch?v=Vw1KLVYMcA8&feature=youtu.be

 • Jan Kovalski

  Pa pošlješ samemu sebi malo sladkorja v prahu pa je zadeva urejena. :))))

 • Jan Kovalski

  Še pomnite tovariši:
  Milan Kučan je bil vodja posebnega oddelka za psihično propagando.
  https://pbs.twimg.com/media/DdqNe1RVMAAQj_Q.jpg

  • Zgornji

   Hvala.

 • Zgornji

  In kaj naj bi ta beli prah sploh predstavljal oziroma pomenil ?? Drogo ? Kaj drugega itak ne. Drige pa vemo, da je v Sloveniji že Precej . Zatorej sploh nevem zakaj takšna panika okrog te moke oziroma pantikana ? :-P

 • Tweety Bird

  Od vsega začetka je bilo popolnoma jasno in logično kdo je poslal beli prah. Evo kaj sem napisala takrat:

  Tweety Bird 2 dni nazaj

  Sumljive pošiljke z belim prahom, ki so bile poslane v državni zbor, antropologinji Svetlani Slapšak in bivšemu poslancu Jerku Čehovinu na podlagi prvih analiz niso bile nevarne za zdravje in življenje ljudi. Je pa res, da so desničarji prah poslali. Banda klerofašistična !!!

  • Gr Enze

   Koza nora res si rdeća rogaća

  • Mojca pokraculja

   To kar ti smatraš za jasno in logicno nima nobenega dokaza. Edini dokaz si ti. Ker ti tako mislis, je to dokaz. Pa ni!
   Pricakovati, da bo levak in oblastnik, ki izgublja oblast, mirno prenesel poraz, je iluzorno. Partija, derdinski, kucanova mafija ima tisoc kriminalnih nacinov, da drugo stran obtozuje, obsoja za dejanja, ki jih sama dela, zagresi.
   Komur ni jasno kaj vse to nakazuje naj pogleda v zgodovino, zacensi z Neronovim Rimom.

  • montyamp

   Brez dokazov obtožuješ .
   Poleg tega da zagovarjaš zazidavanje antikomunistov , si med potencialnimi osumljenci ki so prah poslali , tudi ti .
   Preveč se vrtiš okoli teme , ki v javnost ne bi smela priti , ker za uničeno rajo zgleda kot da nekdo dela atentate na levičarje .
   Atentati Kramberger,Slivnik,Golub,Jamnik , montirani procesi ,……………….. so dokaz kakšen domet imate udbopartijski tolovaji .
   Vaš terorizem je v 100 letih uničil na tem prostoru 3 države , SHS-YU-SLO .

  • djoka bolime

   Evo logike bedaka.

 • Tweety Bird

  Vodstvo RTV Slovenija, novinarji in uredniki Informativnega programa Televizije Slovenija ter vsi zaposleni na RTV Slovenija najostreje obsojamo napad na našo sodelavko, novinarko Eugenijo Carl. (Vir: RTV SLO)

  • PIA PlA

   Pa kaj?
   RTV je gojilnica rdečega kadra. Ko bomo ukinili obvezno naročnino, je v trenutku ne bo več.

  • montyamp

   Vodstvo udbohanza-kurbenhaus , hahaha , zakaj pa ne obsojate prisilnega plačevanja laži in cenzure ???
   A to so pa pravice banditov , da lažete poštenim ???

 • Tweety Bird

  Ma presodite sami, kdo uporablja tovrstne izraze. To je govorica desnice…govorica komentatorjev na tem portalu:

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155869749168773

  • Bozz

   Ker to je tako težko ponaredit in naredit false flag ane?

   Tako kot je eden včeraj napisal: Možnost, da so beli prah poslali “desni” po zmagi Janše na volitvah je tako velika, kot tista, da je Assad tik pred zmago nad teroristi zaplinil svoje ljudi.

   Vsi po svetu delajo false flag akcije, samo naša brezmadežna levice ne, ane?

 • rubec

  Še en kviz na tv z namenom dokončno poblesavit leve volilce se nam obeta. Igro Solat bo vodila nihče drug kot Endivija Karl.

 • jernej

  desnica na nora tv hujska folk proti “državnim sovražnikom” pol pa jokajo da niso nč krivi ko se enmu utrga.

  • rabbit

   Zakaj bi jaz neki Evgeniji Carl pošiljala bel prah škoda vsakega centa za pošto.

  • centurion

   Tebe tut na štrik, konj neumni!
   Hujskam?
   Ne, buzerante kot ti prvezat na kratko.

  • Igor Kavalar

   Sami ste si krivi za vzpon alternativnih virov informacij, ker ste načrtno cenzurirali in prali možgane ljudem namesto, da bi bili objektivni in pravični. Sedaj ljudje sami iščejo vire informacij onkraj main streama in tudi sami se bodo odločali komu verjeti in komu ne.

   Pa sej iste probleme z Fake News imajo tudi v ZDA z npr. Clinton News Network, ki se je po porazu na volitvah spremenil v samo blatenje Trumpa z Rusijo in rumeno novičarstvo.

   Že nekaj let preden je Trump sploh kdaj v javnosti izrekel znamenito besedo Fake News sem sam opazil, da so RTV, POP , PLANET, A KANAL ena in ista šara aka propagandni stroj za manipulacije z strani elite. Vsebina je ista v drugem zaporedju, novinarji o vsaki vsebini podajajo enaka mnenja kot da živimo v večni temi in sonca ni od nikjer. V glavnem za bruhat, da imamo na izbiro misli lobotomiranih novinarjev in šove spakovanja, ki nagrajujejo kdo ima nižji IQ.

   Zakaj se nisi razburjal pred nastankom alternativnih virov, (Nove, YouTuba itd…) ko je bila vsak dan za zajtrk, kosilo in večerjo lansiranje hujskanje in propaganda proti lastnemu narodu z main streama?

   Kaj vse se bo spremenilo je odvisno prav od vas levičarjev. Če boste npr. po gestapovsko prepovedal svobodo govora in boste uporabljali trike Hitlerjevih nacional socialistov boste želi kar ste sejali.

 • Ryuk

  Levi pol je vedno imel take podle metode. Samo par primerov: Ivan Kramberger, Andrej Magajna, Kangler, nezakonit pripor Janše itd. Zakaj bi bilo tokrat drugače? Stave so visoke, predvsem za levi blok. To se je pač zgodilo v času, ko je Pahor podelil SDS-u mandat za sestavo vlade.
  Pa še nekaj: na MMC-ju so v petek brisali vsakega komentatorja, ki je izražal dvom o vpletenosti desnice. Pomenljivo.

