Kdo financira lažnivega blogerja Mitjo Kunstlja, ki zaradi vseh kazni državi dolguje že prek 100 tisoč evrov?

Mitja Kunstelj (foto: STA)

Novinarja Vinko Vasle in Špela Predan, bivši državni sekretar na MORS mag. Dušan Mikuš, lastnik portala Politikis in solastnik založbe Nova obzorja Dejan Kaloh, bivši predsedniški kandidat Milan Zver, pa nekdanji notranji minister v drugi Janševi vladi, Vinko Gorenak. Na prvi pogled morda nimajo veliko skupnega, vsak na svojem področju so si ustvarili uspešno kariero, druži pa jih tudi neprijetna stvar. Vsi so bili ali so še tožeče stranke v sodnem postopku zoper zloglasnega blogerja Mitjo Kunstlja, nekdanjega uslužbenca specialne brigade Moris, ki na svojem blogu Mikstone širi sovražni govor in laži, obračunava z nekdanjimi sodelavci, politično desnico in konservativnimi mediji. Razžaljenih je iz dneva v dan več, posledično se je tudi tožb nabralo na desetine, samo v zadnjih petih letih naj bi ga tožilo 20 ljudi. Kunstelj je zaradi svojih laži kazensko že odgovarjal, saj je pred časom prestajal polletno zaporno kazen v Novi Gorici, na odškodnino pa zgoraj omenjeni tožeči še čakajo. Kunstelj ni zaposlen in ne dobiva socialne podpore, vseeno pa ima 5000 evrov neto dohodkov mesečno. Financira ga podzemlje.

Mitja Kunstelj na svojem blogu Mikstone med drugim popisuje svoje sodelovanje v Morisu in pozneje v Paravomu, posebni skupini nekdanjih specialcev, nekdanjih sodelavcev se praviloma loteva z zmerljivkami in blatenjem, spušča se na osebni nivo in žali človekovo dostojanstvo, zamerili pa so se mu predvsem politična desnica in novinarji, ki svoj poklic opravljajo na redkih slovenskih konservativnih medijih. Pred leti se je na takšen način lotil novinarjev Vinka Vasleta in Špele Predan, njegove zmerljivke in laži pa so se najpogosteje dotikale najožje intimne sfere. Novinarja nista oklevala in sta zoper Kunstlja leta 2011 vložila tako kazensko kot tudi odškodninsko tožbo. In jo dobila.

Praktično sočasno je tožbe zoper Kunstlja vložili tudi Dušan Mikuš, ki po svojih besedah konstantnih in ponavljajočih se številnih neresničnih trditev o sebi, obrekovanja in blatenja, ni več mogel prenašati. Že 20. decembra leta 2011 je na okrajno sodišče v Ljubljani podal tožbo in predlog za začasno odredbo, s katero naj se Kunstlju prepove tako neresnično in žaljivo pisanje, čemur je sodišče v celoti prisluhnilo in Kunstlju prepovedalo takšno početje, sicer bi bil za vsako nadaljnjo žaljivo omembo Mikuša dolžen plačati po 10 tisoč evrov v državni proračun, vendar omejeno do višine skupne kazni 100.000 EUR. Po naših informacijah je Kunstelj to zgornjo mejo že zdavnaj presegel, saj ni upošteval nobene sodbe.

Sodišče naložilo Kunstlju, naj se na blogu javno opraviči, a se je samo preselil na drug strežnik
Med drugim je bil zloglasni bloger dolžan na svojem blogu objaviti opravičilo v roku 15 dni, a tega nikoli ni storil. Prav tako je bil dolžan v roku 15 dni od pravnomočnosti sodbe plačati 10.000 EUR z zakonskimi zamudnimi obrestmi in pravdne stroške v višini 1.738 EUR, a seveda ni plačal. Prav tako je Mikuš zoper Kunstlja junija leta 2012 vložil kazensko ovadbo zaradi kaznivih dejanj (sočasno sta to storila Špela Predan in Vinko Vasle), a njegov postopek v nasprotju s postopki omenjenih novinarjev še vedno teče. Postopek trenutno stoji, saj sodišče še ni razpisalo prve obravnave, kar Mikuša močno preseneča. “Samo sprašujem se lahko, zakaj je zadeva še vedno v predalu,” je avtorju članka v telefonskem pogovoru zaupal Mikuš.

Od naših virov smo izvedeli, da odvetniki svojim strankam zaradi slabih izkušenj odsvetujejo tožbe proti Kunstlju, saj doslej od njega še nihče ni iztržil niti sodnih stroškov, kaj šele odškodnine. Kunstelj je že pred leti na sodišču dal jasno vedeti, da odškodnine tožečim nikoli ne bo plačal, sodnih obravnav sploh ni želel poslušati, sodnici pa vseeno dal vedeti, da mesečno prejema 5000 evrov neto prihodkov. Po svojih besedah naj bi jih zaslužil prek svojega delno plačljivega bloga.

Foto: Nova24TV. Kunstelj je državi dolžen prek 100 tisoč evrov, a ga nihče ne rubi.

Foto: Nova24TV. Kunstelj je državi dolžen prek 100 tisoč evrov, a ga nihče ne rubi.

Prisilni izvršitelji neuspešni, Kunstelj državi dolguje že prek 100 tisoč evrov
Ker Kunstelj ni plačal niti centa, je Mikuš zahteval izvršbo, a je bil prisilni izvršitelj neuspešen in so ga morali celo zamenjati. Kot nam je še povedal Mikuš, Kunstlja ni mogoče najti na naslovu, kjer ima prijavljeno stalno prebivališče, prijavljeni pa naj bi imel kar dve hkrati, eno celo na centru za socialno delo v ljubljanskih Mostah, kar je nezakonito.

“Pričakujem, da se mi bodo vsaj sodni stroški povrnili, čeprav ta trenutek ne vidim rešitve, kako od njega dobiti denar. Zakaj ga sodišče ne terja in zakaj država ne uvede postopka, če ji je dolžan že 100 tisoč evrov, pa mi tudi ni jasno,” nam je potožil priznani ekonomist in častnik. Kunstelj je imel sicer pred časom svoj blog na ameriškem strežniku, a mu je podjetje Worldpress blog ugasnilo, ko je izvedelo, da je zaradi njega na sodišču in da se je na blogu redno blatilo tudi takratnega premierja Janeza Janšo. Kunstelj je tako zamenjal že precej domen, bil je tudi na celjski, kjer mu je spletno mesto ponudilo podjetje Hitrost, od koder je blatil predvsem Gorenaka in Kaloha.

Skrivnostni donatorji ga financirajo prek tujih bančnih računov
In kako se Kunstlju sploh uspe izmikati plačilu dolgov tako zasebnim tožnikom kot tudi slovenski državi? Za prejemanje plačil za naročnine na blogu in za pomoči po naših virih bojda uporablja tuj račun, odprt pri SKB banki pod številko: SI56 0310 0100 1155 142. A ker mu država očitno ne zna dokazati, da je z računom povezan, mu ne more do živega.

Podobno izkušnjo ima tudi nekdanji minister za notranje zadeve Vinko Gorenak. Kunstelj se ga je lotil jeseni leta 2013, na predvečer parlamentarnih volitev, zaradi česar je v svojem volilnem okraju posledično prejel pol manj glasov v primerjavi s prejšnjimi volitvami. Blogerja bi tako lahko ovadila tudi sama stranka SDS, saj je posredno s svojimi zapisi vplival tudi na njene rezultate.

Naj spomnimo, Gorenaka se je Kunstelj lotil z lažnimi obtožbami, da je homoseksualec in ga v seriji zapisov na svojem blogu poskušal očrniti pred slovensko javnostjo skupaj z Dejanom Kalohom. V zadevi Gorenak proti Kunstlju sta tako stekla dva ločena postopka, saj je kazenski postopek sprožila že država, ker je bil kot notranji minister Gorenak takrat uradna oseba. Kunstelj je dobil nekaj več kot 1000 evrov kazni, se je pa poslanec skupaj s Kalohom lotil tudi zasebne tožbe, v kateri je Gorenak zahteval odškodnino tudi od podjetja Hitrost, ki je na svojem spletnem strežniku gostilo Kunstljev blog. Takrat je sodišče Kunstlja izločilo iz zadeve in mu izdalo pravnomočno sodbo, po kateri je bil primoran Gorenaku plačati 9 tisoč, Kalohu pa 7 tisoč evrov.

Lahko bi tožil tudi SDS: Vinko Gorenak zaradi lažnivih zapisov ob dostojanstvo, pa tudi volilne glasove
Že lani jeseni je bila izdana tudi sodba zoper zgoraj omenjenega lastnika strežnika, ki bo moral, ko bo sodba pravnomočna, plačati približno 1300 evrov Gorenaku in 1100 evrov Kalohu, bi pa to bil pravcati precedens v slovenskem prostoru, saj bi sploh prvič zaradi razžalitve kazensko odgovarjal tudi lastnik strežnika in ne samo avtor žaljivega zapisa.

