[Video] Janez Janša: “Pred nami je čas, ko se bosta spopadla ekstrem in normalnost”

Predsednik SDS Janez Janša (Foto: Urban Cerjak)

Prihodnost Slovenije je v glavnem odvisna od tistih 50 odstotkov državljanov, ki na zadnjih volitvah niso volili. Tisti lahko zadeve spremenijo v pozitivno smer. Ali v negativno.

Avtor dr. Ivan Štuhec in avtor spremne besede Janez Janša sta 1. februarja 2018 pri svetem Jožefu nad Celjem spregovorila o knjigi Slovenija brez Patrie in Zvonov, o poteku slovenske tranzicije in aktualnih političnih dogodkih.

Knjiga Slovenija brez Patrie in Zvonov avtorja dr. Ivana Štuheca govori o ozadjih v zadevi Patria in poslovanja mariborske nadškofije. “Obe zgodbi sta bili skonstruirani za politične namene, ena za zrušitev opozicijskega voditelja in najmočnejše opozicijske stranke, druga pa za finančno zrušitev cerkve in njeno moralno diskreditacijo,” je uvodoma dejal Štuhec. Obe sta imeli velik učinek, mediji so ju pograbili kot suho zlato in predstavili kot neizpodbitno dejstvo. Snovalci obeh so bili zelo uspešni, obe sta bili v Slovenijo posredovani iz tujine, Patria s Finske, Zvonovi pa iz Italije, kar po mnenju Štuheca ni naključje.  

Izhodišče vsega je čista laž, da je neka majhna škofija naredila izgubo bibličnih razsežnosti. Lansirali so znesek 800 milijonov evrov, kar je čista laž. Alenka Bratušek je zdaj iz milijarde in pol luknje, ki so jo Zvonovi po njenem naredili v slovenskih bankah, prišla na pol milijarde. Počasi se bliža realni številki, za potrebe dosedanjih volitev je uporabljala milijardo, milijardo in pol, zdaj počasi prihaja do tiste kolikor toliko realne številke, ki je tam okrog 450 milijonov,” je pojasnil Štuhec.

Štuhec v laži vidi temelj stvari. Če bi bili vsi pošteni, bi od začetka vsi uporabljali realne številke, ne pa, da so jih napihnili. “Tudi pri Patrii je izhodišče bila laž, kar je konstanta tistih, ki nam od druge svetovne vojne naprej nenehoma lažejo, ne samo o zgodovinskih dejstvih, ampak tudi o številkah,” še dodaja avtor.

Odločitev o nakupu osemkolesnikov sprejeta že pod prejšnjo vlado
Janez Janša, ki je prispeval spremno besedo, je spregovoril o zadevi Patria, ki je pustila globoke posledice. “Jaz pri nakupu teh oklepnikov nisem imel nikakršne vloge, ne posredne, ne neposredne,” je dejal, saj je bila odločitev, da se gre v nakup osemkolesnikov, sprejeta že pod prejšnjo vlado. Vlada Janeza Janše je zgolj izpeljala postopke, minister za obrambo je nato podpisal pogodbo. Vemo, da je bil on na sodišču oproščen, Janša pa obsojen. “Ne glede na to, kaj mislim o njem, tudi on tukaj ni imel nobene vloge. Postopek je bil izpeljan verjetno najbolj transparentno od vseh ostalih. So pa bili raznorazni poskusi, da se na to vpliva in da se tudi podkupuje, ampak to se je začelo daleč, preden smo mi prevzeli vlado,” je še pojasnil Janša.

Zgodba o Patrii se je po Janševih besedah začela iz nečesa, kjer ni bilo nič, slovensko javnost pa so z njo pitali praktično 10 let. “Da ne govorim o tem, kakšne so bile posledice zame ali za mojo družino, posledice so bile za celo državo, ker je tok dogodkov, štiri volitve smo imeli v tem času, šel drugo pot,” pravi Janša, ki vrednost knjige vidi v zbranih člankih, ki so bili napisani v realnem času, ko so se stvari dogajale, ne šele po tistem, ko je Ustavno sodišče odločilo in ni bilo nikomur več treba tvegati, če se je opredelil za resnico.

“Če bi recimo 20 od kakšnih 1800 slovenskih novinarjev, ki dobivajo plačo za to, da bi poročali po resnici, delajo pa večinoma obratno, poročalo na enak način, bi bile posledice za državo vsaj pol manjše, stvari bi se prej razpletle,” je prepričan Janša, ki se strinja s Štuhecem, da je bil namen diskreditirati cerkev in največjo prodemokratično pomladno stranko, ob tem pa dodal, da je bil še eden, ki ga nismo poznali, zdaj ga pa: “V času, ko se je največ pisalo o tem, kako je cerkev kradla in malodane zbankrotirala slovenski bančni sistem, so v največji slovenski državi banki oprali milijardo evrov iranskega denarja za teroriste, za njihovo obveščevalno mrežo in nabavo sredstev za množično uničevanje. Denar so nakazali na 33 tisoč računov po svetu, kar niso mogli narediti prek kake ruske ali indonezijske banke, ker so potrebovali banko, ki je del evrosistema, našli so jo v Sloveniji. To se je dogajalo ob vednosti celotnega državnega vrha.”

Hoteli so pomesti pod preprogo …
Vendar iz dominantnih medijev o tem ni bilo slišati ene same besede, ob tem, da je za to vedelo in sodelovalo nekaj sto ljudi, pa ni bilo ene same črke o tem napisane. “Obstaja na tisoče dokumentov o tem. Ko je bila zadeva odkrita na Logarjevi komisiji, se o tem ni poročalo. Če ne bi bilo Nove24TV, Demokracije in nekaj spletnih medijev, še danes slovenska javnost o tem ne bi nič vedela,” poudarja Janša. Zadevo je obravnaval celo Evropski parlament, zato se je v kratkih vesteh tudi ta tema naposled le pojavila tudi na osrednjih televizijah. “Nič se ni zgodilo, nihče ni ovaden, obtožen, kaj šele obsojen,” je še pripomnil Janša in navedel nekaj primerov preiskovanja tega primera pranja denarja v Nemčiji, ZDA in Izraelu, medtem ko se v Sloveniji ne dogaja nič. Stvar se ne bo končala na Karavankah, zato je na levici velika živčnost in iskanje načina, kako po letošnjih volitvah ohraniti oblast in še naprej prikrivati te rabote. “Vse je dokazano, ve se, kdaj, ve se, kam, ve se, kdo, in tudi ve se, zakaj, nič ni treba ugibati,” je dejal Janša, ki je tudi član KNOVS.

Janša glavni problem za stanje prepoznava v tem, da se slovensko ljudstvo stalno pita z lažmi in propagando, zato potem tudi ljudje, ki zdravo razmišljajo, začnejo dvomiti. “Tisti, ki ne poišče še dodatnih informacij na podlagi dejstev, na koncu misli, saj so vsi isti, saj se ne bo nič spremenilo, in potem dobimo rezultat, ki je končni cilj tega početja, to je, da polovica ljudi sploh ne gre volit, in to v glavnem tisti, ki so najbolj nezadovoljni s stanjem,” pravi in dodaja, da je vsak glas resnice, ki pride do naših ušes, v časih, ko se stvari dogajajo, zato toliko bolj dragocen.

Štuhec je v nadaljevanju spregovoril o člankih novinarja Jagra, ki je v Večeru v več nadaljevanjih objavil analize, da je glavni krivec za stečaj Zvonov Nova Ljubljanska banka. Sanacijski program za mariborsko nadškofijo in banke je izvedla skupina Rothschild, ki je ugotovila, da bi bili Zvonovi na osnovi svojega portfelja sposobni to pokriti, vendar bi se s tem morale strinjati banke, ki pa so bile proti temu sanacijskemu programu. “Slovenske državne banke so hotele, da pridejo Zvonovi in s tem Katoliška cerkev v slabo banko, zato da bodo lahko o tem govorili pred vsakimi volitvami,” je poudaril.

Manipulacija s Cerkvijo
“Da smo si na jasnem, jaz s tem nočem braniti in zagovarjati napačnih odločitev tistih, ki so odločali o mariborski ekonomiji. Zato, ker, če kaj, bi morali ti gospodje vedeti, čigava je NLB, kdo z NLB upravlja, in da bodo ob prvi priložnosti udbovci naredili vse, da bodo Cerkev potegnili noter in jo pokopali. Vemo, da je bil poskus v reševanje Zvonov potegniti še ljubljansko nadškofijo,” je dejal Štuhec, vse z namenom, da se pred vsakimi volitvami manipulira z bogato Cerkvijo.

Štuhec je odprl vprašanje, ki so mu ga postavljali ves čas. Zakaj je v primeru Patria na strani Janše? “Tu ni šlo za gospoda Janšo ali njegovo stranko, tu je šlo za pravno državo. Šlo je za to, ali bomo uspeli na tem primeru ubraniti pravno državo ali jo bomo dokončno pokopali,” je odgovoril. Primer Patrie je bil eklatanten primer, kako je praktično vse do Ustavnega sodišča celotna slovenska pravna piramida funkcionirala po starem komunističnem totalitarnem sistemu.

Izpolnitev osamosvojitvenih sanj je v drugi republiki, pravi Janša, a trenutno smo v situaciji, ko moramo ubraniti prvo, ki je nastala ob osamosvojitvi s sprejetjem nove ustave, ker je ogrožena na vseh točkah. Za primerjavo je povzel tudi besede Solženicina o Rusiji, ki je formalno demokratična država: ta čas ni več niti tisto staro, ni pa niti tisto novo, je nek hibrid, kjer se vse meša in je veliko vprašanje, kam se bo razvoj obrnil. “Vidimo, kam se je v Rusiji razvoj obrnil, težko bi govorili, da je Rusija danes demokratična država, kjer enkrat zmaga opozicija, postane vlada in obratno, v glavnem so isti na oblasti, čeprav formalno imajo volitve, a da opozicija ne zmaga. Kaj naredijo? Šefu opozicije prepovejo kandidirati ali pa ga zaprejo. V Rusiji. Tudi v Sloveniji ni veliko drugače,” je dejal Janša. “Samo to, da smo vpeti v evroatlantske tokove, preprečuje, da bi v Sloveniji tudi navzven tako izgledalo, kot izgleda v Rusiji. Ali pa bi bilo še slabše.”

Po drugi strani pa je to včasih tudi krinka. Da se pri nas lahko dogaja to, kar se dogaja, se zato, ker zunaj nihče ne verjame, da se to lahko dogaja v državi, ki je članica EU, zelo težko je ljudem zunaj to razložiti. “Ena od stvari, ki je pomagala, da se razloži situacija v Sloveniji, zelo banalna zadeva, amaterski videoposnetek, ki je zaokrožil po spletu in ima nekaj sto tisoč ogledov, pa še danes vsakega tujca, ki ga pogleda, nekako prepriča, da Slovenija pa v bistvu ni tisto, kar se kaže na površini,” je dejal Janša. Gre za posnetek proslave v Stožicah leta 2013, kjer je celoten takratni politični vrh ob simbolih komunistične države prepeval partizanske pesmi.

Ni mogel verjeti, da je to možno v državi, ki je članica EU
“V času, ko je bila Patria na vrhuncu, je Evropska ljudska stranka poslala v Slovenijo misijo, da ugotovi, če se v Sloveniji res dogaja to, kar smo mi govorili, da se dogaja,” je spomnil Janša. Delegacijo je vodil nekdanji predsednik poljske vlade Jerzy Buzek, ki ima lastne izkušnje s komunističnim režimom. Ko si je ogledal nekatere stvari, govoril z ljudmi, je rekel, da si nikoli ni mislil, da je to možno. To poročilo je v delu evropskih odločevalcev spremenilo pogled na Slovenijo. “Zaradi tega potem Alenka Bratušek ni bila izvoljena za evropsko komisarko, zaradi tega Nina Betetto ni postala članica Evropskega sodišča, zaradi tega Goran Klemenčič ni postal komisar za človekove pravice, pa še marsikaj drugega je bilo drugače, do takrat pa nihče ni verjel,” je še pojasnil Janša.

Janša ne misli, da za Slovence ni rešitve. Misli, da je čudež, da ob takšni skoraj totalni obvladanosti propagande situacija ni še slabša. Omenil je anketo, po kateri 55 odstotkov Slovencev misli, da je bil Tito pozitivna zgodovinska osebnost, in podpira namero po obnovi njegovega spomenika v Velenju. “Rešitev je zgolj v krepitvi resnice. Dokler bo večina ljudi v Sloveniji pitana z lažjo in dokler večina tega ne bo mogla preveriti še na drugi strani, toliko časa se stvari bistveno, v globini ne bodo spremenile, tudi če se spremeni oblast,” je poudaril. Krepitev novih medijev, zavezanih resnici, bo spremenila razmerje sil.

V državah Višegrajske skupine vidimo, da se to da, tam so ravno tako živeli v komunizmu, morda še v trših razmerah, pa je tam danes drugače. “Pojdite danes v Bratislavo ali Prago ali Varšavo ali pa v Budimpešto, pa naredite takšno prireditev, kot je bila nazadnje v Dražgošah. V norišnico vas bodo dali,” je bil odločen Janez Janša. Tam je bila tranzicija izvedena pravočasno in v bistveno večji meri, pri nas gredo pa stvari v zadnjih letih v obratno smer. Takšen primer je govornica v Dražgošah, ki je rekla, kakšna sprava, nobena sprava ni potrebna, mi smo zmagovalci in ve se, kdo piše zgodovino. Nobenega strahu ni več, da bi moral kdo odgovarjati za kakšne zločine, zdaj je vse v njihovih rokah, nadaljujejo tam, kjer so prekinili pred tridesetimi leti. Predsednica največjega sindikata v državi pa je na protestih javnega sektorja rjovela, da so včeraj prosili, danes zahtevajo, jutri pa bodo vzeli.

“Ta ekstrem govori o tem, da so pred nami časi, ko se bo ta ekstrem spopadel z neko normalnostjo, to bo počilo skupaj, ta dva svetova ne gresta skupaj,” pravi Janša, ki napoveduje, da se bo to rešilo po neki normalni poti na volitvah ali pa bo Slovenija zapadla v kaos, ker to ni normalna smer. Prihodnost je odvisna samo od nas, nihče od zunaj nas v tem stanju, ko je prihodnost EU negotova, ne bo prišel reševati: “V glavnem je to odvisno od tistih 50 odstotkov, ki na zadnjih volitvah niso volili. Tisti lahko zadeve spremenijo v pozitivno smer. Ali v negativno.”

(Članek je bil prvotno objavljen na www.sds.si)

 

 • andreas82

  To je slovenski vsakdan!!

 • garfi

  nekaznovana udbomafijska tranzicijska levica je v stalnih ofenzivah
  proti normalnosti, resnici in pravici
  na neki točki bo prišlo do resnega spopada
  za kontinuiteto udbaši pripravljajo mlade obraze-nsi in seksista Serpentinščka

  • TweetyBird

   …he he…opazujemo vas. Nam je Milan naročil :)

   • garfi

    opazovan si

    • TweetyBird

     Misliš, opazovana si?

    • Svele

     Murgeljn vas bo vse vzel smradu jansevJan odtrajniki

     • Svele

      Šli boste z Janšo v noriško kraljestvo amen

   • svi brača

    Kdo je to ?

  • Slovenka

   Tonin je lažnivec, levakarski voluhar. Sedaj razklada, da če bo imela NSl veliko glasov, da se bo laže sestavljala desno vlado, ampak to je bla, bla. NSl bo desno vlado, če bo do nje prišlo, razbijala. O Serpentinšku pa je škoda besed.

   • garfi

    murgelska mafija ima vedno kakšnega izdajalskega sredinca, da nam kaže sredinec

 • rubec

  Nekaj novega sem se spomnil. ŽIVEL JANEZ JANŠA.

  • Cucurbita Pepo

   Živel tito. Živela federativna socialistična republika Jugoslavija.

   • Svele

    Smrt jansizmu svoboda narodu

    • svi brača

     Kakšne neumnosti pa ti pišeš ?

     • Svele

      A si najdel sorodnike v Barbarinem hostlu

   • Vera

    “Jugoslavije ni več , gre za Slovenijo” ! Pučnikove besede in od vseh nas zavednih Slovencev .

    • Svele

     Slovenije ni več .koliko vas pa je .babe se fukajo z sipci čefurji cigosi.nema vas više hvala bogu i cefurskem kurcu amen

   • macon

    Zakaj pa ne živel Julij Cezar in Rimski imperij. Vi ste res eni ekstremni konzervativci zataknjeni v prostoru in času. Ekstremna levica pač.

    • Cucurbita Pepo

     Tudi julij, stalin, mao, pot, napoleon, hitler…. Vsi so s svojo ekstremisticno drzo prepricali narod da so edini ki jih lahko resijo pred tujo agresijo.

     • tohuvabohu

      Butelj. Naroda nihče ni nič vprašal.

   • pajot

    Oba sta šla rakom žvižgat. Hvala Bogu. In kmalu bo šla po isti poti tudi socialistična republika Jugoslovenija.

  • svi brača

   Se strinjam.

  • Svele

   Živel Janez Janša da bo hitro crkni.gotofi ste Janševiki.vabljeni ekskurzija bleiburg v Barbarin hostel na skupinski samomor.razstava čez par let

  • RATATA

   Kako predsedniško je videt njegov obraz.

 • TweetyBird

  “Moralni” teolog Štuhec rad pretirava, izziva in je v svojih stališčih nepopustljiv, še posebej, kadar pogovor teče o politiki. Štuhec prizna tudi napake cerkve, a zanje je v prvi vrsti krivo preveliko zaupanje???

  No, tudi desničarsko preveliko zaupanje v enega in edinega je napaka.

  • FUCK COMMUNISM

   …desnicarsko preveliko zaupanje v enega in edinega… s tem stavkom si dokazala, da imas verbalno diarejo!

   • Cucurbita Pepo

    Volilci smo kot navijači. Vsak si zbere svoj klub nato pa navija ne glede na statistiko. Vse prej kot objektivno, vse prej kot napredno.

    • Hun

     custva jim meglijo razum

     • svi brača

      Sem vedel, da ti boš to prepoznal. To pa ti da praksa.

  • Hun

   Stuheca aktivira RKC na vsake tok casa

   • svi brača

    Nič se ne pritožuj. Ti si stalno aktiviran.

    • Hun

     k puska

 • TweetyBird

  Glejta, jaz svoje politične usmerjenosti ne skrivam, zakaj bi jo? Grdo se norčujem iz vsake opcije, ki to zasluži, ampak ena žalibog zasluži bolj. Saj veste katera, a ne?

  • xtc

   Definitivno vemo Leva.

   • TweetyBird

    Hvala za odgovor…sem ponosna levičarka :)

    • xtc

     Pravilno, zato vam bo Bruselj prodal pralnico denarja.

    • FUCK COMMUNISM

     Izkljucno samo dusevno bolan clovek je lahko levuhar! Ce si na to ponosna, pa pac bodi!

     • indijanka

      Je pa tipična predstavnica. A ni? Nadela si je Nick ptička, ki je v risanki moškega spola. Nasilna je in želi preglasiti cel portal. O sebi pa misli, da je pravi sonček, poln dobrote.

     • Svele

      Kus govno

     • Svele

      Domosralka ali belolajdra

     • Hun

      Fuck communism zate ni nasiln…ti si sele smesna

     • indijanka

      oo kdo se oglaša…mirovnik

     • Hun

      hitr pozablas kako so se somisleniki spravl nate zarad nedolznega komentarja, o plavookem policistu…se o izbrisu iz portala si premisljevala ko so ti ranl dostojanstvo…

     • indijanka

      veš,…tega pa nisem in tudi ne bom pozabila.

     • Svele

      Pač lajdra kot Janša

     • Svele

      Iz ust hudiča je to blagoslov .Bog pobij vse Janševe hvala bog

     • FUCK COMMUNISM

      Ti bos odstranjen med prvimi!

     • indijanka

      Glasovala se ZA :)

     • Svele

      Nisi sposoben lastnega dreka najti

     • svi brača

      Naj se povrne tvoj blagoslov nazaj !

     • Svele

      Sem cigo in preklet zdaj boste vi Slovenije in Slovencev ne bo več hvala bogu retardirani bodo izumrli amen

    • Dostmamrecesije

     Glej, da boš volila SMC, SD in Zares. To so carske lopovske stranke, ki jim ni para.

  • učko

   Tvoja spolna usmerjenost je koziki u rit !

  • komar marko

   tunči, tudi Koza JULIKA ti je morala pobegniti zaradi tvoje usmerjenosti! A ni dovolj hudoKuži ATOS te pozdravlja!

 • učko

  Mah, rdečkarska fašistokracija nam dela totalko, pa folk na volitvah še vedno rajš voli rdečuharje kot Janševce, drugih zaenkrat itak praktično ni ! To pomeni, da je z Janšo, ki je eden najmanj priljubljenih politikov, nekaj hudo narobe ! Zakaj se zaganja v Tita, ki je dejansko bil eden največjih državnikov, obvaroval nas je Stalina itd. Taki “zagnani” in neumni komunisti, kot je bil svoje časa Janša, bi nam sem priklicali Stalina. Problemi v Zloveniji so čisto drugi, kot jih vidi Janša, sicer je pa sam največ pripomogel k temu, da imamo na oblasti zopet isti komunistični režim kot prej. Janša je pomagal sesuti Demos in 1. Peterletovo vlado, ki je delala dobro. Jaz čakam, kdaj se bo na nasprotni strani režima pojavila ena “normalna” politična opcija !

  • Svele

   Bolnik retardiran plačanec amerov smrt jim daj bog

  • Svele

   A si Boštjan ucakar

 • xtc

  No nekaj velja opomniti JJ ima še kako prav,ko je zapisal ,da bo počilo,seveda bo to je neizbežno in kmalu
  delno tudi drži ,da nam EU ne bo reševala težav znotraj,vendar pa bo EU zahtevala tisto kot od vseh,ker bodo levaki trmarili jih bo doletel gospodarski zlom in takrat bo tudi počilo,ko se bo izrisala celotna katastrofa,kajti levake bodo zrušili ravno tisti,ki so jih vseskozi podpirali ,ko jim ti nebodo imeli kaj več dati.
  Kučanu 6 Co ni nevarna desnica,marveč njihovi lastni privrženci,ko nebo več bodo še kar zahtevali takrat,pa bo počilo saj nebo kaj dati.
  Še le po tem bodo prišle prave spremembe preje ne.

  • luckyss

   Nič ne bo počilo….
   Desne ovce so preusrane in rabijo nekoga močnega za kolaboracijo..
   Rdeče ovce pa se ne zganejo, če jim nekdo z vrha ne maha s parolami pred očmi..

   • xtc

    Ne tumbaj bebo nimaš pojma.

   • macon

    Drekač, nobenih ruskih divizij ne bo, da bi kdorkoli pred njimi bežal čez mejo.

    Na koncu boste v enem rezervatu za žico, ob ognju boste prepevali pesmice s titovkami na glavi in jedli iz skupnega kotla, turisti vas bodo pa slikali čez ograjo.

    • xtc

     Če bodo pa ušli kot oni oni dan v Parizu iz kletk pa jih bodo varnostniki hitro vrnili nazaj.

    • Svele

     Sanja Janez o dreku

   • Svele

    Z Janšo bodo ucvrl .kakor drugo svetovno vabljeni ekskurzija bleiburg v barbarin hostel na skupinski samomor amen insalah šalom aleichem

  • Hun

   ko bo pocilo bodo vsi politiki jebal jeza levi in desni, ker je vse isti kurac..se rasisti boste visel za jajca obeseni

   • svi brača

    Za Hunova jajca.

    • Hun

     tebe bomo za jezik ker si brezjajcnik

   • Svele

    In scegije

 • FUCK COMMUNISM

  Jaz ta spopad z levuharji komaj cakam in sem nanj popolnoma pripravljen!!!

  • Svele

   Z ticem v roki govedi hlapcevsko

   • FUCK COMMUNISM

    Slovenscina pa ni ravno tvoja mocna stran, kaj, truplo cefursko!?

    • Janševa klinika

     Črnc je ubil narkomanko, narkomankin oče narkoman je pa streljal na črnce.

    • Svele

     Bolje truplo kot pedofil faranov

    • Svele

     Hlapec Jernej dojce bite sprechenzi .bee beeee beeee

  • Hun

   psihopat tipa Breivik

   • totex39

    Takih bi rabili kar nekaj, da vas malo pošlihtamo.

    • Hun

     strelal bi vi na neoborozene civiliste kot Breivik…ti jebm mater kurbirsko…smrad desnicarsk

     • totex39

      A si se revček podelal v hlače.

     • Hun

      nevem kdo grozi…pa nc ne naredi

     • totex39

      To ni grožnja, to bi bila realnost, ki bi morala biti že narejena pred 26. leti in tega sranja danes ne bi imeli.

     • Hun

      sranje se je za klerikalce zacel ko so vam komunjare oblast prevzele

     • svi brača

      Pa kaj se dogaja s tabo ? Pokličem rešilca ?

     • Hun

      preventivno si ga poklic…ker kasnej ne bos zmogu

     • Svele

      Bravo desničarji smrdijo pri glavi

  • Svele

   S ticem v ritibsi pripravljen.faranov fant

 • Hun

  Štuhec in Jajo…placanca da olepsata sliko svojih stricev iz ozadja ..RKC lobij

  • komar marko

   dejstva so, da se ve kdo KRADE in kdo pere denar ter plasira montirane procese. In to ni desnica in ni RKC!

   • Hun

    najmn 450milijonov dolga klerikalskih nasedlih poslov, k ste ga moral v velki vecini upokojenci vrnt je zate , pristranskega tepca ocitno sitnica…s podlago milijarde in vec tajkunskih lopovscin

   • Hun

    450milijonov je za zavedne desne tepce sitnica!..ne rabs se matrat in copirat besede placancev RKC-a ..Jajota in Stuheca…

    • svi brača

     Pazi kaj pišeš !

     • Hun

      odjebi!

     • svi brača

      Ne morem na ukaz, kakor to zmore macedonac.

     • Hun

      zmores pa jest drek! nacionalno prase

     • Pa ne bi šel ti odtod ? Te ni nič sram. Pa res nimaš nobene olike.

     • Hun

      veckrat vidm tvojo oliko ko pises o muslimanski veroizpovedi…svoj prag mas nabit z umazanijo

     • Svele

      Bela prašiča .po moje je celava kot Janez obritosralci

     • Svele

      Tega ne zna desni so paheroti morikonski

     • Upam, da ti bo kmalu administrator pomagal.

    • Svele

     Drug Tvito zgublja popularnost

  • Svele

   Pedofilske.falita princ teme in angelca.fuj Bog podari jim kratko življenje in neozdravljivo bolezen crknte Janševi

   • Vera

    Mislim, da bi zaradi vaših groženj moral posredovati MODERATOR !

    • Svele

     Crkn

     • Od kje pa si ti prišel ? Kdo te je tako pokvarjeno vzgojil ?

     • totex39

      Ta Svele je res lahko samo komunistični izrodek.

     • Svele

      Prasica kot ti

     • Vera

      Pošteni in delovni Slovenci ne crkavamo, temveč bomo nekoč umrli ! SRAM TE BODI BUDALO !

     • Svele

      Sosedu boš cuzala za sendvič

    • Svele

     To ni grožnja .kletev če ne razumeš ti ne morem pomagat si prizadeta

    • Svele

     Pejt Janši zvizgat po gobe stegn se krava

   • totex39

    Vse to sam sebi želiš, naj te le Bog usliši.

    • Tale pa je res en teliček. Od katerih jasli se je odvezal ???

    • Svele

     Sem cigan in mečem kletev na tvoje pankrte pamze ki gledajo game od thrones pedofilije investicije posilstva kakšni kurci bodo to mlohavo pozensceni

  • Poštenje velja

   Tako je ker placas ogromno cerkvenega davka …..
   Stavbno smljisce prispevki in megla ki ti jo prodajajo tvoji pa je brezplacna. Enjoj do bankrota.

   • Hun

    tale tvoj post je pa enjoj skropucalo

  • Svele

   Pedofilske na kvadrat fali gorbedak dolenak

 • DJURO SUMAR

  Tisti, ki niso šli na volitve lahko Slovenijo obrne v pravo smer. Ja lahko, ampak pod pogojem, da so med njimi sposobnejši in bolj pošteni od sedanjih članov stranke SDS in RKC.

  • luckyss

   VSI, ki nismo šli na volitve smo sposobnejši in bolj pošteni kot naveza SDS-rkc….;))

   • DJURO SUMAR

    Torej bo še boljše, ker bomo imeli ustavno večino.

   • Poštenje velja

    So ze dokazali.
    Pojdi v svet in vidi kje smo.
    Butalec ki ne vidi dlje od rtv slo
    In poreca.

