Kaj bodo počeli slovenski zvezdniki poleti?

Foto: STA

Vsak po svoje, tako kot jim je najbolj všeč. Nekateri delovno, drugi na morju, tretji doma v objemu svojih najdražjih.

Alenka Gotar: “Uživala bom s svojima fantoma”
“Najprej bom počakala, da bodo vsi moji učenci lepo zaključili letnik. Spremljam in spodbujam jih s porodniške in jim želim uspešen zaključek šolskega leta. Potem pa sem bom posvetila samo svojemu Nikcu in možu, saj želim poleti uživati s svojima najlepšima fantoma.”

Alenka Gotar je srečan mamica sinka Nikca (foto: STA)

Alenka Gotar je srečna mamica sinka Nikca (foto: STA)

“Ne povem, kaj delam, samo pokažem rezultate”
Roman Končar nam je zaupal, da bo poletje preživel delavno. Na vprašanje, kaj bo delal, pa je odgovoril, da nikoli ne pove, kaj dela, samo pokaže svoje rezultate.

Roman Končar (levo) na proslavi ob dnevu državnosti na Trgu republike v Ljubljani (foto: STA)

Roman Končar (levo) na proslavi ob dnevu državnosti na Trgu republike v Ljubljani (foto: STA).

6pack Čukur na Istrsko turnejo
“Poletje bom preživel koncertno/dopustniško kot vsako leto, združil bom počitnice in morje s koncerti. Gremo na Istrsko turnejo razveselit otroke iz Zveze Sonček na Debeli rtič in otroke v Poreč, kjer jim je počitnice omogočila Zveza prijateljev mladine. Potem imamo še dva koncerta  v Puli, sledi pa sprostitev, druženje in zabava na morju.”

 

Vesna Vilčnik

 • karlina

  Nisem vedela, niti si mislila, da je gospod Roman Končar tako velik domoljub, vsaka čast, moj poklon.

 • Viktorh

  Kaj bodo počeli slovenski zvezdniki poleti?
  Zvezdniki?
  Čigavi?
  Ne predstavljam si, da bi lahko rekel, da je Gotarjeva zvezdnica ali pa oni s šilt kapo?

 • dr Janez Sveti

  Kaj bodo počeli slovenski zvezdniki poleti?

  Če vas že zanima, bom povedal, da začnem s snemanjem mojega erotičnega kolendarja, Seveda bom nekaj časa porabil tudi za nesramno bogatenje in uživanje v zavisti tistih, ki želijo imeti vse kar mislijo, da bi morali imet, pa nimajo.
  DrJanez Sveti vesoljc

  • indijanka

   Fajn..pol praviš, da bo tvoj erotični koledar prihodnje leto na moji steni namesto gasilcev iz logatca?

   • dr Janez Sveti

    Težka bo, saj je večinoma že razprodan in oštevilčen. Razmišljam , da bi izdal eno zlato kolekcijo za posebej izbrane. Takšnega bi pa lahko potem prejela ti kakor darilo. No, ni pa za na steno, ker so za nekatere verujoče slike preveč eksplicitne.
    Dr Janez Sveti zidni model

    • indijanka

     Kam pa bi sodil koledar zlate kolekcije?

     • dr Janez Sveti

      Pod povšter seveda! Ene ga tudi na strop prilepijo.
      Dr Janez Sveti plafonar

     • indijanka

      A tolk je povpraševanja? Nikol ne stojim v vrsti. Lahko bi se mi zavihal nos. Tut pod povšter ne dajem slik. Navadila bi se nanje.