 • Puki

  Ljubčki, volitve niso konjske dirke, kjer bo vso seno požvekal najboljši konj….

  • Vera

   Kdo pa ima 50 + ? Več strpnosti iz levice je pričakovati, če želite mir, ker v nasprotnem sem sigurna, da bo narod šel na ulice vseh mest, ter hudobe zmetal ven iz pisarn , kateri si stolčkov ne zaslužijo ! Mediji ne podpihujte več, ker se lahko hitro vžge, česar si pa mi pošteni Slovenci ne želimo, niti si ne zaslužimo ustrahovanja levice !

 • Osti jarej

  ..predlagam: pobijte se med sabo,politikanti……naroda ne vmešavajte

 • zaton

  Beli prah so si prejemniki poslali sami sebi, da očrnijo desnico.

 • Olga2345

  Kdo širi sovraštvo in izključuje? Komu najbolj odgovarja brezvladje in anarhija? Komu najbolj odgovarja NE Janša? Kdo je že nasilno rušil legalno izvoljeno desno vlado? Kdo vnaprej grozi, če bo prišel na oblast Janša? Vsi odgovori: Udbomafija s Kučanom, ker lahko ta čas delajo, kar hočejo in jim je v interesu le leva marionetna vlada, da bodo lahko naprej parazitirali Slovenijo in jo poseljevali z divjaki! Torej krivec je v njihovih udboantifa vrstah!

 • Bozz

  Še ena deli in vladaj akcija in mobilizacija leve raje, ki bo seveda slepo verjela vse kar se ji pove preko medijev.

  Eden napiše v kuverto Bog in takoj vemo, da so poslali desničarji, ane? Ker to je pa res tako težko ponaredit.

  Če je pa res bil kak Janšev pristaš potem pa lahko samo rečem, debil. Ampak močno dvomim. Diši po levi false flag akciji.

 • Dillinger

  Da ni bil kakšen mlinar.

  • RATATA

   Mlinar Jevsin.

 • montyamp

  Atentati Kramberger,Slivnik,Golub,Jamnik , montirani procesi Janša,Novič , Magajna , ……………….. so dokaz kakšen domet imajo udbopartijski tolovaji .
  Terorizem komunistične partijske celice je v 100 letih uničil na tem prostoru 3 države , SHS-YU-SLO .

  • Vera

   Uničili in še bolj uničujejo Slovenijo, za vse ostalo mi ni mar !

 • PIA PlA

  Diler jim je dobavil slab snif, zdaj je pa Janša kriv.

 • plamen100

  Ja res je malo je manjkalo da niso kar Janse obdolzili, banda komunisticna. Taksne stvari bomo sedaj lahko dnevno soremljali ko bo udbaski komunizem na vsak nacin crnil desnico. Saj ce ne bi bila v ozadju udba bi lahko temu rekli globoka drzava, tako pa je to v ozadju casovno modifocirana udbaska klika ki je ze pred volitvami delovala preko rezimskih novinarjev z izkljucevaljnimi vprasanji glede koalicije nato so dane zaobljube levicarskih strank takoj se enkrat preverili takoj po delno znanih rezultatih tj okoli 21 ure so bili ponovno vsi levicarski predstavniki strank ponovno vprasani ce bodo sklepali koalicijo z SDS in cesar podobnega ne vidis nikjer na svetu in prav vidi se kako gre za naroceno delovanje. In vceraj enako, tako so porocali kako so samo levaki prejeli tisti prah, pop tv celo posebej poudarja z objavljenim pamfletom kao o svobodi in neodvisnosti novinarstva. Pop TV govori o neodvisnosti novinarstva? Haha… pa to je v posmeh vsem res postenim in neodvisnim novinarjem ns svetu. Mislim da se v Rusiji niso tako indoktrinirani novinarji drzavnih medijev s socialisticno miselnostjo kot so to v Sloveniji. Slovenija danes predstavlja Kubo v Evropi!

 • ĐĐ Style

  Ko nekoga zasačijo pri nečednih poslih je prva stvar, ki jo izusti zanikanje in obtoževanje drugih. Tako nekako izgleda ta članek. Pol leta je ta portal hujskal narod proti vsemu kar je levo in kar je proti SDS-u, Sedaj ko neznani posameznik podlegel hujskačem pa se hočejo zmazati ven čeprav so na njihovih prstih še vedno sledi marmelade. BANDA KOLABORANTSKA

 • Mojca pokraculja

  Zastruplanje ? Grožnje ! Sovraštvo ! PRETVEZA ?
  Včeraj sem v listinah o usmrtitvi treh partizank s strani lastnih soborcev zasledila izraz PRETVEZA. Že dolgo ga nisem zasledila , pa je tako poveden, da se splača malo poigrati z njim.
  Primerov sumljivih pošiljk in klicev, da je podtaknjena bomba je bilo v preteklosti veliko. Nobeden se ni izkazal za resničnega. Hvala bogu. Ne spomnim se, da bi storilca kdaj našli, ga povprašali po zdravju ali kaznovali. Zato ne vemo za vzgibe, ki vodijo take storilce. Izgleda torej kot neslana sala, opozorilo, protest. Proti cemu, zakaj?
  Tako je odprt prostor za špekulacije. Komu tak prostor služi, je prvo vprašanje, saj ob tako “nevarnih” dejanjih ni mogoče verjeti, da prav nobenega primera niso raziskali do konca. Preprosto, ker se ga ne da?! In tukaj nastopi prva pretveza.
  Druga pretveza je ustvarjanje nevarnosti, češ do sedaj so se primeri izkazali za provokacije, toda previdnost in zlasti strah mora ostati.Torej kdo nas/vas straši. Ja nasprotniki , logično ! Kateri nasprotniki ? Tisti, ki nimajo oblasti in bi se do nje radi dokopali.Logično !
  Krog je sklenjen, v družbi obstaja nevaren sovražnik, ki steguje prste po oblasti in ga je treba v imenu demokracije uničiti! Sic !
  Tretja pretveza. Zelo preprosto, to je zgodba o zajčku, ki ga je lisica namazala z medom da so vse živali mislile, da je on grešnik. Lisica pa se je zvito nasmihala in delala nedolžen obraz.
  Poduk je : PRETVEZA

  • Soave

   + + + + +

 • sumljivislon

  Jančič: “Takšno poročanje medijev škoduje skupnosti!”

 • UDBA

  Prepričan sem, da so ta “beli prah” poslali privrženci SDS. Vsi vemo, da so neizobraženi in se ne znajo obnašati, kar so tudi večkrat, s svojimi komentarji na tem portalu dokazali. Upam, da bodo storilce prijeli in kaznovali.