    • Svele

     Ja zlovenci so butalci

   • svi brača

    Vsi, ki ste lažnivci ste najbolj pošteni.

  • macon

   Poštenost zahtevaj od levih lopovov. Zakaj pa od njih ne zahtevaš več poštenosti?

   • DJURO SUMAR

    Lopovi so lopovi, ni desnih in levih.

 • Kosobrin

  Nič novega. Spodad ekstrema in normalnosti traja že zelo dolgo.

 • Vera

  Kdor želi,da mu bo šlo njemu, otrokom,vnukom nekoč bolje,naj se ne obotava doma, na dan volitev !

  • Svele

   Tvoji Pankrti bodo crkavala rit bodo desničarjem prodajali za sendvič vodo službo angleško bodo sprehali Slovenija izumira insalah

   • Vera

    Moji otroci niso “pankrti ” , temveč rojeni v zakonski družini , delovni in pošteni Slovenci, žal na minimalcu .

    • Hun

     se prau ne prou pametni po tebi?

     • Vera

      V Sloveniji ” neumni ” zasedajo mesta pametnim ! Za vse to pa je kriva napačna politika te vlade .

    • Svele

     Ti na minimalcu tvoji otroci na karinicefurski

    • Svele

     Cuzali bodo tiče za sendvic

   • Dragan Krstič

    Nepismeni rdeči idiot.

   • xtc

    Pankrta imate trenutno za “hot” političnega liderja vredno posmeha,ne zmoretze najti nikogar resnega več-hja,kriza pač.

  • Svele

   Tvoji vnuki bodo cuzali cerkvene tiče .

 • Dragan Krstič

  Ta rdeči kleptomani so v davčne oaze prenesli okoli 70 milijard in to po navedbah ne kogarkoli ampak bivšega poslanca in ministra v rdeči vladi Janka Vebra. Spodaj pa levi lažnivci nabijajo o 450 milijonih Zvona1 in 2.To je rdeča pamet v korelaciji s pametjo paramecija.

  • Svele

   Bavčar pederle Štuhec Pahor Mahnič njavro crncec

   • Le kakšna je tvoja mati, da te ni vzgojila v prirnega državljana ?

    • Hun

     podobna teb?

     • svi brača

      Jo poznaš?

     • Hun

      tvojo poznam intimno

     • Da te ni sram. Saj nimam besed za takšnega neotesanca.
      Pojdi od koder si prišel, ker si tukaj s takšno maniro NEZAŽELJEN.
      Si razumel ?

     • Hun

      a samo po muslimanih in levicarjih se lahko neotesano pluva tukaj

     • Dragan Krstič

      Sej skup pašete.

     • Hun

      ti pases med srbske desnicarje ne slovenske

     • Luiggi

      Mojo ne bos nikoli poznal,ker me je teta rodila!!

     • Hun

      nedolzna te je spocela

    • Svele

     Marta cuzala si mi ga 90 ko si bila v popravnem domu v jarsah

    • zokispoki

     Mami od Sveleta je cefurka ! Sam pa ima gensko mozgansko okvaro. V tem je problem…

   • Dragan Krstič

    Svele a si se jih na pamet naučil. Glede na rdečuharsko kratko pamet si pa ti pravi rdeči Einstein. Ti bi moral biti predsednik stranke SD.

    • Svele

     D b

    • Svele

     Ti pa kastriran saj bodo pa tvoji pamzi ko pride Alojzij hiter

    • tohuvabohu

     Tale je kot kaže najbolj inteligenten med tukajšnjimi rdečkarji, hehehe. Pa tudi najbolj pokvarjen.

 • Kaj takega

  V Italiji je zamorc razkosal narkomanko, potem je pa njen oče, prav tako narkoman streljal na črnce.

 • Burek Burecki

  Udelezba bo spet porazna. nekaj cez 50 % volilcev bo volilo za komunjare. Par procentov bo volilo sds, 45% pa jih nebo slo volit ker je v politiki sama golazen in same prikoritniske svinje..

  • Svele

   Smrt jansevikom klobase narodu

   • xtc

    Jep! Samo ,če bodo čakali na te klobase bodo riknili od stradanja.

 • macon

  “Pojdite danes v Bratislavo ali Prago ali Varšavo ali pa v Budimpešto, pa naredite tako prireditev, kot je bila nazadnje v Dražgošah. V norišnico vas bodo dali,”

  Bistvo. Komunajzarji imajo tukajšnji osamljeni rezervat, v katerem zganjajo kriminal, vsi so pa naravnost za v umobolnice.

  • montyamp

   Slovenija je umobolnica .
   Osebje SDS izgublja nadzor nad pohabljenimi mladiči morilcev , ki so rehabilitacije potrebni kot Sahara vode .

   • Svele

    Janša na tabletah umobolnik saj bo stegno papke

  • Svele

   Samo da pride Putin kako se boste vsi desnifanatikihitro spreobrnili.enkrat Janša vedno izdajalec.

  • DJURO SUMAR

   V Bratislavi, Pragi, Varšavi in Budimpešti pač ni demokracije, saj tam vlada fašizem. Ne želi si takšnega stanja pri nas v Sloveniji in bodi srečen, da je na oblasti levica. Najhujši so tisti tačrni.

 • Sredina

  Res in na srečo bo normalnost leve sredine zmagala and ekstremno desnico, ki jo zastopa SDSS

  • svi brača

   Tako je “and ekstremno desnico”. Vidiš, kako veš !

  • macon

   Vi ste ekstremna levica, ekonomsko je leva sredina SDS, NSI pa desna sredina.

   Tukaj je vse premaknjeno in pobrkljano, vas bo pa pokopalo, ker verjamete lastnim lažem.

   • Hun

    hahaha po komentatorjih sodec ste ekstremno zaplankani do obisti

 • MEFISTO

  Kot je razvidno spodaj, je mož tisočerih nickov poslal na prve linije fronte najslabše, kar ima in premore njegova pamet, svoje nicke lucjyssa, huna, Djura Sumarja, učka,Sredino in TweetyBirda, paše bi se našel kak brezveznik.

  Za pametnega človeka in za razumno besedo na tem portalu ni več mesta.

  • svi brača

   Bravo modri MEFISTO. Se popolnoma strinjam s teboj.

  • Sredina

   Očitno želiš vaš sistem komentiranja preslikat tut na druge…ampak si lahko brez skrbi, da sam pišem komentarje in samo s tega računa

   • Luiggi

    Zelja normalnih komentatorjev je,da se sfukas dol iz tega portala!

  • Hun

   tale tvoj tisocerec mora bit pa res sposobn da deluje na celi fronti..SUPERMAN

   z razliko od tebe k bi diktatorsko uvedu selekcijo na tem portalu

   MEFISTO KOMUNISTO

   • Janševa klinika

    Je v Janševi kliniki še prostor za narkomana, ki je streljal na črnce, ker mu je prej en črnc razkosal hčerko narkomanko?

    • Hun

     zate je dost prostora v umobolnici

     • Janševa klinika

      Doktor, kam naj zaprem pacienta, ki mu je črnc zaradi narkomanskega dolga razkosal hčerko?

     • Luiggi

      Hey Madjaro,zate je prostor na psihiatricni kliniki,na zaprtem oiddelku.Upam,da dobro zaklenejo vrata,kljuc pa vstran vrzejo!

   • Sredina

    Svoboda govora na katero se tako sklicujejo, velja po njihovem pojmovanju samo za njih, ostali pa bog ne daj, da bi jih soočili z resnico, ki je včasih precej drugačne od tiste, ki jim jo ponuja Veliki vodja

    • Medinka na Janševi kliniki

     Kam naj zaprem norca s puško, ki mu je črnc ubil hčerko in ki je odvisnik od trdih drog?

    • Hun

     boj se tistih psihopatov, ki sami sebe hvalisajo v vseh pogledih

     • Svele

      Ne verjemi Janši ko slabo govori o sebi.se samo hvali

     • Luiggi

      Upam,da bo tisti,ki si mu ga nastavil za cuzanje,naredil svojo dolznost in ti totalno unicil moskost z zobmi!

     • Hun

      ti mu bos na pomoc prskocu pri cuzlanju

    • macon

     A lajaš tukaj in lažeš, te kdo briše? Vidiš, še en ekspliciten dokaz, da smo desni boljši od vas tudi v tem oziru.

     Režimski levičarji in resnica je pa absurd nad absurdi. Vas bi v par dneh pobralo, če ne bi vseskozi lagali. Ker si vsega ne zapomnete, padate v kontradikcije s samimi seboj in se potem vlečete ven in še več lažete.

     • Sredina

      No ko nekdo nekaj pove, po vaše avtomatsko laže in je komunist, taki pač ste, očitno vam ni pomoči..

     • macon

      Vi levičarji nasploh veliko lažete in ti nisi nobena izjema.

     • Hun

      ti pa vrjames manipulacijam…revcek desnucarski

     • executor

      Srbe na vrbe! Prekleti gnoj čefurski! Ko te dobimo v roke, boš preklel dan, ko si se skotil.

     • Hun

      dobil ga bos v obe roki in mi ga profesialno fafn mojstrsko scuzal…kot se spodobi za klerikalske cinkatorcke

     • Luiggi

      Levicarji imajo obe roki levi,normalno delo jim je onemogoceno,zato zivijo na racun drugih,posebno tistih,ki imajo desno in levo roko!

    • xtc

     Glej odidi prodajat “leve resnice” na vaša trobila,ki jih je cel kup in kjer trobite vsi isto.

     • Sredina

      Jih mate še vseen pod kontrolo več kot levica..oz. “levica”

     • Dragan Krstič

      Pejd pred ogledalo in si oglej mednožje da ugotoviš katerega spola si.

     • Luiggi

      Ni kaj dodat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • xtc

      Saj veš SHEMALE-kruta igea narave.

     • Hun

      ti si povsod aktivn..itak si brez lajfa…junferaj

     • xtc

      In to kje sem povsod aktiven trol?
      Na levih trobilih nisem niti prijavljen kaj šele ,da bi komentiral tam,ke bebo.

     • Dragan Krstič

      Sredina, najprej ugotovi katerega spola si potem pa pametuj, pa ne tukaj. Zate je portal 24kur, tam so pametnjakoviči in lažnivci tvoje baže.

     • Luiggi

      Tudi tam so mi vzeli svobodo govora!

     • Luiggi

      Meni so za stalno vzeli svobodo govora na delo.si.Nisem sam,je njih se na tone.ostlo je samo nekaj tanajbolj zagrizenih podp[ornikov tega trobila!

  • Svele

   Smrt jansizmu svoboda narodu

   • macon

    Janšizma ni, vlada kučanizem in piše zakone ter pobira davke.

    Tole tvoje je pa verjetno v stilu tiste, da je svoboda suženjstvo.

   • xtc

    So zopet popustile tablete.?
    Zopet norenje levega kulta?
    Po Titu -Kučan.

   • delaware

    Smrt Kučaniz mu svoboda narodu

    • Svele

     Crkn

  • Dragan Krstič

   Ne razumem teh bedakov ki nas prepričujejo kakšno srečo imamo da nam vladajo kleptomani in lažnivci. Sredina niti ne ve zase ali je moški ali ženska.Zaposlen/a/ pa je kot visokoizobraženi strokovnjak v privatnem institutu za mešanje megle priključenem, ne boš verjel, na državne jasli.

 • Janševa klinika

  Narkomankin oče narkoman je streljal na črnce. Ali ga sprejme Janševa klinika? Sredina in Tviti ali je v Janševi kliniki še kaj prostora? Mislim za narkomane, ki streljajo naokrog?
  Narkomanu je črnc razkosal hčerko in zato hoče pobiti vse črnce.

 • Hun

  NUJNO v Ustavo uvest, ce ni volilne udelezbe nad 70%, celotna strankarska garnitura nima pravice kanditirat nadalnjih 4leta

  • Janševa klinika

   Nuno, doktor kam naj zaprem pacienta, ki mu je črnc razkosal hčerko in zdaj hoče pobiti vse črnce. Hči je bila narkomanka in oče je narkoman, črnc je bil pa njun diler. Kam naj zaprem narkomana s puško in ali naj mu vzemem puško ali mu jo pustim?

   • Hun

    vpras Jajota on ti daje navodila

  • xtc

   Predvsem leva in “žlahtno desna”.

   • Sredina

    Tako si vi predstavljate demokracijo ja…pa z žvižganjem ko vam kdo reče da ste nedemokratični…bo moglo še neki vode pretečt preden boste razumel demokracijo, pa lahko vpijete kolk hočte

    • xtc

     Definitivno je nekaj jasno,v demokracuji so Komunisti,socialisti,ncional socialisti in fašisti na odpadu zgodovine-očitno imaš težave z razumevanjem demokracije.

 • freedomfighter

  Saj 450 miljonov ni pa nic a ne se sam papez se je umesal…najvecji financnivskandal Cerkve v dva tisoc letih to pove vse

  • Janševa klinika

   Papež je vodja črnih dilerjev.

   • freedomfighter

    Kako a ni vodja komunistov hahaha

  • Hun

   Kucan je kriv tud za pol milijarde klerikalskih nasedlih nalozb

   • freedomfighter

    Seveda da je kriv je tudi za vsakega drzavljana ki ni placal kreditov sem pa tudi slisal da s pomocjo vuduja vpliva na vatikan in brusel hahaha

 • montyamp

  Korito se prazni .
  Sledi spopad med titobandito omladino in zazidarskimi mladiči .
  Se že veselim , rdeči prasci med seboj .
  Pripravimo kamere in mešalce .
  Skrijte pa pse in otroke .

 • Claudio Moro

  SLOVENCI HOCEMO SDS POD POVELJSTVOM JANEZA JANSE!

  • Sredina

   Uradno sporočilo Centralnega komiteja, ki sedaj govori že v imenu ljudstva?

  • DJURO SUMAR

   Baje Janša že ustanavlja svojo vojsko, da bo prevzel oblast in oklical drugo republiko.

   • Sredina

    tako kot NSDAP nekdaj

    • Hun

     noc dolgih nozev

    • Dragan Krstič

     Od NSDAP-a so se učili naši ta rdeči.

   • totex39

    To je že zadnji čas, da do tega pride.

    • DJURO SUMAR

     Baje da takoj po volitvah.

   • executor

    Za Janšo ne vem, vem pa da je posebna enota že pripravljena in samo čaka pravi trenutek, da vas rdečuhe pospravi tja, kamor sodite. Pod zemljo.

    • Hun

     kaj cakate na Sv. Nikoli

    • tarantela

     He-he, spravljaš me v smer!

    • freedomfighter

     Prej se boste taki kot ti pridruzli svojim prednikom v eni od jam po sloveniji glede na to da se v okolici ljubljane trenirajo gverilci hahaha

     • executor

      Oglaša se nekdo, ki bo take gnide kot si ti pospravil pod zemljo. In to na način, da boš trpel kot svinja, ko se jo na živo kolje. Prekleta gniloba rdečuharska!

     • freedomfighter

      Hahaha polna usta pa nic v hlacah…polno so takih po vojni v luknje zmetali in brez da bi jim prej grozili…pes ki laja ne grize

    • DJURO SUMAR

     Takoj po volitvah, ko boste ponovno popušili.

     • executor

      Pušil boš ti kurce komunajzerskim crkotinam pod zemljo!

     • DJURO SUMAR

      Ali si pri maši vsak dan ali samo ob nedeljah?

     • Svele

      Ti pa v Barbarinem rovu iskal dedka

    • Svele

     Može gremo zdaj drek Janšev jej

   • učko

    Baje da ti mal lažeš, kot vedno !

    • DJURO SUMAR

     Od kje ti pa ta ideja?

   • Svele

    94 je načrtoval Janša udar njegovi so se peljali proti parlamentu.so se ustavili n obrnili domov.

    • DJURO SUMAR

     To ja, ampak njemu neprestano ta ideja kljuva po možganih, ker ve, da po demokratični poti nikdar več ne bo predsednik.

  • Hun

   razumem druze Twito

 • Janševa klinika

  Doktor, nujno pacient je padel v abstinenčno krizo.

 • totex39

  Na veliko žalost nas vseh je to, da represivni organi pri nas ne delujejo demokratično in pošteno. So še vedno komunistično vodeni, kar je najslabše kar se nam lahko dogaja.

  • DJURO SUMAR

   Boljše komunistično kot farško.

   • executor

    Še malo, pa boš visel z vsemi svojimi rdečuharskimi somišljeniki.

    • Hun

     a za izrecene besede bi ti pobijal…eksekutorska komunjara inkvizitorska

     • executor

      Tudi ti boš prišel na vrsto in dočakal še grozlivejšo usodo.

     • Luiggi

      Upam,da pride prvi na vrsto!

    • DJURO SUMAR

     Boš obesil kar 3/4 Slovencev?

     • executor

      Dovolj bodo aparatčiki tvoje sorte in pritepenci, ki so se pritepli z juga v Slovenijo.

     • DJURO SUMAR

      Boš imel kar nekaj dela, cel javni sektor, vsi južnaki, pa še nekaj migrantov je tukaj. Kaj pa židi in muslimani?

     • Luiggi

      Ce bo treba,tvoja volja naj se zgodi!!

     • DJURO SUMAR

      Le kam boste vse pokopali? Bo treba v Nemčijo na špecializacijo.

     • Svele

      Nazadnje se bumerang vrne.to ne bo več Slovencev

 • Sredina

  Samo res nimamo sreče pri nas

  Naslednji predsednik vlade bo:
  – revanšistični in mentalno ne najbolj stabilni Veliki partijski vodja Janez Janša ali
  – jecljavi in z vseh strani vodeni Dejan Židan ali
  – o osnovnih zadevah popolnoma nepoučen Marjan Šarec.

  Cerar, kljub temu da nisem niti približno njegov podpornik, zgleda ob telih še najmanj neprimeren.

  • Krtača 20

   Včas smo volil v smislu zrnje od plevela. Letos pa v smislu osat od plevela.

 • montyamp

  ZVONOVI IN PATRIA , to je murglosrbska propaganda , podprta z udbovskim krivosodjem .
  Takšno spletkarjenje lahko nastane le v krogih stalinistično zazidarske glistavosti .
  Komunizem crkuje , počasi a zanesljivo .
  SDS naj ostane še en mandat v opoziciji , denarja bo zmanjkalo in se bodo v kratkem kanibali starih udbovskih fosilov začeli žreti med seboj .
  Za boljše čase bo treba žrtvovati paradajzarski šoder .
  HANZA RTV KURBENHAUS so ljudje tudi že zavohali , smrdi do lune .
  Bliža se veliki pok , prdec iz murglosrbije se je razkadil , narod dviga glave in odpira oči .

  • Hun

   450milijonov je pa zapravil jaka racman pa miki miska

   • montyamp

    Kakih 450 miljonov ???
    Žvepleni so ti poslali napačne številke .Kak si bogi .

    • Hun

     a jih je blo 800 ali vec ce ma Bratuvskova prav…al vsi mal manipulirajo s cifram pred volitvam…

     a je Kucan kriv za klerikalski dolg….

   • Olga_10

    Toliko so pokasirali komunisti provizije od pranja terorističnega denarja! 10 komadov so jih že v Nemčiji zajeli….

    • Hun

     to tvoje nabijanje o obsodbah poslusam ze nekaj casa…z obiskom Logzija v Bruslu ste osmesl sebe pa celo Slovenijo

     • Olga_10

      Na podlagi tega “smešenja” so Nemci začeli ukrepati…premislite!

     • Hun

      NLB se bi morala prodat se pred Cerarjevo vlado…je pa dejstvo da po dolgem casu banka posluje odlicno po Cerarjem

  • VIKTORE

   Ste tako brez idej, da ponavljate eno in isto v nedogled, misleč, da vam ljudstvo naseda. Takšen način komentiranja res ni v čast stranki, ki se šteje za prvo med prvimi.

 • črnaovca

  Zanimivo obe aferi sta prišli od zunaj, naši komunisti imajo res strašen vpliv ne samo da so afere prišle od zunaj tudi to so doseglie da so Avstrijci obsodili Riedla za dajanje podkupnin v Sloveniji le da niso šli do konca in povedali kdo je prejel ta denar. Janez sigurno ne sicer se mu ne bi bilo treba sposojati v Bosni

  • Hun

   sposojat? al nest gotovino v Bosno in jo s transakcijo nakazat nazaj na TRR SDS..zaracunana provizija 2%

   • Olga_10

    Vaši pa KRAJA!

    • Hun

     jst nimam nc od te kraje…ŽAL

     • Olga_10

      Vsak ki voli levico, ima neke bonitete, sicer jih pri zdravi pameti ne bi volili!

     • Hun

      kdo hodi na volitve njegiva stvar…jaz po 22letih se ne vidm pravega razloga za udelezbo

  • Olga_10

   Komunisti so del komunistične internacionale in jih narod in njegovi ljudje ne zanimajo! Vse bi uničili brez vsakega občutka krivde! To dela Kučan! Rusi demokracijo v Sloveniji VPS svojo udbaško kamarilo!

 • tarantela

  Janša in Štuhec mi vzbujata asociacijo na Rupnik-Rožman. Samo, kdaj boste pa praznovali obletnico prisege okupatorju. Stadion za Bežigradom bi bil primeren spomenik…

  • Olga_10

   Kučan pa na Hitlerja?

   • Krtača 20

    Ti mene na eno usekano babnico ki ne ve kaj klobasa. Cune se sprav zlagat! Ajde gremo! Ta star že dva dni na gate čaka. Tolk s ti sposobna.

    • Olga_10

     Ko ni argumentov, diskreditacija… Kot vedno! Nič novega!

     • Krtača 20

      Ja pol pa namiš en argument ne? En samcat argumentek, argumentič, babnica usekana. Kar neki trobezlhaš. Če ti je ta star reku da je dva centi dolg smoki, dolg 20cm še ne pomen da je res.

     • Olga_10

      Sodite po sebi? Milan okom, vi skokom?

     • Svele

      Nikoli potešena vulva se suši se ti bo posušila kot tititi želim ti kratko življenje in neozdravljivo bolezen crknte Janševi podporniki amen

   • Svele

    Crkn krava za molzt

  • Luiggi

   Morda je pa spomenk Mafijankovic namerno pustil v stanju,kakrsen je??

 • Artur
 • Franc Vidrih

  Đurotu je Tanja dala novo ime, sedaj je Svele.

  • Vera

   Res ? Ta oseba s tem vzdevkom , mi je napisal, da naj crknem . Jaz bom umrla, samo ne vem kdaj .

   • Svele

    Prej bodo tvoji pamzi .cigan že ve kaj govori.tuki ste pogumni dreku na ulici ne upate ciganu pogledat v oči od strahu .zbiram zamaške za črta Jakoba vero in njene crknte amen

 • tarantela

  Štuhec, kot teolog ne bi smeli stresati tako debelih laži o primanjkljaju 450.000 evrih, ki ga je “pridelala” mariborska škofija! Ta denar sem plačala tudi sama od prigarane pokojnine!!! Vrnite nam revežem ta denar!!!

  • Olga_10

   Pojdite k svojim in se jim zahvalite! Če bi zvonove obravnavali tržno, bi ti še naprej poslovali in vrnili dolg!

   • Vojteh Dovč

    KAJ NISI RAZUMEL … ŠE 1X –
    -Štuhec, kot teolog ne bi smeli stresati tako debelih laži o primanjkljaju 450.000 evrih, ki ga je “pridelala” mariborska škofija! Ta denar sem plačala tudi sama od prigarane pokojnine!!! Vrnite nam revežem ta denar!!!

    • Olga_10

     Tarantela? Vojteh? Oba? Ponovno! Če komunisti ne bi uničili zvonov, bi ti poslovali in vrnili dolg! Če komunisti ne bi sproducirali Partije, ne bi bilo treba plačati ogromnih odškodnin…Torej, obrnite se na vaše v Murgle!

   • Hun

    pol milijarde dolga je nemogoce povrnt ….neumnica

    • Olga_10

     Če podjetje posluje, lahko! Vsa podjetja, ki so jih imeli zvonovi, se vedno poslujejo – neumnež!

     • Hun

      vsa podjetja RKC poslujejo z pozitivno niclo..poglej si stevilke jih imas javno objavljene..koza trapasta

     • Olga_10

      Že Telemach posluje odlično, Helios posluje odlično, saj so jih kupili najprej Avstrijci, sedaj pa Japonci…našla bi se kakšno firmo, pa se mi ne da iskati…
      Kozel trapasti!

     • Hun

      helios in telemach sta v tuji lasti ne od Zvona…kozlica…s tem da Telemach ne posluje odlicno! laznivka

     • Olga_10

      Seveda, prej je bil lastnik zvon z RKC! Če bi bili lastniki naprej bi uspešno poslovali in vračali dolgove! Odločitev o likvidaciji zvonov je bila politična! Primer vmešavanja politike v firme je Vebrov napad na Telekom!

    • Luiggi

     Hey ti Madjaro,ce si nekdo sposodi denar,je treba ugotovit,kam je sel ali kam ga je posojilojemalec spravil.??Gnar se ne posusi kar tako,danes je drugace,ker gnara skor nikol ne vidimo,operira se samo z umarami.Zvonovi so bili enkratna prilika za komuniste,kako diskreditirat RKC!

  • Krtača 20

   Papež je reku en očenaš pa dve zdravamarije pa ves cerkvenjaški gozd z lubadarjem vred Vatikanu in boh vam bo odpustil…. za narod pa kogajebe….se bojo že znajdl. Če bojo pa kej sikal, jim bomo pa s satanom grozil…

  • karlina

   Potem enako govori tudi, o NLB, ki nam je ukradla več milijard, našega denarja, a to pa je za tebe kar v redu, itak, kajne.

 • Dostmamrecesije

  Kaj komunisti in levičarji, a resnica hudo boli????

  • Vojteh Dovč

   bo treba še kaj o sebi napisat.. da bo bilo bolj normalno

   • Dostmamrecesije

    Vam levičarjem dam prednost, ker imate veliko, veliko, veliko, veliko več za napisat.

 • Olga_10

  Odlična predstavitev knjige in analiza razmer! Čestitke g.Štuhcu in g. Janši!

  • Hun

   se mal donirj od svoje mizerne penzije…pol za poliznice, ostalo SDS-u in RKC …pa zri star kruh

   • Olga_10

    Imam odlične dohodke, ne skrbite zame! Poliznice plačujete pa vi, kot nagrado za lizanje Kučanove riti!

    • Frank Novak

     Olgisti da dobro zasluzijo?
     A oranznemu zetu iz Amerike prodajate svoje jokarije?

     • Olga_10

      Ste nevoščljiv? Sodelovanje z “imperialisti” se vedno obnese…. Od Rusov smo dobili le klirinški dolg (beri zarustano vojaško ladjo)…

     • Frank Novak

      Nevoscljiv za kaj ? A za to da ste taki kot ti zabetonirani v prepricanju da vam vlada Kucan? Prismojeni ste. Vlada Vam vasa lastna omejenost. Sicer pa ce je v tujini tako lepo odidi. Mene ze preko 30 let ni vec v SLO. Vam pa ki niste nikoli sli ven se je ustavil cas in zivite v namisljenem svetu kjer same sebe vidite kot zrtev.
      Ste zrtev, svoje lastne omejenosti in lenobe.

     • Svele

      Kako boš crkavala brez penzije doma zdravstva otroci se ti bodo prodajali Janši za sendvič .mečem urok na Slovenijo in jansevike

    • Luiggi

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • Hun

     v JU upravi mate vsi odlicne dohodke

    • Svele

     Lizala boš

    • Vojteh Dovč

     odlične dohotke pa ja imajo samo levičarji

   • Luiggi

    kaj pa je to spet za en hudic “poliznice”???

 • Vojteh Dovč

  JJ namesto, da bi se zgledoval po Ljudmili že vabi Matejčka na hitri kurs upogibanja hrbta, zgleda, da se Ljudmila ni pustila upogibati kar tako.