     • dr Janez Sveti

      Te razumem, ampak popularnosti ne moreš kontrolirat. Ne gre toliko za estetiko, kakor vesoljsko privlačnost. Tudi gravitacije ne razumemo, pa jo še kako čutimo, ko se zredimo za par kg. Starejše ženske pravijo, da tudi na določene dele telesa drastično vpliva ta sila. Moški so raje tiho ampak obstajajo pregovori o starih jajcih.
      Kaj je nauk? Jehes ali ne jeheš, čas mine.
      Pride mož srednji let k zdravniku in vpraša: Gospod zdravnik, rad bi doživel sto let! Kako?
      Zdravnik odgovori: “Zelo enostavno! Nehate dobro jest, pijte samo vodo, nič seksa, veliko delat, bit skromen v vseh pogledih!”
      Pacient: ” Pa ste prepričani, dabom tako doživel sto let?”
      Zdravnik: “To ne, samo zdelo se vam pa bo zdelo!”

      Dr Janez Sveti vesoljc

     • indijanka

      Zanimiva teorija. Sama vsaj priznam, da moja energija ustvarja priložnosti in da jo težko krotim. Lahko pa jo in zelo malo ima vesolje pri tem.

     • dr Janez Sveti

      To kar misliš, je energija. Kdo pa z njo upravlja? A imamo res svobodno voljo? Kaj pa če je misel, ki je energija tako kakor vse energije večna, od nekdaj? Mogoče se samo ponavlja?
      A še malo zakompliciram?
      Dr Janez Sveti potratna energija

     • indijanka

      No…dej. Mogoče bom kdaj potrebovala izgovor za moje obračanje oči.

     • dr Janez Sveti

      Obračanje oči? To počnejo domišljave majhne punčke, ki želijo s tem opozorit nase. Odrasle punčke, pa s tem želijo pokazat, da so še vedno navihanke, kljub strogemu videzu in odraslosti.
      Dr Janez Sveti parapsiholog

     • indijanka

      Področja parapsihologije sva se dotaknila? Zgodba je veliko enostavnejša po indijanskem izročilu. Dokler ne najdeš tistega kar ti je namenjeno energijo pretakaš v lovske spretnosti. Ko se tega dotakneš pa ta spretnost ni več potrebna in začneš z učenjem česa drugega. Vse zgodbe imajo zelo enostavno osnovo. Žal pa nimajo enostavnih rešitev.

     • dr Janez Sveti

      Če je enostavno,je rutina. Rutina je dolgočasna. Dolgočasje ubija kreativnost in voljo. Brez kreativnosti in volje ni napredka, Brez napredka smo nekoristni.Če smo nekoristni, smo odveč. Če smo odveč nima smisla živet. Če nima smisla živet, raje umremo in gremo naprej. Ali na začetek. Ali pa nikamor.
      Dr Janez Sveti genij

     • indijanka

      :) moje življenjsko šolanje mi govori drugo pesem. O miru v srcu in širokem pogledu v obzorje vesolja, ki odkriva nova področja. Kot bi bili tvoji nauki kakšna stopnja pred tem. Moja mala šola :) drži. Zato pa sem ti uganka :)

     • dr Janez Sveti

      Želiš biti uganka. Nisi. Si energija, ki mi paše. Ne vem zakaj. Ni zaradi tvoje pesniške občutljivosti in materinskega pogleda na dogodke. Mogoče mi je všeč ko začneš secirat ekonomijo in finance? To bo to. No pa samostoječke in visoke pete tudi.
      Dr Janez Sveti Metuzalem

     • indijanka

      Ekonomija ni moje poslanstvo. To vem od nekdaj zato se temu upiram in ne delam kariere. Moj um je drugje. V zvezdah in naravi. Midva sva zvezdici najverjetneje svetlobe iste barve. Pa vendar najina svetloba valuje popolnoma drugače, zato se vedno v bližini odbije. Moj mir prinašajo občutja ki jih drugi ljudje niti ne zaznajo. Zato so mi tudi na drugih podrovčjih stvari hitreje jasne. Se pa umirjam tudi na ženskem področju. Skrajšala sem si nohte. Počasi bom opustila vse kar mi je pomagalo da sem kot ženska zbujala pozornost. Korak za korakom. Ne čutim več želje po tej igri :). Moj svet se spreminja.

 • Solo

  Katere otroke bo Ćukuzi “razveseljeval” na Debelem rtiču? Tiste bradate migrantske, stare med 20 in 40?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!