  PS: Ni čudno, da vas poslancev Levice Dr. Trček naziva z SDS-ovska sv……t :)

  • centurion

   JAZ SEM PA PREPRIČAN, DA SI TUDI TI, KOT VSI LEVAKI,
   NEPREVIDNO FUKAL PSE IN TE JE DOBILA UDBA NA FOTKI
   IN FLAGRANTE S HLAČKAMI DOL….Zdaj vračaš uslugo.
   Sožalje.
   Bolezen levakov. Zoofilija.

  • macon

   Trček je duševni bolnik, kar je jasno vsakomur, ki je pogledal pet minut njegovega nastopa. Tega ne razumete le podobni bolniki kot je on.

   Kvasanje o neizobraženosti opozicije te jasno določa za fašista ampak si prezabit, da bi to dojel. Upam, da vas bodo enkrat prijeli in kaznovali, banda komunajzarska.

 • if

  Jerko Čehovin, predsednik ZZB NOB Postojna, nekdanji poslanec: “Ni verjetno, da bi
  JJ vodil vlado, saj je porušil vse mostove za seboj, njegova medijska falanga pa je žalila in poniževala vse politične konkurente, tudi na povsem osebni ravni.”
  ________________________
  Afera Patria, Čehovin, je produkt vašega nazora!
  S tem produktom je vaš nazor oblatil demokracijo, JJ in vse poštene državljane RS!

  Ker ste predsednik ZZV NOB, vas spomnim na 1. maj 1941, na kolaborantstvo vašega nazor z nacisti.
  Tega den so Kominternovci, 24 dni po napadu vašega zaveznika Hitlerja ba KJU (6. april 1941) in le 4 dni po ustanovtvi PIF (27. aprila 1941), gostili naciste na Rdečem trgu v Moskvi.
  https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8

  • jovan jovan

   Jerko ima prav! Zato ivan NIKOLI več ne bo predsednik vlade! Dlje kot do mandatarstva ne bo prišel.

   • Soave

    Pomota ! Dobro se ti bo zataknilo v grlu !

 • montyamp

  To je zmontiral FORUM 57121 BULMASTIF

 • Olga2345

  Skozi celo predvolilno kampanjo so levičarji (komunisti) širili slovraštvo in izključevanje do SDS in Janeza Janše in s tem do vseh podpornikov te stranke!
  S tem nadaljujejo še danes! Gre za golo sovraštvo in izključevanje komunistov! Bo naslednja faza nasilje z zločini???!!!

  • montyamp

   Ta faza je že aktivirana .
   Kaj pa so atentati in krivo sojenje ???
   Na vrsti je državljanska vojna .

 • montyamp

  To je Čehovinu slabo obdelana politkomisarska ………… afrodiziak poslala .
  Od UDBE kastrirani debili so za državo kot bolhe za psa .

 • šmentanamuha

  Kadar so stvari preveč očitne, je treba sklepati v nasprotni smeri. Kdor se ima namen maščevati, bo to storil čimbolj prikrito in bo ustvaril okoliščine nepredvidene “nesreče”.
  Npr., kriminalist, ki mora na pomembno pričanje zaradi prikrivanja dokumentov o pranju denarja, pade s strehe, ki jo popravlja, Aleš Debeljak, ki je na fakulteti javno povedal, da je islam grožnja za Evropo, je obtičal sredi avtoceste s prazno gumo in nenadoma je pridrvel mimo tovornjak, ki ga je pomendral, ko je stopil iz avta, da vidi, kaj se je zgodilo, Ivana Krambergerja je “po nesreči” ustrelil pijani lovec, ki se naslednjega dne niti ni več spomnil, kaj bi se naj dogajalo, Danilo Slivnik je naredil “samomor” z dvakratnim strelom v tilnik, ker je en njegov sorodnik nekaj mešetaril z poživili za športnike (ne vem, točno), znanstvenika in direktorja Kemijskega inštituta, Janka Jamnika, je z dvakratnim strelom v glavo iz maščevanja pokončal, debelušni nekdanji sodelavec, ki je v osmih minutah pridrvel s kolesom od doma, kjer je še malo pred tem gledal TV v pižami. V temi je natančno nameril in prosil Jamnika, naj stoji pri miru, da ga ne bo zgrešil.

  Če se kdo spomni še kakšnega primera, naj ga dopiše. Ni problem v udbo komunistih, ki so zbrani pod zastavo levice, da za svoje rabote uporabljajo takšne metode, problem je v neumnih ljudeh, ki jim nasedajo in celo vedno znova volijo. Najprej naj se vsak volilec zamisli nad sabo.

  • centurion

   Tudi duhovnik, ki je na UKC spovedal tovarišaTITA in s tem izvedel
   preveč, je umrl v čudni prometni nesreči na autobahnu v ZR Nemčiji.

   Tito je pred smrtjo želel duhovnika
   V svoji knjigi ‘Čudovito življenje Josipa Broza Tita’, pisatelj Žarko Petan (1929) odkriva, da si je Tito pred smrtjo v ljubljanskem KC leta 1980, zaželel duhovnika!
   ‘Ko je še Josip Broz ležal v ljubljanskem Kliničnem Centru’, piše Petan, ‘si je februarja 1980. zaželel pogovoriti z duhovnikom! Cerkev je nalogo zaupala duhovniku Frančeku Križniku (rojenem 17. aprila 1944, Šmarje pri Jelšah), tedaj znanim in javnim nasprotnikom ateizma. Križnik se je napotil na poziv v Klinični Center, ampak mu Varnostna služba Titovih varnostnikov ni dovolila obiska. Ko pa je Broz (Tito) ponovil željo, je cerkev ponovno poslala duhovnika, ki je tedaj otšel v bolnišnico, in opravil dolg razgovor z Josipom Brozom. Kmalu po tem, v marcu, je duhovnik Križnik odšel na študijsko potovanje v ZR Nemčijo, kjer je 28. marca umrl v še sedaj nepojasnenih okoliščinah, pri Düsseldorfu. Očitno je želela struktura vojne policije KOS-a, da to neprijetno pričo o tem sestanku s Titom, ubiti’, zaključuje Petan.

   • šmentanamuha

    Aha, zanimivo. A kakšnih zapisov slučajno ni zapustil?

