Klemenčičevo pravosodje tako predvidljivo: Ponovno so poskrbeli za svoje prvorazredne – suspenz zoper Fišerja odpravljen

(Foto: STA)

Dne 24. 10. 2017 sem na tej spletni strani pisal o tem, da bosta nekdanji pravosodni minister Aleš Zalar in nekdanji prvi tožilec Zvonko Fišer, zaradi zlorabe položaja, stopila pred sodnike. Spraševal sem se tudi, ali je Zvonko Fišer že v suspenzu. Izkazalo se je, da je zdajšnji prvi tožilec Drago Šketa resnično uvedel suspenz zoper svojega predhodnika Zvonka Fišerja. Razlog je seveda v tem, da je Zvonko Fišer tudi uradno osumljen storitve kaznivega dejanja zlorabe uradnega položaja in da postopek pred sodiščem že poteka. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

No, včeraj pa je po mojih informacijah Državnotožilski svet (DTS) suspenz Fišerja odpravil. Na njihovi spletni strani o tem poročajo, a do vročitve sklepa Fišerju vsebine uradno ne povedo. Kaj sploh je DTS?  DTS sestavlja devet članov, od tega štirje člani, ki so jih izvolili državni tožilci izmed sebe, štiri člane izvoli Državni zbor, enega pa imenuje minister izmed tožilcev. Imenovani so za dobo šestih let.

Dr. Vinko Gorenak (Foto: STA)

Sodeč po podatkih s spletne strani DTS so to: Hinko Jernull – tožilec; Diana Šeruga Sagadin – tožilka; dr. Matjaž Jager – profesor na Pravni fakulteti v Ljubljani; Alenka Mežnar – upokojena tožilka; Primož Suknaič – tožilec; dr. Katja Šugman Stubbs – profesorica na Pravni fakulteti v Ljubljani; Jože Tratnik – nekdanji ustavni sodnik; Boštjan Valenčič – tožilec. Tako uradna spletna stran DTS. Ne vem, kdo je deveti član, v Državnem zboru se je v imenu DTS pogosto pojavljal Boris Ostruh – tožilec.

Če dodamo še to, da je bila ta sestava DTS imenovana še v času Pahorjeve vlade, ko je tožilsko organizacijo vodil Zvonko Fišer, potem je vse jasno. Ta sestava DTS je sestava Zvonku Fišerju podrejenih tožilcev in njegovih kolegov profesorjev na Pravni fakulteti ali ustavnih sodnikov, saj je bil tudi sam ustavni sodnik. V tej luči pa je torkova odločitev DTS, da odpravi suspenz Zvonka Fišerja, povsem logična in pričakovana. Zvonku Fišerju lojalni in podrejeni tožilci in njegovi profesorski kolegi in nekdanji sodelavci, ustavni sodniki, so že drugič “rešili kožo” Zvonka Fišerja. In kdaj so jo prvič?

Že spomladi 2015 smo v SDS DTS predlagali, da začne postopek razrešitve Zvonka Fišerja z mesta generalnega državnega tožilca iz povsem istega razloga – suma storitve kaznivega dejanja zlorabe uradnega položaja. DTS je takrat odločil, da je Zvonko Fišer res ravnal nezakonito in nepravilno, da pa ta nepravilnost ni bila takšne narave, da bi začeli postopek njegove razrešitve. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Iz vsega tega se lahko naučimo vsaj nekaj. Takrat, ko vam govorijo o neodvisnih in strokovnih organih, kakršen je DTS po zakonu, takih in podobnih pa imamo v tej državi nešteto, takrat gre običajno za največje zlorabe zakona in sistema samega. V večini to seveda niso neodvisni in strokovni organi, ampak običajno pravo nasprotje tega. Tipičen primer tega je prav DTS. Levo politično motivirana struktura DTS se je v primeru Zvonka Fišerja uprla zdajšnjemu prvemu tožilcu Dragu Šketi, ki očitno skuša tožilsko organizacijo vsaj približati temu, kar naj bi bila.

