Je Donald Trump podprl Boruta Pahorja?

Make America Great Again.

Verjetno ameriški predsednik Donald Trump za predsednika Republike Slovenije nikoli ne bi podprl Boruta Pahorja, pa vendar ima Pahorjev aktivist, ki zanj zbira podpise, na sebi čepico s sloganom Trumpove kampanje leta 2016.

Zbiranje podpisov za predsedniške kandidate je trenutno v polnem teku, saj tisti, ki jih ne bodo predlagale stranke, nestrpno iščejo podporo 5 tisoč volivcev, kolikor zahteva volilna zakonodaja.

Čeprav sta predsednika Pahorja podprli stranki SD in DeSUS, se je ta vseeno odločil za zbiranje podpisov. V uredništvo smo prejeli precej nenavaden prizor s stojnice Boruta Pahorja pred Upravno enoto Bežigrad, kjer je podpise zbiral možakar z rdečo čepico in Trumpovim sloganom iz lanskoletne volilne kampanje “Naredimo Ameriko spet veliko”.

Foto: epa

Verjetno ni treba posebej poudariti, da socialist Pahor in konservativec Trump nimata veliko skupnega, razen rdeče barve za podlago kape. Vprašanja o morebitni Trumpovi podpori predsednika Pahorja smo poslali tudi v urad ameriškega predsednika, v Belo hišo. Na odgovore še čakamo.

C. Š.

 • RealRevolution

  Ce bi bila pri nas kaksna druga vlada,bi ze zdavnaj prisel v Slovenijo.
  Ti so bili proti njemu,ko pa je zmagal so ga slinovo vabili kot naprimer Cerar ali Erjavec.

 • Božo

  Itak da ga je saj sta na prejšnjih volitvah tudi SDS in Janša potem ko je Zver dovil nezaupnico podprla Pahorja.

  • Vera

   Sami smo se odločali za manjše zlo v drugem krogu !

 • AlojzZ

  Je Donald Trump podprl Boruta Pahorja?

  Brez pomena. Moj glas ima Murko.

 • Krtača 20

  ? ?

 • janez zorman

  Oba rada spita v hotelih. Trump v svojih, Borut pa v “naših” – pokradenih od udbopartije, ki v večini vsi propadajo.

 • Anton

  Verjetno gre za odkrito nategovanje volilcev.

 • Hun

  vm se blede

 • luckyss

  ““Naredimo Ameriko spet veliko”.
  Podoben slogan je imel tudi Hitler…
  Belogardisti so to pograbili “na prvo žogo”..

  No sedaj pa potomci spet jamrat..;)

 • Anton

  http://www.rtvslo.si/slovenija/erjavec-za-resitev-severnokorejske-krize-po-diplomatski-poti/432404

  ta človek najbrž ni čisto normalen, pa kdo ga bo jemal resno, kar zine je bolje da bil tiho, kar stori, bi bilo bolje da nebi nič storil, skratka prava katastrofa na 2 nogah, še najbolj aktiven, učinkovit ud pri njemu je tisti med nogami.In takega papka imamo za zunanjega minsitra, sej ni čudno da se nam ves svet reži kot maček. Sicer me pa nekaj čudi gospod je zunanji minister, in hkrati predstavnik upokojencev, potem pa se hvali kaj je storil za upokojence., ko se pokojnine zvišajo na letni osnovi piši uh za cele 2-3 evre.

  sarkazem press

 • tasilo

  Če bi čepica če ne imela, bi čepica bila pica.

 • althar

  MSGA

 • Artur

  Nova24 tv v katero kategorijo spadate vi ? Strankarsko trobilo ? Alterneative media TV ! https://www.youtube.com/watch?v=KJhFjd6q7nI

 • Olga

  Laž je nesmrtna duša komunizma! Sledijo ji kraja, zločini….. Tako kot po Trumpu so komunisti tolkli po imperializmu, na koncu pa “imerialistom” v rit lezli in živeli od njihovega denarja!
  Dol z levaki!

 • Antonius

  Pa kaj tale Pahor res verjame, da smo tako butasti?
  S podporo SD in Desus nas hoče prepričati v svojo politično neodvisnost.
  Če bi bil posladkani zlikanec zares neodvisen, potem nebi v Ustavno sodišče spravil levičarjem uslužne ustavne sodnike. Saj smo vsi videli in doživeli njegovo mencanje, ko je moral zaradi navidezne demokratičnosti v parlament ponuditi ddr. Jakliča. Da sta ddr. Jaklič in Šorli na Ustavnem sodišču varno zabetonirana v manjšini je prvi najbolj odgovoren in kriv prav “neodvisni” politični kandidat za predsednika države, Pahor.
  Pahor je čisto NAVADEN prevarant, ki z vrhunsko odličnostjo sodeluje s kleptomani in lažnivci.
  Da Pahor ni nič vedel o kraji denarja iz TEŠ 6, in pranju iranskega denarja v NLB, gre lahko pripovedovati v najbližje mravljišče, pa bo takoj zvedel, koliko so ga mravlje pripravljene poslušati.

  Tisti zbiralec na sliki je pa zelo dobro premišljena provokacija za naivne. SD-jevsko rdečo, očem ponujajo na daleč, dvomljivcem od blizu se skrivajo pa za Trumpovim predvolilnim sloganom na republikanski rdeči.