 • xtc

  Treba je vedeti,da levaki počno kar se da ,da bi oblatili nasprotnika nobena zloraba jim ni prenizko.
  Realno je vprašanje zakaj bi se desnica,ki je zmagala ukvarjala nekimi levimi prosulimi looserji?
  V bistvu gre za ljudi,ki so sami sebi pošiljali zadeve z namenom,postati “ogroženi” in pomembni ,ker v svojih idiotizmih pač niso dosegli željenega efekta nato poizkušajo z lažnimm režiranjem nekih dogodkov,ki naj b jim dvignilo neko težo v medijih in kako naj bi bilo njihovo mnenje pomembno,da so se zmagovalci spravili na njih.
  Definitivno gre za out potezo in predvsem za poizkus netenja sovraštva in razdora v čemur so levi prvaki.

 • jovan jovan

  “Takšno poročanje medijev škoduje skupnosti!” – poročanje nore24 res že dolgo “škoduje skupnosti”! Lahko temu rečemo medij ? Medij, kjer niti za zapovedane praznike niste sposobni napisati kaj pozitivnega.

  • stajerc5

   Oooo, danes si bil pa pri tazgodnji masi, da si ze zunaj! Upam, da si vsaj 100 Evrov daroval za dvakratzgane!

  • tohuvabohu

   A si ti sposoben napisati kaj pozitivnega, siromak? Vse kar si dodedaj napisal, je eno samo veliko sranje in scanje.

   • jovan jovan

    Mt5,3.

  • Soave

   ? ? ? Zapovedan praznik?

   • slosin

    kaj češ, komunajzarski geni…oni zapovedujejo….

    • Soave

     + + +

   • jovan jovan

    Vprašaj župnika! No, vem da s polnimi usti težko govoriš….

    • Soave

     Nasvet: vprašaj ga ti, če ti ni nerodno, da nič ne veš !!
     Danes je navadna nedelja. sem prepričana.
     Osel !!

 • šmentanamuha

  Glede na to, da je bil v pošiljkah pecilni prašek ali nekaj takega, je jasno, da so to napravili tisti, ki niso hoteli, da se jim kaj zgodi. Kdor bi hotel maščevanje, bi dal notri konkreten strup, predvsem pa bi poiskal manj vpadljiv način.

  • slosin

   vidi se, da so navadni posraneti….kaj bi šele bilo, če bil ta prašek res antraks…

 • SIMON ROZIC

  Zastrašujoče nizko in podlo je podtikanje umazanih del
  konkurenci samo zato, da ustvariš negativizem, ki ti
  ne bo kaj dosti koristil, ko te bo ljudstvo končno pripelo na
  sramotilni steber !

 • Olga2345

  Levičarji so vnesli v evropski parlament laž in skrajno brezčutnost! Tudi predlog minute tišine za žrtev islamističnega divjaka, ni bil sprejet! Nasprotno, celo ploskali so nekateri, ko je predsedujoča prekinila molk predlagatelja!???? Torej levičarji mislijo, da je prav, da islamski teroristi, njihovi gosteje, naši paraziti, morijo po Evropi???!!! Ostudno!

 • šmentanamuha

  Levičarji so demoni, zato so nevarni. To pomeni, da to niso navadni ljudje, ampak osebe brez duše. Zato je tudi ateizem zanje logična izbira. Za preslepitev nasprotnika ne izbirajo sredstev. Čeprav sebe imenujejo socialisti, so dejansko povsem asocialni, nesocialni in neempatični osebki, nekakšni zombiji, k se ne zmorejo več spolno definirat kot moški ali ženske, ampak kr nekaj. To so IZGUBLJENE DUŠE.

  • macon

   Odlično. *****

   • šmentanamuha

    thx

 • Soave

  + + + + + + + mislim, da je g. Jančič pravilno nakazal. Ta prahec okoli talajo levaki, da bi bili krivi desnaki !
  Levuharjem je vse dovoljeno. Sem prepričana , da desnim kaj takega ni prišlo niti na misel. Vemo, kdo so mojstri provokacij !!

  ” Takšne grožnje so seveda obsojanja vredne in tako mediji kot
  društva so se na to dejanje tako tudi odzvali. A kaj, ko so tu mediji
  ponovno dogodek izkoristili za obtoževanje zmagovalne stranke, tiste, ki
  so ji Slovenke in Slovenci namenili največ glasov in ji s tem izkazali
  zaupanje, da Slovenijo popelje v naslednja štiri leta.”

 • tohuvabohu

  Sposobnost blefiranja levakov je neizmerna. Ko so pred leti UKRADLI spominsko ploščo JBTZ na Roški, so takoj spravili ven, da je to storil sam Janša. Poznamo vas, rdeče hijene, poznamo vas že dolgo.

  • slosin

   poznamo jih že, kot star dnar……ko vas nezna, skupo bi vas platio

   • tohuvabohu

    Če se komu še po 75 letih ni posvetilo, temu ni pomoči.

 • Buki

  V bistvu Nova podtika medijem da so podtikali kdo naj bi podtaknil ….. Koje li sramote!!!

  • antimur

   Piši in govori po slovensko, da ti ne bo kdo nabil v gobec tvojo balkanščino. Niso več časi, ko ste lahko srali po Slovencih po mili volji.

  • stajerc5

   Buki- odfuki!

 • ĐĐ Style

  Ta portal mi nekako deluje kot glasilo predšolskih otrok. “Mi nismo – oni so” Hijene desničarsko fašistične

  • slosin

   mišek, dej no dej!¨Ne se jezit, jeza pa sovraštvo škodita lepoti…veš, resnica ni za vsakega…Če jo slabo prenašaš, ne hodi sem, ker si z živci že čisto na koncu…..

   • ĐĐ Style

    Če bi bili tiho, bi bili manj sumljivi. Če že pošiljate prah, vsaj jezik za zobmi držte.

    • slosin

     ma mi samo malo čekiramo, v kateri stopnji popizditisa se nahajate…no, pa resnici na ljubo….malo vas zajebavamo…

     • ĐĐ Style

      Ne bi rekel, od prejšne nedelje se vršijo napadi šizofrenije iz vrst SDS-a. Sedaj ste tudi po NSi udarili, nihče vas več ne mara.

  • antimur

   Po tvoje je Hanzi RTV, PopTV, Delo, Mladina, Dnevnik, Večer in še in še te kučanistične navlake vzor resnice, domoljubja, poštenosti. Človek bi ti z veseljem primazal par krepkih po tvojem mavlu, toda desničarji nismo divjaki, ki rešujemo probleme s kockami in nasiljem, z intrigami, lažmi, celo umori, tako kot levofašistična kučanistična golazen, toda med vami je nekaj takšnih, za katere bi bilo potrebno izvzeti to pravilo. Morda boš prav ti ta srečnež.