 • Franjo Trojner

  Levica vlada tej naši ljubi domovini
  nonstop, zato nas ostale novonastale demokratične države na območju EU prehitevajo po levi in desni. Šepa nam demokracija, pravna država in zafurana je tranzicija!
  Vse vlade samostojne in baje demokratične države Slovenije.
  1. 1990 – 1992 Peterle, DEMOS
  2. 1992 – 1993 Drnovšek, LDS, DS, ZS, SDS.
  3. 1093 – 1997 Drnovšek, LDS, SKD, ZLSD in SDSS, ki je izstopila.
  4. 1997 – 2000 Drnovšek LDS, SLS, DESUS
  5. 2000 – 20011 Bajuk LDS, SLS, DESUS
  6. 2000 – 2002 Drnovšek LDS, ZSLD, SLS, DESUS
  7. 2002 – 2004 Rop, LDS, ZSLD, SLS, DESUS
  8. 2004 – 2008 JANŠA
  9. 2008 – 2012 Pahor, SD, LDS, ZARES, DESUS
  10. 2012 – 2013 JANŠA, SDS, DLGV, SLS, NSI, DESUS
  11. 2013 – 2014 Bratušek, PS/ZAB, SD, DL, DESUS
  12. 2014 – 2018 Cerar, SMC, DESUS, SD.
  Vsi dosedanji predsedniki države Slovenije.
  1. Kučan 1991 – 1992
  Kučan 1992 – 1997
  Kučan 1997 – 2002
  2. Drnovšek 2002 – 2007
  3. Türk. 2007 – 2012
  4. Pahor 2012 – 2017
  Pahor 2017……..
  Če se poglobite v vse te priimke in položaje, ki so jih nekateri novoizvoljeni predstavniki ljudstva v novi samostojni in baje demokratični državi opravljali v totalitarnem komunističnem totalitarnem režimu boste naleteli na špiclje/ovaduhe najslabše vrste, rdeče partijske kulturnike in zgodovinarje, pripadnike UDBE, SDV, režimske pripadnike tajnih policij in sodstva, rdeče planske direktorje, raznorazne partijske sekretarje in vidne voditelje prejšnega totalitarnega režima, zaradi česar nam je lahko takoj jasno zakaj lustracija in demokratizacija v Sloveniji nikoli ni imela realnih možnosti za uspeh. Če še pogledamo iz katerih komunističnih organizacij vse so nastajale nove parlamentarne stranke in kdo vse je na njihovih listah bil izvoljen v parlament in koga vse so nato skozi svojo vladavino postavljali na odgovorna mesta v državi, v vseh vejah oblasti in civilni družbi smo lahko še srečni, da danes nismo že čisto enaki Venezuelcem in S Korejcem, kar pa še ne pomeni, da kmalu ne bomo, če se bo vladavina levice še nadalnevala.
  Ko malce tako pregledujem vse te sezname dosedanjih vlad in predsednikov države nimam prav nobenega vzroka, da bi kahko verjel v uspeh demokracije v Sloveniji. Zelo očitna razlika se vidi v tem, da je Čehe demokratiziral borec proti komunizmu g. Vaclav Havel, nas pa bivši šef komunistov Kučan. Komur je to jasno, je jasno tudi, zakaj je pri nas tako zelo vse drugače, kot je v nam prijatelskim ALPSKIH DRŽAVAH, AVSTRIJE, ŠVICE , NEMČIJE IN ŠVICE, kjer je pravna država standard, pri nas pa še vedno pobožna želja parih demokratov. Zdaj vam je tudi lahko jasno zakaj so plače in penzije v Sloveniji tudi do 6 in več krat manjše, kot v urejenih starih demokracijah. Komu se lahko zahvalimo za takšno mizerno stanje v katerem se je znašla Slovenija danes?? Predvsem in edino samim sebi, ker večina tistih, ki hodi na volitve ni upala tvegati in glasovati za nujno potrebne spremembe/reforme, ki bi trend gotovo obrnile na bolje. Žal hodimo v Sloveniji po bolj trnovi poti, kot bi bilo potrebno in kot vse kaže tudi volitve leta 2018 ne bodo nič na tej naši trnovi poti spremenile. Škoda, da mora naše volilno telo izkusiti najslabše možno predno bo spoznalo, da tako več ne gre in so drzne spremebe nujne. Samo upam in želim si lahko, da takrat za SLOVENSKO DRŽAVO IN VES SLOVENSKI ROD ne bo že prepozno.

  • Vojteh Dovč

   vsi ti tam gor so krivi za to kar imamo…. PIKA-
   ko bomo zamenjali volilni sistem bo MOGOČE drugače,lahko bodo prišli drugačni lopovi

 • Frank Novak

  OPORTUNISTI VSE SLOVENIJE, ZDRUZITE SE:
  Poglejte kako so spreminjali barve ugledni Slovenci. Vedno so zaobrnili plosco ravno ob pravem trenutku. Takrat ko od opevanja starega sistema ni bilo vec koristi so padli v objem novemu sistemu, samo da bi zascitili svojo rit:

  1) OTON ZUPANCIC:
  a. 1934: V Marseillu je v atentatu ubit jugoslovanski kralj Aleksander I. Karadjordjevic. Oton Župancic takrat spesni slavilno pesem viteškemu kralju: »Nekdanje case bil je obicaj, da knezom so najljubše dragotine dajali s sabo, ko so šli v krajine, od koder potnika ni vec nazaj. Mi damo tebi, kar nam je najdražje: Prsti slovenske zbrali smo v posodo, ki zvezal z njeno svojo si usodo – Morda Ti z njo bo pocivati laže.«
  http://www.zgodovinsko-drustvo-kovacic.si/node/1530

  b. 1945: Ok koncu vojne, 9 Maja 1945, pozdravi osvoboditelje z balkona Ljubljanske univerze kjer recitira svojo pesem Osvoboditeljem v pozdrav:
  http://www.delo.si/assets/media/other/20150415//porocevalec-10-05-1945.pdf

  Po koncu druge svetovne vojne je sodeluje v javnem in političnem življenju, postane poslanec ljudske skupščine LRS in član njenega Prezidija ter predsednik Slovenske matice (1947), katere delo je vodil dejansko že pred 2. svetovno vojno. Ob njegovi sedemdesetletnici mu je tedanja oblast podelila častni naziv »ljudski umetnik«
  https://sl.wikipedia.org/wiki/Oton_%C5%BDupan%C4%8Di%C4%8D

  2) BOZIDAR JAKAC

  a. 1934, portretira kralja Petra II, Karadjordjevica:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/79/Bo%C5%BEidar_Jakac_portraits_Peter_II_of_Yugoslavia_in_1934_at_Bled.jpg

  b. 1943, portretira Marsala SFRJ Josipa Broza Tita:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/30/Bo%C5%BEidar_Jakac_portraits_Tito,_November_1943.jpg

  3) JANEZ JANSA

  a. 1980-88 leze v Titovo rit in se hvali z clansvtom v KP:

  http://www.gibanje-ops.com/images/stories/janezjansaavnoj4.jpg
  http://www.mladina.si/media/www/slike.old/clanki/200040/avnoj5_display.jpg
  http://www.mladina.si/177513/janseva-prosnja-za-sluzbo/

  b. 2013 pljuva po nekdanjem vzorniku. Ob tem pa na veliko laze ces da preje ni vedel za pokol domobrancev. Cudno prav njegov oce naj bi bil domobranec in mu o tem ni nic povedal?
  https://www.youtube.com/watch?v=TrqGo_e1mTs

  OPORTUNISTI VSE SLOVENIJE, ZDRUZITE SE!

 • Krtača 20

  No pa je sam sebi tale janďa dokazal da ga je povozil čas. Edin sebe lahko šteje med ustaške in domobranske ekstremiste.

 • herman

  Ivan Janez J. prvič javno priznava, da je abnormalni ekstremist.

  • Dragan Krstič

   Oooo Herman, ti si pa medvojno dete nemškutarjev. A je bil ata pri Luftwafe čistilec pilotske kabine
   in je v čast heroju Hermanu Goeringu dal tebi ime po njem, hahaha. A po vojni je bil pa v udbi in zagrizen komunist, ti pa novodobna maškara, ki vsako leto roma v gošarski uniformi v Lažgoše.

  • paracelsiuss

   ..ti pa, da si hudo normalen pacient….

 • TweetyBird

  Janez Janša: “Pred nami je čas, ko se bosta spopadla ekstrem in normalnost.”

  Ja ja moji dragi, pred nami je čas, ko se bosta spopadla ekstremna desnica in normalna levica.

  • Frank Novak

   V SLO sta obe, leva in desna nenormalni.
   Levi vzhiceno vabijo nekompatibilne muslimane, desni pa se kar naprej stejejo kosti in nastevajo kaj slabega jim je naredil sistem ki ga ze 30 let ni vec na oblasti. Ob vsem tem desni se vedno zivijo v prepricanju da ima vse niti v rokah penzionirani Milan Kucan.
   Kdo bo le volil za take bedake? Levi in desni so za skozlat.

   • komar marko

    žal ta sistem še vedno vlada. le zakaj živijo LAŽGOŠE in šerifu brišejo dokaze! Malo pameti, bo šlo?

 • Krtača 20

  Nazadnje ko je jeleničič tko govoru, se je pomedu iz parlamenta. Očitno ima zdaj suasajderske želje janđa z sđs.

  • Dragan Krstič

   tole besedo suasajderske želje pa malo bolj podrobno opiši ti polpismeni rdeči vosu.

   • Matija

    Ka si pa ti za en taspoden?

    • Dragan Krstič

     Matija a si ti njegov advokat?No zdaj mi pa ti razloži kaj je to suasajderska želja. Če ugotoviš potem si zlo brihten ta rdeč.

     • Matija

      A ti balkanac nisi dovolj brihten?

     • Dragan Krstič

      Matija jaz sem preveč brihten zate ampak res bi rad vedel kaj je suasajderska želja. Ti bo uspelo?. Sicer pa a nisi ti iz ene ciganske vasi pri NM.

     • Matija

      Ne, nisem nič s tabo v žlaht, nisem cigo

     • Dragan Krstič

      No pol si pa gipsy.

     • Matija

      Kdaj pa si se ti pritepel k nam v Slovenijo? A takrat ko ste se čefurji med sabo nabijal al zdej k je bla migrantska kriza?
      A si eden unih znanstvenikov?

     • komar marko

      opa, ti pa o desjtvih in virih. Očitno imaš dobre izkušnje! Si tudi ti drekomešalec?

     • Matija

      Seveda, rad mal vas mešam

     • Dragan Krstič

      Nima smisla replicirati idiotu, ki v bistvu sploh ne spravi skupaj več kot ubogi kratek
      bedasti stavek.

     • Dragan Krstič

      Matija ti si tak zarukanec da ne veš da nič ne veš. Pa še dobro da si zarukanec, ker če bi ti vedel da si navaden debil bi se še celo sekiral. Uživaj v svoji debilnosti.

     • Matija

      Zarukanec te je naredil, debilka pa povrgla

     • Dragan Krstič

      Z blogom ki si ga napisal samo dokazuješ da si na stopnji 2 letnega mladiča orangutana.

     • Matija

      Če mi kaj tazga reče en čapac balkanski se pa res ne sekiram.

     • Dragan Krstič

      Veš kaj Matija, ti si zame en navaden Homo sapiens pa me toži če ti ni prav.

     • Matija

      Kaj čem tožit enga ubozga homo habilisa? Sej bo mogoče počasi prilezel po evolucijskem drevesu do nas.

     • Dragan Krstič

      Kaj se boš sekiral če imaš prazno glavo. Edino ta spodnjo imaš polno razen takrat ko vohljaš za ženskami kaj počnejo. Takrat pa sprazniš svojo energijo na tla pod spalničnim ali oknom kopalnice.

  • Dragan Krstič

   No a bo kaj suasajder krtača, hahaha.

   • komar marko

    neutrujaj LUCKASTEGA ki je sredi tretmana bUTN SKALA!

  • Dragan Krstič

   Če bi imel jaz toliko malo pameti kot ti bi imel tudi suasajderske želje, hahaha.

 • Vera

  Kje je MODERATOR ? “Svele” mi je napisal : ” CRKNI ” . Od kdaj se sme tako pisati v naši Sloveniji ?

  • Dragan Krstič

   Svele ni odgovoren za svoje besede in dejanja. Ubošček je mentalno prikrajšana oseba zato mu nihče nič ne more.

   • Svele

    Sa kim si takav si

    • Bald Eagle

     V Slovenji je uradni jezik slovenščina in neka tuja balkanska spakedravščina, s katero se ti oglašaš.

     • Matija

      Ja, razloži to Krstiću

     • Svele

      Sprechenzi dojce hlapec jerner

     • Novakec1

      To je zametek nove lublanščine, drugače pa levi in desni pobite se med sabo bomo ostali ki nismo ne levi ne desni bolje živel

  • Svele

   Cigan svele ti je vrgel urok poglej ce so ti Pankrti se živi ali so crknli amen

   • Bald Eagle

    Cigan @disqus_0CHznoMbOc:disqus se ne zaveda in ne pozna univerzalnega zakona, ki deluje na pricipu, kar daješ, to tudi prejmeš. Zato se zavedaj, da se ti bo urok, ki si ga “vrgel” Veri, vrnil kot bumerang in klestil po tvoji familiji.

    • Svele

     Se ne bojiš .se bos

     • Bald Eagle

      Če jaz uporabim metodo, katero odlično obvladam, boš trpel take bolečine, zaradi katerih boš storil samomor. Zato raje pazi, s kom se spuščaš v konflikte.

     • Matija

      woodoo?

     • Bald Eagle

      Preberi si, zakaj se uporablja med, gin in kri, komu se daruje in v kakšne namene, pa ti bo morda jasno, za kaj gre.

     • Matija

      med dam jest na kruh, gin popijem, kri gre pa v krvavice.

     • Bald Eagle

      Tudi kakšen obred se naredi pri katerem se uporablja vse kar sem zgoraj napisal.
      Preberi si o ritualih, pri katerih se uporablja med, gin in kri in kakšne učinke imajo na tistega, na katerega se izvajalec ritualov fokusira.
      Sicer pa bolje, da ne veš nič o teh stvareh, ker so tebi nedoumljive. Naj tako tudi ostane.

     • Matija

      Lej, take hokuspokuse in praznoverja smo mi prerasl že zdavnaj

     • Svele

      Aja še ti ne bo vrnilo gnoj hlapcevskih crkn

    • tohuvabohu

     Se bojim, da zgodovina žal ne potrjuje tvojega zakona.

     • Bald Eagle

      Hmm…, kolikor sem obveščen, nihče od partijskih zločincev ni imel lepe smrti. Pa tudi paranoja se jih je lotevala, da so morali spat pri prižgani luči imeli pištole pod blazinami. Najhušemu izmed njih pa se je posušil spolni organ in je fasal strahovito gangreno. Verjemi mi, da so doživljali pekel že v tustranstvu, kaj šele ko so prešli v onostranstvo.

     • tohuvabohu

      Kaj imamo Slovenci od tega, če se zlikovcem maščuje njihova zločinska vest? To ni zakon vesolja, ampak psiha. S tem pravica ni dosežena.

  • Bald Eagle

   @disqus_6tgLEFXRwj:disqus, to kar ti je napisal @disqus_0CHznoMbOc:disqus, dejansko razmišljajo vsi podporniki in simpatizerji levih političnih strank v Sloveniji. @Svele je le na glas izrekel tisto, kar nosijo v sebi vsi potomci komunističnih morilcev. Če bi lahko, bi še danes pobijali vse, kar ne sprejema njihove blodne komunistične ideologije. Taki pač so. Saj so potomci nepismenih in neizobraženih hostarjev.

   • Svele

    Pejt Janši zvizgat

   • Svele

    Nisva na istem družinskem deblu .moji so imeli ženske ne pa ovce kokr je tvoj ta star navajen beeee beeee beeee

   • karlina

    točno, ČE ŠE NE, nikoli ne veš, kdaj bodo, sicer pa nas že pobijajo, na drugačen način

  • Svele

   Stegn se prasica pejt Janši zvizgat po gobe krmaca

   • Jakob Kovač

    Ja kaj pa bi drugega pričakoval od domobranča.kot zmerjanje!

    • Svele

     Sem cigan nikol domosralcem.se opravičujem nisem vedo

 • Bald Eagle

  Janez Janša: “Pred nami je čas, ko se bosta spopadla ekstrem in normalnost”

  Kar trdi JJ, drži, kot pribito. Pred nami je resnično čas, ko se bosta spopadli dve opciji. Tista ,ki je kontinuiteta zločinske KP in novonastala pomladna demokratična opcija. Zato dragi sorojaki, potrebno se bo množično udeležiti volitev in podpreti pomladno demokratično opcijo, ki je edini garant, da Slovenijo popelje v svetlo prihodnost. Kajti program pomladnih demokratičnih strank v Sloveniji je razvojno naravnan in je temelj za razvoj in napredek na vseh področjih.
  Leva komunistična opcija pa je že dokazala, da ne premore nobenega programa in nima nobene vizije o prihodnosti Slovenije. Iz izkušenj namreč vemo, da je levi banditizem največji škodljivec in in zavora za napredek naše države. Leva politika v Sloveniji temelji na korupciji, kriminalu, manipulaciji, laži, neproduktivnosti, diskreditaciji in likvidaciji političnih nasprotnikov. Torej uničevanju države na vseh področjih, kajti predhodnica vseh političnih strank v Sloveniji, ki se deklarirajo kot leve je bila komunistična partija in niti ena leva stranka v Sloveniji, do današnjega dne nikoli ni javno obsodila zločinskega enopartijskega totalitarnega in nedemokratičnega komunističnega režima in se nikoli od njega ni strogo distancirala. Nasprotno, še vedno zločinski komunistični režim časti, kar dokazujejo razni shodi v Lažgošah, ko trop najvidnejših predstavnikov slovenske oblasti zavija kot kojoti in poje slavospeve komunističnim morilcem, javno paradirajo našemljeni s totalitarističnimi simboli in najvišji politični vrh v Stožicah prepeva revolucionarne pesmi.
  Zato dobro razmislite, komu boste na volitvah izrekli podporo, pomladni in demokratični opciji, ki predstavlja svetlo prihodnost ali levi nedemokratični opciji, ki predstavlja temačno preteklost, kajti zavedati se je potrebno, da je komunizem zločinska ideologija smrti, v imenu katere so partijski zločinci na najokrutnejši in krvav način odstranili svoje politične nasprotnike in si tako na nedemokratičen način, mimo volilnih skrinjic prigrabili oblast.
  Niti enega komunističnega režima ni bilo na svetu, ki ne bi bil do skrajnosti krvav in zatiralski do lastnih ljudi, ki ne bi uporabil najhujših podlosti za polastitev oblasti. Tak je bil pri nas, tak je bil povsod drugod.
  Komunizem je huda civilizacijska sramota, ki jo po vsem, kar o komunizmu vemo danes, lahko zagovarja samo umsko prizadet individuum.

  • Jakob Kovač

   JJ je pripadal tej organizaciji,ko je videl da tam ne bo kruha je obrnil kapo in zdaj časti belčke in kler!

   • Bald Eagle

    Janez Janša in njegovi podporniki so partijo še pravočasno prečitali in postali njeni politični nasprotniki, partijska mafija pa jih je takoj naredila za “sovražnike”, kar je po partijskih merilih seveda “demokratično”.
    Drugi jo še danes, v demokraciji, ko se je že povsem in očitno prelevila v kapitalistično politično mafijo, podpirajo.
    Lep primer je nekaj komunističnih indoktrinirancev , ki si potem nekomu še upajo očitati članstvo v partiji pred desetletji.

    • Matija

     Janez Janša je bil nogiran iz partije, ker je bil tut za tiste lopove preveč lopov.

     • Bald Eagle

      JJ je bil disident, ker je bil že takrat opozicija v sami partiji. Zato so ga tudi izključili iz članstva partije.

     • Matija

      Disident je bil Pučnik, Janša pa lopov pa njegov najboljši prijatelj Bavčar tudi

     • Bald Eagle

      Take pravljice so ti pripovedovali partijski pravljičarji, ti si jim pa nasedel, hehehe.

     • Matija

      Kar tolaži se s tem. Tega modela osebno poznam preko 30 let in točno vem kako in kaj je bilo z njim.

     • tohuvabohu

      Karkoli je počel, ni pa klal in ropal tako kot tvoji stari.

     • Matija

      Moj stari ni nikogar ne oropal in ne zaklal. Od kje ti pa ta neumnost?

     • tohuvabohu

      Vidi se po tvojem lopovskem gobezdanju.

     • Matija

      Če bi se po tem presojalo potem ti pašeš tja med odojke

     • tohuvabohu

      Jaz sem demokrat, ti si pa pristaš in zagovornik klavcev. Razlika je očitna.

     • Božobožo

      Ja pa Vinko tud ki je bil v partiji do konca potem pa preskočil v stranko ki je dala zatočišče vsem bivšim partijcem SDS.

     • tohuvabohu

      In kaj je storil, da so ga nagnali? Prosim, brez nakladanja.

     • Matija

      Uf…. ne da se mi zopet eno in isto. Vse je na netu že 1000x napisano, imaš pa v arhivih tudi uradne dokumente o tem.

     • tohuvabohu

      Že trideset let stalno gonite to pravljico, bedaki. Nobeden pa še ni znal povedati, zakaj.

    • Frank Novak

     Janez Jansa je mislil da bo imel dalj casa korist od lizanja Titovega anusa. Se je pac ustel, takrat ni vedel da se bo Titov sistem tako hitro porusil. No potem je obrnil plosco, tako kot mnogi ugledni Slovenci:

     Poglejte kako so spreminjali barve ugledni Slovenci. Vedno so zaobrnili plosco ravno ob pravem trenutku. Takrat ko od opevanja starega sistema ni bilo vec koristi so padli v objem novemu sistemu, samo da bi zascitili svojo rit:

     1) OTON ZUPANCIC:
     a. 1934: V Marseillu je v atentatu ubit jugoslovanski kralj Aleksander I. Karadjordjevic. Oton Župancic takrat spesni slavilno pesem viteškemu kralju: »Nekdanje case bil je obicaj, da knezom so najljubše dragotine dajali s sabo, ko so šli v krajine, od koder potnika ni vec nazaj. Mi damo tebi, kar nam je najdražje: Prsti slovenske zbrali smo v posodo, ki zvezal z njeno svojo si usodo – Morda Ti z njo bo pocivati laže.«
     http://www.zgodovinsko-drustvo-kovacic.si/node/1530

     b. 1945: Ok koncu vojne, 9 Maja 1945, pozdravi osvoboditelje z balkona Ljubljanske univerze kjer recitira svojo pesem Osvoboditeljem v pozdrav:
     http://www.delo.si/assets/media/other/20150415//porocevalec-10-05-1945.pdf

     Po koncu druge svetovne vojne je sodeluje v javnem in političnem življenju, postane poslanec ljudske skupščine LRS in član njenega Prezidija ter predsednik Slovenske matice (1947), katere delo je vodil dejansko že pred 2. svetovno vojno. Ob njegovi sedemdesetletnici mu je tedanja oblast podelila častni naziv »ljudski umetnik«
     https://sl.wikipedia.org/wiki/Oton_%C5%BDupan%C4%8Di%C4%8D

     2) BOZIDAR JAKAC

     a. 1934, portretira kralja Petra II, Karadjordjevica:
     https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/79/Bo%C5%BEidar_Jakac_portraits_Peter_II_of_Yugoslavia_in_1934_at_Bled.jpg

     b. 1943, portretira Marsala SFRJ Josipa Broza Tita:
     https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/30/Bo%C5%BEidar_Jakac_portraits_Tito,_November_1943.jpg

     3) JANEZ JANSA

     a. 1980-88 leze v Titovo rit in se hvali z clansvtom v KP:

     http://www.gibanje-ops.com/images/stories/janezjansaavnoj4.jpg
     http://www.mladina.si/media/www/slike.old/clanki/200040/avnoj5_display.jpg
     http://www.mladina.si/177513/janseva-prosnja-za-sluzbo/

     b. 2013 pljuva po nekdanjem vzorniku. Ob tem pa na veliko laze ces da preje ni vedel za pokol domobrancev. Cudno prav njegov oce naj bi bil domobranec in mu o tem ni nic povedal?
     https://www.youtube.com/watch?v=TrqGo_e1mTs

     OPORTUNISTI VSE SLOVENIJE, ZDRUZITE SE!

  • karlina

   PODPIŠEM

 • Olga_10

  Ubogi levaki..levica je kaput….v cerkev hodijo po “žlahtno” desnico…Šarec se že pripravlja za “zmago” in ne bere več beril, ker ne hodi več v cerkev.. .. Levakom ostane samo še Kučan Goebbelsov agitprop in “ankete”, ki to niso, so le “VOLILNI OBETI”…..na podlagi Murgleonovih želja….

  • Svele

   Si bila zlorabljena od strani oceta

   • Olga_10

    To je samo pri komunistih…

    • Matija

     Tega pa še nisi priznala, da je bil tvoj fotr komjunar

     • Olga_10

      Moj ni bil, zato pa vem, da tega pri nas ni!

     • Matija

      Kaj pa veš kdo vse je pumpal tvojo mat

     • Olga_10

      Ni bila v hosti…tam so se kurbali…po pripovedovanju…

     • Matija

      Kaj pa veš kje vse se je gonila

     • Jakob Kovač

      A misliš na svojo mater teslo pokvarjeno !

     • Matija

      Tok nizkotnega besednjaka sem se tukaj od tabelih nalezel.

     • Dragan Krstič

      A ti je udba naložila nalogo da vohljaš za ženskami? So že vedeli kateremu perverznežu lahko zaupajo ti pimp.

     • Matija

      Seveda, zadnjih 80 let vohljam za ženskam

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Matija

      a ti si se v hosti kurbala ali si bila v hosti nakurbana?

     • Bald Eagle

      Tvojo zagotovo ni človek, temveč neka živalska kreatura, kar se jasno vidi po tebi.

     • Matija

      Ne sodi drugih po sebi

     • Dragan Krstič

      A si pri oknih spalnic kukal in masturbiral ko si ogledoval gole ženske, govno komunajzarsko.

     • Matija

      Jest ne gledam mladih fantkov in masturbiram tko k ti.

     • Dragan Krstič

      Ne ni bil čeprav si ga ti silil naj odda prošnjo za vstop med komunistične zločince.
      A si dobil dobr dnar od ta rdečih banditov za novačenje poštenih ljudi med kriminalce?

     • Matija

      Očitno je Dragan Krstič = Olga_10 ker tko dobr ve o njenem fotru.

     • Dragan Krstič

      Matija=endless stupidity.
      Končujem debato s tabo. Ker če gre tebi na otročje, meni ne.

     • Matija

      Dragan Krstič je pa očitno vedeževalec če ni Olga. No pa sej, čefurček, kdo te sili da z mano debatriraš. Sprav se kaj koristnega počet in ne samo cuzat nas Slovence.

     • DJURO SUMAR

      Pri tebi gre za nekakšno težko psihično bolezen.

     • Dragan Krstič

      Djuro, če imaš ti kaj viška tabletk za to bolezen mi pa pošlji.

     • DJURO SUMAR

      Pošlji mi naslov, pa ti napišem recept.

    • Svele

     Si se navlazila

   • Bald Eagle

    Tebe pa je več kot očitno zlorabljala vsa partijska drhal, zato take frustracije, ki jih izkazuješ skozi vsebino vsakega svojega umotvora, ki ga uspeš spesnit.

    • Svele

     Se pa spoznaš na drti talk

   • Dragan Krstič

    Ne , ni tako kot pri vas ko ste se parili v krogu družine.

  • Janez

   Haha levici kaže vedno bolje, predvsem zaradi Janšota.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • DJURO SUMAR

   Levica je kaput, saj še desničarske stranke stopajo k njim.

  • tetka z ozadja

   Zanimivo, volitve bodo pa izgubili janšisteki.

 • bednick

  Latest news- Slovenia

  Javni sektor izjavil:
  če nam ne povečate plač, bomo volili SDS !
  BORIS Koprivnikar pred življensko odločitvijo, je pa namignil, da gre za izsiljevanje.

 • Frank Novak
  • terminalar

   Poleg naštetih relevantnih medijev si pozabil na Suzy. Tudi tam obrajtajo Janeza.

   • Frank Novak

    Torej pravis da gre za ponaredke?

 • župnik cefizelj

  kar naprej prvi čoban sđs ivan janša, osamosvojiteljski poscane in posrane. za vse težave vedno krivi drugi udba, kučan, komunjare palček smuk, coprnica suzi in sosedov mihec. ko je bil na oblasti ni naredil nič! poscal se je pred starimi omrežji in se jim pohlevno pridružil in jim na kolenih služil. poscanec brez primeri, še hujši so pa njegovi podporniki brez kanška kritične misli in razuma. vse sloni na čustvih in veri. kaj nas zgodovina uči!? od čustev in vere na koncu ostane le prah. prah si v prah se povrneš! kot vaši ideološki predniki, zaslepljeni od sovraštva in razdora. za koga? za boga, domovino in generala! za bruhat!

 • TweetyBird

  Ne verjeti Janezu…on ne govori resnice.

  • FORT WORTH

   Boli ??
   Hehehe

   • TweetyBird

    Nič me ne boli…sam ne verjeti Janezu :)

  • karlina

   Itak, verjeti je treba vašemu don carleoneju iz Murgelj, kajne

 • domovina mili dom

  G. Janša, to bo boj proti udbomafiji , lumpenproletarjatu, “kumrovški univerzitetni” rdeči intelkt-oralni eliti. Težka bo, kajti to rdeče rakavo tkivo se je zajedlo v možgane prebivalcev geo arbitražnega območja imenovanega Slovenija. Težka bo.

