So med ilegalci v Sloveniji privrženci teroristične skupine Hezbolah? Mnogi prepričani, da izbor barve tega predmeta ni naključen!

Zastava Hezbolaha v roki, ki drži kalašnikov (Foto: epa)

Širjenje zahrbtne islamske in migrantske propagande je vedno bolj intenzivno. To potrjuje fotografija klopce na Petrolovi črpalki Log ob primorski avtocesti, na kateri je zapis, da so za njeno postavitev zaslužni “prosilci za azil in begunci skupaj s Slovensko filantropijo”

Rumeno-zeleno klopco z napisom “Za vaš udoben počitek so poskrbeli prosilci za azil in begunci skupaj s Slovensko filantropijo” je opazil naš bralec, ki je bil povsem ogorčen nad zahrbtno propagando, in to na mestu, kjer je ogromen pretok ljudi.

Ob tem se poraja vprašanje, ali je barvna kombinacija izbrana naključno ali ne, je pa dejstvo, da je rumeno-zelena kombinacija barv značilna za teroristično skupino Hezbolah.

Očitno pri nas ne gre brez islamsko-migrantske propagande, ta pa se sedaj celo tako prilagaja, da se usmerja tja, kjer je največji pretok ljudi, da bi se tem morebiti zasmilili in da bi pri njih morebiti vzbudili občutek hvaležnosti za postavitev klopce.

Foto: Bralec Nova24TV

Glede na uradna poročila se proti nam valijo vedno večje mase nezakonitih migrantov, ki se na vsak način želijo dokopati do brezskrbnega načina življenja na račun denarja slovenskih davkoplačevalk in davkoplačevalcev. Ob tem pa Sorosovemu načrtu zvesto sledijo tudi levičarske nevladne organizacije in muslimanske skupnosti, ki izkoristijo vsako možno priložnost za promocijo islama in migrantov.

H. M.

 • Aron

  Nevem no, mene to bolj spominja na modro-rumeno kombinacijo in barve SDSSa.

  • sprehajalec

   mene pa na prežagano paleto. Vsekakor ne sodi v okolje, ampak na komunalni center predelave….

   • Aron

    Ma za usest se in enga pokadit al spit bo čist Ok. Ne bit tok črnogled :)

    • sprehajalec

     Ti pravim če bi ga jaz sklanfal skupaj, lepšega, pa bi dobil občinski odlok o odstranitvi.

     cesarjeva nova oblačila od Andersena, nič drugega.

     • Aron

      Ma zakaj?

     • sprehajalec

      Ker ne paše v okolje, tako kot njegovi izdelovalci ne. …

     • Aron

      Kdo pa si, da bi sodil, kaj paše na eno avtocestno postajališče?

     • sprehajalec

      Ne jaz, občinski redar in občinski okoljski odlok. Ter Dars.

     • Aron

      A se potem čudimo, da stvari ne štimajo, če bi se morale inšpekcije ukvarjati s takimi banalnostmi?

     • sprehajalec

      Ukvarjajo se po občinah. ne vem zakaj se tukaj ne bi? ker gre morda za filantrope? So oni kaj več od slovenskih državljanov?

  • Soave

   Filantropija pa J. J. ??

 • Slovenec

  Še to se nam manjka…

 • УДБА

  Po rumeno pobarvani klopci, vi sklepate, da so to pobarvali pripadniki Hezbollaha. Čista komedija!

  PS: Vsi ljudje, kateri vozijo črn avto, so pripadniki Islamske države. :)

  • sprehajalec

   Slobo Srbine vozio crna kola Udbice….

  • antimur

   Tvoji balkanci bi dejali:” Vozi kuči, dok još ima vremena”.

 • antimur

  Filantropijo, MI, Helsinški moratorij, vse kučaniste z Levico na čelu, moramo skupaj z muslimansko pritepensko golaznijo po marš nagnati iz Slovenije. Takšen gnoj ne sme svinjati svete slovenske zemlje.

 • sprehajalec

  Iz stare palete sklanfano, potem naj pa občudujemo ali kaj? Če bi jaz tole postavil me občinski redar kaznuje.

  pa ne nas imeti za norca, pa dajte pamet v roke! 2-4 milijarde jih hoče potencialno v Europo. če bi se pa Europejci preselili na Antarktiko, bi pa prišli za njimi.