 • dob

  Tisti, ki so “ugotovili”, da je umor političnih nasprotnikov dovoljena oblika komuniciranja med ljudmi, so ravno slo-komunisti! V rokah imajo vse veje oblasti, sami si napišejo zakone, sami presojajo o tem, kaj je prav, vsi glavni mediji so na njihovi strani.
  S tem, ko sebe postavljajo nad vsako sodišče, puščajo odprta vrata za prihodnje obračunavanje z nasprotniki svoje ideologije.
  Diktatura ne pozna evolucije. Ne more se razvijati, ker se nima kam. Lahko se le ponavlja.
  In zato se ponavlja.

  Po domače povedano, demokracija jim je dobra, dokler njim služi. Brž ko demokracija ne dela njim v prid, jo je treba zrušiti in za to so dovoljena vsa sredstva. Način, kako interpretirajo (revolucionarna pravna logika!) kriminalna dejanja v službi režima je, da so ta dejanja narejena zgolj v boju proti kapitalizmu in izkoriščevalcem in so zatorej v službi pravice. In zato niso kriminal!

  Potemtakem so laž, umor, kraja, prevara, uničenje človeka, njegove družine in človeškega dostojanstva… povsem sprejemljive oblike kriminala, če so v službi režima in ideologije, ki jo režim zagovarja.
  Kriminalcu, ki je v službi režima, se nič ne more zgoditi! Razen da dobi gigantsko odpravnino, ko zapusti svoje delovno mesto.

 • Tweety Bird

  OGLAS:

  Prodam spominsko ploščo iz Roške. SDS-ovci dobite 25% popust :)

  • Rožle

   Tam bo v kratkem stal še kip JJ ..

   • žogica

    Vi kar živega tja postavite, itak ni za nobeno rabo!

    • Rožle

     Znucana si ti … žogica

     • žogica

      Hihihiiiiii, jaz ne, ti pa sigurno!

     • Tweety Bird

      Lulika se baje v sto letih znuca za debelino bukovega lista :)

     • Rožle

      z žogico so se že kar precej nažogal :) ..

     • Tweety Bird

      To ne vem, sam moj Tunek pravi, da je moja “muca” fajn…še nič preveč znucana:)

   • ĐĐ Style

    Si mislil JB – Josipa Broza

  • šmentanamuha

   Luzer, to je tvoj pravi domet.

 • Tweety Bird

  OGLAS:

  Prodam beli prah…namenjen za snifanje. SDS-ovci dobite 25% popust :)

  To ni grožnja ampak neizmerni užitek.

  https://www.youtube.com/watch?v=_-aCThzJGXA

  • Olga2345

   Tisti posnetek so ponaredili usrani komunajzarji! Naš podmladek pa že ni tak!

   • ĐĐ Style

    haha

 • Tweety Bird

  Pošiljka za podmladek SDS je zgrešila cilj… ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • slosin

   šalabajzar, še pravilnega naslova nisi sposoben napisat….

 • Rožle

  Lewak bi še svoje v jamo zmetal in potem to svinarijo podtaknil slovenskim domoljubom ..

 • Jaka Sraka

  A pantagan ne deluje več na glodavce, le na insekte…

  • Rožle

   hočeš rečt
   Pantakan

  • Tweety Bird

   Spoštovani Jaka Sraka… se opravičujem, ampak učinkov vsakega pesticida, herbicida ali insekticida na SDS žal res ne poznam. lahko dam le praktični nasvet v boju proti SDS-u. V trgovini s kupi tako imenovane “vabe za desničarje”, v katerih je počasi delujoč strup, ki se desničarja prime, ko pride plenit folk. Ta strup potem sami zanesejo v lastno mravljišče na Trstenjkakovi, kjer se potem zastrupi njihova zalega ter cela falanga pogine. Skratka, posipanje kakršnegakoli prahu po stanovanju ni več potrebno :)

   • Jaka Sraka

    Ti bom nabavil hehsaklorofen, pa daj…

    • Tweety Bird

     Daj no Sraka kradljiva… čakam še molotovke na Metelkovi… ko bodo SDS-ovci podivjali… pod vplivom belega prahu :)

     • Jaka Sraka

      Za tvoje težave s Cimex lectularius in Cimex hemipterus je uspešno le uspavanje.

     • Tweety Bird

      Čuj Sraka smrdljiva… po ljubljanskih klubih kjer se zbirajo stari znanci policije sa YUga je prepovedanega belega prahu v kilogramih. Ampak nič, vse teče po normalnih ustaljenih dobavnih in nabavnih rokih. SDS-ovci med sabo povohani…daj što daš…sam da lahko snifajo :)

 • Tweety Bird

  Jovan je, baje, na bel prah odporen? :)

 • Tweety Bird

  Niso mediji nič napisali če je prašek bil kvaliteten?…Komaj verjamem o kvaliteti, tisto ki je dobra je že vso porabil podmladek SDS, slabo so pa naprej poslali, zamešali naslove. Kaj vse se zgodi ko si malce pod gasom :)

  • ĐĐ Style

   Jebemti napredek, včasih so samo pizzo dostavljali na naslov, danes pomladku tudi “belo” dostavijo.

   • Tweety Bird

    He he… seveda desnica ne more požreti pirove zmage in brezglavo opleta okoli sebe. Vse kaže, da migranti niso dovolj, potrebujejo še bel prašek, da bo vzdušje primerno njihovi predstavi o “sproščeni zreli in kulturni” demokraciji :)

    • ĐĐ Style

     Začetek konca, bi se temu reklo

     • Tweety Bird

      To so še zadnje glasovnice po pošti :)

     • ĐĐ Style

      Ne najdem besed, zato bom rekel “Ko jih jebe”

     • Tweety Bird

      Jebe jih beli prašek…he he…

     • Rožle

      Tunnek se kar sam sabo že pogovarjaš :)

     • Tweety Bird

      A boš malo belega praška…za snifanje? Obrni se na podmladek SDS-a :)

     • ĐĐ Style

      »To je koka … daj, tu mi posveti … sneg, sneg, sneg,« se sliši glas
      zamegljenega neznanca, v ozadju pa se razločno vidi, da je bil tam
      prisoten tudi nepovezani poslanec Andrej Čuš, ki je izstopil iz stranke SDS.

     • Tweety Bird
     • ĐĐ Style

      Levičarsko glasilo YOUTUBE

     • Olga2345

      Takrat ko so snifali koko, so bili še pri komunistih, zdaj ko so naši, tega ne počnejo več!