  • Matija

   Boj z mlini na veter, Cervantesov Don Kihot

  • DJURO SUMAR

   Imamo srečo, da je malo bedakov kakršen si ti.

   • domovina mili dom

    Kako blagodejno se počutim z občutkom, da sem zadel v center, drugače se ti ne bi oglasil.

    • karlina

     PODPIS

     • DJURO SUMAR

      Bo preteklo še kar nekaj vode, preden boste razumeli politiko.

    • DJURO SUMAR

     Saj sploh ne veš kje je center.

     • domovina mili dom

      Ti povem, ah saj ne boš verjel, a ti. No potem ti pa zaupam, samo nobenemu ne povej, molči kot grob, velja? V Murglah je, a veš, sam nobenemu prosim ne črhni.

   • karlina

    Je pa zato ogooooomno takšnih bedako, kot si ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • DJURO SUMAR

     Res je. 80% Slovencev misli tako kot jaz.

     • totex39

      Te bomo vprašali čes pet let, če še isto mislite.

     • DJURO SUMAR

      Čez 5 let boš lahko vprašal kar Putina.

     • totex39

      A vas komuniste bo podjarmil.

     • DJURO SUMAR

      Branil pred ZDA in Hrvaško.

 • TweetyBird

  Kaj pa dr. Ivan Štuhec misli o domobranskh izdajalcih, ki so se oklicali za zavedne Slovence, kot njih današnji potomci in sorodni nacionalisti, so zaprisegli nacistično-fašističnemu okupatorju pred Bogom in v imenu Boga svojim sodržavljanom spočeli grozljivosti dobesedno klanj na slovenski grudi, za nameček pa so s svojim izdajništvom poskrbeli še za pošiljke preko 200.000 Slovencev v nacistična koncentracijska taborišča? Da slišimo… dr. Ivan Štuhec?

  • terminalar

   A komunisti so bili pa humanisti, rešitelji, osvoboditelji,…?

   • TweetyBird

    Točno tako. Bili so na pravi strani vojne in zato so na pravi strani zgodovine.

    • tohuvabohu

     Ubogi rdeči klavci, da jih mora zagovarjati en navaden klošar, ki pojma nima o resnični zgodovini.

    • terminalar

     To si najbrž prebral v Suzy.

     • TweetyBird

      Nimaš pojma ker si verjetno zabiti desničar kot tohuvabohu… Tej izdajalski domobranci so pomagali okupatorju Slovenijo večinsko podreti praktično do temeljev. In po vojni so bili žulji teh NOB borcev in osvobodilno sodeločujočih državljanov tisti, ki so to domovino iz ruševin dobesedno iz ruševin na novo zgradili. In tudi to se ne sme nikoli pozabiti.

     • terminalar

      haha, publika,
      a ni fino, kako nas tale tweety zabava?

     • TweetyBird

      Ti nimaš pojma…keneda? Ti si totalno izgubljen .)

     • FORT WORTH

      Antidepresive pa smarnico fkup mesa…
      Resultat so pa levicarske blodnje.
      (:-DDDDD

     • TweetyBird

      Moj možek pije šmarnico, ne jaz. No, včasih jo tudi malo poskusim :)

     • Dragan Krstič

      A ti si tudi dvospolnik tko kot Sredina. Ja sej je prav tako, le na ta način boste zmagali na volitvah. Dvospolnik-2 glasova.

     • TweetyBird

      Ja Dragane…odkuda ti? Iz Republike srpske?

     • totex39

      Komunisti so pod silo organizirali delovne brigade , kjer so se ljudje morali vključiti, če se niso jih je čakala kruta usoda.

     • tohuvabohu

      Lažeš kot prasec. Rdeči klavci ste namesto boja proti okupatorju razbijali Slovenijo. Na stotine cerkva, šol, kulturnih domov, gradov, proizvodnih obratov ste porušili v štirih letih. VSE JE DOKUMENTIRANO!!! Nemci so požigali samo vasi, v katerih so se skrivali rdeči gverilci in iz katerih so izvajali svoje klavske in požigalske pohode, drugače so pa gradili, številnim cestam še danes rečejo “nemške”. Kar niste uspeli uničiti med vojno, ste pa po vojni.

     • Matija

      beebeeebeeeebeeebeee

    • Bald Eagle

     Zate je to prava stran, da so komunisti znali samo zasužnjevati, pobijati in rušiti.
     Zasužnjili in gospodarsko ter moralno uničili so vse “vzhodne države”, nekoč nosilke srednejevropske kulture, z Jugoslavijo vred. Opustošenje je bilo največje v Sloveniji, saj je komunizem prav na naših tleh povzročil daleč največ žrtev v zgodovini naroda, moralno opustošenje pa je še danes neizmerno.

     • TweetyBird

      Komunisti???…da pa grozodejstva domačih domobranskih izdajalcev med NOB nad sodržavljani ne bodo nikoli zamrla in bila večno v opomin, kam nacionalizem lahko pripelje, predvsem pa, da si neki novodobni nacionalisti ala Bald Eagle ne bodo kar tako dovoljevali ponarejati zgodovino njih klavskih prednikov, bo poskrbelo tudi filmsko dokazno gradivo. Vse je v arhivih.

     • Bald Eagle

      Slovenski domoljubi ne potrebujemo kakšnega partijskega trosenja “resnic”, te se bodo same raztrosile in se že trosijo, ko pride čas. Takrat bo naenkrat veliko pametnih, tako kot pri Cesarjevih novih oblačilih.
      Tega ne more preprečiti nobena še tako strnjena in enotna falanga neumnežev in zlobnežev, ki vodijo njihov okrnjeni um in jahajo na plečih tega zlorabljenega naroda, misleč, da bo to večno trajalo.
      Ampak vsaka reč en cajt trpi, je veljalo včasih in prepričan sem, da to še velja.

      Vsak tudi ve, da se bedaki radi posmehujejo, ko ne razumejo, za kaj gre in samo posmehovanje jim ostane kot samoobramba. Njim je brez pomena razlagati stvari in govoriti resnico, saj je niso sposobni dojeti. Zato se z bedaki ne pogovarjamo, debato prihranimo za pametne ljudi, ki tudi sami kaj prispevajo k znanju, vedenju, resnici, bodisi z vprašanjem, ali z odgovorom.

     • TweetyBird

      Gologlavec… zgodovina je svoje nesporno dokazala… medtem, ko so partizanski borci NOB in civilisti, ki so podpirali boj proti okupatorju vlagali nekaj letne nadčloveške napore in svoja življenja za prvo in zaenkrat edino osvoboditev slovenskega naroda in zemlje izpod jarma tujcev, so domači izdajalci domobranci dobesedno klali slovenstvo, posiljevali ženske, pohabljali in ubijali otroke, v imenu Boga, jih deportirali v koncentracijska taborišča, od koder so se le redki vrnili.

     • tetka z ozadja

      Malce premalo. Bomo mi popravili napako.

 • domovina mili dom

  Težak bo boj proti rdečim izdajalcem slovenstva, težak bo boj.

  • karlina

   zelooo težek

   • DJURO SUMAR

    Vnaprej izgubljen.

  • Janez

   Ja infiltrirali so se povsod še posebej v SDS.

   • domovina mili dom

    Ko bo zadnja rdeča zvezda na smetišču zgnila, bomo svobodni, da.

 • TweetyBird

  In kdo ve, dr. Ivan Štuhec…koliko Slovencev bi danes še ostalo živih v tej naši mali podalpski vsled klanj domobranskih izdajalcev, če se ne bi prebudili, ponosno vstali in združili moči tisti res iskreno zavedni državljani, v boju proti naci-fašističnem okupatorju in domačih domobranskih izdajalcih in njih civilnim priležnikom ki so v cerkvah molili k Bogu? Amen.

  • janez55

   Pri nas na Štajerskem ni bilo domobrancev in tudi med duhovniki ni bilo okupatorjevih priležnikov. Moj stric župnik je v cerkvi molil za slovenski narod in je kot zaveden Slovenec umrl v Dachavu.

   • TweetyBird

    Slava mu !!!

   • Matija

    Ja, štajerska duhovščina in škof Tomažič so bili nekaj povsem druzga kot ljubljanski izdajalski kler

    • janez55

     pa tudi manj pohlepni so bili kot njihovi nasledniki.

     • Matija

      Nedvomno.

 • Občasni Komentator

  Itak…vse je vedno in venomer izmišljotina…na tem se ne da zmagati na volitvah…tisti, ki bi razumeli mojo trditev MAKE THE RIGHT CHOICE bi že razumel…JJ kot veliki vodja SDS pač ne…z njim se ne da zmagat, noče pa stran

  • tohuvabohu

   Saj ni važno, kdo zmaga. Če zmaga demokratična opcija, je dovolj. Dol s klavskimi rdečimi teroristi!

 • karlina

  VSE JE RES, NI KAJ DODATI, KOT-LJUDJE BOŽJI, POJDITE NA VOLITVE IN VOLITE PRAVO-DOMOLJUBNO, SLOVENSKO IN KRŠČANSKO STRANKO !!!!

  • Matija

   Nsi

  • tetka z ozadja

   In zopet vam nič ne pomaga. Plesali boste tako kot bomo mi špilali.

   • tohuvabohu

    Kdo je to “mi”? Spomni se, kako ste cvilili leta 2004 in 2012. Cviljenju in tuljenju in škripanju z zobmi ni bilo ne konca ne kraja.

 • svoboda sloveniji

  SLOVENSKEGA NARODA NI VEČ STRAH
  HREPENI PO RESNICI
  ZMAGA SDS !!!
  SVOBODNA SLOVENIJA

  • Frank Novak

   No bomo videli. Ce boste se kar naprej samo steli kosti, se cmerili, svilili, in se smilili sami sebi NE BOSTE ZMAGALI.
   Zmagajo korajzni ljudje z vizijo, ne kalimeri ki so polni zamer.

   • tohuvabohu

    Kosti ste dolžni popisati vi, klavci, ki ste jih poklali in veste, kam ste jih zmetali. Zakaj jih skrivate, tolovaji? Mi se trudimo to početi namesto vas, vi se pa norčujete. Slovenski narod vam tega ne bo pozabil še tisoče let, razbojniki.

    • Frank Novak

     Daj ne seri, kaj imam jaz s pokoli po drugi vojni? Pritozi se Britancem ki so kolaboratorje Nacistov vrnili pred Titove puske. Jaz s tem nimam nic niti me to ne zanima. Edina stvar ki me zanima je denar in moja druzina.

     • tohuvabohu

      Imaš, imaš, saj jih zagovarjaš. Noben pošten Slovenec jih ne zagovarja. Tvoja “strica” sta bila pa glavna terorista med vojno in po vojni.

     • Bald Eagle

      Potem pa se posveti svoji družini in pojdi uživat z denarjem, ne pa da cele dni visiš na tem portalu in kozlaš umotvore, ki so primerni nepismeni drhali.
      To te izda, da nisi nič drugega, kot navaden klošar živeč nekje v svojem zatohlem brlogu v hudi revščini in pišeš umotvore po naročilu tvojih levuharskih botrov za miloščino, ki ti jo namenjajo za vsak skozlani umotvor na tem portalu.
      Driska lažniva, smrdljiva.

     • Frank Novak

      Oh oh.. ti lazni Ameros ki se boris za pravice Slovencev.
      A mislis da tebi kdo verjame?
      Razen ce nisi v USA bankrotiral in sedaj rabis zdravstveno zavarovanje. No potem ti verjamemo.

 • Caetano

  Bravo Janez!! Patria je bila podtaknjena bomba proti zmagi na volitvah. Putin prepove kandidaturo političnemu nasprotniku udbomafija pa bolj subtilno plete montirane procese.

 • tetka z ozadja

  Kaj je janšisteki, kako se kaj počutite, ko že v naprej veste, da zopet ne boste vladna stranka. In da vam bo zopet vladala levica. Skratka plesali boste kot bomo mi špilali.

  • TweetyBird

   Janez bo plesal kolo…igrala pa bo skupina Victory :)

   • bednick

    Janezu v srcu igra dunajski valček.
    Kolo pa vozi, ja.

  • Frank Novak

   Niso se se naucili da stetje kosti in cviljenje ne prinasa koristi. Se Trump in Melanija se iz njih norcujeta. So pac kot pravi Trump:
   http://i.imgur.com/gJkdfhd.jpg

 • tetka z ozadja

  To morate biti zafurstrirani, ko dobro veste, da vas bo neki humorist premagal na volitvah.

  • Matija

   hahahaha, ta je pa odlična +++++++++++++

  • TweetyBird

   Serpentinšek bo premagal Janeza…hahaha…hihihihi…hohoho…hehehe…

 • Dragan Krstič

  Kjer zavladajo komunisti in islamisti se začne revščina, teror, laganje, umori nasprotnikov, prevare. Zato tudi ni nič čudnega, da jih naši komunisti odprtih rok sprejemajo v državo in v breme drugorazrednih državljanov.

  • TweetyBird

   Ja Dragane…odkuda ti? Iz Republike srpske? Ima tamo jeftin kredit?

   • Dragan Krstič

    TweetyBird alias Fogloff Tunek, ugoden kredit ti bo zrihtal tvoj nadrejeni udbovski šef za časa YUSpasić, ki živi v RS.

    • TweetyBird

     Pa ja, TweetyBird bi iz Republike srpske. Od Dodika ili Dijane. Kao tvoj šef Janez:)

     • Dragan Krstič

      Fogloff Tunek, klanjal si se, jim rit lizal in roke poljubljal nadrejenim iz Beograda samo za dober kruhek. Kaj si delal v tujini? Vohljal za poštenimi ljudmi in jih ovajal tvojemu drugu Spasiću, nekaj podobnega kot tvoj kolega Mitja M.Nimam tako kratke lajtenge da ne bi že zdavnaj ugotovil kakšne baže si.

     • TweetyBird

      Jaz nisem Tunek, jaz sem njegova ženkica :)

     • Dragan Krstič

      Od kdaj znajo pa koze pisat?

  • tetka z ozadja

   Slovenci musličev in janšistekov ne marajo preveč, zato pa ste vi tam kjer ste. Večni luzarji.

   • Dragan Krstič

    Razvidno je kakšne pošasti ste komunajzarji. Tudi humorista bi izvolili da bi lahko nemoteno kradli naprej. Briga vas za državo, važno je koliko nakrasti od drugorazrednih.

    • tetka z ozadja

     Pa slovenci bolj Šarcu verjamejo, ko pa janšeki.

  • Matija

   Šta je Krsto, treba ti li još šta?

   • župnik cefizelj

    trebaju mu frula i šajkača i ona kesica love od zlatne diana.

   • tohuvabohu

    Šta je, zakladniče, gde su ti muda da se ne skidaš sa tvitera?

    • Dragan Krstič

     Uživam ko slišim te primitivne replike od komunajzarskih mislecev. Ne znajo drugače kot s takimi odgovori. Ja res ste brihtne buče.

 • TweetyBird

  In danes bi radi neki Štuhci, Janšeki, Rodeti, Grimsi in drugi potomci domobranskih klavcev med NOB, ter sodobni nostalgiki nacizma in fašizma, s svojim nacionalizmom spremenili nesporna dejstva zgodovine in prikazali zločinsko klero domobranstvo kot rešitelje Slovenije? Partizansko osvoboditeljstvo pa kot zločinsko dejanje? Ma ne me je***!… To mi lahko dela samo Tunek :)

  • tohuvabohu

   Partizani pa osvoboditelji? Katero bitko so pa dobili? Uboge goloroke Slovence so osvobodili premoženja in življenja, to je vaša klavska zasluga! VSE JE DOKUMENTIRANO!!!

   • TweetyBird

    Osel vtihni. Izprijenost izdajalcev je brez primerjave. Obenem pa jasno sporočilo, da se je potrebno proti domobranskemu potomstvu in sorodnim nacionalistom, ki se trudijo potvarjati našo osvobodilno zgodovino, odločno in brezkompromisno postaviti po robu, ter jih v potvarjanjih zgodovine in poveličevanju grozot, katere so spočeli pod okriljem nacizma in fašizma, tudi po zakonodaji EU, najostreje obsoditi.

    • tohuvabohu

     Utihni ti, petokolonaš. Bratili ste se s Hitlerjem, mahali ste mu v Mariboru, skupaj z nacisti sta ga žrli za 1. maj. V dogovoru z njimi ste sprožili krvavo revolucijo in naredili nepopravljivo škodo slovenskemu narodu. VSE JE DOKUMENTIRANO!!!

     • Jovo Jamnica

      Ko je Hitlarof stroj napado Sovjete, so Švabi pobijali ukrajinske kmete, magari so jih pričakali kot osvoboditelje ispot Stalina… Si pozabo???

     • Bald Eagle

      Napiši še kaj o drugem delu posta na katerega repliciraš. Ali si preveč navit na komunajzersko stran in ne premoreš v sebi toliko moči, da bi skritiziral tudi početje partjie na slovenskih tleh. Ti take reči ne gredo z jezika @disqus_JdmHVN5UHp:disqus, ali ti udba tega ne dovoli?

     • Jovo Jamnica

      Hej, s tebo pa zdaj nea mislim poštevanke trenirat…

     • tohuvabohu

      Jovo je malce zmeden. Logika mu ne deluje in koncentracija mu peša, zato hitro izgubi štreno in zaide drugam.

     • Bald Eagle

      Preveč kadi grass, posledično pa postaja vse bolj bedast.

     • Jovo Jamnica

      Jas se čist vredi počutim. Že dugo nisn tolk piso po portali. Dans mam frajt, ko ni več puna luna… LOL

     • Dragan Krstič

      Kulturbundofsko familijo Fogloffega Tunaka zagotovo ne. Med vojno so živeli kot ptiček na veji, po vojni so pa obrnili ploščo.Tunek pa v zahvalo novi rdeči oblasti
      rit liže komunajzarjem in udbi. Mogoče velja enako zate in tvojo familijo.

     • Bald Eagle

      Seveda velja tudi za Jamnico ,saj je bil v bivšem režimu udbovski špicelj.

     • Jovo Jamnica

      Vidiš zdaj, kaj pa nea čitaš mojih postof…
      ————————
      Pret sabo mam dokoment ot mojga fotra. Piše:

      Steirischer Heimatbund 13.Januar 1942

      Bundesführung

      Rassenpolitisches Amt

      Es wird hiemit bestätigt, dass Herr **********, geb. am ****** in Marburg, Mitglied des Steirischen Heimatbundes ist.
      Die Mitgliedskarte wurde ihm aus technischen Gründen noch nicht ausgefolgt.

      Dr.Walluschek-Wallfeld
      ——————–

      Ja. Potem je tu dokument…
      DEINE GEFANGENEN NUMMER IST:
      31 G- (4*********3 H)
      TRAGE DIESEN ZETTEL ZU ALLEN ZEITEN MIT DIR

      Processed at CC PWE // 404

      on___________________by
      228 MP P/W Proc. Platoon

      —————————
      Pol pa…
      Mestni odbor OF Maribor
      odsek za notranje zadeve
      oddel. za repatriacijo

      ODPUSTNICA

      Tovariš-ica….****************….roj.dne……*************……
      v….Maribor……prihajajoč iz…..Marseilla……
      je bil zdravniško pregledan in se mu dovoljuje prosto gibanje.

      Smrt fašizmu – svobodo narodu!

      Maribor, dne 28.8.1945
      Referent:

      Podpis…

  • totex39

   Kje pa si še videla, da se osvoboditev dobi v hosti brez borbe.

 • žogica

  Sem že nazaj, par dni smučanja je ful pasalo…….. Kaj pa tele gor na sliki počne, je spet naredil kako sranje?

  • Matija

   A zna kej druzga?

  • tetka z ozadja

   On je pač sam eno sranje tako…..

  • totex39

   Ne bi bilo nič škode, da bi kar tam ostal.

   • žogica

    Imaš prav, saj še grem, v začetku februarja…., hvala za lepe želje !

  • bednick

   Od kje ti denar za smučarijo?
   Še eden iz javnega sektorja.
   Dost vas mam!!!!!
   PARAZITI!!!!

   • totex39

    Komunisteki imajo ja denar, če ne ga pa ukradejo.

    • tetka z ozadja

     Mi si lahko privoščimo vse, vam ostane samo tarnanje.

     • totex39

      Seveda lopovi nikoli ne tarnajo, kvečjemu dobro živijo, to je že znano.

     • janez potreben

      Vseh 571 lenuhov iz Kur je prišlo sem. Tja noben več ne hodi komentirat.
      JANŠA je med in te žuželke se najraje lepijo na njega.

   • žogica

    bednick, res si pravi bednik……

    • bednick

     PAR DNI RUDNIKA BI TI FUL PASALO, NE PA SMUČANJA.

     Uboga tvoja mama, ki te mora gledat, ko prideš domov!
     Kako je morala šele trpet, ko te je dojila!!

     • žogica

      Kot sem že napisala, res si beden osebek, bog ti ne more pomagati…. Ne skrbi ti zame in pazi, kaj pišeš, lahko te je sram, da sploh dihaš ta zrak !

     • bednick

      Nič nisem beden.
      4o let delovne dobe, 3 izmene in nikoli denarja za smučarijo.
      Smučarjev ne prenesem.
      Banda šminkerska.
      Zdaj me pa blokiraj!

      P.s.: če bi vedel da si ženska ne bi bil tako oster, sem te imel za enga mulca.

     • žogica

      Vidim, da si jezen na celi svet, ampak jaz res nisem kriva za tvoje stanje….Umiri se, globoko dihaj……

     • bednick

      Me je že minilo.
      Ne prenesem tudi komarjev, teh pa sploh ne.
      Ne mi slučajno rečt bzzzzzzz !

 • Matija

  Nč, domosrančki, grem se tipkamo kasneje al pa drugič

  • janez potreben

   si končal službo danes.

 • VERRZIFIKATOR

  Mitja Novičar

  NAMENSKI PIŠKOTKI

  Piškotarna zopet pridno dela,
  vsak dobil bo nov oblit piškotek,
  dirigiran čisto vsak robotek,
  usta bodo sama ga ujela.

  Piškotarna dela s polno paro,
  praznika ni, tudi ne nedelje,
  se piškotek v ustih pridno melje,
  tudi ko testo je gnilo, staro.

  Naročila nova v piškotarni
  se vrstijo zdaj na dnevnem redu,
  vsi pa istemu sledijo zgledu,
  le tako počutijo se varni.

  Vneto se piškote izdeluje,
  ve se, kdo in kdaj jih bo deležen,
  vsak piškot skrbnó je zabeležen,
  v piškotarni se jih razdeljuje.

  Nad obratom čivkajo že vrabci,
  da piškotki so prozorni skrajno,
  pri receptu pa je merodajno,
  da z levico zvaljajo jih hlapci.

 • Bald Eagle

  Janez Janša: “Pred nami je čas, ko se bosta spopadla ekstrem in normalnost”

  Brez popolnega demoliranja totalitarne politične policije od vrha navzdol ni mogoče pričakovati, da se bo sistem spremenil iz totalitarnega v demokratičnega. Hierarhija je ostala nedotaknjena, zamenjan je bil le tu pa tam kak posameznik, pa še tisti je potem lahko vplival iz ozadja, saj se nikogar ni preganjalo.

  Prav tako ni bila pretrgana partijska mreža, nadrejena politični policiji in vsem ostalim resorjem. Njen vpliv – seveda zlasti neformalen, a zato nič manj učinkovit – se je nadaljeval v vseh za vodenje države važnih resorjih: medijih, sodstvu, državni upravi, šolstvu itd. Partijska politika se tako nadaljuje bolj ali manj nemoteno, ne glede na to, katera politična opcija je trenutno na oblasti. To je lepo vidno po izbruhih montiranih afer in takrat, ko se “po nesreči” nekoliko razkrije umazano ozadje, kot se je zgodilo recimo v aferi Sova, Patria, itd….

  Sistem zastraševanja se je tako nadaljeval in traja do danes, sicer v manj očitni obliki, a ljudje, ki jih je udba preganjala, še danes raje molčijo, kot da bi se izpostavljali. Da ne govorimo o zaposlenih v izpostavljenih resorjih, ki morajo delovati tako, kot je zaželeno, pa magari proti zakonu.
  Da pa v demokratični državi vlada strah pred podzemljem, je sramota, popolnoma nesprejemljivo za vsakega demokrata, za demokracijo pa je to naravnost uničujoče.

  Zato je nujno, da se prihajajočih volitev v DZ udeležimo množično in izrazimo jasen NE levi politični opciji ki samo nadaljuje prakso, kakršno je začela KP med in po koncu WW2, ter množično podpremo pomladne in demokratične sile v Sloveniji, ki bodo uspele počistiti z nesnago in in prekiniti prakso delovanja te države, katero sem zgoraj opisal.

  • TweetyBird

   Pa ne da???????

   • Bald Eagle

    Fogglof Tunnek, spizdi v sosedov hlev in naskoči kozo juliko, ki že komaj čaka, da jo nabrišeš v rit, pokvarjenec pokvarjeni!

    • TweetyBird

     No no…jaz nisem Foglof Tunek…jaz sem njegova boljša polovica :)

     • Bald Eagle

      Torej si koza Julika, ki jo je Tunnek domnevno naučil pisati.

     • TweetyBird

      Ne, sem njegova ženkica, in ga res ljubim. Je pravi ljubimec :)

  • tetka z ozadja

   Džabe se trudite, zopet boste luzarji.

   • Olga_10

    Enkrat ste jih že dobili po nosu, zdaj boste doživeli reprizo! Zato pa vedrite na tem portalu!

 • tetka z ozadja

  Sloveci smo omogočili janša in janšizem, sedaj smo ga prežvečili izpljunili in pohodili.

  • Iva

   Tvoje besede merijo tvojo pamet.

   • tetka z ozadja

    Dejstvo.

    • Olga_10

     Dejstvo je, da je ta “pamet” zelo mini…

  • Caetano

   Janša je omogočil nastanek samostojne demokratične Slovenije, ko je po razorožitvi TO v dogovoru med udbo in KOS-om ustanovil novo slovensko vojsko skupaj s Krkovičem. Kučan pa je poleg razorožitve TO kolaboriral tudi po plebiscitu tako z Markovičem, kot Miloševičem.

   • tetka z ozadja

    Od kje pa tebi to. Janša je bil minister za obrambo, edina njegova naloga je bila, da poskrbi če vojska ima dovolj štumfov.

    • Caetano

     To je vse dobro znano. Treba je bilo pa tudi skrivati te aktivnosti pred Kučanom.Saj so že vedeli kako je razoroževal TO. No, vsega njegovega zahrbtnega delovanja pa pač niso še poznali, ker je bilo res globoko in široko, od sodelovanja s KOS-om preko Miloševiča in nato Markoviča, nazaj do Miloševiča. Vendar vse to bo prišlo na dan in v slovensko zavest.

  • Olga_10

   Smo v EU, ki je obsodila komunizem in ga izpljunila, tako kot nacizem in fašizem!

  • FORT WORTH

   T si slovenec z opankami in sajkaco…
   Drzavljanstvo smo ti pa podarili, da si lahko delal in domov posiljal, da ste prosjaki sploh preziveli.
   (:-DDDDDD

 • tetka z ozadja

  janšisteki, sedaj razpravljamo ali vas bomo po volitvah čipirali ali avtanazirali. Čezdalje več jih je,ki se nagibajo na drugo možnost.

  • Olga_10

   Haha… Že sedaj imate namesto možganov čipe….vas bomo samo odklopili! Avta ne boste dobili, da bi se avtanazirali.. mogoče se želite evtanazirati?

 • TweetyBird

  Česa Janša in Štuhec ne vesta?

  Da sta nacionalizem in domoljubje dva različna, izključujoča pojma.
  Levičarji smo domoljubi.

  • Caetano

   Misliš s tem, ko Levica hoče preplaviti Slovenijo z islamisti ali ko hoče SD federalno centralizirano Evropo?! SDS je domoljubna Janša je dal tudi tokrat za zgled Višegrajce.

   • TweetyBird

    Poslušaj, nacionalizem, kot rasistična in parazitska ideologija, državo in državljane ugonablja, kar je zgodovina praktično in nesporno dokazala. Janez pa ni in nikoli ne bo domoljub.

    • Caetano

     Brez Janše TO ne bi premagala agresorske JLA. Kučan ji je dal pobrati orožje in sklenil v ozadju kupčije z Miloševičem in Markovičem, ki pa se mu niso izšle. Ker je slovenska obramba bila uspešna. Kljub lokavi gonji takratne levice.

     • TweetyBird

      Domoljubje je človekoljubje, ki vodi v homogeno enotnost in civiliziran napredek družbe. Domoljubje ima že v svojem pojmu ljubezen. In ko nekoga iskreno ljubiš, ga niti pod razno, sploh namerno, ne boš prizadel. Janez pa je kup ljudi prizadel.

