[VIDEO] Poglejte, kako je tovornjakar nevarno prehiteval v škarjice

Video: youtube

Eden izmed slovenskih voznikov je na spletu na svojem profilu “Dashcam Slovenia” delil posnetek, na katerem je moral zavirati zaradi tovornjaka, ki je prehiteval v škarjice.

Po njegovih besedah je na cesti, kjer je omejitev 90 km/h, moral sunkovito zavirati in zmanjšati hitrost na 30 km/h. Poglejte si spodnji posnetek in presodite, kakšno nevarno odločitev je sprejel tovornjakar.

D. Š.

  • SCT je mel včasih plave tovornjake. Ja delavcu se je verjetno mudilo po odpadke..ti ti

  • T-Rex

    To je na cesti iz Kranja proti Naklem. Tam vidiš vse sorte pizdarij…

  • xtc

    Nekaj velja opomniti vedno;ni vedno tako kot izgleda,nemalokrat se zgodi tudi to da prehitevani,ko ugotovi,da je prehitevan prične pritiskati na plin,če le gre in naredi škarje.Dostikrat sem bil priča in udeleženec takih dejanj,ko je tovornjakar,ko je ugotovil da ga prehiteva drug,pritisnil na plin,kar se je dalo videti na izpuhu in tako začel kjubovati prehitevajočim.Nemalokrat boste takim lumparijam priča tudi na AC,ko prehitevani namerno dvigne hitrost vožnje,da prehitevajočega neprestano drži ob boku,če lahko naro pa zadeva traja do prveha hribčka,ko pride do prenehanja prehitevanja ali tega,da ima prehitevajoči močnejši motor in mu uide,ko ni več pod hitrostno blokado.

  • Grenze

    Doma bod če ne znaš vozit

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!