     • ĐĐ Style

      Torekj so leta 2011 bili komunisti?

     • Tweety Bird

      Seveda, več kot polovica SDS-ovcev so komunisti :)

      https://www.youtube.com/watch?v=DlenrHBZx54

     • Olga2345

      Vsak ki ni v stranki SDS, je avtomatsko komunist!

     • ĐĐ Style

      Tudi Primc in Kangler?

     • Olga2345

      Ona dva pa ne, ker sta prisegla našemu Janezu!

     • Tweety Bird

      SOVRAŽNI GOVOR !!!

 • Tweety Bird

  Za sprejem na psihiatrio UKC Ljubljana polje, UKC Maribor in Zavod Idrija potrebujejo nekareri bolniki veliko mnenj. Za sprejem v Državni zbor Republike Slovenije pa potrebujejo samo dovolj enako mislečih desničarskih ovc, čeprav bi lahko bili med prvokategornici !!! Za vsako mesnico, itd.., je potreben higienski minimum. Na slovenski parlament ni potreben niti mentalni, pa odločajo in se sprenevedajo in sami sebi lažejo !! Prekprokleti desničarji :)

  • Rožle

   so ob nedeljah murgelski honorarji kaj višji .. ?

   • ĐĐ Style

    Kučan nas je obvestil, da denar ni problem. Rabiš še kakšen odgovor.

    • Rožle

     ne, ..lahko odgovarjaš tudi brez vprašanja …

     • ĐĐ Style

      Mogoče????

   • Tweety Bird

    200%

 • Tweety Bird

  Nekdo je Brglezu, očitno poslal tako malo moke, da bi ta prejemnik lahko skapiral, da za narod ne bo več kruha !!! Samo drobtinice. Pod vlado SDS pa še moke ne bo, za navadne. Njegovi ožji podporniki in podaniki bodo pa še kar lastninili in podržavljali vse kar se še da. Sledi beg v države, katere imajo za take priznan azil !! Argentina, Brazilija, Ekvador… Janezek pa direkt v Avstralijo :)

 • ĐĐ Style

  Za sprejem na Psihijatrijo je od jutri naprej potrebna samo članska kartica SDS-a. Sprejeti boste brez čakalne vrste, ker dokazujete resnost primera.

  • Tweety Bird

   Torej, jim je Milojka skrajšala čakalne vrste :)… Oni pa so jo interpelirali :)

   • ĐĐ Style

    yes

    • šmentanamuha

     Vidva luzerja kar tekmujeta med sabo, kdo bo izpadel večji bedak.

     • ĐĐ Style

      Prišel je iz ozadja in takoj zmagal. Čestitam @šmentanamuha

     • Tweety Bird

      Prišel, videl, zmagal…in na koncu bo gotof…ha ha ha ha ha ha ….

     • ĐĐ Style

      šmentanamuha obvlada sceno, bedak leta že tretjič zapovrstjo. Brez konkurence!

     • Tweety Bird

      Mu bodo postavili “spominsko ploščo” :)

     • ĐĐ Style

      V prijedorju

 • šmentanamuha

  Dragi komentatorji, bralci in volivci,
  zavedajte se, da so volitve edini način, da po mirni demokratični poti odstranimo parazite, nesposobne in nekompetentne, vendar bolestno ambiciozne osebe, ki pod levičarskim praporom nagovarjajo osebnostno nezrele, inferiorne prebivalce, ki niso sposobni za funkcionalno življenje odraslega človeka. Njihova obljuba je višja socialna podpora in ne dobri pogoji za razvoj podjetništva, kjer bi lahko ljudje razvijali in uresničevali svoje podjetniške ideje in bili finančno samostojni. Levičarji vam torej obljubljajo dolgo življenje v socialnih jaslicah, kjer vam ne bo treba delat, samo če jim namenite svoj glas. Dobre službe z visoko plačo so, žal, že zasedene za njihove družinske člane in tovarišijske prijatelje, vam pa je namenjena sociala.

  Desnica vam za razliko od teh delomrznežev obljublja delo in še več dela, kjer boste lahko sami svoj gospodar, kar pa za levičarje ni sprejemljivo. Oni potrebujejo majhne, inferiorne in nemočne osebke, ki jih ohranjajo pri življenju s socialno podporo zato, da jim vsake 4 leta ali še prej hvaležno podarijo svoj glas na volitvah.

  Odločitev je vaša.

 • Tweety Bird

  Jaz bi zlahka zdržala brez SDS-a…sam SDS ne zmore brez praška :)

  • Rožle

   A to je tist Prašek iz kurjega portala ..
   rdeči prijatelj od Srebrnega in Korintosa …?

  • garfi

   seveda ker so čisti
   ti si pa usran murgelski tiČĆ

 • ĐĐ Style

  Socialdemokratska stranka Slovenije in njihova naslednica je najbolj sovražno nastrojena stranka.

  • macon

   Udbofašist, laži in laži, da boš ves penast in se posral v gate. Vi levi ste izmečki človeštva, pokvarjene barabe.

   • ĐĐ Style

    Tvoj način odgovarjanja mi veliko pove o ljudeh, ki stojijo za bivšo socialdemokratska stranko Slovenije

    • macon

     Ne moreš zahtevati spoštovanja, ker ves čas ogabno lažeš in to ponavljaš in ponavljaš. Tega v življenju ni.

     • ĐĐ Style

      In kaj točno sem se zlagal, da je bil JJ komunist, da se je stranka prej imenovala Socialdemokratska stranka Slovenije, še prej Socialdemokratska zveza Slovenije

     • macon

      Tvoje pisanje spremljam že ves čas in ves čas lažeš.

     • ĐĐ Style

      Ko dokažeš , da lažem bom prenehal pisati. Dokler tvoje besede temeljijo samo na tvojem mnenju so to prazne besede.

     • Olga2345

      Levaki vedno lažete, da je bil naš Janez član komunistične partije, kar ni res. Janez je bil namreč član zveze komunistov!

     • Olga2345

      [email protected], 307 (!) Upvotes! Naš Janez Janša je bil član komunistične partije in se iz tega veliko naučil, za razliko od vas, ki se se še sedaj družine s tatovi in zločinci in za njih opravljate umazane rabote (prirejanje Nickov in podtikanje izjav), da ne govorim o belem prahu…
      Naš Janez vas pozna do obisti, zato se z vsemi silami bori za demokratično, pravno, gospodarsko uspešno, socialno in varno Slovenijo! Je pošten, pokončen, sposoben in zaveden Slovenec! Srečno Janez Janša!