Foto: STA. Vinko Gorenak zahteva odškodnino tudi od lastnika strežnika, kjer je Kunstelj lansiral svoj blog. Če bo sodba pravnomočna, po bo to precedens na slovenskem prostoru.

Foto: STA. Vinko Gorenak zahteva odškodnino tudi od lastnika strežnika, kjer je Kunstelj lansiral svoj blog. Če bo sodba pravnomočna, po bo to precedens v slovenskem prostoru.

Vseeno pa se poraja veliko vprašanje, ali bosta Gorenak in Kaloh kdaj dejansko dobila odškodnino in povrnjene sodne stroške. Poslanec SDS ne verjame, da se bo to zgodilo, saj po njegovih besedah še nobena tožeča stranka ni dobila zadoščenja, ker se Kunstelj plačilu kazni spretno izogiba. In čeprav so njegov blog s strežnika podjetja Hitrost medtem že umaknili, bloger nadaljuje svoje “delo”, saj se je preprosto preselil na tuj spletni strežnik, ki je po naših virih lociran v Mehiki.

Gorenaku torej tako kot vsem ostalim razžaljenim ostane predvsem boj za čast in dobro ime, ki ga je s svojimi lažnivimi zapisi Kunstelju vseeno uspelo zamajati med tistimi, ki dolgoletnega člana slovenske pomladne stranke ne poznajo osebno. “Če rečemo zelo pošteno, sem v svojem volilnem okraju leta 2011 dobil 5400 glasov, leta 2014 pa samo 2700 glasov, kar je pomenilo praktično 50-odstotni padec podpore. To seveda kaže, kakšen vpliv so imeli Kunstljevi zapisi na rezultat volitev. Še danes, tri leta po prvih objavah, po spletu kroži dokument, v katerem so skupaj zlepljeni vsi njegovi žaljivi zapisi. Tu pa tam me kdo opozori na to,” pa nam je v telefonskem pogovoru povedal Vinko Gorenak.

Kdo torej sploh lahko ustavi pohod lažnivega blogerja, ki si je z vsemi tožbami in kaznimi verjetno že zavozil življenje, saj jih bo nekega dne primoran bodisi plačati bodisi sedeti v zaporu? Verjetno samo tisti, ki jim je za zdaj v interesu, da njegov blog še vedno “živi” na spletu, in ki ga bržkone pri tem tudi financirajo. Kako si sploh drugače predstavljati, da prestopniku, ki je državi dolžan 100 tisoč evrov, ki je bil v preteklosti obsojen tudi zaradi preprodaje droge, vloma v avtomobil, po pisanju nekaterih medijev pa je tudi bivši odvisnik, še niso zaplenili pisalne mize in računalnika?

Luka Svetina

 • AlojzZ

  Kdo torej sploh lahko ustavi pohod lažnivega blogerja?

  Pravna država. Samo pravna država! Ja, kje pa je? Jo že kdo vidi?

  • Bastian

   Bolj pravna država je Albanija,mi smo najbližje Severni Koreji.

 • Laž ima kratke noge

  Bla bla bla…

 • Brane

  V normalni državi in družbi je stvar urejena v mesecu v Butalah s korumpiranem pravosodjem NIKOLI !!!!

 • Kat Wilson

  LoL, o Gorenaku je napisal, da je peder in mu je padla podpora? Zaradi tega? Tudi če bi bil peder, pa kaj potem. Saj menda njegovi potencialni volilci niso taki glupači, da bi volili folk glede na njihovo spolno usmerjenost… ali pač? Phahaha..jao

  • luckyss

   Hja, ampak tukaj trdijo, da je homoseksualnost prisotna samo pri levakih…
   Čakaj malo…pa ni bil on včasih levak ?

   • Kat Wilson

    Nimam pojma in mi dol visi za Gorenaka in vse ostale. Levo, desno, pri nas je vse isto sranje

   • rrrrr

    Homoseksualnost je približno enakomerno razporejena tako pri levih kot desnih. Je pa kleptoseksualnost precej izrazitejša pri levih kot desnih

 • luckyss

  Vsekakor navaja Kunstelj zanimive podrobnosti…
  Koliko od tega je res pa ne vem..kot tudi večina vas tule tudi ne..

  • bolimeđoko

   si ti peder ?

   • Jovo Jamnica

    Fsi smo pedri, sam gnara ni…

    • von Rhein

     Pomeni to,da so registrirani samo v F21?

     • Jovo Jamnica

      Apropos…

      luckyss>bolimeđoko • 12 minut nazaj

      Nisem…če pa bi bil, tega ne bi skrival..

     • luckyss

      Oprosti..ne “kapiram” ;)

     • bolimeđoko

      Bo treba postavit glavo na drug štil pa bo šlo.
      Jovo je glavca z dolgo brado.

     • luckyss

      “Domov si ga pel”

   • luckyss

    Nisem…če pa bi bil, tega ne bi skrival..

  • von Rhein

   Kar May je tudi v svojih knjigah navajal zanimive podrobnosti z Wild West.

   • luckyss

    Pa se ni noben “indijanc” pritoževal ;))

    • von Rhein

     Kako,da ne.V zgodbah…lok…skalp ipd.Imeli so boljši pravni sistem:-)

  • novaknovak

   na neznanem kraju, ob neznanem času, naj bi, na neugotovljen način domnevno imel namero…hahahahahahahahaha podrobnosti

 • Jovo Jamnica

  Super reklama za Kunstla. Že dugo ga nisn čito, zdaj pa so me spet spomnili… :-) Na Politokisi in Reporteri pa je glavni Jelinčič.

 • Jovo Jamnica

  Gorenak je dobo zarat Kunstla več glasof, ne pa majn… Manifiko je pedr… :-)

 • tičko

  Kako pa je z zdravjem tega “kunstla” ?
  Po vsem zgoraj prebranem, je to zagotovo oseba, ki sodi bolj v zaprt sanatorij, kot v zapor.
  Kdo so ti dobrotniki, ki skrbijo za njegovo super lagodno življenje ? Vse to bi moralo sodišče zanimat.

 • von Rhein

  Zakaj ga ne ustavijo? Zato,ker imajo interes,da je čimbolj “živ” in na znan udbovski način osvaja tiste,ki mnenja hitro menjajo,radi imajo porno,grozljivke in brezvrednosten šund. Glasovi štejejo več,če pomaga Kunstelj kot gospodarski program.Pri gospodarskem programu bi moral marsikdo prispevati v proračun več,mnogi pa bi izgubili nezasluženo.Kunstelj je za slovenčke in pritepenčke Rambo nr.2.

  • Jovo Jamnica

   Zar i ti, moj sine Brute?

   • von Rhein

    Sem na strani V.Voduška (Operacija marinec).

    • Jovo Jamnica

     Jas sn mislo na reklamo… Rambo, pa take… :-)

     • von Rhein

      Za nekatere je.

     • Jovo Jamnica

      Kaj je to … Operacija marinec?

     • bolimeđoko

      to je nekaj z našo arbitražo ?.

     • Jovo Jamnica

      Je že na Novi kaj pisalo o temu? Jas drugo na prvo žogo nea čitam…

     • bolimeđoko

      To ne vem. Vem pa, da je Nova trenutno najboljši slovenski medij

     • Jovo Jamnica

      Jas se tut strinjam z temu, ker drugo poretko čitam…

     • von Rhein

      Knjiga(scenarij neke vohunske afere – Depala vas (Založba MK,Lj 1995)

   • novaknovak

    a cezar je bil hrvat oz srb?

    • Jovo Jamnica

     Bi blo bolše, če bi napiso… καὶ σὺ, τέκνον;… Saj skoro doben nea ve, da je Cezar uporablo pretežno grški jezik…

 • moat

  Kdo financira lažnivega blogerja Mitjo Kunstlja, ki zaradi vseh kazni državi dolguje že prek 100 tisoč evrov? Neumnost vprašanja se takoj zazna, res. Če je državi že toliko dolžan, kdo bi ga potem lahko financiral? Verjetno ga pa nekateri podpirajo pri pisanju, drži. Ne pa pri odplačevanju kazni, z razliko od Janše, ki ima za te namene svoj sklad, ji ga polnijo podporniki.

  • Jovo Jamnica

   Ja. Zamisli si, da si navadni, pa maš na grbi 160 “slučajev”. Jas si še enga nemrem privošit… :-)

   • moat

    Saj jaz tudi ne, res. Očitno si pravico lahko kupiš le z denarjem, ki ga potrebuješ, da se prebiješ vse do ustavnega sodišča ali celo do Evropskega sodišča za človekove pravice. Če si revež pa te obsodijo na prvi stopnji, da se potem hvalijo kako učinkovito sodstvo imamo.