dr. Vinko Gorenak

 • antimur

  Konec moramo napraviti z besedičenjem in začeti zadeve reševati v praksi, lahko na način, kot jih je “slavna OF”, valilnica likvidatorskih kadrov OZNE, nato UDBE, pa SDV, pa vse dokler se vsa ta zločinska banda ni skoncetrirala v kučanizmu. Torej usoda domovine je v naših rokah in odvisna predvsem od domoljubov. Zagotovo se ta kučanistična golazen ne bo razspustila z demokratičnimi mehanizmi, ker jih ne priznavajo, ni jim sveta ne Ustava RS, še manj zakoni, odloki in pravilniki.

  • totex39

   Res ni več pomoči, te golazni je vedno več na kupu in se med sabo ščitijo, očitno napadajo samo od sebe drugače misleče.

   • janez zorman

    Najbolj zanimivih je nekaj udarnih Kućanistov na Pop – u, kjer iz Šarca delajo Batmana.

 • Olga_10

  Vse je predstava za javnost! Lustracija za vse, vključno s Šketo!

 • MižekFiga

  Več kot očitno je izbor DTS-a klientelističen in zagotavlja neprekinjen murglski nadzor in s tem tudi potrjevanje. 4 so iz DTS-a, 1 se ne spomnim in 4 predlaga Parlament in jih potrdi Predsednik. To je bila zadnja sprememba predelagana in sprejeta (Türk, Zalar).

  Spomnite se policajskih pritožbenih senatov sestavljenih samo iz policajev, ki so stalno onemogočali vse pritožbeobčanov. Ko se je sestava spremenila so se tudi razmere pri policajih obrnile v korist občanov.

  Podobno je Z DTS-i. Dokler bodo izbrani tožilci odločali o sebi in kolegih ne bo koristnih in kritičnih sprememb. Zato je nujna sprememba DTS-a vsebinsko in način izbora tudi. Vsaka koalicija si podredi take svete in murglska nujno zavije v smer protekcionizma z čim manj ali nič demokracije.

 • Duhec

  Kje so linki do člankov kjer ste Šketo grozljivo, neokusno skritizirali?!

  • tohuvabohu

   Neokusno (milo rečeno) je tisto, kar se je pod vodstvom Draga Šketa dogajalo v Mariboru v montiranih procesih zoper Franca Kanglerja. Neokusno je tudi tvoje namigovanje, prismoda.

 • montyamp

  Uradne krivice so zaščitene z zakonom .
  Deželica vodena od stalinistične glistavosti , kliče po demokratičnih spremembah .
  Murglosrbski demokrati so se pokazali kot skrajno neužitna oblika terorizma , saj se mladiči boljševikov vedejo kot bi bili vzgojeni v družinah ovaduške morije , ki je Slovenijo pahnila v bedo kakršne še ta prostor ni okusil .
  Slovenci so s komunist-fašističnim terorizmom uničeni do te mere , da je apolitičnost naroda začela postavljati temelje novim digitaliziranim oblikam diktature ostankov udbopartijske teroristične celice .
  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

  • Janko Gedlička

   In kako sploh doseči DEMOKRATIČNE spremembe na demokratičen način, ko pa sam uvidevaš apolitičnost naroda.

 • Anton

  Hvala Gospod Cerar. Kar tako naprej , etično in moralno

  sarkazem press

 • Peter

  Zdaj mu dajte pa še 150,000 evrov odškodnine za duševne muke. Si zasluž, no.

 • Ryuk

  Levica ima praktično monopol na kriminal. Njih se ne kaznuje.

 • soc

  Ker jih niso dobili po prstih prvo leto po osamosvojitvi, ko bi jih lahko, pa 2004.8, ko bi jih spet lahko, so že tako močni, da se odkrito delajo norci iz nas vseh drugih. Drugače rečeno, če je rdeča aristokracija ob sesutju Juge prestrašeno pripravljala strategije na množici nepredvidljivih ljudi, jih zdaj lahko mirno in spokojno, že kar posmehljivo, na množici predvidljivih ovac.