     • Caetano

      Za neko človekoljublje je prvo potrebna demokracija in človekove pravice. Tega pač totalitarne diktature nikoli ne morejo zagotoviti. Zato so tudi ostro nasprotja človekoljubja.

      ”Homogena enotnost”? To bi radi pod šeriatom ali kaj?! Res ne morete nehati pehati ljudi v neke prisiljene ”enotnosti” in uničevati njihove originalne kulture.

     • Olga_10

      Mislite kup ljudi je prizadelo Janeza?

     • tetka z ozadja

      Res je in vrhovnim povelnikom oboroženih enot, g. Kučanom.

     • Caetano

      kaj ima kolaborant s slovensko zmago?! Čisto popolnoma nič.

     • tetka z ozadja

      Milan Kučan, prvi predsednik republike Slovenije in vrhovni povelnik oboroženih enot. Janša se pa je skrival v bunkerju v CD.

     • Caetano

      Iz tega bunkerja sem že večkrat povedal smo zmagali. Slovenska vojska pa je lahko zmagala, ker jo je po razorožitvi TO ponovno vzpostavil Janše s Krkovičem in tvegal velikokrat ob tem življenje. Kučan pa je bil kolaborant in čisto nič drugega.

     • Olga_10

      Govorite za Kučana in njegovo kamarilo? Oni so se skrivali po hotelih v tujini…v Avstriji..

     • Olga_10

      On je samo “vrhovni” poveljnik Udbe in komunistične partije in veleizdajalec Slovenije!

     • tohuvabohu

      Ne omenjaj tega veleizdajalca.

    • tohuvabohu

     Nacionalist je Kučan s svojo tolpo. V imenu “nacionalnega interesa” ruši ekonomske temelje države, v resnici gre pa za interes udbomafije. To nima nobene zveze z domoljubjem.

   • tetka z ozadja

    Kot na primer Poljska, ki vse bolj glasno povdarja, da bi zapustila EU in se usmerila proti Moskvi.

    • Caetano

     Poljska se ne bo nikoli usmerila k Moskvi.

     • tetka z ozadja

      Potem njihov predsednik samo nekaj bluzi?

     • Caetano

      Poljska obtožuje Putina za umor Kaczynskega. Se ti zdi to približevanje?!

     • centurion

      Poljaki ne bodo NIKOLI pozabili ruskega noža
      v hrbet 1.9.1939.

     • Olga_10

      Vi imate filter v glavi, pa ne slišite prav!

    • centurion

     Ta izjava pa pove PRAV VSE o tebi in tvojem podstrešju….

    • Olga_10

     Ste zamenjali s Kučanom in njegovo dačo v Sibiriji…

  • Olga_10

   Levičar nima domovine..

   • Caetano

    Saj je priznala, da teži k ”homogeni enotnosti”… če že ne gre s srpom in kladivom bomo poskusili pa še s polmesecem!

  • Franjo Trojner

   V zgodovini je že večkrat potrjeno dejstvo, da levičar ni in niti nikoli ne more postati domoljub! Zakaj ? Levičarji v Sloveniji so prisegli zvestobo Stalinu, Rusiji, internacionali in nikoli Sloveniji in svojemu rodu!
   Zato levičarji ne pojejo naše nacionalne himne Prešernove Zdravice, z vsemi silami so preprečili, da bi bila Zdravica, kot himna izvajana v celoti in to samo iz enega razloga, ker si je pesnik Prešeren v svoji veličastni pesnitvi dovolil zapisati besedo Bog. Himna levičarjev je INTERNACIONALA ( ki je bila nekaj časa himna Sovjetske zveze), katero kričijo na vsakem svojem zborovanju in celo svojih sindikalnih stavkah. Ob vsaki priliki, na žalost tudi na državnih proslavah levičarji kričijo tudi svojo Bandero Rosso in tako tudi državne proslave spremenijo v svoja levičarska zborovanja, kar vedno dokažejo tudi z prisotnimi komunističnimi in revulucionarnimi simboli.
   TweetyBird a ti je zdaj jasno zakaj ti in tebi podobni levičarji nikoli niste bili niti ne morete biti domoljubi in tudi patrioti ne!

  • Caetano

   Komunisti so morali biti izdajalci domoljubja.

   • Bald Eagle

    Verjetno veš, da je @disqus_J6Fy4xLzkG:disqus ex @Fogglof Tunnek.

    • Caetano

     Res je!

 • tzt

  Samo, da se oglasi prvi Slovenec, Janez Janša, so že vsi zarukani levičarski kretenčki v akciji. Noben ne manjka. Takoj, kot na piščalko cucki pricvilijo iz zatohlih beznic kjer prebivajo. Tokrat še v družbi na pola pismenega in smrdljivega majmuna od tamo dole.

 • Franjo Trojner

  Sorosovi prdeci združeni v Antifi so prisotni tudi na tem portalu, vsaj po nekaj bizarnih zadnjih spodnjih komentarjih sodeč.
  Ali mi kahko kdo odgovori zakaj so ravno feministke, ono iz LGTB in ekstremni levičarji največji in najbolj fanatični podporniki Sorosa in Antife??

  • Peter

   Ker jih plačuje.

   • Franjo Trojner

    Plačuje za afnanje?

    • Olga_10

     Za terorizem!

 • janez potreben

  Vseh 571 lenuhov iz Kur je prišlo sem, ker tja noben več ne hodi komentirat.
  JANŠA je med za te žuželke, ki se najraje lepijo na njega.

  • TweetyBird

   A res? Jaz nisem nikoli bila na Kurah :)

   • totex39

    Tam bi te takoj izbrisali.

    • centurion

     Ma to je bosanka, že tako izbrisana in ubrisana.

  • žogica

   janez, pa si res tako potreben?

   • janez potreben

    Seveda sem, če pa mi kučanisti vse požrete.

    • žogica

     Kaj ti kučanisti požrejo, konkretno povej….

     • žogica

      Kaj je potreben, ti je zmanjkalo besed?

     • Olga_10

      Place, penzije, socialo, šolstvo, zdravstvo….

     • žogica

      A to ti je jansha povedal, a ne?

     • Olga_10

      Ne, sama berem in imam svojo glavo!

     • žogica

      Seveda imaš svojo glavo za bujno frizuro, za drugo pa poskrbi jansha.

     • Olga_10

      Ste pri “vrednotah” NOB? Tam imajo klobase, vozovnice, zdravilišča… vse v breme davkoplačevalcev…… “Veteran” Turnšek ima pa na računu združenja se milijon za “hude čase” ( ko pride Janša in naredi red)!

     • žogica

      Ne se veselit Olgica, janshe nebo več, on je svoje oddelal. Sedel bo v poslanski klopi….( zase bo imel dovolj in še preveč)….

 • tetka z ozadja

  Je pa nekaj, janšisteki po volitvah vsaj razočarani ne bodo, ker že v naprej vedo “spet nam ni ratalo”.

  • Olga_10

   Kaj je komunajzli? Ste obupani, pa širite Kučan Goebbelsov agitprop…?

   • tetka z ozadja

    Ti kuzla, spet boš tako plesala, kot bomo mi špilali.

    • Olga_10

     Boste “špilali” s Kučanom v Nemčiji?

    • Bald Eagle

     Mogoče boste res špilali, vendar bo ta vaš špil dodobra obtežen s svincem ,ki vam ga bomo natrosili, bandit levuharski.

     • tetka z ozadja

      In čipirali vas bomo.

     • Bald Eagle

      Le pridi in se mi prikaži pred očmi, pa boš dobil, kar sem ti že nekajkrat obljubil.

     • Olga_10

      Sebe? Saj ste že “čipirani” z rdečo zvezdo in terorizmom! Antifa je v Nemčiji teroristična organizacija!

   • janez cepec

    rec descu, nej ti ketno mau popsti, pa pejd nazaj za šporget, baba zmešana, pa mau posprau svinarijo, glej kašn maš

    • Olga_10

     Tarantela?

     • janez cepec

      tud tarantela bi se ti umaknila, pa te ne bi pičla, k si tko grda, kt smrtn greh

     • Olga_10

      Hudo…velikokrat se zmotite in ne zamenjate z Nickom se sloga… Tudi UDBA ni več kar je bila…Kučan je že star…

     • tetka z ozadja

      Pa kuzla, še sladkorno imaš, nesnaga hudičeva.

     • Olga_10

      Ste Murgleonejeva tajnica?

 • janez cepec

  zdej pa vondr ena pametna iz “prerokovih” ust. res je spopadla se bosta politični exstrem – Janševci in normalnost – večina ostalih normalnih strank. čestitam Janez

  • centurion

   Ne mi reč, tovariš levuhar, da je vaše jebanje psov normalnost.

 • tzt

  Junija bo itak zmagala desnica. Ker levičarskih bebcev nihče ne bo več gledal. Potem se bo najprej prečistilo sodstvo in policija, zatem pa procesiralo vse od jankovića do vseh levakarskih bankirjev. Obenem se bo doživljensko prepovedalo kakršnokoli politično udejstvovanje akterjem KP in njihovim mladincem izpred leta 90. Seveda ukinejo se subvencije borcem, norcem lgbt in antifa. Ugasne se 75% agencij za gubljenje vremena in racionalizira JS. Med ostalim se bo obdavčilo z obrestmi za nazaj ves prihodek plačanim levičarskim forumskim trolom. Tisti kateri ne bodo zmogli, jim sledijo izvršbe.

  • tetka z ozadja

   Nekam slabo vam kaže :-)

   • tzt

    To ti upaš :-)

    • tetka z ozadja

     Prej bo La Toya zopet devica, kot pa stranka SDS zmagovalna stranka

     • tzt

      Ne zgovarji se na Toyo. Folk ima polno kanto levakarjev. Tebi pa ostane samo še upanje :-)

   • xtc

    Misliš slabo vam kaže glede NLB in Arbitraže

    • tetka z ozadja

     Zakaj že je Hrvaški premjer izjavil, da bi bilo bolje, da bi Janša zmagal na volitvah, ker potem se bi lahko oni pogajali?

  • janez cepec

   dokler bo samozvani disident in večni predsednik na čelu desnakarjev, ni šans, de bi zmagal. sam ne mi poj jokat, de se vam krivica godi. sami ste krivi, luzerji

   • tzt

    Znaš še kej druzga napisat kot enovrstični pamflet izpred 10 let?

    • tetka z ozadja

     Ja ste pač luzarji in je to brezveze razlagad na dolgo in široko.

     • tzt

      Nikoli bili. Izpeljali smo osamosvojitev, iz dreka vlekli katastrofalne rezultate levičarskih zgubašev in kleptomanov, …

     • Dragan Krstič

      Sramota. Ti naj bi bil Slovenec pa ne znaš osnov slovnice.

    • janez cepec

     10 let sar, pa še skoz aktualn,a ni to fajn?

     • tzt

      Miško, dej sestau vsaj en stauk al pa raj mouč.

  • Slovenka

   Junija bo itak zmagala desnica. Ker levičarskih bebcev nihče ne bo več gledal.

   Držimo pesti, da bo res tako. Slovenija je v smrtni nevarnosti. Komunajzarji delajo vse, da bi jo izželi do krvi, čim več podjetij poskušajo spraviti v balkanske roke, radi bi vsipali v državo na tone jugobraće, odstranili ograje na meji, Slovenijo čim bolj oddaljili od razvitega sveta in ji nakopali čimveč sramote, kot češnjo na torti si dva jugovampirja prizadevata za ustanovitev urada za pravice jugobraće, ugrabljajo otroke, uničujejo zdravstvo, v šole in vrtce vsiljujejo LGTB.

   Rešitev je na dlani: vsi zavedni Slovenci, volite SDS, če vam je slovenstvo drago.

   • tetka z ozadja

    Džabe se trudiš.

    • Slovenka

     Res si prizadevam. SDS mora zmagati, drugače bo Slovenijo hudič vzel. In vse nas, leve in desne, zato ti priporočam, da še enkrat malo premisliš svoje usmeritve.

     • tzt

      SDS itak zmaga. ŽIVEL JANEZ JANŠA!

     • žogica

      Res nimate šans, Šarec vas bo popapal !

     • tzt

      Ma kakšen šarec. Pa koji je to za en kurac? Pardon jogurt. Novi idiot z naslovnic za hendikepirane. Bebo, sploh veš čemu naj bi služili politiki in politika?

     • In ti resno verjameš, da boš boljše živela, če zmaga sds?

     • sprehajalec

      Iluminati, leta 2007 se je bistveno bolje živelo kot danes. Morda je danes za levičarje bolje, saj so njihovi na oblasti, vendar pa je bilo leta 2007 bolje za vse…

     • V večini EU držav se je 07 živelo dobro, bolje.

     • sprehajalec

      So imele tako kot Slovenija takrat normalne vlade….

     • haha, ne, potem je nastopila velika gospodarska kriza, balončki so popokali

     • sprehajalec

      V normalnih državah je bila ta opevana kriza pol leta.

     • Slovenka

      Ne mislim si, da bom bolje zaživela tistega dne, ko bo SDS zmagal, če ima Bog rad Slovenijo, verjamem pa, da se bodo začele stvari urejati in da se bo ladja, ki sliši na ime Slovenija obrnila v pravo smer in po njej vztrajno vozila naprej, proti razvitemu in demokratičnemu svetu. In ne samo to, da si bo v tem svetu pridobila ugled in da bo ustvarila razmere, ko bodo delovni, sposobni in pošteni Slovenci ostajali doma in za pošteno plačilo delali za Slovenijo in s tem za vse nas.
      Sama bom z zadoščenjem spremljala tak razplet, to je vse, kar si želim.

     • ja, upanje umre zadnje..

      Bili so že 2x na vladi, in večina naroda, ni bila zadovoljna.

     • Bald Eagle

      Zastonj se trudiš pri takih zgubah, kot je tetec iz ozadja. Nima namreš s čim premišljevat. Že davno je čipiran s partijsko blodno ideologijo. Pomagala bi edino zamenjava hardware-ja, kar pa je preveč kompliciran postopek in ni nobene garancije, da bi stvar delovala.

   • Novakec1

    Iči bodo za šalo povozil zavedne sloovce na volitvah, mal nas je ostal.

    • tetka z ozadja

     Misliš oni iči, ki so vam dali kredit?

     • Novakec1

      Komu? No da boš kapiral, čefurji.

    • tzt

     Ići in ićevići se bodo spet kmalu s šleperji vozili nazaj v svoje šotore in barake južno od Kolpe.

     • Novakec1

      Nak, avtohtone sloovce bodo bežale v Argentino, neki nas bo pa ostal pe se bomo usekal.

    • Slovenka

     In ti boš seveda glasoval tako kot Ići, za levico. Vsekakor je Slovenija življenjsko ogrožena, ne ogrožajo je samo Ići, ti so manjši problem, veliko večji problem ste levakarji, izdajalci, ki se vam kolca po jugi in komunizmu.

     • tetka z ozadja

      Domobrančki so bili izdajalci, mi vam samo vladamo.

     • tzt

      Fotr ti je domobranček. ŽIVEL JANEZ JANŠA!

     • Slovenka

      Vidim, da si prepojena z lažmi o izdajalskih domobrancih in vrlih partizanih. Resnica je precej drugačna. Sploh so lahko danes ponosni tisti, ki imajo med svojci domobrance. Danes je vedno bolj jasno, proti kakšnih gnusobi so se borili ti ljudje.

     • tetka z ozadja

      Všeč mi je da potomci domobrancev še zmeraj hodijo sklonjenih glav. Še posebaj ker so bili plačanci, ki so svojo domovino prodali za prgišče rajhmark okupatorju.

     • Slovenka

      Ti to resno? Se zavedaš, da se je požiganje slovenskih vasi nehalo, ko so nastali domobranski odredi? Da so domobranci na Gorenjsko iz Ljubljanske pokrajine prinesli na kupe slovenskih knjig in da so domobranske postojanke spremenili v knjižnice, kamor so si ljudje hodili sposojat knjige. Ljudje so bili lačni slovenskih knjig in domobranci so jim to dali, medtem ko je samozvana komunajzarska OF Slovencem v tistih hudih časih vsiljevala kulturni molk. Ampak ti nesrečnež tega pač ne veš, ker si si iz osnovne in srednje šole zapomnil par laži, nikoli pa si nisi iz intelektualne lenobe prebral ničesar drugega.

     • Novakec1

      Hvala za kompliment ko, ko, ko…..

  • žogica

   A ti je to janez prišepnil ? A ne veš, kako on laže?

   • tzt

    Ne sklepaj vsega po sebi!

    Še en enovrstični zgubaš.

    • Bald Eagle

     Takih enovrstičnih levuharskih zgubašev kar mrgoli na tem portalu in še kje drugje, kar kaže na njihov podhranjen intelekt.

     • tzt

      Intelekta nimajo. Jih je zgrešil. Jih probam razumet. Saj si sami ne morejo pomagati. Traume z rdečo zvezdo so se jim preveč globoko vsedle.

 • tetka z ozadja

  Prej bo La Toya zopet devica, kot pa stranka SDS zmagovalna stranka.

  • sprehajalec

   V razmerah razpadanja države, ko Levica efektivno ne more kontrolirati niti firme v državni lasti, Luke, pa ko se pripravlja val štrajkov, je najbolj modro opazovati in se hahljati. kako ideja “našizma” propada.

   Slovenija v tem hipu potrebuje novega Ciprasa, potem bo šele čas za desnico….

   • tetka z ozadja

    Za janšisteke ne bo nikoli pravi čas. Verjemi.

    • sprehajalec

     Nikoli ne reci ne…

     Še sploh ne v tej fazi razpadanja države…

  • Franjo Trojner

   Mi domoljubi iz SDS se ne prodamo vsakemu, ki pride mimo za par cekinov, tako kot vi na levici, ki takoj počepnete in nastavite Sorosu, ko ta samo zažvenketa s cekini. Ejejej in take prodane duše bi nam domoljubom zdaj rade pamet solile. Vi na levici se javno Manduru celo zastonj nastavljate, načelnost pa taka!

 • Dragan Krstič

  Hvala Bogu, POPTV je poročal enkratno novico da bo Slovenija zaradi slabih finančnih zmožnosti ostala brez svoje vojske. Ja res krasno. Bomo prva država EU brez vojske? No vidite kako pacifistični so komunajzarji. Pravijo da če nas bo kdo napadel se bo raja branila z loki, kopji, kamenjem in fižolom.
  Glavno je, da je denar za njihove nenasitne riti.

  • žogica

   KrstIČ, torej ti uživaš, ko gre Sloveniji slabo? Pa za take domoljube se imate….tu je nekaj zelo narobe !

   • sprehajalec

    Pravzaprav se gre zato, da propada socialistično samoupravna ideja in pa filozofija “našizma”.

    Kar je zanimivo opazovati. Slovenija bo obstala, le “naših” ne bo več…

   • Dragan Krstič

    Glede na to da je POPTV levajzarsko trobilo je ta novica s strani njihovih novinarjev za nas desnosučne upanje v premik na bolje čeprav dvomim da so sposobni v kaj takega. Sicer pa po tvoje in tvojih bluzerjih Sloveniji naj ne bi šlo slabo.

   • Slovenka

    Krstič je na zadevo pogledal z očmi levakarjev, ki jim razpad in propad Slovenije prijata, saj neodvisna Slovenija ni bila nikoli njihova intimna opcija.

    • Dragan Krstič

     Če kdo razume; želel sem povedati da se pri POPTV nekaj spreminja in ne skrivajo dejstva da slovenska vojska razpada. Me zanima če bo RTVSLO povedala kaj podobnega. Je pa to sramota, tistih 3.500 vojakov životari ob slabih plačah v slovenskem ministrstvu za obrambo pa je zaposlenih blizu 4.000 kruhoborcev.
     Ja seveda, ti so večinoma volivci “naših”. Še več bi jih zaposlili če bi lahko scuzali še kaj davka od drugorazrednih in realnega sektorja.

     • Slovenka

      Treba bo poskrbeti, da bodo ti ljudje ne ‘naši’, ampak naši.

  • Franjo Trojner

   Nikoli ne verjami besedm levičarjev Dragan Krstič!
   Državo bomo znova branili domoljubi, levičarji pa bodo, kot v vojni za Slovenijo zbežali z punimi kufri dnarja na varno v Avstrijo.
   Še zdaj imam pred seboj sliko kolone vozil, ki se je vila iz Maribora skozi Kungoto in naprej skozi mejni prehod Jurij na varno v Avstrijo, jaz pa sem bil takrat z Kalašnikovim v roki in 250 šusi v borši, kot vojak TO v cestni blokadi. In kako strahopetno so zrli skozi šipe vsi ti za orožje sposobni možje in fantje skozi okna svojih avtomobilov, bali so se, da jih bomo ustavili in poslali nazaj. Spomnim se enega izmed naših oficirjev, ki je rekel: ” kr bežijo naj, takih si ne želim v enoti, ker se bi ob prvi akciji fsrali ali nam pognali šus v hrbet in prestopili na stran agresorja.” In na žalost prav takšni vodijo danes našo državo in so iz same zlobe tudi našo vojsko na kant in ob vso moralo spravili.

 • sprehajalec

  Levičarska podjetja, paradni konji “našizma” pokajo po šivih. V Gorenju izguba in štrajk, mafija in žerjavisti so dokončno prevzeli Luko…..

 • Olga_10

  Volimo pravo desnico in ne Kučanovih klopotcev! Srečno Slovenija!

  • tetka z ozadja

   Kaj ti je zmankalo inzulina?

   • bednick

    Pa od kje jih jemlješ?
    hahahah

    • Olga_10

     To je deset komunističnih…. Laž je nesmrtna duša komunizma!

   • Slovenka

    Lahko pustiš žensko pri miru? Odgovarjaj na argumente, drugo pusti pri miru.

    • tetka z ozadja

     Ker jo osebno poznam in nekaj tukaj moralizira v svoji mladosti je bila pa vaška kurba.

     • sprehajalec

      samo komunist je tako pokvarjen, da mu je dovoljeno poseči po najnizkotnejših sredstvih. Sram te bodi.

     • Dragan Krstič

      A ti si bila pa njena zvodnica?

     • Bald Eagle

      Zapomni si, da te bom slej kot prej osebno dobil v svoje roke in te tako premlatil, da boš teden dni scal kri in lastno krvavo ščavnico za sabo z jezikom počistil. Ti prekleta gnida pokvarjen nizkotna!

     • tetka z ozadja

      Ti si že bežal pred mano. Samo malo se spomni.

     • Bald Eagle

      Še nikoli v življenju pred nikomur nisem bežal, pred mano pa že mnogi. Tebe bom pa že enkrat našel in te premlatil ,kot se spodobi za tako nizkotno komunajzersko glisto.

     • tetka z ozadja

      Take kot si ti jaz prežvečim in izpljunim. In prvič, ko te srečam te bom v javnosti sklofutal.

     • Bald Eagle

      Upam, da se res kmalu srečava, da te naučim spoštljivega in kulturnega vedenja do dam, kakršna je Olga_10.

     • tetka z ozadja

      Olga je bila poskočna deklica v svoji mladosti, zelo poskočna, kratkomalo kurba.

     • totex39

      Od kot pa jo ti poznaš?

     • Bald Eagle

      Samo blodi glista pokvarjena komunajzerska.

     • Bald Eagle

      Ti boš pa invalid, ko te dobim v roke. Zagotovo se bo to zgodilo.

     • Olga_10

      ….pa sladkorno imam…pa na inzulinu sem… Mogoče pa vidite katero od svojih razcepljenih osebnosti? Imate schi?

     • Olga_10

      Ste od onih?

     • Slovenka

      Čakaj malo, si ti čisto brez olike? Ti potrebuješ konkretno pomoč.

     • Bald Eagle

      Edino učinkovito zdravilo za tako gnido je pest v čelo.

     • Olga_10

      Radodajke ste bile samo komunistične politkomisarke! Sedaj pa vidite kurbarijo na vsakem koraku! Nekatere so se vrstile se pri Titeku v spalnici….

     • Bald Eagle

      To se jim dogaja zato, ker celo svoje življenje stradajo sexa. Zakaj pa misliš po garažah naskakujejo pse?

    • janez cepec

     kje videš žensko?

     • sprehajalec

      Olga je gospa zate cepec.

     • Dragan Krstič

      Tolk si že star pa še zmerom potreben.A tvojih vnukov ni nič sram ko za kiklami letaš.

     • sprehajalec

      Janez sam drka, nč n leta…

      Pa tko j blo itak ceu žiulene,…

   • Olga_10

    Ko bi ne “tako dobro poznala”, bi vedela, da ne rabim inzulina, ker nimam sladkorne….očitno sodite ljudi po sebi….

  • Slovenka

   SDS.

   • žogica

    A misliš SĐS?

    • Olga_10

     Vi ste is SĐ?

     • žogica

      Ne Olgica, mi smo iz Slovenije, veš.

     • Olga_10

      Potem bi lahko vedeli, da slovenska abeceda nima Đ…

    • totex39

     Đ Slovenci ne poznamo.

     • žogica

      Mi Slovenci res ne, tisti, ki pa jemljejo one kredite…., saj veš ne, pa dobro poiznajo….

     • totex39

      Kredit vemo kaj je, kaj pa nasprotna stran, ko krade za svoj žep in ga nikoli ne vrne, to pa so za tebe “angelčki”.

     • žogica

      A tvoja stran misliš, da ne krade???????????

     • totex39

      Mi ni znano.

     • žogica

      Kje pa živiš, v janšistanu, obdan z Novo24

    • bednick

     Kakšno tipkovnico imaš za črko D s črtico?
     Sigurno ni slovenska.

     • žogica

      Mogoče je iz Bosne, Srbije, Tajvana….., kaj pa vem ?

     • bednick

      Kako se izgovori ta črka?

     • žogica

      Povprašaj kakega kolijega iz juga.

   • Olga_10

    Natanko tako!

 • tetka z ozadja

  Kaj je Miro si zadnjič skoraj po gobcu dobil.

  • sprehajalec

   Si boksnil v Monitor?

 • učko

  Sam ne vem zakaj mora bit’ pod vsako “preroško” izjavo ljubljenega vodja tud’ slika in lik njegove nizko-čelne glave?! Še dobr’, da je čelau, drugač bi mu lahko lasje padl na oči, pa bi se hitr’ z automobilom zaletu. Ampak, najbolj mi gre na živce, ko kliknem na tale članek in zadeva “mele” kar nekej časa, jest pa moram ves ta cajt gledat ta ksiht !!!! Dejte rajš kašno dugo sliko, sam ne mi tega kazat !!!!!!

  • žogica

   Moraš jih razumet, to je njihov ljubljeni…..

  • Peter

   Glasujem za Jankovića, njega rad gledam, ko dela, no.

   • učko

    Pa ti zgleda, da na njega tud’ drkaš !

    • Peter

     Ja, trikrat na dan, četrtič pa petič pa na Janšo, potem zvečer, šestič in sedmič pa na Vejoleto.
     Kaj čmo, no.

  • janez cepec

   ma jeba, ti rečem. jest mam čist popluvan ekran

 • mimogrede, Patrija je bila vpletena v korupcijske afere povsod po svetu kjer je poslovala, Hrvaška, Egipt, Češka in tako naprej..

  Ampak, pri nas, so poslovali pošteno.

  ..

  • učko

   Jah, najbolj čudno zaradi tega je, da sploh še kdo hoče poslovati s temi psihopatskimi Finci !

   • Denar ne smrdi.

    • učko

     Kaj ti bo denar, če te pa pol jebejo! Vpraš Baučarja !

 • Luka Marchesi

  Če pravilno razumem, so vsi, ki niso v SDS v bistvu ekstremisti.

  • centurion

   Da.
   Tud pesojebi, tako kot ti…

   • Luka Marchesi

    Hvala za odgovor in okviren nivo komuniciranja.

  • učko

   Jah, tvoj dvom v tvoje razumevanje te problematike te postavlja v podrejen položaj.

  • žogica

   Tako mislijo SDSovci, kaj češ, oprane glave pač !

   • sprehajalec

    jaz nisem član SDS, pa ravno tako mislim…

    • Luka Marchesi

     Torej
     SDS = normalno
     vse ostalo = ekstremizem

     Zanimivo.

     • sprehajalec

      Za slovenske Levičarje;

      levo = dobro
      desno = adolfovo.

      Še bolj unikatno…

     • Bald Eagle

      Distanca in javna obsodba ex zločinskega komunističnega režima = normalno
      Paradiranje v javnosti s totalitarističnimi simboli = extremizem oz. levi fašizem.

     • Selma

      Ja pa LGBT simbole tudi paradiralo izdajalci Slovenskega natoda!