  • garfi

   Janša: Obljubljamo sodelovanje, ampak za to sodelovanje morata biti zmeraj dva
   laž na laž je levi fašizem

 • stajerc5

  Uuuuu mat Bozja, spet imam enih pet strani blokiranih rdecih glist. A ste ze vsi posrkali pasuljcino od Karitasa ali kaj!???

 • dob

  “Takšno poročanje medijev škoduje skupnosti!”
  Seveda škoduje skupnosti, saj je to namen; skupnost sama želi škodovati skupnosti! Razdeljena je na vladajoči del in na ubogljivi del skupnosti. Vladajoči del skupnosti potrebuje ubogljivi del skupnosti, da mu lahko vlada. Če ni ubogljiv, mu ne more vladati!
  Zato zdaj želi škodovati ubogljivemu delu povsod tam, kjer ta postaja neubogljiv.

 • macon

  Udbomafijska banda je sproducirala svojo verzijo požiga Reichstaga in zdaj bomo dva tedna poslušali o desničarskemu ekstremizmu kot smo dva tedna o “nezakonitemu” kreditu. Janša jim ne da nobenega izgovora pa so se poslužili nizkotnosti, false flaga v levofašističnemu slogu.

 • ĐĐ Style

  Janša najprej razdeli Slovence na dva tabora, nato se razglaša za nedolžnega mučenika, nasprotnike okronal za komuniste, ki hočejo uničiti Slovenijo.Hrani se z slovensko razprtijo, ko je česa kriv je vse zgolj zarota proti njemu. Imajo se za “domoljube”, kdor pa ni pri SDS-u seveda ne more biti pravi domoljub.
  Tudi njegovi fanatični ljubitelji, ki imajo pred seboj le velikega vodjo ne znajo gledati širše.

  • Republic Commando

   Aja? če kdo deli narod so to LEVI!. Kaj pa prirejate koncerte, organizirate proteste “proti sovraštvu”, vse ki se ne strinjajo z vami označite za naciste, fašiste, domobrance in nevem še kaj. Toliko hipokrizije kot jo najdeš v tvojem komentarju, ne vidiš skoraj nikjer :))

   • ĐĐ Style

    Podobno kot vi označite vse ,ki niso z vami za komuniste. Jaz ne vidim razlike. Danes sem prebral komentar na tem portalu kjer je uporabnik napisal, da je posnetek ko so se člani pomladka SDS drogirali ponarejen. Čez 5 minut je isti uporabnik napisal, da so se drogirali preden so bili člani SDS-a in so bili komunisti. Ti meni očitaš licemerstvo, a isto počnete.

  • garfi

   ti si pravi izdajalec

  • Slovenski štor

   Če bi Janša bil vse to,kar se mu očita,bi vi že zdavnaj peli(kot se je moralo peti Titu:Tito ljubičice bijela….)…..in se klanjali.Ker pa je Janša demokrat,počnete kar počnete.Nimate vrednot,kultura vam je kaos,družba anarhija,odnosi do soljudi podcenjujoči,drugačnih razmišljanj ne trpite…Projecirate svoja ravnanja v vse,ki ne razmišljate kot vi in,ki jih ne obvladuje čredni nagon kot vas…To je posledica revolucije in pet desetletij socializma…

 • if

  Jerko Čehovin, predsednik zzb
  NOB Postojna: “Ni verjetno, da bi
  JJ vodil vlado, saj je porušil vse mostove za seboj, njegova medijska
  falanga pa je žalila in poniževala vse politične konkurente, tudi na
  povsem osebni ravni.”
  ___________________

  Čehovin!

  JJ je demokratično izvolilo 220000ljudi!

  Komunstični sestanki vašega nazora štejejo NIČ!
  Čehovin, dokazujete:
  izobrazbo Kominterne;
  lažete mladini z OF lažjo vezano v čas in vsebine, ko ste paktirali z nacisti;
  z nacisti ste začeli 2. svetovno vojno, razbijali Evropo, tudi 6. aprila 1941 bili ste bili del (napad na KJU)!

  • Vlado77

   Koga sploh zastopa Čehovin plačan s denarjem davkoplačevalcev. Mene in upam si trditi najmanj 1/2 državljanov NE

 • stajerc5

  Ce je kdo videl slike pisem(mislim, da so v SN) ve, da so strahopetnezi rdeci dali pisma pisati svojim prvosolckim! Kucan ima vsako jutro njihova jajca za zajtrk!!!

 • Steiermark

  kdorkoli že , je pošiljatelj tega praška, je nesramen in je hotel vzbuditi lažne upe, da bi omogočil zadetost tem levuhom, ki so takoj pomislili in se verjetno razveselili, da so dobili malo koke…..

  • Tweety Bird

   A si bil ti pošiljatelj? :)

 • Vlado77

  Spomnimo se Velikovca. Kaj je bil cilj akcije? Atentat naprtit haimadinstu ! Ker se je akcija ponesrečila je prišla zadeva v javnost – sprevržena praksa komunistov. Tole s prahom je skoraj identično

 • Tweety Bird

  Spoštovani se opravičujem, ampak učinkov vsakega pesticida, herbicida ali insekticida na SDS žal res ne poznam. lahko dam le praktični nasvet v boju proti SDS-u. V trgovini si kupite tako imenovane “vabe za desničarje”, v katerih je počasi delujoč strup, ki se desničarja prime, ko pride plenit folk. Ta strup potem sami zanesejo v lastno mravljišče na Trstenjkakovi, kjer se potem zastrupi njihova zalega ter cela falanga pogine. Skratka, posipanje kakršnegakoli prahu po stanovanju ni več potrebno :)

  • garfi

   prijavljena grožnja in gre v tvojo kartoteko pod imenom Foglof Tumpek

  • tohuvabohu

   Fajnkiher, zakaj si ubil Ivana?

 • Mozes

  Ljudje božji, govorite kot da bi Janez dobil 50 % + 1 glas….

  • Olga2345

   Saj je dobil! Prepričana sem, da je volilna komisija “modernizirala” postopke, da je lahko goljufala…”varovanje” podatkov s pokrivanjem imen..hahahaha…sprememba vrstnega reda strank v “nekaterih” enotah…volitve namesto starih in bolnih (Požar)…10.000 (!) “neveljavnih ” glasovnic… počasno “štetje” (prirejanje)…

 • Rožle

  Razočaranje je bilo veliko, ker ni butalo ..
  in so obtožili desnico ..

  PS
  Levak vse kar dobi v roke mora prvo še v usta dat ..