 • Anton

  pa še nekaj za našega Cerarja

  Matej 7, 15-23:

  »Varujte se lažnih prerokov, ki pri­hajajo k vam v ovčjih oblačilih, znotraj pa so grabežljivi volkovi. Po njihovih sadovih jih boste spoznali. Se mar grozdje obira s trnja ali smokve z osata? Tako vsako dobro drevo rodi dobre sadove, slabo drevo pa slabe. Dobro drevo ne more roditi slabih sadov in sla­bo ne dobrih. Vsako drevo, ki ne rodi dobrega sadu posekajo in vržejo v ogenj. Po njihovih sadovih jih boste torej spoznali.«

  »Ne pojde v nebeško kraljestvo vsak, kdor mi pravi: »Gospod, Gospod« ampak kdor uresničuje voljo moje­ga Očeta, ki je v nebesih. Veliko mi jih bo reklo tisti dan: »Gospod, Gospod, ali nismo v tvojem imenu pre­rokovali in v tvojem imenu izganjali demonov in v tvojem imenu storili veliko mogočnih del? » In takrat jim bom naznanil: »Nikoli vas nisem poznal. Pojdite proč ­od mene, kateri delate krivico!«

  sarkazem press

  • Janez

   ++++++ hvala za večno veljavni citat. L.t. J. KOMENDA

 • Mojca pokraculja

  Temu se reče, vrana vrani ne izkljuva oči. Logično ! Počakmo na obrazložitev, potem se bo videlo kakšne razloge so navedli, oziroma kaj so nakvačkali. Pred kratkim sem v svojem komentu že napovedala kaj in kako. No živi bili pa videli.

  • tona

   Računa na njihovo pomoč, ker ve, da jih bo rabil, ker ga preveč serje.

 • tarantela

  Tudi v času desne generalne državne tožilke Barbare Brezigar ni nihče nič ukrenil, bojda zato, ker je bil tudi njen oče zelo vpleten v rdeče posle.

  • tona

   Ja, kakšna opravljivka in lažnivka pa si ti ?
   . Le kje si se zlegla ?

  • Olga_10

   Zato, ker so imeli v “desni” vladi levicarje, voluharje kot je Erjavec in ni prišlo do spremembe zakonodaje, Tarantela! Vedno zadaj tičijo komunisti! Tudi za varovanjem “srebrnine”…

  • Janez

   Pamet !
   Ločena od “TARANTELE”?! L.R. J. KOMENDA

  • samotoje

   Kakšna referenca pa je to- Mladina? Še radio Erevan je bilj mnogo bolj kredibilen.

 • mona lisa

  Zakaj me v tej državi nič več ne čudi?

 • xtc

  V Sloveniji “neodvisen” in “stroka” pomeni partijsko pravoveren tako je tudi v sodstvu,krona tega pa so polomi pred ESČP,EU sodiščih in nikakršnem mednarodnem ugledu slovenskega sodstva,politcije in tožilctva.

 • domovina mili dom

  Lutkovna predstava za praznoglavce.

 • tohuvabohu

  Kam je izginil vrhovni tožilec Boris Ostruh, ki je še pred kratkim bil predsednik DTS (v parlamentu je letos bil predlagatelj novega GDT Draga Šketa)? Predsednik je zdaj Hinko Jenull, ki je znan trdorokec iz časa socializma in bi ga bilo treba po hitrem postopku brcniti ven.

 • MEFISTO

  Pamet je ločena od države.

 • majda božnar

  Dovolj bi bil naslov: od osamosvojitve naprej je naše pravosodje tako predviljivo….

  • KIKI

   Mi imamo pravosodje? Nisem vedel!

   • majda božnar

    Seveda ga imamo, stilsko pravosodje… v takem stilu: Hišo Darka Kuzmiča so porušili, hiša piranske sodnice T. Brenčičeve bo pa ostala, če bo zemljišče seveda kupila!