    • rrrrr

     Če se ti ljubi, prečitaj. Še ena (stara) zloraba našega krivosodja.
     http://www.publishwall.si/vili.kovacic/post/266049/nova-zgodba-o-podtaknjenem-morilcu

     • moat

      Sem prebral. Ne vem, ne morem soditi, nisem strokovnjak, pa tudi za laika je tukaj v članku premalo podatkov za kakršnokoli presojo. Na eni strani so najdene sledi na drugi besede, kako so se znašle na rokavu osumljenke (naj bi jih imel tudi sin). Lej, nisem izvedenec, koliko pa so bili le-ti strokovni v tem primeru pa ne vem.

     • rrrrr

      Lepo, da si prečital. Še lepše pa se mi zdi, da se o stvari, ki jo oba slabo poznava, nisi opredeljeval. Pošteno.
      Prikazani primer razkriva bolj to, kako so kriminalisti in preiskovalci okuženi z interesi neke stare in osovražene službe, ki nereformirana še vedno straši v Sloveniji. Paralelo med tem primerom in konstruktu proti dr. Noviču pa lahko zaznamo tudi amterji. Izbranega krivca lahko naklepno kontaminira že poslušni policist z rokovanjem pred odvzemom vzorca v laboratoriju. Samo to.

     • moat

      Mogoče imaš prav. Ne vem, o Noviču sem komentiral samo to, kar so zaznali in odkrili izvedenci, naši in tuji in prikazal izsledke tako tistih, ki kažejo na to, da bi lahko bil kriv, kot tistih, ki kažejo, da ni.

  • bolimeđoko

   pa kaj se hvališ, če podpiraš Janšo.

   • moat

    Si pa za hece, res. Dobro je, da si dobre volje že na vsezgodaj :).

 • MEFISTO

  Ve se, da je Kunstelj polpismen in da mu bloge pomagata pisati Jovo Jamnica in janez cepec, ki pa tudi nista v najboljših odnosih s slovenščino in njeno slovnico.

  Ostali nicki moža tisočerih nickov pa so korektorji, pomožni uredniki bloga, svetovalci, propagandisti in opravljajo še druga umazana dela, ki se jih ne lotijo spodobni ljudje.

  • bolimeđoko

   Oj, mefisto pazi se….. krive ovadbe, obtoževanje, kar poprek, so lahko nadležne zadeve.

  • Jovo Jamnica

   Ja, čuj, Dans fsaki fičnik prau pride…

 • tarantela

  Kaže, da Kunstelj piše zanimive zadeve he-he…Kam nej kliknem, da ga najdem, bom še jaz brala? A veste, da je tale prispebvek reklama za Kunstlja?

  • bolimeđoko

   Ti ga kar beri, da se še malo izobraziš v lažeh.

   • tarantela

    Na tem portalu se izobražujem za magisterij.

    • von Rhein

     Prosi za nasvete Bratuškovo.

     • tarantela

      Nima cajta.

     • von Rhein

      Ti jaz napišem?Za ceno se dogovoriva.Sem konkurenčen.

     • tarantela

      A obvladaš vejice pa taku?

     • bolimeđoko

      Še kaj več, kot samo vejice. Tudi pod grmom.
      Ni von Rhein kar “taku”, Če veš, kaj hočem povedat ?

     • tarantela

      Jest pod grmovje ne plezam, mam rajš otavo pod sosedovim toplerjem.

     • novaknovak

      torej si jo že vprašala? slabo lobiranje al te ne mara, in to še celo ona..

    • luckyss

     Naj ugibam naslov “magisterske naloge”..
     “Kako povprečnemu in zakompleksiranemu naivnežu pričarati občutek pomembnosti in pripadnosti”

     • tarantela

      Ma, dej no. Predolg naslov.

     • luckyss

      Potem pa
      “Kako striči ovce”

     • tarantela

      Volna je zoprna za pranje.

     • novaknovak

      ti pa za branje..

    • janez zorman

     Potem si šolana kot Mrs. Pigy.

     • tarantela

      Kdo pa je spet to? Zdej sm pa že mau u zadregi. Ne vem, kje kleplje Kunstelj, ne poznam Mrs. Pigy, ja res moram več časa posvetiti temu portalu. Sam kaj, ko pa raj FOXCRIME gledam…

    • kokobily

     Za mene je pa ta izobraževalni program prezahteven. Trudim se, trudim, zadnjič sem že lastno mačko uspel prepričati, da tudi sam stradam, teh “avtorjev” tukaj pa nikakor ne dosežem…
     Kako preseči ta umotvor, povzeot zgorej, namalan tukaj,spodaj..
     (obtožba, da je homoseksualec..)

     “..Gorenaka se je Kunstelj lotil z lažnimi obtožbami, da je homoseksualec..”

     • tarantela

      Hm, vidiš, sem pa spregledala.
      Torej je obtožba resnična, če sklepam po tem stavku?
      Ježešna, kaj vse ne izvem tuki!

     • bolimeđoko

      magisterij ti ne uide.

     • tarantela

      Vidiš, je kar prav, da se tu izobražujem. Takih modrosti še babnice učas niso skup spravile na vogalih.

    • novaknovak

     človek ima občutek, da delaš že drugi doktorat…

  • novaknovak

   majke mi, kolk se delaš glupa. tako vsestranska, razgledana, pa kao še ne veš za tega parazita…

   • tarantela

    mea maxima, kriva sem!

 • Unikatna

  Če takšnemu ne more država na prste stopiti, potem ni čudno, da je vedno več tega!

  • von Rhein

   Država taka kot trenutno je NOČE stopiti na prste takim prav zato,ker rabi,da je tega vedno več.

 • Poštenje velja

  Kij pa vreca za krompir resita hitro vse probleme.

  • pajot

   Martin Krpan je uporabil kij in mesarico. No,pa tudi vreča za krompir ni od muh.

 • pajot

  Ta možakar je psihopat.tak,kot so tudi njegovi delodajalci. Psihopati. Nič čudnega,saj živimo v psihopatski državi.

 • koreninca

  Tak izmeček se enostavno vrže na tla in pohodi kot cigaretni čik!!

 • Viktorh

  Očitno ga financira SDS.
  Dejstvo pa je, da je pri nas veliko izrodkov.

 • centurion

  “…Kdo financira lažnivega blogerja Mitjo Kunstlja, ki zaradi vseh kazni državi dolguje že prek 100 tisoč evrov?…”
  Preko nevladnih, formalnih in neformalnih organizacij iz
  proračuna davkoplačevalci.

 • goldhorn

  Kdo ga financira? Udbomafija.

  • Caetano

   …alias Organizacija

 • Hun

  samo da ga na slikah pogledam vem da je odvisnik od heroina da je pa ze dlje casa pa zatecena zapestja in zabuhle dlani od zozenih zilj poapnenjenha se dodatno dokazujejo da je star djanki

  • Jovo Jamnica

   Slike slikajo slikari, rizbe pa rišejo risari…

   • Hun

    se strinjam sam tale je na horsu

  • tarantela

   S kakšne perspektive so ga fotografiral? A ne vidiš, da ima tudi stegna doooolga in debela?

   • Hun

    stegna in meca se hitrej natecejo k se voda nabira …jst o pristnosti njegovih clankih ne morm sodt…po izkusnjah pa djankija spoznam iz aviona

 • Duhec

  Ja no… očitno večina narkomanu bolj verjame kot pa politikom.

  • sončnica

   …če je,ali,če je bil džanks,še ne pomeni,da je neumen…..jaz politikom NE verjamem niti črke,kaj šele besede

   • skrajna resnica

    Vidva verjameta tudi đankijem, samo da se kleveta domoljube.

    • sončnica

     ..jp,prej,kot politikom….marsikdo je stokrat bolj pošten….saj ne veš,če ni morda pol politike nakoksirane?!?

     • skrajna resnica

      Verjamem da ste volilci pahorjev, jankovićev in cerarjev razočarani. Zato predlagam, da ne nasedate več tistim, ki vas vedno znova naščuvajo proti točno določeni opciji.

 • Nata

  Saj je jasno……potrebujejo ga, zato ga ne najdejo !!
  Svinjarija, oprostite no,

 • FORT WORTH

  Kako je ze rekel Maslesa ?
  Koga je treba sfukati ?
  Financerji so v krogih,kjer se vrti Maslesa. Jasno,kot beli dan !
  Tam je rak-rana Slovenske drzave.
  Ce se in, ko se bo to tvorbo izrezalo,lahko pricakujemo zacetek normalnega bolj zdravega zivljenja !

  • Jovo Jamnica

   Ja, to bo. Negdo drug. Zdaj fsaj vem, zakaj je det na igli. Keri zdravi pa bi se za kerega drugega vlačo po sodiščah? Ni to isto, ko je ono Marinič poslo nekoga drugega, da nardi za njega ispit is nemšine…

   • FORT WORTH

    Po sodiscih se on vlaci. Za protiuslugo v €.