    • žogica

     Motiš se, zelo se motiš…………

     • sprehajalec

      Podobno razmišlja 80% razumnih Europejcev. Slovenija je zaradi zgodovinskih okoliščin in indoktrinacije ter zarote “našizma” neka specifika v Europi. vendar se z zaostrovanjem finančne situacije tudi te stvari urejajo…

    • Jovo Jamnica

     Ti nisi član, ker si šuft…

     • sprehajalec

      Šele na hrvaškem portalu sem našel pomen Jovice;

      šuft – čovjek koji podmeće drugima kajle, koji radi iza leđa i sl.

     • Jovo Jamnica

      Ma kaki Kroboti…Si pozabo, da sn Štajerc in je šfapsko skoraj moja muteršprahe??? No, pr nas poznamo polek šufta še falota, gaunera, kanaljo, lumpa in špicla…
      ————–
      Schuft, der
      ————–
      Synonyme zu Schuft

      Betrüger, Übeltäter, Verbrecher; (umgangssprachlich) Himmelhund; (österreichisch umgangssprachlich) Falott; (abwertend) Erzgauner, Erzhalunke, Gauner, Halunke, Kanaille, Kojote, Lump, mieser Typ, Schofel, Schurke, Strolch, Unhold; (umgangssprachlich abwertend) Aas, Ganove; (schweizerisch umgangssprachlich abwertend) Fink; (salopp abwertend) Hund; (süddeutsch und österreichisch, meist scherzhaft) Bazi; (derb abwertend) Dreckskerl, Hundsfott, Mistkerl, Sauhund, Saukerl, Schweinehund; (schweizerisch mundartlich) Schlufi; (veraltend) Bösewicht; (gehoben veraltend) Missetäter; (scherzhaft veraltend) Lumpazi[us]; (veraltend abwertend) [Spitz]bube; (veraltet) Schelm; (veraltet abwertend) Strauchdieb

      https://www.duden.de/rechtschreibung/Schuft

     • sprehajalec

      šuft – čovjek koji podmeće drugima kajle, koji radi iza leđa i sl.

      Saj to je to…

     • Jovo Jamnica

      To se pravi, da sn te trofo, pa sploh vedo nisi…

  • sprehajalec

   Da. Ultralevico že po velikem delu sveta smatrajo za teroristično organizacijo. pri nas ima pa oblast…

   • Luka Marchesi

    Torej so vsi, ki niso SDS ultralevičarji?

    • sprehajalec

     V Sloveniji zaradi zgodovinskega razvoja, ko se je ZSMS in ZSDL razcepila na več strank, lahko tako označiš.

     Ključ je razumevanje sveta;

     levo = dobro
     desno = adolfovo.

     Takšno razumevanje sveta ni nič drugega kot ekstremizem.

     • Luka Marchesi

      Mislim, da je čas, da ljudi nehamo ločevati na desne in leve, ampak na sposobne in nesposobne. Simple as that.

     • bednick

      Ti si nesposoben!

     • Luka Marchesi

      Se poznava?

     • bednick

      Načeloma z nesposobnimi ne govorim.
      Konc.

     • Luka Marchesi

      Ne “gooriš”?

     • bednick

      A brat tud ne znaš.
      Aja, nesposoben.

     • Luka Marchesi

      Ne, kreten zafukan. Napisal si “goorim”. Jaz že znam brati. Ti si pa nepismena ovca.

     • bednick

      Nisi samo nesposoben, si tudi primitivec po definiciji.

     • Luka Marchesi

      “nsposoben”?
      OK…

     • bednick

      Aliquid stat pro aliquo.

     • Luka Marchesi

      Ljubitelj semiotike, vidim. Lepo.

     • Franci D.

      Pa kaj tle smetiš levuhar kuĆanov!

      SDS+MAGA,= ZMAGA!!!

     • Bald Eagle

      Izrazoslovje te izdaja Eric Nebenhaver Hotel si se naredit uglajenega gospoda, pa si se izdal ob najmanjši provokaciji ki ti jo je namenil komentator, kateremu repliciraš. Popustili so ti živci. Pač ne zmoreš iz svoje kože, zato bi bilo bolje, da komentiraš pod nickom, ki je vsem znan. Nima smisla se sprenevedat.

     • sprehajalec

      To boš pa moral komu drugemu reči. Če rečeš da si janšev, v določenih okoljih skočijo do stropa. Oni so morda pravi naslov…..

  • Franjo Trojner

   Večina nas iz SDS je z orožjem v roki izborila našo samostojno državo Slovenijo, le demokratizirati jo zaradi preobilice hinavskih nelustriranih komunistov, ki so se kr čez noč prelevili v baje demokratične socialiste nam še zaenkrat ni uspelo. Ne boj se, da se bomo nehali truditi, smo načelni in vztrajni!
   Leve ekstremiste pa si poglej v Cerarjevi vladi, koaliciji in poglej si tudi z kakšno fanatično vnemo vsi ti vladni levi ekstremisti uničujejo vse okoli sebe, predvsem pa pravno državo in vse kar diši po SLOVENSKEM NACIONALNEM INTERESU.
   Čuj, pred časom sem na javni TV slišal, da stare leve aktivistke hodijo v Grčiji od šotora do šotora in seksualno sproščajo mlade migrante, to pa je po mojem ekstremizem gnusne sorte, mar ne?

   • župnik cefizelj

    ti si mel v rokah flašo cvička, med poletnimi manevri (beri: osamosvojitveno ‘vojno’) si pa nažgan branil kakšen pešmost čez pšato in si bil ob 9tih zjutraj že tako nabasan, da so ti vzeli orožje in ti v roke dali leseno palico in si nato besno po okoliških poljih preganjal južnega sovraga.

    • Jovo Jamnica

     Čuj, nea žali nas Štajercof. Cviček žlampajo Dolenci(uskoki), Pšata pa je na robu močvirja… To se pravi, da tut v carstvu uskokof…

  • lokec

   Nikakor niso . Mislim, da so za stanje kakršno vlada sedaj v državi niso krivi extremisti ❤️so pa večinoma v iz javnega❤️ sektorja skratka učeni ljudje, ki so v šoli veliko prepisovalikot (moja sošolka, matematiko itd.), ki je sedela zraven mene. Jaz delam v realnem sektorju in imam plačo ❤️za 50% manjšo od nje. Saj ji privoščim.❤️

   • Jovo Jamnica

    A na penzjoniste tukaj, keri so si dobre penzije “zaslužli” na račun Juge, pa si podabo???

    • lokec

     Pa saj to je super da imajo dobre penzije. Je večja poraba in realni sektor cveti po MC. Pa četudi imamo manjše plače.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Saj zato pa je pr nas status quo…

 • Luka Marchesi

  Mislim, da je čas, da ljudi nehamo ločevati na desne in leve, ampak na sposobne in nesposobne. Simple as that…

  • učko

   Si že izločen !

   • Luka Marchesi

    Iz česa?

    • učko

     Iz kroga sposobnih in pametnih. Ti boš za delat, na minimalcu se ve, ne za pamet’vat !

     • Luka Marchesi

      A si malo jezen?
      A nisi fukal že par mesecev?
      Daj zdrkaj si ga v sekret, pa pridi nazaj.

   • Peter

    Jasno da je pri meni tudi. Samo en nov derivat več…

  • Bald Eagle

   Bi se kar strinjal s tabo. Zato je potrebno tiste, ki imajo večina poosamosvojitvenega obdobja oblast v svojih rokah odstranit od državnega korita in dat priložnost tistim, ki imajo največje zasluge za osamosvojitev Slovenije. To bi bilo zelo higienično dejanje.

  • garfi

   izgledaš kot sredinski nateg
   nič novega

  • tohuvabohu

   V bistvu se ne ločimo na leve in desne. Glavna razlika je v tem, da s(m)o eni demokrati, drugi pa totalitaristi in sovražniki demokracije.

  • sprehajalec

   Morda nismo pravi naslov tukaj.

   Če rečeš da si za Janšo, v določenih okoljih skočijo do stropa. Oni so morda pravi naslov…..

   Si predstavljaš situacijo, da greš v dražgoše, ali pa na državno proslavo v Stožice, na prsih imaš pa pripeto priponko s podobo Ivana Janeza?

 • žogica

  Sanjaš????????????????

 • janez cepec

  a u Begnah beljo, al si čez ograjo spizdu?

 • učko

  Ja, kwa pa ostali, pa ne smemo živet, al kaj ?! Pa Zlovenija, k’ je tolk demonkratična, da Murgle že kar hudič jemle, al kaj ?

 • župnik cefizelj

  živel ivan janša, grosupeljski čoban. mi smo s tabo, ti si naš. v bitki na grosupeljskem polju si s ščitom pravice in mečem resnice pokončal in pregnal sovraga prek naših meja. oje veliki general ivan janša reši nas rdeče kuge, mi smo stabo. z razpelom v roki in premiki pod pazduho pojdemo v murglje in škrata na gauge! za koga? za boga, domovino in generala!

  • Opu

   Mrš u pm spaka levosućna kućanovska!

   • Luka Marchesi

    Kaj je to “pm”?

    • župnik cefizelj

     pekarska marija

     • Luka Marchesi

      A! Hvala.

  • učko

   Mah, ko je J. Jurčič pisal o Krjavlju je vidu v prihodnosti enga preroka in viteza demonkracije, k’ bo komunističn’ga hudiča na kose sesekal in t’ko je menda tud’ b’lo. Zdej pa iz enga velicga komunistič’nga hudiča okol skačejo tauženti mejhnih hudiču, k’ jih je zlo težko videt, nardijo pa hudičevo škodo usak dan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Luka Marchesi

  No, zlomka… jaz pa sem bil prepričan, da še živi.
  Bi bilo pa res bolje, če bi o njem lahko govorili v pretekliku…

  • učko

   Mah, pričaj ti v pred-pretekliku oziroma u “past perfect” !!!!

   • Luka Marchesi

    Ne razumeš, a ne? Ah…

  • Bald Eagle

   Pozdravljen Eric Nebenhauer alias AbautTown. Že dolgo te ni bilo na spregled na ta portal. Kar nekako dolgočasno je bilo brez tebe.

   • Luka Marchesi

    Predvidevam, da sta to imeni dveh (ali enega?) ljudi, ki sta bila (ali sta še?) na tem portalu.
    In, da si prepričan, da sem en od teh dveh ljudi.
    Sklepam tudi, da je tu precej podvajanja komentatorjev. Sem blizu?

    • Jovo Jamnica

     Če si novi, nas je fse fkup kakih 45…

     • bednick

      Če pa ni, pa 44.

     • Jovo Jamnica

      Pa tu nekje. Največjo število lajkof je blo 30.

     • centurion

      Ja, najmanjše pa 0.
      Heureka.

     • Jovo Jamnica

      Čuj, se grema mal bulovo algebro. Veš, to je ono digitalno. Maš sam 1 pa 0 pa klup fsemu lahko na ta princip mijadva zdaj korespondirama na daljavo. Viš in met ena in 0 je neskončno dosti… LOL

     • tohuvabohu

      Tole tvoje je morda bukova algebra. Boolova algebra je nekaj čisto drugega.

     • Jovo Jamnica

      Booleova misliš???

     • Luka Marchesi

      Sem nov. Zato me je tudi malo zmedlo, da sem za prvi komentar fasal precej psovk. Pa saj se bom navadil.

    • Franci D.

     GÀAAAAAAAAARFI je homo

  • bednick

   Ne delaj se še bolj nesposobnega kot si.

 • Franci D.

  Tako je prekleti murgeljski škratelj! Pa še njegova grda nagubana podočnjakarska tomiĆka!

 • Slovenka

  Jaz nikomur ne želim smrti, si pa želim, da se nekateri ljudje odstranijo, ker delajo škodo vsem Slovencem, levim in desnim, tudi tebi. Zavedaj se tega.

  • žogica

   A ti bi kar “odstranila” ljudi ??????????????

   • župnik cefizelj

    ona bi zagrnila zaveso, namreč odstranila bi pogled. všeč ji je gladka pleša velikega vožda, ne prenese kocin. v mladih letih jo je en dalmatinski galeb mal preveč po ljubavnem tepihu vlaču.

    • Slovenka

     Ti pa župnik? Mora biti res hudo pomanjkanje kadra v RKS, da so dovolili diplomirati takemu bedaku in prostaku. Bolje, da se RKC sama razpusti, kot da spušča v svoje vrste tebi podobne. Sram te bodi. Sedaj pa te blokiram. Je dovolj drugih pametnih komentarjev na tem forumu. Ni mi treba prebirati tvojih smeti.

   • totex39

    Seveda, da ne bodo imeli možnosti vladanja in ropanja .

    • žogica

     Kaj pa demokracija, tako pač ne gre, zato nikdar in nikoli več ne boste na oblasti.

     • totex39

      Saj pri nas ni demokracije, kje pa ti živiš?

     • žogica

      Ja, pri vas je res ni…., si se pač navado.

   • Slovenka

    Vidim, da ne znaš brati med vrsticami. Da, odstranila bi določene ljudi, in sicer s političnega prizorišča za kakšnih dvajset let, da si država vsaj malo opomore od škode, ki so jo ti ljudje povzročili.

 • Luka Marchesi

  Ko berem te komentarje, se mi zdi, da si mnogi želite nove bratomorne vojne na slovenskih tleh. Žalostno.

  • učko

   Jah, topli bratci, le pazte se !

  • žogica

   Na žalost, imaš prav, tako lahko sklepaš po komentarjih…

  • župnik cefizelj

   mogoče je pa že čas. ampak se mi zdi, da bo tokrat anglež samo potamanil kolaboracionistično gamad. nazadnje jih je še z vlakom pošiljal, zdaj bo pa kar po hitrem postopku. najbrž mu ni bilo všeč, da so bili partizani tako sočutni.

   • tohuvabohu

    Angleži so vam rdečkarjem enkrat nasedli, več pa ne bodo.

    • župnik cefizelj

     tako ste mislili tudi leta 45. zgodovina se ponavlja! tokrat bo anglež sam opravil delo v maniri svoje pregovorne krutosti.

  • centurion

   S puško so prišli na oblast,
   s puško jih bo potrebno odgnati, mar ne???

   • Slovenka

    Upam, da bo šlo z volitvami in da si bo desnica s pametnimi potezami pridobila večino Slovencev.

    • Jovo Jamnica

     Ja. Sam enkrat morjo začet. Slabo kaže…

  • tohuvabohu

   Dokler nam vlada udbomaija, nobene vojne ne bo, verjemi. Če pa pride demokratična oblast, bodo takoj ulice polne rdečih ovac, zlorabljenih za izvedbo revolucije. Prevečkrat videno.

  • Slovenka

   To si želi levica, ne desnica. Spomni se na njihove nasilne izpade v Mariboru, na nemire, ki so jih sprožili pozimi 2013 v Ljubljani; ko so v Ljubljani meščani protestirali proti vseljevanje migrantov v Ljubljano, se je zbrala na istem mestu skupina protidemonstrantov, oborožena s palicami, še dobro, da je med obema skupinama stala policija. Kdo je godel, da bi morali napolniti še več brezen? Godnič. Čigav je Godnič? Levi ali desni?
   Malo premisli, preden desnico obtožuješ nasilja.

  • Franjo Trojner

   Vsak vsaj malo normalen človek si vojne ne želi, še najmanj pa bratomorne, tako vsaj mislimo domoljubi!
   Levi ekstremisti pa po svoji stari maniri non stop sporočajo :” Kristjani, klali smo vas 1945, klali vas bomo 2013.” To je napis, ki je bil pred leti namalan na steni ene od diskontnih trgovin na Zaloški cesti v Ljubljani.
   Te mi pa zdaj ti povej, kdo hujska k bratomorni vojni in to danes v EU, ko se ves normalen civiliziran svet trudi za mir, napredek, spoštovanje človekovih pravic in svoboščin, za vladavino prava in spošno blagostanje.

   • Jovo Jamnica

    Kaj so dobli onega, kaj je to nagrafito??? Če so ga, kak veš, da je spado met leve ekstremiste??? Daj, kaj več povej, ne pa da samo nekaj trdiš, kar se tebi dopade, da bi naj blo res. To je lahko napiso tut kaki kao desni plačani provokator. Tak se je začela WWII na Polskem….

    • Franjo Trojner

     Jovo, danes si me pa totalno razočaro, saj je tvoj komentar pod nivojem tvoje bistroumnosti.
     Saj veš, da tvoja postavljena teorija ne zdrži realne presoje. Pomisli na do sedaj več, kot 600 odkritih povjnih morišč in kaj bi tvoja razvita teza pomenila v teh grozovitih in nečloveških primerih.
     Sicer pa je, kot sam veš tudi Sova zaznala obstoj in krepitev militantnega levega ekstremizma v Sloveniji in tudi porast kristjanofobije, kar je bilo tudi javno objavljeno. Verjetno boš zelo razočaran, da pa ta ista Sova desnega organiziranega ekstremizma ni zaznala in tudi v porastu ni! Sicer je pa potrditev ugotovitev Sove bilo videti na ulicah Maribora, kjer so dobro organizirani levi ekstremisti iz cele Slovenije in iz Ljubljane dobro vodeni požigali in razbijali po Mariboru, ter ustrahovali Mariborčane! Čuj, če ti je res mar za Maribor, za Štajersko, Slovenijo, za vladavino prava, resnico, pravico in blagostanje vseh nas, NEA ŠE TI ŠIRI FAKE TEORIJ/novic, jih že režimu/levici vdani mediji vsak dan sproti štancajo, kot so par dni ugotavljali v studiu na javni televiziji SLO TV 3 novinarji, uredniki režimskih medijev sami!

     • Jovo Jamnica

      No, no, sam fprašo sn te, če veš, keri je to naškrabo. Ti pa me zaj tu zasipleš z fsem mogočim in nemogočim. Sova pa meni ni glih neka marka. Sn se spomno, kak so jim Kroboti kombi zaplenli, pa kak so poslušali nakladanje Sekolca pa Drenikove… Pa še Grims jih kao nadzoruje. To meni pomeni, da res nemrejo bit sposobni…

   • župnik cefizelj

    poglej, poglej, ko pa ost razdora in sovraštva obrne svojo puščico v drugo smer, se pa hrabri desnakar povleče v mišjo luknjo. kot njegovi ideološki predniki domobranski izdajalci in kolaboranti. v svoji bedi zablode in vere ste groteskni.

    • Franjo Trojner

     Čuj tepček, jaz sem za svojo hrabrost dobil priznanje, je javno objavljeno!
     Če pa ti šteješ za hrabrost pobijati gole nemočne civiliste z žico zvezanimi rokami na hrbtu, kot so tvoji vzorniki počeli po vojni leta 1945 širom po Sloveniji, kar tvoj bolan um še danes časti v tvojih bolanih zapisih, je pa stanje, ki bi se ga gotovo moral, kak vrhunski psihiater z vsem svojim znanjem in vnemo lotiti, nato pa na njegovo pibudo morda, kak represivni organ tudi, da te spravijo na varno!

     • župnik cefizelj

      rad hodiš po žerjavici? si dobil priznanje vaškega kluba sđs, ko si streljal predajajoče se jla nabornik na holmcu? si navaden vojni zločinec!

  • Bald Eagle

   Ne vem, če si kdo želi vojne. Želimo pa si normalno demokratično in pravno državo v kateri bomo vsi prvorazredni državljani. Danes temu ni tako. Želimo si normalnega političnega kolobarjenja, kot je to praksa v vseh zahodnih demokracijah, že zaradi higieničnih razlogov. Ne pa da ena politična opcija večino časa vlada tej državi in jo dokazljivo izčrpava in uničuje.
   Je to zate preveč, kar si nekateri želimo?

   • Luka Marchesi

    Ne… samo zdi se mi, da je ogromno zamer in jeze. Se pa s higieno ful strinjam!

 • Coeus

  Saj ekstremist Jansa in SDS se ze celi cas spopadata z relativno “normalnimi”… vsaj v primerjavi z Janso in SDSovci.

  Do sedaj na sreco ekstremistom vec kot 1,5x ni uspelo vladati… pa se takrat so nas potunkali bolj kot vse prejsnje relativno “normalne” vlade skupaj.

  Ko bo pa dejansko prisla neka normalna opcija pa nobena od obstojecih strank ne bo vec prestopila parlamentarnega praga :D

 • Jovo Jamnica

  Jao, garfi je prišo gor… zaj pa grem… Adijo.LOL

  • bednick

   Kje ga vidiš?

   • Jovo Jamnica

    Čutim ga na urini… ROTFL

 • žogica

  Štuhec bi rekel, kak svetniški sij izžareva janezov obraz……

  • učko

   Mora, da ga Janez jebe v misionarski pozi, pa mu obraz obdaja svetniški sij !

   • žogica

    Jaoo, kaj sem slišala, pššššššštttt….

 • TweetyBird

  “Pred nami je čas, ko se bosta spopadla ekstrem in normalnost.”

  A res? Danes bi radi neki Štuhci, Janšeki, Rodeti, Grimsi in drugi potomci domobranskih klavcev med NOB, ter sodobni nostalgiki nacizma in fašizma, s svojim nacionalizmom spremenili nesporna dejstva zgodovine in prikazali zločinsko klero domobranstvo kot rešitelje Slovenije? Partizansko osvoboditeljstvo pa kot zločinsko dejanje?… Ma ne me je***!… Je** me lahko samo Tunek…nežno :)

  • učko

   Tebe še najbolj jebe zdrava pamet in to u mozak !

   • Peter

    Ne more ga, ker je nima.
    zdrave pameti, namreč no…

    • učko

     Zdrava pamet je v tem primeru izven njegov’ga telesa, prihaja iz okolice, od mene, na primer !

  • totex39

   Samo še tebe je manjkalo, da začneš z svojimi ekcesnimi izpadi.

   • župnik cefizelj

    si spet dobil ekcem?

    • totex39

     Tega imaš ti že nekaj časa.

    • TweetyBird

     Gospod Cefizelj, da se še vam malo potožim…. Izprijenost izdajalcev je brez primerjave. Obenem pa jasno sporočilo, da se je potrebno proti domobranskemu potomstvu in sorodnim nacionalistom, ki se trudijo potvarjati našo osvobodilno zgodovino, odločno in brezkompromisno postaviti po robu, ter jih v potvarjanjih zgodovine in poveličevanju grozot, katere so spočeli pod okriljem nacizma in fašizma, tudi po zakonodaji EU, najostreje obsoditi.

     • učko

      Jah, Stalinovi hlapčki se boste mal pokakal !

     • TweetyBird

      Kaj pa to, da bo Serpentinšek premagal Janeza? A boli kaj?

     • učko

      Jah, tle maš pa prau !!! Boli me …. kurac !!!!!!!!!!!

     • TweetyBird

      Janez bo plesal kolo… v Republiki srpski… z Dijano in Dodikom :)

     • učko

      Z Dijano bi tud’ jest, z Dodikom bi se pa ukvarjal čist na konc, če mi pr’ Dijani ne bi ustau, bi se ga pa napil, pa z Dodikom mau zaplesal bolj na divje !

     • župnik cefizelj

      Se strinjam. zgodovina se zelo rada ponavlja. vendar je desnakar v svoji ideološki zablodi sovraštva in razdora slep. ko uvidi svojo napako, ponavadi že stoji pred strelskim vodom. takrat je seveda prepozno.

     • TweetyBird

      Samo Janez ne bi padel pred strelskim vodom…on je trdoživ, neuničljiv…on nikoli ne odstopi.

     • učko

      Jah, bi bla pa res spet nova blamaža rdečkarjev, da bi ceu dan strelal u nega, on pa ne bi hotel past. Šalabajzarija rdečkarjev nima mej !!!!! Učasih s’m tud’ jest lahko nabijal ceu popoldne, da mi je rekla, da dejva rajš nehat, k’ je jutri še en dan. No tega že enčas ni več !

     • župnik cefizelj

      ivan janez bi še pravi čas prestopil. on se vedno znajde na pravi (beri:dobičkonosni) strani. v življenju ni dve uri edlal, če bi delal v zasebnem sektorju bi najbrž bil takojci na zavodu in po romsko cuzal socialo.

    • centurion

     Bulš, kot uši, kot ti….

  • tohuvabohu

   Molči, govedo zarukano. 75 let že rdeči klavci vsiljujete Slovencem svojo zlagano “zgodovino”. Kdo danes forsira “nacionalni interes”? Kučan in njegova udbomafija, ki ima svojo računico pod krinko nacionalnega interesa!

  • učko

   Praviš, jebe te nežno. Mora da je “soft fucker”! Oziroma, če je balkanc, pol je Milo-šević !

 • župnik cefizelj

  Da se mal belčki v hlače poserjejo:

  Hej tovariši, pod orožje vsi!
  Tujec mora iz naše zemlje!
  Čaka Korotan, čaka Štajerska,
  čaka sinje Jadransko morje.

  Zdaj v roke puške,
  zdaj naj zapoje mitraljez,
  sovrag bo čutil,
  kako gorak je z nami ples.

  Hej tovariši, ni nam žal krvi
  za svobodno Slovenijo.

  Zdaj v roke puške,
  zdaj naj zapoje mitraljez,
  sovrag bo čutil,
  kako gorak je z nami ples.

  Hej tovariši, ni nam žal krvi
  za svobodno Slovenijo.

  • učko

   Sve u stihu, sve u prozi, sedni JaJotu na kurac, pa se vozi !

  • Dragan Krstič

   Cefizelj, prav imaš Ampak zdaj je pa drugačna pesem in sicer: poraženec 2WW pridi k nam, čaka Korotan, čaka Štajerska, čaka sinje naše morje da prineseš cekinčke za naše preživetje. Brez vas nam živeti ni, brez vas Slovenije več ni.

   • župnik cefizelj

    rus je poraženec ww2!? mislim da ne.

 • totex39

  Se vam ne zdi, da vsega tega obmetavanja v današnjem času ne bi bilo, če bi komunisti priznali pravo zgodovino tako kot je v resnici bila in ne zlagano.

  • župnik cefizelj

   haha. opraviči se za kolaboracijo ti domobranska spaka. ni sprave brez opravičila!
   če bo treba:

   Na juriš, na juriš, na juriš!
   Krik borcev vihra skozi hoste,
   sovragove vrste so goste.
   Udari, navali, usekaj, izpali!
   Na juriš, o-hej, partizan,
   pred tabo svobode je dan!

   Na juriš, na juriš, na juriš,
   požgimo vsa gnila drevesa,
   zemljo spremenimo v nebesa,
   vsem sonce naj sije,
   le radost naj klije!
   Na juriš, o-hej, partizan,
   pred tabo svobode je dan

   Na juriš, na juriš, na juriš,
   maščujmo požgane domove,
   maščujmo vse naše grobove!
   Preženi besneče in reši trpeče!
   Na juriš, o-hej, partizan,
   pred tabo svobode je dan!

   Na juriš, na juriš, na juriš,
   vsi bratje teptani za nami,
   svobodo si vzamemo sami!
   Skoz glad in trpljanje
   v lepše življenje!
   Na juriš, o-hej, partizan,
   pred tabo svobode je dan!

   • žogica

    Lepa partizanska pesem, naši dedki in babice so peli in plesali…

   • totex39

    Komunistom se ni kaj opravičevati, oni so tisti, ki bi se morali in povedati resnico.

    • župnik cefizelj

     opraviči se kolaborantska baraba!

     • lokec

      Ti si pa največji butelj v božjem prostranstvu. Le počaj Jošt te opazuje

     • župnik cefizelj

      baje si bil ti joštov prvi ministrant. odpusti si in bog ti bo odpustil veliko si pretrpel, sin moj.

     • lokec

      Ne jaz sem Jošt pazi se

     • župnik cefizelj

      naj nekdo pokliče policijo! v sđs ste joštovi somišljeniki baje zelo dobrodošli.

     • lokec

      Noč je

   • Dragan Krstič

    Na juriš, na juriš, na koga Cefizelj? Aja na juriš v beg pred Nemci.

   • lokec

    Ti si pa največji butelj v božjem prostranstvu.

   • bednick

    A veš tega?

    Je tovariš vprašal učence, če kdo zna kakšno pesem borbe in dela.
    Eden je zapel: na juriš, na juriš…..
    Dost je reku učitelj, odlično!
    Še kakšen?
    Jaz: hej mašinca zagodi naj..
    Dost je reku učitelj, odlično!
    Eden reku jest tud vem eno.
    No?
    Sedi Marinka na kamnu ob studencu..
    To pa ni pesem borbe in dela!
    Reku učenec, nisem še končal:
    sedi Marinka na kamnu ob studencu, a pičke ne da Nemcu!
    Je rekel učitelj:
    odlično!

    • župnik cefizelj

     hahahaha, dobra.

    • sprehajalec

     Tole je bilo pa verjetno na Kumrovškem šnel kurzu, kje tako glupo?

     • bednick

      Ne, Brćko- Banovići.

  • žogica

   In kakšna je ta tvoja zgodovina, belček?