 • odzunaj

  Pravosodje je temelj zdrave države in zdravega naroda.
  Članek ponovno in že tisočič potrjuje bolano slovensko družbo, njeno državo in narod.
  Samo čim hitrejši urgentni rez nas lahko reši ! Kirurgi smo vsi mi , odgovornost za našo državo in narod nosimo mi, kajti naše vodstvo – vlada in pravosodje so IZDAJALCI DRŽAVE IN NARODA, V KOLIKOR NIČ NE UKRENEJO !!!!

  • Janko Gedlička

   Samo večini ni jasno, da ima v rokah skalpel.

 • Janez

  Zakaj ?
  ZABOGA !
  TA TOŽILSKIM OPRAVKOM OČITNO – NEDORASLI – Z. FIŠER – ŠE NI V PENZIJI!? L.r. J. KOMENDA

 • Poštenje velja

  Pasja parada za slovenske ovce.

 • Minovak

  V četrtek 9.11.17 ob 17 h vsi pred sodišče, pokazati rdečim sodniškim prevarantom, da smo na strani pravice in demokracije!

 • FORT WORTH

  Ampak ta slika je pa posrecena.
  Cmerar pelje fiserja kot posranega cucka. Hehehe

  • KIKI

   Kdo koga pelje iz te fotke ni popolnoma razvidno ! Vem samo, da nas oba “vozita” v propad !

 • Janez

  Ja?
  ” TI UBOGI, UBOGI ”
  SLO KARDELJASTI “HA, HA PRAVNIKI IN SODNIKI”
  KDAJ BO
  “POGREB” R.SLO “KARDELJ DR. PRAVNIKOV, T8OŽILCEV IN SODNIKOV”
  IN
  PRAVZAPRA? To bo “veselica – s kriki veselja do nebes . Resnična veselica ! L.r. J. KOMENDA

 • Antonius

  Od leta 2013 se je spremenilo samo to, da smo 4 leta starejši.
  Kdo je neumen ni potrebno ugibati, ker vemo, da volivci niso nič pametnejši.

  https://www.youtube.com/watch?v=l8-xD-ygRh0&feature=youtu.be

  • Janko Gedlička

   Ne morem, da se ne bi spomnil misli Marka Twaina: “Če bi demokracija delovala, bi jo prepovedali.”

 • Metod

  Jasno, svoje morajo vzeti v bran.

  • ahnenpass

   Zakaj, kdo jih pa potem napada?

 • ahnenpass

  Drugič spet pozabite kaj napisat, ko bo Pahor imenoval nove državne tožilce.
  Kako dolgo se že menimo o kadru, ki ga je imenoval Pahor, verjetno od začetka njegovih mandatov, več kot deset let, točno tako dolgo že traja tudi fašistični pekel, pa redko kdo poveže taka preprosta dejstva.

  • janez zorman

   Pahor je sigurno bolj avtonomen kot bi bil Kućanov kandidat.

   • ahnenpass

    To je šala, mar ne?
    Že kot otroka, bi ga jaz poslal v posebno šolo.

 • Antonius

  Da ne bo nesporazuma.
  Verzifikatorju objavljam
  njegove prispevke, ker
  je že več kot dva meseca
  na Novi 24 TV blokiran.
  ———————————-


  VERZIFIKATOR

  Tonka Ribarič Zvonar

  PRILIKA O RIBI

  Riba znana zvončaste oblike,
  ki po vodi se premika kalni
  in še raje v greznici podtalni,
  spuščala je nanavadne krike.

  Se ulovila zadnjič je na mrežo,
  bil je namreč skrajni čas že zanjo,
  ribiči so vrgli mrežo nanjo,
  končno se ujela je na težo.

  Vsem je znano, da je teža znatna,
  že zato so morali prijeti,
  ribo ven na suho malce vzeti,
  kazen zanjo je bila enkratna.

  S tem bila je ribica v suspenzu,
  je »pro forma« grehe odplačala,
  ista kajpak kakor prej ostala
  so sklenili ribiči v konsenzu.