    • Jovo Jamnica

     In kako zadoščenje ma pol tisti, ki ga toži?? Tožit bi moro krifca, ne pa onega, kaj se za krifca pretstavla.

     • FORT WORTH

      Gnes nic nea razumes. Mal se oddahni.

 • Mojca pokraculja

  Že po tem, da sodišče prisoja oškodovancem dokaj normalne odškodnine, je jasno, da sodnija to dela z levo roko zato, ker vedo, da jih itak ne bo nikoli plačal. Saj je njihov, mar ne?

  • Jovo Jamnica

   Ajde. Bi ti šla tožit klošara, keri ti je jezik pokazo?? Najbrš nebi, ker ti je fseeno, al je klošar v resti al pot mostom, pa še košta te taka tožba. Če pa maš na raspolago tuji gnar za tožbo, te pa je pesm druga. Pol pa je odvisno ot človeka, bi istega klošara tožo, al pa ne…

   • FORT WORTH

    Nea nabijaj gnes ni tvoj dan… (:-)))

    • Jovo Jamnica

     Čakaj, šele segrevam se… LOL

   • Mojca pokraculja

    Nit je klošar, nit je jezik pokazo, nit je treba met tuji gnar za tožbo…Treba je met dnar za odškodnino, to je problem !? O tem se pogovarjamo, jst sm sam zgodbo zaključla da sem pokazala na špil, ki ga igrajo sodnija,Kunstelj, policija, mafija…vse je zmenen, sej ti to dobro veš !

    • Jovo Jamnica

     Jas to nea vem, anpak si mislim…

 • Vstajnik

  Ekstremistična levica skače ven na vsakem koraku.

 • sončnica

  …ako je vse res….potem na vsake kvatre koga volkovom vržejo?!?

 • sončnica

  …hehhehe…povezava na bučelce takoj brisana….zakaj pa?!?….a je janko tud tam,mejbi?!?

  • Jovo Jamnica

   Jas jo še mam vedno gori. Čuj, kaj misliš, je Kunstl mason???

   • skrajna resnica

    ma ne, on je en navadn mamon.

    • Jovo Jamnica

     Čuj, mi je fseeno. Anpak jas Bučeli dost verjamem. Ne sicer fse… “Mačkon” je meu visoki položaj…

     • skrajna resnica

      kdor mu verjame pa je en navadn moron.

     • Jovo Jamnica

      Če misliš, da sn moron, me to niti malo nea gane… :-)

     • skrajna resnica

      ja glej, sam se hvališ, jst ti sam povem kaj ti zato pripade

     • Jovo Jamnica

      Te pa serviraj neki argoment, ne pa… ti si moron, pa take…

     • skrajna resnica

      Lahko bi se spustil v detajle, samo škoda cajta, ker ti bolj padaš na laži kot argumente.

     • Jovo Jamnica

      Laže lahko samo tisti, keri pozna resnico. Če poznaš resnico, te na dan z njo. Če pa si zmišluješ, pa to ni doben argoment…

     • skrajna resnica

      Nisem si jaz izmislil, da ga je še udbosodje spoznalo za lažnjivca in obrekovalca, čeprav dela režimu uslugo. Kaj hočeš od mene slišati, da je krivosodje končno opravilo dobro delo- čeprav ga ni, ker jo je odnesel brez posledic.

     • Jovo Jamnica

      Krivosodje gor, krivosodje dol. Prvi državni tožilec je bil Anton Drobnič. Od njega nič od nič. Pa veš, kdaj je že to blo??

     • skrajna resnica

      A misliš tisti sodelavec udbe? Mi itak nimamo pravnikov, so samo Bavconovi pripravniki, ki z zahodnim pravom nimajo blage veze, čeprav se piflajo na pamet rimsko pravo, v praksi izvajajo samo revolucionarno pravo.

     • Jovo Jamnica

      Pa dobro, gdo te misliš, da sn jas??? Neki skrivni buđovan???

     • skrajna resnica

      provokator

     • Jovo Jamnica

      Zakaj sn te zdaj naenkrat provokator. Mene fse to zanima, o čem pišem in sprašujem. Ja, nisn privrženec Janše. Anpak, to z provokacijami nima dobene zveze. Nisn jas krif, da tu samo v črko “J” zviti prst pokažem, pa se jim enim par onim, kaj jim je Janša bok i batina, omrači um…

     • skrajna resnica

      Znam te puško kad si pištolj bila…

     • Jovo Jamnica

      blablablabla…

     • korintos23

      Takšnih pa res ni težko prepoznati. Ste kot meduze. Prozorni. In na soncu poginete.

     • sončnica

      …v smislu to si ti,kaj sem pa jaz…..buhpomahej

     • skrajna resnica

      nisem jaz kriv če verjameta takmu intelektualcu:
      https://www.youtube.com/watch?v=TnbcTJCN_Kw

     • sončnica

      …jah…tip je bil zraven….bojda zeeelooo zraven…se ti zdi,da res zgolj laže?!?

     • skrajna resnica

      koliko je bil zraven ne vem, če pa bi imel kakršenkoli dokaz pa ga udbišče ne bi obsodilo, se ti ne zdi?

     • sončnica

      ……če bi res udbišče stalo za njim…bi ga obsodilo?

     • skrajna resnica

      točno tako, ampak brez posledic. Da zadeva ne more na Evropsko, češ da so svoje (formalno) opravili, čeprav đanki še vedno obrekuje in je de facto nekaznovan.

      Podobno smo videli tudi dvakrat pri Janši. Enkrat so odpravili neustavno KPK poročilo dve leti prepozno, ko je že padla vlada in Klemenčiču se ni zgodilo nič. Drugič v farsi Patrija, ko so ga ustavni sodniki držali v zaporu za časa volitev potem pa ga čez pol leta soglasno izpustili- seveda brez posledic za vse vpletene.

      Polno je še takih kvazi-sodb, ki v praksi ne rešujejo situacije, ampak se samo izognejo reviziji v Strasburgu. Seveda le če dotični oškodovanec sploh ima sredstva da pride tako daleč.

     • sončnica

      …ja,pa edini naseljen planet v celem vesolju smo…

     • skrajna resnica

      ja vem, nekateri ste samo padli z lune

     • sončnica

      …z lune ziher ne….

     • skrajna resnica

      no, zakaj te potem Mesec nosi?

     • Jovo Jamnica

      Sredi devetnajstega stoletja so pr nas mislili, da na Luni živijo razumna bitja…

     • sončnica

      ..ko ali če bodo fuknili atomsko,se bo tja selila gamad

     • Jovo Jamnica

      Mijadva to neboma preprečla…

     • sončnica

      kdor vsaj malo zna misliti po svoje,se mu zadeve zdijo povsem logične….eni in isti….kamor pogled obrneš….

     • skrajna resnica

      Vam, ki menite da vsaj malo razmišljate po svoje, predlagam da tožite 571 režimskih trobil zaradi kraje intelektualne lastnine.

   • sončnica

    ..njega vpraš :-)

    • Jovo Jamnica

     Mogoče niti nea ve. Toti frajmaureri so z fsemi žaubami namazani…

     • sončnica

      …no,ne vem,ali ve ali ne…je pa zanimivo,da bučele nihče ne demantira,toži,preganja…in menda ga “tadomači” na slikcah celo poznajo

     • Jovo Jamnica

      Ja. Najbol se mi je dopadla Ludmila Novak, Milka Vajnhandlova. Pr njej fse štima, kar se Bučele tiče, pa fse tiho je blo…

     • radames

      Da verjameš bučeli, je enako, kot da bi Kunstlju verjel.
      Slovenski folk je zabit ko noč!

     • Jovo Jamnica

      No, pa mi ti povej kaj novega o Milki Vajnhandlovi. Rade volje ti prisluhnem!

 • fmg9

  saj se je preprosto preselil na tuj spletni strežnik, ki je po naših virih lociran v Mehiki

  Čudni viri… (?)

  Njegov strežnik (212.44.101.105) je fizično v Sloveniji. Na IP segmentu od Domence:

  inetnum: 212.44.96.0 – 212.44.111.255
  org: ORG-DD4-RIPE
  descr: DHH.si hosting platform – LJ
  netname: DOMENCA-NET
  country: SI

  http://cqcounter.com/whois/?query=212.44.101.105

 • Fogglof Tunnek

  Kaj tu ne drži?