  Filantropi, pokrbite za MANJŠO RODNOST teh ljudi, pa bo prišel gospodarski razvoj, pa človek bo bolj cenjen kot je v tistih krajih. ne uvažajte jih sem, ker s tem uvažate sem njihove navade in razmere v katerih živijo.

  • RATATA

   Seveda se ne bo prislonil na zaražen fuk o dil, da se še upizdo zaškalim.

  • Steiermark

   Sprehajalec, izgleda da so tile iztrebki “zgradili počivalni kotiček”, za Slovence, da se le ti nebi prehitro iztrošili in vsake toliko časa malo odpočili, medtem ko bi garali za njih, z ušivo plačo 600 evrov, za katero garajo cel mesec, zato da lahko dajo za iztrebke, 2000 evrov, s vsem pripadajočim luksusom!

 • Soave

  Skupaj s Filantropijo ?
  Aja, Filantropija je financirala material in delo nekega privatnika, migranti so pa na rumeno pobarvali ?
  Oprostite, no ?

 • xtc

  Dejstvo je ,da so SLO lvaki veliki prijatelji Irana in Hamasa ter Hesbolaha-terorističnih skupin ,ki ju prvi podpira in ,da Iran kopiči vojaške sile v Siriji -trenutno je tam okrog 70 000 vojakov za napad na Izrael in naša leva banda podpira to drhal-doklej?

  • sprehajalec

   Nič ne bo, si ne upajo. Še Iraka niso mogli premagati, na tehnološko enakovredni stopnji oborožitve. kje bodo Izrael.

   • Aron

    Spomni me, kako je Irak že premagal Iran? Tudi ob vsem ameriškem kemičnem orožju jim ni uspelo.

    • sprehajalec

     Pa kaj ti misliš, da je sinteza iperita in sarina res tako težka, da morajo to storiti američani? tehnologija prve vojne? Pa kaj živiš v neki praskupnosti ali kaj? V srednješolskem učbeniku je bila formula in postopek.

     kaj si se bolj z družboslovjem ukvarjal v življenju? Nič kemije, fizike, matematike?

     irak ga je skoraj premagal, potem so začeli Iranci s taktiko prve vojne in rdeče armade iz druge vojne. Človeški valovi, mobilizirali so pasdarane, božje bojevnike, ki so množično umirali. Potem se je vojna spremenila v pozicijsko s strelskimi jarki ter množično morijo.

     • Aron
     • sprehajalec

      pa kje najdete te levičarske pamfletke?

      Dokaži, da so Američani reciva oskrbovali Italijo z Iperitom proti libijcem leta 1930?

      United Kingdom against the Red Army in 1919[22]
      Spain and France against the Rifian resistance in Morocco during 1921–27[21][23]
      Italy in Libya during 1930[21]
      The Soviet Union in Xinjiang, Republic of China, during the Soviet Invasion of Xinjiang against the 36th Division (National Revolutionary Army) in 1934, and also in the Xinjiang War (1937) during 1936–37[22][23]
      Italy against Abyssinia (now Ethiopia) from 1935 to 1940[21]
      The Japanese Empire against China during 1937–1945[22]
      The 2 December 1943 air raid on Bari destroyed an Allied stockpile of mustard gas on the SS John Harvey.[24]
      Egypt against North Yemen during 1963–1967[21]

      Družboslovna izobrazba res škodi ljudem. Morali bi slediti zgledu japonske, ki ukinja študije družboslovja.

     • xtc

      Ne ga motiti v alahovi nirvani,veš on živi v sekularnem in demokratičnem Iranu to nam je vsem pojasnil tukaj.

    • xtc

     Glede na velikost armad je bil Saddam nesporni zmagovalec,če pa bi bil še na vladi Šah pa bi Sadamova glava krasila stebr na šahovi palači.