  Tolsta riba, jedka, večno sitna,
  glavni v ribiški družini reče,
  ni za to, da se na žaru speče,
  saj popolnoma je neužitna.

  Vržejo spet v vodne jo globine,
  mir in pokoj tam ji nič ne prija,
  pravijo, naj malo se še zvija,
  preden sama samcata pogine.

  • KIKI

   Nič ne bo iz novih časov,
   dokler ne rešimo se “asov”!

 • KIKI

  Mirku in Zvonku

  Pa poglejte ta junaka,
  eden lula, drugi kaka,
  menjamo jim mi plenice,
  ko nam pljuvajo v lice!

  • tohuvabohu

   Eden ščije, drugi serje,
   grdo to je licemerje!

 • antimur

  Ti zločinci proti slovenstvu bodo tako dolgo predvidljivi, dokler ne bo katerega izmed njih “uzela magla”, po metodi “slavne OF”. Potem se bodo ostali povlekli v najglobje luknje in ne bodo prišli na svetlo, dokler ne bodo menjali barve.

  • ahnenpass

   Povprečna življenjska doba ljudi v Sloveniji je tam nekje 80 let, z dobro oskrbo lahko še dlje.

 • zokispoki

  Zaceti je potrebno pri ciganu. Na tem primeru je najbolj evidentno, da mora nastopiti, ce je potrebno tudi ulica. Naj si tovarisi vtaknejo taksno pravo v svoje rdece, smrdljive riti !

  • ahnenpass

   Definiraj cigana.

   • zokispoki

    Definiraj, ali moras biti Einstein, da to ugotovis sam?

   • MEFISTO

    Zoki.

 • Janez

  INFORMACIJE
  IZ
  SRBBIJE
  ZA
  R.SLO – “UBOGE, UBOGE” EX KP, ZK “KARDELJASTE “PRAVNIIKE” !
  O
  ROJSTNIH PODATTKIH
  NJIH
  LJUBLJENEGA KP STALIN ZLOČINSKEGA ” MARŠALA TITA”
  PODATKI
  O
  STRARŠIH
  MARŠALA TITA

  – KOT JIH JE NAVEDEL VELIK – TITOV – NASPROTNIK, POŠTENI M. Jokić. L. R. J. KOMENDA
  P.S.
  SRBSKI NASPROTNIK
  IN RAZISKOVALEC MARŠALA TITA
  M. JOKIĆ.

  https://www.google.si/search?q=momčilo+jokić+tito+jedino+ja+znam&oq=momčilo+jokić+tito+jedino+ja+znam&aqs=chrome..69i57.39011j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • ahnenpass

   Vidim, da si navezal pristne stike z googlovo umetno nespametjo.

 • FORT WORTH

  V Sloveniji NI projekta pri kateri ne bi financno sodelovala EU.
  Od EU imamo Slovenci ogromne koristi, ki se jih niti ne zavedamo.
  Samo z Nemcijo imamo velike profite, kje so se vse ostale zahodne drzave.

  Slovenski politiki pa nas uspesno potiskajo v propad in vse bolj k putinovi rusiji.
  Putin ima zeljo po ponovnem formiranju sovjetske zveze.
  In Slovenija pod vodstvom ultra levakov postaja prva prostovoljna sovijetska republika.

  • ahnenpass

   Edino z Nemčijo imamo profite, problem je v tem, da zaradi pajdašenja z nemci ne delamo skoraj z nikomer drugim.
   Ekonomija je čuden tič, poglej logično, greš k eskimom in dobiš zastonj ledeno goro, ki jo nato prodaš arabcem sredi puščave, koliko je pa to vredno?
   Poglejmo si še primer iz mikro ekonomije, eskim sedi sredi bele puščave in cel dan zre v majhno črno luknjo, ki jo je izdolbel v led in bi rad iz nje potegnil ribo, da ne crkne od lakote. Vse naokoli je belo, samo luknja je črna, ne veš kam vodi, ne kaj pomeni, se pa v njenih globinah zagotovo nekaj skriva.
   Zdaj pa naredi iz tega biznis, da bodo vsi zadovoljni in siti, če lahko.