  Mitja Kunstelj: “Se še kdo spomni Cerarjeve predvolilne kampanje, pred katero je Janša pobegnil v zapor. To je bil del njegove taktike in odgovora. Politična žrtev v zaporu, zunaj pa volitve! Kaj lepšega za Janeza? V zmago je bil trdno prepričan. Poraz in Cerarjev triumf sta bila najnižja točka Janševega razmišljanja o koncu politične kariere. Hotel je ustoličiti Zdenka Črnača in se igrati kar pripisuje Kučanu. Strica iz ozadja. Glej ga šmenta, Črnač se niti v parlament ni uvrstil, nekaj časa je igral glasnika Janše, potem pa sta US in Pahor poskrbela, da je Slovenija v EU kot prva dobila kriminalca poslanca, ki na seje hodi kao iz zapora. Puščava ni zapor, iz Doba pa bi Janšo vozili na urgenco in ne v parlament.”

  • korintos23

   A tebe sploh še kje kdo resno jemlje, Boris ? Zdaj si res samo še smešen. Kot ta narkoman in prodajalec droge otrokom. Primati res sodite skupaj.

 • hle

  Pa kdo tega modela sploh še jemlje resno tako kot tale portal že zelo redko kdo jemlje za verodostojnega

  • Ruggedplant

   Glede na to, da od njega živi in ima 638649 ogledov, očitno bebčkov, ki se hranijo z njegovimi iztrebki niti slučajno ne primanjkuje.

   • hle

    Že kar nekaj let je kar je nazadnje kak moj prijatelj na fb delil kak njegov blog tako da če ne bi bilo tega članka sploh ne bi vedel da to še obstaja se pa spomnim da sem kak blog začel brat pa tudi kmalu nehal

    • Ruggedplant

     Glede na to, da omenjeni še ne spi pod mostom, še kar naprej pisari in dobiva za to celo prejemke, zelo dvomim, da je tako
     nepomemben za blesavo rajo, ki mu naseda, rpedvsem pa za tiste, ki jim je v
     interesu vladati tej blesavi raji. Se pa tudi meni zdi, da je glavna škoda že
     dosežena. Stotisoči, ki so bili na njegovem blogu, so v njem dobili svojo
     predstavo o svetu in dokler ni resnega epiloga s sodišča, lažniv strup ostaja v
     telesu slovenske javnosti. Saj veš, tisočkrat ponovljena laž postane “resnica”
     in da iz te resnice pridemo spet do prave resnice, je potrebno tudi to tisočkrat
     ponoviti. A to se v našem bananistanu očitno zlepa ne bo zgodilo – podobno kot
     epilog farse Patria, ko je bila nenadomestljiva škoda že narejena tako Janši,
     njegovi družini, stranki, kakor Sloveniji, a za to ne bo odgovarjal NIHČE, še
     huje – z zastaranjem je krivosodje (oziroma naročnik afere) doseglo to, da se
     resnica ni izgovorila niti enkrat samkrat – kljub temu, da je Janez na
     prostosti, torej v beticah slovencljev še vedno vlada 1000x ponovljena laž.

 • korintos23

  Narkoman in morilec otrok. Kar je vsak, ki prodaja drogo otrokom. In takšnega bi kdo resno jemal ? Seveda. Bolniki kot on.

  • Fogglof Tunnek

   Preprodajalci orožja so tudi morilci !!!

   • tohuvabohu

    To pa je Kučanov posel, a ne, govedo zarukano?

   • korintos23

    Drži. Kunstelj je prodajal tudi orožje. Predvsem pištole.

    • Primoz Papez

     Airsoft to po vašem mnenju je orožje….

     • Primoz Papez

      Marjanco vprašajte kakšne so to ,je že pisala v članku…

   • slosin

    Ups, kaj bo pa Milan rekel, če slučajno to prebere…

 • Fogglof Tunnek

  Glej korintos23, verodostojna analiza grdega Mahiniča in Lisjaka. Sveža informacija.

  Mitja Kunstelj, 06 Feb 2017: “Zakaj Melanija ni sprejela Mahniča in ono drugo lepoto? Poslala je fotografa tajne službe, da ju poslika. Ko je videla ta dva »kmetiča« v oblekah za pogreb, je zanesljivo zaprla svoj comp in odpovedala udeležbo. Od naših veljakov pa takole. Pahorja niso pustili, on je bolj za vrtce in košnjo trave. Cerar ni šans. Štrafela ga da takoj na čevelj od ljubosumja. Janša bi bil očitno najbolj primeren. Desničar, lažnivec in lovec na komuniste. Težava, ker protokol ni našel zgornjega dela lasulje v Janezovi barvi. Pa naj bo rumena, izraz spoštovanja, je sklenil Janša in si na glavo poveznil bananin olupek.”

  Ka ftotem zapisu ne štima? Fse je res!!!… ha ha ha ha ha ha ha ha ha… Ma vi fsi ste brez občutka za humor!!!

  • Fogglof Tunnek

   Da zaključim:

   Mitja Kunstelj: “Pred odhodom je Janša vprašal osebje. Če je kdo musliman, naj pove zdaj. Sicer bo pred ameriško mejo skočil s padalom. Za domovino, za Janezom v globino. klapEND”

   …ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha… Nasmejte se…naj še nekdo nekaj takega napiše o našem Milanu Kučanu…se bomo fsi fkup smejali :))

  • Johan

   Zabiti idiot !

   • radames

    Lej, takega vosla se da na ignore! In potem se ti namesto njegovih oslarij pojavi tale napis: This user is blocked
    In imaš urejeno. Kunstljev je na temu forumu vse polno. Take je treba zablokirati.

    • rrrrr

     Odlično!

     • Fogglof Tunnek

      WOW ODLIČNO !!!… še jas bom sam sebe zblokiral…

     • korintos23

      Boris, z bolniki se ne ukvarjam. Saj veš, katere tablete jemlje Kunstelj?

  • slosin

   Kolk litrov šmarnice požreš, da dobiš tak smisel za humor…?

 • Aresnica

  Toliko v vednost _ tale fantič je bil navaden vojak- stražar je bil pred slovensko vojaško stavbo (pentagon) Dobil pa je zelo dobre veze z SLO omrežje-ocenili so da bi bil dober za ponucat- _ – Ha.ha nekdanjega uslužbenca specialne brigade Moris bla,bla,bla- – ja na papirju.
  ____________
  Lep pozdrav

 • radames

  Po svoje ga financirajo tudi tisti, ki verjamejo njegovim pisarijam. Ogromno Slovencev je zabitih ko noč!

 • neny
 • Olga

  5000 evrov neto?!!!! Tovariša bi bilo najbolje ročno obdelati! V vojski so temu rekli čebovanje!
  Sicer pa volitve in lustracija, saj je vse prepleteno!! Za vzgled si vzemimo Romune!!!!

  • Primoz Papez

   Verjetno dobiva teh 5000e od JJ da mu dviga podporo pri vas ovcah…

   • Ruggedplant

    Pa ti kdaj prebereš za sabo kakšna protislovja pišeš ali je prav to tvoj osnovni namen?

  • tarantela

   Pa zakaj, za vraga, že ne greste na cesto? Sam uprašam.

 • xtc

  Verjetno se bo finančnega dela rešil s stečajem;z zapornim pa bo težje:
  Seveda pa je bolj zanimivo to;kdo financira te strežnike instroške:TER ZAKAJ JIH SODIŠČE NE ODREDI ZABLOKIRATI?Strežnik v mehiki?mORDA PA BI KAZALO POIZKATI KDOPOSLUJE OD LERVICE TAM:

  • bolimeđoko

   Če bi bla oblast zaintereserana za to, bi to že kdaj naredla.
   Ni interesa, rabijo enega seronjo, da serje po poštenih, kot njim paše pa, da ima umazana gospoda čiste roke. vse znano.

 • Mirkoca

  A Mitja Kunstelj laže bolj kot ostali?

  • Fogglof Tunnek

   Nič bolj in nič več.

  • Ruggedplant

   Odvisno s kom ga primerjaš. Najbrž na svetu obstajajo še večji, pri nas pa je v samem vrhu.

  • skrajna resnica

   A imate tovariši spet tekmovanje v laganju?

  • Fogglof Tunnek

   Ne !!! Eden in Edini še bolj laže!!! Pa lepi in fotokopira…pa krade govore…

   • bolimeđoko

    a so ti že povedal, da imaš zelene možgane?

 • dr Janez Sveti

  Mitjo Kunstlja poznam osebno. Je ubogi narkoman, ki sta ga na pot pogube pahnila tovariš Kos in tovariš Klavora. Njegov besedni zaklad je tako skromen, da ne zna sestavit niti deh smiselnih stavkov. Kdor ga pozna, ve, da tako imenovani MIKSTONE, nima nobene zveze z njim ampak je on samo slamnati bloger. Verjetno tako pride do mamil.
  DR Janez Sveti genij

  • Fogglof Tunnek

   To ne bo držalo.

   • bolimeđoko

    Pa ka se ponižavaš, no ? A tud ti tak na lehko kasiraš za špicelfuter?