  • Mojca pokraculja

   Vse drži, vendar večina volilcev ne razmišlja tako. Pravijo si : Najbolje da je Pahor še naprej predCednik, njega smo že navajeni. Najbolje da ni nobene spremembe, lahko pridemo z dežja pod kap.
   Kako ljudi pripraviti do tega, da bodo končno dojeli, da potrebujemo spremembe in to korenite ? Mladim prekarijancem pa dopovedati, da morajo na volitve ! Ubili so vse naše želje in vsa naša pričakovanja.

   • Antonius

    Večina volivcev sploh ne razmišlja, kar nama dokazuje dejstvo, da se zaradi izvoljenih kapitalistično kleptomanskih komunistov kot država z nikakršno demokracijo nikamor ne premaknemo.
    KAKO LJUDEM DOPOVEDATI?
    Saj prav zato komentirava, da tistim, ki naju berejo, DOPOVEVA!

    • Mojca pokraculja

     Večina je na žalost še vedno nedopovedljiva. Ne vidijo in ne da se jim dopovedati, da nam ves čas vladajo kapitalistično kleptomanski komunisti. Najraje so vsegliharji, o čemer ves čas zelo jasno in nedvoumno, predvsem pa argumentirano piše in razlaga spoštovani dob.

  • valentin

   Je prebrisanec, samovšečnež in zna mehke dušice pridobivati na svojo stran. Sicer kot človek po srcu resnično ni slab, a za svojo promocijo in snobizem bi vsaki babi naivno nasedel. ( Kosor, Kolinda, Dimic, miške male kot za šalo, itd. ).Vsem ne moreš biti všeč in vsakomur ugajati, se riniti v ospredje kadar ti paša, drugače si modro tiho, ker nimaš pristojnosti, tudi mnenja ne podaš in čeprav se sam ima za extravagantnega politika v resni politiki nima kakšne veljave., bolj je poznan mamcam na podeželju in v kakšnem frizerskem salonu.

 • Artur

  Rdeča banda ne more iz svoje kože , hudič v sili tudi muhe žre pa jim celo takšni retardirani bibmboti prav pridejo s svojimi debilizmi za fopanje svojega zblojenega volilnega telesa.

 • stajerc5

  Ali mislite, da ta nepismeni tip na sliki ve kaj pise na kapi!? Njemu je bila vazna samo barva, pa ga je malo peljalo…..

 • Anton

  http://www.rtvslo.si/moja-generacija/ministrica-kolar-celarc-ostaja-na-polozaju/432466#comments

  katastrofa, čakam dan ko bo Milojka objavila svojo kandituro za predsednika države. To nebi bilo nič presenetljivega, saj so volitve za predsednika države postale že ena sama farsa.o hinavščini desusa in sd-ja pa je odveč kakršnih koli besed. Če bi bili volilci v slovenij razumni teh dveh strank v naslednjih bližajočih se državnozborskih volitvahnebi bilo več v vparlamentu.

  sarkazem press

 • FORT WORTH

  Dokler bodo rdece pijavke ckzkj-zlsd-SD bo tudi desus…
  Brez teh obeh skrajnih levakov bi bilo zivljenje za drzavljane v Sloveniji lazje.
  Tako pa uzivajo lagodnost samo poslanci teh dveh strank…

 • janez cepec

  pa kva ma veze kašno reklamo ma ta model gor na tintari. ni use za verjet, kar piše. sej se Nova tud reklamira, de je u službi resnice, pa ste svetlobna leta deleč od tega

  • sprehajalec

   Kwauš reku janez, da Nova n guvori resnice? Puvej mi cajtng ki je bl resnicolubn kt Nova? Kr naštej.

 • Janez

  JA, JA !
  Se zdi,
  DA SE SLO EX KP, ZK, SD, SMC, DESUS, ZL ITD.
  – VSI RAZEN EX KKNOJEVCEV IN OZNOVCEV ITD. – SPREMINJAJO V NEKAKŠNE “RAZTRGANCE”
  RADI – SE ZDI,
  BI BILI SPREJETI MED NAS – SOLIDNE SLO DOMOLJUBE IN DESNIČARJE ?!
  Pa
  NE VEJO – KAKO BI TO IZVEDLI
  ?! Se zdi.
  Pa?
  Potem
  ZGANJAJO TAAKE “MAŠKARADE”, KOT JE TO – S KAPO D. TRUMPA !?
  Prav
  USMILJENJA VREDNI IN POTREBNI ŽE POSTAJAJO EX KP, ZK. Se zdi. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  KOT ENE IZGUBLJENE OVČKE – SE ZDIJO.

 • Franjo Trojner

  Grem stavit, da Donald Trump nima pojma kdo je Borut Pahor! Vem pa, da tudi Trump ne bo mogel preprečiti brodoloma Cerarjeve vlade, politike v Piranskem zalivu

  • valentin

   Mar tako podcenjuješ predsednika ZDA, g. Trump-a. Stavim 1 mio. dolarjev, da za Boruta ve, pa naj bo ta Borut že kakršenkoli. Staviva ?

   • Franjo Trojner

    Ne predsednika ZDA, temveč Boruta Pahorja!

 • samsara

  Ej Donald, ma kaj si mona al’ kaj?

 • MEFISTO

  Rdečkoti se mečejo na zobe, ker postaja Trump pravi in vse bolj uspešen predsednik in ker ni peder ali kako podobno levičarsko zmene.

 • garfi

  make murgle great again

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!