 • janez zorman

  Kaj je že povedal Janez, kako so kradli Banke ? Bankir, sodnica, tožilec,….vse v žlahti ostane. Tako delajo prvorazredni ostareli in spenzionirani tudi na vseh drugih področjih. Vse v škodo drugorazrednih. Samo preberite priimke in titule udeleženih pri DTS; da te nekam prime !

  • Janez

   Ja!
   Točno !
   TOŽILCI – LJUDJE NA SLIKI – SO EDEN NAJVEČJIH !

   P R. O. B. L. E. M. O V
   v naši R. Sloveniji.
   ” PROBLEMI” NE REŠUJEJO? Problemov ! To vemo vsi. L.r. Janez K. KOMENDA

   • ahnenpass

    Zgleda, da dobro zaslužijo s konstrukti, problemi poganjajo potrošniško družbo.

 • Janez

  NAŠE
  R. SLO – ” UBOGE, UBOGE KARDELJ PRAVNIKE, TOŽILCE, SODNKE “ITD.
  SRBI
  V
  VSEM – PREHITEVAJJO !
  Leta
  2015
  SO V BEOGRADU
  URADNO,
  SODNO REHABILITIRALI – DRAŽO MIHAJLOOVIĆA, VODJO ČETNIKOV !
  Kaj
  PA V R. SLO – GLEDE 2. VOJNE ?
  Glede
  NESODNO KOMUNISTIČNO UMOJENIH ŽRTEV TITU-STALIN EX YU KOMUNIZMA ?
  Nič?
  IN VENDAR JE TUDI V R. SLO
  VEDNO VEČ ZNANIH – S PRIIMKOM IN IMENOM – NEDSODNIH KP KRVNIKOV.. L.r. J. KOMENDA
  P.S.REHABILITACIJA 2015
  DRAŽE MIHAJLOVIĆA.

  http://www.blic.rs/vesti/drustvo/rehabilitovan-draza-mihailovic/hl3x4ex

  • ahnenpass

   Svet se ne more premakniti naprej dokler Mongolija ne bo rehabilitirala Džingis Kana.

 • dob

  >>Levo politično motivirana struktura DTS se je v primeru Zvonka Fišerja uprla zdajšnjemu prvemu tožilcu Dragu Šketi, ki očitno skuša tožilsko organizacijo vsaj približati temu, kar naj bi bila.<<

  Ma daj no, Gorenak, samo odglumili so to sceno, po kučanovem scenariju! Saj vendar ne misliš, da je kdo verjel, da bo Fišer ostal suspendiran.
  Suspenz ima dovolj lukenj, da se ga da spodbiti čisto po legalni poti, kadarkoli režim izda povelje, da se prekliče suspenz. Kaj res misliš, da kučanistični pravniki tega niso vedeli od samega začetka te posrane, amaterske in zavajajoče akcije. Katere cilj je bil "dokazati", da pri nas obstajata pravni red in enakost pred zakonom.

  • ahnenpass

   Izjema potrjuje pravilo.

  • Mojca pokraculja

   Tko se govori, bravo !

 • Caetano

  Zvonko Fišer je bil udeležen v političnem procesu, ko so sodili dvema duhovnika zaradi postavitve križa na zasebni zemlji pri množičnem grobišču nesodno pomorjenih in nič krivih žrtev VOS-a na cerkljanskem leta 1977, kot tožilec in torej sploh ne bi smel zasedati tožilske funkcije glede na zakon, ki ga je dosegel nekoč Pučnik, vendar je LDS njegova izvajanje preprosto ignorirala

 • Janez

  BRAVO
  SIJAJNI , POGUMNI GOSPOD DR. GORENAK !
  Ne odidite
  prehitro iz politike !
  Zelo se bo negativno – poznalo, če Vas več ne bo v naši R. SLO politiki.
  ABSOLUTNO
  RES JE !

  LJUDJE – V NAŠIH – INSTITUCIJAH PRAVA – SO VELIK R. SLO – P R O B L E M !