   • dr Janez Sveti

    Nimam razloga za laganje. Začelo se je ko so Kunstlja policaji ujeli pri vlomu v Merkator trgovino. Ko so ugotovili kje je v službi, so mu ponudili sodelovanje. Reva posrana kar Kunstelj je, je ponudbo sprejel in vse povedal tudi VOMO, saj se je bal tudi njih…Tako je nastala afera Depala vas. SMolnikar je bil ovaduh , ki je tudi delal za Kosa in Klavoro. Vse je bilo organizrano za miniranje Janez Janše.
    DR Janez Sveti pogrebnik

  • Franc Šink

   Že po videzu se vidi da je zabit.

 • Ruggedplant

  Tepec ni Kunstelj, ki v zameno za gospodarjeve piškotke neokusno laže, obrekuje, žali, ampak tisti, ki njegove gnevne konstrukte berejo, kaj šele verjamejo.

  Kaj je torej bolj bebavo – 2 tedna pred volitvami ustanoviti “novo”, “sredinsko” stranko brez programa in zmagati volitve ali biti bebec, ki vsemu temu nasede in se sebi in svojem potomcem dobesedno podela na obraz?

 • Get Smart

  Na pojmu komunizem ni česarkoli slovenskega, saj gre za kaviaržidovski izum. Je torej lahko in tudi je kaviaržidovski, kominternistični, kominternacionalistični itd.
  Organizacija, ki na tem prostoru skrbi za ČUVANJE TEKOVINA KOMUNISTIČNE REVOLUCIJE, sliši na ime, ki so si ga povrh vsega sami nadeli:
  KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE, ki jo vodijo kaviaržidovski “smrtni neprijatelji ljudi” in njihovi derivati ter v 90 % pridruženo članstvo SRBSKI LUMPENPROLETERI
  (serbus je za serbusa rojen nje, biča vajen in željan).
  Torej je lahko in tudi je JUGOKOMUNISTIČNI KOMUNIZEM,
  je “kultura smrti”
  .
  Slovensko je tisto, kar je v naši (SLOVENSKI) lasti in/ali smo SLOVENCI ustanovili/ustvarili, kar gojimo.
  Slovenci gojimo
  “kulturo življenja”:
  – sobivanje ljudi
  – pošteno delo
  – Resnico
  – pravico
  – SVOBODO
  in kar je še obče znanih človeku prijaznih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI.
  .
  .
  Vse verodostojne ankete oz. raziskave javnega mnenja tega sveta kažejo, da Slovenci (kljub GENOCIDU in ETNOCIDU, ki mu v Evropi ni para), najmanj od vseh verjamemo MURGLSRBSKEMU JUGOKOMUNISTIČNEMU OKUPATORJU.
  Še enkrat: Najmanj od vseh, kljub temu, da smo takorekoč edini, ki smo na najhujši možni način izkusili vse 3 TOTALITARIZME 20. stoletja.
  .
  Samo kot noč zabiti smetički po spletu lahko kljub dokazom nabijajo kretenizme in lastno opranomožgančkarstvo posplošujejo na širšo skupnost ljudi.
  .
  Kominterna je zadovoljivo organizirana zločinska organizacija z mogočnim agitprop aparatom. Kjer pa je po II. vojni oz. natančneje po KOMUNISTIČNI REVOLUCIJI (torej po KLANJU OTROK in po klanju oziroma zahrbtnem morjenju izpostavljenih predstavnikov domorodcev) prevzela TOTALNO OBLAST, ima pod kontrolo še šolski aparat.
  .
  V Evropi torej ni držav, kjer bi poklali toliko najboljših hčera in sinov, kot so to storili na Slovenskem, potem ko so razkosali slovensko ozemlje ter ga razdelili med svoje kominternovske novotvoirbe Italijo, Avstrijo, Mađarsko, Srboslavijo,
  a so v Evropi kljub temu redke države, ki so se koliko toliko osvobodile komunistične okupacije.
  Kominterna ima večino tudi v EU—parlamentu.
  .
  V ZDA je (seveda z vsemi pridržki o komunističnih načinih štetja nje) je
  65 MILIJONOV državljanov volilo kaviar komunističnega muslićkultija Hussein Barakija,
  isto število je volilo tudi njegovo tovarišico Hilarico.
  .
  V Sloveniji je na vsakem koraku dokazano, da KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO vole murglsrbske jugokomunjare in vse ostale uvožene in tukaj narejene trenerke,
  ki jih je trenutno za vsaj 400.000 nje.
  .
  Iz tega sledi, da bi lahko govorili o kakor zabitih državljanih, vendar pa ljudje tega ne počnemo, ker je zabitost floskulica, ki jo je agitprop zabil v opranoglave glaviće in predvsem, ker tako onanirčkanje škodi ljudem.
  Če že, potem lahko govorimo le o konkretnih primerih in pred tem seveda jasno povemo, pojasnimo, kaj floskulica zabitost pomeni.
  Tu jo bomo pojmovali (razumeli, tak je na kratko tudi njen obči pomen) kot nezmožnost razumevanja nečesa, kar je bilo smetićijem po spletu pojasnjeno že NEŠTETOKRAT.
  Kdor v šoli še ni slišal za zgodovinska dejstva SLOVENCEV,
  kdor v MURGLSRBSKIHJUGOKOMUNISTIČNIH medijih še ni slišal Resnice,
  tega seveda ne moremo in ne smemo obravnavati kot zabitega, ampak kvečjemu kot nevednega, natančneje neinformiranega.
  Kot zabite pa lahko obravnavamo smetilćije, ki so jim bila dejstva predstavlje že NEŠETOKRAT, toda smetilćiji, ki jim je MURGLSRBSKI JUGOKOMUNISTIČNI agitprop ZABIL v glaviće, da morajo blatiti vse, kar je kakorkoli poovezano s pojmom slovenski nje. Še enkrat:
  KOMUNIZEM je kaviar LUMPENPROLETARSKI INTERNACIONALIZEM —
  inte nacije nje = lumpenproleteri svih zemalja/DRŽAV ujedinite se nje —
  tukaj v svoji MURGLSRBSKORVACKI JUGOKOMUNISTIČNI različici.
  Pamet v glavo.

  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

  • Franc Šink

   Mi se sploh še ne zavedamo koliko krvi je bilo prelito od Slovenskih dojenčkov otrok,moških,žensk starčkov.domoljubov…Naj verjame kdor more.

   • bolimeđoko

    ja… zdaj pa govorimo o staranju slovenskega prebivalstva. je še komu to čudno ?

 • Fogglof Tunnek

  Mitja Kunstelj Blog, 28 Okt 2011 11:51: “Da jim je moj blog tak trn v peti si pa nisem mislil. V prve vrste pljuvalcev po meni je presenetljivo stopil Vinko Vasle, sicer dolgoletni občudovalec lika Janeza Janše. Vasle je v hišnem pljuvalniku SDS-a sestavil esej o meni. Tip pravi, da me pozna. Potem doda, da me je nazadnje videl pred 17 leti! To pa je tudi edina resnica celega eseja. Precej njegovih novinarskih kolegov se je te dni držalo za glavo, kam je padel Vasle. Vse za gospodarja! Vsi , ki so brali omenjeni esej, se strinjajo, da je Vasle tokrat izgubil kompas! Vsi, ki se spominjajo poletja 1994 so se krohotali Vasletovim bednim poskusom diskreditacije.”

  • bolimeđoko

   Fogglof Tunnek pa ne, da si tud ti tak pokvaren lolek, da se spušaš na kunstlov nivo ?

   Si me pa presenetu, majke mi.

   • Fogglof Tunnek

    Daj, malo se skuliraj…saj vem kdo je Mitja Kunstelj…

   • Ruggedplant

    Ti pa si bil že sveto prepričan, da je svetovljan in intelektualec ali kaj?

 • bolimeđoko

  A, je Mitja dons že dobu kosilo in sladico ?

 • Fogglof Tunnek

  Janez Janša, Urška Bacovnik, SDS, Slovenija, rosvita pesek, Špela Predan, nina orel, nina zidar klemencic… Saj vem, da to ni resnično, je fse fikcija…je pa zanimivo branje, in domišljija mora delati.

  Mitja Kunstelj Blog…Ponedeljek, 21 Julij 2014: … http://www.mikstone.si/mikstone-report/item/529-toplina-obsojenca-janse

  • korintos23

   Nikar se ne trudi. Kunstelj je pač gnoj, ki smrdi, ko ga brcneš. In ga nikjer ni, če stopiš čez.

   • Fogglof Tunnek

    Preveč se jeziš…daj, malo se skuliraj…saj vem, da ni res !!!

    • korintos23

     Jaz se zaradi narkomana res ne bi sekiral. Se je enkrat mene lotil preko FB, pa si je hitro premislil. Pri meni ga niso obiskali odvetniki. V resnici je samo usmiljenja vreden.