  • BorisDe

   Izrael in jewSA napadajo njih, Francija/VB pa so ubili Arafata in skrili pod preprogo, vršijo represijo nad Palestinci in dvigujejo zidove na ukradenem ozemlju. Toliko o tvojih židekih, tudi oni niso nič boljši in verjemi mi, smejejo se ko vidijo kako se “katoliki, muslimani, pravoslavci” med samo pobijajo zaradi lobija spletk, ki so jih oni sami naredili in priredili. Oni delajo samo ZASE in niso nič samo proti “muslimanom”, ampak so tudi proti tebi. Brani jih lahko le sam žid, jaz jih pač ne bom in ti povem zakaj, ena od te židovske sekte je “madeline albright” največja pobudnica bombardiranja Srbije brez dokazov in ko Srbija sploh ni napadla nobene od NATO članic, da bi NATO naredil intervencijo vmes in kasneje po končanem bombardiranju sprejel “Bosno, Hrvaško, Albanijo” v NATO s svojo ekspanzionistično politiko. Evo dal sem ti samo en primer skritih židovskih lobistov, poln svet jih je, v jewSA pa so lobirali za prenos ambasade iz Tel Aviva v Jeruzalem, Jeruzalem ni nikoli bil samo židovski ali samo muslimanski, ampak tudi naš (katoliški, pravoslaven). Toliko v vednost.

 • sprehajalec

  Zadnjič, v nedeljo zvečer, je tista Pikica, Mojca, drugače zelo simpatična in zanimiva, skakala okoli nekih plemen v Braziliji.

  Pa spraševala v slogu RTV levičarskih navodil kako so prej živeli, nekega tipa izmed njih. So levičarji vsega sveta napeli ušesa, sedaj bomo pa slišali, kapital, pa pohlep, pa uničevanje okolja, pa vmešavanje v rodovno skupnost, pa imperializem, pa konkvistadorji, pa Pizzaro,……

  Nič od tega, rekel je, da so prej težko živeli, v gozdu so ujeli kakšnega divjega petelina pa prašiča. da je sedaj veliko bolje, ko otroci delajo v mestu, pa pošiljajo denar domov, da se te stvari kupijo…..

  čisto simpl. Samo njih je treba vprašati in ne Levičarje.

  • Hun

   vcas je narava ljubiteljsko nudila vse njene dobrote v izobilju…danes moras se semena kupit od kapitalistov….med in mleko se ravno ne cedita v kapitalisticnih drzavah…danes mors za dobrine prezivet brez druzine vec kot 8h ma dan…
   men kapitalizm ugaja…drugi delajo jst delo rihtam..nevem pa ce je vsem tok vsec kapitalisticna ureditev, ko pride do izkoriscanja…tega je pa ogromno in to sam dobro ves…kaj bi teb razlagal

   • sprehajalec

    To so čisti marxistični miti o brezrazredni praskupnosti brez lastnine in enakimi pravicami. Nikoli ni bilo tako. Najprej se je nažrl poglavar, pa svečeniško šamanski sloj, zadnji po hierarhiji so dobili ostanke. To so levičarji sklanfali neko teorijo in idealistično pravljico. nikoli ni bilo tako.

    narava nudila. seveda je, vendar si do tega prišel z veliko težavo, malo glej tistega bear gillsa na Discoveriju pa preživetja razno razna. Dvema zelo inteligentnima tipoma ni uspelo zakuriti ognja en teden.

    semena, ja, so jih skrili za prihodnjo setev, potem so jih pa pozimi ko je bila stiska pojedli. Pa je bilo konec heca. Je že bolje od kapitalista kupiti. 30 let življenske dobe, padec iz hruške, smrt, sepsa, zlomljena noga – sepsa, bolezni, ureznina – sepsa.

    šele kapitalist je prinesel blagostanje.

    • Hun

     nevem zakaj sledis marxistu…jst nism bil clan partije nit moji predniki ne..

     men je jasno kot kapitalistu da delavec pod mano nikol ne bo imel tok obilja kot ga imam sam..

     vemo zakaj je prislo do revolucije…sigurno ne zato ker so mel suznji-delavci osnovni obrok

     pod komunizmom nic boljse..aristokracija se izpridi prej al slej..

     • sprehajalec

      Švedska in norveška nista imeli revolucije. pa imata dobro kapitalistično državo z dobrim standardom.