  Ljudje v R. SLO institucijah ( MNZ, TOŽILSTVA, SODIŠČA )
  – SO
  NAJVEČJI R. SLO PROBLEM. Ki ga bo treba najprej – REŠITI ! Očitno !? L.r. Janez K.. KOMENDA

 • T-Rex

  SKRET od države…

 • garfi

  Bernarda Marovt
  “Ob osamosvojitvi sem živela v tujini. Ob novici smo bili vsi navdušeni in srečni.
  … Nismo pa vedeli, da bo ta samostojnost delila srečo in denar samo rdeči aristokraciji. Delavec je postal še revnejši, brez vsakih pravic …”
  (Tako Bernarda Marovt, najuspešnejša slovenska manekenka v tujini, o dosežkih naše osamosvojitve. Po njenem mnenju je bila storjena tudi velika napaka, ker nismo izpeljali lustracije; vir: Planet Siol.net)

  • Janez

   No !
   Se je spomnim. Nekatere lepotice so tudi pametne. Hvala ji za mnenje. L.r. J. KOMENDA

   • garfi

    še manekenke so pametnejše kot rdeči manekeni
    domoljubi in uspešni ne potrebujejo komunistov

    • Janez

     Ja !
     Seveda !
     Npr.
     Melanija Trump je izvedla tudi nekaj donosnih podjetniških projektov
     z dekorativnimi artikli.
     Ta!
     “Žal” preds. Pahor me pa prav jezi.
     Kako
     HUDIČA, DA NE OPAZI, DA NI DORASEL POLITIKI.
     JAZ
     TUDI VELIKO RAJE NA TV GLEDAK KAKO OK ŽENSKO KOT JE GOSPA Romabna TOMC !
     Kot pa enega
     “špasnega” puhleža – kot se meni zdi ta ” žal” preds. B. Pahor. L.r. Janez K. KOMENDA

 • Miro Jereb

  Kaj reči…BANDA…Slovenistan…

 • Janez

  No, ja !
  O
  TEJ
  TEŽKI TEMI – SE BODO MORALI POGOVORITI V PARLAMENTU R. SLO.
  JE
  PA POUČNO,
  DA NA STARE, VERJETNO NA EX KP, ZK NAČINE “NEDELA” VAJENI TOŽILCI
  TAKOLE
  SE ZDI – “NAGAJAJO” NOVEMU VRH. TOŽILCU G. ŠKETI !
  To
  pa res nikakor? Ni lepo.
  Jaz bi g. Fišerja usmeril v penzijo – saj je zrel zanjo. Mar ne ? L.r. Janez K. KOMENDA

 • cosmosjasnovidec

  Eh jebi ga.Komunajzerska golazen se že dolgo kar javno norčuje iz Slo državljanov folk je pa tiho in to prenaša.

 • cosmosjasnovidec

  Na svetovnem spletu sem danes prečital raziskavo katero so naredili tuji strokovnjaki med Levaki in Desničarji.
  Rezultat je bil porazen saj so “LEVAKI”dosegli komaj 1,5% inteligence od možnih 100%.
  Desničarji so pa celo petkratno presegli možno 100% inteligenco.
  Strokovnjaki in znanstveniki so tako tudi prišli do zaključka zakaj so LEVAKI jezni na DESNE.
  Razumljivo,ko so pa desni milijarde krat pametnejši od njih tako,da se sedaj več ne čudim zabiti psihični prizadetosti levuharjev,komunajzerjev,čefutarjev oziroma vse balkanske sodrge na tem in drugih portalih.-

 • Janko Gedlička

  Tako je tudi z ustavnim sodiščem. Poleg Ddr Jakliča, ki se vedno potrudi napisati tudi ločeno mnenje, predvsem takrat, kadar se z odločitvijo večine ne strinja, sta samo še dva ustavna sodnika, ki imata hrbtenico.

 • Janko Gedlička

  Kaj še dela v državno tožilskem svetu upokojena tožilka?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!