     • Fogglof Tunnek

      Jas se nekaj sprašujem. Vem, da Mitja Kunstelj mnogokrat laže oz. potvarja resnico; opiši neki dogodek ki se je res zgodil, na svoj način…nekaj doda in spremeni in vun pride neprava resnica… Zanima pa me, ali fse kar piše, res ne drži?…Ni fsaj nekaj resnice v fsem tem? Ne vem no !!!

   • radames

    Ta je Foglou tumpek tumpek. Usrane, ki ga je vredno ignorirati. Jaz sem ga blokiral. S takimi divjaki je treba samo na gobec!!!!

  • Fogglof Tunnek

   Pa ne preveč resno jemati ali se pa zgražat… leposlovje…

  • FORT WORTH

   Pa saj moras biti prfukjen,da to sranje beres. Tega on ne pise pa se lahko na glavo postavis.

  • Franc Šink

   Zakaj ga potem sploh omenjaš, če veš da ni resnično.Jebi se !

 • korintos23

  Preprosta rešitev je za takšenga pajaca. Namesto odvetnikov plačaš črnogorce, še bolje albance, ki so malce dražji. Zadevo pa oboji zelo dobro uredijo. S takšnim bolnikom se lahko samo na roke učinkovito pogovoriš.

  • Fogglof Tunnek

   Opa !!! Mafija ?… Ka pa Cosa Nostra ?…Direktno iz Sicilije…

   • Franc Šink

    N”Andrageta je učinkovitejša.

  • Aresnica

   Dobra rešitev in resnično preprosta- sam en problem je..-_-.. Pri tako imenovanih LEVIČARJIH je cela armada takih, ki bi to dejanje uresničila -_- pri DESNEM polu so pa v teh zadevah bolj …….
   ____________
   Lep pozdrav

   • Ruggedplant

    civilizirani.

 • Ruggedplant

  Pravna država v vsem svojem sijaju, agenda pa stara; najprej diskvalifikacija, potem likvidacija.

  • Fogglof Tunnek

   Pazi se…Udba kuda, Udba svuda !!!

   PS: Murgle te opazujejo !!!

 • Peter

  A zdaj je tumpek že Kunstljev odvetnik, hihihi….

  • Aresnica

   Pusti ga – ta fantek še v šolo hod (vsaj tako je men izjavil) _ mogoče se pa bo kaj naučil ?!
   _______

   Lep pozdrav

  • bolimeđoko

   Kje pa. Ta lolek ni bil poleg, ko je Bog pamet talal. Zdaj pa vidiš, kaj se mu je zgodlo.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, sodnici, ki sta obravnavali odškodninsko tožbo Vasleta in zahtevek Predanove, sta prišli do enake ugotovitve, in sicer da je Kunstelj v svojih zapisih na račun obeh tožnikof krepko prestopil mejo dovoljenega in uporabil izraze, “ki blatijo posameznikovo čast in dobro ime, ker so zaničljivi in žaljivi.” Sporne besede in njihova številnost kažejo na to, da je bil njegof namen žaliti in zaničevati, izrazi, ki jih je uporabil, “pa so tako grobi in negativni, da jih bralec ne pozabi od danes na jutri, ampak ostanejo v spominu v neposredni povezavi s tožnikom.”… No vidite, tudi mene je eden žalil z levim fašistom…je zaničeval in še zaničuje mojo rdečo zvezdo… Vete kak rečemo fHalozah?… milo za žajfo !!!

  • bolimeđoko

   Čuj ti haloški kozje=bec…. a ti misliš, da mi ne znamo brati tud drugot ?
   Če imaš kaj novega povedati napiši, s tistim kunstlavim bedarijami pa nas NE futrat, ker tega ta portal ne prenese, veš.

   Upoštevaj dobronamerni nasvet, če nečeš zbolet za nogitisom !
   K A P I S H !!!

 • Fogglof Tunnek

  “Če rečemo zelo pošteno, sem v svojem volilnem okraju leta 2011 dobil 5400 glasov, leta 2014 pa samo 2700 glasov, kar je pomenilo praktično 50-odstotni padec podpore. To seveda kaže, kakšen vpliv so imeli Kunstljevi zapisi na rezultat volitev.”… To je reko vaš Vinko Gorenak !!!

  Tudi moji komentarji majo velik fpliv na bodoče volifce !!!

  Nauk zgodbe; Grše se bote obnašali do Tuneka, bolj vas bom napadal z fseh strani …ratatatata…atomski s leva… uzela vas magla !!!

 • Peter

  A to spet ta tumpek blodi tukaj?
  Tumpek, nisi včeraj dobil dosti po nosu, no?

 • Peter

  Edina, ki še bere njegove blodnje, tarantela, mu priskoči na pomoč. Ji bo uspelo?
  Poglejte naslednje nadaljevanje sage Ljubezen v Halozah, ali kako je Tumpek vzljubil pajka, no….

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, čudna je ta država, fkateri šef največje opozicijske stranke lahko brez posledic lepi dokumente z namenom blatenja precednika države (takrat Turka), hkrati pa se obsodi blogerja!?!?

  Halo?

  • Franc Šink

   Ti bi moral biti v parlamentu bi imeli vsaj malo zabave.

 • Peter

  Tumpek, si že prešaltal na Janšo? Verjetno, ker drugega ne znaš, hihihi…bogi si, no.

 • macon

  Kunstljev blog sem nekaj časa bral, ker so bile na zanimiv način opisane orožarske preprodajalske rabote. Potem je brcnil v temo kot je bil dolg in širok, ko je opisoval, kako je šel Paravomo v devetdesetih v Beograd ubit enega Slovenca- generala JLA. General je bil seveda še vedno živ in ga nihče ni ubil.

  Blog je čisto običajno orodje specialne propagandne in informacijske vojne. Pisci skriti za Kunstljem med resnice mešajo laži in upajo, da jih nihče ne bo razločil, temveč verjel vsemu paketu. Glede na to, da sika proti desnici, je sigurno udbomafijski projekt.

  • radames

   Nekaj tega bloga sem bral. In to točno tam, kjer je omenjal, kako je bil med slovensko vojno Kacin totalno nalit na tiskovkah v CD. Bil sem skoraj na vseh tiskovkah, Kacin je bil pa vedno trezen.
   Zlažeš se enkrat, lažeš vedno. Potem teh njegovih umotvorov nisem nikoli več bral.

   • komar marko

    Jup, tudi jaz sem hitro prišel do zaključka , da trosi laži. samo žalostno je to, da so se te LAŽI pri rdečkotih prijele in verjamejo vanje. Pojdi na kure in malo preveri komentatorje, kaj vs epišejo. Podoben pacient na tem portalu je nek PIJANČEK ki pobira kunstljeve laži in jih tudi tukaj prodaja. Ima pa se za volilca ortodoksne LEVICE. Sicer ne ve kaj je to, verjame pa v doktrino MARKSA, ki je trdil, da v socializmu pač vzameš kolikor rabiš!

  • Franc Šink

   Res je njihov projekt.Samo mi je čudno da se zanašajo na narkomana.

  • nevtrino

   NI samo vprašanje, kdo ga financira, temveč kdo vse na Slovenskem tolerira vse te blodnje in ignorira vse, ki poskušajo vsaj malo omejiti bolanega blogerja. Sicer pa zblojene bloge, kot je ta Mikstone, sploh ni za brati …

   • bolimeđoko

    saj jih noben pameten ne bere, razen kakšen zblojen haložan… izjeme so povsod.

 • Franc Šink

  Ali mu je država posodila da ji dolguje? Ha ha.

 • komar marko

  žalostno je tudi to, da ta pljuva po desnici istočasno pa ga posledično STRICI tudi krijejo, ker blati desno stran. Zelo žalostno je , da se rdečkoti tudi sklicujejo na njegove zapise. In potem so pametni, kako uboga je NOVA s svojimi zapisi, ISTOČASNO pa ti SIROMAKI berejo blog od zgornjega revčka in pa neko omladinsko tedensko revijo, kjer poveličujejo GOBELSA. Rabi kdo kak dokaz?

 • stroy

  ma ne vem kaj je res in kaj ne, ampak da ma JJ šiptarske korenine je pa
  dejstvo, prav zaradi teh šiptarskih korenin je naredil doktorat na šiptarski fakulteti v Prištini

  glede na korenine me tudi ne čudi dejstvo za je v 90ih letih Zambretijo zamenjal za gotovino

  hebe se JJu za slovenijo njemu je najbolj važno da je Kosovo republjik samostojen in da se čimprej prikluči Albaniji

  ja eni boste rekli da sem jaz zaslepljen in neumen, tiste pa pozivam, JJ je znan da se ima za očeta Slovenije, pljuva po vseh narodih bivše juge, ampak čez šiptarje ga pa še nisem slišal da bi govoril

  • slosin

   A dej no dej! A zdej je pa poleg ljubljenega še oče in stvarnik slovenije. Domišljija vam pa res deluje. Pa kaj ti bereš in koga poslušaš. Prvič slišim, da je v šiptariji delal doktorat. Res pa je, da so mu podelili ‘častni doktora’. Ampak za tebe floskulaša je to kar isto….