 • centurion

  tweety bird je baje, pod krinko, sama Violeta TomiĆ-bosanka.
  Mal zaudarja pod pazduho in dost, ko zrači mednožje….

  • Peter

   Mislim, da bi pol napisala tviti brd, no.

   • bednick

    hahahaha

 • TweetyBird

  Dr. Ivan Štuhec, da vas vprašam…koliko Slovencev bi danes še ostalo živih v tej naši mali podalpski deželici kljub klanju domobranskih izdajalcev… če se ne bi prebudili, ponosno vstali in združili moči tisti res iskreno zavedni državljani, v boju proti naci-fašističnem okupatorju in domačih domobranskih izdajalcih in njih civilnim priležnikom ki so v cerkvah molili k Bogu? Amen. Lahko noč.

  • učko

   Stalinov in posredno temu tud Dolfitov hlapček, preveč sprašuješ in premalo poslušaš in premalo dojemaš !!!!

  • žogica

   Štuhec ne ve nič o tem, pač ne ve, revež Štuhec.

  • sprehajalec

   zaradi tvojih

   #če se ne bi prebudili, ponosno vstali in združili moči tisti res iskreno
   zavedni državljani, v boju proti naci-fašističnem okupatorju in domačih
   domobranskih izdajalcih in njih civilnim priležnikom ki so v cerkvah
   molili k Bogu?#

   je izgubilo življenje 83.000 Slovencev. Da bo ljudem lažja predstava, kaj je to za Slovence pomenilo? To je enako, kot če bi na Kitajskem v državljanski vojni umrlo 83 milijonov Kitajcev. Pa jih ni toliko, ocena je 10 milijonov.

   Zaključek je, da je bila Državljanska vojna v Sloveniji daleč najbolj krvava med vsemi komunističnimi revolucijami…

  • Den456

   Prvi priležniki nacistov so bili komunisti. Levica je dvignila Dolfeka in Benita na oblast. Hitro so se povezali med sabo ti levuharji. Še sreča, da so potem klasično levuharsko izigrali drug drugega. Sicer pa med mafijo in komunizmom ni velike razlike. Poglej samo slovenske botre kot sta boter Milan Hišnik in don Giovanni Dela Terra (Janez Zemljarič Udbovski)

 • Bald Eagle

  Nekdo je spodaj napisal, naj bi se začeli deliti na sposobne in nesposobne. To pozdravljam.
  Pa poglejmo, kašno vladno ekipo bi si sam želel v prihodnosti.

  Predsednik vlade- Janez Janša
  Minister za finance- dr.Egon Zakrajšek
  Minister za zunanje zadeve- dr.Laris Gaiser
  Minister za gospodarstvo- dr.Anže Logar
  Minister za pravosodje- ddr.Klemen Jaklič
  Minister za notranje zadeve- dr.Bojan Dobovšek
  Minister za obrambo- Žan Mahnič
  Minister za kulturo- Jernej Kuntner
  Direktor obveščevalne službe SOVA- Damir Črnčec

  Nekako tako si sam predstavljam dream team, ki bi bil sposoben popeljati Slovenijo v boljšo in svetlo prihodnost in ji povrniti kredibilnost pred mednarodno skupnostjo.

  • župnik cefizelj

   lista nadrealista. slovenista propade za 10 dni oz. se priključi republiki srbski. pozabil si dr. roka snežiča mojstra davkov. tukaj je še tovornjakar andrej lovšin in večni kofertreger dimsi rupsi.

   • Bald Eagle

    Budalo ogabno komunajzersko. Tvoji že vseskozi kažejo nesposobnost vladanja na vseh področjih in s tem uničujejo Slovenijo in ji jemljejo kredibilnost pred mednarodno skupnostjo.
    Vendar ti posrane zadrekano, tega nikoli ne boš sposoben dojet ,ker imaš vstavljen komunajzerski čip v svoji betici, ki ti onemogoča širše dojemanje na vseh področjih. Zelo si omejen v svojem razmišljanju povrhu vsega pa si še navaden zadrekan komunajzeski drekač.

    • župnik cefizelj

     hej plešasti ščinkavec, saj ti bo še plenico razneslo. mislim, da si narobe napisal priimek ddr.-ja.pravilno je jaklitch.

    • Aresnica

     Na Tovariša župnika cefizlja jan moderndorferja pa se ne oziraj- je živčen – premišljuje v katero stranko se bo včlanil- vse leve stranke ga rabijo.
     _________
     Lep pozdrav

  • učko

   Ja, “drem team”, sam ne vem, kje’s dobil tistga Mahniča !

   • župnik cefizelj

    mahnič baje lahko potegne golf žogico skozi vrtno cev. zelo spoštovana sposobnost v stranki sđs.

    • učko

     Se mi je zdel’, da ne more bit’ u “drink teamu”, on je bolj za blowjob-snif-team !

    • lokec

     lokec župnik cefizelj • 4 minute nazaj
     Ti si pa zelo svetovni človek veš kaj je črka dž teleban jugo si

     • župnik cefizelj

      sem samo v trendu s sđs. zdaj je srbsko moderno. v lepeni 2018 pa užićko kolo in rumene šajkače.

     • lokec

      ////(*Kmalu bom ugotovil tvoj IP. ,*/-+-*/不久之后,我找到了我的IP-*//

    • lokec

     čaćak čaćak 查查克

     čaćak čaćak查查克查查克查查克

     čaćak čaćak查查克

     čaćak čaćak查查克

     čaćak čaćak查查克

  • rubec

   Hej, tukaj ni nikjer Rubec napisano. Ne se zajebavat no, si mislil da ne bom opazil kaj?

   • Bald Eagle

    Tudi tebe bomo nekam vtaknili, hehe.

   • totex39

    Jaz bi te namesto Dobovška mi deluje dvolično, samo če se strinjaš.

    • rubec

     Strinjam se le delno. On je meni kar troličen.

    • Bald Eagle

     Še vedno obstaja možnost, da se ga zamenja na ministerskem položaju v kolikor nebi izpolnjeval pričakovanj. Je pa definitivno dr. Dobovšek strokovnjak na svojem področju.

     • totex39

      O strokovnosti res ne dvomim, bo treba še kakšno drugo rezervo, me namreč spominja malo na Viranta, namreč ni zanesljiv.

   • indijanka

    Brez skrbi. Ministrstvo za izgon je na skriti listi.

    • Slovenka

     Dela Rubecu ne bo manjkalo, če bo resen in se bo osredotočil na saboterje Slovenije in slovenstva.

     • indijanka

      Drži. Čeprav sama bolj krivim nas, kot njih. Oni se borijo zase, mi pa ne.

  • žogica

   Veš kaj, tole je pa preveč podobno SDSovi pravljici, le kdo jim še kaj verjame?

   • totex39

    To je normalno saj vlado sestavlja zmagovalka in to je SDS.

   • Bald Eagle

    Ne to je team ,ki bi rešil Slovenijo in jo popeljal po poti razvoja in napredka, pa če si to levuharji priznate ali pa ne. Mnogi od naštetih so priznane in kredibilne osebnosti na mednarodnem področju. In take ljudi potrebujemo ta trenutek.

    • žogica

     Še posebej je kredibilen, pošten, strpen, lep…….. JJ .

   • Den456

    Žogica, nisi mogel izbrati boljšega nicka. Po podobi tvoje glave je, majhno in znotraj prazno. Očitno je to pogoj za članstvo pri talevih.

    • žogica

     Kaj pa tvoja glava, od zunaj bela, od znotraj pa oprana z janshevim jezikom….

  • Caetano

   Tudi, če sestava vlade ne bo ravno takšna morajo pomladno in demokratično vlado sestavljati zapriseženi demokrati in antikomunisti. Voditi pa jo mora Janša, ker je najbolj sposoben za boj z udbomafijo. Tudi drugi nasprotniki neokomunizma in filoislamizma so dobrodošli.

   • žogica

    Res si me nasmejal hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    • Caetano

     To so resne stvari…

     • Bald Eagle

      Še preveč resne. Gre za biti ali ne biti. Gre za Slovenijo in njeno prihodnost.

   • Bald Eagle

    Se povsem strinjam s teboj. To ekipo sem na hitro sestavil s tistimi, katerih sem se na hitro spomnil.

  • Slovenka

   Koga bi dal za šolstvo?

   Še to, ne zaupam Dobovšku in Gaiserju.

   • žogica

    A celo učitelje bi ti prevzgajala, le kam hodijo tvoji otročki v šolo, verjetno privatno janshevo…….

    • Slovenka

     Naj ti zaupam javno skrivnost. Tudi najbolj zagrizen levakarji pošiljajo svoje otroke na katoliške šole, ker so urejene, dobro učijo in tam otroci in dijaki dobijo jasen občutek za moralne vrednote, nekaj, česar na javnih šolah skoraj ni več. Raje še enkrat premisli.

     • žogica

      In kateri so to ?

     • Slovenka

      Igor Lukšič je imel vse svoje otroke na škofijski gimnaziji. Bivši minister za šolstvo, član SD. Tako da nehaj.

     • žogica

      Veš kaj ti bom povedala, vsak naj se odloči sam, kam bo dal svoje otroke v šolo…., kar je popolnoma prav, ampak tako špukat po našem šolskem sistemu, kot to počneš ti, je pa milo rečeno bedno…. Zamisli se malo “Slovenka”.

     • Slovenka

      Prvič, če hočeš dobiti še kak odgovor od mene, takoj odstrani narekovaje in se opraviči, ker sem v nasprotju s tabo zavedna SLOVENKA in me kot takšno skrbi za naše šolstvo. Levica dela škodo v šolstvu in to tako, da celo levakarji raje dajejo svoje otroke na katoliške šoli. Oni, strastni zagovorniki javne šole. Nič ne ‘špukam’ po našem šolskem sistemu, po njem špukajo levičarji sami, ki dajejo svoje otroke v zasebne šole, s tem pa sporočajo, kaj si pravzaprav mislijo o našem šolstvu.

     • Bald Eagle

      Dvoličnost in licemerje levičarjev je njihova domena skozi vso njihovo zgodovino obstoja.

     • žogica

      Vsi se imate za zavedne Slovence, zanimivo, čez Slovenijo pa “špukate” iz vseh strani, od spodaj, od zgoraj….., nič ni dobro, nič ne velja…., vse je najslabše………… Tudi doma počnete isto, je sosedovo vse boljše, kot domače….. Taki samoimenovani domoljubi, pa saj kažete, kaj vam pomeni Slovenija……….. bruuuuhhhh.

     • Slovenka

      Še zadnjič, opraviči se za narekovaje ali pa končava.

     • žogica

      Jaz se nimam za kaj opravičevati, dokler boš tako navzgravžno “špukala” tu gori, se bom odzivala na tvoj način….. , vedno boš dobila v enaki meri vrnjeno.

     • Slovenka

      Sanja se mi ne, o čem govoriš. Se kulturno izražam in sem zelo potrpežljiva, ni mi pa vseeno, ko vidim, kako Slovenija tone, in po čigavi krivdi. In jasno in glasno povem, da mi to ni prav. Seveda se to levakarju, ki pride smetit na desni forum iz čiste hudobije, z namenom sabotiranja medija, ki ni njihov in pove stvari, ki jih režimski mediji pometajo pod preprogo, lahko zazdi nagravžno, ampak to ni več moja težava.

      Še vedno nisi odgovorila, kaj si misliš o levičarskih starših, borcih za javno šolo, ki svoje otroke pošiljajo na katoliške šole. Ampak brez skrbi, ni ti treba odgovoriti, ker zaključujem debato s tabo in te blokiram. Teži komu drugemu.

     • župnik cefizelj

      to jih je dala njegova žena za nalašč, ker jo je baje varal med ministrovanjem s prelestno upokojeno učiteljico angelco likovič-potička.

    • župnik cefizelj

     hja nazaj k evangeliju. zemlja je ravna, evolucija je udbo-kučanovska zarota, planet zemlja je star 10000 let in podobne nebuloze.

     • lokec

      Butelj – Če bi bila zemlja okrogla, bi ti že zdavnaj padel dol, ker si neroden kot tele.

    • totex39

     Učitelje je potrebno v prvi vrsti prevzgojiti, ker jih ima večina režimski status.

     • župnik cefizelj

      kako komunistično od tebe. to je ena od prvih tekovin revolucije. lepo vas je ivan zdresiral.

     • žogica

      Ti imaš pa janšistični status, tudi tebe bo treba prevzgojiti…….

     • totex39

      O učiteljih vem marsikaj.

     • žogica

      Me pa res zanima, povej kaj.

  • totex39

   V glavnem ni problema to listo bomo še malo spremenili, če bo potrebno.

  • bednick

   Jaz bi dal za pravosodje Violeto, da bi se videlo, da nima pojma.
   Kaj praviš?

   • žogica

    Ti bi dal Violeto kam drugam, priznaj!

    • bednick

     Ne bi jo dal, bi jo pa poslal u…..

     • žogica

      A bejž noooo….

     • bednick

      Na živce mi gre, po domače- hodi mi na živcih.

     • žogica

      Ja pa, revček ubogi, Violetka je pa ja luštna punca nooooo .

     • bednick

      Luštna, v seksualnem smislu, tukaj ti dam prav.
      Ampak samo v seksualnem smislu.
      Pri smučanju, kakšne zavoje imaš rajš: dolge al kratke?

     • žogica

      Dolge in kratke, izmenično….

    • sprehajalec

     Viloleto bi dal za čistačico. Pa še to bi imela srečo, da je službo dobila….

   • Bald Eagle

    Mogoče kot čistilko, pa še to bi predstavljalo prevelik riziko, ker je preveč lena in bi se smeti samo nabirale.

    • indijanka

     ha..ha

   • Vojteh Dovč

    no pa smo spet tam..-

    –super ekipa se bo videlo da nimajo pojma.-
    -in JANSHA bo mel mir pred zunanjimi in notranjimi sovražniki

  • Luka Marchesi

   Blizu. Razen Mahniča in Kuntnerja.
   Minister za obrambo mora biti zelo podkovan v diplomaciji in previdno odgovarjati. Mahničevi tviti pa so zelo “najstniški”.
   Kuntner je pa zame navaden oportunist. Tega pa ne maram.

   • bednick

    Ti bi bil sposoben za vsako nesposobno vlado.
    Saj sploh nis tolk nesposoben.

   • Bald Eagle

    OK, mogoče je Mahnič res še premlad in neizkušen ,zato sem zraven navedel Aleša Hojsa, ki pa je funkcijo ministra za obrambo že opravljal v drugi Janševi vladi in ima dovolj izkušenj za ta položaj.

   • centurion

    Luka, tu se s teboj strinjam 50%.
    Mahnič je odličen vendar mu manjka še fines.
    Zato namesto njega Aleš Hojs, že enkrat obrambni minister…

  • Aresnica

   Bald Eagle – Se strinjam_O…… varijanta – pa še cefizelji bi se v roku cc dveh let v ogledalo pogledali.
   ________
   Lep pozdrav

  • DJURO SUMAR

   Če dodaš predsedniku svetovalca za šolstvo Franca Rodeta, bi tale ekipa lahko prevzela vodenje ljubljanske nadškofije, nikakor pa ne more voditi države, ker v tvoji ekipi ni niti enega sposobnega politika, temveč sami desničarski ekstremisti, ki bi državo v nekaj mesecih pahnili v državljansko vojno.

   • Bald Eagle

    Jasno je, da se komunajzer tvojega kova ne more sprijazniti s tako vladno ekipo. To pa zato, ker bi vsi priviligiranci, ki ste si privilegije prigrabili na nedemokratičen način še v ex režimu in jih obdržali tudi v samostojni Sloveniji, le te zavedno izgubili. Če bi hoteli preživet, bi taka vladna ekipa poskrbela, da bi to bilo mogoče le na način, da se uveljavite na svobodnem trgu. Tisti, ki bi to zmogel bi preživel, kdor ni sposoben in je delomrznež in lenuh bi životaril. To je tudi edino pošteno in pravično do vseh. Zagotovo pa bi bilo med tistimi, ki bi životarili največ levuharskih nesposobnežev in lenuhov, ker levuharske gnide niste sposobni nič drugega, živeti na način, da ste priklopljeni na državne seske. Temu pa je potrebno enkrat za vselej narediti konec. In prepričan sem, da bi taka vladna ekipa, kot sem jo navedel v svojem zgornjem postu to tudi udejanila.

    • DJURO SUMAR

     Jaz pa sem prepričan, da to sploh ni vladna ekipa, temveč ekipa desničarskih ekstremistov, ki se sploh nebi posvečali vodenju države in vsem državljanom Slovenije, temveč bi se le želeli maščevati svojim nasprotnikom in obogateti na račun države, torej nas davkoplačevalcev.
     Sicer pa si lahko opazil, da se niti desnakarji na tem portalu ne strinjajo s tvojo ekipo in imajo vsak svoje pripombe na tvoje posameznike.

     • Bald Eagle

      Po čem sklepaš, da so extremisti? Je dr.Egon Zakrajšek extremist? po čem ga sodiš?
      Je dr.Anže Logar extremist? Opiši po čem to sklepaš.
      Je dr. Laris Gaiser extremist? opiši po čem to sklepaš.
      Je ddr. Klemen Jaklič extremist? Opiši njegov extremizem
      Je dr. Bojan Dobovšek extremist? tudi njegov extremizem opiši in še extremizme vseh ostalih navedenih. Res me zanima v čem so extremisti in kaj extremističnega so do današnjega dne storili.
      Prosim za natančne in temeljite odgovore, da bom mogoče spoznal v čem so dotični extremisti.

     • indijanka

      V primerjavi z zdejšno vlado so ektremno razumni.

     • Bald Eagle

      Seveda, samo težko je to dopovedat komunističnim vernikom, ki vedno vidijo samo trsko v tujem očesu, polena v svojem pa ne.

     • indijanka

      Ljudje ne občutijo razlike med demokracijo in avtokracijo. Ne vedo, da bi jim bilo lahko lepše. Preprosto jih je strah. Mlajši so drugačni. E-volitve bi prinesle spremembe.

     • DJURO SUMAR

      Nisi opazila, da je v Dražgošah vsako leto več mladih.

     • indijanka

      V primerjavi s čem?

     • župnik cefizelj

      mašo pri hudi jami.

     • indijanka

      Lepo, da si opazil, da desnica preteklosti ne prenaša na otroke. Pušča jim svobodo. Mladina se mora ukvarjati s svojimi težavami in ne s preteklostjo.

     • DJURO SUMAR

      Le veronak bi radi uvedli v šole in jim razložili kaj se je dogajalo pred 2000 leti.

     • indijanka

      Vse ima slabe in dobre strani tudi Cerkev. Imam prijatelja, ki je poleg opravljenega naredil še eno fakulteto. Teološko, smer zakonske n družinske terapije. Zato, da lahko prostovoljno pomaga zasvojencem. Otrokom.
      Nikoli ni bil veren. Sedaj pa vero spoštuje. Tudi sama sem odgovore na vprašanja o vzgoji našla v okviru frančiškanskega družinskega inštiituta.
      Tam se spoznala Katarino Kompan Erzar.

     • DJURO SUMAR

      Imam verne prijatelje in to celo v žlahti, pa se dobro razumemo, čeprav sem 100% ateist. Ne vem pa, zakaj bi potreboval cerkev.

     • indijanka

      Jst se štejem za verno, čeprav ne obiskujem cerkvenih obredov., ker me množica moti pri stiku same s seboj. V Cerkvi pa večkrat posedim in molim po svoje. Ljudje imajo pa radi skupno energijo in druženje med katerim poslušajo nauke o življenju. Dobri so.

     • Bald Eagle

      Če je ti ne potrebuješ, potem ne vsiljuj drugim svojega prepričanja. Nekdo drug stvari vidi povsem drugače od tebe in cerkev in duhovčino potrebuje.
      Ker pa komunajzerji nikoli niste bili demokrati ,tudi nikoli niste upoštevali svobodne volje drugače mislečim od vas. Hvala Bogu je vaš bloden sistem propadel po celem svetu. Kjer se je pa obdržal, pa ljudje živijo v pravi bedi.

     • DJURO SUMAR

      Popolnoma nič nimam proti vernikom ki me ne posiljujejo z vero, sem pa proti vodstvom verskih organizacij, ki poneumljajo in zavajajo ljudi. Lep primer pohabljanja ljudi je muslimanska vera. Upam, da si gledal na TV oddajo o muslimanih na Danskem. Kdo še lahko tako zavede človeka, da razstreli samega sebe, kot neka bolana verska organizacija.

     • Bald Eagle

      Kaj pa vem. Nekako se mi zdi, da je tudi že večina mladine napumpana s to blodno levičarsko ideologijo. Šolski sistem jih prav poneumlja.

     • indijanka

      Poročil ne gledajo. Svet jim je blizu. Siti so svojih funkcionarjev, ki jim odžirajo težko prislužen denar. To je ena večjih svinjarij pri nas. To s stanovanji je dober in konkreten predlog. Potrebno bo razmisliti še o tem, kako zminirati študentske servise in pretapljanje otroškega denarja v politiko.

     • DJURO SUMAR

      Vsi so extremisti zato, ker sovražijo vse, ki ne mislijo tako kot oni in ker bi vse, ki zagovarjamo socializem pozaprli, še rajši pobili.

     • Bald Eagle

      Sem vedel, da bo tvoj odgovor samo navaden kakec brez enega samega argumenta ,ki bi vsaj delno podkrepil tvoje blodne trditve. Tak je pač vaš levuharski intelektualni domet. Ne premorete enega samega argumenta s katerim bi podkrepili svoje trditve. To pa samo pomeni, da ponavljate pravljice, ki so vam jih pripovedovali partijski lažnivci in niste sposobni kritičnega razmišljanja z lastno glavo, ker so vam jih komunisti totalno sprali s svojo blodno ideologijo.

     • DJURO SUMAR

      Tudi tvoj extremizem je zrel za tvojo vladno ekipo.

     • Bald Eagle

      Ti pa si poštenjak in humanist, ki podpiraš največje kriminalce v tej državi, levo politično opcijo? Ti res verjameš v vse tisto kar napišeš?

     • DJURO SUMAR

      Seveda mislim tako kot napišem. Ne podpiram nobenih kriminalcev, le borim se za pravičnejšo družbeno ureditev.Ti pa zopet z vsakim komentarjem dokazuješ svoj extremizem.

     • Bald Eagle

      Boriš se na način, da na volitvah podpreš stranko SD, ki je kontinuiteta zločinske in nedemokratične komunistične partije!?
      Jurij Musar, raje utihni, ker se samo blamiraš in sam iz sebe delaš norca.

     • DJURO SUMAR

      Koga in zakaj podpiram ti seveda ne veš, ne moreš pa razumeti, da obstajamo levičarji, ki smo proti kleru in proti kapitalizmu.. To ne pomeni, da s tem ko gre človek na volitve in voli po svoji vesti, podpira kriminalce in zločince, je pa res, da ni kakšne dobre izbire, ker je vsa naša politika rahlo v k…. in se na naših plečih preriva med seboj. Tvoji so bili na oblasti, pa so kaj pametnega naredili? Nisem opazil.

     • Bald Eagle

      Koga in zakaj podpiram ti seveda ne veš, ne moreš pa razumeti, da obstajamo levičarji, ki smo proti kleru in proti kapitalizmu.

      To mi je bilo vedno jasno, da ste komunisti proti kapitalizmu, proti Cerkvi in proti demokraciji. Seveda ste za “demokracijo” po vaši maniri, ker mislite ,da oblast v državi pripada izključno samo vam. To je “demokracija” po vašem okusu ,ki je že zelo ogaben in neprebavljiv za prave demokrate.

     • DJURO SUMAR

      V tisti tvoji vladni ekipi nisem opazil nobenega demokrata. Meni se zdi žalostno, da so naši levičarji hitreje osvojili demokracijo, kot tisti, ki so rušili socializem. Tudi sam mislim, da je bilo škoda uničenja Jugoslavije zaradi naših slovenskih gospodarskih koristi, država pa bi se itak počasi demokratizirala, potem, ko je padel berlinski zid.

     • Bald Eagle

      Potem pa mi ti naštej, kdo je po tvoje v Sloveniji pravi demokrat. Konkretna imena in priimke prosim.

     • DJURO SUMAR

      Konkretno ti lahko navedem le sebe, ker nisem psiholog, da bi analiziral psiho soljudi. Po mojem OBČUTKU Janez Janša in Franc Rode nista niti senci demokrata.

     • indijanka

      Jurij, hobotnica obvladuje našo deželo. Za ljudi in okolje ji ni mar. Nič ne pomaga, če ji “režemo” posamezne lovke. Njeno glavo bo potrebno. To lahko omogoči le zamenjava oblasti in nadzor nad državno porabo. Ker se držim preteklosti, jemlješ otrokom priložnost za prihodnost.

     • DJURO SUMAR

      Problem je, da je premalo le porezati glavo, ker jo moraš tudi nadomestiti. Da jo nadomestimo z SDS in RKC pa je tako, kot da bi naredili skupinski samomor. Pa ne opletaj z otroki, ker mi je neokusno. Rajši pomisli na lačne otroke in na tiste, ki jih imperialisti vsak dan pobijajo.

     • indijanka

      Si jasnoviden? Seveda preziram vse, ki izkoriščajo otroke. Med njimi tudi Kitajce.

     • DJURO SUMAR

      Tudi Kitajci so imperialisti. Sicer pa je značilnost kapitalizma prav izkoriščanje, med drugim tudi otrok.

     • indijanka

      Drži. Ampak začeti moramo pri sebi. Pri naših otrokih. Pri žemskah. Pri nasilju. Pri lačnih starostnikih. Pri nas so se odrasli, zdravi ljudje navadili na brezdelno življenje na račun države. To preprosto ni prav.

     • DJURO SUMAR

      Ja, vse kar si naštela so posledice kapitalistične ureditve in izkoriščevalskega sloga življenja.

     • Peter

      Niso oni tukaj, da bodo argumentirano razplavljali, oni so tukaj, da provocirajo.
      Drugega ne znajo. Pa še tega ne prav dobro, no.

  • Vojteh Dovč

   KATERE STRANKE SO TE TIPI

   • Bald Eagle

    Pomembno je, da so sposobni in uveljavljeni vsak na svojem področju.

    • Vojteh Dovč

     OK SE STRINJAM AMPAK TO VELJA ZA DRUGAČNI VOLILNI SISTEM

   • totex39

    Ni pomembna stranka, volimo sposobne ljudi, ki bodo državo popeljali v boljšo prihodnost.

  • Jovo Jamnica

   Moj post na portalu Politikis…

   —————
   runkl pravi: 24. 04. 2014 ob 10:03

   Politokisu je potrebno dva dni, da pogruntajo v čem je sploh poanta nečesa, kar napišejo…
   ——————————————-

   runkl pravi: 22. 04. 2014 at 12:37

   Ljudem samo pokažeš sliko JJ in že so za akcijo…sledi iz:

   udeležil tudi Laris Gaiser, predsednik Panevropskega gibanja
   Slovenije, ki nam je dal zelo dobro iztočnico: ‘gotovi’ ne morejo biti
   vsi, zato je treba imeti le en cilj, ki zadovolji večino prebivalstva.

   —————————————-

   …on bo že vedel…hahahaha, je nasledil Bučara…

   ————

   Apropos kopiram del članka na Politokisu, ker mi link tukaj banajo

   “POMLADNIK” LARIS GAISER KOT VSTAJNIŠKI SVETOVALEC!? Dobrikal se je Janši, nato pa ga je kot največji hinavec pomagal rušiti!

   …Tako se je Gaiser še leta 2012, ko je bil Janša drugič premier, še na vso moč slinil okoli Janše (to dokazuje tudi pričujoča slika iz Gaiserjeve spletne strani), ko pa je zaslutil, da je vstajniški val dobil velike razsežnosti, pa je naenkrat postal kar svetovalec vstajnikov!? Svetoval jim je – kot že rečeno – “gotovi” ne morejo biti vsi, zato je treba imeti le en cilj, ki zadovolji večino prebivalstva – in v tem primeru je to bil obraz Janeza Janše…

   • Bald Eagle

    No, da je bil Laris Gaiser vstajniški svetovalec, prvič slišim. Za časa vstaj njegovega imena nisem nikjer zasledil. Je pa definitivno izjemno sposoben človek, ki ima vse kompetence za mesto zunanjega ministra in je mednarodno uveljavljena osebnost.

    • Jovo Jamnica

     Upam vsaj, da veš, kam spada portal Politokis in gdo je Dejan Kaloh…

     • Bald Eagle

      Iskreno povedano, Politikisa nikoli ne berem, zato tudi ne poznam vsebine člankov tega medija.

     • Jovo Jamnica

      Škoda. Bi vsaj lahko sledil, koliko strateških napak se je v nekaj letih nabralo pri vodilnih stranke SDS. Namernih ali ne, si ne bi upal sodit.