     • Hun

      Svedska, Norveska je ocitno mentalno dozorela na visji nivo cloveske zavesti…zato pa je sociala tok mocna..nit niso ekstremno nacionalisticno nastrojeni, kot ste jansisti..ceprav glede migrantske politike da se pravno omeji vm stojim ob strani

     • sprehajalec

      Južnije sve tužnije, praviš….

     • Hun

      Juznak se vsaj poveselit zna ko vid da je sve oslo u tri p.m.

     • sprehajalec

      Tudi nemec se zna poveselit, pač na način kot mu paše.

     • Steiermark

      Predvsem pa na lastni račun in ne kot balkanci, na tujega!

     • Hun

      rajs se z nemko poveselim

     • Steiermark

      Ja, prav imaš, tako na švedskem, kot norveškem, jih preživljajo musliji – z lastnim delom – razmnoževanjem svoje živalske vrste….

     • Steiermark

      No tukaj si pa pokazal svojo inteligenco….. bravo! Kjerkoli je ološ izvedel klanje in ropanje – rdečo revolucijo, so ljudje po njej , resnično, životarili in to veliko slabše, kot prej. Revolucija ne pozna svobode, kajšele materialno blagostanje…….pa ne za vse, revolucionarji oz. klavci in roparji, še danes živojo v izobilju, ravno na račun svojih žrtev! In Venezuela ima svojega šoferja, ki jim omogoča “življenje v demokratičnem socializmu”, kjer ljuje nimajo niti toaletnega papirja, ki ga, v končni fazi niti ne potrebujejo, ker nimajo kaj jesti in posledično….. Pri nas je “uvedel socialistično demokracijo z množičnim klanjem” pedofil tito, oz. ” socialistični brat”, kovač po poklicu in nas pravtako popeljal od izobilja, v katerem je slovenski narod živel vse do 45 leta, v mizerijo, kjer pravtako , med drugimi osnovnimi potrebščinami, ni bilo toaletnega papirja, verjetno iz istega razloga, kot v venezueli. Šoferji in kovači že “znajo”!

 • David

  Kdo tu vidi klopco?je se bolj prfukjen kot oni kozojebci.

  • stajerc5

   Kaj pa ti vidis, mogoce kingsbed ali kaj!???

 • stajerc5

  Kje so kaj vsa dovoljenja za postavitev tega odpada!?? Za tiste tri stopnice v Strazi ob Krki ali kaj je ze bilo, so rabili nesteto dovoljenj in se vec denarja! Malo se pozanimajte pri Novi24.

  • Aron

   Klopca je, ne pa gradbeni objekt, bumbar.

   • stajerc5

    Tri stopnice so gradbeni objekt, uuuuu mater! Mogoce imas celo prav, ja, saj zato nam pa gre tako super…, bo ze drzalo.

   • Franc Šink

    Tudi za navadno reklamo moraš imeti dovoljenje.

  • Franc Šink

   Ne Prehitro. To je stvaritev vrhunskih inženirjev Angele Merkel.

   • stajerc5

    Mislis, da so imeli tehnicni pregled in prevzem? Mislim, za inzenirje in klopco!

    • Franc Šink

     Niso.

     • Franc Šink

      In tudi uporabnega dovoljenja nima ta klop.

     • Steiermark

      Nima niti gradbenega in nadzornika del….

 • Morala

  Haha…oni so poskrbeli, da si lahko Slovenci in Slovenke odpočijejo od dela in bornega zaslužka, ker bodo morali vdrževati te ilegalce…

 • Franc Šink

  Prva, druga, tretja ….vojna. teh vojn ne bo več.Začela se bo pa verska vojna.In to kmalu.Tu v Evropi.

 • stajerc5

  Ne se jezit na ta odpad, saj bodo kmalu koncale v kaksnem kombiju! S temi dvemi paletami zasluzijo cigancki 10 Evrov, pa se plezati jim ni treba po zlebovih!

 • Aron

  Btw, ko so vaši vzorniki financirali ISIS, se je Hezbolah noč in dan boril proti njim. Kdo je sedaj terorist?

 • Bahadur

  Prescane palete, presežek pa tak.