   • stroy

    in zakaj so mu ga podelili? verjetno je dovolj da je po rodu šiptar

    • slosin

     ….častni doktorat podeljujejo za pomemben prispevek na področju, ki pa ni nujno akademske narave…..(wikipedija)
     Najbrž bo držalo, levičarji imate vedno prave informacije. Vsak iz SLO, ki je po rodu šiptar, lahko pridobi v Prištini častni doktorat…..bljak…
     btw: a kliniko v Avstraliji ste že našli…?

     • stroy

      samo teoretiziraš, kaj je šiptar Janez naredu da si ga je zaslužo? kolko šiptarjev je uvozu v SLO da ga doli kličejo častni doktor?

     • Peter

      tumpek tumpek, slabo si tole spelu, no.
      Vajenc, kva čmo, hihihi…

     • Peter

      zaslužo? Hehe, jovo ven tolče, no…

     • slosin

      Dej, rajši vprašaj tvoje, ki harajo po samostojni SLO že 20 let (na 50 podlage), koliko so jih uvozili (in jih uvažajo vedno več), pa ne samo šiptarjev…
      A Kučan pa Drnovšek sta po tvoje Amerikanca, ker sta dobila ta naziv v Ameriki.. Preden nadaljuješ s traparijami, si mal preber na tem linku:
      http://www.delo.si/novice/politika/castni-doktorati-privilegij-politikov.html

     • stroy

      moje naj vprašam?, sem zelo skrajni desničar, tako da en šiptar men nima kej govort.

     • stroy

      pa še vedno ni odgovora kaj je šiptar Janez naredu da si ga je zaslužu? ne upaš povedat, te je sram a ne?

     • slosin

      ..za proces demokratizacije “ne le v Sloveniji, temveč na celotnem prostoru nekdanje skupne države in tudi širše”….Universum College sodi med 1.000 najboljših poslovnih šol na svetu …..

      Da nisi tud ti šiptar in te daje zavist…

     • Peter

      Ne pusti se zajebavat trolu, no…

     • stroy

      šiptarji sodijo v šiptarijo, kakor tudi ti Janko, če bi se respočutil slovenca, kakor si praviš, nebi nikoli Zambretije zamenjal za nemške marke, navadna pič-ka oz. povprečen šiptar

     • Peter

      pol pa še popraviš, vajenc, hihihi…spel se, trol zahojen, no..

  • Peter

   Ne, ne bomo rekl, d si zasleplen pa neumen….
   Pameten si in razsvetljen, pa prid še kej okol, sam ne pozab tanovga nicka, no…hihihi…tumpek.

  • Peter

   hihihi…no.

 • Aurelius

  Tale model od Kunstlja zelo uspešno nadaljuje svojo kariero neuspešnega morisovca. Žal je v zapuhanem stanju ob imenovanju svojega bloga izpustil zadnjo črko – blog bi se moral imenovati MI(tja)K(unstelj)STONED (angl. zapuhan) – se pravi: MIKSTONED !!!

 • Domoljub in gej

  Veliko je na Kunstljevem blogu laži, tole glede homoseksualcev na desnici, tukaj pa zna biti kaj res… Dejan Kaloh je na fb v družbi Damjana Murka, pa vsi ostali, o katerih Kunstelj piše so po mojem gejradarju precej homo… Imam tudi sam nekaj izkušenj z geji z desnice in vem koliko se prikriva, celo lažne familije so za javnost itd…

  • neny

   levih je tri četrt. Tako da jih na desni ne more bit veliko ali skoraj nič.

  • Svetovanje Mir Dobro

   Iz naše prakse pri svetovanju vemo, vendar imen ne boste izvedeli, da je med najvplinejšimi politiki in tajkuni, oboji so si prilastili Slovenijo, več homoseksualcev kot v drugih družbenih skupinah. Ampak, naj bo, samo ne vem, zakaj skrivajo to. Pa na druge kažejo.

  • Anton

   Dokler nekdo skriva da je gej je še dobro….

 • Giuseppe

  In kje je tu demokracija?

 • Domoljub in gej

  Prav ironično je, da se vam prikazujejo homoseksualni lobiji… V svoji stranki jih imate, pa v cerkvi je vsaki drugi župnik homo. Ajmo Primc, cerkev je sovražnih vaših otrok.

  • Peter

   Ja kva je zdej a si lahko samo ti homo al kva, no?
   https://www.youtube.com/watch?v=KrlzaBNgz-M

   • Domoljub in gej

    Ne, samo ta dvojna igra me zmoti, to zanikanje, spletke, laži. Pljuvajo čez geje a jih imajo v svojih vrstah…

    • Peter

     Geje, ki se še niso odločil, da se ne bojo več skrival. In zakaj jim oporekaš to pravico, da grejo ven, ko njim paše?

     • Domoljub in gej

      Ne ,ne ti geji v javnosti govorijo čez geje in širijo homofobijo, v resnici so pa sami geji. Ja, očitno je edina rešitev, da se jih začne odkrivat, da bomo imeli ostali geji, ki želimo živeti normalno mir pred njihovimi homofobnimi izpadi.

     • airways

      Zdravi svoje komplekse kje drugje… Novica je o Kustlju…

     • Domoljub in gej

      Oni meni odrekajo pravico, da živim svobodno tako kot čutim, jaz jim imam pravico odreči kdaj se bodo outirali. Zob za zob…

     • Peter

      Spet ti ONI…nekaj ti še nimaš čist pošlihtan, no, sori. Kajti dandanes pa res ni noben problem bit gej in to odkrito povedat, zato je problem v tebi. Še nisi čisto siguren?

     • Domoljub in gej

      Poglej, ni tako dolgo nazaj referendum in koliko sovraštva so takrat širili cerkev in desničarji, ki so sami preplavljeni s homoseksualci ali celo sami homoseksualci. Enkrat se mora ta norost končat. Dovolj je bilo zatiranja in tiranije s strani prikritih cerkvenih homoseksualcev in ostalih homoseksualcev, ki nimajo razčiščeno. Ravno tisti, ki nimajo razčiščeno v glavi zganjajo homofobijo…

   • Domoljub in gej
  • Svetovanje Mir Dobro

   To se pa motiš, Domoljub, Cerkev ljubi otorcke, njihove lulike, lulcke pa ritike, saj drugace Cerkve sploh ne bi bilo, to je Raj za pederofilajse, močn pa so, ker imajo ta glavne politike in bogataše zaradi zgleda ljudstvu med svojimi pristaši in vzajemnimi podporniki.

 • milanček

  kunstelj je revež odvisnež od mamil, zakaj mu ne dovolite, zakaj mu ne daste finance, da si psiho kupi uberdozo in čao!

 • Franc Šink

  Z drogo in izsiljevanjem se dobro zasluži.

 • Svetovanje Mir Dobro

  A ko je pa Demokracija pisala in piše izmišljotine pod izmišljenimi imeni “avtorjev” in slikami iz ameriških linkov, ste pa vse kupili, kaj ?

  • Peter

   O, si že nazaj, z drugim nickom spet?
   Kok ti plačajo na nick, no?

   • stroy

    hihihi, no no, hihihi…
    bogat besedni zaklad ni kej, upam da dobiš kak evro za nonstop dežuranje

 • Borut Stari

  Ni dvoma, model je še vedno pripadnik tajne službe. Konkretno udbe, Finansiranje paradržavne inštitucije je popolnoma tajno tako kot izvor denarnega napajanja in tehnična sredstva za delovanje.Financiranje poteka s tihotapljenjem drog in orožja in njihovo preprodajo, Skratka črni trg.

  • marta

   Ali se nam zato zdi, da je zadeva Balkanski bojevnik, kot nek fenomen v več pogledih ?

   • Borut Stari

    Ne le zdi, tudi je realnost v vseh pogledih,

 • Jana Belšak

  Pa v zaporu bo imel brezplačen internet, hrano, ogrevanje, obleko, obutev in posteljo. Jaz mislim, da je zapor raj za ljudi njegovega kalibra.

 • Martina Omar

  Ali potrebujete posojilo, da bi poplačala svoj dolg ali ustanoviti svoje lastno podjetje, če je odgovor da nam pišite na [email protected] danes za več informacij

 • Kellie wilson

  To
  je Oceanic-finance, ki jih ponujamo posojila posameznikom in podjetjem
  po vsem svetu, smo registrirani in licenčni posojilni družbi. Ali
  potrebujete posojilo za plačilo računov? potrebujete posojilo za zagon poslovanja? potrebujete posojilo za nakup stanovanja? nudimo
  vse vrste posojil, če ste zainteresirani za pridobitev posojila katere
  koli vrste preprosto Email: [email protected] ali kaj-app:
  +1(267)725-7570

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!