     • Bald Eagle

      Nikoli nisem trdil, da tudi SDS ne dela napak. Seveda jih. Vendar njihove napakice niso ničesar stale nas davkoplačevalcev. Vendar kalibri tvojega kova se zaletavate v minorne napakice neke opozicijske stranke medtem pa tolerirate ves kriminal, ki ga počne vladajoča koalicija. Se ti ne zdi to že rahlo prismuknjeno?

     • DJURO SUMAR

      Napakice. Hahaha. Vse so zastavili narobe, vključno s tole NOVA24TV.

     • Bald Eagle

      Z vsakim svojim komentarjem dokazuuješ, da si teslo. Povej mi raje kaj o zastavljenih kriminalnih rabotah tvojih levuharskih idolov, ki iz dneva v dan vse bolj ropajo in uničujejo našo Slovenijo. Ali pač misliš, da pa so tvoji idoli največji poštenjaki in humanisti?

     • DJURO SUMAR

      Nimam ne idolov ne vzornikov. Za mene ni levih in desnih kriminalcev, temveč so le kriminalci.

     • Bald Eagle

      Zagovarjaš in podpiraš pa tiste ,ki so največji uničevalci in kriminalci v naši državi. Teh je pa dokazljivo največ v strankah, ki se deklarirajo kot leve.

     • DJURO SUMAR

      To je le tvoje sxtremistično mišljenje, 80% volivcev meni drugače.

     • Bald Eagle

      To je navadna laž, da 80% misli drugače. Te ni sram, star si preko 70 let pa tak lažnivec. Le kakšen zgled si svojemu potomstvu. Si jih tudi naredil za lažnivce?

     • DJURO SUMAR

      Podatek je približno točen, saj menim, da 20% volivcev podpira stranko SDS, ostali pa smo normalni.

     • Bald Eagle

      Politična slika v Sloveniji je nekako takšna 40% desno usmerjenih ljudi 60%levo usmerjenih.
      Za normalne pa štejem tiste, ki smo osamosvojili Slovenijo izpod yugo boljševiških krempljev. Tvoja leva politična opcija je bila proti osamosvojitvi, tvoj politični boter tov Milan Kučan, se pa do današnjega dne s tem ni sprijaznil, ker samostojna Slovenija nikoli ni bila njegova intimna opcija, tako kot od nobenega levuharskega izdajalca ne.

     • DJURO SUMAR

      Jaz pač za normalne štejem tiste, ki so proti kleru in kapitalizmu.

     • Bald Eagle

      Jaz pa za norce štejem tiste, ki so proti kapitalizmu in za socializem, ki je dokazano gospodarsko neučinkovit, zato je po celem svetu tudi tako neslavno propadel.
      Zame je norec vsak, ki se iz lastnih izkušenj ni sposoben naučiti ničesar.

     • DJURO SUMAR

      To je tvoje mišljenje, jaz pa sem prepričan, da so kapitalisti uničili socializem.

     • Bald Eagle

      To so ti zopet natvezli tvoji socialistični lažnivci. Socializem nikoli ni mogel konkurirat kapitalizmu. Kajti produktivnost v socialističnih deželah nikoli niti približno ni dosegala produktivnosti v kapitalističnih deželah. Samo en primer ti bom dal:
      In sicer sledeč:
      -produkt vzhodne socialistične Nemčije je Trabant
      -produkt zahodne kapitalistične Nemčije pa Mercedes Benz.
      Vidiš Jurij, pa gre za iste ljudi, samo sistem je bil drugačen pa tako gromozanska razlika med kapitalistično in socialistično Nemčijo.
      Enako je z obema Korejama. Primerjaj samo življenjski standard ljudi v severni in južni Koreji, pa ti bo vse jasno.
      Zato jaz trdim, da v današnjem času lahko socializem podpira le še mentalno neuravnovešen individuum.

     • DJURO SUMAR

      Ne gre se za konkuriranje in produktivnost, dobiček, rast produktivnosti, temveč za dostojno življenje za vse ljudi na planetu.

     • Bald Eagle

      Dostojno pa danes človek ne more živeti brez denarja. Denar pa je potrebno znat ustvarit. Denar je pač danes menjalno sredstvo, ki je potrebno za dostojno življenje vsakega posameznika in skupnosti. Socialisti pa nikdar denarja niste znali ustvarjati, zato ste tudi tako neslavno propadli. Spravili ste bivšo državo v bankrot, ker niste znali gospodariti. Socialisti ste največje zlo za človeštvo, ker nikoli niste bili niti niste v stanju preživet od lastnega dela. Socializem vam je nekako uspeval ,dokler so vas financirale kapitalistične USA. Ko pa je yuga postala insolventna in ni bila več sposobna vračati kreditov so USA zaprle finančne pipice in doletel vas je gospodarski kolaps, bankrot države in nazadnje njen neslaven konec.
      To je tvoj tako opevani socializem. Sistem ki je pisan na kožo lenuhom in nesposobnežem, vendar samo do takrat ,dokler vas financira kapitalizem.

     • DJURO SUMAR

      blablabla. Ureditev, ki dopušča, da lahko posameznik obvladuje milijarde osebne lastnine, nepregledne množice pa z 12 urnim dnevnim delom ne zaslužijo za preživetje, ne bom nikdar podpiral. Nesnago bi lahko pričeli čisti že z enormnimi zaslužki pri športu.

     • traktor

      Dej houdre fehtaj vnuke naj te eden zapelje vsaj do Avstrije,natakni dvojna očala poglej pol pa gobcaj neumnosti izpred vsaj 40 let. Ti si najhujši klerikalec na tem portalu.Tvoja religija je socializem.Amen

     • DJURO SUMAR

      Socializem seveda ni religija, vsekakor pa sem nasprotnik klera in kapitalizma.

     • Jovo Jamnica

      Socjalizem je sam sebe uničo.

     • Bald Eagle

      Za to ti pa rade volje stisnem plus.

     • DJURO SUMAR

      Bedarija. Bogati vedno izkorišča revnega, če tako ne gre, pa ga uniči, kar mu ni težko, ker ima v rokah škarje in platno. Kapitalizem uničuje vse pred seboj.

     • traktor

      Zakaj pa potem tvoji levuharski nesposobneži pri kaptalistih jemljejo pufe za vdrževanje svoje nesposobnosti?Pa zakaj imajo delavci pdi teh pokvarjenih kapitalistih,zunaj,3x višje plače,pa penzenisti penzije približno v istem razmerju?

     • DJURO SUMAR

      Kje drugje pa še lahko najameš kredit kot pri bogatunih, ki ropajo cel planet in imajo v rokah škarje in platno.

     • andreas82

      Bald Slovencev je v 80 procentih desnih, seveda pogoj, da so normalne okoliščine, skoraj vsaka bajta ima križ rdečo zvezdo redkokatera hehe.

     • Bald Eagle

      Ja, podeželje je v Sloveniji veliko bolj normalno od urbanih centrov. To vem, ker tudi sam živim na podeželju v vasi. Tam so ljudje veliko bolj domoljubni in je pri njih še vedno zaznati stare tradicionalne slovenske vrednote, medtem ,ko se je to v urbanih naseljih vse nekam porazgubilo.

     • DJURO SUMAR

      Se mi pozna da živim na podeželju.

     • Jovo Jamnica

      Torej je pametno, da označiš napako kot spodrslaj v maniri Rodeta???

     • Bald Eagle

      Povej še kaj o kriminalu tvojih levuharskih političnih idolov, se bova potem lažje pogovarjala. Ne zmoreš, ali pa te udba drži za jajca in ne smeš?

     • Jovo Jamnica

      Pa dobro, kolkokrat ti še moram naplozat, da sn jas slovenski nacjonalist in z levaki nimam dobene veze. Kaj ti res misliš, da sn jas za Kučmana pa Cerara pa Bogovića, Tomićko, Meseca… ma kamoli Židana pa Pahora. Pa to so fsi fkup ta levi in so proti mojemu nacjonalizmu. Jas zaenkrat nimam dobenga, kerega bi dans potpr.

     • Bald Eagle

      Potem pa piši vsaj uravnotežene poste, ki bodo vsebovali tudi kritiko do leve politične opcije. Tvoje kritike so usmerjene izključno in samo na desno politično opcijo. Tvoja vsebina komentarjev pove o tebi kaj dejansko si in v katero smer si navit.

     • Jovo Jamnica

      Eh, ti si nemogoč…

     • Bald Eagle

      Jovo, ne preoznaš svojeih kritik, ki letijo izključno na desno opcijo? Levakarjev v svojih postih nikoli ne kritiziraš. V konflikte prihajaš izključno z komentatorji, ki so v večini desno usmerjeni. Res ne prepoznaš samega sebe in lastne vsebine v tvojih postih?

     • Jovo Jamnica

      Čuj, zberi se malo. Tolk golide, ko sem je faso od kao desnih tukaj, je jako teško prenašat. Kadarkoli sn oponiro kakemu kao levemu, se je fse fkup končalo na blago rečeno… kolturni ravni, brez zmerjanja. Najbol sn šinfo, če že, kolk se čes palec spomnim… osti jarej. Dobenmu kao desnaku pa niti približno nisn vrno z isto mero. Tudi tebi ne…

     • Bald Eagle

      Glej Jovo, jaz nimam nič proti, če kako kritično napišeš zoper desno politično opcijo, če je kritika upravičena. Oba pa verjetno zelo dobro veva, da je največ sranja tej državi naredila levica. Zato od tebe pričakujem tudi kako krepko na račun levice ,pa tega nikoli ne morem dočakat. Le po desnici znaš lepo pljuvati. Sicer to počneš na bolj prefinjen način, pa vedndar ,počneš.

  • šmentanamuha

   Mhm, kr dobr si sestavu ekipo, podpiram.

  • šmentanamuha

   kaj pa ministrstvo za šolstvo, pa za družino? To sta dve področji, ki vplivata na celotno družbo dolgoročno.

   • župnik cefizelj

    angelca likovič (šolstvo), franc beznik (družina)

    • šmentanamuha

     Likovičeva ni več v igri za take funkcije, Breznik pa je inteligenten človek, izobražen, samo da mislim v ekonomiji, ali si se hotel samo malo hecati? Bi bil pa vsekakor lahko na kakšni pomembni funkciji.

     • DJURO SUMAR

      Za šolstvo bi bil po mojem najboljši Štuhec, za družino pa Primc.

     • župnik cefizelj

      franc breznik me je presenetil, ko je nonšalantno lagal, da je plesal s heidi klum. likovičeva angelca pa jih šteje rosnih 74, le tri leta več kot prvi slovenski zet donald trump.

     • šmentanamuha

      No ja, naš zet je pravi kerlc, tko da…Američani so izvolili terno, jim lahko samo zavidamo. Breznika pa sem en parkrat poslušala v poslanskih klopeh, pa me je presenetil z izbranim govorom in vsebino. Je bil na nivoju.

     • Slovenka

      Likovičevo čim bolj stran, ne samo od šolstva, ampak od desnice sploh, ker dela škodo. Sreča za SDS, da je v 2008, malo pred volitvami sama odpeketala iz stranke.
      Nato je na vrat na nos odpeketala v novo ustanovljeno krščansko stranko, Kučanov izdelek, s katerim so naredili zmedo med volivci, in NSl 2008 ni prišla v DZ.
      Potem je še pred par leti razkladala, da bi se Janša moral umakniti in vodenje prepustiti Primcu.
      Njeno kandidiranje za predsednico pa je stranki GOD resno zmanjšalo možnosti za vstop v parlament.
      Previdno z Angelco. Ime ima angelsko, značaja pa ne.

     • šmentanamuha

      Se strinjam, brez nadaljnjega.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Anpak je f sorodu z Marjanco Šajher. To pa menda ja šteje… ka-li?

     • Slovenka

      ??????????????????

     • Jovo Jamnica
   • Bald Eagle

    Predlagaj še ti koga, pa ga bom vpisal na seznam. To sem se jaz samo na hitro spomnil nekaj imen.

    • šmentanamuha

     Tale poslanka SDS Astrid Bah (se mi zdi) pa še en priimek ima, iz Mb. Ta ženska mi je top, bila bi primerna za socialo in družino. Artikulirana, zelo tehtno in precizno se izraža, analitična in pronicljiva, ve kaj govori. Ko sem jo prvič slišala, sem se navdušila zanjo. Za šolstvo moram malo pomislit.

     • Jovo Jamnica

      Šmrkla Astrid Bah je pr SDS?? To pa nisn vedo. Kaj se je z Gregorom Pivecom poročila???

     • šmentanamuha

      Ne vem, če sem napisala pravo ime, mislim, da je drugi priimek Žibrat, mogoče je Anja, in kolikor vem s Pivcem nima nobene zveze, vsaj zakonske ne. Se pa večkrat oglaša kot poslanka.

     • Jovo Jamnica

      No dobro. Jas sn se že fstrašo, da je Ast rit prišla f parlament, pa sn to is neavemkerega razloga prešprico… :-)

     • šmentanamuha

      Mislim, da je Anja.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Heco sn se. Na smeh mi je šlo, z kero si vekslala Žibertovo…

     • šmentanamuha

      Sori, upam, da ne bo zamerla. Saj oba misliva pravo.

     • Bald Eagle

      Sem upošteval tvoj predlog in kandidatko dopisal na “svojo” listo kandidatov.

     • šmentanamuha

      Mal sem pomešala imena, me je Jovica popravu. Anja Bah Žibert, tak nekak.

  • andreas82

   Zakrajška sem spremljal, ko je bil v Ameriki, njegovi ekonomski pogledi so ok, takoj za ministra!!!

   • Bald Eagle

    Saj je še vedno v US in dela v FED.

   • Vojteh Dovč

    vsi ki so se šolali v ameriki naj grejo tudi tam delat.

  • traktor

   Ministrica za zdravje dr.Alenka Forte?

 • xtc

  Baje so v Siriji zope sesterelili “napredni moped Su 57u,pilotu je e baje odpovedal lager na pedalih,-kazen baje ima glavo na raztavi.
  Hja pravoslavci in muslije so dober par.

 • Artur

  Janša noče videt, Janša noče slišat, Janša noče spregovorit. Zapovedana politična korektnost ima prednost pred ogrožanjem zdravja naroda.
  Za njega in njegove to ni niti omembe vredno niti kot tretjerazredna tema če prav bi morala biti prednostna .
  https://www.equilibrauk.com/wp-content/uploads/2012/01/German-Scientist-Exposes-Chmetrails.pdf
  https://www.youtube.com/watch?v=fcZqXlqA4lc

  • župnik cefizelj

   a si spet pil iz prepovedane flaše, ki ti jo mama skriva?

   • lokec

    Janša te opazuje!!!!!!!!!

   • Artur

    Še eno levo indoktrinirano teslo ki ni sposobno spravit skupaj nobenega protiargumenta razen trosenja nebuloz.

   • lokec

    Janša te opazuje!!!!!!!!! vsaj luč ugasni pa rolete dol!!!!!

 • totex39

  Še hvaležni nam boste, kajti to bo ena ta najboljših vlad po letu 2008, sestavljena brez komunistov.

  • Božobožo

   A potem Janše ne bo notr?

  • župnik cefizelj

   kako brez komunistov!? če je pa ivan janša glavna komunjara in ponosen imetnik kps izkaznice in značke delovnega ljudstva. ima tudi priznanje zastavnika članske brigade, ki ga je pridobil z romanjem po poteh avnoja. tam je tudi vzlubil pohodništvo in gore, saj je dinarska planota pravi gorski raj.

   • Bald Eagle

    Janez Janša in njegovi podporniki so partijo še pravočasno prečitali in postali njeni politični nasprotniki, partijska mafija pa jih je takoj naredila za “sovražnike”, kar je po partijskih merilih seveda “demokratično”.
    Drugi jo še danes, v demokraciji, ko se je že povsem in očitno prelevila v kapitalistično politično mafijo, podpirajo.
    Lep primer je nekaj komunističnih indoktrinirancev , ki si potem nekomu še upajo očitati članstvo v partiji pred desetletji. Samo bedaki tvojega kova ne zmorejo tega dojet.

    • župnik cefizelj

     si bil ti tudi v partiji?

     • Bald Eagle

      Seveda sem bil in to v GOP (Grand Old Party) US.

     • župnik cefizelj

      republikanec torej. lepo, lepo. veš da je bil republikanski predsednik tisti, ki je prvi obiskal jugoslavijo in se srečal z maršalom. škoda, da so današnjo republikansko stranko prevzeli skrajneži zbrani v skupini čajankarjev.

   • lokec

    Janša te opazuje!!!!!!!!! vsaj luč ugasni pa rolete dol!!!!!

  • Bald Eagle

   Levuharske gnide se take vlade bojijo kot hudič križa, ker vedo, da bodo zgubili vse privilegije in bo potrebno za preživetje začet delat. Delo jim pa smrdi, voluharjem levakarskim.

  • žogica

   V kaki zmoti živite, saj imate kar nekaj komunistov v vaši vladi…

   • totex39

    Če bi bili komunisti ne bi bili v naši vladi.

    • župnik cefizelj

     niso komunisti, oni so komunjare!

 • žogica

  Torej svojo vlado ste sestavili, ste kar pohiteli, pa jansha že ve ?

  • župnik cefizelj

   najbrž, je v republiki srbski z 32let staro diano.

   • žogica

    Hej župnik, ti pa nisi nič pobožen…..

    • župnik cefizelj

     v bistvu sem mislil na citroen dijano. mi je pa všeč kako razmišljaš.

 • lokec

  o kako bom srečen ko ne bo več tukaj župnik cefizelj dal bom za mašo Joštu

  • Peter

   kar naj klika, kar naj.
   Ti ga pa blokiraj, pa še vedel ne boš zanj, no.

   Sicer malo smešno zgleda, spodaj se na primer štirje blokirani luzerji pogovarjajo med sabo.
   pa me nič ne moti, ker vem, da razen floskul iz Nedelskega ne znajo nič povedati.

   • lokec

    Mi je zoperen človek

    • Peter

     Saj so vsi. Blokiraš, pa je.

     • lokec

      Rad bi ga srečal v gostilni

     • Peter

      Ne skrbi, ne bi ti plačal pira.

     • lokec

      poču extremno

     • župnik cefizelj

      ekstremno bi se ti podelal v hlače, kot se je ivan janša med osamosvojitveno vojno.

     • DJURO SUMAR

      Lokec je extremist in bi ga rad po gobcu.

 • Jovo Jamnica

  Mater suzno. Skoro šternajst dni se nisn oglašo. Dans pa je tu že skoro taužnt komentof. Daleč največ v zadnih 14 dni… LOL. Le kaj si naj mislim? Pa doben me ni blokiro celi dan. Kaj se dogaja??? Saj se nisn šparo

  • Bald Eagle

   Tudi jaz sem bil zadnje čase le malo prisoten na portalu. Danes pa sem si dal duška po dolgem času.

   • Peter

    Zanimivo, smo že trije…je kaj v zraku?

    • Jovo Jamnica

     Ki pa so Rožle, pa Vrhovni pa fmg9. Zakaj me doben nea blokira???

 • lokec

  Lahko noč vsem razen (župnik cefizelj brez karizme grobjan )

 • žogica

  Lahko noč vsem skupaj, jutri bo nov dan !

 • Peter

  Jp, žogica, in sanje niso več dovoljene, so bile dovoljene samo en večer…

 • andreas82

  V Siriji sestrelili rusko letalo toooooooooooooooooooooooooo

  • DJURO SUMAR

   Uživaš v ubijanju? Vpiši se k lovcem, tam so potencialni morilci.

  • Peter

   To ni letalo, to je leteča banja, no…

   • indijanka

    ha..ha

    • Peter

     No ja, čeprav je ta Su 25 še kar podoben letalu proti drugim izdelkom mašinske industrije CCCPja, no.

     • indijanka

      Pojma nimam. Ti pa verjamem, ker sem zadnjič, ko sem letala preštudirala tvoje besede in si imel vse prav :). Lepo je nad oblaki.

     • Peter

      Ja, lepo je…samo tista utesnjenost in nemoč mi gre na jetra…

     • indijanka

      Moji leti so bili kratki. Ko se je danilo sem letela v Švico. Ali veš , kako lepe so planine in kako luštno je opazovati igro sonca in oblakov. Potem naprej sem pa užvala v zvoku motorjev. Pa letališča .. mravljišča.

     • Peter

      Ne razumem ljudi, ki hočejo aisle sedeže…nekaj najlepšega je gledati ven, naj bo to morje, oblaki, kopno, otoki so sploh lepi…sončni zahodi, vzhodi…meglice po dolinah, osvetljena mesta, za katera poskusiš uganiti, katera so…
      Na teh krajših letih ponavadi na žalost nimajo ekrančkov, kaj šele kamer, ki ti dajo pilot view ipd…

     • indijanka

      Ja..ob oknu je najlepše.

     • Jovo Jamnica

      LOL. Če bi se pelala z starim Iljušinom, te zdaj to nebi pisala…

     • indijanka

      :) nisem tega rekla, povedala sem, da je Peter zadnjič zelo dobro opisal letala s katerimi sem potovala.

     • Peter

      Aja, to sva imela debato nekaj časa nazaj, Avio Genex, čeprav so leteli s Tupoljevi…isto sranje.

     • Peter

      Sem pa medtem presegel število 60,000 komadov, danes jih je v arhivu 60,274…

     • Jovo Jamnica

      Lepo. Še vedno sledim na kanalu… Fčera si se mal razjezo… :-)

     • Peter

      Ma lej, nisem se razjezu, sej limam gor muzko za svoj gušt…
      Al pa ja, mal sem se, no…
      Ampak, a maš u Dolini radijo, k bi meu tako muzko, no? Nimaš, pa fertik.
      Pa še brez Audićev pa podobnga, no.

     • Jovo Jamnica

      Ti sam limaj. Tut Dob ma blog za svoj gušt.

  • Jovo Jamnica

   Samo enga??? To so Turki tut nardili, pol so se pa opravičevali, ko ruski turisti niso več na grobo trošli v njihovih hotelih…

  • modrec

   A veš kdo ga je sestrelil?

   • Jovo Jamnica

    S-400

    • Peter

     Ma jok, pravjo, da je bla igla.
     Tale S400 še ni sestrelu nč. Komi čakam, d ga prodajo kšnim Sircem, pa da jim ga IDF zjebe u nulo, no….

     • modrec

      Mislu sm kera struja v Siriji ga je sestrelila?

     • Peter

      Kdo bi vedu…
      Tole pravjo
      Tharir al-Sham, a jihadist group spearheaded by the former Syrian branch
      of al Qaeda, claimed responsibility for shooting down the plane, saying
      one of its fighters had scored a direct hit with a shoulder launched
      anti-aircraft missile.
      Zdej, komu verjet…eh. Skratka, sesul so ga, pilota ubil, Pjutin je poslal nekaj raket, biznis es južual, no.

     • modrec

      Jp ravn zdej sem pogledal na Daily Mail-u pa mal komentarje prebral…

     • Jovo Jamnica

      …jednosmjerna…

     • Jovo Jamnica

      Ma jas sn se heco. Pa modrec ni trzno… :-)

     • Peter

      ja itak, da svojih ne bo zadeu …

   • Miro Jereb

    Pr mej duš…jest ga nisem…ne me zdej…so se pa otroc neki igral…

    • modrec

     bla, bla, bla…

 • Bald Eagle

  Lahko noč vsem poštenim ljudem!
  Se za nocoj poslavljam.

 • janez potreben

  Vseh 571 lenuhov iz Kur je prišlo sem, ker tja noben več ne hodi komentirat.
  JANŠA je med za te žuželke, ki se najraje lepijo na njega…

  • učko

   Lej, mene so tam ‘zbrisal za zmeraj, ker sem jiim kuru portal !

  • Kosobrin

   Na 24 ur pa sami častilci velikega vodje! Včasih je dobro malo zamenjati ….

   • hermannn

    Vsi nečastilci, pa verniki zadnjega uradnega šefa udbe! Si zadovoljen z oznako?

 • Miro

  in kaj si ti Janša? ekstrem ali normalnost?

  • tramal

   Samo butec lahko to vpraša .

 • Kosobrin

  Ekstrem in normalnost pri nas vladata že vse od osamosvojitvene vojne.

 • Anton

  Janez Janša je zadnja trdnjava pravih Slovencev.

  • Miro

   trojanski konj ne pa trdnjava

   • janez cepec

    konju jedan

    • Miro

     ja res je konj, a ne

     • Tom Žnidarčič

      Mogoče, pa po nepotrebnem žalite konja.

     • tramal

      To je rekel tebi ,konju jedan.

   • maksimalno

    Ti pač zagotovo nisi trojanski konj, bolj me spominjaš na pravega , imam te na sumu , da celo križanca z oslom

   • Miro Jereb

    Bebo…

 • primsek

  sliko ekstrema ste dali, kje pa je slika normalnosti? a tega SDs ne premore niti za fotografirati več?

  • svi brača

   Kje pa imaš ti sliko. Si brezobličen ?

   • Matt_von_Glanz

    bezobrazan

 • Anton

  BRAVOO GOSPOD JANEZ JANŠA, kar tako naprej, odločno predvsem pa iskreno

 • Janko Gedlička

  V zvezi s preiskovanjem prajna iranskega denarja preko NLB v Nemčiji, ZDA in Izraelu, ki ga.je omenil Janša sem hočeš nočeš dobil asociacijo na

 • Osti jarej

  …extrem je politika…kdo je pa normalnost…..narod?

  aja…pejte v izrael,pa se derte heil hitler

  • Anton

   imam prijateljico iz Izraela, ki pravi da je Izrael vsakodnevno priča, izzivanja od strani Palestincev, ko le ti dobijo po buški, pa jok na drevo in kot toži babe češ kak agresor je Izrael/židje. to je čista resnica. še enkrat agresor ni Izrael, ne sedaj in ni bil ne v prihodnje, odzval se je vedno za obranitev svoje države.

   tokrat brez sarkazem press

 • herman

  사랑하는 지도자는 당신을 사랑합니다.

  • m…Rta

   빨리 갈께.

 • DJURO SUMAR

  In Janez Janša se ima za normalnega. Ne me basat.

  • m…Rta

   V čem pa je drugačen od tebe ?

   • DJURO SUMAR

    V vsem.

    • Miro Jereb

     Spet si bebo…tudi tvoja baba je drugačna…pa kaj delaš z njo ? Vidiš da si bebo.

     • DJURO SUMAR

      Tudi ti si precej drugačen.

  • tramal

   Srbin odmeketaj v srbijo.

   • DJURO SUMAR

    Rajši bi bil Srbin kot slovencelj.

    • Miro Jereb

     A ma ti si idijot. Jebeš slovence in srbe…rad bi bil državljan v pošteni državi. Bebo…a ti je sedaj jasno za kaj se gre ???

     • DJURO SUMAR

      Kje pa obstaja takšna država? Na Marsu?

 • Jimi

  Problem je lahko rešljiv… JJ se lahko zgleduje po Ljudmili in krmilo stranke prepusti mlajšim neobremenjenim kadrom. Brez tega so volitve najverjetneje zopet izbor med različno obarvanimi komunisti… No tudi beli SDS noski niso dober garant za naprej. Pučnik je eno veliko napako naredil,ko je ekskomunistu stranko prepustil…

  • m…Rta

   Ne jemlji si preveč k srcu…. te bo infarkt

  • tramal

   Janša ni obremenjen ,ker vse kar ste komunajzerji pisali o njem je velika laž. Obremenjeni in omejeni ste vi ki se userjete v hlače ko čujete ime Janez Janša.

 • Tom Žnidarčič

  Seveda pa niti ćpoštene levičarje ne zanima komu je bil namenjen denar, ki ga je dobil Cekuta. Ta je tudi edini dokazano dobil denar od Patrie.

 • tramal

  Evropa je že spoznala naše komunajzerje,da bodo ljudje v sloveniji bo pa še nekaj časa trajalo. Zaenkrat je še večina zabita kot srbi.

 • Ivan Friderik Novak

  Zelo me zanima izid letošnjih volitev (beri: javkanje poraženih).

 • Miro Jereb

  Res…v slo je še ogromno ovc…UPAM, da se bo letos to spremenilo.

 • tarantela

  Ajajaj! Skoraj pol milijarde primanjkljaja, ki ga je prispevala mariborska škofija v bančno luknjo in smo jo potem krpali tudi reveži, je pa bagatela, a ne? Lahko je s polno ritjo srat, ko reveže nategujete, da vas preživljajo. Država še za penzije duhovnikov prispeva!!!

 • MEFISTO

  Kaj bi dali na levici, da bi imeli vsaj nega politika Janševega formata.

  Ker ga nimajo, pa jim preostane le lajanje v luno.

  • faust

   levica je že vesela, da ima politika Janševega formata, brez skrbi, nihče ni zanjo naredil več kot on

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!