Velika borka za dobrobit otrok po svetu Melania Trump odhaja na solo afriško turnejo!

Foto: Twitter

Najbolj priljubljena in dostojanstvena prva dama v ameriški zgodovini Melania Trump je najavila, da se bo s prvim oktobrom napotila na prvo solo mednarodno turnejo po štirih afriških državah. Glede na njeno preteklo vedenje je pričakovati, da se bo v vlogi prve dame vnovič odlično znašla, prepričani pa smo, da bo navdušila tudi s svojo podobo in s tem postala navdih za marsikatero žensko, ki vneto spremlja modne smernice.

Melania je svojo prvo solo turnejo najavila na srečanju žena tujih voditeljev v okviru letne Generalne skupščine Združenih narodov. Izpostavila je, da bo obiskala prečudovite in raznolike afriške države: Gano, Malavi, Kenijo in Egipt, pri čemer se bo osredotočila na dobrobit otrok.

“Ne glede na to, ali gre za izobraževanje, zasvojenost z drogami, lakoto, varnost na spletu, revščino ali bolezen, so ponavadi otroci po svetu tisti, ki jih vse to najbolj prizadene,” je po navedbah NBC News poudarila Melania, ki je sicer poznana po dobrem občutku za soljudi, še posebej za otroke. “Vsakdo od nas prihaja iz države z lastnimi edinstvenimi izzivi, vendar v svojem srcu vemo, da smo združeni z zavezo, da bomo naslednjo generacijo vzgajali v srečne, zdrave in moralno odgovorne odrasle.”

Foto: Twitter

Dobrobit otrok v ospredju prve dame slovenskega rodu
Dobro počutje otrok je v zadnjih nekaj mesecih predstavljalo fokus Melanijinih naporov. Maja letos je najavila kampanjo z imenom Bodi najboljši v kampanji osveščanja, ki je namenjena najbolj drobcenim in krhkim izmed nas: otrokom, ob tem pa dodala, da poglavitni cilj predstavlja ozaveščanje otrok o zadevah, s katerimi se ti dandanes soočajo.

Melania je preko svoje tiskovne predstavnice Stephanie Grisham napovedala solo potovanje in izpostavila, da je navdušena, da se bo lahko seznanila z vprašanji, ki zadevajo otroke v Afriki, ob tem pa se naučila o njeni bogati kulturi in zgodovini. “Smo globalna družba in verjamem, da odprt dialog in izmenjava pogledov predstavljata resnično priložnost, da se učimo drug od drugega.” 

Foto: Twitter

N. Ž.

 • xtc

  A pride kučanovo SLO ovčjo deco tud pogledat?

 • freedomfighter

  Melanija za predcednico

 • Zorka

  Kaj a bo odpeljala vse otroke iz Jemna?

  • FRANC3

   Ja, pripeljala jih bo Fajonki in Tomićki.

 • Antonius

  Odlična Trumpova poteza! Najboljši diplomatski predstavnik Združenih držav v času zaostrenih odnosov v svetu in na afriškem kontinentu je zagotovo njegova soproga Melania. Pomisel na otroke nakazuje edino pot, da nerazumna vsakdanja politika pomisli na danes, za njihov boljši in uspešnejši jutri.

 • Roman Benedik

  jočem,ker dela take dobre stvari za otroke….smrk,smrk….

 • Van Der Waals

  Namesto da gre pogledat južno afriške farmerje kako jim dobro gre!!!

 • Warrior princess

  Lepa, inteligentna in s srcem na pravem mestu. In še SLOVENKA! Naj ji bog da sreče in zdravja.

 • PORK Amashina

  Ma dej.Trump je dedec na mestu,tole je pa kar nekaj.

 • slaipowi

  Pa svojo staro jakno naj obleče, da bo prepričljiva. Koza zagamana in keš pička.
  https://www.elle.com/culture/career-politics/a21753821/melania-trump-i-really-dont-care-do-u-jacket-immigrant-children-visit/

  • šmentanamuha

   Ej, luzer stari, kdo ti je kriv, če si zavozu svoj lajf.

 • večni srb

  Nevarnost na internetu, kje, a v Afriki?

 • Lipe

  Ona v Afriki Donald pa v kurbi. Res super zakon. Melanija res si vzor za mladino.

  • šmentanamuha

   Ti pa zataknjen na enmu pedru, zelen od zavisti, ker so eni lepši, bolj pomembni in predvsem bolj bogati kot ti. Ubogi revež …

   • Goran Hvala

    a misles da se vsi obremenjujejo s tem kolk je kdo pomemben…men osebno ni noben tolk pomemben. ga pustim v prvem jarku. tolk o pomembnosti in bogatstvu.. pomembni in bigati so sam v svojem baloncku. ko ga srecas v gozdu na 4 oci mu pa vse njegove predispozicije nc ne pomagajo…pomemben je sam tolk kolkr se teb zdi pomemben. zame so smece ki ne znajo zvet drgac kot da sesajo javni denar..ko bi zaprl tisto pipico pa crknejo v enem tednu…sej vsak se znajde po svoje…in prav je tako. nobenga ne obsojam. . sam o pomembnosti itd pa raje ne bi.. zame je dost bolj pomembna cistilka….od melanije nimam nic razen da svojo rit razkazuje pa govori kolk jo skrbi za cel svet…:-)..sam kej delala pa ne bi. bi se sam kazala. ful produktivni ljudje baje. :-)

 • šmentanamuha

  Melanija je bolj državniška kot vsi naši politiki skupaj. Res nam je lahko v ponos. Bravo, Melanija!

 • mona lisa

  Ja šla bo pa v oblačilih za nekaj sto evrov ali več.

 • Nocoment20.04

  “Smo globalna druzba”??????!!!!!!

 • cosmosjasnovidec

  Kaka borka za dobrobit mi ni jasno.
  Pizda jo srbi tako kot jo je v Sloveniji zato odhaja po črnuharskega muslimanskega kurca v Afriko.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!