 • stajerc5

  Tega odpada ni vec! Kolega gradi hiso in jih je nujno potreboval. Se cigane je prehitel…

 • BorisDe

  “Hezbolah” je Libanonsko-Palestinska organizacija za borbo proti židovskim-okupatorjem in sodeluje z Iranom, so dejansko “šiiti” in ne Savdski suniti in točno te “šiiti” oz. Iranci skupaj s Hezbollahom, so se borili proti glavorezcem pedofil-verujočm isisovcem in jewSA. Je pa res, da tukaj pri nas nimajo kaj iskati vsi od naštetih, tako kot židje na tleh Palestincev, če bi bili pravični.

 • stajerc5

  Pazi, da ti stric Google ne zagori! Pa flaso s snopsom daj proc, ker ta tudi gori, se mocneje!

 • УДБА

  Rumeno barvo vsebuje tudi zastava SDS-a. Vsi dokazi kažejo, da je SDS povezana z LGBT skupnostjo. :)

  PS: Vir → Škandal24

 • PIA PlA

  Vidim, da filantropija skupaj z migranti želi, da slovenski narod počiva.
  Hočejo, da se ljudje zbudijo, ko bo že prepozno za kakršnokoli ukrepanje proti terorističnim osvajalcem in njihovimi pomagači.

 • УДБА

  Kdor koli je naredil tole “klopco” mislim, da bi morali skrajšati sedišče, da bi lahko normalno sedeli na njej. :)

  PS: Pokličite Janšiste. Oni so spretni s tako vrsto dela. Minimalac,….. :)

 • УДБА

  Prosila, bi da mi nekdo razloži stavek → “Zastava Hezbolaha v roki, ki drži kalašnikov” :)

  PS: “Izobraženi” Janšisti sigurno razumejo. :)

  • joza joza13

   Nekaj težav imaš s postavljanjem ločil, ampak bo že…

  • sprehajalec

   Šta je udbice, ti tako prosto po Vuku “piši kao što govoriš, a”?

 • Sadako

  Da le niso IS, ker takrat bi Zore skupaj s cerkvijo in verniki – zletel v zrak.

  • Olga2345

   Najprej ateist Kučan…

 • stajerc5

  Predno se kdo vsede na ta odpad, naj dobro poslusa, ce ne dela nekje tik-tak-tik-tak….

 • Olga2345

  Bo treba komunisticno islamisticno bando razgnati!

 • RATATA

  Slovenske filantropične gnide, mirovniške inštitutarje, umanoterovce in druge mešalce kvazihumanitarne megle
  je obvezno takoj postaviti na realna tla
  in to je naloga slovenskega delavstva in kmetstva ter nasploh normalnih slovenskih ljudi!
  To, kar se dogaja zdaj pelje v popolno pogubo!
  Organizatorji so pa sami taki,
  ki v življenju še niso zaslužili za sendvič
  s pofukano poli salamo,
  ki ga btw še mrtvo fajhten nisem pojedu, saj h Kraškemu Teranu ne paše dagajebeš!

 • samotoje

  Kje je to? Nekaj barve od vrat mi je ostalo, modre in bele.

 • samotoje

  Ja, od kod si se pa ti pojavil, kreatura groteskna? Spet ena napaka matere narave.

  • ☠️

   Ja kaj pa tebe boli kurac, od kod sem se pojavil, govno usrano?

   • samotoje

    Se mi je zdelo, da si te sorte. Block the user. Blocked, moron.

 • Novakec1

  “Okupacija v treh slikah” a ni bil to nek film, četrta slika bo pa (je že) slolandija.

 • Caetano

  Hezbolah je samo podaljšana roka iranskih jihadistov, ki že vse od časa, ko je KGB pomagala na oblast Homeiniju širijo svojo verzijo jihadistično-islamistične revolucije po BV. Grozljivo ali pa pravzaprav pričakovano je, da imajo pri naši levici ti kar nekaj podpornikov.

 • Caetano

  To so zelo resne stvari. Imeti odprta vrata iz območij kjer vladajo islamistični teokrati ali delujejo jihadistične milice je skrajno nevarno in ima krvave posledice.

  V Kongu islamisti ubili osem ljudi, med njimi bolniško sestro medtem, ko so ropali zdravila.

  https://www.nation.co.ke/news/africa/8-killed-in-rebel-attack-on-DR-Congo-army-base/1066-4667058-a3fr9lz/index.html

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!