  • Tweety Bird

   Tunek ga tudi meni da v usta :)

   • Rožle

    Tunnek tis še bol nor kukr sm mislu :) ha
    Moraš biti pa res fino gibčen, da to kar sam sebi počneš .. :)

   • slosin

    ubošček, ima pa hudo majhnega, da ga lahko ptiču v klun vtakne…

 • Olga2345

  Levičarji (prebarvani komunisti) lažejo, širijo sovraštvo, izključujejo in podtikajo drugim, svojim političnim nasprotnikom! Zdaj je vse že tako prozorno, da jim nihče več ne verjame!
  Policaji naj preberejo tajna navodila in poiščejo svoje udbaške sodelavce s šefom v Murglah!

  • slaipowi

   Ce ti nisi cisto zglajzala… Definicija obsesivno kompulzivne motnje. Za v ucbenike.

   • garfi

    leftard-183 glasov proti 55081
    za v učbenike

   • Olga2345

    Psihiatrijo so vasi kamerati iz Udbe tudi zlorabljali….na debelo, da so se znebili političnih nasprotnikov! To je veliko in sramotno poglavje v “komunisticni” medicini!

    • slaipowi

     Tebe so zlorabljali tvoji starši očitno. Ne glede na to. Tvoj idol je zmagal. Pa da vidimo če zna štet vsaj do 46. Kalimeroti…

     • Olga2345

      Po vasi nervozi sklepam, da bo preštel se bistveno več!

     • slaipowi

      Potem se boš pa zbudila vsa premočena. Zdaj pa zobe v kozarec, antidepresiv v usta in spat. Pa sanjaj lepe Jankoviceve in Erjavceve ocke. Baba zmesana.

     • Olga2345

      Očitno sodite po sebi! Jaz imam svoje zobe in tudi zmešana nisem! Zmešani ste tisti, ki hočete prodajati laži in ljudi ustrahovati in diskreditirati! To pri meni ne pali!

     • slaipowi

      Tipicno za zmesanega. Vsi ostali so zmesani le on(a) ne. Kdo koga ustrahuje pa ovce seveda najbolj veste. In potem se zgražate ker nihče noče z vami. Tudi ti ne znaš šteti do 46. To je očitno. Ha ha. Spat baba nepotešena

     • Olga2345

      Hahahahahaha luzer!

     • slaipowi

      Torej je res da si nepotešena. Na mojo prejšnjo trditev si odgovorila da nisi zmešana in da da imaš menda svoje zobe. Ma kaj ni nobenga kerlca na desni strani ki bi ti malo pomagal? Združeno z OKM pa ti mora biti kar hudo. Res si boga. Resnicno mi te je žal.

     • Vesuvius Vesuvius

      Umiri se, globoko zadihaj, misli s svojo glavo, imej razkošje v glavi, bodi kavalir, spoštuj soseda, ki svetovno nazorsko drugače misli in ti bo dobro na zemlji. Ne mahaj z mečem besednega sovraštva… tako kot se je fizično v obvladovanju sablje volilno predstavil vitez- sindikalist Semolič- ko je bil dolgoletni predsednik svobodnih sindikatov se ni spomnil da bi branil preproste delavce kateri imamo sedaj za 40 let 500€. Ni potreboval meča…samo poštenost v skrbi za preprostega slovenskega delavca Nedoumljivo mi je, da si nekdo, ki obvlada borilne veščine, ki kandidira za predstavnika ljudstva privošči tako neumnost in maha z mečem…. Midva pa skleniva pri sebi, da ne bova mahala z besedami meča po drugače mislečih, ki bolj bolijo kot Semoličeva sablja. Veliko sva naredila, če bova začela pri sebi.

     • Slovenski štor

      Ja,zdaj sva pa že bliže tvojemu problemu.Dobronamerno ti svetujem, obišči kakšnega dobrega psihoterapevta.Ni le stiska …tvoji:ono,jaz,nadjaz…Tu zeva problem.Že projeciraš v druge.Pusti levičarje,ti ti znajo narediti še velike probleme.Pusti Olgo,ona ni kriva za tvoje probleme.Upam,da sem ti pomagal,koliko se pač da v dani situaciji.

     • slaipowi

      Ti pa si pacient. Še hujši od Olge. Ravno za skupaj sta. Takega čaka že od takrat, ko je njen ljubi izginil v nekakšnem rovu.

     • slaipowi

      O luzerjih bos govorila ko se bos naucila steti do 46. Lahko pa govoris o Kalimerotih. V prvi osebi množine. Če veš kaj je to glede na to da do 46 še nisi prišla

     • tohuvabohu

      Čuj, govedo zarukano, očitno ti je zmanjkalo argumentov, pa se raje nesramno ukvarjaš z osebo, ki ti nič noče. Kreten rdečkarski.

   • tohuvabohu

    Ti imaš samo eno motnjo. Rdečekomunajzarsko.

   • Slovenski štor

    Slaipowi,ko s prstom kažeš svojo pamet,pomislim na Butale,ko berem kaj pišeš,opažam tvojo stisko.Misliš,da si inteligenten,ko napišeš “definicija obsesivno kompulzivne motnje” človeku,ki zapiše svoje mnenje…veš,tvoja sličica govori več o tebi,kot ti z besedami o drugi.Če jo dobro pogledaš, vidiš simptome tvoje stiski.Ti si bližje kakšni definiciji psihičnih motenj kot pa Olga.Mislim,da se ne motim.Mogoče se boš bolj odkril,če se boš še kaj javljal…Zna biti zanimiva analiza.

    • slaipowi

     Drži se analize štorov. To ti gre bolj od rok.

 • Rožle

  Takole na tik-tak …
  take komunistično zmontirane procese smo bli vajeni tam po letu 45
  … mladina tega ne ve … zato jih je treba opozoriti …
  ne nasedajte komunistični propagandi in plačancem na portalih …

 • garfi

  lopovskim leviČĆarjem se ne pošilja moke ali mletega sladkorja

 • Peter

  Je še mogoče še kdo opazil, kakšna mirna debata poteka na Novi, če so levi provokatorčki na dopustu, no?

  • wert

   ti so v glavnem levi novinarčki, ki se morajo skoz mal praskat, no. he, he

 • jovan jovan

  Največjo škodo dela ta portal.

  • Slovenski štor

   Zakaj ga bereš?Beri svoje,z levice;saj jih je dosti!Preveč!Pomembno je,da si v formi sprejemati eno in edino resnico

  • Minovak

   Pojdi na Delo, Dnevnik, Mladino, Večer…tam boš takoj v rdečih nebesih, ker so oni eni in edini, drugega ne obstaja…a pride jutro in se zbudiš…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!